Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πρόβλημα στην κουμπάρα μου

platykodon

Recommended Posts

Εδώ κολάει το ανέκδοτο... "Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται τον οργασμό?" "Γιατί νομίζουν πως μας νοιάζει" :mrgreen::mrgreen:

η σωστη απαντηση ειναι "γιατι αν ξερατε την πραγματικη αληθεια για το ποσες φορες εχουμε οργασμο,θα ειχατε αυτοκτονησει"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 431
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρασπυ σας νοιαζει κ σας παρανοιαζει.γιατι αλλο αν μετα το σεξ σου πει η αλλη ''πωπω ησουν μαπας μπαμιας και τερμα ξενερωτος δε καταλαβα τιποτα'' κ αλλο να σου πει''αχ ησουν θεος απογειωθηκα'''κ αλλα τετοια τα οποια θα πιστεψεις γιατι ουτε θα ξερεις αν προσποιηθηκε η οχι.κανεις αντρας δε το καταλαβαινει τον μαιμου οργασμο:rolleyes:

η σωστη απαντηση ειναι "γιατι αν ξερατε την πραγματικη αληθεια για το ποσες φορες εχουμε οργασμο,θα ειχατε αυτοκτονησει"

μαλλον θα το ειχαν κοψει κ βαλσαμωσει:rolleyes:

Επίσης, μην ξεχνάς το πόσο "σκανδάλισες" τις κοπέλες όταν ανέφερες τη συχνότητα που κάνεις σεξ σε άλλο thread. Αλλά ξέχασα, τα όπου ακούς πολλά κεράσια ισχύει μόνο για τους άντρες ε? :P

δεν περιμενα να το αναφερεις και δεν περιμενα να "σκανδαλισω" καμια..αν διαβασες και παρακατω θα καταλαβεις και γιατι αυτη η συχνοτητα..

αλλα θελω να σε συγχαρω..μου την εφερες και μαλλιστα με δικη μου ατακα!!

χμμ συνηθως εγω το κανω αυτο..:mad::x:x:x

α και για να σε προλαβω....μη ρωτησεις τη γυναικα σου αν ποτε προσποιηθηκε.η απαντηση της θα ειναι οχι.:mrgreen:καμια μας δε το λεει στον αντρα της:rolleyes:

ειπαμε δεν υπαρχει ουτε ΜΙΑ στον κοσμο που δε το εκανε!

Διαφημίσεις

ρασπυ σας νοιαζει κ σας παρανοιαζει.γιατι αλλο αν μετα το σεξ σου πει η αλλη ''πωπω ησουν μαπας μπαμιας και τερμα ξενερωτος δε καταλαβα τιποτα'' κ αλλο να σου πει''αχ ησουν θεος απογειωθηκα'''κ αλλα τετοια τα οποια θα πιστεψεις γιατι ουτε θα ξερεις αν προσποιηθηκε η οχι.κανεις αντρας δε το καταλαβαινει τον μαιμου οργασμο:rolleyes:

Τα έχεις όλα και συμφέρεις εσύ! Μιλάς και εξ ονοματοι των γυναικών την μια στιγμή και εξ ονομάτοι των αντρών την άλλη. Τα ξέρεις όλα. Το σεξ είναι σχεδιασμένο για τη γυναίκα πιστεύω. Μπορεί να έχει συνεχόμενους οργασμούς, αν δεν εχει φταίει ο άντρας, αν δεν έχει ο άντρας φταίει πάλι ο άντρας. Το σεξ είναι ένας λόγος να ζηλεύεις τις γυναίκες! ;)

This is a man's world

α και για να σε προλαβω....μη ρωτησεις τη γυναικα σου αν ποτε προσποιηθηκε.η απαντηση της θα ειναι οχι.:mrgreen:καμια μας δε το λεει στον αντρα της:rolleyes:

Πολύ σοφία κουβαλάς για 27 χρονών. Να σου πω τώρα. Κουβαλάς πολλές εμπειρίρες είναι είναι θεωρία όλα αυτά? :mrgreen:

This is a man's world

α ολα κι ολα εγω το εχω πει στον αντρα μου οτι μ εχει προλαβει και δεν εχω προσποιηθει ποτε στον αντρα μου..σε αλλες σχεσεις το εχω κανει κι εχω πει ψεματα..αλλα στον αντρα πανω απ ολα ειλικρινεια..

φυσικα καλε μου γιατι αν ο αντρας δεν εχει οργασμο κανει καραμπαμ!ενω εμεις?σας δουλευουμε ψιλο γαζι οταν δε μας κανετε μια μερα κουκου κ κοιμομαστε ησυχες κ εμεις κ εσεις!:D

δεν περιμενα να το αναφερεις και δεν περιμενα να "σκανδαλισω" καμια..αν διαβασες και παρακατω θα καταλαβεις και γιατι αυτη η συχνοτητα..

αλλα θελω να σε συγχαρω..μου την εφερες και μαλλιστα με δικη μου ατακα!!

χμμ συνηθως εγω το κανω αυτο..:mad::x:x:x

:D

Η διαφορά μας είναι πως εγώ σε πίστεψα όταν το διαβάσα. Γιατί να μη σε πιστέψω?

This is a man's world

Διαφημίσεις

α ολα κι ολα εγω το εχω πει στον αντρα μου οτι μ εχει προλαβει και δεν εχω προσποιηθει ποτε στον αντρα μου..σε αλλες σχεσεις το εχω κανει κι εχω πει ψεματα..αλλα στον αντρα πανω απ ολα ειλικρινεια..

αυτο λεω καλε.οχι οτι σονι κ ντε το εχουν κανει στον αντρα τους αλλα το εχουν κανει γενικα!παντως εγω αν του ελεγα οτι δε με εχει προλαβει οσες φορες εγινε θα με ειχε ολη νυχτα μεχρι να μου ερθει!ασε καλυτερα!!!!:rolleyes:

φυσικα καλε μου γιατι αν ο αντρας δεν εχει οργασμο κανει καραμπαμ!ενω εμεις?σας δουλευουμε ψιλο γαζι οταν δε μας κανετε μια μερα κουκου κ κοιμομαστε ησυχες κ εμεις κ εσεις!:D

Η αλήθεια είναι πως μπορείτε μια χαρά να το κάνετε. Ουφ. Που είναι η ισότητα πια?

This is a man's world

Διαφημίσεις

χαχαχα. Μου λειψες εσύ. Έχω συνηθήσει στα greeklish και όταν γράφω ελληνικά κάνω όλο λάθη.

αντρας

"συγνωμη μωρο μου, κανω συνεχεια λαθη λογω μπουρου μπουρου μπουρου "

γυναικα

"δε πειραζει κουφιοκεφαλακη μου, το χω παρει αποφαση οτι ειναι γονιδιακο το λαθος σας"

:D

Η διαφορά μας είναι πως εγώ σε πίστεψα όταν το διαβάσα. Γιατί να μη σε πιστέψω?

εχουν δει πολλα τα ματια μου κι εχουν ακουσει πολλα περισσοτερα τα αφτια μου..οποτε με τις εμπειριες των ανδρων ειμαι λιγο "καχυποπτη"..

δικαιωμα σου ειναι αν με πιστευεις η οχι οπως και δικαιωμα μου να σε πιστευω η οχι..

εχουν δει πολλα τα ματια μου κι εχουν ακουσει πολλα περισσοτερα τα αφτια μου..οποτε με τις εμπειριες των ανδρων ειμαι λιγο "καχυποπτη"..

δικαιωμα σου ειναι αν με πιστευεις η οχι οπως και δικαιωμα μου να σε πιστευω η οχι..

Ασφαλώς. Πάντως εγώ δεν έκανα καμια δήλωση ο άμοιρος. Προσπαθώ να προσέχω εδώ μέσα :P

This is a man's world

συγνωμη, δεν εχω παρακολουθησει ολη την πορεια του κουλου αυτου τοπικ!!

πειτε μου οτι δεν πατε κοντρα, ποιος το κανει συχνοτερα, καλυτερα και με μεγαλυτερη διαρκεια!!!!

να ξερω να ΜΗΝ συμμετεχω δηλαδη, ουτε στα προημιτελικα δεν θα εφτανα... κερκιδα απο την εκκινηση!

πειτε μου οτι δεν πατε κοντρα, ποιος το κανει συχνοτερα, καλυτερα και με μεγαλυτερη διαρκεια!!!!

να ξερω να ΜΗΝ συμμετεχω δηλαδη, ουτε στα προημιτελικα δεν θα εφτανα... κερκιδα απο την εκκινηση!

χαχαχαχαχα. Είσαι φοβερή

This is a man's world

περισσοτερο κοντρα μεταξυ ανδρων γυναικων το εχουμε κανει το τοπικ..

και ξεθαψε κατι ο ρασπυ

περισσοτερο κοντρα μεταξυ ανδρων γυναικων το εχουμε κανει το τοπικ..

και ξεθαψε κατι ο ρασπυ

Εχω καλή άποψη για τις Θεσσαλονικές πάντως. Μάλιστα έχω παντρευτεί μία

This is a man's world

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...