Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ

Recommended Posts

να ξεκολλήσεις και να μη σκέφτεσαι όλα τα άσχημα....

Γλυκια μου μπουνιτσα εισαι ο διαδικτυακος μου ψυχολογος και η φιλη μου και η παρεουλα μου.

Εδω στο νησι μετακομισαμε πριν απο 2 χρονια, οι παρεες που καναμε ειναι ολοι ελευθεροι και τωρα με το μωρο δεν ταιριαζουν οι αναγκες μας και εσυ εισαι η καινουργια μου φιλη!!!!!!

Διαφημίσεις

Μην κανεις αρνητικες σκεψεις. Οσο μεγαλωνουν τα μωρακια τρωνε την ιδια ποσοτητα σε λιγοτερο χρονο. Πιστευω οτι αφηνει το στηθος γιατι θελει την πιπιλα. Γιατι δεν την ξεκινας ξανα για να ηρεμησει το μωρο και να δεις τις αντιδρασεις του στο στηθος για να σου φυγει και το αγχος;

2T40p3.pngcIPLp3.png

Μπουνιτσα μου ετσι θα κανω. Θα του την ξαναδωσω και ελπιζω να μου "ξεθυμωσει" και να αρχισει να τρωει με ορεξη!!!!! Μπορει να μου τα κανει αυτα απο πεισμα που του την στερησα......

Ξαναγυρναω στο θεμα ουρολοιμωξη γιατι μου κολλησε το μυαλο. Κανει τσισακια κανονικα, δεν μυριζουν (απ' οσο μπορω να καταλαβω) δεν εχει πυρετο και τρωει 5λεπτα και οπως περιεγραψα παραπανω. Υπαρχει περιπτωση να εχει ή να ξεκολλησει ο εγκεφαλος μου και να ηρεμησω?????

Όταν κάνει τόση ζέστη ή όταν το μωρό είναι στο κλιματιστικό χρειάζεται περισσότερα υγρά και γι αυτό θηλάζει συχνά από λίγο.

Αν αντικαταστήσουμε τους μικρούς θηλασμούς που προσφέρουν υγρά, το παιδί κινδυνεύει από έλλειψη υγρών.

Επίσης μπορεί το παιδί να χάνει γεύματα ξοδεύοντας θηλαστικές κινήσεις στην πιπίλα.

Οι σύντομοι θηλασμοί διεγείρουν την παραγωγή όλου του 24ωρου, η αντικατάστασή τους με πιπίλα μπορεί να μειώσει τη συνολική παραγωγή.

Σε ένα μωρό που αναπτύσσεται καλά είναι καλύτερα να μην παρεμβαίνουμε με πιπίλες γιατί η πιθανότητα να κάνουμε βλακεία είναι μεγάλη και μετά θα λέτε ότι λιγόστεψε ξαφνικά το γάλα...

Γλυκια μου μπουνιτσα εισαι ο διαδικτυακος μου ψυχολογος και η φιλη μου και η παρεουλα μου.

Εδω στο νησι μετακομισαμε πριν απο 2 χρονια, οι παρεες που καναμε ειναι ολοι ελευθεροι και τωρα με το μωρο δεν ταιριαζουν οι αναγκες μας και εσυ εισαι η καινουργια μου φιλη!!!!!!

κι εγω αποκεντρωθηκα κι ήρθα στη σπάρτη πέρυσι... μια από τα ίδια κι εγώ.... ποιος να 'ρθει στο σπίτι για καφέ να ακούει τον μικρό να τρέχει και να φωνάζει;;; άρα υπομονή.... τουλάχιστον απολαμβάνουμε τη φύση!!!!!!

όσο για τη πιπίλα που λέγαμε η Αγλαία έδωσε τα φώτα της.... ακολούθησε πιστά τις οδηγίες της.... και σίγουρα έχεις μόνο να κερδίσεις.... είναι διάνα στα θέματα θηλασμού....

Όταν κάνει τόση ζέστη ή όταν το μωρό είναι στο κλιματιστικό χρειάζεται περισσότερα υγρά και γι αυτό θηλάζει συχνά από λίγο.

Αν αντικαταστήσουμε τους μικρούς θηλασμούς που προσφέρουν υγρά, το παιδί κινδυνεύει από έλλειψη υγρών.

Αγλαία μου για τη ζεστη.... ουδεν σχολιο! Αλλα για το κλιματιστικο θα ηθελα τη γνωμη σου. Το εχουμε στο σαλονι και οταν το μωρο ειναι εδω δεν το καιμε. Το δωματιο του ειναι στην αλλη ακρη του σπιτιου και οταν κοιμαται ή οταν μπορει καποιος να ειναι μαζι του εκει τοτε το εναβουμε στους 28-29 βαθμους και στην αφυγρανση. Πειραζει? Αν δεν το αναψουμε κινδυνευουμε

να παθουμε θερμοπληξια ομαδικως μιας και το σπιτι ειναι τελευταιο οροφο με πλακα απο πανω και σε νησι, οποτε η ζεστη και η υγρασια παει συννεφο!!!!!

Επίσης μπορεί το παιδί να χάνει γεύματα ξοδεύοντας θηλαστικές κινήσεις στην πιπίλα.

Οι σύντομοι θηλασμοί διεγείρουν την παραγωγή όλου του 24ωρου, η αντικατάστασή τους με πιπίλα μπορεί να μειώσει τη συνολική παραγωγή.

Σε ένα μωρό που αναπτύσσεται καλά είναι καλύτερα να μην παρεμβαίνουμε με πιπίλες γιατί η πιθανότητα να κάνουμε βλακεία είναι μεγάλη και μετά θα λέτε ότι λιγόστεψε ξαφνικά το γάλα...

Σημερα ηταν καπως καλυτερα τα πραγματα στο θεμα φαγητο, ετρωγε με περισσοτερη ορεξη και πιο πολυ ωρα. Αλλα δεν του στερησα την πιπιλα. Οταν τον επαιρνε ο υπνος του την εβγαζα απο το στομα, γενικα τον βοηθαει να κοιμηθει.

Ηταν λες τετοια συμπτωση που δεν μου εκανε παλι τα ιδια με χθες που δεν του την εδινα????

Επισης ηθελα να ρωτησω αν του την δινω ΜΟΝΟ για να κοιμαται πειραζει????

ΚΑι ακομη το οτι την επαιρνε μεχρι τωρα οποτε ηθελε και ολα πηγαιναν καλα δεν ειναι σημαδι οτι η πιπιλα δεν τον επηρρεαζει??? Μπορει να μην τον επηρρεαζε ως τωρα αλλα να αρχισει απο εδω και στο εξης να δημιουργει η πιπιλα προβληματα???

Διαφημίσεις

παντως αυτό με τη πιπίλα που λέει η Αγλαία, ότι κόβει τις θηλαστικές κινήσεις, ο δικός μου κάνει θηλαστικές κινήσεις στον ύπνο του.... λόγο προωρότητας του έβγαζα το γάλα με το θήλαστρο αλλά τη πιπίλα την έκοψε μόνος του στον εκτο μήνα, αν και τη συμπαθούσε και πολύ....

αλλά ακόμα κάνει σαν να θηλάζει όταν κοιμάται....

δε ξέρω που ακριβώς οφείλεται αλλά κάτι τέτοι πρέπει να παίζει...

Απο τη στιγμη που δεν θηλαζει αρκετα καλυτερα να μη δινεις πιπιλα.

Παντως τα ιδια κανει και ο δικος μου...ηταν ολιγοφαγος απο την αρχη, τωρα με τις ζεστες δειχνει να του κοπηκε η ορεξη. Τον κυνηγαω ομως συνεχεια να φαει, οταν δεν θελει βεβαια δεν τρωει με τιποτα......ενιοτε μπορει να ειναι εντελως αρνητικος και μετα απο 5 λεπτα να φαει πολυ καλα. Προσπαθησε οταν τρωει να μη του μιλας και να μη του αποσπαει την προσοχη κατι αλλο, οπως κοσμος και τηλεοραση...ενα δωματιο με χαμηλο φωτισμο και ησυχο ειναι καλη ιδεα.

Παντως και ο δικος μου σταματα το θηλασμο και με κοιταει χαμογελωντας υπεροχα στα ματια.....και ξεχναει να φαει!!! Ειναι σκετος ερωτας τετοιες στιγμες!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Εντάξει, καταλαβαίνω αυτό με την πιπίλα ότι καλύτερα και στον ύπνο να πιπιλίζει το στήθος παρά να του δίνουμε πιπίλα. Αλλά εμένα όταν νυστάζει και τη βάζω στο στήθος, νευριάζει, κλαίει και τραβιέται μαζί με το μαστό, με αποτέλεσμα να αρχίσει ξανά ο πόνος στο στήθος. Ένα διάστημα αντικατέστησε την πιπίλα με το δάχτυλο αλλά αυτό είναι χειρότερο. Αν και τελευταία λύση, η πιπίλα για εμάς μόνο για τον ύπνο είναι μια λύση.

Υπάρχουν όμως φορές που κοιμάται θηλάζοντας και χωρίς πιπίλα. Παίρνω το λάπτοπ στην κρεβατοκάμαρα, βάζω στο youtube κάτι νανουρίσματα (γιατί όσο της τραγουδάω τόσο πιο πολύ νευριάζει:rolleyes:),θηλάζει, ηρεμεί και κοιμάται.

Δε συμβουλεύω καμια θηλάζουσα να δώσει πιπίλα στο μωράκι της, ισα -ισα τωρα που το μωράκι είναι 2 μηνών είναι ευκαιρία να τη σταματήσει. Απλά λέω μήπως αυτή η συμπεριφορά του μωρού οφείλεται στο ότι έχει μάθει την πιπίλα και τη ζητάει.

ISGLp2.pngilpPp3.png

Νασια το προβλημα ειναι οτι δεν θηλαζει αρκετα το μωρο και υπαρχει ο κινδυνος με την πιπιλα να θηλαζει ακομα λιγοτερο.......

Ενα μωρο που κανει ικανοποιητικα γευματα, δεν πειραζει αν κανει περιορισμενη χρηση πιπιιλας....και ο πρωτος μου την ειχε μαθει απο νωρις (χαρη στη γιαγια) και την ειχαμε μονο για τον υπνο και την εκοψε μονος στους 8 μηνες.........κι εγω ειχα το προβλημα οτι ηθελε ολη μερα να πιπιλαει το στηθος και να κοιμαται βεντουζωμενος σε αυτο, οποτε η πιπιλα ηταν μια λυση.

Αλλα εδω το μωρακι πρεπει πρωτα να τρεφεται καλα....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...