Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πού να πάω για α τεστ-β επιπέδου;

Recommended Posts

ρε συ fairytale,το ιδιο ακριβως μου ειχε πει και εμενα ενας πανιβλακας στο medimall που πηγα αρχικα να κανω το β επιπεδου.πιλαλη τον ελεγαν.μου ειπε οτι η μπεμπα εχει υπερηχογενες εντερο και οτι μπορει να εχει συνδρομο νταουν,κυστικη ινωση,μεγαλοκυτταροιο και τρελαθηκα.εκανα εξετασεις για κυστικη ινωση και εγω και ο αντρας μου,ηθελα να κανω και αμνιοπαρακεντηση για το συνδρομο νταουν αλλα ο αντρας μου απειλησε οτι θα με σκοτωσει γιατι ηταν περισσοτερες οι πιθανοτητες να αποβαλλω λογω της αμνιοπαρακεντησης παρα να εχει κατι το παιδι.επανελαβα την β επιπεδου στην ντανιελα παουλεσκου στην ιατρικη μητερας εμβρυου στη λαμψακου ειναι.ηταν τρομερα καθησυχαστικη,απιστευτη επαγγελματιας και ψειρας.βεβαια,εγω την αμφιβολια την ειχα μεχρι που γεννησα λογω της βλακειας του πρωτου γιατρου.παντως,τη ντανιελα τη συστηνω με κλειστα ματια,απιστευτη!!!!!!!

Διαφημίσεις

κοίτα που δεν πρέπει ποτέ να λέω ποτέ....

είναι η πρώτη φορά που ακούω να λένε καλά λόγια για τον Νικολαίδη...

εγώ είμαι απόλυτα δυσαρεστημένη μαζί του....έκανα εκεί τη Β' επιπέδου και εκτός του οτι στο 10λεπτο με ξεπέταξε, αφού πρώτα με ρώτησε αν έχουμε στην οικογένεια περίπτωση με σύνδρομο down:shock:,μου πέταξε οτι το μωρό μου έχει υπερηχογενές έντερο:shock: και σηκώθηκε κι έφυγε χωρίς καν να μου εξηγήσει τι είναι αυτό! μια απο τις βοηθούς του όταν με αγωνία ρώτησα τι είναι αυτό, βιαστικά μου είπε οτι είναι ένας απο τους δείκτες για το σύνδρομο....και γυρνούσα σαν την τρελή στο διάδρομο με το τζελ στην κοιλιά για να τον βρω να μου εξηγήσει αλλά εξαφανίστηκε!!!

εξαιτίας του πέρασα το χειρότερο Σαβ/κο στη ζωή μου....πολύ ψυχρός και ένιωσα λες και όταν με κοιτούσε έβλεπε ευρώ και όχι άνθρωπο....:?

και τα ίδια μου έχουν πει και όλοι οι γνωστοί μου που τον έχουν επισκεφθεί....:evil:

Τι να πω δεν θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου... τι να πω...

Εγω παλι κατεληξα σε αυτον αφου ειχα δυσαρεστηθει απιστευτα από το Μαλιγιαννη (που οι περισσοτεροι λένε τα καλύτερα). Τελικά είναι τι θα σου κάτσει... ευχομαι να είναι τα παιδακια μας καλά και όλου του κόσμου.

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

μαλλον εχεις δικιο τελικα.ο χειροτερος για σενα μπορει να ειναι ο καλυτερος για μενα.απλα να μη μας τρομοκρατουν,βρε παιδι μου.εγω μετα τη β επιπεδου ξαναχαμογελασα οταν γεννησα και ειδα οτι η μικρη ειναι φυσιολογικη.μεχρι και οταν μου την εδωσαν αγκαλια την πρωτη φορα στο δωματιο,εψαχνα να βρω πανω της χαρακτηριστικα του συνδρομου νταουν.βεβαια,και με συνδρομο νταουν παλι θα την αγαπουσα.πως να μην αγαπαω το παιδι μου?ο,τι και αν εχει.απλα λεω να μη μας αγχωνουν τοσο πολυ αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος.

μαλλον εχεις δικιο τελικα.ο χειροτερος για σενα μπορει να ειναι ο καλυτερος για μενα.απλα να μη μας τρομοκρατουν,βρε παιδι μου.εγω μετα τη β επιπεδου ξαναχαμογελασα οταν γεννησα και ειδα οτι η μικρη ειναι φυσιολογικη.μεχρι και οταν μου την εδωσαν αγκαλια την πρωτη φορα στο δωματιο,εψαχνα να βρω πανω της χαρακτηριστικα του συνδρομου νταουν.βεβαια,και με συνδρομο νταουν παλι θα την αγαπουσα.πως να μην αγαπαω το παιδι μου?ο,τι και αν εχει.απλα λεω να μη μας αγχωνουν τοσο πολυ αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος.

Μία από τα ίδια, έκανα 3 φορες τη β επιπεδου (ο καθένας μου ελεγε τα δικά του, όσο περιεργο κι αν ακουγεται...) και πάντα στο πίσω μέρος του μυαλου μου έλεγα λες το παιδακι μου να εχει προβλημα? Οταν γεννηθηκε ηθελα να ρωτησω αν υπάρχει κανένα τετοιο προβλημα ή αν θα παρουσιαστει αργοτερα, αλλά δεν ρωτησα γιατι θα εκνευριζοταν ο άντρας (θα μου έλεγε γιατι ντε και καλα το παιδι να εχει προβλημα και τέτοια).

Εγώ έκανα αυχενική και β-επιπέδου στον Κούρτη- το ιατρείο του είναι στη Βασιλίσσης Σοφίας. Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη,αναλυτικότατος στις μετρήσεις του, προσεκτικός, λεπτομερής. Η κάθε εξέταση διήρκεσε πάνω από 1 ώρα.

3zKtp2.png

S0Tjp2.png

Διαφημίσεις

Δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλά εδώ στο forum για τον Κούρτη στο Κολωνάκι αν όχι όλες οι περισσοετερες είναι πολυ ευχαριστημένες. Ελπίζω να βρεις τον καλύτερο!!

ρε συ fairytale,το ιδιο ακριβως μου ειχε πει και εμενα ενας πανιβλακας στο medimall που πηγα αρχικα να κανω το β επιπεδου.πιλαλη τον ελεγαν.μου ειπε οτι η μπεμπα εχει υπερηχογενες εντερο και οτι μπορει να εχει συνδρομο νταουν,κυστικη ινωση,μεγαλοκυτταροιο και τρελαθηκα.εκανα εξετασεις για κυστικη ινωση και εγω και ο αντρας μου,ηθελα να κανω και αμνιοπαρακεντηση για το συνδρομο νταουν αλλα ο αντρας μου απειλησε οτι θα με σκοτωσει γιατι ηταν περισσοτερες οι πιθανοτητες να αποβαλλω λογω της αμνιοπαρακεντησης παρα να εχει κατι το παιδι.επανελαβα την β επιπεδου στην ντανιελα παουλεσκου στην ιατρικη μητερας εμβρυου στη λαμψακου ειναι.ηταν τρομερα καθησυχαστικη,απιστευτη επαγγελματιας και ψειρας.βεβαια,εγω την αμφιβολια την ειχα μεχρι που γεννησα λογω της βλακειας του πρωτου γιατρου.παντως,τη ντανιελα τη συστηνω με κλειστα ματια,απιστευτη!!!!!!!

τουλάχιστον εσένα ακόμα κι αυτός ο πανίβλακας όπως λες, σου εξήγησε τι μπορεί να είναι το υπερηχογενές έντερο...εμένα απλά το ανέφερε, πέταξε και κάτι για κληρονομικότητα στο σύνδρομο ντάουν και έφυγε....εγώ είμαι κι απο επαρχία και είχα ανέβει Αθήνα για αν την κάνω και μέχρι να περάσει το ΣΚ να πάω τη Δευτέρα στο γιατρό μου να μου εξηγήσει τι γίνεται, δε σου συζητώ πως πέρασα....και μόλις πήγα στο γιατρό μου και του τα είπα, τον πήρε επιτόπου τηλ τον Νικολαίδη για να δει τι γίνεται και τελικά επέμενε ο δικός μου οτι δεν είναι τίποτα....επέμενα κι εγώ να κάνουμε αμνιο αν χρειάζεται αλλά ο γιατρός μου ήταν κάθετος οτι δε συντρέχει λόγος ανησυχίας...τελοσπάντων....

μια χαρά είναι η μικρούλα μου και σε 20 μέρες που θα βαφτιστεί εκτός απο το όνομα της θα πάρει και το Μαρία της Παναγίας που της το έταξα εκείνο το μαύρο ΣΚ....

Τι να πω δεν θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου... τι να πω...

Εγω παλι κατεληξα σε αυτον αφου ειχα δυσαρεστηθει απιστευτα από το Μαλιγιαννη (που οι περισσοτεροι λένε τα καλύτερα). Τελικά είναι τι θα σου κάτσει... ευχομαι να είναι τα παιδακια μας καλά και όλου του κόσμου.

όντως είδες??? εκεί που έμεινες εσύ ευχαριστημένη, εγώ δεν ξαναπατάω το πόδι μου και εκεί που έμειναν άλλες ευχαριστημένες, δεν ξαναπατάς εσύ!!!! ότι κατσει στον καθένα!

κι εγω απο επαρχια ειμαι και κατεβαινα αθηνα για τις εξετασεις.αστα σε καταλαβαινω fairytale απολυτα.τελοσπαντων,απο οτι καταλαβα εγω τελικα ειναι αρκετοι αυτοι που σε τρομοκρατουν για να σου κανουν αμνιο και να παρουν χρηματα.ευχομαι να υπαρχουν περισσοτεροι σωστοι επιστημονες και λιγοτερες τρομοκρατημενες εγκυες.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...