Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλό ο γυναικολόγος να είναι ταυτόχρονα και ομοιοπαθητικός παρά να έχεις ξεχωριστό γυναικολόγο και ομοιοπαθητικό και να συνεργάζονται.

Τα πάντα μπορούν να αντιμετωπιστούν ομοιοπαθητικά ακόμη και ώρα ανάγκης,

Έχω διαβάσει και αλλού στο παρελθόν για την εμπειρία σου στην γέννα και πρέπει να σου πω ότι την ζήλεψα! Αλλά για μας προσωπικά είναι δύσκολο το 2πλασιο κόστος του ιδιωτικού και από την άλλη φοβάμαι τυχόν προωρότητα και δεν θέλω να μπλέξω με μονάδες νεογνών σε ιδιωτικά. Κατά τα άλλα πραγματικά έχεις αξιοζήλευτη γιατρό! Να σου δίνει μόνο ομοιοπαθητικά εκείνη την ώρα...γιατί δεν υπάρχουν τέτοιοι γιατροί και στα δημόσια? :-(

Συγνωμη για το off topic....

Καθόλου οφ τοπικ δεν είσαι. Αφού μιλάμε για εγκυμοσύνη/τοκετός και ομοιοπαθητική.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Αλλά για μας προσωπικά είναι δύσκολο το 2πλασιο κόστος του ιδιωτικού και από την άλλη φοβάμαι τυχόν προωρότητα και δεν θέλω να μπλέξω με μονάδες νεογνών σε ιδιωτικά. Κατά τα άλλα πραγματικά έχεις αξιοζήλευτη γιατρό! Να σου δίνει μόνο ομοιοπαθητικά εκείνη την ώρα...γιατί δεν υπάρχουν τέτοιοι γιατροί και στα δημόσια? :-(

Και για εμας το ιδιο ισχυει. Δυστυχως' date=' αν και εμπιστευομαι τα δημοσια νοσοκομεια γιατι εχουν παρα πολυ καλους γιατρους, το συστημα τους ειναι απαρχαιωμενο.

[/color']

Η νέα λίστα

· Apis 200ch - 1M – 10M fairy's mom Ζωγραφου

Apis 30chmesastouraΜεταμόρφωση, κέντροΑθήνα, 200ch TARA Παιανία (μόνο με πμ)

· Arnica 30ch mesastoura Μεταμόρφωση, κέντροΑθήνα

Arnica 200ch - 1M – 10M fairy's mom Ζωγραφου, 200ch yogini Κορυδαλλός, 1M TARA Παιανία (μόνο με πμ)

· Antimonium tartar200ch - 1M fairy's mom Ζωγραφου,200ch chatziko Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα)

· Aloe200ch - 1M fairy's mom Ζωγραφου

· Aconitum200ch - 1M fairy's mom Ζωγραφου, chatziko Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα), 30ch & 1M Μοσχάτο/Πειραιάς (πρωιΔευτ-Παρ) , 1M 4U KαλλιθέασύνοραμεΝ. Σμύρνη, 200ch yogini Κορυδαλλός, 200ch & 1M TARA Παιανία (μόνο με πμ)

· Arsenicum 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου, 1M Μοσχάτο/Πειραιάς (πρωιΔευτ-Παρ) , 200ch yogini Κορυδαλλός

Arsenicum album 30ch , κέντροΑθήνα, 200ch TARA Παιανία (μόνο με πμ)

·Aesc 12ch hemmoroids mesastoura Μεταμόρφωση

· Beladonna mesastoura Μεταμόρφωση

Belladonna 200ch & 1Mfairy'smomΖωγραφου,200ch chatziko Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) , 1M Μοσχάτο/Πειραιάς (πρωιΔευτ-Παρ) , 200ch yogini Κορυδαλλός, 200ch & 1M TARA Παιανία (μόνο με πμ)

Belladonna 30ch , κέντροΑθήνα

· Bryonia 12ch mesastoura Μεταμόρφωση

Bryonia 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου, 200ch κέντροΑθήνα

Bryonia 30ch , κέντροΑθήνα, Μοσχάτο/Πειραιάς (πρωιΔευτ-Παρ) , 200ch TARA Παιανία (μόνο με πμ)

· Colocynthis200ch - 1M fairy's mom Ζωγραφου, 1M κέντροΑθήνα

Colocynthis 30ch , κέντροΑθήνα

· CaccusCacti200ch fairy's mom Ζωγραφου, 200ch TARA Παιανία (μόνο με πμ)

· Calc carbonica 200ch , 1M & 10M fairy's mom Ζωγραφου, chatziko Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) , 30ch 200ch & 1M 4U KαλλιθέασύνοραμεΝ. Σμύρνη, 200ch yogini Κορυδαλλός

· Chamomilla 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου,200ch chatziko Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) ,200ch 4U KαλλιθέασύνοραμεΝ. Σμύρνη, 200ch yogini Κορυδαλλός

Chamomilla 30ch , κέντροΑθήνα, Μοσχάτο/Πειραιάς (πρωιΔευτ-Παρ) , TARA Παιανία (μόνο με πμ)

· Causticum 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου

causticum (υγρομε 10% οινοπνευμα) LM1 κέντροΑθήνα

·croton tiglium , 1M yogini Κορυδαλλός

· Drosera 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου,200ch chatziko Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) , 200ch TARA Παιανία (μόνο με πμ)

·Dulcamara 30ch , Μοσχάτο/Πειραιάς (πρωιΔευτ-Παρ)

· FerrumPhosph. , 200ch TARA Παιανία (μόνο με πμ)

· Gelsemium 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου

Gelsemium 30ch , κέντροΑθήνα, Μοσχάτο/Πειραιάς (πρωιΔευτ-Παρ)

· Hep. Sulpur 200ch , 30ch mesastoura Μεταμόρφωση, 30ch κέντροΑθήνα

Hep. Sulpur 200ch - 1M fairy's mom Ζωγραφου, 200ch TARA Παιανία (μόνο με πμ)

· Kali bichronicum200ch fairy's mom Ζωγραφου, 200ch κέντροΑθήνα,200ch chatziko Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) , 30ch TARA Παιανία (μόνο με πμ)

· Lycopodium 30ch mesastoura Μεταμόρφωση, TARA Παιανία (μόνο με πμ)

·Lachesis 30ch ,κέντροΑθήνα

· Ledum 30ch , κέντροΑθήνα

· Ignatia 30ch - 200ch & 1Mfairy'smom Ζωγραφου, 1M κέντροΑθήνα

·Ipecacuana 30ch , κέντροΑθήνα

Ioecacuana 200ch , chatziko Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) , 4U KαλλιθέασύνοραμεΝ. Σμύρνη, 200ch yogini Κορυδαλλός, 200ch TARA Παιανία (μόνο με πμ)

·Medhorrinum 200ch & 1M , κέντροΑθήνα, 1M yogini Κορυδαλλός

Medhorrinum 30 ch 200ch & 1M , 4U KαλλιθέασύνοραμεΝ. Σμύρνη

·Mercury 200ch , chatziko Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) , 4U KαλλιθέασύνοραμεΝ. Σμύρνη, 200ch yogini Κορυδαλλός, 200ch TARA Παιανία (μόνο με πμ)

· Mercurius sol.200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου

Mercurius sol. 30ch , κέντροΑθήνα

·Natrium mur., 200ch yogini Κορυδαλλός

·Nautia 30ch , κέντροΑθήνα

· Nux vomica 30ch fairy's mom Ζωγραφου

· Pulsatila 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου, 200ch κέντροΑθήνα, chatziko Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) , 4U KαλλιθέασύνοραμεΝ. Σμύρνη, 200ch, 1M & 10M yogini Κορυδαλλός, 200ch TARA Παιανία (μόνο με πμ)

· Phosphorus200ch fairy's mom Ζωγραφου, chatziko 200ch, 1M & 10M Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) , 200ch yogini Κορυδαλλός

Phosphorus 30ch , κέντροΑθήνα

·Podophyllum 30ch , κέντροΑθήνα

·Phytolacca 1M , κέντροΑθήνα, 200ch yogini Κορυδαλλός

· Rumex 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου,200ch chatziko Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) , 200ch yogini Κορυδαλλός

·Phus tox. 30ch , κέντροΑθήνα, 200ch yogini Κορυδαλλός

·Sambucus niger 200ch , κέντροΑθήνα

· Sepia200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου, 1M κέντροΑθήνα

Sepia LM1 κέντροΑθηνα

· Spongia 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου, chatziko Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) , 200ch yogini Κορυδαλλός, 200ch TARA Παιανία (μόνο με πμ)

Spongia 30ch , Μοσχάτο/Πειραιάς (πρωιΔευτ-Παρ)

Spongia mesastoura Μεταμόρφωση

·Stafisagria , 200ch yogini Κορυδαλλός, mesastoura Μεταμόρφωση

· Sulphur 30chmesastouraΜεταμόρφωση, κέντροΑθήνα, 4UKαλλιθέα σύνορα με Ν. Σμύρνη, TARA Παιανία (μόνο με πμ)

Sulphur 200ch fairy'smom Ζωγραφου, 4UKαλλιθέασύνοραμεΝ. Σμύρνη

Sulphur 1M , 4UKαλλιθέα σύνορα με Ν. Σμύρνη

· Τuberculinum1Mfairy'smom Ζωγραφου

· Veratrumalbum 30ch mesastoura Μεταμόρφωση

· Silica 30ch 2caps mesastoura Μεταμόρφωση

· Veratrum album 30ch , κέντροΑθήνα

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Aυτό εννοείς;

http://www.homeopathy.gr/homeopathy.php?remedy=apis

Σου το έχει προτείνει ο Κ;

Ενδείκνυται δηλαδή για αλλεργικούς στα τσιμπήματα;

Ναι αυτό εννοώ.

Το είχε ο γιατρός στην λίστα του. Την άρνικα (παραδόξως) δεν είχε και την είχα πάρει από μόνη μου. Και ευτυχώς γιατί μας χρειάστηκε σε ένα χτύπημα στο κεφάλι Κυριακή (ως συνήθως) και μάλιστα επί χριστουγεννιάτικων εορτών.

Να μην σου πω ψέματα για τους αλλεργικούς. Δεν ξέρω καθόλου. Ίσως να βοηθάει σε μεγάλη δόση, για να σου δώσει λίγο περισσότερο χρόνο να πας στο νοσοκομείο:?:

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Το είχε ο γιατρός στην λίστα του. Την άρνικα (παραδόξως) δεν είχε και την είχα πάρει από μόνη μου. Και ευτυχώς γιατί μας χρειάστηκε σε ένα χτύπημα στο κεφάλι Κυριακή (ως συνήθως) και μάλιστα επί χριστουγεννιάτικων εορτών.

Εχεις δικιο' date=' ουτε η δικη μου λιστα την εχει. Πρεπει να την προσθεσω.[/color']

Να μην σου πω ψέματα για τους αλλεργικούς. Δεν ξέρω καθόλου. Ίσως να βοηθάει σε μεγάλη δόση, για να σου δώσει λίγο περισσότερο χρόνο να πας στο νοσοκομείο:?:

Ο αλλεργικος σε τσιμπηματα χρειαζεται επειγοντως κορτιζονη. Ο αντρας μου εχει παντα μαζι του αμπουλα και συριγγα.

Τι εννοείς ως συμπλήρωμα διατροφής;

Η εχινάκεια δεν δίνεται προληπτικά αλλά σαν "φάρμακο" όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Δινεται και προληπτικά σε μορφη ταμπλετας και σε υγρη μορφη σε μπουκαλακι.

Δινεται και προληπτικά σε μορφη ταμπλετας και σε υγρη μορφη σε μπουκαλακι.

Έχεις δίκαιο ότι κάποιοι τη δίνουνε και προληπτικά αλλά δεν θα έπρεπε γιατί επιστημονικές έρευνες έδειξαν ότι χάνει την αποτελεσματικότητά της.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Εχθές, πήγαμε Νέα Ερυθραία για να δει την μικρή ο Κυβέλλος, μου είπαν να τη δει παιδίατρος για να κάνει ακριβή διάγνωση αλλά προτίμησα να την δεί ο ίδιος.

Λοιπόν, είπε ότι ο οργανισμός της το παλεύει καλά, είχε κάποια έμπυα στίγματα, αν δεν βελτιωνόταν η κατάστασή της μέχρι σήμερα το μεσημέρι, θα έπαιρνε αντιβίωση για 3-4 ημέρες. Η μικρή πήρε 1 Calcarea Carbonica 1M & 2 Phytolacca 200ch από την ώρα που φύγαμε. Η ίδια αγωγή μέχρι το μεσημέρι σήμερα και θα μιλάγαμε κατ' ιδίαν για να δούμε την συνέχεια.

Στο μεταξύ, δεν έβλεπα κάποια τρομερή βελτίωση και μου μπήκε η ιδέα για λοιμώδη μονοπυρήνωση. Όταν μιλήσαμε το μεσημέρι, του το είπα και απάντησε ότι είχε σκεφθεί και ο ίδιος την περίπτωση αυτή. Μου είπε να κάνει η μικρή γενική αίματος και ΜΟΝΟΤΕΣΤ για να σιγουρευτούμε. Ήταν αρνητικό. Πήγα στο ιατρείο στον Πειραιά για να μου γράψει τις εξετάσεις - ΝΑΙ, μπορεί, έχω βιβλιάριο δημοσίου - και ζήτησε να ξαναδεί το παιδί -ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ-. Είπε ότι έχει εμφανή βελτίωση, συνεχίζουμε αγωγή με Calcarea Carbonica & Phytolacca και μιλάμε αύριο.

Βρε κορίτσια, τι να πω ? Από τις 8 το βράδυ και μετά, έχει κάνει μια στροφή προς το καλύτερο ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ. Αναπνέει πολύ καλύτερα, με κλειστό στόμα και η διάθεση της σαφώς βελτιωμένη. Α ! έχει και όρεξη !!!!!!!!!!!!!!!

Ανασαίνω και εγώ καλύτερα, τολμώ να πω.

Σε ότι αφορά τις νεκρολογίες, νομίζω ότι το τοπικ είναι για την ομοιοπαθητική και όχι για πιθανά 'υποτιθέμενους' νεκρούς από ίσως ανακριβείς πηγές και με μάλλον ασαφείς περιγραφές συμπτωμάτων......

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

πολυ ωραια νεα!περαστικα στη συνονοματη!:-D

Περαστικά στην μπουμπού!!!

Σματς, σμουτς !!!!!!!!!!!!!!

Φιλενάδες - έτσι σας αισθάνομαι - ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!1

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Πήγα στον γιατρό σήμερα (chatzico για 1 μέρα δεν βερθήκαμε :)) και μου απάντσηε σε διάφορα που ρώτησα:

Ρώτησα τον φαρμακοποιό για το μοίρασμα του φαρμάκου σε 2-3 δόσεις και μου είπε ότι αν ο οργανισμός είναι αγνός' date=' όπως ενός παιδιού, τότε αν πάρει μέρος της κάψουλας 1Μ το πρωί, ένα μέρος το μεσημέρι και ένα μέρος το βράδυ, τότε ναι, είναι σα να έχει πάρει τρεις φορές 1Μ.

Επίσης ρώτησα κι εγώ για το ομοιοπαθητικό φάρμακο από μητρικό γάλα και μου είπε ότι φυσικά και γίνεται, αλλά δεν το χορηγούν όλοι οι γιατροί. Επίσης μου είπε ότι συνηθίζεται στον αποθηλασμό, αν είναι δύσκολο για το παιδί.[/quote']

Ισχύουν και τα δύο. Μάλιστα για το φάρμακο από γάλα μπορεί να δοθεί και σε περιπτώσεις δυσανεξίας στο γάλα (νομίζω μητρικό).

Ο αλλεργικος σε τσιμπηματα χρειαζεται επειγοντως κορτιζονη. Ο αντρας μου εχει παντα μαζι του αμπουλα και συριγγα.

Τι μου είπε και με κούφανε! Τάρα μπορεί και να γλυτώσει κάποιος την κορτιζόνη.

Πριν χρόνια το ένα παιδί του -αλλεργικό- έπιασε μέλισσα. Τον πήρε αμέσως η γυναίκα του και της είπε να δώσει apis 200 και κλείνει το ιατρείο και πάει σπίτι. Μέχρι να πάει βλέπει το παιδί με φουσκωμένο όλο το χέρι μέχρι πάνω. Ξαναδίνει 200αρι που δεν έκανε τπτ και αμέσως δίνει 1Μ. Μέσα σε 10 λεπτά είδε το χέρι να ξεπρήζεται, το πρήξιμο έμεινε μόνο στο σημείο του τσιμπήματος και το παιδί απέβαλλε το δηλητήριο με συνεχόμενη ούρηση! Μάλιστα μου είπε ότι και ο ίδιος τα έχασε όταν έβλεπε το χέρι να ξεφουσκώνει και μου έλεγε ότι δεν σκέφτηκε εκείνη την ώρα να το βινετοσκοπήσει!

Τέλος μου είπε ότι έχει ξεκινήσει με έναν καθηγητή στο Αρεταίιο επίσημη έρευνα για τη δράση της ομοιοπαθητικής σε ισχιακή προβολή.

Και ότι αν συνεργαστεί η μαία μου μπορούμε με τηλ επικ/νια να μου χορηγεί ομοιο κατά τον τοκετό εφόσον χρειαστεί. Το θέμα είναι θα συνεργαστεί??

chatzico πολύ ευχάριστα τα νέα σας!:D

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

@ chatzico - μπράβο σας και περαστικά

@ Rosie ευχαριστώ και πάλι για το λινκ

@ yogini ( διάβασα το πρωί απο το γραφείο σε άλλο θέμα κάτι για social engineering ... δεν προλάβαινα να σου γράψω εκεί εκείνη την ώρα... είσαι ΘΕΑ! ακόμα γελάω :)

και συνεχίζω με τα ομοιοπαθητικά νέα μας. Την Τρίτη σας έγραψα ότι ήταν μια χαρά με puls και ήταν μέχρι την επόμενη μέρα. Την Τετάρτη το πρωί που σηκώθηκε άρχισε να βήχει πολύ... Κάλεσα την Σ. και μου είπε scilla maritima (ή squilla)...

(καλά να μην σας τύχει το συγκεκριμένο είδα και έπαθα να το βρω.... αλλά και να σας τύχει τώρα πήρα πολλά καλέστε εμένα :)

Λοιπόν πήρε την ίδια μέρα 2 των 200ch με το 2ο είδαμε θεαματική βελτίωση, απο ασταμάτητο βήχα θέμα είναι αν βήχει 2-3 φορες τη μέρα :) είμαι πολύ χαρούμενη. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για ένα γονιό να βλέπει το παιδί του να υποφέρει...

χάρη στη "Σκύλα" θα περάσουμε ένα τέλειο ΣΚ :)))

ευτυχώς που το βρήκες γιατί αν δεν το έβρισκες και της έδινες κάποιο θα είχε μεγάλη διαφορά.

Αν οι ίδιοι οι ομοιοπαθητικοί δεν μπορούν με όλα τα εξελιγμένα τους εργαλεία να καταλάβουν ποιο είναι τι, γιατί πιστεύεις ότι το καταλαβαίνει το σώμα σου;

Μπράβο ρε κορίτσια!!!

Εγω από προχθές είμαι με τη μέση μου αλλά δεν παίρνω τώρα τηλέφωνο για τέτοια πράγμαυα...η μάνα μου έχει λυσσάξει να μου δώσει αντιφλεγμονώδη (η γυναίκα κάνει ένεση buscopan με τον παραμικρό πόνο για να καταλάβετε που μεγάλωσα) και λέω δεν παίρνω λίγο Rous toxicodentron που μου το είχε δώσει όταν πονούσε το ισχίο μου....ε το παίρνω αλλά ήμουν σίγουρη ότι δεν μπορεί να βοηθήσει σε πόνο μέσης....αμ πως! Πήγα και έκανα τη γιογκίτσα μου κανονικά...μετά με έπιασε πάλι και σήμερα άνοιξα μια καψουλίτσα 200αρα και την μοίρασα στα 4 και πήγα και έκανα και πιλάτες! Ρε πως αυθυποβάλλομαι έτσι η ρουφιάνα!! :D

'απελευθερε' ειπα να μην ασχοληθω με τα σχολια σου, αλλα υπαρχουν ορια κ εσυ τα εχεις ξεπερασει.

δεν σου απαγορευει κανεις να πεις τη γνωμη σου , μπορεις ανετα να πας στο διπλα θεμα και να γραφεις οσα πραγματα θεωρεις εσυ οτι ειναι χρησιμα και βοηθουν. οποιος θελει θα ερθει κ θα τα διαβασει. τα παραπανω σχολια σου προς μαμαδες που ανησυχησαν κ τελικα αντιμετωπισαν κατι ειναι τουλαχιστον αγενη. αν δεν θες, μην λες συγγνωμη, αλλα πηγαινε διπλα κ κανε αυτο για το οποιο διατεινεσαι οτι γραφτηκες στο φορουμ: κατι εποικοδομητικο.

Είναι προσβλητικό το να θέτω ερωτήματα; Έτσι και αλλιώς τα αγνοείτε επιδεικτικά η τα επιχειρήματά σας συνοψίζονται στο «δεν με ενδιαφέρει».

Για παράδειγμα, ας δούμε μια ασθένεια η οποία αν δεν αντιμετωπισθεί με αληθινά φάρμακα, είναι δυνητικά (έως 40%) θανατηφόρος: Τέτανος. Είναι πολύ γνωστή η διαδικάσία με την οποία εξελίσσεται, ένα βακτήριο παράγει μια πανίσχυρη νευροτοξίνη η οποία προκαλεί σπασμούς. Κάποια ομοιοπαθητικά site συνιστούν belladonna για νήπια. Δεν υπάρχει κάποια έρευνα/στοιχείο που να λέει οτι η belladonna κάνει κάτι, ειδικά σε νήπια, οπότε ρωτώ πως ο ομοιοπαθητικός ξέρει εκ των προτέρων ότι θα πρέπει να σου δώσει belladonna η κάποιο άλλο; Η τακτική που βλέπω είναι ότι δίνει belladonna η οτιδήποτε άλλο, και αν δεν περάσει αν δεν είναι φανατισμένος θα σου δώσει φάρμακα, αν όχι κάηκες. Όπως κάηκαν οι 467 άνθρωποι στο παραπάνω λινκ...

ευτυχώς που το βρήκες γιατί αν δεν το έβρισκες και της έδινες κάποιο θα είχε μεγάλη διαφορά.

Μην παίρνετε ένα συγκεκριμένο σκηνικό για νόρμα.

σε αυτα αναφερομαι, τα οποια δεν ειναι ερωτηματα, μην κανεις πως δεν καταλαβαινεις.

τελικα θες να προκαλεις ή να ενημερωνεις;:rolleyes:

το σταματω εδω, κοριτσια με συγχωρειτε για το 'οφ'.

Το δεύτερο είναι καθαρά ενημέρωση.

Το πρώτο επίσης έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, είναι συμπέρασμα που προκύπτει από τη διαπίστωση που συμπεριέλαβα, ότι δηλαδή εφόσον δεν μπορεί κανένα μηχάνημα στη Γη να εντοπίσει τις διαφορές μεταξύ δύο ομοιοπαθητικών σκευασμάτων δεν μπορεί ούτε το σώμα σου. (γιατί έχει αποδεδειγμένα πολύ χειρότερο επίπεδο ευαισθησίας, σε σχέση με τα επιστημονικά όργανα - εννοώ ότι ένα επιστημονικό όργανο είναι πολύ πιο ευαίσθητο απ ότι το σώμα)

Καλημέρα, νά' μαι κι εγώ! Ακούστε τώρα και την δική μου ιστορία ... αυθυποβολής: γυρίζει το παιδί από το σχολείο χτες, με πόνο στο λαιμό, ζεστός αλλά χωρίς πυρετό με ελαφρα πρησμένο λαιμό και δεν μπορούσε να καταπιεί! Με ζώνουν τα φίδια, είχε ένα χρόνο να αρρωστήσει, αλλά αυτά τα συμπτώματα τα ξέρω καλά. Τον βουτάω και τρέχουμε επειγόντως στον παιδίατρο. Φαρυγγίτιδα καραμπινάτη μου λέει, να αρχίσει τις εισπνοές (aerolin και flixotide) και αν κάνει πυρετό, θα δώσουμε αντιβίωση.

Παίρνω τον Κ., του λέω τα καθέκαστα, και μας δίνει pulsatilla 1M, μία να πάρει αμέσως, μία το βράδυ, μία σήμερα το πρωί και μία το βράδυ.

Εδώ αρχίζει η ... αυθυποβολή: μια ώρα αφού πήρε την πρώτη κάψουλα, χειροτερεύει ο πόνος στον λαιμό, ούτε νερό δεν ήθελε να πιει, τόσο πονούσε. Ο καημένος έκλαιγε από τον πόνο, ήθελε αγκαλιά και ήταν ζεστός, αλλά πάλι χωρίς πυρετό... Στις 9 πήρε τη δεύτερη κάψουλα και μισή ώρα μετά κοιμήθηκε! Ξύπνησε σήμερα το πρωί στις 8, δροσερός, ξεπρησμένος, δεν πονάει καθόλου, κεφάτος, ήπιε γάλα κι έφαγε και τώρα παίζει!:-D:grin::-D

Ωραίο πράγμα η αυθυποβολή! :wink:

Καλημέρα, νά' μαι κι εγώ! Ακούστε τώρα και την δική μου ιστορία ... αυθυποβολής: γυρίζει το παιδί από το σχολείο χτες, με πόνο στο λαιμό, ζεστός αλλά χωρίς πυρετό με ελαφρα πρησμένο λαιμό και δεν μπορούσε να καταπιεί! Με ζώνουν τα φίδια, είχε ένα χρόνο να αρρωστήσει, αλλά αυτά τα συμπτώματα τα ξέρω καλά. Τον βουτάω και τρέχουμε επειγόντως στον παιδίατρο. Φαρυγγίτιδα καραμπινάτη μου λέει, να αρχίσει τις εισπνοές (aerolin και flixotide) και αν κάνει πυρετό, θα δώσουμε αντιβίωση.

Παίρνω τον Κ., του λέω τα καθέκαστα, και μας δίνει pulsatilla 1M, μία να πάρει αμέσως, μία το βράδυ, μία σήμερα το πρωί και μία το βράδυ.

Εδώ αρχίζει η ... αυθυποβολή: μια ώρα αφού πήρε την πρώτη κάψουλα, χειροτερεύει ο πόνος στον λαιμό, ούτε νερό δεν ήθελε να πιει, τόσο πονούσε. Ο καημένος έκλαιγε από τον πόνο, ήθελε αγκαλιά και ήταν ζεστός, αλλά πάλι χωρίς πυρετό... Στις 9 πήρε τη δεύτερη κάψουλα και μισή ώρα μετά κοιμήθηκε! Ξύπνησε σήμερα το πρωί στις 8, δροσερός, ξεπρησμένος, δεν πονάει καθόλου, κεφάτος, ήπιε γάλα κι έφαγε και τώρα παίζει!:-D:grin::-D

Ωραίο πράγμα η αυθυποβολή! :wink:

τι ωραία νέα!!! μπράβο σε εσας αλλά και στον γιατρό σας :wink:

δεν είναι καταπληκτικό όταν μπορούμε να ανακουφίσουμε τα παιδιά μας και να ξεπεράσουν αρρωστιες, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς χημεία???

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...