Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σπυράκια και φαγούρα στον ποπό!!

Recommended Posts

Ο γιος μου είναι 3,5 χρονών και εδώ και πάνω από ένα χρόνο (ακριβώς από τότε που έβγαλε την πάνα δηλαδή) έχει εμφανίσει μικρά σπυράκια ακριβώς στο σημείο από όπου βγαίνουν τα κακά, ξύνεται συνεχώς και έτσι επιδεινώνει την κατάσταση. Η παιδίτρος μου έχει δώσει διάφορες αντιβακτηριδδιακές κρέμες (κάποιες περιείχαν και κορτιζόνη), τον πήγα σε τρεις δερματολόγους, του έκανα καλλιεργεια κοπράνων (δεν έδειξε τίποτα κακό), εξέταση αίματος για αλλεργίες (τίποτα πάλι), τον πλένω με αφρόλουτρα από φαρμακείο, άλλαξα απορρυπαντικό και πλένω τα ρούχα το μόνο με αρκάδι καθώς επίσης κατήργησα τελείων το μαλακτικό. Δεν είδα ιδιαίτερα αποτελέσματα. Γενικά είχε ευαισθησία ακόμα και όταν φορούσε πάνα! Θα ήθελα να με βοηθήσετε. Ξέρετε ίσως καμιά θαυματουργή κρέμα! Σας έχε συμβεί κάτι παρόμοιο? Μπηπως υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!1:|

Διαφημίσεις

το ιδιο ακριβως παθαμε κι εμεις πριν λιγους μηνες και νομιζα οτι ειναι σκουλικακια γτ ξυνοταν μεσα στον υπνο του πολυ και μου λεγε οτι ποναει κατακοκκινος αλλα ξεκινησε οταν μας αρρωστησε και πηραμε κατι σταγονιτσες η παιδιατρος ειχε πει οτι ειναι απο αυτο αλλα επιδεινωθηκε με τον καιρο καναμε καλιεργεια τπτ βαλαμε και εμεις διαφορες αλοιφες αλλα τελικα μας περασε με την κρεμα domycotin βαζαμε πολυ λιγο δυο φορες την μερα και ενδιαμεσα σπαθολαδο.τι ακριβως ηταν συμπερασμα δεν εβγαλα παντος.

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...