Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗ & ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

katesps

Recommended Posts

εγω δεν ειχα παρει τηλεφωνο εξαρχης..εφοσον με τον τροπο της εδειξε οτι εισαι ανεπιθυμητη,γιατι να ασχολησε..νομιζω ειναι χειροτερο για τα παιδια σας να ξερουν οτι εχουν θειες και ξαδερφια που δε μπορουν να τα δουν..ακομα και απο αυτα που λες οτι σου ειπε οταν της τηλεφωνησες,εμενε μου φαινεται οτι ηταν απλως τυπικη και τπτ παραπανω γι αυτο και δεν σου ειπε να της ξανα τηλεφωνησεις..

και εγω αυτο ακριβως πιστευω.της εδωσες πατημα που αν ηθελε θα μπορουσε να το χρησιμοποιησει και να ερθει σε επαφη μαζι σου. αν της τηλεφωνησεις, πιθανον θα γινεις κ φορτικη μεσα στην καλοσύνη σου.το σιγουρο ειναι οτι δεν μπορει να σε κατηγορησει κανεις οτι δεν προσπαθησες.κριμα για τη βαφτιστηρα σου αλλα αφου η μανα το επελεξε ετσι, δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι αλλο.

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Διαφημίσεις

vera, δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί να ευχαριστείται με τη συμπεριφορά της;

Γιατι ειναι σαδιστρια! Γιατι της δινεις αξια παρακαλωντας την κι ενω σου κλεινει τη πορτα καταμουτρα, εσυ ξαναγυριζεις οσο ελεεινα κι αν φερεται. Γιατι σου φαινεται περιεργο? κΑΙ σε ποιον δεν δινει ικανοποιηση το γεγονος οτι ειναι τοσο σημαντικος, ωστε να κυνηγανε την φιλια του τοσο πολυ....ενω του συμπεριφερεται ασχημα? Κι αυτο λογω της βαφτισιμιας, αλλιως θα τρωγε τη μπουφλα της...

Ηξερε οτι θα την επαιρνες τηλεφωνο, το περιμενε ειχε προετοιμαστει πως θα σε αντιμετωπισει, αρα ειναι απαραδεκτο που δεν απαντησε στην προταση σου να τηλεφωνησεις, η να βρεθειτε. Παλι κανει τη δυσκολη.......για μενα ειναι θεμα σαδισμου....καλα κανεις που προσπαθεις, αλλα καποια στιγμη πρεπει να σταματησεις να της δινεις τροφη!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

περιεργα πραγματα βρε κοπελα μου!!!μπραβο σου που το προσπαθεις να επικοινωνησεις με την βαφτιστηρα σου κ να δειξεις οτι υπαρχεις κ τη νοιαζεσαι!!

τωρα η μαμα της μου μοιαζει για 7χρονο μπορω να πω...παιδιαστικα πραγματα!!!ειναι τοσα σοβαρα πραγματα στον κοσμο κ μου τη σπαει να κακιωνεις για τα οικονομικα κ τα κληρονομικα!!μα δεν τη νοιαζει που δεν βλεπει το παιδι της τη νονα του????τι ακαρδη...:evil::evil:

ειπες οτι η οικογενεια σας ανεκαθεν ειχε προστριβες με τα κληρονομικα κ οι γονεις παρεσυραν τα παιδια κ ο ενας δεν μιλαγε στον αλλον!!αυτη κοτζαμ γαιδουρα (σορι για την εκφραση),δεν εχει χαρακτηρα,δεν εχει γνωμη κ αποψη,να δει τι ειναι σωστο κ τι λαθος???οπου την τραβανε παει???δεν βλεπει τις τεραστιες προσπαθειες σου να ειστε αγαπημενες κ συμφιλιωμενες??κ στο κατω-κατω ξαδερφια ειστε...γιατι τετοια κακια??

εγω πιστευω πως καλα κανεις κ ψαχνεις τροπους να τα βρειτε,αλλα αν δεις οτι σε κανει να νιωθεις παραγκωνισμενη συνεχεια κ αναξια καλλα τετοια χαριτωμενα,μαλλον πρεπει να απομακρυνθεις με αξιοπρεπεια!!ολα θα γινουν στον καιρο τους!!κ η μικρη θα μεγαλωσει κ θα καταλαβει πραγματα κ η μανα θα αναθεωρησει καποια στιγμη!!!

εισαι καλος ανθρωπος κ δεν χανεσαι...πιστευω καποια στιγμη θα σε αναζητησει απο μονη της!!κ αν χαθεις σιγα σιγα,θα της λειψεις κ θ'αναρωτηθει γιατι δεν ασχολεισαι πια!!δεν μπορει θα νιωσει καποτε το λαθος της κ οτι εκανε μια γυναικα να την ''παρακαλαει'' για λιγη σημασια!!κεκει θα ερθουν κ οι τυψεις κ η συνειδηση θα της χτυπησει την πορτα!!

τωρα αν τελικα περασει ο καιρος κ δειξει οτι ειναι τοοσοοο σκληρη,αστην στη μοιρα της!!ο θεος βλεπει κ ο καθενας θα παρει οτι του αξιζει!!!εσυ να εισαι παντα καλη κ ευγενικη οπως τωρα κ ετσι θα εχεις την ψυχη σου ηρεμη!!!εκεινη παλι δεν το νομιζω...:?

κ τελος αν ημουν στην θεση σου,εγω προσωπικα θα εκανα 2-3 προσπαθειες ακομα κ τελος!!με τον δικο μου χαρακτηρα θα ενιωθα ανεπιθυμητη κ ενα βαρος γι'αυτους κ ετσι θα αποχωρουσα σιωπηλα!!!βεβαια δωρα σε γενεθλια κ γιορτες θα εστελνα στην μικρη κ ας τα εστελνε πισω!!!ελπιζοντας καποτε να με ζητησει κ να μετανιωσει κ ελπιζοντας η κορη της καποτε να μαθει οτι νοιαζομουν!!!

αυτα!!ευχομαι τα καλυτερα!!!κ ν'ανταμειφθουν οι προσπαθειες σου!!!

''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της''

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

το σοι δεν το επιλεγουμε σωστα?λοιπον εγω εχω μια κουμπαρα και εγινε κουμπαρα λογο τρομερης φιλιας μετα απο 14χρονια και εφοσον γιναν αρκετες βλακιουλες που ποτε δεν συζητηθηκαν εκανε κατι πολυ χοντρο δεν θα αναλυσω δεν ειναι του παροντος,και εγω τελιωσα μαζι της στεναχωρεθηκα μεχρι που εκλαψα αλλα τελιωσα.οταν πηγα στον πνευματικο μου να το συζητησω μου ειπε -δεν θα σου πω εχεις δικιο ή αδικο,απλα θα σου πω να μην κλεινεις τις πορτες σου στους ανθρωπους,οχι γτ αυτο ειναι το σωστο αλλα γτ ειναι το σοφο.ας εισαι εσυ η σοφοτερη και δεν θα χασεις.-ετσι και εκανα τελικα,και δεν εχασα εχουν περασει4χρονια το παιδι μου εχει νουνα ειναι βεβαια μεγαλος και ξερει ολο το σκηνικο το εχουμε συζητηση πολλες φορες και εγω ειμαι ποιο πολυ τυπικη αλλα οχι ψυχρη.δεν ξερω αν ειναι μαθημα ζωης ομως ο κουμπαρος ειχε και ενα σοβαρο θεμα υγειας στο οποιο δεν ημουν διπλα του οπως θα ημουν διαφορετικα αλλα τουλαχιστον υπηρχα σε αυτη την δυσκολη στιγμη τους.καλα εκανες κοπελα μου που πηρες τηλ.εσυ την ξερεις καλυτερα και δεν πηγες απο κει αφου θα τρωγες πορτα,και ας ειναι τυπικες οι σχεσεις σας εσενα σε ενδιαφερει το παιδι και θα σου πω οτι ο καιρος εχει γυρισματα και η συνχωρεση το μονο που δειχνει ειναι ανωτεροτητα και οχι ηλιθειοτητα σε αυτο να σε σιγουρη

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Τι να πω; Είναι τόσο μπερδεμένα τα πράγματα. Και για να δώσω άλλη μία πτυχή, εγώ προσωπικά κι οι ξαδέρφες μου δεν έχουμε κανένα κληρονομικό θέμα. Το πρόβλημα είναι μεταξύ του αδερφού μου, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό (δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες) κι εκείνων. Γι' αυτό κι ούτε γνωρίζω τι γίνεται, σε ποιο σημείο διαπραγματεύσεων, δικών κι όλων αυτών βρίσκονται. Πλήρη άγνοια.

Εννοείς ότι ο αδελφός σου και η ξαδέρφη σου βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη; Ποιος έκανε την αγωγή;

.....δε νομίζω τάκη....

Διαφημίσεις

Και γω πιστευω οτι αφου θελεις να παρεις τηλ καντο αλλα αν συνεχισει να σου μιλαει ψυχρα ή τυπικα μην ξανασχοληθεις. και μενα η θεια μου (αδερφη του πατερα μου) δεν με πηρε τηλ ουτε να μου ευχηθει οταν γεννησα. Ειχα θυμωσει τοσο πολυ που ελεγα οτι δεν θα την καλεσω στα βαφτησια. τελικα και την καλεσα και μαλιστα πηρα το μωρο και την προσκληση και την επισκευτηκα εγω η ιδια για να δει και το μωρο. Το αποτελεσμα;Εστειλε τα ξεδερφια μου στα βαφτησια αλλα η ιδια δεν ηρθε.Και να φανταστεις δεν της εχουμε κανει και τιποτα και αν ειχε προβλημα με τους γονεις μου (λεω αν) εγω δεν φταιω σε τιποτα. Αλλα τελοσπαντων επειδη τελικα μια κακια μενει στον κοσμο καλο ειναι να προσπαθουμε μεν να ερθουμε πιο κοντα με τετοια ατομα αλλα αν και αυτοι με τη σειρα τους επιμενουν στην γαιδουρια τους ...μπαστα εχουμε και μεις αξιοπρεπεια.

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Κανε το βημα ξανα εσυ...

Απο τα γραφομενα σου κάτι μου λεει πως εισαι πιο κοντά στο να παρεις παρά στο να μην πάρεις...Ναι ...να παρεις...Πολλές φορες εμεις οι εγωιστές θέλουμε να κάνει ο αλλος το πρωτο βημα και να ακολουθήσουμε...

Εγω θα επαιρνα γιατι δηλωνει αγάπη και εκτιμηση παρά τα οσα εχουν συμβει με τους αλλους...

Η αγπαπη μενει και αυτή ξαναγυρνάει πισω διπλή...

Μην το αναφερεις τουλάχιστον οχι τωρα στην μαμασου..Κανε πρωτα οτι εχεις να κάνεις και μετά το ξαναβλεπεις...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Κορίτσια, τι να πω; Οι απαντήσεις σας, όπως πάντα, δίνουν οπτικές που δεν είχα σκεφθεί μέχρι τώρα και καταλαβαίνετε αρκετά, αν όχι όλα.

vera, με τα λόγια σου, με έκανες να δω εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Ναι, μέχρι σήμερα δεν είχα σκεφθεί καθόλου αυτή τη διάσταση που έδωσες. Έλεγα, εντάξει, δεν θέλει να μιλάει μαζί μου, μάνα είναι δεν θέλει να έχουν επαφές και τα παιδιά της, οπότε "κλείνει τις πόρτες". Δεν ξέρω, με έχεις βάλεις σε δυνατές σκέψεις.

marandnik, τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα. Όχι, ο αδερφός μου με την ξαδέρφη μου και τις αδερφές της δεν βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη μεταξύ τους. Ουσιαστικά, είναι στην ίδια πλευρά, αντιμέτωποι με κάποιον άλλο που τους έχει κάνει αγωγή. Αλλά, επειδή δεν συμφωνούν, έχουν επιλέξει διαφορετικούς δικηγόρους προς υπεράσπιση των συμφερόντων τους, τα οποία στην ουσία είναι κοινά. Στο τέλος, όπως έχω πει, θα επικρατήσει το "διαίρει και βασίλευε", κι ο τρίτος κι άσχετος θα καταφέρει να τους τα πάρει. Ε, τότε, πιστεύω ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με κατηγορίες κι ίσως δίκες. Τα έχω πει, τα έχω φωνάξει, αλλά κανείς δεν με ακούει. Κι από τη στιγμή που δεν είναι δικό μου το θέμα, έχω πάψει να ασχολούμαι. Ό,τι θέλουν, ας κάνουν.

mother's heart, θα σε παραπέμψω στα γραφόμενα της vera. Τελικά, νομίζω ότι εκεί βρίσκεται η απάντηση, όσο κι αν δεν θέλω να το πιστέψω.

Aggeloudia, ευκαιρία δοθείσης εκτιμώ πολύ τις απόψεις σου, ναι είμαι πιο κοντά στο να κάνω πάλι το επόμενο βήμα, αλλά θα συμφωνήσω και με την κοπέλα που γράφει ότι θα γίνω φορτική μέσα στην καλοσύνη μου, οπότε το ξανασκέφτομαι πάρα πολύ. Κι εννοείται ότι η μητέρα μου ούτε ξέρει τίποτα, ούτε πρέπει να μάθει, γιατί πρέπει μετά να εξαφανιστώ από προσώπου γης. Για να καταλάβεις, ακόμη κι αν κάποτε μιλήσουμε, ούτε τότε πρέπει να μάθει κάτι.

koufetaki, ο πνευματικός σου είναι πολύ σωστός άνθρωπος: "να μην κλεινεις τις πορτες σου στους ανθρωπους,οχι γτ αυτο ειναι το σωστο αλλα γτ ειναι το σοφο", είναι ό,τι καλύτερο έχω ακούσει. Αυτό πιστεύω κι εγώ. Βρε κορίτσια, δεν είμαι άνθρωπος που τσακώνεται, που φωνάζει, που εκνευρίζεται, εάν θέλετε. Ξέρω ότι δεν γίνεται να τα έχουμε καλά με όλους, αλλά δεν θα φυλλομετρήσω και το τελευταίο "και" του άλλου. Άφησέ το να πάει στην οργή. Κύκλος είναι γυρίσματα κάνει.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...