Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗ & ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

katesps

Recommended Posts

Κορίτσια, καλή σας ημέρα!!!

Γράφω τον προβληματισμό μου, για ένα θέμα αρκετά περίπλοκο, στο οποίο μπλέκονται κι αρκετά αγαπημένα μου πρόσωπα.

Η ιστορία έχει ως εξής: Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου στην οικογένειά μου, και δεν αναφέρομαι μόνο σε γονείς, αλλά και σε θείους/ες, ξαδέρφια, υπάρχουν συνεχώς προστριβές (τι πρωτότυπο!!!:() για κληρονομικά θέματα. Αποτέλεσμα αυτών ήταν κι είναι, κι αυτό πρωτότυπο, πότε να μιλιούνται τα αδέρφια, πότε όχι, με συνέπεια όταν μιλούν οι θείοι να μιλούν και τα ξαδέρφια, διαφορετικά όχι. Προσωπικό αποτέλεσμα ήταν να έχω να μιλήσω χρόνια με τις ξαδέρφες μου, εκ των οποίων η μία μου είναι και πολύ αγαπητή. Αυτό συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Στην πορεία των χρόνων, μία από τις ξαδέρφες μου παντρεύτηκε και μετά από λίγο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Τη συγκεκριμένη κοπέλα πάντρεψα και βάφτισα το κοριτσάκι της. Επειδή, όμως, μπήκαν και πάλι στη μέση οι γνωστές διαμάχες φθάσαμε στο σημείο να μην μιλάμε και κατά συνέπεια να μην έχω επαφή και με τη βαφτιστήρα μου. Έκανα, έτσι πιστεύω, ό,τι ήταν δυνατόν να έρθω σε επαφή μαζί της και με το παιδί, το οποίο βάφτισα, όχι για να λέω ότι είμαι νονά, αλλά γιατί το αγαπάω και το εκτιμώ. Άλλωστε, είχα ήδη βαφτίσει ένα άλλο κοριτσάκι και την ανηψούλα μου την βάφτισα, γνωρίζοντας τι σημαίνει να είσαι νονός. Η ξαδέρφη μου δεν θέλει σχέσεις και το έχει δείξει και το έχει πει.

Πριν λίγες ημέρες, έμαθα με ανορθόδοξο τρόπο (μέσω δικηγόρων :confused:) ότι η ξαδέρφη μου γέννησε το τρίτο της παιδάκι. Έστειλα μήνυμα στην αδερφή της, εάν μπορώ να της (στην αδερφή) τηλεφωνήσω, η οποία μου τηλεφώνησε κι έμαθα ότι η ξαδέρφη μου στις αρχές Αυγούστου γέννησε ένα αγοράκι. Στην πορεία της συζήτησης, μιλήσαμε αρκετή ώρα, πέρα από τις ευχές για το μωρούλι, ρώτησα και για τη βαφτιστήρα μου κι εάν μπορώ να έχω κάποια επαφή με το παιδί. Η κοπέλα μου είπε ότι μόνο η ίδια η ξαδέρφη μου μπορεί να μου απαντήσει και με προέτρεψε να της τηλεφωνήσω.

Κι ερωτώ, να τηλεφωνήσω στην ξαδέρφη μου για ευχές και να μάθω και για τη βαφτιστήρα μου και για το δεύτερο παιδάκι; Ή θα μου κλείσει το τηλέφωνο με φωνές κι ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε; Ο άντρας μου λέει να "καθήσω στα αυγά μου", εφόσον τόσο καιρό έχει δείξει ότι δεν θέλει επαφές και με έχει φέρει σε αρκετά δύσκολη κι αμήχανη θέση.

Εσείς τι λέτε;

Διαφημίσεις

Εγώ λέω να της τηλεφωνήσεις κ αν στο κλείσει....στο έκλεισε!

Τα κληρονομικά κ γενικότερα τα οικονομικά θέματα έχουν καταστρέψει κόσμο κ κοσμάκι!

Αλλά αν μπορεί κάποιος να βάλει τις ανθρώπινες σχέσεις κ τις παιδικές ψυχές πάνω από αυτές τις διαμάχες, τότε υπάρχει ελπίδα να ξαναβρούμε την ανθρώπινη μας υπόσταση!

Εγώ ψηφίζω να πάρεις! Άλλωστε είσαι πνευματική μητέρα! Οφείλεις να το προσπαθήσεις! :)

Κορίτσια, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Αλλά δεν ξέρετε τι έχω προσπαθήσει, για να δω τη μικρή και τέλος πάντων, ας έχω μία επαφή με το παιδί και τα αδερφάκια της - δεν ξεχωρίζω κάποιο - κι αυτή ας μην μου μιλάει.

Να ξέρατε τι προσπάθειες έχω κάνει για να έρθω σε επάφη με τη μικρή, η οποία τώρα θα πάει Ε΄δημοτικού, η αδέρφη της απόρησε που θυμόμουν τι τάξη θα πάει η μικρή. Τι δεν ξέρω πόσο χρονών είναι; Τηλέφωνα και μηνύματα στην ίδια, στις αδερφές της, στους θείους μου, δώρα που εστάλησαν πίσω. Ακόμη και φέτος το Πάσχα, της έστειλα πάλι μήνυμα να μου φέρει κάποιος το παιδί να το δω, να περάσουμε ένα απόγευμα μαζί, της εξήγησα ότι το παιδί δεν φταίει σε τίποτα. Ανένδοτη, ούτε μου απάντησε. Της ζήτησα και συγγνώμη, ότι ναι φταίω κι εγώ σε όλα, αλλά όχι το παιδί.

Στο τέλος, εκείνη έδειξε με τις κινήσεις της ότι θέλει να απομακρυνθώ από το παιδί, γιατί πιστεύει ότι το βάφτισα από υποχρέωση. Λάθος μεγάλο. Το παιδί το βάφτισα, επειδή το ήθελα. Είχα κι έχω κι άλλο ένα βαφτιστήρι, οπότε ξέρω ακριβώς τι σημαίνει να είσαι νονά κι όχι μόνο οικονομικά.

Αποτέλεσμα, το παιδί έχει στερηθεί τη νονά του κι όχι μόνο από άποψης δώρων, αλλά ό,τι παίρνει ένα παιδί από τη νονά του.

Εάν της έστελνα μήνυμα, όπως της αδερφής της, να της τηλεφωνήσω; Τι λέτε;

θα ελεγα να πας απο το σπιτι με δωρα σαν τον αγ. βασιλη και για το μωρο και για την βαφτισιμια σου.την πορτα δεν μπορει να στην κλεισει και το χειροτερο που θα γινει ειναι να σε δει το παιδι να χαρει τα δωρα και να ξερει οτι υπαρχεις και αυτη να συνεχισει να κανει βλακειες.ή να σταματησει.παντος δεν χρειαζετε να αρχισετε τα παλια και θα σου λεγα να το αποφυγεις κιολας.ενα ολοι περαστικοι ημαστε σε αυτο τον κοσμο και ξαδερφη χαιρομαι με την χαρα σου φτανει!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Διαφημίσεις

ΑΧ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟ...σε ευχαριστω για τις ευχες...κοροτσι μου εισαι θησαυρος..ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΗΛ..ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΑΘΩς ΨΥΧΟΥΛΕς ΣΤΙς ΒΛΑΚΙΕς ΤΟΥς!

κ εγω θα σου προτεινα να πας απο εκει....

αφου δειχνεις κ λες οτι το θελεις πολυ....

στο ιδιο μερος μενετε??

ειναι καλυτερα να μετανοιωσεις για κατι που εκανες

παρα για κατι που δε τολμησες να κανεις .

Κορίτσια, σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ.

nasia84, νομίζω ότι έχεις δίκιο. Είναι λογικό να έχει μιλήσει με την αδερφή της και να έχουν συζητήσει ότι τηλεφωνηθήκαμε. Οπότε, είναι λογικό να περιμένει την κίνησή μου. Δηλαδή, ένα τηλεφώνημα. Επειδή, koufetaki, εάν πάω στο σπίτι της με τα δώρα, να είσαι σίγουρη ότι θα μου κλείσει την πόρτα. Είναι και περήφανη κι από ό,τι μαθαίνω δεν είναι πολύ καλά οικονομικά, οπότε, ίσως, νομίζει ότι την προσβάλλω. Αλλά αυτό το τελευταίο "ενα ολοι περαστικοι ημαστε σε αυτο τον κοσμο και ξαδερφη χαιρομαι με την χαρα σου" να είσαι σίγουρη ότι θα της το πω, γιατί ακριβώς αυτό σκέφτομαι. lenaki, ναι μένουμε στο ίδιο μέρος και μάλιστα πολύ κοντά.

Το θέμα είναι ότι είναι πολύ παράξενη κοπέλα, πιστεύω ότι έχει θυμώσει πάρα πολύ. Στο μεταξύ, βλέποντας ότι μέχρι σήμερα όλες οι προσπάθειές μου έχουν πέσει στο κενό, διστάζω να τηλεφωνήσω. Αλλά το παιδί, με τρώει που δεν το βλέπω. Όλο το σκέφτομαι και θυμώνω με τον εαυτό μου που ήρθαν έτσι τα πράγματα και δεν ξέρω κι αυτό πώς θα βλέπει τη νονά της, με την έννοια ότι δεν θα ακούει και τα καλύτερα. Τέλος πάντων, εάν την δω, έστω και για λίγο, ίσως καταφέρω να της αλλάξω γνώμη.

Ναι, ας κάνω ένα ακόμη τηλεφώνημα. Άντε να κλείσει πάλι το τηλέφωνο. Τι άλλο;

Διαφημίσεις

κανε την κινηση για να μην μετανιωσεις αργοτερα...εγω τη βαφτιστηρα μου την "εχασα" λογω της ηλιθιοτητας των γονιων της και ξερεις ποσες φορες τη σκεφτομαι και μελαγχολω?(καλα εμεις ειχαμε μεταξυ αλλων και θεματα του στυλ η μανα της να γλυκοκοιταζει τον πατερα μου,ο πατερας της να γλυκοκοιταζει εμενα...αστα βραστα!)

children=world:D

happy children=better world:wink:

κανε την κινηση για να μην μετανιωσεις αργοτερα...εγω τη βαφτιστηρα μου την "εχασα" λογω της ηλιθιοτητας των γονιων της και ξερεις ποσες φορες τη σκεφτομαι και μελαγχολω?(καλα εμεις ειχαμε μεταξυ αλλων και θεματα του στυλ η μανα της να γλυκοκοιταζει τον πατερα μου,ο πατερας της να γλυκοκοιταζει εμενα...αστα βραστα!)

Άντε ρεεεεεεεεε!!!! Καλή φάση!!! :mrgreen: Τόλμη και γοητεία!

Άντε ρεεεεεεεεε!!!! Καλή φάση!!! :mrgreen: Τόλμη και γοητεία!

δε λες τιποτα!!!!!!να σκεφτεις πηγαινα στο παιδι οταν ηξερα οτι ο πατερας της δεν ειναι εκει,οχι τιποτα αλλο διοτι ειμαι και λιγο...αυθορμητος τυπος κι αν με πολυζορισεις ανοιγω το κουτι μου και ψαχνεις να κρυφτεις!!!κι ετσι για να αποφυγω τα χειροτερα πηγαινα ωρες που ο "κυριος" ελειπε.

καλα δε λεω για τη φαση που η μανα μου ειχε σοβαρο προβλημα υγειας...δεν πηραν να ρωτησουν ουτε τυπικα ρε παιδια,και πηρε καποια στιγμη μετα απο μηνες η κκουμπαρα μου(οχι για να δει πως ειναι η μανα μου,δεν θελω κουλες σκεψεις!!!!!!)αλλα για να της αλλαξω τα ρουχα του παιδιου που της ειχα στειλει για πασχα!καλο????

παρολ'αυτα το παιδι μου λειπει,το μαναρι μου...αλλα να τη βρω και να της πω τι?την αληθεια? αποκλειεται,το βρισκω εγκληματικο.τι?σκ@#α!βρηκα σε ποιο σχολειο παει και ειδα φωτογραφιες της,μονο που δεν την εστησα απ'εξω να τη δω!ενα πλασμα..τι ναπω?και πως μας αγαπουσε κι αυτο!!!αχ!!

Διαφημίσεις

katesps, καταρχάς μπράβο σου που το παλεύεις τόσο να διατηρήσεις μια σχέση με το βαφτιστήρι σου, μακάρι να ήταν όλοι οι νονοί έτσι.:roll:

Όμως, να σου πω τι κατάλαβα εγώ από την περιγραφή σου: φαίνεται ότι η ξαδέρφη σου είναι θυμωμένη μαζί σου. Λες ότι σου κλείνει τηλέφωνα, σου επιστρέφει δώρα, αυτά όλα δείχνουν μεγάλο θυμό.

Πράγμα που σημαίνει ότι κάτι πολύ σοβαρό έγινε. Ή λοιπόν έχει δίκιο, έκανες κάτι που την πείραξε τόσο πολύ ώστε να μην θέλει επαφή μαζί σου ή είναι τόσο παράλογη, που αν και εσύ δεν την εχεις πειράξει, αυτή σου φέρεται έτσι.

Στην πρώτη περίπτωση, θα πρέπει να χτυπήσεις τη ρίζα του προβλήματος. Αν έκανες ή είπες κάτι που την ενόχλησε τόσο να μιλήσετε μαζί γι' αυτό (και όχι για χρόνια πολλά ή να σας ζήσει :wink:), να της εξηγήσεις, να της ζητήσεις συγγνώμη, κ.λπ.

Αν ισχύει το δεύτερο, δηλαδή τόσος θυμός χωρίς να υπάρχει κανένα σφάλμα στη δική σου συμπεριφορά, τι να πω; Τότε δεν έχει νόημα να προσπαθείς, τι άκρη μπορεί να βγάλεις; Άσε την στον κόσμο της, ξέχνα και ότι είχες ξαδέρφη και ότι είχες βαφτιστήρι και συνέχισε τη ζωούλα σου. Επίσης, θα είχες κάθε δικαίωμα να κρατάς εσύ πλέον "μανιάτικο" απέναντί της και να αποφεύγεις εσύ να της μιλήσεις.

.....δε νομίζω τάκη....

marandnik, έχεις δίκιο. Κι εγώ πιστεύω ότι έχει μεγάλο θυμό. Μπορεί να είναι παράξενη, αλλά όχι παράλογη. Σε καμία περίπτωση. Όμως, πώς να της μιλήσω, όταν η ίδια δεν δέχεται να μιλήσουμε. Και βέβαια, το "να σας ζήσει" είναι μία καλή αφορμή, για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Θέλω να πιστεύω πως από τα πολλά μου μηνύματα έχει καταλάβει ότι επιθυμώ να ξεκαθαρίσω το τοπίο και να αφήσουμε ότι μας χωρίζει στην άκρη για χάρη του παιδιού. Γι' αυτό κι έχω πει ότι εντάξει δεν θέλει να μιλάει μαζί μου, ας μην μιλάει, όμως το παιδί τι φταίει; Γιατί να δηλητηριάζεται η ψυχή του με όλα αυτά; Έτσι, μας είχαν κάνει κι εμάς οι γονείς μας, σήμερα μιλάω με αυτό το θείο, αύριο με τον άλλο, οπότε εσείς δεν μιλάτε με τα παιδιά του, άσχετο εάν εμείς θέλαμε. Αλλά τότε μικρά, πράτταμε ό,τι ήθελαν οι γονείς. Τώρα; Γιατί κάνει κι αυτή το ίδιο;

Δηλαδή, έχω την αφορμή για να της τηλεφωνήσω και να μιλήσουμε στα ίσια, αλλά, εάν πάλι μου κλείσει το τηλέφωνο, πάλι στο μηδέν; Αυτό είναι που με κάνει διστακτική.

Βρισκω πολυ γελοια αυτην την κατασταση.....συμφωνω με την maradnik, δεν αξιζει να ασχολεισαι μαζι της, κακως και που βαφτισες αφου ετσι παει το σοι...τον ενα μηνα εισαι νονα και τον αλλο δεν εισαι?

Αν θες ξαναπροσπαθησε, κι αν σου το κλεισει η αδιαφορησει παψε να ασχολεισαι μαζι τους. Βαλε μια τελεια και αξιοποιησε τον χρονο σου και την καλη σου διαθεση με ανθρωπους που να το αξιζουν.

Δες το σαν μια ευκαιρια να τελειωσεις μια και καλη αυτη την κατασταση. Μπορει και να την βρισκει η ξαδερφη σου να σε μειωνει ετσι, να ναι θεμα σαδισμου και θα της λειψει οταν παψεις να ασχολεισαι μαζι της.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Κορίτσια, καλημέρα!!!

Έκανα την κίνηση. Χθες της έστειλα μήνυμα με ευχές για το μωράκι της και την ρώτησα, εάν θα μπορούσα να της τηλεφωνήσω για να μιλήσουμε. Μου απάντησε ότι ευχαριστεί και να χαίρομαι κι εγώ το παιδάκι μου. Εννοείται ότι δεν μου είπε να της τηλεφωνήσω, αλλά, τουλάχιστον, έχω κάτι. Επιτέλους, μία απόκριση. Σκέφτομαι να αφήσουν να περάσουν μια δυο μέρες και μετά να της τηλεφωνήσω. Εσείς τι λέτε;

Για τα κορίτσια, που είπαν να μην ασχοληθώ άλλο μαζί της, δεν τις αδικώ. Άλλωστε, κι ο άνδρας μου το ίδιο λέει. Όμως, είναι η βαφτιστήρα μου στη μέση, τα ανηψάκια μου και δεν θέλω ούτε αυτά (δεν ξεχωρίζω κανένα) να στερηθούν την ξαδερφούλα τους, ούτε το δικό μου παιδάκι τα ξαδέρφια του. Γι' αυτό προσπαθώ τόσο καιρό. Και βέβαια, εάν τα μάθει όλα αυτά η μαμά μου, που δεν τους συμπαθεί καθόλου κι επανειλλημμένα λέει τι καλά που δεν μιλάμε, πάει, ούτε φίδι στον κόρφο μου:confused::rolleyes::evil:.

εγω δεν ειχα παρει τηλεφωνο εξαρχης..εφοσον με τον τροπο της εδειξε οτι εισαι ανεπιθυμητη,γιατι να ασχολησε..νομιζω ειναι χειροτερο για τα παιδια σας να ξερουν οτι εχουν θειες και ξαδερφια που δε μπορουν να τα δουν..ακομα και απο αυτα που λες οτι σου ειπε οταν της τηλεφωνησες,εμενε μου φαινεται οτι ηταν απλως τυπικη και τπτ παραπανω γι αυτο και δεν σου ειπε να της ξανα τηλεφωνησεις..

Ειλικρινα πιστευω οτι αντλει ευχαριστηση απο τον τροπο που σου συμπεριφερεται...

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Danielaki, ναι ήταν εντελώς τυπική κι ούτε είπε να της τηλεφωνήσω. Ευχαρίστησε απλώς για τις ευχές. Όμως, στις τόσες προσπάθειες που έχω κάνει, είναι η πρώτη φορά που απαντάει. Είναι μία χαραμάδα στην ερμητικά κλειστή πόρτα της.

vera, δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί να ευχαριστείται με τη συμπεριφορά της; Δηλαδή, της αρέσει που το παιδί της δεν έχει νονά; Επειδή στην τελική, αυτή είναι η χαμένη του παιχνιδιού, όχι εγώ. Εάν το δεις και ψυχρά, έχω την ησυχία μου και την ησυχία του πορτοφολιού μου. Εάν το σκεφθώ όπως εσύ, τότε έχω να κάνω με έναν πολύ κακό άνθρωπο. Και για να σου πω την αλήθεια, αυτή την πλευρά της κακίας και της ευχαριστήσης δεν την είχα σκεφθεί καθόλου, αλλά ναι τώρα την σκέφτομαι.

Τι να πω; Είναι τόσο μπερδεμένα τα πράγματα. Και για να δώσω άλλη μία πτυχή, εγώ προσωπικά κι οι ξαδέρφες μου δεν έχουμε κανένα κληρονομικό θέμα. Το πρόβλημα είναι μεταξύ του αδερφού μου, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό (δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες) κι εκείνων. Γι' αυτό κι ούτε γνωρίζω τι γίνεται, σε ποιο σημείο διαπραγματεύσεων, δικών κι όλων αυτών βρίσκονται. Πλήρη άγνοια.

Πάντως, vera, εάν πραγματικά συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε τσάμπα κόπος. Ειλικρινά τσάμπα κόπος. Θα πράξω ό,τι λέει κι ο άντρας μου. Να περιμένω να μεγαλώσει το παιδί και να επιδιώξω απευθείας συνάντηση μαζί του. Από τη στιγμή που οι προθέσεις μου είναι καλές, θα το καταλάβει και θα βρούμε τη λύση. Αλλά και πάλι, μήπως έτσι "δει" μία εντελώς διαφορετική μητέρα. Κάτι που φυσικά με κανένα τρόπο δεν θέλω να συμβεί. Άντε πάλι από την αρχή.:confused::rolleyes:

Danielaki, ναι ήταν εντελώς τυπική κι ούτε είπε να της τηλεφωνήσω. Ευχαρίστησε απλώς για τις ευχές. Όμως, στις τόσες προσπάθειες που έχω κάνει, είναι η πρώτη φορά που απαντάει. Είναι μία χαραμάδα στην ερμητικά κλειστή πόρτα της.

vera, δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί να ευχαριστείται με τη συμπεριφορά της; Δηλαδή, της αρέσει που το παιδί της δεν έχει νονά; Επειδή στην τελική, αυτή είναι η χαμένη του παιχνιδιού, όχι εγώ. Εάν το δεις και ψυχρά, έχω την ησυχία μου και την ησυχία του πορτοφολιού μου. Εάν το σκεφθώ όπως εσύ, τότε έχω να κάνω με έναν πολύ κακό άνθρωπο. Και για να σου πω την αλήθεια, αυτή την πλευρά της κακίας και της ευχαριστήσης δεν την είχα σκεφθεί καθόλου, αλλά ναι τώρα την σκέφτομαι.

Τι να πω; Είναι τόσο μπερδεμένα τα πράγματα. Και για να δώσω άλλη μία πτυχή, εγώ προσωπικά κι οι ξαδέρφες μου δεν έχουμε κανένα κληρονομικό θέμα. Το πρόβλημα είναι μεταξύ του αδερφού μου, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό (δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες) κι εκείνων. Γι' αυτό κι ούτε γνωρίζω τι γίνεται, σε ποιο σημείο διαπραγματεύσεων, δικών κι όλων αυτών βρίσκονται. Πλήρη άγνοια.

Πάντως, vera, εάν πραγματικά συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε τσάμπα κόπος. Ειλικρινά τσάμπα κόπος. Θα πράξω ό,τι λέει κι ο άντρας μου. Να περιμένω να μεγαλώσει το παιδί και να επιδιώξω απευθείας συνάντηση μαζί του. Από τη στιγμή που οι προθέσεις μου είναι καλές, θα το καταλάβει και θα βρούμε τη λύση. Αλλά και πάλι, μήπως έτσι "δει" μία εντελώς διαφορετική μητέρα. Κάτι που φυσικά με κανένα τρόπο δεν θέλω να συμβεί. Άντε πάλι από την αρχή.:confused::rolleyes:

λοιπον αυτη η χαραμαδα οπως λες εμενα δεν μου λεει κατι..κι εγω οταν γεννησα σηκωσα τηλ και απαντησα σε συγγενεις που ουτε θελω να τους δω..καμια πορτα δεν ανοιξα,χαρη στη μητερα μου εκανα..η μητερα μου εκανε το ιδιο με σενα,μας πηγε να δουμε εναν ξαδερφο μου που ειχαμε να τον δουμε χρονια και ετυχε μια μερα να μαθει σε ποιο παρκο παιζει..ξερεις τι εκανε η μητερα του και αδερφη της μητερας μου μολις μας ειδε ολους μαζι?το επιασε απ τ αφτι και το εσυρε ετσι μεχρι το σπιτι..και ξερεις τι ειχε κανει η μητερα μου σ αυτην τη θεια μου?απολυτως τιποτα..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...