Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

Οι παιδίατροι δεν εμβολιάζουν τα παιδάκια για Ν1Η1!!! Απορώ που δεν το ξέρεις, έγινε ολόκληρο θέμα αυτό πέρισυ! Στην περίπτωση του γιου μου, ο παιδίατρος, ο κλασσικός, όχι ομοιοπαθητικός, ήταν κατηγορηματικός: δεν εμβολιάζουμε τα παιδιά μας με εμβόλια που δεν ξέρουμε τί παρενέργειες θα έχουν στο μέλλον.

Όσο για την yogini, θα πρέπει να διαβάσεις αρκετά ποστ πιο πίσω για να δεις ότι το παιδί της το παρακολουθεί (όπως και των περισσότερων εδώ μέσα) και κλασσικός παιδίατρος. Βέβαια, οι κλασσικοί παιδίατροι όταν τους τηλεφωνείς για πυρετό σου λένε να περιμένεις 3 24ωρα πρώτα με αντιπυρετικά και μετά να εξετάσουν το παιδί. Ο ομοιοπαθητικός πάλι, όχι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σύμφωνοι, είναι μεγάλο ζήτημα, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να γινόμαστε εριστικοί, δεν τα ξέρουμε όλοι όλα. Σου είπα, ο παιδίατρος μας (τον φωτογραφίζω τώρα, αλλά είναι πολύ ονομαστός στον Πειραιά, με 25χρονη πείρα και σε ΜΕΘ)ήταν κατηγορηματικός. Δεν ήταν δε ο μόνος.

Το παιδί της παραπάνω μαμάς ψήνεται στον πυρετό. Η πρόταση μου είναι να πάει σε παιδίατρο, και δεν βλέπω κανέναν άλλον να της το προτείνει.

όταν έγραψα ότι ο γιατρός θα λύσει τις απορίες της, εσύ τι ακριβώς κατάλαβες;

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1944043&postcount=1444

Η κοπέλα πηγαίνει το παιδί της σε παιδίατρο, και έχεις το δικαίωμα να την κατηγορείς ότι το κάνει πειραματόζωο!

ρώταγε για το Beladonna, αν είναι αντιβίωση χωρίς να αναφέρει τίποτα για γιατρό, είπα «Παιδίατρο», «Κανονικό Γιατρό». Είπες «τον γιατρό» και κατάλαβα ότι εννοούσες τον ομοιοπαθητικό.

Διαφημίσεις

Δεν είπαμε ΠΟΤΕ σε κανέναν να εμπιστευθεί εμάς αλλά να επικοινωνήσει με τον γιατρό του. Και όταν λέω γιατρό εννοώ και τον κλασσικό και τον ομοιοπαθητικό γιατί έχουν τελειώσει ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ κατι που επιμελώς αποφεύγεις να εξηγήσεις και τους θεωρείς υποδεέστερους.

Και όσον αφορά τα εμβόλια ναι είναι πολλά τα λεφτά Άρη και εγώ είμαι από τις μαμάδες που εμβολιάζουν μεν αλλά με πολύ ελαφρύ σχήμα, επιφυλακτικότητα και ανοιχτό μυαλό και στις ΔΥΟ απόψεις.

Ωραία σας παρεξήγησα...

Το πτυχίο του Βυθούλκα τι λέει πάνω..;

Ναι το πτυχίο του Βυθούλκα δεν είναι ιατρικής όμως από την στιγμή που τον υποστηρίζουν και μαθητεύουν γιατροί δίπλα του αυτό μου λέει κάτι για τις γνώσεις αυτού του ανθρώπου...λες όλοι αυτοί οι γιατροί που έχουν περάσει από τη σχολή του να είναι βλάκες ή ευκολόπιστοι;

Εδώ είναι μερικά βιντεακια από την παρουσίαση του βιβλίου του κ. Βυθούλκα. Μιλάνε ενδιαφέροντες άνθρωποι και αξίζει να το δει κάποιος σε όλα τα Parts.

http://www.youtube.com/watch?v=NtI2H47oLEk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=EzJkYd5NYCE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=pkDG2kZO2m8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=UvvoMtpsres&feature=related

......

Όχι, όμως μου λέει κάτι για τις γνώσεις «ιατρικής» που αποκομίζουν και εφαρμόζουν μετά.

Και αν είναι ίδιας ποιότητας με της γνώσεις χημείας που αναφέρει σε άρθρα του, ζήτω που καήκαμε. Σε σύνολο 60.000 γιατρών στην Ελλάδα (σύμφωνα με το άρθρο του περιοδικού του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών) υπάρχουν 200 - 300 ομοιοπαθητικοί (τόσοι είναι γραμμένοι στην ελληνική ομοιοπαθητική εταιρεία, σύμφωνα με άλλο άρθρο από το «ομοιοπαθητικά νέα», ~230 στη λίστα στο site της ομοιοπαθητικής) δηλαδή ~0,5%!!!! Σε παρακαλώ λοιπόν μην μου κοπανάς ότι είναι παραπλανημένοι η ότι να 'ναι, γιατί εγώ θα σου πω το υπόλοιπο 99,5% δεν ξέρουν τι τους γίνεται, η είναι παραπλανημένοι; Αν είχα να διαλέξω μεταξύ ποιοι έχουν δίκαιο και ποιοι έχουν άδικο, θα έλεγα αβίαστα το 99,5%.

Επίσης, αυτό τι σημαίνει για τη γνώμη των γιατρών για την ομοιοπαθητική; Πες μου μόνη σου. Η ομοιοπαθητική διεκδικεί δάφνες εδώ και πάνω από 100 χρόνια (σχεδόν 200). Υπάρχει λόγος πιθανότατα που δεν τα έχει καταφέρει μέχρι τώρα. Το ίδιο δείχνουν και οι έρευνες που γίνονται σε αυτόν τον τομέα.

Εσύ λες ότι είναι όλοι οι ομοιοπαθητικοί γιατροί. Και εγώ λοιπόν σου λέω ότι ο πρωτεργάτης της ομοιοπαθητικής στην Ελλάδα ΔΕΝ είναι γιατρός. Οπότε ο ισχυρισμός σου δεν στέκει.

Διαφημίσεις

Όσο για τα φάρμακα είναι πολύ φειδωλός ειδικά στην εγκυμοσύνη. Δεν δίνει ουτε "μαντζουνια" τύπου εχινάκεια όταν είσαι εγκυος και αρρωστήσεις (τουλάχιστον όχι σε μένα) και μία φορά που πήγα με κρύωμα/ίωση δεν μου έδωσε τπτ και είπε ότι θα κάνει απλά τον κύκλο του. Συμπέρασμα μην φοβάσαι καθόλου! Θα σου δώσει κάτι μόνο αν είναι απολύτως απαραίτητο και σίγουρα δεν θα επηρεάσει το έμβρυο' date=' εκτός αν αυτό θέλετε (πχ να πάρει θέση, αν έχει περάσει ο καιρός και η κυρία είναι ακόμα με το κεφάλι πάνω) :D!

[/quote']

Δηλαδή ο γιατρός σου θεωρεί την εχινάκεια ματζούνι; :shock:

Κρίμα γιατί είχα αρχίσει να τον θεωρώ αξιόπιστο γιατρό!

Οι πιο πολλοί ομοιοπαθητικοί έχουνε και πολύ καλές γνώσεις βοτανολογίας και είναι γνωστό ότι η εχινάκεια είναι η "αντιβίωση" που μας παρέχει η φύση.

Η γυναικολόγος μου που είναι και ομοιοπαθητικός συστείνει άφοβα την εχινάκεια και στην εγκυμοσύνη και στη γαλουχία.

Εγώ την πήρα και για ουρολοίμωξη μετά τη γέννα όταν θήλαζα, καλύτερα θα ήτανε να πάρω αντιβίωση;

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Rosie δεν νομίζω ότι εννοούσε ο γιατρός την εχινάκια μαντζούνι αλλά πιο πολύ είναι χαρακτηρισμός της fairy's mom (καλοπροαίρετος εννοείται απλά για να διαχωρίζει τα σκευάσματα πιστεύω). Οταν εγώ ρώτησα για εχινάκια μου είπαν αν θέλω να πάρω ενω το ιπποφαές (γιατί γι' αυτό είχα πάρει τηλέφωνο) μου είπαν ότι δεν υπάρχει πολλά χρόνια στην αγορά και δεν γνωρίζουν αν είναι αποτελεσματικό.

Καλά άσχετο αλλά ΠΡΟΣΚΥΝΩ εχινάκια...φέτος με έχει γλιτώσει 5 φορές

Μην ακούτε τις ανοησίες. Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα αν είναι δυναμοποιημένα είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΗ. Δείτε εδώ πχ www.1023.org.uk που προσπαθούν να...πεθάνουν από υπερβολική δόση.

Ούτε αν καταναλώσεις ολόκληρο το μπουκαλάκι ή τα παίρνεις δέκα δέκα τα χάπια δεν παθαίνεις τίποτα. Εξού και καμία απολύτως επιστημονική έρευνα δεν έχει βρει να κάνουν οτιδήποτε τα ομοιοπαθητικά σκευάσματα.

Μονογονεική φάση, 3 παιδιά, πατέρας με επιμέλεια, σπάνιο φρούτο αλλά το ευχαριστιόμαστε

Διαφημίσεις

ρώταγε για το Beladonna, αν είναι αντιβίωση χωρίς να αναφέρει τίποτα για γιατρό, είπα «Παιδίατρο», «Κανονικό Γιατρό». Είπες «τον γιατρό» και κατάλαβα ότι εννοούσες τον ομοιοπαθητικό.

τωρα παίζουμε με τις λέξεις...Στην Ελλάδα η ομοιοπαθητική ασκείται από γιατρούς, δηλαδή κανονικούς γιατρούς

Καλημέρα!

Χτες έφυγα από τη δουλειά και πήγα να πάρω το παιδάκι μου από το σταθμό. Όταν τον αντίκρισα απλά τρόμαξα… δακρύρροια, ρινίτιδα και βήχας παράλληλα. Μόλις φτάσαμε σπίτι επικοινώνησα με την Σ. η οποία μας είπε να πάρουμε puls. Μετά από 3 ώρες η βελτίωση ήταν σημαντική. Σήμερα το πρωί… δακρύρροια τέλος, ρινίτιδα τέλος, βήχας – έβηξε 2 φορές το πρωί. Τυχαίο? Δε νομίζω J

Καλημέρα!

Χτες έφυγα από τη δουλειά και πήγα να πάρω το παιδάκι μου από το σταθμό. Όταν τον αντίκρισα απλά τρόμαξα… δακρύρροια, ρινίτιδα και βήχας παράλληλα. Μόλις φτάσαμε σπίτι επικοινώνησα με την Σ. η οποία μας είπε να πάρουμε puls. Μετά από 3 ώρες η βελτίωση ήταν σημαντική. Σήμερα το πρωί… δακρύρροια τέλος, ρινίτιδα τέλος, βήχας – έβηξε 2 φορές το πρωί. Τυχαίο? Δε νομίζω J

Xα-χα-χα!

Ειδες τελικά τι διαφορά έχει ο ένας οργανισμός απο τον άλλον?

Στην κόρη μου η pulsatilla δεν έκανε τίποτα

και μόλις την αλλάξαμε και πήραμε aconitum

ο βήχας μειώθηκε μέσα σε 2 ώρες στο 90% !!! :-D

Soevan μου ........

.......................................................................

Δεν δίνει ουτε "μαντζουνια" τύπου εχινάκεια όταν είσαι εγκυος και αρρωστήσεις (τουλάχιστον όχι σε μένα) και μία φορά που πήγα με κρύωμα/ίωση δεν μου έδωσε τπτ και είπε ότι θα κάνει απλά τον κύκλο του. Συμπέρασμα μην φοβάσαι καθόλου! Θα σου δώσει κάτι μόνο αν είναι απολύτως απαραίτητο και σίγουρα δεν θα επηρεάσει το έμβρυο' date=' εκτός αν αυτό θέλετε (πχ να πάρει θέση, αν έχει περάσει ο καιρός και η κυρία είναι ακόμα με το κεφάλι πάνω) :D!

[/quote']

Δηλαδή ο γιατρός σου θεωρεί την εχινάκεια ματζούνι; :shock:

Κρίμα γιατί είχα αρχίσει να τον θεωρώ αξιόπιστο γιατρό!

Οι πιο πολλοί ομοιοπαθητικοί έχουνε και πολύ καλές γνώσεις βοτανολογίας και είναι γνωστό ότι η εχινάκεια είναι η "αντιβίωση" που μας παρέχει η φύση.

Η γυναικολόγος μου που είναι και ομοιοπαθητικός συστείνει άφοβα την εχινάκεια και στην εγκυμοσύνη και στη γαλουχία.

Εγώ την πήρα και για ουρολοίμωξη μετά τη γέννα όταν θήλαζα, καλύτερα θα ήτανε να πάρω αντιβίωση;

Rosie δεν νομίζω ότι εννοούσε ο γιατρός την εχινάκια μαντζούνι αλλά πιο πολύ είναι χαρακτηρισμός της fairy's mom (καλοπροαίρετος εννοείται απλά για να διαχωρίζει τα σκευάσματα πιστεύω).

Εντάξει κορίτσια,

εγώ τον ομοιοπαθητικό τώρα τον θέλω προληπτικά....

Απλά ήθελα να ξέρω εαν χρειαστεί

να πάρω ομοιοπαθητικό φάρμακο (και όχι σκεύασμα)

εαν είναι 100% ασφαλές για το έμβρυο!......

Για τις απλές ιώσεις δεν πρόκειται να πάρω τίποτα!

(Έτσι έχω κάνει μέχρι στιγμής με τις διάφορες ιώσεις που έχω περάσει)

Κάθε απόφαση έχει ένα κόστος σε αυτή τη ζωή. Είτε πας με την κλασσική ιατρική, είτε με την ομοιοπαθητική, είτε συνδυαστικά, εν προκειμένω.

Τώρα όλα τα ηθικοπλαστικά, τα ευχολόγια, τα αναθέματα κλπ. είναι προσωπική υπόθεση του καθενός από εμάς.

Ιστορικά εντελώς, πάλι έτρεχα χθές τις 10 το βράδυ σαν την τρελή, να βρώ φάρμακο γιατί αλλάξαμε δυναμοποίηση και δεν είχα. Για άλλη μια φορά, το σαιτ της ομοιοπαθητικής με κρέμασε. 4 άνθρωποι που κάλεσα για να μου πουν ποιά εφημερεύοντα αναφέρει, μου είπαν ότι δεν αναφέρει κάτι στην Αττική, μόνο στην Θεσσαλονίκη και στα Γιαννιτσά. Λίγο άγαρμπα και τα δύο για μένα. Ευτυχώς, βρήκα στην Αγία Παρασκευή ........ ψάχνοντας στα τυφλά για άλλη μια φορά ....... και η μικρή στο σπίτι με άθλια αμυγδαλίτιδα .......... Το φάρμακο όντως έδρασε. Για άλλη μια φορά. Placebo μεταφερόμενο σε τρίτο - πέραν του γιατρού και του άμεσου ασθενή - πάντως δεν έχω ξανακούσει....

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Soevan μου τα ομοιοπαθητικά φάρμακα είναι 100% ασφαλή ακόμα και για έμβρυα. Η εχινάκια δεν έχει καμία σχέση με την ομοιοπαθητική είναι βότανο. Ο γιατρός δεν μου τη σύστησε εγώ τον ρώτησα βλέποντας μια καταχώρηση που έγραφε τα πλεονεκτήματα της.

Για να μην συγχέουμε το ένα με το άλλο ;) και βρίσκουν τροφή....

chatzico μου ποτέ δεν έχω πάει σε ομοιοπαθητικό φαρμακείο! Οταν χρειάζομαι κάτι και είναι κλειστά τα φαρμακεία της περιοχής μου παίρνω τηλέφωνο τα πλησιέστερα εφημερεύονται και πάντα κάποιο έχει ομοιοπαθητικά. Δεν έχω φτάσει δηλαδή ποτέ πολύ μακριά για να τα βρω....και κλασσικά εμείς παντα την πατάμε σε ΣΚ και αργίες :)

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...