Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

καταροη:συμπτωμα οδοντοφυιας;

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!

Η μικρη μου εχει βγαλει τα πρωτα της δοντακια εδω και δυο εβδομαδες. Μαζι με τα δοντια ξεκινησε και μια καταροη ανευ προηγουμενου χωρις αλλα συμπτωματα.Γνωριζετε αν ευθυνεται η οδοντοφυια για αυτο;

Την Τεταρτη θα παμε στο γιατρο για εξεταση. Ποια αλλα συμπτωματα μπορει να προκαλεσει η οδοντοφυια;

Ευχαριστω

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Διαφημίσεις

Μια φορα που την ρωτησα την δικη μας για αυτο ηταν καθετη πως οχι. Οπως επισης και οτι δεν κανουν τα δοντια δεκατα......τι να σε πω και εγω τωρα......μηπως εχει καμια αλεργιουλα? Συναχακι? Οσο για αλλα συμπτωματα. Εμεις δεν ειχαμε κανενα εκτος απο το να δαγκωνει οτι βρει. Ουτε καν κλαμματα δεν ειχαμε......πολλες φορες εβλεπα οτι εβγαλε δοντια ΜΕΤΑ που τα ειχε βγαλει. Πριν χαμπαρι δεν επερνα.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Απαντώ ως ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ και λέω ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΟΗ κάνουν τα δόντια ΚΑΙ ΔΥΣΦΑΓΙΑ και ΔΥΣΚΑΤΑΠΟΣΕΙΑ και ΔΥΑΡΡΟΙΑκαι ΒΗΧΑ και ΒΕΒΑΙΑ ΠΥΡΕΤΟ μεχρι και τους 38 βαθμούς,οι παιδίατροι ΔΕΝ έχουν κανει ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑ και δεν γνωρίζουν το πιθανότερο είναι να πλακώσουν ένα παιδάκι που έχει καταρροη σε αντιβιωτικά και σε αποσυμφωριτικά που η μαμα θα βλέπει οτι δεν κάνουν τόποτα,όταν το παιδί κανει ΔΥΑΡΡΟΙΑ ή ΠΥΡΕΤΟ ,λένε για ουρολύμωξη που βέβαια σπάνια είναι κάτι τέτοιο,την δυσκαταποσεία θα την χαρατηρίσουν ως αμυγδαλύτιδα και πάει λέγωντας...Κοίτα μήπως μια από αυτές τις μέρες μήπως και η μικρόυλα σου σκάσει κάποιο δοντάκι...

Eυχαριστω για τις απαντησεις.Η αληθεια ειναι οτι ο πανω κοπτηρας ειναι ετοιμος να σκασει.

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Κι εμενα η μικρη στα πρωτα δοντια ειχε καταρροη. Την πλακωσα κι εγω στο physiomer bebe χωρις να ξερω αλλα αποτελεσμα δεν ειδα μεχρι που "εσκασε" το δοντι.. :oops:

Οσο για τα αλλα συμπτωματα: γκρινια (ανελεητη ομως), αυπνια, μολις κοιμοταν λιγο ξυπνουσε ουρλιαζοντας, διαρροια και συγκαμα και τελος -σε εμας ετυχε μονο 2 φορες- ανορεξια (προφανως απο τη δυσκαταποσια που αναφερει η eleftheriak).

Ελπιζω να μην σε απογοητευσα εντελως.. Θυμησου αλλα παιδια τα περνανε ελαφρα (οπως της ellemphriem) κι αλλα πιο "βαρια" (οπως εμεις)!

Με το καλο να βγουν ολα τα δοντια και να ηρεμησετε!

Αντε και καλες μασες! ;)

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Διαφημίσεις

Απαντώ ως ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ και λέω ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΟΗ κάνουν τα δόντια ΚΑΙ ΔΥΣΦΑΓΙΑ και ΔΥΣΚΑΤΑΠΟΣΕΙΑ και ΔΥΑΡΡΟΙΑκαι ΒΗΧΑ και ΒΕΒΑΙΑ ΠΥΡΕΤΟ μεχρι και τους 38 βαθμούς,οι παιδίατροι ΔΕΝ έχουν κανει ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑ και δεν γνωρίζουν το πιθανότερο είναι να πλακώσουν ένα παιδάκι που έχει καταρροη σε αντιβιωτικά και σε αποσυμφωριτικά που η μαμα θα βλέπει οτι δεν κάνουν τόποτα,όταν το παιδί κανει ΔΥΑΡΡΟΙΑ ή ΠΥΡΕΤΟ ,λένε για ουρολύμωξη που βέβαια σπάνια είναι κάτι τέτοιο,την δυσκαταποσεία θα την χαρατηρίσουν ως αμυγδαλύτιδα και πάει λέγωντας...Κοίτα μήπως μια από αυτές τις μέρες μήπως και η μικρόυλα σου σκάσει κάποιο δοντάκι...

Καλα τα αλλα τα καταλαβαινω. Αλλα διαροια και βηχα και καταρροη γιατι κανει κοριτσι? Εννοω πως δουλευει αρχιτεκτονικα το θεμα για να γινουν αυτα. Για να μαθω ρωταω......

Καλα τα αλλα τα καταλαβαινω. Αλλα διαροια και βηχα και καταρροη γιατι κανει κοριτσι? Εννοω πως δουλευει αρχιτεκτονικα το θεμα για να γινουν αυτα. Για να μαθω ρωταω......

Οταν βγαινει καποιο δοντι, τα σαλια των μωρων γινονται πιο "οξινα", ειναι μερος της διαδικασιας της οδοντοφυιας. Κι επειδη τα σαλακια τα καταπινουν τα μωρακια, κανουν πολλες φορες διαρροια.

Αυτο εχω καταλαβει εγω, δεν μου το εχει πει καποιος, μπορει και να ειμαι εντελως λαθος. ;)

Οσο για το βηχα δεν γνωριζω κατι!:)

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

eleftheriak παρακαλώ για την βοήθειά σου! η κορη μου αρνειται να πλενουμε τα δοντακια της, ειναι 3 ετών τώρα και μας ακούει όλη η γειτονιά καθε φορα που της λεω "έλα να πλυνουμε τα δοντακια". με αποτελεσμα πολλες φορες να μην τα πλενουμε σωστα, γαργαλιεται οταν βουρτσιζουμε τα πισω δοντια και μετα της ερχεται αναγουλα..... τα πανω μπροστινα δοντακια εχουν κανει κατι σαν ελαφρια πλακα, πετρα, δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως ειναι, αλλα τριβω τριβω -δεν θελω να την πονεσω κιολας- και δεν φευγει..τι να κανω?

Οταν βγαινει καποιο δοντι, τα σαλια των μωρων γινονται πιο "οξινα", ειναι μερος της διαδικασιας της οδοντοφυιας. Κι επειδη τα σαλακια τα καταπινουν τα μωρακια, κανουν πολλες φορες διαρροια.

Αυτο εχω καταλαβει εγω, δεν μου το εχει πει καποιος, μπορει και να ειμαι εντελως λαθος. ;)

Οσο για το βηχα δεν γνωριζω κατι!:)

Βηχας, πυρετος και καταρροή? :mrgreen: Μυστήριοι αι βουλαί των δοντιων δλδ ε?......τι να σου πω....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...