Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πρόβλημα στην κουμπάρα μου

platykodon

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 431
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου Δημητρα, το κατεβασα και το αποθηκευσα το προγραμματακι, δεν μου ζητησε ομως να περασω καποιον κωδικο, επρεπε? Τι εκανα? Ειμαι πολυ ασχετη, δεν ξερω ουτε αγγλικα...

fmpG.jpgaurPp2.png?UGOrssO8

Δημητρα το βρηκα, εκανα τις ρυθμισουλες μου, εβαλα και τον κωδικουλη μου, πιστευω να με βοηθησε και λιγο η θεα τυχη και τωρα περιμενω να πιαστει ''το ποντικι στη φακα''! Αντε να δουμε...

Διαφημίσεις

Δημητρα το βρηκα, εκανα τις ρυθμισουλες μου, εβαλα και τον κωδικουλη μου, πιστευω να με βοηθησε και λιγο η θεα τυχη και τωρα περιμενω να πιαστει ''το ποντικι στη φακα''! Αντε να δουμε...

ωραια!τωρα θα περιμενεις!αν το ανοιγει το βραδυ το πρωι θα ξερεις τα παντα!

angel εγω θα ενιωθα ενα κομπο στο στομαχι παντως....αν θα εβλεπα κατι περιεργο!!!

τι θα κανεις μετα αν βρεις κατι?

οντως ειναι δυσκολο να αντιμετωπισεις την αληθεια.αλλα σκεψου,η αμφιβολια δε σε ΤΡΩΕΙ περισσοτερο?τουλαχιστον ετσι θα ξερει.η οντως συνεχιζει τα ιδια οποτε λαμβανει τα καταλληλα μετρα (μη κανεις τιποτα πανω στα νευρα σου ακουσε με.εννοω μη πανω στα νευρα σου τα μαζεψεις κ φυγεις!αποφασεις εν βρασμω ψυχης ειναι παντα λαθος!)θα το σηζητησουμε κ βλεπουμε τι θα κανει.

κ αν ειναι αθωος πλεον δε θα ζει με αμφιβολιες κ θα μπορει να ηρεμησει το κοριτσι

Η κουμπάρα μου είναι νιόμπαντρη με ένα παιδάκι. Πρόσφατα ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της επικοινωνεί στο facebook με άλλες, βρήκε να του έχουν στείλει φωτογραφίες και διαλόγους που δείχνουν ότι μεταξύ τους γίνεται πονηρό παιχνίδι. Τσακώθηκε μαζί του, του ζήτησε εξηγήσεις και αυτός το έπαιξε και τσαμπουκάς από πάνω γιατί έψαξε τον υπολογιστή και το κινητό του. Φαίνεται σχεδόν σίγουρα ότι δεν την απατά, απλά κάνει διαδικτυακό πονηρό παιχνίδι με άλλες. Τι θα κάνατε εσείς?

Προσωπικά θα έπαιρνα το παιδί και θα πήγαινα για κάποιο διάστημα είτε στους γονείς μου είτε σε συγγενικό/φιλικό σπίτι. Να καταλάβει ότι λεχώνα και μωρό δεν είναι "γάιδαροι δεμένοι". Να φοβηθεί ότι θα τους χάσει. Γνώμη μου είναι ότι δεν απατάς μόνο με το σώμα, αυτός απατά με το μυαλό και για μένα αυτό είναι χειρότερο γιατί δεν φαίνεται αμέσως. Αφού θέλει παιχνίδια δε νομίζω ότι θα το κόψει. Σαν τον τζόγο. Γλυκάθηκε και θα το ξανακάνει ακόμη κι αν για κάποιο διάστημα το σταματήσει. Και ποιός της λέει της κοπέλας ότι δεν θα το κάνει από το pc της δουλειάς του (αν έχει εκει pc) ή από internet cafe?

Εγώ κορίτσια αν είχα κι άλλο υπολογιστή θα έφτιαχνα κι εγώ μια σελίδα ψευτικη και με ψευτικη εικόνα και θα άρχιζα κουβέντα μαζί του να δω που το πάει και πως το πάει και μέχρι που το φτάνει...:Ρ

Διαφημίσεις

εγω ειχα ανακαλυψει τυχαια τον κωδικο του και τα εβλεπα τι μηνυματα εστελνε οσπου ανοιξαμε και 2ο μαγαζι και μπηκαμε και οι δυο ταυτοχρονα στην σελιδα κι εκει με τσακωσε!!κι εγω η ηλιθια αντι να λοκγαρω μια φορα και μολις δω οτι με πεταει να καταλαβω οτι μπηκε κι αυτος,προσπαθουσα ξανα και ξανα μεχρι που αλλαξε κωδικο και μου εστειλε μηνυμα στο κινητο "βρε κουταβι,βεβαιωσου οτι δεν προκειται να μπω κι εγω αμα ειναι να ψαχνεις το fb μου.."

Μια ωρα επεσα να ξεκουραστω και δεν αντεξε... Τοσο γρηγορα αποτελεσματα δεν περιμενα οτι θα ειχα... Δεν ειμαι καλα... Τα ιδια και τα ιδια... Ταιζω τη μικρη κι επανερχομαι...

Διαφημίσεις

Δεν ξερω να σας περιγραψω τι νοιωθω αυτη τη στιγμη... Λειπει... Πηγε για δουλεια... Θα τον δω το βραδυ... Τι να κανω??????? Τι βρηκα? Αισχη... Σας λεει κατι? Τρεμω ολοκληρη.... Υποφερω....

αν μπορουσες να τα εκτυπωσεις κ να τα εβαζες σε εναν φακελο κ να τα αφηνες στο γραμματοκιβωτιο.λοιπον εκει μεσα θα εγραφες κ ενα αλλο γραμμα με υπολογιστη φυσικα οχι με τον γραφικο σου χαρακτηρα κ θα του ελεγες ''αν δε θες να δυαλισεις το σπιτι σου ΣΤΑΜΑΤΑΤΟ ΤΩΡΑ!εχω πολλα αντιτυπα!''

ετσι δε μπερδευεσαι καθολου εσυ στην υποθεση

ΒΕΒΑΙΑ δε ξερω ποσο σοβαρα ηταν αυτα που ειδες

υπαρχει κ η αλλη λυση

πηγαινε σε μια σελιδα με τα περισσοτερα...αισχη κ κανε αποθηκευση εικονας.με δεξι κλικ πανω στην εικονα.αποθηκευσε την στην επιφανεια εργασιας για να την βρεις ευκολα

μετα πηγαινε πανω στην εικονα κ καντην ΦΟΝΤΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΕΡΓΓΑΣΙΑΣ

μολις ανοιξει τον υπολογιστη θα το δει μπροστα του κ θα του ερθει ταμπλας!

κ τοτε ΟΛΟ ΗΡΕΜΙΑ μπορεις να του πεις ''σαρεσει αγαπη μου?εχω κ αλλα τετοια!!!''μετα....τι να σου πω!αναλογα με τι ανακαλυψες!!αν πχ εκανε κ σαιμπερ σεξ εγω θα τα μαζευα κ θα την εκανα στο πολυ ανετο!

λοιπον ...θα ταισω τα παιδια...σε καμια ωρα θα σου δωσω ενα προγραμμα που μπλοκαρει ολες τις σελιδες η τα προγραμματα που δε θες να χρησημοποιει ο αλλος.αγγλικα δε ξερεις καθολου?προβλημα αυτο αλλα θα δουμε πως θα το λυσουμε.θα σκεφτω κ αλλες λυσεις.τσατιστικα γιαυτο απαντησα πριν στα γρηγορα.οτιδηποτε κανεις δε πρεπει να ειναι βιαστικο.πρεπει να σκεφτεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ γιατι αγαπη μου πρεπει ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ πραγματικα!αλλιως θα το ξανακανει!!επανερχομαι σε μια ωρα το πολυ!ΗΡΕΜΙΑ!οσο μπορεις φυσικα:?

αχ βρε angel τι τραβας κι εσυ..προσπαθησε να μεινεις ψυχραιμη μην κανεις τιποτα χαζο..εγω σου ειπα τι εκανα και παλι τα ιδια θα εκανα..κανε fb και φλεταρε αβερτα κουβερτα και πες του κιολας οτι τζαμπα τον "εκραζες" τοσο καιρο γιατι πραγματι η λογικη του ιντερνετ ειναι αλλο πραγμα και τη γουσταρεις..

αν μπορουσες να τα εκτυπωσεις κ να τα εβαζες σε εναν φακελο κ να τα αφηνες στο γραμματοκιβωτιο.λοιπον εκει μεσα θα εγραφες κ ενα αλλο γραμμα με υπολογιστη φυσικα οχι με τον γραφικο σου χαρακτηρα κ θα του ελεγες ''αν δε θες να δυαλισεις το σπιτι σου ΣΤΑΜΑΤΑΤΟ ΤΩΡΑ!εχω πολλα αντιτυπα!''

ετσι δε μπερδευεσαι καθολου εσυ στην υποθεση

ΒΕΒΑΙΑ δε ξερω ποσο σοβαρα ηταν αυτα που ειδες

υπαρχει κ η αλλη λυση

πηγαινε σε μια σελιδα με τα περισσοτερα...αισχη κ κανε αποθηκευση εικονας.με δεξι κλικ πανω στην εικονα.αποθηκευσε την στην επιφανεια εργασιας για να την βρεις ευκολα

μετα πηγαινε πανω στην εικονα κ καντην ΦΟΝΤΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΕΡΓΓΑΣΙΑΣ

μολις ανοιξει τον υπολογιστη θα το δει μπροστα του κ θα του ερθει ταμπλας!

κ τοτε ΟΛΟ ΗΡΕΜΙΑ μπορεις να του πεις ''σαρεσει αγαπη μου?εχω κ αλλα τετοια!!!''μετα....τι να σου πω!αναλογα με τι ανακαλυψες!!αν πχ εκανε κ σαιμπερ σεξ εγω θα τα μαζευα κ θα την εκανα στο πολυ ανετο!

Αυτο με το φοντο θα το κανω... Εχει θολωσει το μυαλο μου αυτη τη στιγμη... Τα παντα κανει, τα παντα θελει, τα παντα ζηταει κι εγω στην απ'εξω... Φοβαμαι μην προσπαθησει να βγει απο πανω παλι...

αν και συνηθως συμφωνω με τη Δημητρα στο θεμα φοντο θα διαφωνησω!!θα προσπαθησει να βγει απο πανω με την προφαση οτι τον παρακολουθεις,οτι δεν ξερεις τι λες,οτι εισαι ζηλιαρα και και και...εγω σκεφτηκα 2 πραγματα που μπορεις να κανεις

1ον Να τα εκτυπωσεις και να πεις οτι σημερα ελαβες εναν φακελο που ειχε γγραμμενα αυτα μεσα χωρις αποστολεα κι εκτος απο σενα το ελαβαν και ολοι οι γειτονες :shock:

2ον επειδη λιγο πολυ θα ξερεις τις ανασφαλειες του,βρες καποιους στο ιντερνετ και τονισε του ποσο ωραια εχουν τα σημεια που αυτον δεν εχει χωρις ομως να τον συγκρινεις καταμουτρα πχ αν εχει ανασφαλεια με το χαμογελο του,θα βρεις καποιον που εχει πολυ ωραιο χαμογελο κι εκει που θα χαζευεις ανεμελα στο πισι θα πεταξεις "αυτο ειναι ωραιο χαμογελο του ομορφαινει ολο το προσωπο"

αν και συνηθως συμφωνω με τη Δηνητρα στο θεμα φοντο θα διαφωνησω!!θα προσπαθησει να βγει απο πανω με την προφαση οτι τον παρακολουθεις,οτι δεν ξερεις τι λες,οτι εισαι ζηλιαρα και και και...εγω σκεφτηκα 2 πραγματα που μπορεις να κανεις

1ον Να τα εκτυπωσεις και να πεις οτι σημερα ελαβες εναν φακελο που ειχε γγραμμενα αυτα μεσα χωρις αποστολεα κι εκτος απο σενα το ελαβαν και ολοι οι γειτονες :shock:

2ον επειδη λιγο πολυ θα ξερεις τις ανασφαλειες του,βρες καποιους στο ιντερνετ και τονισε του ποσο ωραια εχουν τα σημεια που αυτον δεν εχει χωρις ομως να τον συγκρινεις καταμουτρα πχ αν εχει ανασφαλεια με το χαμογελο του,θα βρεις καποιον που εχει πολυ ωραιο χαμογελο κι εκει που θα χαζευεις ανεμελα στο πισι θα πεταξεις "αυτο ειναι ωραιο χαμογελο του ομορφαινει ολο το προσωπο"

Nτανιελα μου το 1ο δεν μπορω να το κανω γιατι οπως προειπα δεν εχω εκτυπωτη αλλα ουτε το 2ο, ειναι δοκιμασμενο ηδη και δε μασαει... Σας εχω τρελανει κι εσας, ε?

ηρθα!λοιπον αποθηκευσε μερικες σελιδες .φτιαξε ενα μαιλ ασχετο κ στειλτου τα σε μαιλ!γραψε οτι ενα ιδιο θα λαβει κ η γυναικα σου εντος ολιγων ωρων!κ απο κει κοψε αντιδρασεις!

2ον την αλλη μερα πες οτι ελαβες το μαιλ .ετσι δε βγαινεις η κατινα που παρακολουθει!

εννοειται δε πρεπει να μαθει για το προγραμμα παρακολουθησης για να μπορεις να τσεκαρεις κ αλλη φορα!

3ον θες προγραμμα που μπλοκαρει σελιδες?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...