Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

Ο άντρας μου παίρνει αυτούς (Teeccino):

http://www.iherb.com/search?kw=teeccino

Του αρέσει ο καφές αλλά τον πειράζει η καφεϊνη.

oυουαου Ροσυ τι τελειοι που φαινονται οι καφεδες...αυτος που γραφει Αμαρεττο πανω, μηπως τον εχει δοκιμασει ο αντρας σου??πως του φανηκε???δεν πιστευω να εχει και ποτο μεσα??-αστειακι ειναι αυτο-χτες εγω βρηκα αυτον της Caro στο Βασιλοπουλο,τον συστηνει και πιο πανω η Βοβολινος, μεχρι και ο αντρας μου ειπε δε θα ξαναπαρει συμβατικο-ελληνικο επινε...τοσο του αρεσε...

καλα το βιβλιο αυτο δεν το εχω, ο,τι ξερω απο το αντιστοιχο τοπικ εδω στο φορουμ καο απο μια φιλη μου που το δοκιμασε στο γιο της...καπως βαρβαρο μου φανηκε...οοο γες και εμεις οικογενειακο υπνο ψηφιζουμε...δαγκωτο!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατι δεν εστελνες ενα π.μ.?

Εγω παλι δε μπορω να μπω στη διαδικασια που περιγραφει αυτο το βιβλιο.

Υπαρχουν και ομοιοπαθητικοι τωρα που δεν απαγορευουν τιποτα.

Εγω επαιρνα εχινακεια της vogel για εμας και τα παιδια, αλλα δε φανηκε να βοηθησε.

Οσο για τον καφε, συμφωνω, γιατι οπως εχω γραψει, δε μπορω χωρις καφε και οταν μου τον εκοψαν, κοντεψα να τρελλαθω. Χωρις ντεκαφεινε, δε δουλευει θεραπεια σε μενα!;)

Το φαρμακειο κοστιζει 60-65 ευρω περιπου.

Εμένα το φαρμακειο νομίζω πως κόστισε γύρω στα 100 ευρώ, με 5 καψουλες /ομοιο.

Κανεις ομοιοπαθητική και σου επιτρεπει ο Χ τον ντεκαφεινε???

Εμενα παντως μου ειπε ΟΧΙ.

Δοκιμασε το WAKE UP της WHOLE EARTH. Ειναι καταπληκτικός!

Και σε εμας η εχινακεια δεν βοήθησε, ουτε εμενα ουτε το μικρο μαλλον για αυτο ηταν διστακτικος ο γιατρος στο να την προτείνει!

Ούτε κι εγώ συμφωνώ με το βιβλίο αυτό.

Άλλωστε υπάρχει θέμα στο οποίο εξέφρασα την άποψη μου πιο παλιά.

Τα παιδιά μου κοιμούνται δίπλα μου πάντα, στο ίδιο κρεβάτι, όπως άλλωστε κοιμούνται και όλα τα θηλαστικά μικρά.

like!!!!!!!!!

περίεργο μου ακούγεται....είναι πιστοποιημένος;

Οι γενικές απαγορεύσεις υπάρχουν παντού και σε όλους (πχ καφές, μέντα).

πριν καιρό είχαμε αναφερθεί σε αυτό το τόπικ σε κάποιον ομοιοπαθητικό ό οποίος δεν είναι πιστοποιημένος και δεν είναι καν γιατρός.

Ας κρατήσουμε αυτό το τόπικ μόνο για την ομοιοπαθητική που ασκείται από πιστοποιημένους γιατρούς

Διαφημίσεις

περίεργο μου ακούγεται....είναι πιστοποιημένος;

Οι γενικές απαγορεύσεις υπάρχουν παντού και σε όλους (πχ καφές, μέντα).

Δεν υπαρχει στη λιστα και δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι γιατρος. Ηταν πολλα χρονια στην Ασια και εχει ειδικευθει στις εναλλακτικες θεραπειες. Για τα παιδια μου δε θα τον εμπιστευομουν, για μενα θα τον δοκιμαζα παντως, ειδικα εφοσον βλεπω οτι ειναι αποτελεσματικος και εχω κι εγω ενα θεμα με τον καφε...

Κανεις ομοιοπαθητική και σου επιτρεπει ο Χ τον ντεκαφεινε???

Οχι, δεν κανω τωρα. Πριν 4 χρονια πηγαινα σε μια ομοιοπαθητικο στην Αγια Παρασκευη η οποια μου επετρεπε ντεκαφεϊνε.

Πηγαινει η ανιψια μου σε εναν στο Φαληρο εδω και 4 μηνες και δεν της απαγορευσε τιποτα.

παλαιότερα είχες αναφερθεί σε αυτόν

http://www.agathon.gr/?page_id=2

Αν εννοείς και τώρα τον ίδιο, έπειδή δεν είναι πιστοποιημένος και δεν είναι καν γιατρός, μάλλον είμαστε off topic.

Δεν αμφιβάλω ότι μπορεί να είχε αποτέλεσμα η κοπέλα, αλλά απλά είναι κάτι άλλο

Αν εννοείς και τώρα τον ίδιο, έπειδή δεν είναι πιστοποιημένος και δεν είναι καν γιατρός, μάλλον είμαστε off topic.

Δεν αμφιβάλω ότι μπορεί να είχε αποτέλεσμα η κοπέλα, αλλά απλά είναι κάτι άλλο

Δεν ειμαστε off topic, για ομοιοπαθητικη μιλαμε. Αν φοβασαι μη μας την πεσουν παλι, το ξεκαθαρισα νομιζω. Τα παιδια μου δε θα τα πηγαινα, εγω ομως θα δοκιμαζα. Και για να σου πω την αληθεια, θα ημουν λιγοτερο επιφυλακτικη μ΄αυτον απ΄οτι με εναν γιατρο ομοιοπαθητικο που δε γνωριζω. Προσωπικη μου αποψη φυσικα, γιατι δεν ειμαι σε ψυχολογικη φαση να δεχθω οποιαδηποτε απαγορευση, και ειδικα τον καφε.

γεια σας κ παλι!

τον βρήκα τον γιατρο,αυτη τη φορα ηταν πιο ομιλητικός.

μου ειπε να παρω 2 mercury 200.να παρει τη 1 καψουλα κιαν δεν πιασει σε 24ωρες να της δωσω κ την αλλη.

χτες το βράδυ πηρε τη 1η καψουλα,απο το βράδυ δεν εχει πυρετό αλλα το μπούκωμα στη μύτη συνεχίζεται..ειναι τοσο εντονο που αναπνέει απο τη μύτη.

το κακο με αυτο το μπούκωμα ειναι οτι δεν καθαρίζει με ορο.

θα καταλαβω αν εχει πιασει το φαρμακο αν μειωθεί κ το μπούκωμα??

δεν σκέφτηκα να τον ρωτησω η χαζη..τι λετε?

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Γιατι δεν εστελνες ενα π.μ.?

Δεν ήμουν Παιανία, ήμουν στον Πειραιά, οπότε δεν μου έπεσε πολύ μακριά. Η βλακεία μου ήταν που αγχώθηκα μήπως κλείσει το φαρμακείο και έτρεχα σαν ούφο αντί να δώ την λίστα της fairy's mom και να επικοινωνήσω με την yogini, που είναι κοντά μου και το είχε.

Τεσπα, οι βλακείες είναι για να γίνονται άπαξ και να μην επαναλαμβάνονται.

Μίλησα το πρωί με το ιατρείο της Νέας Ερυθραίας και μου είπαν να δει την μικρή παιδίατρος. Θα την πάω στον Κυβέλλο το απόγευμα, έχω συνεννοηθεί, πιστεύω ότι είναι καλύτερα από το να την δει η παιδίατρός μας. Θα έχουμε την αμεσότητα της απάντησης και της αντιμετώπισης του προβλήματος.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Δεν μ' αρέσει καθόλου το πράσινο τσάι, μα καθόλου! :lol:

Ακολουθώ πάντα τις οδηγίες πάνω στο μπουκαλάκι γιατί το strength του κάθε σκευάσματος διαφέρει από μάρκα σε μάρκα.

Για τα παιδάκια υπάρχει η εχινάκεια σε γλυκερίνη αντί σε αλκοόλ.

Πρόσεξα ότι και η Gaia Herbs έχει τέτοια εχινάκεια.

Πάντως η εχινάκεια χρησιμοποιείται ευρέως στην ομοιοπαθητική, γι' αυτό ξαφνιάστηκα που ορισμένοι γιατροί που αναφέρατε δεν τη συστήνουν!

http://www.suite101.com/content/echinacea-a-natural-immune-stimulant-a236105

http://abchomeopathy.com/r.php/Echi

Ενδιαφέροντα τα λινκς σχετικά με την εχινάκεια, ευχαριστούμε, δείχνει καλό "φάρμακο" για πολλά.

Στην ομοιοπαθητική στην Ελλάδα δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται, θα μπορούσαμε να ρωτήσουμε τα φαρμακεία μας, αν το έχουν/παρασκευάζουν. Επίσης δεν ξέρω αν γνωρίζουν την δράση της ικανοποιητικά. Επίσης ας έχουμε υπόψη μας ότι ενδεχομένως η δράση της να διαφέρει στο ομοιοπαθητικό σκεύασμα σε σχέση με το φυτικό (μη δυναμοποιημένο). [ισχύει γενικά για τα ομοιοπαθητικά αυτό]

Σχετικά με τον καφέ τώρα, έχω και εγώ ακούσει περίπτωση γνωστής, που έχει μεγάλο πρόβλημα να κόψει τον καφέ, ο ομοιοπαθητικός της επιτρέπει έναν, αρκεί να απέχει αρκετές ώρες από το ομοιοπαθητικό φάρμακο, και μάλλον τον λαμβάνει υπόψη του στην συνταγογράφηση.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Στην ομοιοπαθητική στην Ελλάδα δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται, θα μπορούσαμε να ρωτήσουμε τα φαρμακεία μας, αν το έχουν/παρασκευάζουν. Επίσης δεν ξέρω αν γνωρίζουν την δράση της ικανοποιητικά. Επίσης ας έχουμε υπόψη μας ότι ενδεχομένως η δράση της να διαφέρει στο ομοιοπαθητικό σκεύασμα σε σχέση με το φυτικό (μη δυναμοποιημένο). [ισχύει γενικά για τα ομοιοπαθητικά αυτό]

Πάντως η γυναικολόγος μου τη συστείνει πολύ συχνά στις εγκύους και στις θηλάζουσες, από μια απλή ίωση μέχρι μυκητίαση, ουρολοίμωξη και μαστίτιδα.

Το καλοκαίρι μου την έδωσε και για ένα απόστημα στο δόντι που έκανα για να φύγει ή να μην χειροτερεύσει η φλεγμονή (ήμουνα σε διακοπές και δεν μπορούσα να πάω άμεσα σε οδοντίατρο).

Η εχινάκεια δεν υπάρχει και σαν ομοιοπαθητικό σκεύασμα, αλλά σε μορφή tincture (βάμματος δηλαδή). Υπάρχει και σε άλλες μορφές (πχ κάψουλες) αλλά η αποτελεσματικότητα της είναι αμφίβολη (Τάρα μήπως πήρες κάψουλες; ).

Η γυναικολόγος μου τουλάχιστον τη δίνει είτε από μόνη της είτε σε συνδιασμό με ομοιοπαθητικά, πχ για το απόστημα έπαιρνα άλλα δύο ομοιοπαθητικά και έκανα πλύσεις με βάμμα καλέντουλας.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Καλέντουλα, χαμομήλι, ξύδι, βαλσαμόχορτο, κερί μέλισσας, εχινάκεια και λοιπά βότανα, σκόρδο, αιθέρια έλαια...είναι συγκλονιστικό αν το σκεφτείτε τι μας προσφέρει η φύση!

Άσχετο ίσως, αλλά μου ήρθε και το είπα...

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Η εχινάκεια δεν υπάρχει και σαν ομοιοπαθητικό σκεύασμα, αλλά σε μορφή tincture (βάμματος δηλαδή). Υπάρχει και σε άλλες μορφές (πχ κάψουλες) αλλά η αποτελεσματικότητα της είναι αμφίβολη (Τάρα μήπως πήρες κάψουλες; ).

Η γυναικολόγος μου τουλάχιστον τη δίνει είτε από μόνη της είτε σε συνδιασμό με ομοιοπαθητικά, πχ για το απόστημα έπαιρνα άλλα δύο ομοιοπαθητικά και έκανα πλύσεις με βάμμα καλέντουλας.

Οταν πηρα την εχινακεια ως ομοιοπαθητικη καψουλα 1Μ ηταν θαυματουργη. Εδρασε σε μια νυχτα. Οταν την πηραν τα παιδια ως συμπληρωμα διατροφης, δεν εκανε τιποτα.

Τι εννοείς ως συμπλήρωμα διατροφής;

Η εχινάκεια δεν δίνεται προληπτικά αλλά σαν "φάρμακο" όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Διαφημίσεις

Τι εννοείς ως συμπλήρωμα διατροφής;

Η εχινάκεια δεν δίνεται προληπτικά αλλά σαν "φάρμακο" όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Λαθος το διατυπωσα. Τους το εδινα με τα πρωτα συμπτωματα κρυολογηματος.

http://www.goodlifeshop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=112&category_id=21&option=com_virtuemart&Itemid=1

Επαιρνα κι εγω αυτο

http://www.goodlifeshop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=83&category_id=21&option=com_virtuemart&Itemid=1

αλλα τελικα ειχα φαρυγγιτιδα...

Τάρα δοκίμασε κάτι σε υγρή μορφή άλλη φορά.

Εγώ πάντως πρόσεξα ότι υπάρχει διαφορά στην αποτελεσματικότητα των διαφόρων σκευασμάτων.

Τάρα δοκίμασε κάτι σε υγρή μορφή άλλη φορά.

Εγώ πάντως πρόσεξα ότι υπάρχει διαφορά στην αποτελεσματικότητα των διαφόρων σκευασμάτων.

Ευχαριστω, θα το δοκιμασω, γιατι για να πω την αληθεια απογοητευθηκα.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές κορίτσια.

Το ξέρω το "ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ" και σίγουρα σε ένα βαθμό είναι θέμα συνήθειας, απλώς πολλές φορές την παρακολουθώ που κοιμάται και είναι πολύ ανήσυχη στον ύπνο της. Π.χ. κλαίει ενώ κοιμάται, βλέπει όνειρα και αναστατώνεται, φωνάζει ενώ κοιμάται...

Γι΄αυτό σκέφτηκα ότι σε ένα βαθμό θα βοηθούσε και η ομοιοπαθητική.

ακριβώς και εμείς μία από τα ίδια με τον μικρό ξυπνάει με ωριαίο πρόγραμμα από τις 4:00 και μετά σε βαθμό που δεν αντέχω άλλο.Οταν μίλησα με την ομοιοπαθητικό γι'αυτο μου ετοίμασε μία αγωγή η οποία μας βοήθησε ως ένα βαθμό αλλά το πρόβλημα ήταν άλλο και έτσι αναγκαστηκα να τον κάνω μαγνητική εγκεφάλου πριν από λίγες μέρες.Τώρα περιμένω την κατάλληλη αγωγή αφού έχω και την διαγνωση είμι σίγουρη πως θα πάνε καλύτερα τα πράγματα.Για μένα πάντως δοκίμασε την καλό θα δεις κακό δε θα δεις.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

γεια σας κ παλι!

τον βρήκα τον γιατρο,αυτη τη φορα ηταν πιο ομιλητικός.

μου ειπε να παρω 2 mercury 200.να παρει τη 1 καψουλα κιαν δεν πιασει σε 24ωρες να της δωσω κ την αλλη.

χτες το βράδυ πηρε τη 1η καψουλα,απο το βράδυ δεν εχει πυρετό αλλα το μπούκωμα στη μύτη συνεχίζεται..ειναι τοσο εντονο που αναπνέει απο τη μύτη.

το κακο με αυτο το μπούκωμα ειναι οτι δεν καθαρίζει με ορο.

θα καταλαβω αν εχει πιασει το φαρμακο αν μειωθεί κ το μπούκωμα??

δεν σκέφτηκα να τον ρωτησω η χαζη..τι λετε?

Θα τον παρεις τηλεφωνο να τον ενημερωσεις και θα σου πει.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Αυτή είναι: Gaia Herbs, Echinacea Supreme, Certified Organic, 4 fl oz (120 ml)

Επειδή παίρνει και ο άντρας μου λέω να πάρω και τη μεγαλύτερη συσκευασία (240μλ) τώρα που έχει και δωρεάν μεταφορικά.

Αν κανεις παραγγελια πες μου να κανω κι εγω μαζι.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

εχετε θιξει ενα σωρο θεματα πωπω!:D

για την εχινακεια ρωτησαμε την Σ. και δεν την προτεινει ανετα σε μικρα παιδια , επειδη , ειπε, ανεβαζει τα λευκα. μου φαινεται αρκετα λογικο, αν κ θα ηθελα περισσοτερες πληροφοριες(γενικες) -θα διαβασω τα λικνς οπωσδηποτε.

η δικη μας μεχρι τωρα σταση ειναι να τρωμε οσο γινεται υγιεινα κ να καταναλωνουμε κυριως τοπικα προιοντα κ βοτανα , χωρις καθολου συμπληρωματα (ουτε στην εγκυμοσυνη δεν τα ηθελα..:rolleyes:)

βεβαια, ακομα κ η απλη βιταμινη με εχινακεια του φαρμακειου, μου εκανε πολυ καλο ολο το χειμωνα, αλλα η ιωση που περασαμε μολις, μας ξετιναξε, δεν μας βοηθουσε τιποτα!:?

η μικρη την εβγαλε καλυτερα απ'ολους, με puls, το οποιο φαινεται να ειναι το φαρμακο της.

α κ για την ιστορια, αυτο που λετε για τον πυρετο, ειναι πολυ σωστο, τωρα δεν καναμε σοβαρο πυρετο, κανενας μας, και ειμαστε στις 2 εβδομαδες με συμπτωματα ..παμε για τριτη!:?

οσο για τον καφε...εμενα με πειραζει μεχρι κ η σοκολατα:shock: .....φυσικα λατρευω κ το τσαι ....αυτα τα τρια αγαπημενα μου ομως, μου φερνουν απιστευτη υπερενταση κ αμεσως αρνητικες σκεψεις....χαρακτηριστικα του natr.muriaticum.....οποτε ακομα κ αν κουτουλαω απο τη νυστα :lol: καλυτερα να αποφευγω τα διεγερτικα...

Καλησπέρα σε ολες σας.

Κανω ομοιοπαθητικη εδω και 10 περιπου χρονια και ειδα γιατρεια σε αρκετα προβληματα που με ταλαιπωρουσαν και βελτιωση σε καποια αλλα που ειναι απο την φυση τους "ανιατα", οπως π.χ. οι ημικρανιες που με ταλαιπωρουσαν.

Η μονη περιοδος που δεν εκανα ειναι κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης μου και μετα απο αυτην τωρα που θηλαζω και αυτο επειδη εχω ελλιπη ενημερωση για το αν κανει ή οχι.

Τελος παντων. Αυτο ειναι ενα μεγαλο θεμα που δεν θα το ανοιξω τωρα, ισως καποια αλλη στιγμη.

Ο λογος που ανοιξα το θεμα ειναι για να δω ποσες απο εσας κανετε ή εχετε κανει ομοιοπαθητικη στο παρελθον, τι προβληματα ειχατε και αν τα διορθωσατε και γενικα την αποψη σας.

Επισης επειδη σκοπευω μετα το τελος του θηλασμου να την ξαναρχισω και επειδη ειμαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ, οσες απο εσας κανουν ομοιοπαθητικη εχετε να μου προτεινετε καποια μαρκα καφε συμβατου με την ομοιοπαθητική που να "μοιαζει" στην γευση με τον αληθινο καφε? Κοριτσια, εχουνε περασει τοσα χρονια που τον εκοψα (επινα πολλους την ημερα απ΄ολα τα ειδη) και ακομη δεν μπορεσα να απεξαρτηθω απο αυτον!!!!!

Φιλια σε ολες σας.

εγω εκανα ομοιοπαθητικη στην εγκυμοσυνη μου κανονικοτατα!!!!!!!!!!!!!!!! ισα-ισα που ο γυναικολογος μου μολις του το ειπα μου ειπε ''και πολυ καλα κανεις'' !!!!! υπεφερα απο κρισης πανικου αλλα με βοηθησε παραλληλα και στην σταθεροποιηση του κυκλου μου που λογο πολυκυστικων οωθηκων ηταν ακαταστατος...κι αναγκαζομουν να περνω αντισσυλιπτικα! τωρα οσο για τον καφε εγω δεν ημουν ποτε εξαρτημενη να το πω απο την καφεινη γι'αυτο και τον εκοψα στην εγκυμοσυνη πανευκολα αλλα επειδη οταν ημουν εγκυος στους τελευταιους μηνες ηταν ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!!!!!! και υπεφερα απο την ζεστη επινα που και που τον ''sonna'' ειναι καθαρο υποκαταστατο καφε και τον εκανα ''φραπε'' με μπολικα παγακια κι ηταν μια χαρα!!!!!!!!!!!!! τον αγοραζα απο τον Σκλαβενιτη το σουπερ-μαρκετ αλλα τον εχω πετυχει και σε μικροτερα...πολυ καλη η ομοιοπαθητικη την οποια διεκοψα λογο ηλ.....ας ομοιοπαθητικου, θα ηθελα ομως καποια στιγμη να την ξαναρχισω....

Και μια και συζητάτε για εγκυμοσύνη και ομοιοπαθητική, εμένα ακόμη και κατά τη διάρκεια του τοκετού η γυναικολόγος μου μου έδινε ομοιοπαθητικά χαπάκια!

Τώρα μην με ρωτάτε ποια ήτανε αυτά και τι κάνανε, ιδέα δεν έχω στην κατάσταση που ήμουνα, απλά τα έριχνα στο στόμα μου και τα μασούσα :mrgreen:

Ακόμη και στα νεογέννητά μου έδωσε η γυναικολόγος μου ομοιοπαθητικά αν και για διαφορετικούς λόγους στο καθένα.

Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλό ο γυναικολόγος να είναι ταυτόχρονα και ομοιοπαθητικός παρά να έχεις ξεχωριστό γυναικολόγο και ομοιοπαθητικό και να συνεργάζονται.

Τα πάντα μπορούν να αντιμετωπιστούν ομοιοπαθητικά ακόμη και ώρα ανάγκης, πχ και στις δυο τις γέννες έσπασαν τα νερά πρώτα και ήμουνα με σπασμένα νερά για πάρα πολλές ώρες (15 στην πρώτη και 24 περίπου στη δεύτερη) και αντιβίωση δεν πήρα που είναι το σύνηθες σε τέτοιες περιπτώσεις, μόνο ομοιοπαθητικά.

Τα πάντα μπορούν να αντιμετωπιστούν ομοιοπαθητικά ακόμη και ώρα ανάγκης, πχ και στις δυο τις γέννες έσπασαν τα νερά πρώτα και ήμουνα με σπασμένα νερά για πάρα πολλές ώρες (15 στην πρώτη και 24 περίπου στη δεύτερη) και αντιβίωση δεν πήρα που είναι το σύνηθες σε τέτοιες περιπτώσεις, μόνο ομοιοπαθητικά.

Συγνωμη για το off topic...γεννησες χωρις προκληση μετα απο 24 ωρες με σπασμενα νερα?΄Η ακομα καλυτερα, χωρις καισαρικη? Και ο γιος μου γεννηθηκε μετα απο 24 ωρες με σπασμενα νερα, αλλα με προκληση, γιατι δεν ειχα καθολου πονους και διαστολη για παρα πολλες ωρες. Σε ολους μαλιστα εκανε εντυπωση το πώς γλυτωσα την καισαρικη.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...