Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

To διαπίστωσα για τα καλά!

Και σε όποιον το λέω με κοιτάει κάπως έτσι :shock:

Εμπιστεύεσαι μου λένε το παιδί σου σε αυτούς τους κομπογιαννίτες? :roll:

Το άλλο που άκουσα???......

θα με δουν λέει σύντομα στα κανάλια!! :shock:

Σταμάτησα πλέον να μιλάω για αυτό

και εαν θα το κάνω,

θα το κάνω επιλεκτικά

όταν καταλάβω οτι το άτομο που με ρωτάει είναι ανοιχτόμυαλο!

Στην αρχή απο τον ενθουσιασμό μου

(όταν είδα οτι είχαμε αποτελέσματα με την ομοιοπαθητική)

ήθελα να το πω σε όλο τον κόσμο!!!! :lol: :lol:

Τα έχει γράψει και ο Βυθούλκας σε ένα βιβλίο του με ωραίο τρόπο. Δεν βρίσκω όμως το κομμάτι on-line. Είναι ένας λόγος που η ομοιοπαθητική δεν έχει και τόση μεγάλη διάδοση. Τι να κάνουμε, δεν ταιριάζει σε όλους (διανοητικά & ψυχικά)

πᾶν μέτρον ἄριστον

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Που να το κάνω αυτό στη 3-χρονη κόρη μου!!

Θα μου τα φτύσει στα μούτρα!! :lol: :lol:

Μπά - δεν νομίζω. Και να το κάνουν την πρώτη φορά δεν πειράζει. Έχω χαλαρή προσέγγιση, βοηθάει ότι δεν χρειάζεται να μετράω με ακρίβεια τα ml όπως στα χημικά (όπου πρέπει θεωρητικά να μην μένει τίποτα στο κουταλάκι). Έχουν γλυκιά γεύση και τους αρέσει. Από μικρά αυτό έκανα.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Αληθεύει ότι ένα παιδάκι που κάνει ομοιοπαθητική δεν επιτρέπεται να κάνει τα εμβόλιά του;

όχι, δες για περισσότερα και εδώ http://www.homeopathy.gr/homeopathy/vaccines_homeopathy.html

Με λίγα λόγια λέει πως πρέπει να εξετάζουμε και να κάνουμε ανά περίπτωση, και όχι μαζικά και αδιάκριτα (όχι by the book που λένε και οι φίλοι μας και ανοιχτόμυαλοι Άγγλοι)

πᾶν μέτρον ἄριστον

Καλησπέρα κι από μένα!

Εμείς ξεκινήσαμε την πρώτη μας απόπειρα με την ομοιπαθητική πριν μερικούς μήνες αλλά δεν είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα (νοσηλεία, κορτιζόνες κλπ), τα έχω περιγράψει μερικές σελίδες πίσω....

Εγκαταλέιψαμε την προσπάθεια για λίγο, σταμάτησα τον μικρούλη από τον παιδικό και ευτυχώς προς το παρόν είναι καλά.

Τώρα που έχουμε χαλαρώσει λιγάκι λέω να ξανακάνουμε μια προσπάθεια.

Απλά επειδή με είχε κουράσει αυτό το πήγαινε έλα μεταξύ παιδιάτρου και ομοιπαθητικού, θα ήθελα να πάμε αυτή την φορά σε ομοιοπαθητικό παιδίατρο.

Αν μπορείς 4U να μου στείλεις τα στοιχεία της δικιάς σου θα το εκτιμούσα.

Ελπίζω αυτή να είναι πιο γουρλού....:lol:!

Διαφημίσεις

Ιωάννα καλημέρα,

Πήγαμε και εμείς πέρισυ σε ομοιοπαθητικό γιατρό και δεν μείναμε ευχαριστημένοι.

Μπορείς να μου πεις εσεις σε ποιον πήγατε? Θα με ενδιέφερε να πάω γιατι φέτος η μικρή μου είναι συνέχεια με λαρυγγίτιδα και τις δίνουμε soldesanil σταγονες (δηλ κορτιζόνη):(.

Ευχαριστώ

ιωάννα αν θελεις ενημερωσε μας σε ποιον ομοιοπαθητικο πηγατε.ειναι παιδιατρος? εντυπωσεις? κλινικη εξεταση δεν εκανε στο παιδι περαν του ιστορικου?

για την Πατσουρου δεν ηξερα οτι ειναι ομοιοπαθητικος, οταν λες οτι εχει αναμονη οταν το παιδακι ειναι αρρωστο ποτε σε δεχεται?

Kι όμως........

.....έχουμε φάει κι εμείς αντισταμινικά!!!!!

Ακριβώς.

Εσυ θα πηγαίνεις στον συμβατικό

και θα ακούς τι θα σας λέει

θα περιμένεις την συνιστώμενη θεραπεία

και μετά θα την...... "αρχειοθετείς" κανονικότατα

γιατί θα παίρνεις τον ομοιοπαθητικό σου

και θα του λες τι σας είπε ο συμβατικός

(τη διάγνωση, και την συνιστώμενη θεραπεία)

Εαν πεις στον συμβατικό παιδίατρο οτι κάνετε ομοιοπαθητική θα σας βάλει σε......black list!!.....:lol:

Αυτή είναι η σωστή τακτική.

Tα αντισταμινικά τα δίνουν για τις μυξούλες. Μα καλά δεν ξέρετε πόσο καλό κάνουν? :mrgreen: Ειδικά εμείς που έχουμε και αλλεργίες' date=' μας κάνουν 2πλο καλό!!!!

:lol:[/quote']

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί τα παιδιά μας έχουν τις χίλιες μύριες αλλεργίες, εντάξει είναι και το περιβάλλον και οι τροφές σίγουρα και σε μεγάλο βαθμό, αλλά όχι ότι τα συμβατικά φάρμακα είναι άμοιρα ευθυνών. Έλεος πιά, με την βλακεία αυτή !!!

Αυτό θα κάνω που μου λέτε για να μην με πρηζουν!!!!!!

Όντως βρε κορίτσια κι εγω σε κανα 2 που ανεφερα για ομοιοπαθητικη μου είπαν κατα λέξη ¨αντε καλέ γιατροί ειναι αυτοί???? αερας κοπανιστό σου πουλάνε!!!¨

Αλλά δεν μπαινω στην διαδικασία να ασχολήθώ με τίποτα και με κανέναν......

Εγώ ούτε στους συγγενείς λέω ότι κάνουμε ομοιοοπαθητική, γιατί θα μας κοιτάν λες και είμαστε ούφο!

Ούτε εγώ, εδώ και καιρό, η πεθερά μου με κοιτά σαν ψάρι με πόδια και ουρά, η φαρμακοποιός μου (μαμά) στην αρχή μου έλεγε με σκεπτικισμό, μα γίνεται να μην δώσεις κορτιζόνη στην λαρυγγίτιδα, το διακινδυνεύεις ? Τώρα που μου φτιάχνει τα φάρμακα η κόρη της και βλέπει ότι έχουν αποτέλεσμα, λέει, είδες βρε παιδί μου, τελικά αποδίδουν.....

To διαπίστωσα για τα καλά!

Και σε όποιον το λέω με κοιτάει κάπως έτσι :shock:

Εμπιστεύεσαι μου λένε το παιδί σου σε αυτούς τους κομπογιαννίτες? :roll:

Το άλλο που άκουσα???......

θα με δουν λέει σύντομα στα κανάλια!! :shock:

Σταμάτησα πλέον να μιλάω για αυτό

και εαν θα το κάνω,

θα το κάνω επιλεκτικά

όταν καταλάβω οτι το άτομο που με ρωτάει είναι ανοιχτόμυαλο!

Στην αρχή απο τον ενθουσιασμό μου

(όταν είδα οτι είχαμε αποτελέσματα με την ομοιοπαθητική)

ήθελα να το πω σε όλο τον κόσμο!!!! :lol: :lol:

Και εγώ έτσι την πάτησα, ο γκαραζιέρης στην δουλειά μου λέει απαπα, αυτά είναι ανοησίες, και το μικρό του (6-7 μηνών) έχει εξασκήσει στο σώμα του όλη την συμβατική φαρμακολογία.... αλλά ο μπαμπάς δεν εμπιστεύεται, ούτε να δοκιμάσει ρε παιδί μου, τι να πείς ....

Αληθεύει ότι ένα παιδάκι που κάνει ομοιοπαθητική δεν επιτρέπεται να κάνει τα εμβόλιά του;

Έχω ακούσει ότι αυτοί που κάνουν αυστηρά ομοιοπαθητική ΔΕΝ κάνουν εμβόλια, μια κοπέλα στο βιολογικάδικο που ψωνίζω δεν κάνει ΚΑΘΟΛΟΥ εμβόλια στην μικρή της. Η μικρή κάνει μια θεραπεία καθημερινή με διάφορα ομοιο φάρμακα, τα οποία θεωρείται ότι την καλύπτουν. Δεν ξέρω, κάποια εμβόλια, αν ήταν στο χέρι μου, δεν θα έπαιρνα π.χ. παιδικές αρρώστειες. Άλλα όμως, π.χ. πνευμονιόκοκκος, είναι για σοβαρές ασθένειες.( Γνωστό μας κοριτσάκι νόσησε με πνευμονιόκοκκο 4 μηνών - το κόλλησε στο ιατρείο - και έκανε 3 εγχειρίσεις και στο τσακ ζεί, έλεγαν στους γονείς της ετοιμαστείτε για όλα τα ενδεχόμενα, την έχασαν στο χειρουργείο και την επανέφεραν, προφανώς με ηλεκτροσόκ !!! Φρικαλέο περιστατικό, είδε και έπαθε το μικρό να συνέλθει, είχα πάθει φρίκη όταν το είχα μάθει). Όταν την ρώτησα αν φοβάται, μου είπε και το ένα είναι ρίσκο και το άλλο είναι, επιλέγεις. Έτσι το έχω και εγώ στο μυαλό μου.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

ιωάννα αν θελεις ενημερωσε μας σε ποιον ομοιοπαθητικο πηγατε.ειναι παιδιατρος? εντυπωσεις? κλινικη εξεταση δεν εκανε στο παιδι περαν του ιστορικου?

για την Πατσουρου δεν ηξερα οτι ειναι ομοιοπαθητικος, οταν λες οτι εχει αναμονη οταν το παιδακι ειναι αρρωστο ποτε σε δεχεται?

Κοριτσια τώρα μπόρεσα.....

Πήγα στην Μαρία Μπελιβάνη, δεν ειναι παιδιατρος.

Ηταν cool κατι που μου αρεσει πολύ.. ηρεμη και γενικά συμπαθητικό άτομο (για τα δικά μου γουστα....) κλινικη εξεταση δεν μας εκανε. Καλυτερα γιατι ο μικρός μου την πηρε με καλό ματι...!!!

ουτε καν το αυτακι του ειδε ήταν απόλυτη οτι δεν εχει τιποτα απολύτως απο την στιγμή που το παιδι δεν διαμαρτυρεται. Απλά μιλησαμε πολύ για τον μικρο.

Η Πατσουρου δεν ειναι ομοιοπαθητικός παιδιατρός απλά υποστηριζει πολύ την ομοιοπαθητική.

Όταν λεω αναμονή απο οσο ξερω απο γνωστες που την επισκέφθηκαν εχει πολύ κόσμο και αναγκαστικά περιμενεις...... ασχολειται και με τον θηλασμό η κοπέλα τι να προλάβει.....!!

Υπάρχει η Ξανθάκου ομοιοπαθητικος παιδιατρος δεν εχω πάει άλλα απο το φορουμ που διαβασα δεν λένε και τα καλύτερα..... για την συμπεριφορά της περισσότερο...

Για να δω που θα βρω τελικά παιδιατρο???

Το σκεφτομαι να πάω αλλά δεν ξερω.... το σκεφτομαι...

Στην 1η σου ερώτηση προσωπικά είμαι κατηγορηματικά απόλυτη ότι μόνο ομοιοπαθητικός γιατρός πρέπει να συνταγογραφεί φάρμακα και να τα προμηθευόμαστε από φαρμακεία! Τα έτοιμα σκευάσματα που περιγράφεις περιέχουν ίχνη από ομοιοπ φάρμακα' date=' αλλά δεν είναι αυθυντικά ομοιοπ. φάρμακα. Κοινώς δεν κάνεις ομοιοπαθητική, απλά αντιμετωπίζεις τις ασθένειες με λιγότερο χημικά σκευάσματα.

[/quote']

Σε ευχαριστω για την απαντηση

Γεια σας κορτσια!Ηθελα να ρωτησω κατι.Εγω προσπαθω εδω και ενα χρονο να κανω το πρωτο μου παιδακι!Εχω ομως τρομερο ανχος!Γενικα εχω πολυ ανχος στη ζωη μου για το οτιδηποτε!Εχω μεινει εγκυος αλλα παλλινδρομησε στην 7η εβδομαδα!Εχω ακουσει δηλ μια φιλη της αδερφης μου ειχε και αυτη το ιδιο προβλημα (προσπαθουσε 5 χρονια να μεινει εγκυος και δεν μπορουσε λογο ανχους) καποια στιγμη αρχισε ομοιοπαθητικη και χαλαρωσε τοσο πολυ που μετα δυο μηνες τα καταφερε!ειναι τοσο καλη τελικα η ομοιοπαθητικη;Λεω να ξεκινησω...αλλα το σκεφτομαι...

The best is yet to come!!!

Διαφημίσεις

Σου προτείνω να το δοκιμάσεις , δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Εγώ τη μικρή μου την έκανα μετά από 2 περίπου χρόνια προσπαθειών με τη βοήθεια της ομοιοπαθητικής. Έχω μια σάλπιγγα που λειτουργεί και θα έπρεπε κάθε μήνα να παίρνω ορμόνες και να κάνω ενέσεις (το οποίο και έκανα για 1 μήνα). Είχα απογοητευτεί και έλεγα ότι θα έκανα εξωσωματική εκείνον το Σεπτέμβριο και τον Ιούλιο έμαθα ότι είμαι έγκυος φυσιολογικά μόνο με θεραπεία ομοιοπαθητική.

Το κορίτσι μας γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 2008

Καλησπέρα κι από μένα!

Εμείς ξεκινήσαμε την πρώτη μας απόπειρα με την ομοιπαθητική πριν μερικούς μήνες αλλά δεν είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα (νοσηλεία, κορτιζόνες κλπ), τα έχω περιγράψει μερικές σελίδες πίσω....

Εγκαταλέιψαμε την προσπάθεια για λίγο, σταμάτησα τον μικρούλη από τον παιδικό και ευτυχώς προς το παρόν είναι καλά.

Τώρα που έχουμε χαλαρώσει λιγάκι λέω να ξανακάνουμε μια προσπάθεια.

Απλά επειδή με είχε κουράσει αυτό το πήγαινε έλα μεταξύ παιδιάτρου και ομοιπαθητικού, θα ήθελα να πάμε αυτή την φορά σε ομοιοπαθητικό παιδίατρο.

Αν μπορείς 4U να μου στείλεις τα στοιχεία της δικιάς σου θα το εκτιμούσα.

Ελπίζω αυτή να είναι πιο γουρλού....:lol:!

Καλημέρα, σε όλους! Σας διαβάζω ανελλιπώς ;) αλλά δεν προλαβαίνω πάντα να σας γράψω.

Alexandroulis, η ομοιοπαθητική στην αρχή θέλει πολύ υπομονή και επιμονή. Εμείς αρχίσαμε σταθμό 11,5 μηνών, δυστυχώς δε γινόταν διαφορετικά:(, μέχρι τα Χριστούγεννα η ψυχολογία μου είχε πέσει πολύ με την κατάσταση του παιδιού, όλο μύξα, βήχα και υγρό στα αυτάκια. Σε σχέση φυσικά με άλλα παιδάκια και παρόλο που ήταν ο μικρότερος στην τάξη του τα περνούσε όλα πολύ πιο ελαφριά. Από τα Χριστούγεννα και μετά ακόμα καλύτερα, αν δεν κάναμε ομοιοπαθητική το ψυχιατρείο δεν θα το είχα γλιτώσει :lol::lol::lol:. Εμείς πάμε στη Συκιώτου. δες και εδώ τι έχω γράψει http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20767&page=5 (μην τα ξαναγράφω στο τέλος θα πουν ότι της κάνω διαφήμιση ;)).

ΣΥΚΙΩΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Ιατρείο: 2109317230 - 6945530095

Ούτε εγώ, εδώ και καιρό, η πεθερά μου με κοιτά σαν ψάρι με πόδια και ουρά, η φαρμακοποιός μου (μαμά) στην αρχή μου έλεγε με σκεπτικισμό, μα γίνεται να μην δώσεις κορτιζόνη στην λαρυγγίτιδα, το διακινδυνεύεις ? Τώρα που μου φτιάχνει τα φάρμακα η κόρη της και βλέπει ότι έχουν αποτέλεσμα, λέει, είδες βρε παιδί μου, τελικά αποδίδουν.....

είδες κάτι πράγματα βρε παιδί μου... :P:p:p

...

Εσυ θα πηγαίνεις στον συμβατικό

και θα ακούς τι θα σας λέει

θα περιμένεις την συνιστώμενη θεραπεία

και μετά θα την...... "αρχειοθετείς" κανονικότατα

γιατί θα παίρνεις τον ομοιοπαθητικό σου

και θα του λες τι σας είπε ο συμβατικός

(τη διάγνωση, και την συνιστώμενη θεραπεία)

Εαν πεις στον συμβατικό παιδίατρο οτι κάνετε ομοιοπαθητική θα σας βάλει σε......black list!!.....:lol:

Δεν νομίζω ότι είναι γενικά καλή τακτική αυτή. Νομίζω ότι είναι καλύτερα να γίνεται ερώτηση στον ομοιοπαθητικό αν έχει νόημα. Πιστεύω πως τις περισσότερες φορές θα πει πως δεν χρειάζεται. :) Έτσι απλουστεύονται τα πράγματα. Τις περισσότερες φορές την διάγνωση μπορεί να την κάνει ο ίδιος και ας μην είναι παιδίατρος. Επίσης, καλύτερα μια επίσκεψη παραπάνω στον ομοιοπαθητικό μας παρά σε έναν της άλλης φιλοσοφίας (να αμείβεται και αυτός που το αξίζει και με του οποίου τις συμβουλές προχωρούμε)

Tα αντισταμινικά τα δίνουν για τις μυξούλες. Μα καλά δεν ξέρετε πόσο καλό κάνουν? :mrgreen: Ειδικά εμείς που έχουμε και αλλεργίες' date=' μας κάνουν 2πλο καλό!!!![/quote']

Για γράψε περισσότερα ή παράθεσε κάποιο λινκ παρακαλώ σχετικά με αυτό, δεν έχω διαβάσει σχετικά (τι κάνουν δηλαδή οι μύξες )

πᾶν μέτρον ἄριστον

Δεν νομίζω ότι είναι γενικά καλή τακτική αυτή. Νομίζω ότι είναι καλύτερα να γίνεται ερώτηση στον ομοιοπαθητικό αν έχει νόημα. Πιστεύω πως τις περισσότερες φορές θα πει πως δεν χρειάζεται. :) Έτσι απλουστεύονται τα πράγματα. Τις περισσότερες φορές την διάγνωση μπορεί να την κάνει ο ίδιος και ας μην είναι παιδίατρος. Επίσης, καλύτερα μια επίσκεψη παραπάνω στον ομοιοπαθητικό μας παρά σε έναν της άλλης φιλοσοφίας (να αμείβεται και αυτός που το αξίζει και με του οποίου τις συμβουλές προχωρούμε)

Για γράψε περισσότερα ή παράθεσε κάποιο λινκ παρακαλώ σχετικά με αυτό, δεν έχω διαβάσει σχετικά (τι κάνουν δηλαδή οι μύξες )

συμφωνω με αυτα εκατο τοις εκατο...και εμεις προσπαθουμε να μην πηγαινουμε στο συμβ. γιατρο, παρα μονο οταν μας το λεει ο ομοιοπαθητικος η οταν ειναι σοβαρη η κατασταση...αυτο για την αμοιβη που λες, εχεις απολυτο δικιο!!!

νομιζω η αγαπητη νεραιδομαμα εννοει τα αντισταμινικα, και το λεει καπως ειρωνικα-αν το καταλαβα σωστα..-

Διαφημίσεις

παντως με τις μυξες εχω και εγω με φοβο, διοτι μας εχουν τρομοκρατησει οι κλασ. γιατροι οτι φτανουν μεχρι και να προκαλεσουν βρογχιτιδες, επειδη το παιδι τις ρουφαει και κολλανε στους βρογχους...για αυτο το λογο και οι κλασ. γιατροι λενε, ορο και παλι ορο και διαρκως...εγω που ρωτησα τον ομοιοπαθητικο μου ειπε ΟΧΙ ορο, γιατι αυτος σπρωχνει τις μυξες προς τα κατω....τι να πεις...μπερδεμα...παντως ορο πια δεν κανουμε ουτε στο μπουκωμα, ουτε στην καταρροη...ξερετε κατι περι μυξων???εσεις τι κανετε??

για να του βάλω ορό τον ξαπλώνω στο πλάι και έτσι ο ορός μπαίνει από το ένα ρουθούνι και βγαίνει από το άλλο μαζί με τις μύξες. Δεν νομίζω με αυτόν τον τρόπο να σπρώχνει τις μύξες προς τα κάτω

για να του βάλω ορό τον ξαπλώνω στο πλάι και έτσι ο ορός μπαίνει από το ένα ρουθούνι και βγαίνει από το άλλο μαζί με τις μύξες. Δεν νομίζω με αυτόν τον τρόπο να σπρώχνει τις μύξες προς τα κάτω

και εγω εστι το εκανα...βεβαια επειδη η συνομιλια με το γιατρο ηταν στο τηλ. εμεινα σε αυτο που μου ειπε..το οχι δηλ. θα τον ρωτησω παντως απο κοντα την επομενη φορα που θα τον δω...

Τζίφος!!!

Μόλις μίλησα με Κυβέλλο, μου είπε ΟΧΙ να μην κάνει εμβόλιο το παιδί.

Να το αναβάλλουμε.

Με απογοήτευσε γιατί εγώ δεν θέλω σε καμμία περίπτωση να διακόψω τα εμβόλια του παιδιού, οπότε μάλλον στην περίπτωση αυτή δεν είμαστε και για ομοιοπαθητική θεραπεία.

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Τζίφος!!!

Να το αναβάλλουμε.

Με απογοήτευσε γιατί εγώ δεν θέλω σε καμμία περίπτωση να διακόψω τα εμβόλια του παιδιού, οπότε μάλλον στην περίπτωση αυτή δεν είμαστε και για ομοιοπαθητική θεραπεία.

Θες να δοκιμάσεις τι θα σας πει η Συκιώτου?

Δεν είναι τόσο σκληροπυρηνική ομοιοπαθητικός....

...εαν επιμείνεις πιστεύω οτι θα δεχτεί.

παντως με τις μυξες εχω και εγω με φοβο, διοτι μας εχουν τρομοκρατησει οι κλασ. γιατροι οτι φτανουν μεχρι και να προκαλεσουν βρογχιτιδες, επειδη το παιδι τις ρουφαει και κολλανε στους βρογχους...για αυτο το λογο και οι κλασ. γιατροι λενε, ορο και παλι ορο και διαρκως...εγω που ρωτησα τον ομοιοπαθητικο μου ειπε ΟΧΙ ορο, γιατι αυτος σπρωχνει τις μυξες προς τα κατω....τι να πεις...μπερδεμα...παντως ορο πια δεν κανουμε ουτε στο μπουκωμα, ουτε στην καταρροη...ξερετε κατι περι μυξων???εσεις τι κανετε??

... απο τότε που κόψαμε να βάζουμε φυσ. ορό δεν έχουμε πρόβλημα με αυτές, αποφασίσαμε να τις ξεχάσουμε και μας ξέχασαν και αυτές έτσι απλά ;)

Vann, που είσαι είχατε ραντεβού με τον ΩΡΛ, τι είπε ? πως είναι το παιδάκι σου:?:

Τζίφος!!!

Να το αναβάλλουμε.

μα καμία;

Για ποιό εμβόλιο ; Έχει κάτι σοβαρό το παιδί;

Ενδέχεται με το εμβόλιο ο οργανισμός να πάει πίσω και να καθυστερήσει η θεραπεία.

Τα έχει γράψει ο ίδιος αρκετά επιστημονικά πριν 8 χρόνια http://www.classical-homeopathy.gr/texts/vaccination.htm ... όποιος αντέχει το διαβάζει.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...