Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

TARA k Fairy's mum ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.!!

Τα χω δει ολα με τους μηκυτες κουραστηκα πια,και ειχα παρει καποτε πολυ αντιβιωση φυσικα δεν καλυτερευσε τιποτα παντα υποτροπιαζε.Στη δε εγκυμοσυνη...αστα βραστα!Τωρα Θα τα δοκιμασω ολα !!!

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

TARA k Fairy's mum ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.!!

Τα χω δει ολα με τους μηκυτες κουραστηκα πια,και ειχα παρει καποτε πολυ αντιβιωση φυσικα δεν καλυτερευσε τιποτα παντα υποτροπιαζε.Στη δε εγκυμοσυνη...αστα βραστα!Τωρα Θα τα δοκιμασω ολα !!!

Εγω πάντως θεραπευθηκα και απο κολπιτιδα με ομοιοπαθητικα + υποθετα καλεντουλας. Η apivita εχει βγαλει και ενα υγρο καθαρισμου για την ευιασθητη περιοχη που ειναι ειδικα για τους μηκυτες.

Η apivita εχει βγαλει και ενα υγρο καθαρισμου για την ευιασθητη περιοχη που ειναι ειδικα για τους μηκυτες.

Πολύ καλό αυτό το υγρό…

Eίχε και άλλα προϊόντα για τον καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής η apivita με πολύ καλά αποτελέσματα σε εμένα προσωπικά αλλά δυστυχώς σταμάτησε η κυκλοφορία τους. Μια φίλη φαρμακοποιός μου είπε ότι σταμάτησε λόγο μη ζήτησης… Δε ξέρω όμως αν αυτό ισχύει…:rolleyes:

0sShp3.png

PGnvp2.png

αντε να πληθαίνουμε εμείς της ομοιοπαθητικής να αυξηθούν οι πωλήσεις ομοιπαθητικών φαρμάκων να το δουν οι φαρμακοβιομηχανίες και οι γιατροί μπας και αλλάξουν λίγο τρόπο σκέψης και μας βλέπουν σαν ανθρώπους και όχι σαν Ευρώ ή δωράκια από τις εκάστοτε βιομηχανίες.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Διαφημίσεις

Εγω πάντως θεραπευθηκα και απο κολπιτιδα με ομοιοπαθητικα + υποθετα καλεντουλας. Η apivita εχει βγαλει και ενα υγρο καθαρισμου για την ευιασθητη περιοχη που ειναι ειδικα για τους μηκυτες.

Ποιο΄είναι αυτό? Εκτός αν είναι από τα κατηργημένα..

πω πω και τοσο καιρο παιδευομαι τσαμπα...:confused::confused::confused:ευχαριστω κοριτσια!!!

Μόνο να σε προειδοποιησω ότι επειδή είναι φυσικές λύσεις, καθυστερούν να φανουν τα αποτελέσματα. Θέλει υπομονή από μέρους σου. Αλλά πίστεψέ με είναι πιο αποτελεσματικά από τα υπόθετα/αλοιφες μακροχρόνια (δεν θα παθαίνεις τόσο συχνά και θα τα περνάς πιο εύκολα :wink:)

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Ποιο΄είναι αυτό? Εκτός αν είναι από τα κατηργημένα..
Το υγρό καθαρισμού κυκλοφορεί κανονικά. Τα κολπικά αναβράζον για εσωτερικές πλύσεις και η κρέμα σταμάτησαν.

Μόνο να σε προειδοποιησω ότι επειδή είναι φυσικές λύσεις' date=' καθυστερούν να φανουν τα αποτελέσματα. Θέλει υπομονή από μέρους σου. Αλλά πίστεψέ με είναι πιο αποτελεσματικά από τα υπόθετα/αλοιφες μακροχρόνια (δεν θα παθαίνεις τόσο συχνά και θα τα περνάς πιο εύκολα :wink:)[/quote']

Έτσι ακριβώς!!!!!!!!!!!!:wink:

0sShp3.png

PGnvp2.png

Μόνο να σε προειδοποιησω ότι επειδή είναι φυσικές λύσεις' date=' καθυστερούν να φανουν τα αποτελέσματα. Θέλει υπομονή από μέρους σου. Αλλά πίστεψέ με είναι πιο αποτελεσματικά από τα υπόθετα/αλοιφες μακροχρόνια (δεν θα παθαίνεις τόσο συχνά και θα τα περνάς πιο εύκολα :wink:)[/quote']

Συμφωνω. Τα υποθετα καλεντουλας τα εβαλα 10 νυχτες, ομως τα συμπτωματα ηταν πολυ ηπια μερα με τη μερα και δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα. Αντιθετως, οποτε εβαζα χημικα υποθετα, τις πρωτες 2 μερες τα συμπτωματα ηταν σε εξαρση και υπεφερα παρα πολυ!

Κορίτσια καλημέρα.Τι κάνετε?

Κάνω ομοιοπαθητική εδώ και 2 μήνες και εντομεταξύ έμεινα έγκυος..Εσεις συνεχίσατε κανονικά την θεραπεια?Δηλαδή εγω τώρα πέρνω το λεγόμενο ιδιοσυγκρασιακό χαπάκι κάθε πρωί, συγκεκριμένα pulsatila 12CH και αύριο θα πάω και ίσως το αλλάξουμε..

Διαφημίσεις

εγω κανω πεντε χρονια ομοιοπαθητικη και δεν την διεκοψα ουτε στην εγκυμοσυνη μου αλλα παντα ενημερωνα τον γιατρο μου για οτιδηποτε και τωρα κανω και στο μωρο μου απο επτα μηνων την ξεκινησαμε και παμε πολυ καλα και οι δυο!

να ρωτησεις τον γιατρο σου τι πρεπει να κανεις...

σχετικα με τα τσιμπηματα που γραφετε, εμας ο γιατρος εμσα στα διαφορα που πηραμε για να εχουμε για ωρα αναγκης, εχουμε καποια φαρμακα για τσιμπηματα, ομως ειναι αλλο για σφηκα, αλλο για κουνουπι κλπ, αν θελετε θα δω το απογευμα και θα γραψω ποιο φαρμακο αντιστοιχει σε ποιο.

σχετικα με το κοιμησου μωρο μου, οποτε βλεπω καποιον να στεκεται στην ουρα του βιβλιοπωλειου κρατωντας το, με το ζορι κρατιεμαι να μην του το βουτηξω απο τα χερια....δεν συμφωνω καθολου με την λογικη του βιβλίου που αντιμετωπιζει ΟΛΑ τα παιδια με τον ιδιο τροπο, σαν ρομποτακια....

σχετικα με την σοκολατα, ο δικος μας δεν την απαγορευει, σε ερωτηση του δε αν ο μικρος προτιμαει το γλυκο ή το παγωτο, κοιταχτηκαμε και του λεμε μα δεν εχει φαει και ποτε γλυκο και η απαντηση του ηταν καλε δωστε στο παιδι λιγη σοκολατιτσα να φαει, ολα χρειαζονται με μετρο!

και για τον τροπο που δινουμε την καψουλα μου ειχε πει σε κουταλι κανενα προβλημα!

σχετικα με τα τσιμπηματα που γραφετε, εμας ο γιατρος εμσα στα διαφορα που πηραμε για να εχουμε για ωρα αναγκης, εχουμε καποια φαρμακα για τσιμπηματα, ομως ειναι αλλο για σφηκα, αλλο για κουνουπι κλπ, αν θελετε θα δω το απογευμα και θα γραψω ποιο φαρμακο αντιστοιχει σε ποιο.

Ναι-ναι για πες μας!!! :P

σχετικα με το κοιμησου μωρο μου, οποτε βλεπω καποιον να στεκεται στην ουρα του βιβλιοπωλειου κρατωντας το, με το ζορι κρατιεμαι να μην του το βουτηξω απο τα χερια....δεν συμφωνω καθολου με την λογικη του βιβλίου που αντιμετωπιζει ΟΛΑ τα παιδια με τον ιδιο τροπο, σαν ρομποτακια....

Axilea μου, να σε διορθώσω πάνω σε αυτό:

το βιβλίο λέγεται "κοιμήσου παιδί μου"

και απευθύνεται σε μικρά παιδάκια και όχι σε μωρά.

Aυτό το πρότεινα σε μια κοπέλα

που σκέφτηκε πως με την ομοιοπαθητική

οτι θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα ύπνου

που είχε το παιδί της.....

Η μέθοδός του δεν είναι απάνθρωπη

(να αφήνεις το παιδί να κλαίει κλπ)

είναι γραμμένη απο επιστήμονες ψυχολόγους.

Ειναι μια λύση για απεγνωσμένους γονείς!

Εαν δουλεύεις

και πρέπει να είσαι απο τις 6 το πρωί στο πόδι

πίστεψέ με....γονατίζεις!!

Θέλεις απλά να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους

και να τα θέσεις υπο έλεγχο.....

Υποτίθεται οτι ο κάθε γονιός έχει ελέγξει πρώτα

την κατάσταση

και έχει αποκλείσει όλες τις υπόλοιπες πιθανές αιτίες

που θα μπορούσαν να φταίξουν

για τον ανήσυχο ύπνο του παιδιού του.

Και όταν σιγουρευτεί οτι πρόκειται

για μια απλή "συνήθεια"

τότε καταφεύγει στη μεθόδο του βιβλίου.

Να σου φέρω ένα παράδειγμα:

Πρόσφατα περάσαμε μια τέτοια φάση με την μικρή

(τώρα στα 3,5 χρόνια της :roll:)

που ξύπναγε τα βράδια, με ζήταγε, σηκωνόταν την νύχτα

δεν ήθελε να πάει για ύπνο κλπ

σκέφτηκα οτι ίσως έπρεπε να κόψει το μεσημεριανό της ύπνο

γιατί της έκοβε την νυχτερινή νύστα.

Πραγματικά απο τότε που σταμάτησε να κοιμάται το μεσημέρι

ο νυχτερινός της ύπνος είναι τέλειος

(που είναι και ο σωστότερος για τον οργανισμό)

και το πρωί ξυπνάει μόνη της χαρούμενη!

Δεν ξεκίνησα αμέσως και αβλεπώς

τη μέθοδο του βιβλίου! ;)

σχετικα με την σοκολατα, ο δικος μας δεν την απαγορευει, σε ερωτηση του δε αν ο μικρος προτιμαει το γλυκο ή το παγωτο, κοιταχτηκαμε και του λεμε μα δεν εχει φαει και ποτε γλυκο και η απαντηση του ηταν καλε δωστε στο παιδι λιγη σοκολατιτσα να φαει, ολα χρειαζονται με μετρο!

Kαι σε εμάς, δεν την απαγορεύει! ;)

Η νέα λίστα

· Apis 200ch - 1M – 10M fairy's mom Ζωγραφου

Apis 30 ch mesastoura Μεταμόρφωση, κέντροΑθήνα, 200ch TARA Παιανία (μόνο με πμ)

· Arnica 30 ch mesastoura Μεταμόρφωση, κέντροΑθήνα

Arnica 200ch - 1M – 10M fairy's mom Ζωγραφου, 200 ch yogini Κορυδαλλός, 1M TARA Παιανία (μόνο με πμ)

· Antimoniumtartar200ch - 1Mfairy'smomΖωγραφου,200chchatzikoΠειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) , 200ch - 1MMariazil (Πειραιας)

· Aloe200ch - 1Mfairy'smomΖωγραφου

· Aconitum200ch - 1Mfairy'smomΖωγραφου, chatzikoΠειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα), 30ch & 1MΜοσχάτο/Πειραιάς (πρωιΔευτ-Παρ) , 1M 4UKαλλιθέα σύνορα με Ν. Σμύρνη, 200chyoginiΚορυδαλλός, 200ch & 1MTARAΠαιανία (μόνο με πμ)

· Aconite 200ch - 1M Mariazil (Πειραιας)

· Arsenicum 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου, 1M Μοσχάτο/Πειραιάς (πρωιΔευτ-Παρ) , 200ch yogini Κορυδαλλός, 200ch - 1M Mariazil (Πειραιας)

Arsenicum album 30ch , κέντροΑθήνα, 200ch TARA Παιανία (μόνομεπμ)

·Aesc 12ch hemmoroids mesastoura Μεταμόρφωση

· Beladonna mesastoura Μεταμόρφωση

Belladonna 200ch & 1Mfairy'smomΖωγραφου,200ch chatziko Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) , 1M Μοσχάτο/Πειραιάς (πρωιΔευτ-Παρ) , 200ch yogini Κορυδαλλός, 200ch & 1M TARA Παιανία (μόνομεπμ)

Belladonna 30ch , κέντροΑθήνα, 200ch - 1M Mariazil (Πειραιας)

· Bryonia 12ch mesastoura Μεταμόρφωση

Bryonia 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου, 200ch κέντροΑθήνα

Bryonia 30ch , κέντροΑθήνα, Μοσχάτο/Πειραιάς (πρωιΔευτ-Παρ) , 200chTARAΠαιανία (μόνο με πμ)

· Colocynthis200ch - 1M fairy's mom Ζωγραφου, 1M κέντροΑθήνα

Colocynthis 30ch , κέντροΑθήνα

· CaccusCacti200ch fairy's mom Ζωγραφου, 200chTARAΠαιανία (μόνο με πμ) , 200ch - 1MMariazil (Πειραιας)

· Calc carbonica 200ch , 1M & 10M fairy's mom Ζωγραφου, chatziko Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) , 30ch 200ch & 1M 4U KαλλιθέασύνοραμεΝ. Σμύρνη, 200ch yogini Κορυδαλλός, 200ch - 1M Mariazil (Πειραιας)

· Chamomilla 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου,200ch chatziko Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) ,200ch 4U KαλλιθέασύνοραμεΝ. Σμύρνη, 200ch yogini Κορυδαλλός, 200ch - 1M Mariazil (Πειραιας)

Chamomilla 30ch , κέντροΑθήνα, Μοσχάτο/Πειραιάς (πρωιΔευτ-Παρ) , TARAΠαιανία (μόνο με πμ)

· Causticum 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου

causticum (υγρομε 10% οινοπνευμα) LM1 κέντροΑθήνα

·croton tiglium , 1M yogini Κορυδαλλός

· Drosera 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου,200ch chatziko Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) , 200ch TARA Παιανία (μόνομεπμ) , 200ch - 1M Mariazil (Πειραιας)

·Dulcamara 30ch , Μοσχάτο/Πειραιάς (πρωιΔευτ-Παρ)

· FerrumPhosph. , 200chTARAΠαιανία (μόνο με πμ)

· Gelsemium 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου

Gelsemium 30ch , κέντροΑθήνα, Μοσχάτο/Πειραιάς (πρωιΔευτ-Παρ)

· Hep. Sulpur 200ch , 30ch mesastoura Μεταμόρφωση, 30ch κέντροΑθήνα

Hep. Sulpur 200ch - 1M fairy's mom Ζωγραφου, 200ch TARA Παιανία (μόνομεπμ) , 200ch - 1M Mariazil (Πειραιας)

· Kali bichronicum200ch fairy's mom Ζωγραφου, 200ch κέντροΑθήνα,200ch chatziko Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) , 30ch TARA Παιανία (μόνομεπμ)

· Lycopodium 30ch mesastoura Μεταμόρφωση, TARA Παιανία (μόνομεπμ)

·Lachesis 30ch ,κέντροΑθήνα

· Ledum 30ch , κέντροΑθήνα

· Ignatia 30ch - 200ch & 1Mfairy'smom Ζωγραφου, 1M κέντροΑθήνα

·Ipecacuana 30ch , κέντροΑθήνα

Ioecacuana 200ch , chatziko Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) , 4U KαλλιθέασύνοραμεΝ. Σμύρνη, 200ch yogini Κορυδαλλός, 200ch TARA Παιανία (μόνομεπμ)

·Medhorrinum 200ch & 1M , κέντροΑθήνα, 1M yogini Κορυδαλλός

Medhorrinum 30 ch 200ch & 1M , 4U KαλλιθέασύνοραμεΝ. Σμύρνη

·Mercury 200ch , chatziko Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) , 4U KαλλιθέασύνοραμεΝ. Σμύρνη, 200ch yogini Κορυδαλλός, 200ch TARA Παιανία (μόνομεπμ) , 200ch - 1M Mariazil (Πειραιας)

· Mercurius sol.200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου

Mercurius sol. 30ch , κέντροΑθήνα

·Natrium mur., 200ch yogini Κορυδαλλός

·Nautia 30ch , κέντροΑθήνα

· Nux vomica 30ch fairy's mom Ζωγραφου

· Pulsatila 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου, 200ch κέντροΑθήνα, chatziko Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) , 4U KαλλιθέασύνοραμεΝ. Σμύρνη, 200ch, 1M & 10M yogini Κορυδαλλός, 200ch TARA Παιανία (μόνομεπμ) , 200ch - 1M Mariazil (Πειραιας)

· Phosphorus200ch fairy's mom Ζωγραφου, chatziko 200ch, 1M & 10M Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) , 200ch yogini Κορυδαλλός, 200ch - 1M Mariazil (Πειραιας)

Phosphorus 30ch , κέντροΑθήνα

·Podophyllum 30ch , κέντροΑθήνα

·Phytolacca 1M , κέντροΑθήνα, 200ch yogini Κορυδαλλός

· Rumex 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου,200ch chatziko Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) , 200ch yogini Κορυδαλλός, 200ch - 1M Mariazil (Πειραιας)

·Phus tox. 30ch , κέντροΑθήνα, 200ch yogini Κορυδαλλός

·Sambucus niger 200ch , κέντροΑθήνα

· Sepia200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου, 1M κέντροΑθήνα

Sepia LM1 κέντροΑθηνα

· Spongia 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου, chatziko Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) , 200ch yogini Κορυδαλλός, 200ch TARA Παιανία (μόνομεπμ) , 200ch - 1M Mariazil (Πειραιας)

Spongia 30ch , Μοσχάτο/Πειραιάς (πρωιΔευτ-Παρ)

Spongia mesastoura Μεταμόρφωση

· Scilla maritima 200ch 4UKαλλιθέα σύνορα με Ν. Σμύρνη

·Stafisagria , 200ch yogini Κορυδαλλός, mesastoura Μεταμόρφωση

· Sulphur 30chmesastouraΜεταμόρφωση, κέντροΑθήνα, 4UKαλλιθέα σύνορα με Ν. Σμύρνη, TARA Παιανία (μόνο με πμ)

Sulphur 200chfairy'smomΖωγραφου, 4UKαλλιθέα σύνορα με Ν. Σμύρνη

Sulphur 1M , 4UKαλλιθέα σύνορα με Ν. Σμύρνη, 200ch - 1MMariazil (Πειραιας)

· Τuberculinum1Mfairy'smom Ζωγραφου

· Veratrumalbum 30ch mesastoura Μεταμόρφωση

· Silica 30ch 2caps mesastoura Μεταμόρφωση

· Veratrum album 30ch , κέντροΑθήνα

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Άλλα δύο πραγματικά περιστατικά.

Την Κυριακή ξαφνικά η μικρή αρχίζει να κλαίει και να παραπονιέται για το αυτί της. Το απόγευμα κλαίει με λυγμούς, ανεβάζει σιγά σιγά πυρετό, πρήζεται από το κλάμα. Τηλεφωνώ στον Κυβέλλο και δίνει ΑΚΟΝΙΤΟΥΜ 1Μ, μια κάψουλα και μια το βράδυ. Το παιδί συνέρχεται με το αυτί, ο πυρετός φθάνει στο 39 και, ΑΛΛΑ την Δευτέρα τίποτα το αυτί.

Ο πιτσιρίκος, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΛΑΡΥΓΓΙΤΙΔΑ........ Σήμερα το πρωί, άκουσα τον λαρυγγικό βήχα. Εντελώς λαιτ κατάσταση. Καμμία σχέση με τον πανικό άλλων φορών. Το παιδί καλοδιάθετο, με την ΣΠΟΝΤΖΙΑ του. Τώρα το απόγευμα αρκετά καλά, με το βηχαλάκι του όποτε είναι ξαπλωμένο. Ανοιχτή η μπαλκονόπορτα του. ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Άλλα δύο πραγματικά περιστατικά.

Την Κυριακή ξαφνικά η μικρή αρχίζει να κλαίει και να παραπονιέται για το αυτί της. Το απόγευμα κλαίει με λυγμούς, ανεβάζει σιγά σιγά πυρετό, πρήζεται από το κλάμα. Τηλεφωνώ στον Κυβέλλο και δίνει ΑΚΟΝΙΤΟΥΜ 1Μ, μια κάψουλα και μια το βράδυ. Το παιδί συνέρχεται με το αυτί, ο πυρετός φθάνει στο 39 και, ΑΛΛΑ την Δευτέρα τίποτα το αυτί.

Ο πιτσιρίκος, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΛΑΡΥΓΓΙΤΙΔΑ........ Σήμερα το πρωί, άκουσα τον λαρυγγικό βήχα. Εντελώς λαιτ κατάσταση. Καμμία σχέση με τον πανικό άλλων φορών. Το παιδί καλοδιάθετο, με την ΣΠΟΝΤΖΙΑ του. Τώρα το απόγευμα αρκετά καλά, με το βηχαλάκι του όποτε είναι ξαπλωμένο. Ανοιχτή η μπαλκονόπορτα του. ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!

Πολύ χαίρομαι που σας πιάνει οικογενειακώς η ... αυθυποβολή!!! :-P

Καλή μου συμπατριώτισσα, έχουμε οικογενειακό θέμα προφανώς με την αυθυποβολή, είναι και μεταφερόμενη επίσης, εγώ στα παιδιά. Εκτός και αν είναι στα γονίδια...........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

ενδεικτικα λοιπον lendum για κουνουπι, apis για σφηκα-μελισσα.

σχετικα με το βιβλιο, εξακολουθω να μην συμφωνω με την ΛΟΓΙΚΗ του, δηλαδη με το να χρησιμοποιει συγκεκριμενη μεθοδο για ΟΛΑ τα παιδια.εχω ενα παιδακι με τις χ, ψ ιδιατεροτητες, συνηθειες, κλπ και εχω αλλο με εντελως διαφορετικη προσωπικοτητα, αλλες συνηθειες κλπ.αλλιως θα αντιμετωπισω το προβλημα υπνου στο ενα παιδι αλλιως στο αλλο, πιθανον ενας απο τους τροπους που θα επιλεξω να μοιαζει ή να ειναι ιδιιος με αυτος του βιβλιου, αλλα δεν θεωρω οτι πρεπει να ακολουθειται η ιδια μεθοδος σε ολους για τους λογους που ανεφερα, οπως δνε θεωρω οτι ολα τα παιδια πρεπει να τρωνε το ιδιο ή με τον ιδιο τροπο κλπ

Καλή μου συμπατριώτισσα, έχουμε οικογενειακό θέμα προφανώς με την αυθυποβολή, είναι και μεταφερόμενη επίσης, εγώ στα παιδιά. Εκτός και αν είναι στα γονίδια...........

Mπράβο-μπράβο!!!

Μεγάλη υπόθεση τελικά

η αυθυποβολή, το φαινόμενο placebo και

ο αέρας ο...κοπανιστός!

ενδεικτικα λοιπον lendum για κουνουπι, apis για σφηκα-μελισσα.

ΟΚ, ευχαριστούμε! ;)

σχετικα με το βιβλιο, εξακολουθω να μην συμφωνω με την ΛΟΓΙΚΗ του, δηλαδη με το να χρησιμοποιει συγκεκριμενη μεθοδο για ΟΛΑ τα παιδια.εχω ενα παιδακι με τις χ, ψ ιδιατεροτητες, συνηθειες, κλπ και εχω αλλο με εντελως διαφορετικη προσωπικοτητα, αλλες συνηθειες κλπ.αλλιως θα αντιμετωπισω το προβλημα υπνου στο ενα παιδι αλλιως στο αλλο, πιθανον ενας απο τους τροπους που θα επιλεξω να μοιαζει ή να ειναι ιδιιος με αυτος του βιβλιου, αλλα δεν θεωρω οτι πρεπει να ακολουθειται η ιδια μεθοδος σε ολους για τους λογους που ανεφερα, οπως δνε θεωρω οτι ολα τα παιδια πρεπει να τρωνε το ιδιο ή με τον ιδιο τροπο κλπ

Σίγουρα, δεν διαφωνώ καθόλου!

Αυτό το βιβλίο απευθύνεται σε γονείς

που τα έχουν δοκιμάσει όλα και είναι σε....απόγνωση!

Είναι άλλη μια μέθοδος που τους μένει να δοκιμάσουν...

Πήγα στον Κυβέλλο παιδιά μου προχθές

για να μου πάρει το ιστορικό μου και για να βρούμε

το ιδιοσυγκρασιακό μου φάρμακο! :P

Όλα ωραία και καλά που λέτε,

τους έβγαλα όλα τα εσώψυχά μου :mrgreen:

βρήκαμε το φάρμακο που μου ταιριάζει

και είπαμε όταν γεννήσω με το καλό και σαραντίσω

να αρχίσω την θεραπεία μου

για τα διάφορα που έχω κατά καιρούς....

Στο μεταξύ εαν χρειαστώ τίποτα

κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης θα τα ξανα-πούμε.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το εξής:

Moυ είπαν

οχι στον καφέ,

όχι στον καφέ ντεκαφεινέ

όχι στο μαύρο τσάϊ

όχι στην κοκα-κόλα

όχι στην μέντα

όχι στις έντονες μυρωδιές

όχι στις λαδομπογιές και.....

όχι στο χαμομήλι! :shock: :shock:

Το έχετε ξανακούσει εσείς αυτό???

OXI στο χαμομηλάκι?? :confused:

Kαι του λέω κι εγώ:

έχω κάτι κηραλοιφές και κάτι κρεμούλες απο χαμομήλι που χρησιμοποιώ κατα καιρούς... αυτές πειράζουν?

Oχι μου είπε,

αυτές δεν πειράζουν γιατί είναι μικρή ποσότητα!!

Να μην πιείς μου λέει χαμομήλι!! :shock: :shock:

Καλημέρα

Είμαι νέο μέλος σχετικά, αλλά διαβάζω το φόρουμ αρκετό καιρό. Το θέμα της ομοιοπαθητικής το παρακολουθώ αλλά θα ήθελα να με βοηθήσετε. Σαν πρώτη χρόνια σε παιδικό είχαμε πολλές ιώσεις μέχρι και πνευμονία και οι αντιβιώσεις ήταν με το καλημέρα.Η μεγάλη μου τελικά έχει ήπιας μορφής βρογχικό άσθμα και ο βήχας ειναι το κάτι άλλο. Μπορείτε να μου αναφέρετε καποιον ομοιοπαθητικό γιατρό στη θεσσαλονίκη και να πείτε και εντυπώσεις, έστω και με pm αν δεν θέλετε να πείτε όνομα?

Ευχαριστώ

καλημέρα soevan το έχουμε γράψει για το χαμομήλι ότι δεν επιτρέπεται επειδή χρησιμοποιείται κατά κόρον στην ομοιοπαθητική και η υπερβολική κατανάλωση φέρνει αντίθετα αποτελέσματα.

Εχθές είδα ένα επεισόδιο από τις οικογενειακές ιστορίες στον αλφα και ανέφερε μία κοπέλα που έπαθε επιλόχεια κατάθλιψη μετά την γέννα και την ξεπέρασε με επιτυχία κάνοντας αγωγή με ομοιοπαθητική(το ίδιο και εγώ).

Με το καλό το μωρό σου.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

καλημέρα soevan το έχουμε γράψει για το χαμομήλι ότι δεν επιτρέπεται επειδή χρησιμοποιείται κατά κόρον στην ομοιοπαθητική και η υπερβολική κατανάλωση φέρνει αντίθετα αποτελέσματα.

Δεν το είχα δει! :oops:

Εχθές είδα ένα επεισόδιο από τις οικογενειακές ιστορίες στον αλφα και ανέφερε μία κοπέλα που έπαθε επιλόχεια κατάθλιψη μετά την γέννα και την ξεπέρασε με επιτυχία κάνοντας αγωγή με ομοιοπαθητική(το ίδιο και εγώ).

Με το καλό το μωρό σου.

Το έχω υπόψην μου!!

Και χαίρομαι ιδιαίτερα

γιατι στην πρώτη μου γέννα πέρασα μια ψιλοκατάθλιψη

αλλά ευτυχώς την είχα ξεπεράσει σχετικά εύκολα μόνη μου!

Οπως επίσης έχω υπόψη μου

οτι η ομοιοπαθητική βοηθάει και στους κωλικούς των νεογέννητων

πράγμα που η συμβατική ιατρική δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα....:cool:

Αυθυποβάλεται φαίνεται το νεογέννητο!! :lol: :lol: :lol:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...