Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

mesastoura

εσύ το έχεις ακούσει αυτό;

Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι εαν ξέρετε:

H προηγούμενη ομοιοπαθητικός που πηγαίναμε

μου είχε πει οτι αν κάποια στιγμή χρειαστεί να δώσουμε

ένα ομοιοπαθητικό 2-3 φορές την ημέρα

και δεν έχουμε τόσες κάψουλες

οτι μπορούμε να διαλύσουμε 1 κάψουλα μόνο

σε ένα μπουκαλάκι με νερό

και απο αυτό να δώσουμε αυτές τις 2-3 φορές που θέλουμε.

Οτι είναι ακριβώς το ίδιο με το να δίνουμε κάθε φορά

μια διαφορετική κάψουλα γιατί

όλο το νερό παίρνει την ιδιότητα του φαρμάκου.

Το έχετε ξανακούσει εσείς αυτό?

Ισχύει??? :confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου έκανε και λιγο πυρετό μια φορα (38,1) μεχρις στιγμής... ειναι ανυσηχητικό?? οταν τη ρωτησα μου ειπε παυσιπονο να τον δωσω...

Μην τρελαίνεσαι με το 38,1. Το να κάνει ένας οργανισμός υωηλούς πυρετούς είναι δείγμα καλής λειτουργίας του. Και το 38,1 δεν είναι υψηλός για μωρό ή παιδί. Ο παιδίατρος που επισκέφτηκα τελειταία να καταλάβεις μου είπε να δίνω ντεπόν από 39 ή ακόμα και 39,5 και πάνω...

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποιος-α από Πάτρα να μας πει επιπλέον πληροφορίες για τους ομοιοπαθητικούς ιατρούς. Τυχαία επιλέξαμε τον συγκεκριμένο αφούς κανείς από τους γνωστούς και συγγενείς μας (ο σύζυγος είναι Πατρινός) δεν ασχολείται με ομοιοπαθητική...

Θα δεις με τον καιρό αν είναι καλός γιατρός, με το αν θα σας πιάνουν τα φάρμακα που σας δίνει.

Ρώτησα τον δικό μας φαρμακοποιό

και μου είπε ΟΧΙ σε μεταλλικό κουτί

αλλά σε γυάλινο βάζο.

(ο καθένας λέει οτι θέλει μου φαίνεται.....:?)

χαχαχαχα

Καλά ο καθένας κάνει τα δικά του! :lol:

Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά! :lol:

Ας ακούει ο καθένας τον δικό του, γιατί εδώ μπερδευόμαστε χειρότερα! :-P

Kt0tp2.png NaAfp3.png

χαχαχαχα

Καλά ο καθένας κάνει τα δικά του! :lol:

Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά! :lol:

Ας ακούει ο καθένας τον δικό του' date=' γιατί εδώ μπερδευόμαστε χειρότερα! :-P[/quote']

Ο Κυβέλλος δεν έχει πει να αποφεύγουμε να δίνουμε ομοιοπαθητικά με μεταλλικό κουτάλι;

Λες να έχουν δίκιο και για τα μεταλλικά κουτιά;:confused:

Eγώ πάντως καλού-κακού θα τα βάλω σε ένα γυάλινο βάζο που έχω....

Ο Κυβέλλος δεν έχει πει να αποφεύγουμε να δίνουμε ομοιοπαθητικά με μεταλλικό κουτάλι;

Εγώ δεν έχω ρωτήσει ποτέ τους γιατρούς για το πώς να διατηρώ τα φάρμακα, πώς να τα παίρνω κλπ. Πάντα ρώταγα τον φαρμακοποιό που μου τα φτιάχνει. Αυτού είναι οι οδηγίες που έχω.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Δεν έχω ρωτήσει τον Κυβέλλο. Δίνει σε όλους ένα χαρτί με οδηγίες σχετικά με το τι να αποφεύγουμε και πώς να περιγράφουμε τα συμπτώματά μας σε περίπτωση έκτακτης επικοινωνίας και δεν αναγράφει τίποτα για τον τρόπο αποθήκευσης και τον τρόπο χορήγησης

Διαφημίσεις

mesastoura

εσύ το έχεις ακούσει αυτό;

Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι εαν ξέρετε:

H προηγούμενη ομοιοπαθητικός που πηγαίναμε

μου είχε πει οτι αν κάποια στιγμή χρειαστεί να δώσουμε

ένα ομοιοπαθητικό 2-3 φορές την ημέρα

και δεν έχουμε τόσες κάψουλες

οτι μπορούμε να διαλύσουμε 1 κάψουλα μόνο

σε ένα μπουκαλάκι με νερό

και απο αυτό να δώσουμε αυτές τις 2-3 φορές που θέλουμε.

Οτι είναι ακριβώς το ίδιο με το να δίνουμε κάθε φορά

μια διαφορετική κάψουλα γιατί

όλο το νερό παίρνει την ιδιότητα του φαρμάκου.

Το έχετε ξανακούσει εσείς αυτό?

Ισχύει???

Λογικό φαίνεται. Σίγουρα δεν παίζει ρόλο η ποσότητα αλλά η συχνότητα. Για παράδειγμα στα pills λένε να χορηγούνται 2 για σιγουριά ότι θα πιάσει, όχι ότι παίζει ιδιαίτερο ρόλο αν θα είναι 1,2 ή 10.

Αυτό συμβαίνει επειδή η δράση των ομοιοπαθητικών φαρμάκων είναι ενεργειακή και όχι χημική (άρα και ποσοτική).

Έτσι για παράδειγμα μια κάψουλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μισή - μισή (π.χ. πρωί - μεσημέρι) και το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο σαν να πήρε ο ασθενής 2 κάψουλες (πρωί - μεσημέρι και πάλι)

Τώρα, σχετικά με την χρήση του νερού δεν το έχω μελετήσει. Συνήθως χρησιμοποιώ pills λόγω ευκολίας χρήσης και κόστους. Λέω στο παιδί κοίτα ψιλά, βγάλε την γλώσσα έξω, το ρίχνω κατευθείαν στην γλώσσα χωρίς (να το πιάσω με τα χέρια) και τους λέω καλύτερα άστο να λιώσει αργά, μην το μασήσεις καλύτερα. Τώρα αν το μασήσουν δεν το πολυψάχνω.

Αν δεν έχω pill και έχω κάψουλα τότε την ανοίγω και την αδειάζω και πάλι στη γλώσσα.

Ελπίζω να σας κάλυψα.;)

πᾶν μέτρον ἄριστον

Μην τρελαίνεσαι με το 38' date='1. Το να κάνει ένας οργανισμός υωηλούς πυρετούς είναι δείγμα καλής λειτουργίας του. Και το 38,1 δεν είναι υψηλός για μωρό ή παιδί. Ο παιδίατρος που επισκέφτηκα τελειταία να καταλάβεις μου είπε να δίνω ντεπόν από 39 ή ακόμα και 39,5 και πάνω...

[/quote']

Σχετικά με τον πυρετό, τι λένε οι ομοιοπαθητικοι για τους πυρετικούς σπασμούς; Δινουμε ντεπον απο 39 και πανω γιαυτο ετσι; Δεν θελω να δινω ντεπον αλλα αγχωνομαι για τους σπασμους...

Ζητω συγνωμη που δεν διαβασα ολα τα ποστ αλλα εχω 2 αποριες (μαλλον 1 συν 1). Μονο οι ομοιπαθητικοι γιατροι δινουν ομοιπαθητικα φαρμακα? Και τα ομοιπαθητικα φαρμακα ειναι μονο καψουλες ή και ετοιμα σκευασματα?

Να σας εξηγησω γιατι... Εμας εδω η παιδιατρος μας δινει συχνα ομοιπαθητικα (?) φαρμακα. Πχ για το κρυωμα βαζουμε υποθετο ευκαλυπτου για να ανοιξει η αναπνοη. Εουμε σταγωνιστες για την μυτη, σιροπακια.. Σημερα μου εδωσε ενα καινουργιο (δεν ξερει αν ειναι αποτελεσματικο) για το συναχι... Εχω παρει φαρμακο για την "γριπη" που μου ειπαν οτι ειναι ομοιπαθητικο. Ειναι οντως ομοιπαθητικα ή απλα ειναι φυτικα? (αλλα παλι τοτε γιατι μου τα λει και η γιατρος και η φαρμακοποιος ομοιοπαθητικα?)

Έτσι για παράδειγμα μια κάψουλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μισή - μισή (π.χ. πρωί - μεσημέρι) και το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο σαν να πήρε ο ασθενής 2 κάψουλες (πρωί - μεσημέρι και πάλι)

Είναι πολύ χρήσιμο αυτό να το ξέρουμε,

σε περίπτωση που δεν έχουμε πολλές κάψουλες να μην τρελαινόμαστε!

Τώρα, σχετικά με την χρήση του νερού δεν το έχω μελετήσει. Συνήθως χρησιμοποιώ pills λόγω ευκολίας χρήσης και κόστους. Λέω στο παιδί κοίτα ψιλά, βγάλε την γλώσσα έξω, το ρίχνω κατευθείαν στην γλώσσα χωρίς (να το πιάσω με τα χέρια) και τους λέω καλύτερα άστο να λιώσει αργά, μην το μασήσεις καλύτερα. Τώρα αν το μασήσουν δεν το πολυψάχνω.

Αν δεν έχω pill και έχω κάψουλα τότε την ανοίγω και την αδειάζω και πάλι στη γλώσσα.

Φαντάζομαι οτι τα παιδιά σου

θα είναι σχετικά μεγάλα για να το δέχονται! :D

Που να το κάνω αυτό στη 3-χρονη κόρη μου!!

Θα μου τα φτύσει στα μούτρα!! :lol: :lol:

Εγώ παίρνω τις κάψουλες

τις ανοίγω και αφήνω το περιεχόμενο να διαλυθεί

σε ένα ποτηράκι με λίγο νερό.

Κοριτσια καλησπερα!

Μηπως ξερει καποια κατι σχετικα με το μητρικο γαλα και την ομοιοπαθητικη? Διαβασα ενα παλαιοτερο thread και θα με ενδιεφερε να κανω κατι σχετικο....

Διαφημίσεις

Στις 6.30 το πρωί άκουσα τον χαρακτηριστικό λαρυγγικό βήχα. Πάλι λαρυγγίτιδα ο πιτσιρίκος. Έδωσα σποντζία 1Μ και λίγο ντεπόν, άνοιξα και το 1 φύλλο της μπαλκονόπορτας, να μπεί φρέσκος αέρας - χιονάτος - και ο μικρός ξανακοιμήθηκε.

Μου καίει την ψυχή. Πρέπει να είναι, χωρίς υπερβολή, η 10η φορά φέτος. Χάρηκα που έπιασε κρύο, για να σπάσουν οι ιώσεις και να, πάλι τα ίδια. 99% τις φέρνει η μικρή από τον σταθμό, εκείνη τις περνά πιά στο πόδι, με λίγο βήχα, φλέμματα και άντε λίγο συνάχι. Έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ ο μικρός φέτος.

Θα πάρω τηλ. στις 9 να ζητήσω ενημέρωση. Σκέφτομαι να πάρω τον Κυβέλλο στο ιατρείο στις 9.30 περίπου, που τελειώνει τις επισκέψεις, να μιλήσω μαζί του προσωπικά. Τι λέτε ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Σχετικά με τον πυρετό, τι λένε οι ομοιοπαθητικοι για τους πυρετικούς σπασμούς; Δινουμε ντεπον απο 39 και πανω γιαυτο ετσι; Δεν θελω να δινω ντεπον αλλα αγχωνομαι για τους σπασμους...

Διάβασε εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=67647&highlight=%F0%F5%F1%E5%F4%E9%EA%EF%DF+%F3%F0%E1%F3%EC%EF%DF&page=14

Έχουμε μιλήσει ήδη για το θέμα και μάλιστα με λινκς για ενημέρωση.

Μονο οι ομοιπαθητικοι γιατροι δινουν ομοιπαθητικα φαρμακα? Και τα ομοιπαθητικα φαρμακα ειναι μονο καψουλες ή και ετοιμα σκευασματα?

Ειναι οντως ομοιπαθητικα ή απλα ειναι φυτικα? (αλλα παλι τοτε γιατι μου τα λει και η γιατρος και η φαρμακοποιος ομοιοπαθητικα?)

Στην 1η σου ερώτηση προσωπικά είμαι κατηγορηματικά απόλυτη ότι μόνο ομοιοπαθητικός γιατρός πρέπει να συνταγογραφεί φάρμακα και να τα προμηθευόμαστε από φαρμακεία! Τα έτοιμα σκευάσματα που περιγράφεις περιέχουν ίχνη από ομοιοπ φάρμακα, αλλά δεν είναι αυθυντικά ομοιοπ. φάρμακα. Κοινώς δεν κάνεις ομοιοπαθητική, απλά αντιμετωπίζεις τις ασθένειες με λιγότερο χημικά σκευάσματα.

Στις 6.30 το πρωί άκουσα τον χαρακτηριστικό λαρυγγικό βήχα. Πάλι λαρυγγίτιδα ο πιτσιρίκος. Έδωσα σποντζία 1Μ και λίγο ντεπόν, άνοιξα και το 1 φύλλο της μπαλκονόπορτας, να μπεί φρέσκος αέρας - χιονάτος - και ο μικρός ξανακοιμήθηκε.

Θα πάρω τηλ. στις 9 να ζητήσω ενημέρωση. Σκέφτομαι να πάρω τον Κυβέλλο στο ιατρείο στις 9.30 περίπου, που τελειώνει τις επισκέψεις, να μιλήσω μαζί του προσωπικά. Τι λέτε ?

Ξέρω ότι στην λαρυγγίτιδα βοηθάει πολύ ο υγραντήρας ή τεσπα κατσαρόλα με νερό που βράζει στην κουζίνα.

Πότε έχετε το επόμενο ραντεβού? Κοίτα, καλύτερα να ακολουθήσεις το ένστικτό σου...αν αισθάνεσαι ότι πρέπει να μιλήσεις μαζί του, πάρτον. Αν πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις υπομονή μέχρι το επόμενο ραντεβού, περίμενε. Εσύ μέσα σου ξέρεις ποιο είναι το πιο σωστό.

Περαστικά σας!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Μηπως ξερει καποια κατι σχετικα με το μητρικο γαλα και την ομοιοπαθητικη? Διαβασα ενα παλαιοτερο thread και θα με ενδιεφερε να κανω κατι σχετικο....

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ? :shock:

Δεν το είχα δει ποτέ αυτό το θέμα! Μπράβο βρε Ράννια!

Κάνω λίστα με ερωτήσεις για την επόμενη φορά που θα πάω στο φαρμακείο.

Ο συγκεκριμένος ξέρω ότι φτιάχνει ο ίδιος τα φάρμακα και ότι προμηθευει και φαρμακεία σε Αθήνα και επαρχία. Άρα σίγουρα θα μπορεί να μου πει αν γίνεται ή όχι.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Καλημέρα!!!

Πήγαμε στην ομοιπαθητικό εχθές και τα νεα μας είναι τα εξης:

Καταρχην μας πηρε το ιστορικό του μικρού όπως και φυσικα το γνωρίζετε οι περισσότερες...

Τον περιεργαζόταν γενικώς και ευτυχως ο μικρος την πήρε με καλό μάτι γιατί την παιδιατρο με το που την εβλεπε τον επιανε το παράπονο!!!

Δεν τον εξετασε καθόλου και ουτε ειδε το αυτί του γιατί πολύ απλά μου εξηγησε ότι αν το παιδί είχε ωτιτιδα θα πονούσε πάρα πάρα πολύ. Απλά ειχε εναν ερεθισμό σε συνδυασμό με τις μυξες που ειχε και το ξεπερασε.

Εν τω μεταξύ τις σταγόνες το αεριους και το ναζονεξ τα πηραμε τελικά 2 φορες το καθένα και του τα σταμάτησα.... μου ειπε οτι έκανα πάρα πολύ καλά και το θεωρει απαραδεκτο σε ενα διχρονο παιδί να χορηγουνται ετσι ασυστολα και αναρχα τέτοια φάρμακα....

Τελος πάντων μου ειπε να βρώ μια πιο ηπια παιδιατρο και να μιλάω μαζί της τηλεφωνικά μετα την διαγνωση που θα μου πει.

Μας εδωσε Phosphorus (δεν θυμαμαι την δυναμοποιηση γιατί το εδωσα το χαρτί στον μπάμπα μας για να μας τα βρει..) να πάρουμε μια κάψουλα και για ενα μήνα μια φορα την εβδομάδα πάλι μια καψουλα Phosphorus (επίσης δεν θυμαμαι την δυναμοποιηση...) και θα μας ξαναδει άλλη μια φορά αρχες Απρίλη..

Αυτό μας το εδωσε για άμυνα κτλ....

Α!!!! και ενα εμβόλιο που εχουμε να κάνουμε (το αναβάλλουμε απο τον Γενάρη...) μου είπε να του το κάνω μετα τον Απρίλη (δεν εχει τόσες ιωσεις και θα ειναι καλύτερα).

Αυτά τα νεα μας και ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Θα σας πρήξω λίγο τωρα..... μεχρι να μπω στο κλίμα......

Θέλω να πάρω κάποιο βιβλίο εχετε να μου προτεινετε κάποιο????

Ευχαριστώ

...μου ειπε οτι έκανα πάρα πολύ καλά και το θεωρει απαραδεκτο σε ενα διχρονο παιδί να χορηγουνται ετσι ασυστολα και αναρχα τέτοια φάρμακα....

Τελος πάντων μου ειπε να βρώ μια πιο ηπια παιδιατρο και να μιλάω μαζί της τηλεφωνικά μετα την διαγνωση που θα μου πει.

Μας εδωσε Phosphorus

Καλώς ήρθες στο κλάμπ του φώσφορου !!! Και σε εμένα τα ίδια, μια λογική παιδίατρος να κάνει σωστές διαγνώσεις και μετά ενημέρωση στον ομοιο. Τα φάρμακα αυτά είναι όντως άθλια, μα αέριους, αντισταμινικό, για να 'ηρεμήσει' το παιδί ? Το αντισταμινικό ?

Την Δανάη και εγώ στα 2 την πήγα πρώτη φορά και είχε άμεση βελτίωση. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ !!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθες στο κλάμπ του φώσφορου !!! Και σε εμένα τα ίδια, μια λογική παιδίατρος να κάνει σωστές διαγνώσεις και μετά ενημέρωση στον ομοιο. Τα φάρμακα αυτά είναι όντως άθλια, μα αέριους, αντισταμινικό, για να 'ηρεμήσει' το παιδί ? Το αντισταμινικό ?

Την Δανάη και εγώ στα 2 την πήγα πρώτη φορά και είχε άμεση βελτίωση. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ !!!!!!!!

Κι εγω οσο το σκεφτομαι για τα φαρμακα που μας εδωσε μου ανεβαινει το αιμα στο κεφάλι!!! Αντε τωρα να βρω άλλο παιδιατρο και να μην με κοιτάζει απο πάαανω μεχρι κάτω που θα κάνω ομοιπαθητικη στο παιδί..!!!!

Έχουμε την Πατσούρου που ειναι και κοντά μου αλλά εχει πολύ κόσμο δεν το αντεχω αυτό!!

Ο φωσφορος τι ακριβως κάνει??? βοηθάει τοσο καλά??

Κι εγω οσο το σκεφτομαι για τα φαρμακα που μας εδωσε μου ανεβαινει το αιμα στο κεφάλι!!! Αντε τωρα να βρω άλλο παιδιατρο και να μην με κοιτάζει απο πάαανω μεχρι κάτω που θα κάνω ομοιπαθητικη στο παιδί..!!!!

Έχουμε την Πατσούρου που ειναι και κοντά μου αλλά εχει πολύ κόσμο δεν το αντεχω αυτό!!

Ο φωσφορος τι ακριβως κάνει??? βοηθάει τοσο καλά??

Δες εδώ,

http://www.homeopathy.gr/homeopathy.php?remedy=phosphorus

πάντως δεν υπάρχει γενική συνταγολογία, η θεραπεία είναι εξατομικευμένη, ανάλογα τον ασθενή, τις αντιδράσεις του, τις συνήθειές του.΄

Όσο για τον κόσμο, και με τον Κυβέλλο τα ίδια παίζουν, 1-2 μήνες για ραντεβού και εκεί, εντάξει δεν έχω βρεί ποτέ και λαικό προσκύνημα, αλλά όσο να πεις, δεν το λες και άδειο το ιατρείο.

Στην παιδίατρο δεν είναι ανάγκη να πεις ότι κάνεις ομοιο στο παιδί και δεν θα δώσεις τα συμβατικά φάρμακα, κατ' ουσίαν, την χρειάζεσαι για να σου κάνει διάγνωση, όχι θεραπεία.........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

μα αέριους, αντισταμινικό, για να 'ηρεμήσει' το παιδί ? Το αντισταμινικό ?

Kι όμως........

.....έχουμε φάει κι εμείς αντισταμινικά!!!!!

Στην παιδίατρο δεν είναι ανάγκη να πεις ότι κάνεις ομοιο στο παιδί και δεν θα δώσεις τα συμβατικά φάρμακα, κατ' ουσίαν, την χρειάζεσαι για να σου κάνει διάγνωση, όχι θεραπεία.........

Ακριβώς.

Εσυ θα πηγαίνεις στον συμβατικό

και θα ακούς τι θα σας λέει

θα περιμένεις την συνιστώμενη θεραπεία

και μετά θα την...... "αρχειοθετείς" κανονικότατα

γιατί θα παίρνεις τον ομοιοπαθητικό σου

και θα του λες τι σας είπε ο συμβατικός

(τη διάγνωση, και την συνιστώμενη θεραπεία)

Εαν πεις στον συμβατικό παιδίατρο οτι κάνετε ομοιοπαθητική θα σας βάλει σε......black list!!.....:lol:

Kι όμως........

.....έχουμε φάει κι εμείς αντισταμινικά!!!!!

θα παίρνεις τον ομοιοπαθητικό σου

και θα του λες τι σας είπε ο συμβατικός

(τη διάγνωση, και την συνιστώμενη θεραπεία)

Εαν πεις στον συμβατικό παιδίατρο οτι κάνετε ομοιοπαθητική θα σας βάλει σε......black list!!.....:lol:

Tα αντισταμινικά τα δίνουν για τις μυξούλες. Μα καλά δεν ξέρετε πόσο καλό κάνουν? :mrgreen: Ειδικά εμείς που έχουμε και αλλεργίες, μας κάνουν 2πλο καλό!!!!

Βλέπω μαθαίνεις γρήγορα Soevan! Μπαίνεις στην μαύρη λίστα με το που θα βάλεις σε μία πρόταση την λέξη ομοιοπαθητική! :lol:

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Αυτό θα κάνω που μου λέτε για να μην με πρηζουν!!!!!!

Όντως βρε κορίτσια κι εγω σε κανα 2 που ανεφερα για ομοιοπαθητικη μου είπαν κατα λέξη ¨αντε καλέ γιατροί ειναι αυτοί???? αερας κοπανιστό σου πουλάνε!!!¨

Αλλά δεν μπαινω στην διαδικασία να ασχολήθώ με τίποτα και με κανέναν......

Διάβασε εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=67647&highlight=%F0%F5%F1%E5%F4%E9%EA%EF%DF+%F3%F0%E1%F3%EC%EF%DF&page=14

Έχουμε μιλήσει ήδη για το θέμα και μάλιστα με λινκς για ενημέρωση.

ΟΚ θα το δω, ευχαριστώ!

Καλημέρα!!!

Πήγαμε στην ομοιπαθητικό εχθές και τα νεα μας είναι τα εξης:

Καταρχην μας πηρε το ιστορικό του μικρού όπως και φυσικα το γνωρίζετε οι περισσότερες...

Τον περιεργαζόταν γενικώς και ευτυχως ο μικρος την πήρε με καλό μάτι γιατί την παιδιατρο με το που την εβλεπε τον επιανε το παράπονο!!!

Δεν τον εξετασε καθόλου και ουτε ειδε το αυτί του γιατί πολύ απλά μου εξηγησε ότι αν το παιδί είχε ωτιτιδα θα πονούσε πάρα πάρα πολύ. Απλά ειχε εναν ερεθισμό σε συνδυασμό με τις μυξες που ειχε και το ξεπερασε.

Εν τω μεταξύ τις σταγόνες το αεριους και το ναζονεξ τα πηραμε τελικά 2 φορες το καθένα και του τα σταμάτησα.... μου ειπε οτι έκανα πάρα πολύ καλά και το θεωρει απαραδεκτο σε ενα διχρονο παιδί να χορηγουνται ετσι ασυστολα και αναρχα τέτοια φάρμακα....

Μας εδωσε Phosphorus (δεν θυμαμαι την δυναμοποιηση γιατί το εδωσα το χαρτί στον μπάμπα μας για να μας τα βρει..) να πάρουμε μια κάψουλα και για ενα μήνα μια φορα την εβδομάδα πάλι μια καψουλα Phosphorus (επίσης δεν θυμαμαι την δυναμοποιηση...) και θα μας ξαναδει άλλη μια φορά αρχες Απρίλη..

Αυτό μας το εδωσε για άμυνα κτλ....

Α!!!! και ενα εμβόλιο που εχουμε να κάνουμε (το αναβάλλουμε απο τον Γενάρη...) μου είπε να του το κάνω μετα τον Απρίλη (δεν εχει τόσες ιωσεις και θα ειναι καλύτερα).

Αυτά τα νεα μας και ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Θα σας πρήξω λίγο τωρα..... μεχρι να μπω στο κλίμα......

Θέλω να πάρω κάποιο βιβλίο εχετε να μου προτεινετε κάποιο????

Ευχαριστώ

Ιωάννα καλημέρα,

Πήγαμε και εμείς πέρισυ σε ομοιοπαθητικό γιατρό και δεν μείναμε ευχαριστημένοι.

Μπορείς να μου πεις εσεις σε ποιον πήγατε? Θα με ενδιέφερε να πάω γιατι φέτος η μικρή μου είναι συνέχεια με λαρυγγίτιδα και τις δίνουμε soldesanil σταγονες (δηλ κορτιζόνη):(.

Ευχαριστώ

Βλέπω μαθαίνεις γρήγορα Soevan! Μπαίνεις στην μαύρη λίστα με το που θα βάλεις σε μία πρόταση την λέξη ομοιοπαθητική! :lol:

To διαπίστωσα για τα καλά!

Και σε όποιον το λέω με κοιτάει κάπως έτσι :shock:

Εμπιστεύεσαι μου λένε το παιδί σου σε αυτούς τους κομπογιαννίτες? :roll:

Το άλλο που άκουσα???......

θα με δουν λέει σύντομα στα κανάλια!! :shock:

Σταμάτησα πλέον να μιλάω για αυτό

και εαν θα το κάνω,

θα το κάνω επιλεκτικά

όταν καταλάβω οτι το άτομο που με ρωτάει είναι ανοιχτόμυαλο!

Στην αρχή απο τον ενθουσιασμό μου

(όταν είδα οτι είχαμε αποτελέσματα με την ομοιοπαθητική)

ήθελα να το πω σε όλο τον κόσμο!!!! :lol: :lol:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...