Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

Είναι απίστευτο πόσο κακός σύμβουλος είναι ο θυμός και πόσο μπορεί να μπλοκάρει τον οργανισμό και την σκέψη.

Επίσης ήθελα να πω, ότι πρόσφατα είδα μια ταινία με τον Πατσίνο, ΙΝΣΟΜΝΙΑ λέγεται, στην οποία δείχνει πως οι τύψεις επηρεάζουν τον άνθρωπο και τον φτάνουν στην εξάντληση μέσω αυπνίας. Ουπς, μήπως είμαι εκτος θέματος ? Μάλλον, θα είμαι και η μόνη εδώ ....

Όντως μιλάμε για ομοιοπαθητική ή για βίντεο και ταινίες ??????????

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγω έχω παρατηρήσει ότι αν πιεστώ ψυχολογικά πλέον με πιάνει ένας έντονος πόνος στον καρπό που έχω ευαισθησία...να είναι η ιδέα μου δεν ξέρω. Προ ομοιοπαθητικής η στεναχώρια με χτυπούσε κατευθείαν σε γαστρίτιδα....κάθε λίγο και λιγάκι έπαιρνα χάπια για το στομάχι....από τότε που άρχισα ομοιοπαθητική δεν ξαναέπαθα ποτέ....και αυτό στο χέρι με πιάνει τους τελευταίους 4-5 μήνες. Έχω να πάω και στον ομοιοπαθητικό πολύ καιρό...πίνω και κάθε μέρα ντεκαφεϊνε, τσίχλες κτλ...δεν ξέρω αν παίζει ρόλο...

είναι εύκολο να βάλεις εδώ το λινκ για το προιόν :?: Ευχαριστώ:!:

Αυτή είναι: Gaia Herbs, Echinacea Supreme, Certified Organic, 4 fl oz (120 ml)

Επειδή παίρνει και ο άντρας μου λέω να πάρω και τη μεγαλύτερη συσκευασία (240μλ) τώρα που έχει και δωρεάν μεταφορικά.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

στην οποία δείχνει πως οι τύψεις επηρεάζουν τον άνθρωπο και τον φτάνουν στην εξάντληση μέσω αυπνίας.

Άλλοι πάλι χάνουν τα μαλλιά τους... ή τα μυαλά τους...:lol:

yogini, μου φαίνεται ότι ο ντεκαφεϊνέ μπορεί να φταίει. Πράσινο τσαγάκι καλύτερα;

Διαφημίσεις

yogini, μου φαίνεται ότι ο ντεκαφεϊνέ μπορεί να φταίει. Πράσινο τσαγάκι καλύτερα;

Μπα αν πιω θα πιω νωρίς το πρωί ενώ ο μικρός θηλάζει το βράδυ αργά....αποκλειεται να μένει τόση ώρα ο καφές...χώρια που δεν πίνω και κάθε μέρα. Είναι συνήθεια στο παιδί να ξυπνάει...

Θα σας πω τον πόνο μου και συγνώμη αν γίνομαι κουραστική, δεν το θέλω.

Μόλις γύρισα, αλλάξαμε φάρμακο γιατί η μικρή δυσκολεύεται. Κανένα δεν το είχε στον Πειραιά και τελικά ευτυχώς το βρήκα στο Χαιδάρι, στο τσακ πριν κλείσει το φαρμακείο. Ευτυχώς οι άνθρωποι με περίμεναν στην πόρτα.

Yogini, είμαι εντελώς γκάο, αφού το είχες εσύ, όπως το θέλαμε, αλλά μέσα στην θολούρα μου 'κλείδωσε' το μυαλό και το σκυλί του Παβλόφ πήρε τους δρόμους, όπως κάνει συνήθως.

Ας ελπίσουμε ότι θα βοηθήσει περισσότερο την μικρή, Phytolacca 200ch, ευτυχώς είναι απύρετη εξ' αρχής, και αυτό κάτι δεν είναι ?

Καληνύχτα καλές μου προσήλυτες.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Προσυπογράφω!!!:D:D:D

Το πιο τοξικό πράγμα για τον οργανισμό είναι το στρες του θυμού!!! Δεν φαντάζεσαι τί διαταραχές μπορεί να δημιουργήσει και δεν το θέλουμε για μας αυτό;). Γι αυτό κι εμείς... στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα;)!!!

Λοιπόν, το βιβλίο "Κοιμήσου παιδί μου" είναι εξαιρετικό, το έχω κι εγώ και η μέθοδος είναι η καλύτερη που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές κορίτσια.

Το ξέρω το "ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ" και σίγουρα σε ένα βαθμό είναι θέμα συνήθειας, απλώς πολλές φορές την παρακολουθώ που κοιμάται και είναι πολύ ανήσυχη στον ύπνο της. Π.χ. κλαίει ενώ κοιμάται, βλέπει όνειρα και αναστατώνεται, φωνάζει ενώ κοιμάται...

Γι΄αυτό σκέφτηκα ότι σε ένα βαθμό θα βοηθούσε και η ομοιοπαθητική.

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Αν γίνει πολύ ενοχλητικό πάρε γνώμη από πνευμονολόγο

Eυχαριστώ,

όχι δε νομίζω να χρειάζεται να μπω σ'αυτή τη διαδικασία γιατί περνάει από μόνος του πάντα χωρίς καμία παρέμβαση.

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

fayry's mamy όσο "χαζό" και αν σου φαίνεται για'μένα είναι τεράστιο πακέτο να σηκωθώ το πρωί και να μην πιω ένα φραπέ με 3 παγάκια 365μέρες το χρόνο.Έναν, αλλά τον θέλω.

Και να φανταστείς γενικότερα αλλεργίες δεν έχω.:?

Καλά ο συγκεκριμένος λόγος μόνο χαζός δεν μου ακούγεται! Βλέπω τον άντρα μου που είναι απόλυτα coffee junky πόσο δύσκολο είναι όχι να τον κόψει, αλλά να τον ελαττώσει. Κι αυτός είναι ο μόνος λόγος που δεν κάνει ομοιοπ. Αν και σε περιπτώσεις σαν τη δική του ίσως και να να μην είναι τόσο αυστηρή η απαγόρευση. Κάπου είχα διαβάσει ένα άρθρο σχτικά με τον καφέ, νομίζω του Βυθούλκα, αλλά δεν παίρνω και όρκο και έλεγε ότι άτομα με τόση εξάρτηση ίσως να είναι χειρότερα αν τον στερηθούν εντελώς.

Εγώ είχα αντικαταστήσει τον πρωινό μου καφέ με τσάι. Στην αρχή ζορίστηκα ελάχιστα, αλλά μετά το συνηθισα σχετικά εύκολα. Και πλέον δεν χρειάζομαι τπτ για να ξυπνήσω.

Αυτός είναι ο λόγος που δεν δοκίμασα να κάνω ποτέ ομοιοπαθητική θεραπεία για τις αμυγδαλές μου παρόλο που έχω χρόνιο πρόβλημα!

Από το Σάββατο το βράδυ άρχισα να παίρνω μια πολύ δυνατή εχινάκεια που είχα πάρει πρόσφατα από το iherb (θεωρείται από τις καλύτερες στην αμερικάνικη αγορά αλλά είναι και πολύ ακριβή), συνέχισα να την παίρνω και όλο την Κυριακή ανά τέσσερεις ώρες και τώρα είμαι μια χαρά!!!

Ροζυ αν αντικαταστήσεις το μαύρο με πράσινο? Η ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία του άντρα μου που δεν λειτουργεί ο εγκέφαλος ούτε για τις βασικές εντολές? :-D

Το πόσο συχνά το παίρνεις στο λέει κάποιος, το γράφουν οι οδηγίες ή το κάνεις εμπειρικά? Επίσης για τα παιδιά χρησιμοποιείτε άλλου τύπου εχινάκεια? Εγώ είχα πάρει αυτή της Apinita αλλά θα εξοπλιστώ και με τη δική σου :wink:

Ισως πρεπει οντως να κανουμε ενα ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ανα περιοχες αν τυχει κατι εκτακτο. Εγω εκανα την βλακεια να παρω απο 4 καψουλες οτι μου εδωσαν στη λιστα, να δωσω 60 ευρω και ακομα (ευτυχως δλδ) δεν εχω χρησιμοποιησει τιποτα. Οποτε αν χρειαστει φαρμακο εκτακτως καποιος που μενει κοντα μου (Πετρουπολη) ας με ενημερωσει.

Βερα νόμιζα ότι το είχες δει...δες στην υπογραφή μου την λίστα που έχουμε φτιάξει.

Αν θες στείλε μου και τη δική σου λίστα να την ενσωματώσω.

Ουπς έχω αμελήσει της Τάρα! Υπόσχομαι μέχρι αύριο να είναι έτοιμη!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Καλημέρα!!! Διάβασα τις 3 τελευταίες σελίδες επειδή σας έχασα τον τελευταίο καιρό και μου σηκώθηκε η τρίχα με αυτά που διάβασα από τον πληρωμένο κακοπροαίρετο. Είμαι και έγκυος…. Κρόσσια τα νεύρα μου!!!:evil::twisted:

Όσο για τα βότανα, η δικιά μου η γιατρός μου είπε ότι μπορώ να συνεχίσω να τα παίρνω όσο είμαι έγκυος και ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αρκεί φυσικά να μη το παρακάνω.

Rosie θύμισε μου λίγο αν μπορείς περί εχινάτσεας??? Σε τι βοηθάει??? Την έχω αποξηραμένη για τσάι…

Yogini έχεις δοκιμάσει κανένα φυτικό ντεκαφεϊνέ??? Αυτοί πάντως του εμπορίου είναι σκέτη χημεία. Καλύτερα να πίνεις κανονικό καφέ παρά αυτό το πράμα βρε κορίτσι μου.. Λόγο ομοιοπαθητικής πάντως, δοκίμασα πολλούς βιολογικούς καφέδες και έχω καταλήξει στον wake up. Για κάποιον που προτιμάει τον καφέ του γλυκό με γάλα, αυτός ο καφές είναι ότι πρέπει. Και μπορώ και τον πίνω και τώρα στην εγκυμοσύνη!!

Πέρα από αυτά, έχω και εγώ να ρωτήσω κάτι. Ξέρετε αν η ομοιοπαθητική μπορεί να κάνει κάτι για την αρνητική φάση που περνάει τώρα η μικρή μου???? Περνάει τη φάση του «όχι» και του θυμού και δε ξέρω τι να κάνω… Προσωπικά με έχει βοηθήσει πολύ σε θέματα ψυχολογικά αλλά για την μικρή δεν έχω ρωτήσει την γιατρό μέχρι τώρα γιατί πρώτη φορά περνάμε τέτοια κατάσταση…

Και κάτι τελευταίο… πόσο κοστίζει να φτιαχτεί ένα φαρμακείο σπιτού με ομοιοπαθητικά???

0sShp3.png

PGnvp2.png

Θα σας πω τον πόνο μου και συγνώμη αν γίνομαι κουραστική, δεν το θέλω.

Ας ελπίσουμε ότι θα βοηθήσει περισσότερο την μικρή, Phytolacca 200ch, ευτυχώς είναι απύρετη εξ' αρχής, και αυτό κάτι δεν είναι ?

Καλέ τι κουραστική? Και είναι προτιμότερο να τα πεις σε όσους θα σε κοιτάζουν σαν ufo επειδή έτρεχες στην άλλη άκρη για ένα μαντζούνι (παιδιά αυτό το λέω ειρωνικά ε, μην παρεξηγηθώ πάλι!! :D)

Μην τον φοβάσαι πάντως τον πυρετό γενικότερα. Οι ομοιοπαθητικοί τον θέλουν και μάλιστα υψηλό.

Τώρα για το αν την πιάνει το φάρμακο, θα το καταλάβεις νομίζω όταν γίνει. Θα δεις μία γενικότερη βελτίωση των συμπτωμάτων και της εικόνας του παιδιού.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Είμαι και έγκυος…. Κρόσσια τα νεύρα μου!!!:evil::twisted:

έχω καταλήξει στον wake up. Για κάποιον που προτιμάει τον καφέ του γλυκό με γάλα, αυτός ο καφές είναι ότι πρέπει. Και μπορώ και τον πίνω και τώρα στην εγκυμοσύνη!!

Και κάτι τελευταίο… πόσο κοστίζει να φτιαχτεί ένα φαρμακείο σπιτού με ομοιοπαθητικά???

Καλή εγκυμοσύνη κοριτσάκι μου! Και μην συγχύζεσαι χωρίς σοβαρό λόγο!

Αυτός ο καφές ποια μάρκας είναι?

Την εχινάκεια πάντως μην την πίνεις σαν τσάι τώρα που είσαι έγκυος. Μόνο αν πάθεις κάτι (χτυπάω ξύλο!)

Καλο είναι αν δεν σου έχει δώσει λίστα ο γιατρός, να πάρεις φάρμακα που χρησιμοποιείτε συχνά σε διάφορες δυναμοποιήσεις μέχρι 1Μ (γύρω στα 4-5 το καθένα) καθώς και άρνικα για χτυπήματα και άπις για τσιμπήματα. Αυτά τα 2 καλό είναι να έχεις και από ένα 10Μ (γνώμη μου)

Kt0tp2.png NaAfp3.png

το θέμα μου με τους καφέδες είναι ότι τους πίνω στην καφετέρια και όχι στο σπίτι :)

Βγάζουμε τα μικρά βόλτα ή στις κούνιες ή στη γιαγιά ε ψυχή δεν έχουμε κι εμείς να αράξουμε λίγο σαν τις σαύρες στον ήλιο :)

Όταν παίρνω τα χάπια πάω σε μια συγκεκριμένη καφετέρια που έχει ομοιοπαθητικό καφέ! Άτσα ο Κορυδαλλός ειναι μπροστά σου λέω!!! Στο σπίτι πχ δεν πίνω ποτέ ούτε μου λείπει...

Διαφημίσεις

Ροζυ αν αντικαταστήσεις το μαύρο με πράσινο? Η ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία του άντρα μου που δεν λειτουργεί ο εγκέφαλος ούτε για τις βασικές εντολές? :-D

Το πόσο συχνά το παίρνεις στο λέει κάποιος' date=' το γράφουν οι οδηγίες ή το κάνεις εμπειρικά? Επίσης για τα παιδιά χρησιμοποιείτε άλλου τύπου εχινάκεια? Εγώ είχα πάρει αυτή της Apinita αλλά θα εξοπλιστώ και με τη δική σου :wink:

[/quote']

Δεν μ' αρέσει καθόλου το πράσινο τσάι, μα καθόλου! :lol:

Ακολουθώ πάντα τις οδηγίες πάνω στο μπουκαλάκι γιατί το strength του κάθε σκευάσματος διαφέρει από μάρκα σε μάρκα.

Για τα παιδάκια υπάρχει η εχινάκεια σε γλυκερίνη αντί σε αλκοόλ.

Πρόσεξα ότι και η Gaia Herbs έχει τέτοια εχινάκεια.

Πάντως η εχινάκεια χρησιμοποιείται ευρέως στην ομοιοπαθητική, γι' αυτό ξαφνιάστηκα που ορισμένοι γιατροί που αναφέρατε δεν τη συστείνουν!

http://www.suite101.com/content/echinacea-a-natural-immune-stimulant-a236105

http://abchomeopathy.com/r.php/Echi

Καλή εγκυμοσύνη κοριτσάκι μου! Και μην συγχύζεσαι χωρίς σοβαρό λόγο!

Αυτός ο καφές ποια μάρκας είναι?

Σε ευχαριστώ καλή μου!!!!!!!:-D:grin::-D

Δε ξέρω αν έχει κάποια μάρκα… Wake up λέγεται και τον βρίσκω και στο φαρμακείο της φύσης που παίρνω τα ομοιοπαθητικά μας και στα καταστήματα με βιολογικά. Ο καφές είναι φτιαγμένος από κριθάρι, σίκαλη, σύκο, κιχώριο, γκουαράνα και δε θυμάμαι τι άλλο… Είναι θέμα γευστικών προτιμήσεων όμως… Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι... Εγώ τον απολαμβάνω 100% μέχρι τελευταία γουλιά!!!:mrgreen:

Έβλεπα πριν τα εφημερεύοντα ομοιοπαθητικά φαρμακεία στη σελίδα την Ε.Ε.Ο.Ι. και παρατήρησα ότι στη Θεσσαλονίκη έχει περισσότερα. Γιατί σας έχουν ρίξει έτσι???

0sShp3.png

PGnvp2.png

Και εγώ το ίδιο κάνω, πλήν όμως στην Παιανία που κατοικοέδρευα εχθές, το ένα εφημερεύον δεν είχε, στα Γλυκά Νερά το ένα και μοναδικό επίσης εφημερεύον μόνο κατά παραγγελία, οπότε κατέβηκα Αγία Παρασκευή.

Γιατι δεν εστελνες ενα π.μ.?

Καλύτερα να πάρεις το βιβλίο

κοιμήσου παιδί μου (εκδόσεις Πατάκη)

(εμάς μας έσωσε!!! ;))

Εγω παλι δε μπορω να μπω στη διαδικασια που περιγραφει αυτο το βιβλιο.

Γενικά με απωθούνε οι διάφορες απαγορεύσεις της ομοιοπαθητικής :?

Υπαρχουν και ομοιοπαθητικοι τωρα που δεν απαγορευουν τιποτα.

Εγω επαιρνα εχινακεια της vogel για εμας και τα παιδια, αλλα δε φανηκε να βοηθησε.

Οσο για τον καφε, συμφωνω, γιατι οπως εχω γραψει, δε μπορω χωρις καφε και οταν μου τον εκοψαν, κοντεψα να τρελλαθω. Χωρις ντεκαφεινε, δε δουλευει θεραπεια σε μενα!;)

Το φαρμακειο κοστιζει 60-65 ευρω περιπου.

Τάρα με πρόλαβες!!!!!! Πάνω που θα έγραφα ότι μακάρι κάποια στιγμή να λιγοστέψουν οι απαγορεύσεις!!!

Υπάρχουν όντως τέτοια ομοιοπαθητικά???

Α! όσο για το βιβλίο κοιμήσου παιδί μου (μιας και το ανέφερε η Τάρα)… και εμάς μας έσωσε από το ξύπνημα…. Από τις τύψεις όμως ποιος θα μας σώσει???? Έχω πολλές ενστάσεις γιʼ αυτό το βιβλίο και κυρίως για ότι αφορά το θέμα της ψυχολογίας του παιδιού… Δυστυχώς διάβασα για αυτό το θέμα (της ψυχολογίας του παιδιού σε σχέση με αυτή τη μέθοδο) αφότου είχα κάνει το λάθος να κάνω αυτά που λέει το βιβλίο… Και από τις τύψεις μου, καταλήξαμε να κοιμόμαστε και πάλι όλοι μαζί μέχρι προσφάτως που έμεινα έγκυος και εξήγησα στη μικρή ήρεμα ότι πρέπει να κοιμάται στο κρεβάτι της και από τότε όταν κάνει την κίνηση να έρθει, απλά την ξαναπηγαίνω πίσω… Τελευταία ευτυχώς, το έκοψε και αυτό!!!!

0sShp3.png

PGnvp2.png

Καλο είναι αν δεν σου έχει δώσει λίστα ο γιατρός' date=' να πάρεις φάρμακα που χρησιμοποιείτε συχνά σε διάφορες δυναμοποιήσεις μέχρι 1Μ (γύρω στα 4-5 το καθένα) καθώς και άρνικα για χτυπήματα [b']και άπις για τσιμπήματα[/b]. Αυτά τα 2 καλό είναι να έχεις και από ένα 10Μ (γνώμη μου)

Aυτό εννοείς;

http://www.homeopathy.gr/homeopathy.php?remedy=apis

Σου το έχει προτείνει ο Κ;

Ενδείκνυται δηλαδή για αλλεργικούς στα τσιμπήματα;

Δε ξέρω αν έχει κάποια μάρκα… Wake up λέγεται και τον βρίσκω και στο φαρμακείο της φύσης που παίρνω τα ομοιοπαθητικά μας και στα καταστήματα με βιολογικά. Ο καφές είναι φτιαγμένος από κριθάρι, σίκαλη, σύκο, κιχώριο, γκουαράνα και δε θυμάμαι τι άλλο… Είναι θέμα γευστικών προτιμήσεων όμως… Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι... Εγώ τον απολαμβάνω 100% μέχρι τελευταία γουλιά!!!:mrgreen:

Ο άντρας μου παίρνει αυτούς (Teeccino):

http://www.iherb.com/search?kw=teeccino

Του αρέσει ο καφές αλλά τον πειράζει η καφεϊνη.

Α! όσο για το βιβλίο κοιμήσου παιδί μου (μιας και το ανέφερε η Τάρα)… και εμάς μας έσωσε από το ξύπνημα…. Από τις τύψεις όμως ποιος θα μας σώσει???? Έχω πολλές ενστάσεις γιʼ αυτό το βιβλίο και κυρίως για ότι αφορά το θέμα της ψυχολογίας του παιδιού… Δυστυχώς διάβασα για αυτό το θέμα (της ψυχολογίας του παιδιού σε σχέση με αυτή τη μέθοδο) αφότου είχα κάνει το λάθος να κάνω αυτά που λέει το βιβλίο… Και από τις τύψεις μου, καταλήξαμε να κοιμόμαστε και πάλι όλοι μαζί μέχρι προσφάτως που έμεινα έγκυος και εξήγησα στη μικρή ήρεμα ότι πρέπει να κοιμάται στο κρεβάτι της και από τότε όταν κάνει την κίνηση να έρθει, απλά την ξαναπηγαίνω πίσω… Τελευταία ευτυχώς, το έκοψε και αυτό!!!!

Ούτε κι εγώ συμφωνώ με το βιβλίο αυτό.

Άλλωστε υπάρχει θέμα στο οποίο εξέφρασα την άποψη μου πιο παλιά.

Τα παιδιά μου κοιμούνται δίπλα μου πάντα, στο ίδιο κρεβάτι, όπως άλλωστε κοιμούνται και όλα τα θηλαστικά μικρά.

Πηγαινει η ανιψια μου σε εναν στο Φαληρο εδω και 4 μηνες και δεν της απαγορευσε τιποτα.

περίεργο μου ακούγεται....είναι πιστοποιημένος;

Οι γενικές απαγορεύσεις υπάρχουν παντού και σε όλους (πχ καφές, μέντα).

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...