Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πρόβλημα στην κουμπάρα μου

platykodon

Recommended Posts

κ μολις γυρισεις απο τον καφε με τη φιλη πες του

΄΄αχ πλακα ειχε!(υφος αφελειας κ χαζογκομενας:rolleyes:) ειχε κ τον ξαδερφο της καλα εχει τελειο χιουμορ!αχχχ καιρο ειχα να γελασω ετσι!''(υφος αφελειας στην δευτερα!) παιρνεις τηλ τη φιλη την αλλη μερα ''ελα τι κανεις?τι κανει ο ξαδερφος?καλα ε σκεφτομουν πως περασαμε χτες κ γελουσα μονη μου!τελειος ο τυπος(υφος αφελειας στον κυβο) ε που θα παει θα σε ρωτησει τι ελεγε αυτος ο ξαδερφος!!! ΑΠΑΝΤΗΣΗ ''ε τιποτα μωρε...βλακιουλες!''κ φευγεις ταχα μου α πλυνεις κανα πιατο:rolleyes: θα σε ρωτησει πως ειναι ο ξαδερφος!ε ναι!

''ε πως να ναι (υφος αδιαφοριας) ψηλος μελαχροινος ε γυμναστης ειναι (σα να λες ''θα κανω αρακα αυριο'' ) ωραια ματια εχει παντως. ε αυτα μωρε!''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 431
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κ μολις γυρισεις απο τον καφε με τη φιλη πες του

΄΄αχ πλακα ειχε!(υφος αφελειας κ χαζογκομενας:rolleyes:) ειχε κ τον ξαδερφο της καλα εχει τελειο χιουμορ!αχχχ καιρο ειχα να γελασω ετσι!''(υφος αφελειας στην δευτερα!) παιρνεις τηλ τη φιλη την αλλη μερα ''ελα τι κανεις?τι κανει ο ξαδερφος?καλα ε σκεφτομουν πως περασαμε χτες κ γελουσα μονη μου!τελειος ο τυπος(υφος αφελειας στον κυβο) ε που θα παει θα σε ρωτησει τι ελεγε αυτος ο ξαδερφος!!! ΑΠΑΝΤΗΣΗ ''ε τιποτα μωρε...βλακιουλες!''κ φευγεις ταχα μου α πλυνεις κανα πιατο:rolleyes: θα σε ρωτησει πως ειναι ο ξαδερφος!ε ναι!

''ε πως να ναι (υφος αδιαφοριας) ψηλος μελαχροινος ε γυμναστης ειναι (σα να λες ''θα κανω αρακα αυριο'' ) ωραια ματια εχει παντως. ε αυτα μωρε!''

:lol::lol::lol::lol:

και για κατακλειδα....τελικα ειναι ωραιο να βγαινεις να γνωριζεις καινουργιο κοσμο....και εγω η χαζη καθομουν κλεισμενη τοσο καιρο σπιτι....λοιπον γλυκιε μου το αποφασισα θα βγαινω μονη μου 1-2 φορες την εβδομαδα να ξεσκαω λιγακι:mrgreen:...αντε γιατι συνεχεια μαζι ,βαριομαστε...με κουρασες:shock:

(το παραπανω ειναι καθαρα ειρωνικο και δεν σου συνηστω σε καμια περιπτωση να το πεις στον αντρα σου μιας που δεν γνωριζω την κατασταση πως εχει...ουτε πως μπορει να αντιδρασει...μην εχουμε και τιποτα)

Εγω οταν του εκανα την ερωτηση: Αν θα εκανα εγω ολα αυτα που κανεις εσυ και τα ανακαλυπτες, πως θα ενοιωθες? Ξερετε τι απαντηση πειρα? Φυσικα και δεν θα με πειραζε γιατι εγω ξερω την λογικη του ιντερνετ... Δεν βγαζεις ακρη... Επρεπε να του την κανω για να καταλαβει αλλα εχει χαρη που σεβομαι περισσοτερο απο ολα το παιδακι μας...

'Καλα τοτε χαρα μου. Εγω θα ξεκινησω να το κανω με την 'ασφαλη' λογικη του ιντερνετ τοτε για να περναω καλα οπως κανεις και εσυ. ΑΝ τωρα ω μη γεννητω ξεφυγει και τον γνωρισω επι προσωπικου θα αφησω εσενα να τα βγαλεις περα με την κατασταση. Ενταξει?'

Ωραιοτατη απαντηση......αντε να δω τι θα πει εκει......:evil:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Εγω αυτο που εχω να πω ειναι πως αυτο το χουι ή το εχεις ή δεν το εχεις.Κακα τα ψεματα και ας μη γελιωμαστε.Και μονο που μπαινει στην διαδικασια να ψαχνεται φτανει.Ασε που αυτο προφανως δεν εχει να κανει με την εγκυμοσυνη και με την γεννηση του παιδιου.Απλα προφανως τωρα τον πηρε χαμπαρι η κοπελα.Ολες γινατε μανουλες και ξερετε....αν υπαρχει αγαπη και πιστη, υπαρχουν πολλα πραγματα που μπορει να κανει ενα ζευγαρι οταν δεν μπορει να κανει "σεξ".Μη τρελαθουμε τωρα.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

καταρχην δημητρα εισαι θεα!!!!ωραια τα λες!!!πεθαινω!!!!ασε που σε βλεπω με την ορμονη στα υψη και μου θυμηζεις εμενα στην εγκυμοσυνη...(και τωρα καμια φορα)

βρε angel51 μια χαρα σου τα λενε τα κοριτσια αλλα αυτη η δικαιολογια του δικου σου με τη λογικη του ιντερνετ που εσυ δεν την ξερεις τι μπαρουφα ειναι?????????????

πες του οτι στο ιντερνετ υπαρχουν 2 λογικες: η μια ειναι οτι εχουμε friends μονο οσους γνωριζουμε και γενικα χρησιμοποιουμε το ιντερνετ για να εχουμε μια επικοινωνια με καποιους γνωστους και η 2η ειναι κατι σαλιαριδες ενοχλητικοι που ψαχνονται (σορυ κιολας) σε ποια απο τις 2 ανηκει??? για ρωτα τον.....

και παλι σορυ αλλα μην καθεσαι να σου λεει για λογικη του ιντερνετ και βλακειες!!!

ελεος που σου τη λεει κιολας..............

αρχισε να προσεχεις τον εαυτο σου και αγνοησε τον για λιγο και θα δεις τι θα παθει...βγες και με καμια φιλη σου,να δεις μετα....

σε εχει σιγουρη και ασχολειτε με fb kai αλλα....βρες τροπους να απασχολητε μονο μαζι σου...

καντου και ενα καλο ....(να συνεβρεθητε τελος παντων) αλλα καλο!!!!

ετσι πολυ φιλικα στα λεω....αντε παρτο αποφαση και ξεκινα...

Ντρεπομαι που το λεω αλλα μαλλον ειναι στην 2η κατηγορια του σαλιαρη και του ενοχλητικου που ψαχνεται, ετσι καταλαβαινω απο αυτα που ανακαλυψα και ειδα...

fmpG.jpgaurPp2.png?UGOrssO8

:lol::lol::lol::lol:

και για κατακλειδα....τελικα ειναι ωραιο να βγαινεις να γνωριζεις καινουργιο κοσμο....και εγω η χαζη καθομουν κλεισμενη τοσο καιρο σπιτι....λοιπον γλυκιε μου το αποφασισα θα βγαινω μονη μου 1-2 φορες την εβδομαδα να ξεσκαω λιγακι:mrgreen:...αντε γιατι συνεχεια μαζι ,βαριομαστε...με κουρασες:shock:

(το παραπανω ειναι καθαρα ειρωνικο και δεν σου συνηστω σε καμια περιπτωση να το πεις στον αντρα σου μιας που δεν γνωριζω την κατασταση πως εχει...ουτε πως μπορει να αντιδρασει...μην εχουμε και τιποτα)

Αυτο το ειρωνικο μας ταιριαζει πολυ ομολογω...

:lol::lol::lol::lol: τελειο!

βασικα οταν τα κανει ολα αυτα πρεπει ταυτοχρονα να ειναι κ ολο ζουζουνιες στον αντρα της!ακους κοριτσι?εσυ ψιτ!:lol:

Απο ζουζουνιες αλλο τιποτα... Το'χω, το'χω...

'Καλα τοτε χαρα μου. Εγω θα ξεκινησω να το κανω με την 'ασφαλη' λογικη του ιντερνετ τοτε για να περναω καλα οπως κανεις και εσυ. ΑΝ τωρα ω μη γεννητω ξεφυγει και τον γνωρισω επι προσωπικου θα αφησω εσενα να τα βγαλεις περα με την κατασταση. Ενταξει?'

Ωραιοτατη απαντηση......αντε να δω τι θα πει εκει......:evil:

Αυτη την απορια την εχω και εγω... Ενα-ενα θα τα κανω και θα κοβω αντιδρασεις...

Ντρεπομαι που το λεω αλλα μαλλον ειναι στην 2η κατηγορια του σαλιαρη και του ενοχλητικου που ψαχνεται, ετσι καταλαβαινω απο αυτα που ανακαλυψα και ειδα...

αχ οσο ψαχνεις βρισκεις.....

μην χανεις το χρονο σου ετσι,επενδυσε τον στον εαυτο σου...στην ουσια ξερεις τι γινεται και ψαχνοντας θα πληγωνεσε περισσοτερο...

Διαφημίσεις

Εγω αυτο που εχω να πω ειναι πως αυτο το χουι ή το εχεις ή δεν το εχεις.Κακα τα ψεματα και ας μη γελιωμαστε.Και μονο που μπαινει στην διαδικασια να ψαχνεται φτανει.Ασε που αυτο προφανως δεν εχει να κανει με την εγκυμοσυνη και με την γεννηση του παιδιου.Απλα προφανως τωρα τον πηρε χαμπαρι η κοπελα.Ολες γινατε μανουλες και ξερετε....αν υπαρχει αγαπη και πιστη, υπαρχουν πολλα πραγματα που μπορει να κανει ενα ζευγαρι οταν δεν μπορει να κανει "σεξ".Μη τρελαθουμε τωρα.

Σιγουρα προυπηρχε αλλα κοιμομουν τον υπνο του δικαιου, αλλα αγαπαει ο θεος τον κλεφτη, αγαπαει και το νοικοκυρη...

δε καταλαβα.εννοεις οτι ανακαλυψες κατι καινουριο η αναφερεσαι στα παλια?πωπω αρχισα να τα παιρνω

Οχι, εχω μηνες να ανακαλυψω κατι καινουριο αλλα ηταν τοσο σοκαριστικα ολα αυτα που ειχα βρει που ειναι σαν κατι καινουριο που ανακαλυπτεις καθε

μερα...

Υ.Γ.: Μην μου ταραζεσαι σε παρακαλω γιατι θα εχω και τυψεις... Δενομαι πολυ μαζι σας κι ας μη σας γνωριζω απο κοντα...

μπα μη νιωθεις τυψεις.αν σβηνει το ιστορικο να ξερεις οτι κατι παιζει.αλλιως γιατι να το σβηνει?χωρις λογο???

Εχω την εντυπωση πως σβηνει μονο αυτα που δεν πρεπει να φαινονται αλλα δεν ειμαι και απολυτα σιγουρη γιατι ειμαι και πολυ ασχετη και το ξερει...

Διαφημίσεις

Εχω την εντυπωση πως σβηνει μονο αυτα που δεν πρεπει να φαινονται αλλα δεν ειμαι και απολυτα σιγουρη γιατι ειμαι και πολυ ασχετη και το ξερει...

Θα σε κανουμε εμεις εδω σχετικη...οτι βοηθεια θες πες μας..

Για πειτε μου βρε κοριτσια αν ξερετε, εμεις μπαινουμε στο ιντερνετ με τον explorer, η οθονη επανω αριστερα εχει ενα αστερακι που λεει αγαπημενα, εκει ειναι ολο το ιστορικο, αν απο'κει εχει σβησει καποιες σελιδες που εχει μπει μπορω να το δω εγω καπως? Καπου αλλου? Σαν τον καδο ανακυκλωσης ας πουμε????

εγω παντως δεν βρηκα τροπο να ξαναβρισκω το διεγραμμενο ιστορικο και πεδευομαι εδω και ποσες ωρες να βρω ξανα ενα κρεβατακι που βρηκα για το μωρο..

ρε κοριτσια βαλτε ενα προγραμμα παρακολουθησης κ τελειωσε

Για πες βρε Δημητρα γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα που σβηνει το ιστορικο για να μπορει ευκολα να βρισκει τα δικα του και χανω αυτα που ψαχνω εγω..

http://www.softactivity.com/

πατηστε εδω

εχει να διαλλεξετε πιο προγραμμα παρακολουθησης θελετε!

σε καθε προγραμμα γραφει free trial k bye now

εσεις επιλεξτε για αρχη το free trial.δηλαδη θα το κατεβασετε δωρεαν κ θα ισχυει για 7 η για 15 μερες.ετσι κανετε κ δοκιμη κ αν σας αρεσει το αγορεζετε.αν οχι δεν ειστε υποχρεωμενες να το αγορασετε!

ειναι προγραμματα που μενουν κρυφα στον υπολογιστη,ανοιγουν ΜΟΝΟ με εναν κοδικο που οριζετε εσεις.δηλαδη κ να το βρει αν παει να το ανοιξει θα ζητησει κωδικο κ δε θα μπορεσει!ουτε να το διαγραψει μπορει γιατι παλι ζηταει τον κωδικο!λοιπον

μαυτο το προγραμματακι ακομα κ να σβηνει το ιστορικο μπορειτε οταν το ανοιξετε να δειτε ολες τις σελιδες που μπηκε με ποιους μιλησε τι ειπε κ γενικα τι εκανε στον υπολογιστη!θελει καποιες ρυθμισουλες βεβαια για να δουλεψει σωστα.οχι τιποτα σπουδαιο.αν ξερετε αγγλικα θα τα καταφερετε!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...