Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

Νομίζω πως έχει αναφερθεί τέτοια περίπτωση κάπου εδώ. Πιστεύω μπορεί να το βοηθήσει στις φοβίες του πόνου, παράλληλα με την σωστή διατροφή και οδηγίες παιδοψυχολόγου. Σίγουρα έχει να κάνει και με τον αποχωρισμό της πάνας, ίσως πρέπει να την επαναφέρετε για λίγο, συμβουλευτείτε ειδικό (παιδίατρο / παιδοψυχολόγο, δεν ξέρω, ίσως και ομοιοπαθητικό παιδίατρο - το θέμα πάντως δεν είναι φως φανάρι ομοιοπαθητικό αλλά παιδοψυχολογικό).

sorry, για την φλυαρία και τον μπερδεμένο τρόπο γραφής.

συμφωνω μαζι σου , περισσοτερο ψυχολογικο ειναι το θεμα...

παμπερς ειναι αδυνατο να του ξαναβαλω, του το προτεινα αλλα δεν θελει ουτε να το ακουσει...Μονος του ζητησε μια μερα να μην ξαναβαλει, φαντασου οτι μεσα σε μια μερα εκοψε και το βραδινο.

ολα καλα, αλλα το θεμα της δυσκοιλιοτητας μας παιδευει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συμφωνω μαζι σου , περισσοτερο ψυχολογικο ειναι το θεμα...

παμπερς ειναι αδυνατο να του ξαναβαλω, του το προτεινα αλλα δεν θελει ουτε να το ακουσει...Μονος του ζητησε μια μερα να μην ξαναβαλει, φαντασου οτι μεσα σε μια μερα εκοψε και το βραδινο.

ολα καλα, αλλα το θεμα της δυσκοιλιοτητας μας παιδευει...

Eve εχω μία φίλη που αντιμετώπιζε πολύ έντονο πρόβλημα με την κόρη της(κλίσματα,υποθετάκια και τα συναφή) της έκανε αγωγή υπήρχε αποτέλεσμα αλλά το πρόβλημα της μικρής της είναι ανατομικό με αποτέλεσμα να γίνει και ψυχολογικό ,τώρα κάνει πιο συγκεκριμένη αγωγή.

Οπότε με καλή αγωγή θα έχεις αποτέλεσμα.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

μου το ειχε προτεινει κι εμενα για το γιο μου καποια στιγμη αλλα ηταν ΑΔΥΝΑΤΟ να το βρω, πηγα σε πολλα φαρμακεια αλλα τιποτα.. εσυ το βρηκες καπου;

ηταν 3ων τοτε. οποτε μαλλον κανει και για μικροτερα παιδια απο 6ετων.

ευχαριστω για την απαντηση. Το βρηκα τελικα....πηρα με τη σειρα τηλ τα φαρμακεια απο τη λιστα των ομοιοπ.

Γεια σας κοριτσια! Τα διδυμακια μου εχουν ξεκινησει ομοιοπαθητικη υστερα απο ενα χειμωνα ταλαιπωριας με ιωσεις.

Εχει παρει καμια σας το σιροπι drosinula; Κανει τιποτα; Γράφει οτι ειναι για παιδάκια πανω απο 6 χρονών - υπαρχει περιπτωση να κανει κακο σε μικροτερα παιδακια (2χρ); Μας το εδωσε ο ομοιοπ. παιδιατρος - οι εμπειρίες σας;

Εψαξα και εγώ και βρήκα για παιδιά από 2-12 ετών δίνουν το santasapina

και για παιδιά από 6-12 ετών το drosinula γιατί περιέχει μέλι που δεν κάνει για μωρά.Στο google το εμφανίζειαν το ψάξεις.Εννοείται πως μπορούν να τα πιούν και οι ενήλικες.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Εψαξα και εγώ και βρήκα για παιδιά από 2-12 ετών δίνουν το santasapina

και για παιδιά από 6-12 ετών το drosinula γιατί περιέχει μέλι που δεν κάνει για μωρά.Στο google το εμφανίζειαν το ψάξεις.Εννοείται πως μπορούν να τα πιούν και οι ενήλικες.

ευχαριστώ για την απαντηση..υπάρχουν και άλλα απο οτι ειδα πχ το Bronchosan...αλλα εμας μας εδωσε το drosinula..να δουμε αν θα κανει τιποτα

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα και απο εμένα!

Αυτές τις μέρες περνάμε μια ιωσούλα με βήχα....

"στο πόδι" μπορώ να πω

αφού δεν μας έκανε καθόλου πυρετό!

Τον βήχα τον παλεύουμε με τα ομοιοπαθητικούλια μας

(και πάλι επιτυχώς!!! :rolleyes:)

όπως επίσης σήμερα μας έδωσε επιπλέον και ένα σιρόπι για το βήχα

prospan (φυτικό)

το οποίο απο ότι διάβασα είναι αποχρεμπτικό-βλεννολυτικό.

Μια χαρά!!!

Δοξα Τω Θεώ που έχουμε γλιτώσει

απο τους εφιάλτες των χημικών φαρμάκων!! :-P

Μπορώ να πω οτι πλέον

δεν φοβάμαι να αρρωστήσει το παιδί μου!

Κάθε φορά που θα αρρωσταίνει θα είναι

και μια επιπλέον ανοσοενίσχυση

και όχι μια εφιαλτική "επιβάρυνση" για τον οργανισμό της!! ;)

εχει κανει καμια ομοιπαθητικη στο παιδακι της για δυσκοιλιοτητα?

εχουμε θεμα με το αγορακι μου, εδω και κανενα διμηνο δυσκολευεται σημαντικα, ενω στο παρελθον δεν ειχε θεμα.

Εχει κοψει το παμπερς απο 2,5 για τα τσισα ενω για τα κακα το εκοψε πριν 2 μηνες, που αρχισε και το προβλημα με τη δυσκοιλιοτητα.

Πλεον εχουμε μπει σε ενα φαυλο κυκλο με αυτο το θεμα, κανει κακα καθε 4-5 μερες μονο με υποθετο-αναγκαστικα και κλαματα.

Η διατροφη του ενω βοηθαει (ακτινιδια, λαδερα κλπ) δεν ειναι αρκετη, διοτι φοβαται μην πονεσει και δεν μπορει να κανει τα κακα. Πινει αρκετο νερο και κινειται πολυ, αλλα δεν βοηθαει..

Ο παιδιατρος του εδωσε καποιο ομοιπαθητικο χαπακι τις προαλες, τον βοηθησε 1-2 μερες αλλα μετα παλι πεσαμε στα ιδια...

Εμεις, οχι απλα δυσκοιλιοτητα...θεραπευσαμε αιμορροϊδα με την ομοιοπαθητικη! Και ο γιος μου δεν τρωει ουτε φρουτα ουτε λαχανικα...

α! ναι, και εμένα η γυναίκα μου κάποια στιγμή πήρε ομοιοπαθητικά (μάλιστα κάναμε μόνοι μας συνταγογράφηση) για αιμορροΐδες και πήγε καλά.

Soevan07 μου αρέσει η ολιστική σου προσέγγιση. Πολύ σημαντικό να μην υπάρχει φόβος για την όποια ασθένεια και να την βλέπουμε θετικά, σαν μια εξέλιξη / βελτίωση. Έτσι αισθάνομαι και εγώ, κυρίως για τον εαυτό μου, γρίπης όποιου είδους δεν τις φοβάμαι, έχω πίστη στις θεραπευτικές μας ικανότητες σαν είδος (αλλιώς δεν θα υπήρχαμε). Τώρα αν που και που χρειαστούμε ένα σκούντημα για να ξεκολλήσουμε από κάτι, δεν πειράζει, αρκεί να είναι ήπιο και να μην βλάπτει (ομοιοπαθητική, βελονισμός κλπ )

πᾶν μέτρον ἄριστον

Soevan07 μου αρέσει η ολιστική σου προσέγγιση. Πολύ σημαντικό να μην υπάρχει φόβος για την όποια ασθένεια και να την βλέπουμε θετικά, σαν μια εξέλιξη / βελτίωση. Έτσι αισθάνομαι και εγώ, κυρίως για τον εαυτό μου, γρίπης όποιου είδους δεν τις φοβάμαι, έχω πίστη στις θεραπευτικές μας ικανότητες σαν είδος (αλλιώς δεν θα υπήρχαμε). Τώρα αν που και που χρειαστούμε ένα σκούντημα για να ξεκολλήσουμε από κάτι, δεν πειράζει, αρκεί να είναι ήπιο και να μην βλάπτει (ομοιοπαθητική, βελονισμός κλπ )

To παιδί μου κόντεψα να "το βάλω στην γυάλα"

προκειμένου να μην μου αρρωσταίνει....

Με έλεγαν υποχόνδρια και οτι έχω...μικροβιο-φοβία :lol:

ΟΧΙ, τους έλεγα:

Έχω φαρμακο/χημειο-φοβία !!

Δεν ήθελα να αρρωσταίνει το παιδί μου

μόνο και μόνο

για να μην αναγκαζόταν να πάρει τα παλιοφάρμακά τους!! :D

Νιώθω πολύ ανακουφισμένη που θα βάλω

και τη δεύτερη κορούλα μου απο νωρίς στην ομοιοπαθητική!!

Κρίμα που τόσο καιρό δίσταζα

και χάσαμε χρόνο για την πρώτη μας κόρη!! :oops:

Anyway...

κάλλιο αργά παρά ποτέ! :wink:

Γεια σας κοριτσια! Τα διδυμακια μου εχουν ξεκινησει ομοιοπαθητικη υστερα απο ενα χειμωνα ταλαιπωριας με ιωσεις.

Εχει παρει καμια σας το σιροπι drosinula; Κανει τιποτα; Γράφει οτι ειναι για παιδάκια πανω απο 6 χρονών - υπαρχει περιπτωση να κανει κακο σε μικροτερα παιδακια (2χρ); Μας το εδωσε ο ομοιοπ. παιδιατρος - οι εμπειρίες σας;

Eγω το δινω στο γιο μου από 2 ετων. Η μονη ένσταση ειναι οτι περιεχει αλκοολ.

Διαφημίσεις

Eγω το δινω στο γιο μου από 2 ετων. Η μονη ένσταση ειναι οτι περιεχει αλκοολ.

ευχαριστω για την απαντηση..ετσι εξηγειται γιατι δεν συνισταται για κατω απο 6. Τελοσπαντων το πηραμε, καλυτερα παμε. Να αυτο που σου εδωσε εσενα Σοφια ειναι ακομα και για βρεφη...

Εμεις εχουμε πεσει βαθια στις ιωσεις 3 οικογενειες, η δικια μου, η μαμα μου και της αδερφης μου.

Λοιπον ο ενας μου μικρος ειναι με (μονιμο) βηχα και ο αλλος μου ειναι με 3η φορα ωτιτιδα σχεδον συνεχομενα :( Αυτη τη φορα αποφασισα να δοκιμασω θεραπεια της ωτιτιδας με ομοιοπ. (ηδη βεβαια του εiχε δωσει ανοσοενισχυση calcarea carbornica για να μη ξαναπαθει αλλα ξαναεπαθε), αλλα αυτο με τη διαγνωση μεσω τηλεφωνου και 'παρτε το αυτο και θα τα πουμε, ευχαριστω πολυ, γεια!' εμενα μου κακοφαινεται και βασικα με αγχωνει. Γιατι ουσιαστικα εγω εκανα τη διαγνωση οτι ποναει το αυτι του απο αυτο που μου εδειχνε (μαλιστα δεν ειναι το ιδιο ατι με τις αλλες δυο φορες, ειναι το αλλο). Μετα το ειπα στη γραμματεα, αυτη στο γιατρο και μετα μου ειπε το φαρμακο. Ειναι το αφτι η κατι αλλο; Συγκρατησε για ποιον ηταν; (αν υποθεσουμε οτι ο καθενας παιρνει ξεχωριστο φαρμακο για την ιδια αρρωστεια) Γιατι η γραμματεας δε θυμαται ουτε ποια ειμαι ουτε τα παιδακια μου...

Σορυ για το μεγαλο ποστ αλλα εχω αγχωθει αν δεν πιασει αυτη η ψυχανεμιστικη διαγνωση-θεραπεια δε ξερω που να τον παω! :(

Τώρα αν που και που χρειαστούμε ένα σκούντημα για να ξεκολλήσουμε από κάτι, δεν πειράζει, αρκεί να είναι ήπιο και να μην βλάπτει (ομοιοπαθητική, βελονισμός κλπ )

Ξέρεις κάποιον συγκεκριμένο για βελονισμό ? Το έχω σκεφθεί για το κάπνισμα, έχω δοκιμάσει 2 φορές αλλά δεν το πολυπίστευα. Τώρα πια το θέλω πολύ αλλά δεν μπορώ να το αποφασίσω μόνη μου. Χρειάζομαι βοήθεια. Αν γνωρίζεις κάποιον συγκεκριμένα, θα το εκτιμούσα να μου πείς. Αν θες με πμ.:oops:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

...

Σορυ για το μεγαλο ποστ αλλα εχω αγχωθει αν δεν πιασει αυτη η ψυχανεμιστικη διαγνωση-θεραπεια δε ξερω που να τον παω! :(

κατανοώ την ... απόγνωση, 2 λύσεις βλέπω, ή κλείνεις ραντεβού και πας από εκεί το συντομότερο (αν δηλαδή είναι κάτι ιδιαίτερα επείγον). Και ο δικός μου γιατρός πολύ σπάνια μου έχει πει έλα από εδώ, μάλλον φοβούνται μήπως παρεξηγηθούν.

Η άλλη λύση είναι κάποιος άλλος γιατρός που δεν λειτουργεί έτσι.

πᾶν μέτρον ἄριστον

chatzico πολυ χαιρομαι με τα νεα, ειδικα με τη λαρυγγιτιδα, που την τρομαρα μου την πηρα και μου εφτασε(όποτε βηχει κ για πλακα δλδ, μενω λιγο καγκελο να ακουσω τι παιζει...:|) περαστικα στα πιτσιρικια!!!

DaF, ευχαριστώ μεταχρονολογημένα για τις ευχές. Από τότε έχουν συμβεί και διάφορα άλλα περιστατικά - αμάν με τις ιώσεις του σχολείου την πρώτη χρονιά, ελπίζω τουλάχιστον ο πιτσιρίκος να δυναμώσει φέτος και του χρόνου να μην κυλά συχνά - και τα αντιμετωπίζουμε με ομοιο όλα.

Γεγονός είναι ότι ο πιτσιρίκος ξεπερνά πιά τις λαρυγγίτιδες, απύρετος, σε 2-3 ημέρες και χωρίς το ζόρι που περνούσε πριν :!::!:

τα'χω πάρει τρελά με τη γραμματέα του Κ.! Πήρα τηλέφωνο γιατί ο μικρός μου βήχει ασταμάτητα και μου είπε να του δώσω ζεστό να δούμε αν καλυτερεύει, της είπα μετα βίας πίνει νερό όχι να του δώσω και ρόφημα, απόρησε, της είπα θηλάζουμε και μόνο που δεν με έβρισε! Μου είπε δεν μπορεί να σας βοηθήσει ο γιατρός αν δεν μας πείτε για ζεστό η κρύο και μου το έκλεσε "ευγενικά"...

Συγνώμη που επεμβαίνω (μια και δεν είμαι της ομοιοπαθητικής)

αλλά η γραμματεας τι ρόλο παίζει??? Δηλαδή δεν είναι εκεί για να κλείνει ραντεβού?

Μου έχουν τυχει πολλές φορές γραμματείς "κλασσικών" γιατρών που θέλανε να παίξουν τον γιατρό και τους το έκοβα απο την αρχή - ποτέ δεν δινω πληροφορίες σε γραμματέα ζητάω απλά ραντεβού γιατί η ημιμάθεια είναι πολύ μεγάλο αγκάθι.

Δεν φαντάζομαι να υπάρχει κάποιος ξεχωριστός ρόλος για την γραμματέα του ομοιοπαθητικου, ή υπάρχει?

Δεν μπορείς δηλαδή να ζητήσεις ραντεβού χωρίς να δώσεις εξηγήσεις τι έχει το παιδί? Να πεις απλά το παιδί δεν είναι καλά θέλω να το δει ο γιατρός και δεν θέλω να συζητήσω μαζί σας την κατάσταση μόνο με τον γιατρό?

Οπως και να έχει είναι σπαστικό να δίνεις και τα συμπτώματα σε μια γραμματέα....κατανοώ τον χαμό αλλά δεν υπάρχει προσωπική σχέση και με ενοχλεί με τον Κ. οπότε καλύτερα ο κύριος Γιαννόπουλος...την τελευταία φορά που τον είχαμε δει ήταν άψογος με τον μικρό. Είναι βέβαια low profile αλλά βλέπω πολλά πιτσιρίκια και σ'αυτόν.

Yogini, αυτή είναι η σειρά του συγκεκριμένου ιατρείου. Η γραμματέας παίρνει το τρέχον ιστορικό του παιδιού με συγκεκριμένο τρόπο - και υποθέτω ότι δεν τον αποφάσισε εκείνη - και το μεταφέρει στον γιατρό για να δώσω συνταγή. Υποθέτω ότι αυτό γίνεται για λόγους πρακτικούς.

Οι ερωτήσεις - πέρα από την περιγραφή των συμπτωμάτων - είναι ψιλοστάνταρ. Ηλικία, βασικό φάρμακο, τι έχει, έχει βήχα και τι βήχα και με τι συχνότητα, έχει βλένες και τι χρώμα, χειροτερεύει με το κρύο ή το ζεστό, στον ανοιχτό αέρα ή μέσα, έχει κρύα άκρα, πίνει πολύ νερό, ιδρώνει κάπου. Αυτά είναι, νομίζω ότι δεν ξέχασα κάτι. Απο κεί και μετά, λέω ότι θεωρώ ότι μπορεί να έχει κάποια σημασία, κάποια διαφορά στην συμπεριφορά ή στις συνήθειες, περιγράφω τα συμπτώματα με ανατριχιαστική ακρίβεια.

Με έχει εκνευρίσει και εμένα κάποιες φορές αλλά αυτές τις οδηγίες έχει. Και όπως είπατε, γίνεται τρελός χαμός με τα τηλέφωνα, δεν γίνεται να τα απαντά ο ίδιος. Η γραμματέας του μεταφέρει τα περιστατικά με τα χαρακτηριστικά τους και εκείνος μελετά τον φάκελο του ατόμου στο πισι και δίνει φάρμακο.

Στην αρχή αγχωνόμουν πολύ, τώρα πιά, έχω πάρει το κολάι και κοιτάω εξ αρχής για αυτά που θα με ρωτήσει για να τα αναφέρω.

Μου έχει τύχει φορά, σε οξύ περιστατικό, να ζητήσει ο ίδιος ο Κυβέλλος να τον καλέσω συγκεκριμένη ώρα, για να μιλήσω μαζί του. Κάποιες φορές επίσης, τον έχω καλέσει στον ιατρείο, σχετικά αργά, για να μην έχει ραντεβού και να μιλήσω μαζί του.

Το έχω ξαναπεί, τον έχω πάρει στο κινητό του πολλές φορές, σε ΣΚ ή αργίες, για ενημέρωση και φάρμακο. Άλλωστε, δεν είναι κρυφό το κινητό του. Αν καλέσεις π.χ. Σάββατο πρωί στην Ν. Ερυθραία, το λέει το ηχογραφημένο μύνημα.

Ίσως μια λύση θα ήταν να ζητήσουμε από τον Κ να μας συστήσει παιδίατρο, και να επικοινωνούμε μαζί του αφού κάνει διάγνωση ο "δικός" του παιδίατρος

Πείτε τι θα σας πεί, σε περίπτωση που τον ρωτήσετε. Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν θα συστήσει 'δικό' του παιδίατρο. Μου έχουν πεί, η φοβερή γραμματέας !!!, κάποιες δύσκολες φορές, ότι πρέπει να κάνει σαφή διάγνωση παιδίατρος και μετά να καλέσω να αναφέρω την διάγνωση, για να μου δοθεί φάρμακο. Κάποια φορά, ζήτησα να δει την μικρή ο ίδιος και μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο, αρκεί και ο παιδίατρος του ταμείου μου για να μην πληρώσω επίσκεψη !!!! Ναι, το είπε η φοβερή γραμματέας. Παρόλαυτα, την συγκεκριμένη φορά πήγαμε Νέα Ερυθραία, το ήθελα εγώ. Και μετά 2 ημέρες στον Πειραιά, όπου του πήγα τις εξετάσεις που είχε ζητήσει, θέλησε ο ίδιος να δεί το παιδί, για να δει πώς πάει και φεύγοντας δεν ζήτησε αμοιβή. Οφείλω να παραδεχθώ ότι τον εκτίμησα περισσότερο μετά από εκείνη την ημέρα.

Kι εγώ έτσι πιστεύω οτι θα ήταν καλύτερα.

Ο Κ. απο οτι κατάλαβα έχει γίνει η "φίρμα"....

....δεν σημαίνει όμως οτι ο Γιανν. είναι λιγότερο καλός

απο τον Κ. ;)

Maggie ο Γιανν.δεν είναι παιδίατρος,

είναι μικροβιολόγος-βιοπαθολόγος.

Αλλά αυτό δεν έχει σημασία.

Είναι και αυτός γιατρός και έχει και αυτός γνώσεις ομοιοπαθητικής και αυτό φτάνει.

Στον Πειραιά απο ότι κατάλαβα

όταν πρόκειται για παιδί

σου ζητάνε πρώτα τη διάγνωση του παιδιάτρου.

Τα ιστορικά των παιδιών μου τα έχει πάρει ο Γιαννόπουλος και έχει τύχει φορά να δώσω συμπτώματα και στην Βαλσαμίδου. Η γνώμη μου είναι θετική και για τους δύο και μπορώ να πω ότι η συνταγογραφία τους δεν απείχε από αυτή που θα έδινε ο Κυβέλλος.

Τώρα περί φίρμας, τι να σου πώ. Είναι νεότερος ο Κυβέλλος αλλά κανείς από τους γιατρούς δεν υστερεί. Είναι προσωπική επιλογή ποιόν γιατρό θα ζητήσεις.

Είμαι ευχαριστημένη από όλους αλλά την επόμενη φορά, τον Σεπτέμβρη δηλαδή, θα ζητήσω από νωρίς ραντεβού στον Κυβέλλο για τα παιδιά. Είναι κάτι που το θέλω εγώ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

κατανοώ την ... απόγνωση, 2 λύσεις βλέπω, ή κλείνεις ραντεβού και πας από εκεί το συντομότερο (αν δηλαδή είναι κάτι ιδιαίτερα επείγον). Και ο δικός μου γιατρός πολύ σπάνια μου έχει πει έλα από εδώ, μάλλον φοβούνται μήπως παρεξηγηθούν.

Η άλλη λύση είναι κάποιος άλλος γιατρός που δεν λειτουργεί έτσι.

Ευχαριστώ για την απάντηση..ραντεβου μονο στο τελος των ραντεβου...αργα το βράδυ..Ειναι πνιγμενος..Δεν νομίζω οτι το κανουν για να μη παρεξηγηθούν. Ουσιαστικα νομίζω οτι ειναι τοσο λιγοι οι ομοιοπ. παιδιατροι που δεν φτανουν για τοσο κοσμο - απλα, δεν τους φτανει ο χρονος για ολα αυτα τα παιδια- ειναι οποιος προλαβει..

Πηρα παλι το φαρμακο τηλεφωνικα και ο Θεος βοηθός! Υπάρχει κάποιος ομοιοπ. παιδίατρος που να μη λειτουργεί έτσι;

Διαφημίσεις

Το έχω ξαναπεί, τον έχω πάρει στο κινητό του πολλές φορές, σε ΣΚ ή αργίες, για ενημέρωση και φάρμακο. Άλλωστε, δεν είναι κρυφό το κινητό του. Αν καλέσεις π.χ. Σάββατο πρωί στην Ν. Ερυθραία, το λέει το ηχογραφημένο μύνημα.

θέλησε ο ίδιος να δεί το παιδί, για να δει πώς πάει και φεύγοντας δεν ζήτησε αμοιβή. Οφείλω να παραδεχθώ ότι τον εκτίμησα περισσότερο μετά από εκείνη την ημέρα.

Ki εγώ τον έχω πάρει άπειρες φορές στο κινητό σκ και στις διακοπές. Πάντα διαθέσιμος!

Όσο για το χρηματικό, τις 2 τελευταίες φορες είχα κλείσει μόνο για μένα ραντεβού και κάθε φορά με ρωτούσε κανονικά για την πορεία της μικρής. Την 2η φορά ντράπηκα και του είπα την αλήθεια ότι θα κλείσω ραντεβού για την μικρή τον επόμενο μήνα λόγω οικονομικών στενοτήτων και μου είπε "τι σημασία έχει? Πες μου τώρα πώς πάει το παιδί!" Και ήθελα να τα μάθει αναλυτικά. Επίσης το εκτίμησα...

Ειναι πνιγμενος..Δεν νομίζω οτι το κανουν για να μη παρεξηγηθούν. Ουσιαστικα νομίζω οτι ειναι τοσο λιγοι οι ομοιοπ. παιδιατροι που δεν φτανουν για τοσο κοσμο - απλα, δεν τους φτανει ο χρονος για ολα αυτα τα παιδια- ειναι οποιος προλαβει..

Πηρα παλι το φαρμακο τηλεφωνικα και ο Θεος βοηθός! Υπάρχει κάποιος ομοιοπ. παιδίατρος που να μη λειτουργεί έτσι;

Συμφωνώ κι εγώ ότι είναι θέμα χρόνου.

Να σου πω την αληθεια όσες φορές αρρώστησε το παιδί με την τηλ επικοινωνία βρίσκαμε πάντα το φάρμακο. Απλά έχει τύχει να μην το πετυχει με την 1η και να ξαναπάρω τηλ για αλλαγή αγωγής. Ο μόνος λόγος που πήγα και σε παδίατρο ομοιοπ ήταν για να μην με πρήζουν για τα εμβόλια, αλλιώς μια χαρά μας καλύπτει ο Κ. Δες τι ταιριάζει σε σας και αυτό κάνε, για να είσαι ήσυχη.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Ευχαριστώ για την απάντηση..ραντεβου μονο στο τελος των ραντεβου...αργα το βράδυ.

Το ίδιο μου έχει πει κάποια στιγμή και ο δικός μου.

Ειναι πνιγμενος..Δεν νομίζω οτι το κανουν για να μη παρεξηγηθούν.

Πράγματι, μπορεί για τις περισσότερες περιπτώσεις να μην χρειάζεται.

Πηρα παλι το φαρμακο τηλεφωνικά και ο Θεος βοηθός! Υπάρχει κάποιος ομοιοπ. παιδίατρος που να μη λειτουργεί έτσι;

Η πίστη σε ... κάτι (ο καθένας διαλέγει) σίγουρα βοηθάει. Δεν είναι ανάγκη να βιαζόμαστε, ο οργανισμός θέλει τον χρόνο του να επανέλθει (ή η ασθένεια να κάνει τον κύκλο της - αν το πάρουμε αλλιώς). Τα έγραψε πρόσφατα και η soevan7:D

πᾶν μέτρον ἄριστον

Η πίστη σε ... κάτι (ο καθένας διαλέγει) σίγουρα βοηθάει. Δεν είναι ανάγκη να βιαζόμαστε, ο οργανισμός θέλει τον χρόνο του να επανέλθει (ή η ασθένεια να κάνει τον κύκλο της - αν το πάρουμε αλλιώς). Τα έγραψε πρόσφατα και η soevan7:D

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ο μικρός ειναι καλύτερα. Τον πήγα στην κλασσικη παιδίατρο να τον δει τελικα και μου ειπε δε χρειαζεται αντιβιωση (ειχε ηδη παρει δυο μερες ομοιοπ.). Να μην ηταν σοβαρη ωτιτιδα, να εδρασαν τα ομοιπ., να ειναι κατι αλλο (:shock: ελπιζω οχι), παντως δεν θα παρει αντιβιωση απο οτι φαινεται (μου εδωσε μια σε σταγονες που δεν τις εβαλα - καλα δεν εκανα; ακομα και το τοπικο αντιβιωτικο δεν θα επηρεασει τη δραση του ομοιοπαθητικού φαρμάκου;). Που και που πεταγεται βεβαια απο τον πονο σαν σουβλια, κλαιει και δειχνει το αφτι..

μου εδωσε μια σε σταγονες που δεν τις εβαλα - καλα δεν εκανα;

Στις διακοπές που μας διέγνωσαν μεταξύ άλλων ωτίτιδα εξωτερική, μας έδωσαν κάτι σταγόνες. Τις είπα στο τηλ στον Κ. και μου είπε να τις βάλω για κανά 2 μέρες (αλλά νομίζω δεν ήταν αντιβίωση). Οπότε μίλα με τον ομοιοπ σας για να σου δώσει οδηγίες.

Περαστικά σας βρε κοριτσάκι!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

...Που και που πεταγεται βεβαια απο τον πονο σαν σουβλια, κλαιει και δειχνει το αφτι..

Αυτό είναι σύμπτωμα που πρέπει να το μάθει ο ομοιοπαθητικός, αν δεν το ξέρει ήδη φυσικά. Όπως και οι ώρες που συμβαίνει αυτό.

Χαίρομαι για την θετική εξέλιξη, αυτό είναι και το σημαντικότερο και λιγότερο σημαντικό ο τρόπος που που γίνεται καλά. :confused:

πᾶν μέτρον ἄριστον

Στις διακοπές που μας διέγνωσαν μεταξύ άλλων ωτίτιδα εξωτερική' date=' μας έδωσαν κάτι σταγόνες. Τις είπα στο τηλ στον Κ. και μου είπε να τις βάλω για κανά 2 μέρες (αλλά νομίζω δεν ήταν αντιβίωση). Οπότε μίλα με τον ομοιοπ σας για να σου δώσει οδηγίες.

Περαστικά σας βρε κοριτσάκι![/quote']

Χαίρομαι για την θετική εξέλιξη, αυτό είναι και το σημαντικότερο και λιγότερο σημαντικό ο τρόπος που που γίνεται καλά. :confused:

ευχαριστώ πολύ κορίτσια για το ενδιαφέρον. Εκει που ειπα μπορει και να ησυχάσαμε, εχτες το βράδυ- για δευτερο συνεχομενο βραδυ -το αλλο διδυμακι

αρχισε γοερο κλαμα και δεν κοιμοταν με τιποτα και εδειχνε το αφτι!!του δινω ντεπον τιποτα! μετα απο 4 ωρες κοιμηθηκε, μαλλον απο την κουραση. Σημερα ο ομοιοπ. δε το σηκωσε το κινητο, τον πηγα στην παιδιατρο (που ηταν προθυμη να τον δει ακομα και Κυριακη) και ειναι με αμυγδαλες και ερεθισμενα αφτια!! Και εχω ενα μπουκαλακι αντιβιωση τωρα στο χερι :(

Ο αλλος φαινεται εντελως καλα αφου δεν ξυπνησε καθολου ολη νυχτα!!!:shock:

Να γκρινιαξω εγω λιγο τωρα και να πω οτι απο το τηλεφωνο θα μου εδινε κατι για ωτιτιδα ενω εχει (και) αμυδαλιτιδα;

Συμπερασμα: χρειαζεται και ο κλασσικος παιδιατρος και βλεποντας και κανοντας...

Η ωτίτιδα είναι μεταδοτική (μικροοργανισμοί). Οι σταγόνες που σου έδωσε είναι για τον πόνο, είναι κρίμα να μην του τις δίνεις. Μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της ακοής αν την αφήσεις ανεξέλεγκτη. Τα ομοιοπαθητικά δεν κάνουν τίποτα στους μικροοργανισμούς και στην μόλυνση.

Καλή ανάρρωση.

Η ωτίτιδα είναι μεταδοτική (μικροοργανισμοί). Οι σταγόνες που σου έδωσε είναι για τον πόνο, είναι κρίμα να μην του τις δίνεις. Μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της ακοής αν την αφήσεις ανεξέλεγκτη. Τα ομοιοπαθητικά δεν κάνουν τίποτα στους μικροοργανισμούς και στην μόλυνση.

Καλή ανάρρωση.

Ευχαριστώ. Μαλλον εχουμε κολλησει ολοι γιατι και εμενα με ενοχλει το αφτι μου. Ποτε δεν αφηνω ανεξελεκτα τα συμπτωματα στα παιδια (μονο σε μενα εφαρμοζω το που θα παει θα περασει). Απλως προσπαθω να κανω damage control. Θεωρω ενα μηνα ασταματητα αντιβιωση ειναι επικινδυνο για ενα μωρο. Ευτυχως ανταποκριθηκε στα ομοιοπαθητικα και ετσι την αποφυγαμε!

Εγώ θα ρώταγα τον παιδίατρο τι είναι πιο επικίνδυνο, ένας μήνας αντιβίωση η ένα οίδημα-μόλυνση στο τύμπανο; Νομίζω ότι θα σου πεί αναλυτικά και έχει και μεγαλύτερο κύρος από οποιοδήποτε φόρουμ που ο κάθε ένας γράφει την άποψη του. Γνώμη μου φυσικά, αλλά ρώτα τον παιδίατρο. Νομίζω ότι ο ένας μήνας που λες είναι υπερβολή, δεν νομίζω να σου πρότεινε τόσο :)

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...