Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

Πήγα στον Κυβέλλο παιδιά μου προχθές

για να μου πάρει το ιστορικό μου και για να βρούμε

το ιδιοσυγκρασιακό μου φάρμακο! :P

και είπαμε όταν γεννήσω με το καλό και σαραντίσω

να αρχίσω την θεραπεία μου

για τα διάφορα που έχω κατά καιρούς....

Στο μεταξύ εαν χρειαστώ τίποτα

κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης θα τα ξανα-πούμε.

Aν σε ενδιαφέρει ρώτα τον να σου δώσει την λίστα με φάρμακα για την ώρα της γέννας. Θα συνεννοείται τηλεφωνικά με τον άντρα σου και θα στα δίνει αυτός εκείνη την ώρα -αν χρειαστεί βέβαια (πχ για να μαλακώσει ο τραχηλος). Εγώ θα το κάνω σίγουρα αν συνεργαστεί η μαία μου (δημόσιο νοσοκομείο βλέπεις)...

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατι στην πρώτη μου γέννα πέρασα μια ψιλοκατάθλιψη

αλλά ευτυχώς την είχα ξεπεράσει σχετικά εύκολα μόνη μου!

Κι εγώ το ίδιο! Την 3η ημέρα άρχισε ένα κλάμα ανεξήγητο. Και όλοι να προσπαθούν να σε πείσουν ότι δεν υπάρχει λόγος να κλαις. Λες και δεν το ξέρεις! Τεσπα ευτυχώς όμως ο άντρας μου πήρε τον τότε ομοιοπαθητικό μου τηλ και με κανά δυο καψουλίτσες άρχισα να συνέρχομαι πολύ γρήγορα!

Όσο για τους κολικούς ελπίζω σε αυτό το μωρό να μην ξαναπεράσουμε αυτήν την απαίσια κατάσταση που το μωράκι για 1-1,5 ώρα κλαίει σπαρακτικά και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να το βοηθησεις. Πραγματικά δεν ξέρω γιατί στην κόρη μου δεν είχα πάρει τηλ τον ομοιοπαθητικό μου. Ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

soevan07, καλησπέρα!

να σε ρωτήσω, το ιστορικό στο πήρε ο ίδιος ο Κύβελος? γιατί εμάς για τον μικρό που πήγαμε το πήρε ένας συνεργάτης του και δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την μεταξύ μας συνεργασία......:(

σκέφτομαι τώρα να πάω για μένα, γιατί έχουν ξεφύγει οι πονοκέφαλοί μου και σε αυτήν την εγκυμοσύνη αλλά μόνο στον Κύβελλο αυτή την φορά. Ελπίζω να μην μου κλείσουν μετά από κανένα 2μηνο!

Όσο για μετά την γέννα σίγουρα θα χρειαστώ βοήθεια γιατί στην προηγούμενη είχα πάθει γερή κατάθλιψη, ένα βήμα από τον ψυχολόγο συνήλθα!:oops:

τα'χω πάρει τρελά με τη γραμματέα του Κ.! Πήρα τηλέφωνο γιατί ο μικρός μου βήχει ασταμάτητα και μου είπε να του δώσω ζεστό να δούμε αν καλυτερεύει, της είπα μετα βίας πίνει νερό όχι να του δώσω και ρόφημα, απόρησε, της είπα θηλάζουμε και μόνο που δεν με έβρισε! Μου είπε δεν μπορεί να σας βοηθήσει ο γιατρός αν δεν μας πείτε για ζεστό η κρύο και μου το έκλεσε "ευγενικά"...τώρα σκέφτομαι να του δώσω προσπαν...βήχει τόσο που ξυπνάει ανα 5 λεπτά ο κακομοίρης...

Διαφημίσεις

τα'χω πάρει τρελά με τη γραμματέα του Κ.! Πήρα τηλέφωνο γιατί ο μικρός μου βήχει ασταμάτητα και μου είπε να του δώσω ζεστό να δούμε αν καλυτερεύει, της είπα μετα βίας πίνει νερό όχι να του δώσω και ρόφημα, απόρησε, της είπα θηλάζουμε και μόνο που δεν με έβρισε! Μου είπε δεν μπορεί να σας βοηθήσει ο γιατρός αν δεν μας πείτε για ζεστό η κρύο και μου το έκλεσε "ευγενικά"...τώρα σκέφτομαι να του δώσω προσπαν...βήχει τόσο που ξυπνάει ανα 5 λεπτά ο κακομοίρης...

Περαστικα σας! Αν εχει υγρο βηχα, δωσε του προσπαν. Απαραδεκτη αντιμετωπιση ομως...

Ξαναπάρε και πες της να δώσει το περιστατικό όπως το περιγράφεις και ό,τι σου απαντήσει ο γιατρός. Και δες μήπως τον πάρεις στο κινητό πιο μετά τον ίδιο.

Περαστικά σας!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

chatzico πολυ χαιρομαι με τα νεα, ειδικα με τη λαρυγγιτιδα, που την τρομαρα μου την πηρα και μου εφτασε(όποτε βηχει κ για πλακα δλδ, μενω λιγο καγκελο να ακουσω τι παιζει...:|) περαστικα στα πιτσιρικια!!!

yogini αν δεν ηταν μεμονωμενη συμπεριφορα , καλο θα ηταν να το αναφερεις. ειναι επικινδυνο αυτο που κανει!σε γιατρο εργαζεται , τι θελει δλδ;

Διαφημίσεις

Συγνώμη που επεμβαίνω (μια και δεν είμαι της ομοιοπαθητικής)

αλλά η γραμματεας τι ρόλο παίζει??? Δηλαδή δεν είναι εκεί για να κλείνει ραντεβού?

Μου έχουν τυχει πολλές φορές γραμματείς "κλασσικών" γιατρών που θέλανε να παίξουν τον γιατρό και τους το έκοβα απο την αρχή - ποτέ δεν δινω πληροφορίες σε γραμματέα ζητάω απλά ραντεβού γιατί η ημιμάθεια είναι πολύ μεγάλο αγκάθι.

Δεν φαντάζομαι να υπάρχει κάποιος ξεχωριστός ρόλος για την γραμματέα του ομοιοπαθητικου, ή υπάρχει?

Δεν μπορείς δηλαδή να ζητήσεις ραντεβού χωρίς να δώσεις εξηγήσεις τι έχει το παιδί? Να πεις απλά το παιδί δεν είναι καλά θέλω να το δει ο γιατρός και δεν θέλω να συζητήσω μαζί σας την κατάσταση μόνο με τον γιατρό?

soevan07, καλησπέρα!

να σε ρωτήσω, το ιστορικό στο πήρε ο ίδιος ο Κύβελος? γιατί εμάς για τον μικρό που πήγαμε το πήρε ένας συνεργάτης του και δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την μεταξύ μας συνεργασία......:(

σκέφτομαι τώρα να πάω για μένα, γιατί έχουν ξεφύγει οι πονοκέφαλοί μου και σε αυτήν την εγκυμοσύνη αλλά μόνο στον Κύβελλο αυτή την φορά. Ελπίζω να μην μου κλείσουν μετά από κανένα 2μηνο!

Όσο για μετά την γέννα σίγουρα θα χρειαστώ βοήθεια γιατί στην προηγούμενη είχα πάθει γερή κατάθλιψη, ένα βήμα από τον ψυχολόγο συνήλθα!:oops:

Στον Πειραιά που πήγα μου πήρε το ιστορικό ο Γιαννόπουλος

(καλός μου φάνηκε) και μετά με είδε ο ίδιος ο Κυβέλλος.

Η γραμματέας του μου είπε οτι εαν θέλεις κατευθείαν τον ίδιον,

μόνο στην Ν.Ερυθραία. Οπότε πήγαινε εκεί! ;)

yogini γιατί δεν παίρνεις κατευθείαν τον Γιαννόπουλο?

(ή κάποιον άλλον γιατρό απο εκεί μέσα?)

Μπορεί οι γραμματέες να έχουν πάρει

αυτή την "εντολή" απο τον ίδιο τον γιατρό

οτι και καλά πριν να μου δώσεις κάποιο τηλεφώνημα

να έχεις ξεκαθαρίσει εαν καλυτερεύει η κατάσταση

με το ζεστό ή με το κρύο....

Αυτό βέβαια δεν δικαιολογεί

την απότομη συμπεριφορά της.....

Πάντως είδα (απο κοντά) οτι στην γραμματεία

υπάρχει πολύ ένταση...

κοινώς γίνεται της μουρλής απο τον πολύ κόσμο....

...φυσικά ούτε και αυτό τους δικαιολογεί!!

Υπάρχει και η άλλη η περίπτωση να παίρνεις τηλέφωνο

και να μην σου απαντάνε....

(το έχω πάθει με την προηγούμενη

ομοιοπαθητικό μας -που είναι και γνωστή μας :roll:

και ούτε με έπαιρνε μετά πίσω! :()

yogini ακριβως το ιδιο ειχε κανει κ σε εμενα,κ της εξηγουσα οτι το παιδι ειναι σχολειο κ δεν ξερω τι ειναι αυτο που την ενοχλει,κι οτι με πηραν απο το σχολειο, κ μου ειπαν οτι βηχει πολυ,μου το εκλεισε κ μου ειπε να ξαναπαρω οταν διαπιστωσω εαν βηχει περισσοτερο στο κρυο η στην ζεστη.

τα πήρα και δεν ξαναπήρα...του έδωσα το σιροπάκι του Κορρέ και mucosolvan που μου είχε πει εντωμεταξύ η παιδίατρος....vann όπως τα λες...έχει παραγίνει το κακό με τον Κ. Σκέφτομαι να τον γυρίσω τον μικρό στον Γιαννόπουλο...τουλάχιστον δεν έχω το άγχος με αυτόν ότι τον ενοχλώ και είναι busy...μια φορά τον πήρα και με χιλιοεξυπηρέτησε μεσημεριάτικα ο άνθρωπος. Ευτυχώς στη μέση της νύχτας ο βήχας κόπηκε μαχαίρι οπότε όλα καλά.

Πάντως είδα (απο κοντά) οτι στην γραμματεία

υπάρχει πολύ ένταση...

κοινώς γίνεται της μουρλής απο τον πολύ κόσμο....

...φυσικά ούτε και αυτό τους δικαιολογεί!!

το εφημερείο είναι στη Ν Ερυθραία, δεν γίνεται χαμός από κόσμο, αλλά γίνεται χαμός από τηλεφωνήματα! Η κοπέλα φοράει hands free και στην κυριολεξία δεν σταματάει ούτε για ένα δευτερόλεπτο να μιλάει στο τηλέφωνο.

Yogini καλύτερα με τον συνεργάτη του. Είναι παιδίατρος ο Γιαννόπουλος; Αν ναι, και σας βολεύει η περιοχή μπορείς να πηγαίνεις τον μικρό στο ιατρείο του για να τον εξετάζει

Διαφημίσεις

Maggie ακριβως το ιδιο γινεται κ στον Πειραια η γραμματεας του φοραει hands free κ οσες φορες εχω παει γινεται χαμος στα τηλεφωνα,αυτο ομως δεν δικαολογει αυτην την συμπεριφορα.

φυσικά, δεν δικαιολογώ τη συμπεριφορά, απλά ήθελα να διευκρινίσω ότι η γραμματεία του Πειραιά είναι μόνο για ραντεβού και η γραμματεία της Ν Ερυθραίας είναι μόνο για ιατρικά θέματα, τα οποία είναι και πιο απαιτητικά από το κλείσιμο ενός ραντεβού

Οπως και να έχει είναι σπαστικό να δίνεις και τα συμπτώματα σε μια γραμματέα....κατανοώ τον χαμό αλλά δεν υπάρχει προσωπική σχέση και με ενοχλεί με τον Κ. οπότε καλύτερα ο κύριος Γιαννόπουλος...την τελευταία φορά που τον είχαμε δει ήταν άψογος με τον μικρό. Είναι βέβαια low profile αλλά βλέπω πολλά πιτσιρίκια και σ'αυτόν.

Οπως και να έχει είναι σπαστικό να δίνεις και τα συμπτώματα σε μια γραμματέα....κατανοώ τον χαμό αλλά δεν υπάρχει προσωπική σχέση και με ενοχλεί με τον Κ. οπότε καλύτερα ο κύριος Γιαννόπουλος...την τελευταία φορά που τον είχαμε δει ήταν άψογος με τον μικρό. Είναι βέβαια low profile αλλά βλέπω πολλά πιτσιρίκια και σ'αυτόν.

Kι εγώ έτσι πιστεύω οτι θα ήταν καλύτερα.

Ο Κ. απο οτι κατάλαβα έχει γίνει η "φίρμα"....

....δεν σημαίνει όμως οτι ο Γιανν. είναι λιγότερο καλός

απο τον Κ. ;)

Maggie ο Γιανν.δεν είναι παιδίατρος,

είναι μικροβιολόγος-βιοπαθολόγος.

Αλλά αυτό δεν έχει σημασία.

Είναι και αυτός γιατρός και έχει και αυτός γνώσεις ομοιοπαθητικής και αυτό φτάνει.

Στον Πειραιά απο ότι κατάλαβα

όταν πρόκειται για παιδί

σου ζητάνε πρώτα τη διάγνωση του παιδιάτρου.

Στον Πειραιά απο ότι κατάλαβα

όταν πρόκειται για παιδί

σου ζητάνε πρώτα τη διάγνωση του παιδιάτρου.

Το ιστορικό του γιου μου το είχε πάρει η Βαλσαμίδου, στο ιατρείο του Πειραιά και μετά τον είχε δει ο Κυβέλλος. Στην δεύτερη επίσκεψη τον είδε μόνο η Βαλσαμίδου. Πολύ καλή, είμαι πολύ ευχαριστημένη. Όποτε χρειάστηκε να πάρω τηλ/νο με συμπτώματα, εξυπηρετήθηκα πολύ καλά, μια φορά μάλιστα που ήταν σβκ, πήρα τον Κυβέλλο πρωί-πρωί στο κινητό και τον βρήκα.

Νομίζω ότι η δυσκολία είναι με τα πολύ μικρά παιδιά, που δεν μιλάνε ή δεν μπορούν να εξηγήσουν πώς αισθάνονται, τότε ναι, είναι απαραίτητη η διάγνωση παιδιάτρου. Με τον δικό μου που είναι πια 5,5+ είναι αλλιώς τα πράγματα. Τον ρωτάω(περί κρύου-ζεστού, αλμυρού-γλυκού κλπ) και απαντά ανάλογα. Παρατηρώ κι εγώ κάποια πράγματα και τα μεταφέρω στην γραμματέα, μια χαρά τα πάμε μέχρι στιγμής.

Η ξαδέρφη μου έχει τον Γιαννόπουλο για τον γιο της(πήρε ομοιοπαθητικό από 4 ημερών για τους κολικούς) και τώρα θα πάει και την μπέμπα (νεογέννητη), είναι επίσης πολύ ευχαριστημένη.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να συζητήσεις με τον γιατρό αυτό που συνέβη με την γραμματέα.

• 2 εβδομάδες μετά...

εχει κανει καμια ομοιπαθητικη στο παιδακι της για δυσκοιλιοτητα?

εχουμε θεμα με το αγορακι μου, εδω και κανενα διμηνο δυσκολευεται σημαντικα, ενω στο παρελθον δεν ειχε θεμα.

Εχει κοψει το παμπερς απο 2,5 για τα τσισα ενω για τα κακα το εκοψε πριν 2 μηνες, που αρχισε και το προβλημα με τη δυσκοιλιοτητα.

Πλεον εχουμε μπει σε ενα φαυλο κυκλο με αυτο το θεμα, κανει κακα καθε 4-5 μερες μονο με υποθετο-αναγκαστικα και κλαματα.

Η διατροφη του ενω βοηθαει (ακτινιδια, λαδερα κλπ) δεν ειναι αρκετη, διοτι φοβαται μην πονεσει και δεν μπορει να κανει τα κακα. Πινει αρκετο νερο και κινειται πολυ, αλλα δεν βοηθαει..

Ο παιδιατρος του εδωσε καποιο ομοιπαθητικο χαπακι τις προαλες, τον βοηθησε 1-2 μερες αλλα μετα παλι πεσαμε στα ιδια...

Νομίζω πως έχει αναφερθεί τέτοια περίπτωση κάπου εδώ. Πιστεύω μπορεί να το βοηθήσει στις φοβίες του πόνου, παράλληλα με την σωστή διατροφή και οδηγίες παιδοψυχολόγου. Σίγουρα έχει να κάνει και με τον αποχωρισμό της πάνας, ίσως πρέπει να την επαναφέρετε για λίγο, συμβουλευτείτε ειδικό (παιδίατρο / παιδοψυχολόγο, δεν ξέρω, ίσως και ομοιοπαθητικό παιδίατρο - το θέμα πάντως δεν είναι φως φανάρι ομοιοπαθητικό αλλά παιδοψυχολογικό).

sorry, για την φλυαρία και τον μπερδεμένο τρόπο γραφής.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Γεια σας κοριτσια! Τα διδυμακια μου εχουν ξεκινησει ομοιοπαθητικη υστερα απο ενα χειμωνα ταλαιπωριας με ιωσεις.

Εχει παρει καμια σας το σιροπι drosinula; Κανει τιποτα; Γράφει οτι ειναι για παιδάκια πανω απο 6 χρονών - υπαρχει περιπτωση να κανει κακο σε μικροτερα παιδακια (2χρ); Μας το εδωσε ο ομοιοπ. παιδιατρος - οι εμπειρίες σας;

Γεια σας κοριτσια! Τα διδυμακια μου εχουν ξεκινησει ομοιοπαθητικη υστερα απο ενα χειμωνα ταλαιπωριας με ιωσεις.

Εχει παρει καμια σας το σιροπι drosinula; Κανει τιποτα; Γράφει οτι ειναι για παιδάκια πανω απο 6 χρονών - υπαρχει περιπτωση να κανει κακο σε μικροτερα παιδακια (2χρ); Μας το εδωσε ο ομοιοπ. παιδιατρος - οι εμπειρίες σας;

μου το ειχε προτεινει κι εμενα για το γιο μου καποια στιγμη αλλα ηταν ΑΔΥΝΑΤΟ να το βρω, πηγα σε πολλα φαρμακεια αλλα τιποτα.. εσυ το βρηκες καπου;

ηταν 3ων τοτε. οποτε μαλλον κανει και για μικροτερα παιδια απο 6ετων.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...