Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πρόβλημα στην κουμπάρα μου

platykodon

Recommended Posts

Δεν παθαινει τπτ κοριτσι. Αν διαλεξε το ονομα Ρασπουτιν γιατι τον αντιπροσωπευει τοτε δεν παθαινει τπτ....αν θυμαμαι καλα τον δηλητηριασαν και τον πυροβολισαν για να ψωφισει και παρολαυτα το παλευε.

7ψυχος ο ατιμος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 431
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχω ακουσει οτι μεχρι και εικονικοι γαμοι γινονται και εταιρειες μεγαλες εχουν και μαγαζια μεσα στο παιχνιδι που μπορεις να κανεις και κανονικες αγορες.......

αυτο ειναι αληθεια..ειχα μπει κατα λαθος σε ενα μαγαζι που πουλουσε δονητες..αυτος ηταν και ο λογος που δεν ξαναμπηκα..ουτε για να ντυσω τον χαρακτηρα μου..σε τσατ και τετοια δεν εμπαινα ουτως ή αλλως..

αυτο ειναι αληθεια..ειχα μπει κατα λαθος σε ενα μαγαζι που πουλουσε δονητες..αυτος ηταν και ο λογος που δεν ξαναμπηκα..ουτε για να ντυσω τον χαρακτηρα μου..σε τσατ και τετοια δεν εμπαινα ουτως ή αλλως..

χαχαχαχαχα Θεικο λεμε!:-D

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

ελατε βρε κοριτσια..πιστευετε οτι ζηλευουν τους αραβες?στ αληθεια?οι περισσοτεροι ουτε με 2 γυναικες δεν μπορουν να τα βγαλουν περα και να ειναι και οι δυο ικανοποιημενες ποσο μαλλον με χαρεμι ολοκληρο..ισως να ζηλευουν το οτι οι γυναικες αυτες δε βγαζουν μιλια οποτε και δε μπορουν να πουν ποσο ανικανοποιητες ειναι..οσο για το cyber ειναι ευκολη λυση γιατι δεν κουραζεσαι οπως στο live..

μα αμα ακους αυτο απο τους 4 αντρες της παρεας οι 3 να το υποστηριζουν και να το επικροτουν εσυ τι συμπερασμα βγαζεις????ο καημος τους δεν ειναι να εχουν πολλες γυναικες γιατι καταβαθος ξερουν οτι δεν μπορουν να ανταπεξελθουν αυτο ζηλευουν το οτι οι γυναικες αυτες δε βγαζουν μιλια οποτε και δε μπορουν να πουν ποσο ανικανοποιητες ειναι.Αφηστε και το αλλο αρχισαν να συζητανε για επιστροφη στην εποχη που οι νυφες μεναν με τα πεθερικα και τους προσεχανε ,τους πλεναν τα ποδια που δεν καθοντουσαν στο τραπεζι να φανε μονο οτι περισσευε στο τελος και κατι τετοιες μ@@@@ιες αυτα λεγανε τρελαθηκα .:confused:τι να πω και μιλαμε για ηλικιες 40 εως 47

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Διαφημίσεις

μα αμα ακους αυτο απο τους 4 αντρες της παρεας οι 3 να το υποστηριζουν και να το επικροτουν εσυ τι συμπερασμα βγαζεις????ο καημος τους δεν ειναι να εχουν πολλες γυναικες γιατι καταβαθος ξερουν οτι δεν μπορουν να ανταπεξελθουν αυτο ζηλευουν το οτι οι γυναικες αυτες δε βγαζουν μιλια οποτε και δε μπορουν να πουν ποσο ανικανοποιητες ειναι.Αφηστε και το αλλο αρχισαν να συζητανε για επιστροφη στην εποχη που οι νυφες μεναν με τα πεθερικα και τους προσεχανε ,τους πλεναν τα ποδια που δεν καθοντουσαν στο τραπεζι να φανε μονο οτι περισσευε στο τελος και κατι τετοιες μ@@@@ιες αυτα λεγανε τρελαθηκα .:confused:τι να πω και μιλαμε για ηλικιες 40 εως 47

Δε θα λάβω μέρος σε αυτή την κουβέντα απλά θα πω κάτι για να μην εκνευρίζεσαι. 99.5% των περιπτώσεων που ακούς τέτοιες συζητήσεις (ειδικά το 2ο μέρος με τα πεθερικά) είναι ή για πλάκα ή για να πικάρουν κάποια. Κανείς δε θέλει κάτι τέτοιο. Σου συνιστώ να συμμετέχεις σε αυτή την κουβέντα με humor και θα δεις πως θα βρεθείτε όλοι να γελάτε στο τέλος.

Τώρα για το πρώτο μέρος δε θέλω αν αναμοιχθώ.

This is a man's world

χα χα δεν παιζει..ας το ελεγαν σε μενα αυτο και θα βλεπαν..

(εχω κι ενα θεματακι με τα ποδια των αλλων..)με καθαριστικο κουζινας και συρμα θα τα επλενα..καινουρια θα τους τα κανα..

Δε θα λάβω μέρος σε αυτή την κουβέντα απλά θα πω κάτι για να μην εκνευρίζεσαι. 99.5% των περιπτώσεων που ακούς τέτοιες συζητήσεις (ειδικά το 2ο μέρος με τα πεθερικά) είναι ή για πλάκα ή για να πικάρουν κάποια. Κανείς δε θέλει κάτι τέτοιο. Σου συνιστώ να συμμετέχεις σε αυτή την κουβέντα με humor και θα δεις πως θα βρεθείτε όλοι να γελάτε στο τέλος.

:rolleyes::rolleyes:σιγα μην ελεγες τιποτα για το πρωτο μερος..αλλα θα συμφωνησω μαζι σου οτι τετοιες συζητησεις πρεπει να αντιμετωπιστουν με μπολικο χιουμορ..

(ειδες?ειδες?συμφωνω και σε κατι μαζι σου)

Κανεις????δε θεωρω οτι ειναι μονο πικα ισως κρυβει και μια δοση αληθειας και μην ξεχνας οτι οι πικρες αληθειες λεγονται μεταξυ σοβαρου και αστειου.

Ειδικα για το πρωτο μερος ισως εισαι ο μονος αυτη την στιγμη που μπορει να μας διαφωτισει επι του θεματος γι'αυτον τον "ευσεβη ποθο" απο μερος σας.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

Διαφημίσεις

Κανεις????δε θεωρω οτι ειναι μονο πικα ισως κρυβει και μια δοση αληθειας και μην ξεχνας οτι οι πικρες αληθειες λεγονται μεταξυ σοβαρου και αστειου.

Ειδικα για το πρωτο μερος ισως εισαι ο μονος αυτη την στιγμη που μπορει να μας διαφωτισει επι του θεματος γι'αυτον τον "ευσεβη ποθο" απο μερος σας.

αυτο παλι οντως...γιατι θελουν τοσο πολυ να ειναι στο κρεβατι με πολλες γυναικες...περα απο το οτι στανταρ δε μπορουν...αλλα ειναι φαντασιωση καθε αντρα!εμενα παλι η ιδιεα να ειμαι στο κρεβατι με 2 αντρες μου φερνει αηδια!ειμαι ξενερουα?

Ούτε το πρώτο πρέπει να σε απασχολεί. Απλά δεν ξέρουν πως αυτοί που έχουν πολλές γυναίκες δεν κάνουν τρίο ή και όργιο. Απλά μπορουν να διαλέγουν κάθε μέρα και κάποια άλλη. Στο τέλος όμως καταλήγουν να περνάνε την ώρα τους (sic) με μία κυρίως. Αν ο άντρας σου λέει αυτά δε σημαίνει πως είναι κακούργος ούτε ότι πηγαίνει με άλλες. Ευσεβής πόθος είναι. Μπορείς να γελάσεις και να πεις κι εσυ πόσο τυχερές ήταν οι τσαρίνες που είχνα πλήθος εραστών.

Παρεπιπτόντως αν κάποιες φορές μιλάμε για περισσότερες από μια γυναίκες εννούμε συγχρόνως. Και τό θέμα δεν είναι να τις ικανοποιήσεις (με κάποια αξιοπρεπή φυσική κατάσταση γίνεται αρκετά εύκολα) αλλά να τις συντηρήσεις :)

This is a man's world

αυτο παλι οντως...γιατι θελουν τοσο πολυ να ειναι στο κρεβατι με πολλες γυναικες...περα απο το οτι στανταρ δε μπορουν...αλλα ειναι φαντασιωση καθε αντρα!εμενα παλι η ιδιεα να ειμαι στο κρεβατι με 2 αντρες μου φερνει αηδια!ειμαι ξενερουα?

Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. Δεν υπάρχει ξενερουά.

This is a man's world

αχ να ειχα μια κολκυθοπιτα τωρα...απο τις γλυκιες με αχνη ζαχαρη απο πανω!!!ελεος ρε συ ρασπυ προσεχε τι λες!αντε να βρω κολοκυθοπιτα τωρα!

Ούτε το πρώτο πρέπει να σε απασχολεί. Απλά δεν ξέρουν πως αυτοί που έχουν πολλές γυναίκες δεν κάνουν τρίο ή και όργιο. Απλά μπορουν να διαλέγουν κάθε μέρα και κάποια άλλη. Στο τέλος όμως καταλήγουν να περνάνε την ώρα τους (sic) με μία κυρίως. Αν ο άντρας σου λέει αυτά δε σημαίνει πως είναι κακούργος ούτε ότι πηγαίνει με άλλες. Ευσεβής πόθος είναι. Μπορείς να γελάσεις και να πεις κι εσυ πόσο τυχερές ήταν οι τσαρίνες που είχνα πλήθος εραστών.

Παρεπιπτόντως αν κάποιες φορές μιλάμε για περισσότερες από μια γυναίκες εννούμε συγχρόνως. Και τό θέμα δεν είναι να τις ικανοποιήσεις (με κάποια αξιοπρεπή φυσική κατάσταση γίνεται αρκετά εύκολα) αλλά να τις συντηρήσεις :)

μα αυτο ειναι το ζητουμενο σας να μπορειτε να διαλεγετε κάθε μέρα και άλλη και οχι τοσο το οργιο .Οταν παντρευτηκες τη γυναικα σου εσυ τι διαλεξες δε σου την εδωσαν με το ζορι αρα η επιλογη ειναι καθαρα δικη σου και αν για καποιο λογο απετυχες ή στην πορεια αλλαξες γνωμη πρεπει να υποστεις και τις αναλογες συνεπειες .

Εγω αυτο που συμπερανα ειναι οτι αυτοι που εχουν τετοιες αντιληψεις δεν εχουν φυγει ποτε απο το σπιτι τους,δεν εχουν εξυπηρετηθει μονοι τους γενικως γιατι οταν ερχεται η κουβεντα στο θεμα της καθαριοτητας (αφηνω το μαγειρεμα)ολοι λενε θα παρω μια γυναικα να με καθαρισει το σπιτι.Πηγαν απο τη μανα τους στη γυναικα τους μονο που η μανα τους ειχε "ναι παιδι οτι θες"και η γυναικα τους "αν θες τετοια,χερακια εχεις γι'αυτο στα εδωσε ο θεος".

Παρεπιπτόντως ο αντρας ηταν ο 4 της παρεας δε συμμετειχε στο "εγκλημα".:|

Διαφημίσεις

να κατι τετοια πιστευετε εσεις οι αντρες και πολλες γυναικες δεν ξερουν καν τι παει να πει οργασμος..

να κατι τετοια πιστευετε εσεις οι αντρες και πολλες γυναικες δεν ξερουν καν τι παει να πει οργασμος..

επισης κ πολοι αντρες νομιζουν οτι η γυναικα τους εχει ΚΑΘΕ φορα οργασμο.πραγμα που δε συμβαινει ΠΟΤΕ!δε γινεται να εχει μια γυναικα οργασμο καθε φορα που κανει σεξ!αλλα αυτοι ουτε την προσποιηση δε ξεχωριζουν καν!:rolleyes:

Ο καθένας με τις εμπειρίες του :)

βρε ρασπυ σημερα ειπα θα συμφωνησω μαζι σου,δεν θα ειμαι ειθετικη(παρολο που απο υγεια οσο παει χειροτερα αρα και νευρα)αλλα μου θυμιζεις κατι που ελεγε η αθανατη γιαγια μου.."οι αντρες ειναι σαν την παροιμια:οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι" κι εσυ πολλα μας τα λες τα κερασια..

βρε ρασπυ σημερα ειπα θα συμφωνησω μαζι σου,δεν θα ειμαι ειθετικη(παρολο που απο υγεια οσο παει χειροτερα αρα και νευρα)αλλα μου θυμιζεις κατι που ελεγε η αθανατη γιαγια μου.."οι αντρες ειναι σαν την παροιμια:οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι" κι εσυ πολλα μας τα λες τα κερασια..

Μα δε μίλησα για μένα. Για τις κοπέλες που δεν ξέρουν τι εστι οργασμός και για τις κοπέλες που προσποιούνται λεω. Όλοι έχουμε τις εμπειρίες μας. Σε αυτές που γνωρίζεις και που δεν ξέορυν τι σημαίνει οργασμός, τις έχεις συμβουλέψει να μιλήσουν στους άντρες τους? Αληθεια αυτές που προσποιούνται γιατί το κάνουν?

This is a man's world

Επίσης, μην ξεχνάς το πόσο "σκανδάλισες" τις κοπέλες όταν ανέφερες τη συχνότητα που κάνεις σεξ σε άλλο thread. Αλλά ξέχασα, τα όπου ακούς πολλά κεράσια ισχύει μόνο για τους άντρες ε? :P

This is a man's world

ακου ρασπυ για να μαθαινεις.δεν υπαρχει στον κοσμο σε ολη την οικουμενη ΜΙΑ γυναικα που δεν εχει προσποιηθει το λιγοτερο 5 φορες!ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ!το εχουμε κανει καποιες φορες!κ ας πει μια οτι δε το εχει κανει ποτε!:rolleyes: ο λογος που το κανουμε?για σας το κανουμε για να μη νιωθετε αχρηστοι!:-P

ακου ρασπυ για να μαθαινεις.δεν υπαρχει στον κοσμο σε ολη την οικουμενη ΜΙΑ γυναικα που δεν εχει προσποιηθει το λιγοτερο 5 φορες!ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ!το εχουμε κανει καποιες φορες!κ ας πει μια οτι δε το εχει κανει ποτε!:rolleyes: ο λογος που το κανουμε?για σας το κανουμε για να μη νιωθετε αχρηστοι!:-P

Εδώ κολάει το ανέκδοτο... "Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται τον οργασμό?" "Γιατί νομίζουν πως μας νοιάζει" :mrgreen::mrgreen:

This is a man's world

Μα δε μίλησα για μένα. Για τις κοπέλες που δεν ξέρουν τι εστι οργασμός και για τις κοπέλες που προσποιούνται λεω. Όλοι έχουμε τις εμπειρίες μας. Σε αυτές που γνωρίζεις και που δεν ξέορυν τι σημαίνει οργασμός, τις έχεις συμβουλέψει να μιλήσουν στους άντρες τους? Αληθεια αυτές που προσποιούνται γιατί το κάνουν?

καταρχας καμια απο αυτες που γνωριζω δεν ειναι παντρεμενη λογω ηλικιας..

οποτε δε μπορω να πω να μιλησουν στον αντρα τους γιατι με το που βλεπουν οτι δεν παει η σχεση(για το σεξ) την κοπανανε με ελαφρια πηδηματακια..

τωρα για οσες προσποιουνται επειδη το εχω κανει κι εγω σε προηγουμενη σχεση μου,το κανεις γιατι βλεπεις τον αλλον οτι προσπαθει πολυ και δεν τα καταφερνει και δεν θες να τον φερεις σε δυσκολη θεση..ασε που προσωπικα δεν ηθελα να το εχω βαρος στη συνειδηση μου οτι του προκαλεσα ανασφαλεια..τωρα να μου πεις γιατι δεν την κοπανας και σ αυτην την περιπτωση?ειναι επειδη συνηθως ειναι στην αρχη της σχεσης και θες να το προσπαθησεις..ή ειναι τοσο καλος σε ολα τα υπολοιπα κι πιστευεις οτι θα αλλαξει..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...