Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 262
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απορια διατυπωμενη σε αλο τοπικ....

ΡΟΧΑΛΙΖΕΙ Ο ΡΟΥΒΑΣ???????????

:lol::lol::lol::lol::lol:

ροχαλίζει κλωτσάει βρωμάει κλάνει εγώ τον θέλω εδώ και τώρα :lol::lol::lol:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ !!!!!!!!~ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟΠΙΚ ΠΡΩΤΗ!!!!!

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Απορια διατυπωμενη σε αλο τοπικ....

ΡΟΧΑΛΙΖΕΙ Ο ΡΟΥΒΑΣ???????????

:lol::lol::lol::lol::lol:

ροχαλίζει κλωτσάει βρωμάει κλάνει εγώ τον θέλω εδώ και τώρα :lol::lol::lol:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ !!!!!!!!~ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟΠΙΚ ΠΡΩΤΗ!!!!!

Δώστε το Σάκη στο λαό του!!!

1601124edf1ggt67i.png1601124edf1ggt67i.png1601124edf1ggt67i.png1601124edf1ggt67i.png1601124edf1ggt67i.png1601124edf1ggt67i.png

*

μπορώ να τον φανταστώ να ροχαλίζει...

μπορώ να τον φανταστώ να βρωμάει... (δυσκολευομαι λίγο βέβαια να το φανταστώ αυτό... )

αλλά με τίποτε δε μπορώ να το φανταστώ να κλάνει :lol::lol::lol::lol:

κι ας είναι δεδομένο πως εξασκεί κι αυτός το σπορ τουλάχιστον σαν φυσική ανάγκη...

βέβαια... θα μπορούσα έστω για λίγο να τα ανεχτώ όλα!!

έτσι κι αλλιώς για πολύ.... σιγά μην ήταν!!!!

θα μου πεις ενώ για λίγο... εεεε;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Ανηλικη, κάτσε καλά έχουμε και εμείς πατέρα!!!!!!!!! Χαχαχαχαχα, όπως στο σχολείο όταν ήμασταν μικρά που λέγαμε εμένα ο μπαμπας μου είναι πιο δυνατός, τώρα λέμε εμένα ο μπαμπάς μου ροχαλίζει πιο δυνατά!!!!!

Πλάκα πλάκα μπορεί να το γελάμε τώρα, αλλά κάποτε είχα ρίξει άγριο καβγά μαζί του γι' αυτό το θέμα.

Ήμασταν στο χωριό (μικρό το σπίτι) πέφταμε για ύπνο, εγώ έκανα το μαέστρο με το κατσαβίδι, ξύπναγε το πρωί κατά τις 7 και ήθελε να ξυπνήσω κι εγώ, έλα που εγώ μπορεί να είχε πάει 4 και να έκανα τον μαέστρο!!!!!!

Άσε που θεωρεί τον ύπνο ντροπή και χάσιμο χρόνου (για τους άλλους εννοείται όχι για τον εαυτό του). Ευτυχώς που ήταν ναυτικός και ταξίδευε και μπορούσαμε να κοιμηθούμε, μετά που σταμάτησε να ταξιδεύει, ευτυχώς παντρεύτηκα......

Είχαμε σκοτωθεί :cry:

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Καλημερα ροχαλητοπληκτες :P Ο αντρουλης μου χτες ψεκαστηκε και κοιμηθηκε σαν πουλακι :shock: Κιχ δεν εβγαλε :shock: Λετε να τελειωσε το μαρτυριο ή οταν το συνηθισει ο οργανισμος του θα ξαναρχισει το ρεσιταλ? :lol:

lcWup3.png

μπορώ να τον φανταστώ να ροχαλίζει...

μπορώ να τον φανταστώ να βρωμάει... (δυσκολευομαι λίγο βέβαια να το φανταστώ αυτό... )

αλλά με τίποτε δε μπορώ να το φανταστώ να κλάνει :lol::lol::lol::lol:

κι ας είναι δεδομένο πως εξασκεί κι αυτός το σπορ τουλάχιστον σαν φυσική ανάγκη...

βέβαια... θα μπορούσα έστω για λίγο να τα ανεχτώ όλα!!

έτσι κι αλλιώς για πολύ.... σιγά μην ήταν!!!!

θα μου πεις ενώ για λίγο... εεεε;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αν εντοπίσουμε στο τόπικ μέλος με το όνομα Κάτια να μιλάει για Σάκη που ροχαλίζει και τα συναφή, να ρίξουμε σύρμα;;;;;;;;;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Καλημερα ροχαλητοπληκτες :P Ο αντρουλης μου χτες ψεκαστηκε και κοιμηθηκε σαν πουλακι :shock: Κιχ δεν εβγαλε :shock: Λετε να τελειωσε το μαρτυριο ή οταν το συνηθισει ο οργανισμος του θα ξαναρχισει το ρεσιταλ? :lol:

Άντε βρε σας εύχομαι πολλές ήσυχες νύχτες... Αν ξαναρχίσει το ρεσιτάλ πάρε κι εσύ κατσαβίδι και κάνε το μαέστρο. :D

*

ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΦΗΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΒΡΑΔΥ.Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΙ-ΚΑΝΑΠΕΣ ΜΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΜΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΘΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΠΝΙΑ

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Εκτός από το ότι γελάω ακατάπαυστα, είμαι και ομοιοπαθούσα!

Δεν έχω τίποτα να προσθέσω βέβαια!:lol::lol:

Αυτό που ζω είναι απολύτως όμοιο με όοοο,τι περιγράφετε!!!

Μια φίλη μου που υπέφερε κι αυτή από το ροχαλητό του άντρα της αγόρασαν, λέει, στρώμα από λάτεξ και σώθηκε!

Ακριβή λύση αλλά άξιζε λέει γιατί είχε να κοιμηθεί δέκα χρόνια και τώρα ο άντρας της δεν ροχαλίζει καθόλου!!

Τι να πω!

Εγώ καταφεύγω στις κλασικές λύσεις της αγκωνιάς, κλωτσιάς και καναπέ.Εϊμαι πιο παραδοσιακή!!:rolleyes:

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

Εμείς πήραμε CPAP και.... ησυχάσαμε!!

Τελικά έφτιαξε ο δικός μου ύπνος!! Επιτέλους κοιμάαααααααμαιιιι!!!! (Κι ας ξυπνάω5-6 φορές κάθε βράδυ από τα παιδιά... είμαι πλέον μια χαρά όλη μέρα!) ;)

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Εμείς πήραμε CPAP και.... ησυχάσαμε!!

Τελικά έφτιαξε ο δικός μου ύπνος!! Επιτέλους κοιμάαααααααμαιιιι!!!! (Κι ας ξυπνάω5-6 φορές κάθε βράδυ από τα παιδιά... είμαι πλέον μια χαρά όλη μέρα!) ;)

Αααααα,πολλες αγνωστες λεξεις....:oops: :oops:. Αlcyon τι ειναι αυτο;Για πες,για πες...

Διαφημίσεις

Ο σύζυγος είχε πολύ έντονο ροχαλητό. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα πως σταματούσε να ροχαλίζει......... γιατί δεν ανέπνεε καθόλου. Φρίκαρα ... Έκανε πολλές άπνοιες. Είχα την έγνοια των παιδιών και στο μεταξύ είχα και το νου μου να τον σκουντάω το βράδυ για να πάρει ανάσα.

Μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων τον έπεισα να πάει να κάνει Μελέτη ύπνου.

Απευθύνθηκε σε Πνευμονολόγο στο Παν/κο Νοσοκομείο και εκεί διέγνωσαν πως κάνει πολλές άπνοιες (κάπως τα λένε αλλά δε τα θυμάμαι... νομίζω αποφρακτικού τύπου άπνοιες.. κάτι τέτοιο). Συστήνουν λοιπόν μια συσκευή που έχει μια μάσκα η οποία εφαρμόζει θετική πίεση στη μύτη. Φανταστείτε το σαν ηλεκτρική σκούπα... από την ανάποδη, αντί να ρουφάει αέρα... τον φυσάει. Αυτό κρατάει ανοικτούς τους αεραγωγούς... και ροχαλητό .... στοπ! :)

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

εμένα τρώει σκουνιές, κλωτσίες αλλά ευτυχώς δεν με καταλαβαίνει χααχαχαχα

το καλό είναι οτι ανταποκρίνεται και αλλάζει πλευρό.. είναι μέχρι να με πάρει ο υπνός μετά δεν τον ακούω.

Ο σύζυγος είχε πολύ έντονο ροχαλητό. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα πως σταματούσε να ροχαλίζει......... γιατί δεν ανέπνεε καθόλου. Φρίκαρα ... Έκανε πολλές άπνοιες. Είχα την έγνοια των παιδιών και στο μεταξύ είχα και το νου μου να τον σκουντάω το βράδυ για να πάρει ανάσα.

Μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων τον έπεισα να πάει να κάνει Μελέτη ύπνου.

Απευθύνθηκε σε Πνευμονολόγο στο Παν/κο Νοσοκομείο και εκεί διέγνωσαν πως κάνει πολλές άπνοιες (κάπως τα λένε αλλά δε τα θυμάμαι... νομίζω αποφρακτικού τύπου άπνοιες.. κάτι τέτοιο). Συστήνουν λοιπόν μια συσκευή που έχει μια μάσκα η οποία εφαρμόζει θετική πίεση στη μύτη. Φανταστείτε το σαν ηλεκτρική σκούπα... από την ανάποδη, αντί να ρουφάει αέρα... τον φυσάει. Αυτό κρατάει ανοικτούς τους αεραγωγούς... και ροχαλητό .... στοπ! :)

Αυτο κανει και ο αντρας μου...:(

Αυτο που λες alcyon ειναι σαν αυτα τα αυτοκολλητα που βαζουν στην μυτη και ανοιγει το διαφραγμα;-νομιζω τα φορουν και οι αθλητες για να αναπνεουν καλυτερα...

Καμία σχέση. Είναι ολόκληρη συσκευή.... με σεβαστό κόστος.... (το οποίο καλύπτεται από το ασφαλιστικό ταμείο).

Τη διάγνωση την κάνει Πνευμονολόγος σε Μελέτη Ύπνου. Ρίξε μια ματιά κι εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=35989&highlight=CPAP

Όλες μαζί για την καταπολέμιση του ροχαλητού! :)

ZZΖΖζζζζντουπ!!

ωραίο τόπικ, ως συνήθως το φιστικάκι ζωγραφίζει!!:)

εμένα ο άντρας μου με ενοχλούσε στην εγκυμοσύνη, αλλά κι εγώ λέει ροχάλιζα.

από τότε που έχω γεννήσει δεν τον ακούω, μάλλον είμαι πτώμα!!!

το κύμα τέλειο!!!!θα του το κάνω αν με ενοχλήσει ξανά!!!:)

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Eμενα,παντως,τον τελευταιο καιρο αρχισε και η μεγαλη μου κορη να ροχαλιζει σαν...τρενο...Ειναι αυτο ενδειξη για κρεατακια;Μηπως πρεπει να αρχιζω να ανησυχω;:confused:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...