Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πρόβλημα στην κουμπάρα μου

platykodon

Recommended Posts

Και εγώ που νόμιζα ότι μόνο οι άνδρες τα κάνουν αυτά...Έχεις καταλήξει στην αιτία όλων αυτών?

Καλησπέρα στην παρέα, μετά από καιρό βρήκα πάλι λίγο χρόνο να σας μιλήσω, σαν αιτία θα μπορούσα να πω την απόσταση λόγω δουλειάς, το κενό που πιθανόν θα ένιωθε κτλ. Πράγματα κατανοητά που και τότε τα είχα σκεφτεί και προσπαθούσα να αλλάξω ότι μπορούσα, εντάξει δεν είμαι τέλειος το παραδέχομαι, και γυρίζοντας πίσω κοίταγα πρώτα την οικογένεια και ίσως λιγότερο προσωπικά την ίδια. όσο όμως προχωρούσανε τα προβλήματα προσπάθησα και να της δώσω ότι έβρησκε στις συνομιλιες με τους άλλους αλλά δεν ήθελε, το ξένο και αγνωστο είναι πιο γλυκό μάλλον... απο την άλλη δεν είχαμε και την ευκολία να αφήσουμε τα παιδιά μας κάπου και να πηγαίναμε κάπου μόνοι μας (αυτό μου το χρεώνει συνέχεια). Σίγουρα πιστέυω ότι υπάρχουν παράπονα και απο τις δύο μεριές (άλωστε όλοι μας ξέρουμε ότι σε ένα χωρισμό, λίγο - πολύ δεν έχει σημασία, πάντα φταίνε και οι δύο) το θέμα είναι πως γεμίζεις το κένο που δημιουργείται μέσα σου, πας αμέσως να βρεις την "επόμενη" αγκαλία ή κάνεις υπομονή, κοιτάς την οικογένεια και παλέβεις για αυτά που έχεις...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 431
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το θέμα είναι ψάχνεις για αγκαλιά ή απλά παίζεις να περνάει η ώρα? Αν ψάχνεις για κάτι άλλο, τότε θα δημιουργηθεί σχέση και όχι μόνο παιχνίδια στο ίντερνετ, έτσι δεν είναι?

Τώρα που είχε αίσιο τέλος η ιστορία της κοπελιάς ακούστε λίγο και την άποψη ενός άντρα.

Κάποια εδώ είπε πως οι άντρες έχουν ανάγκη για τόνωση του ανδρισμού τους. Αυτό είναι αλήθεια. Είναι κάτι που έχουν ανάγκη οι άντρες και μπορεί να μην το καταλαβαίνουν οι γυναίκες όπως εμείς δε μπορούμε να καταλάβουμε κάποια άλλα συναισθήματα δικά σας. Μην το ειρωνεύεστε και φορντίστε να το κάνετε αυτό στον άντρα σας.

Ο συγκεκριμένος τύπος είχε βλακώδη αντίδραση φυσικά. Όταν κάνεις κάτι δεν πας να βγεις και από πάνω. Έτσι όπως άκουσα την ιστορία δε μου φαίνεται τύπος που θα χαλούσε το σπίτι του για καμία. Και να ξέρετε έτσι είμαστε οι περισσότεροι. Πολύ δύσκολα θα χαλάσουμε το σπίτι μας.

Θα ήθελα πάντως να πω, πως είναι πολύ πιο εύκολο να κρατάς έναν άντρα ευχαριστημένο παρά μια γυναίκα. Ο άντρας θέλει ένα πιάτο φαί από τα χεράκια της γυναίκας του, να μην έχει αναίτια γκρίνια και να δικαιολογεί η σύζυγος το χαρακτηρισμό το "ωραίο φύλο". Ούτε περίεργα και πολύπλοκα συναισθηματικά κενά, ούτε πράγματα που πρέπει να μαντεύεται πως θέλει, ούτε cuddling στο κρεβάτι. Απλά πράγματα.

Δε είναι αποδεκτό να μη φοράς ένα ωραίο εσώρουχο βρε αδελφέ. Δε μπορείς να τριγυρνάς με τα άσπρα βαμαβακερά ή όποιου άλλου χρώματος τεράστια εσώρουχα ούτε με ένα τεράστιο νυχτικό. Και η κούραση δεν είναι δικαιολογία. Δε ζήτησε κανείς από μια εργαζόμενη με παιδί να είναι κάθε μερα στην τρίχα. Αλλά όχι και το άλλο άκρο. Μην περιμένετε όταν δείτε συμπτώματα να θυμηθείτε να ξεθάψετε το string που έχετε να φορέσετε από τη μέρα που παντρευτήκατε. Τι να κάνουμε. Υποτίθεται είστε φτιαγμένες έτσι να μας προσελκύετε. Και έχετε 1000 τρόπους πια να το κάνετε.

Ο άντρας έχει "χαμηλό κόστος συντήρησης". Αν δε μπορείτε να το "πληρώσετε" μη συζείτε. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον άντρα.

This is a man's world

Μην περιμένετε όταν δείτε συμπτώματα να θυμηθείτε να ξεθάψετε το string που έχετε να φορέσετε από τη μέρα που παντρευτήκατε. Τι να κάνουμε. Υποτίθεται είστε φτιαγμένες έτσι να μας προσελκύετε. Και έχετε 1000 τρόπους πια να το κάνετε.

χεχεχε εγω αμα δω συμπτωματα δεν θα ψαξω να ξεθαψω το string του γαμου γιατι εχω παρει 16 κιλα και δεν μου μπαινει εκ των πραγματων. Θα κοιταξω να ξεθαψω το ψαροντουφεκο και θα τον κυνηγησω ολη την κατηφορα στο πατρικο του....και το ξερει....! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ο άντρας έχει "χαμηλό κόστος συντήρησης". Αν δε μπορείτε να το "πληρώσετε" μη συζείτε. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον άντρα.

Εδω θα ελεγα αναλογα τον αντρα φιλε Ρασπουτιν...ο δικος μου δυστυχως δεν εχει καθολου χαμηλο κοστος συντηρησης. Το κοστος συντηρησης του κοστιζει την δικη μου κουραση ΠΟΛΥ ακριβα. Κρινεις εξ ιδιων. Αν εισαι ετσι μπραβο σου και τυχερη η συζυξ. Εμενα δεν ειναι ετσι το παληκαρι μου......:|

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Τώρα που είχε αίσιο τέλος η ιστορία της κοπελιάς ακούστε λίγο και την άποψη ενός άντρα.

Κάποια εδώ είπε πως οι άντρες έχουν ανάγκη για τόνωση του ανδρισμού τους. Αυτό είναι αλήθεια. Είναι κάτι που έχουν ανάγκη οι άντρες και μπορεί να μην το καταλαβαίνουν οι γυναίκες όπως εμείς δε μπορούμε να καταλάβουμε κάποια άλλα συναισθήματα δικά σας. Μην το ειρωνεύεστε και φορντίστε να το κάνετε αυτό στον άντρα σας.

Και οι γυναικες θελουν τονωση..γιατι μονο οι αντρες?επειδη σας συμφερει?

Ο συγκεκριμένος τύπος είχε βλακώδη αντίδραση φυσικά. Όταν κάνεις κάτι δεν πας να βγεις και από πάνω. Έτσι όπως άκουσα την ιστορία δε μου φαίνεται τύπος που θα χαλούσε το σπίτι του για καμία. Και να ξέρετε έτσι είμαστε οι περισσότεροι. Πολύ δύσκολα θα χαλάσουμε το σπίτι μας.

Θα ήθελα πάντως να πω, πως είναι πολύ πιο εύκολο να κρατάς έναν άντρα ευχαριστημένο παρά μια γυναίκα. Ο άντρας θέλει ένα πιάτο φαί από τα χεράκια της γυναίκας του, να μην έχει αναίτια γκρίνια και να δικαιολογεί η σύζυγος το χαρακτηρισμό το "ωραίο φύλο". Ούτε περίεργα και πολύπλοκα συναισθηματικά κενά, ούτε πράγματα που πρέπει να μαντεύεται πως θέλει, ούτε cuddling στο κρεβάτι. Απλά πράγματα.

Περα απο αυτα που θελετε να ακουσετε ολα σας φαινονται αναιτια γκρινια..

οσο για το ωραιο φυλο,κατσε κι εσυ μια μερα σπιτι,κανε ολες τις δουλειες που κανει μια γυναικα και μετα κανε και μποτε μ ενα μικρο απο πισω να σε ακολουθει(ενα στην καλυτερη περιπτωση)

Δε είναι αποδεκτό να μη φοράς ένα ωραίο εσώρουχο βρε αδελφέ. Δε μπορείς να τριγυρνάς με τα άσπρα βαμαβακερά ή όποιου άλλου χρώματος τεράστια εσώρουχα ούτε με ένα τεράστιο νυχτικό. Και η κούραση δεν είναι δικαιολογία. Δε ζήτησε κανείς από μια εργαζόμενη με παιδί να είναι κάθε μερα στην τρίχα. Αλλά όχι και το άλλο άκρο. Μην περιμένετε όταν δείτε συμπτώματα να θυμηθείτε να ξεθάψετε το string που έχετε να φορέσετε από τη μέρα που παντρευτήκατε. Τι να κάνουμε. Υποτίθεται είστε φτιαγμένες έτσι να μας προσελκύετε. Και έχετε 1000 τρόπους πια να το κάνετε.

σιγα το χαμηλο κοστος..εσυ τα θελετε ολα και σε τιμη που συμφερει..

αμαν πια ολα σε εσας δικαιολογουνται και σε μας τιποτα..:evil::evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

Σας δικαιολογούνται άπειρα. Ξεχνάς τα "περιμένω περίοδο μωρό μου μη θυμώνεις που σε σκισα πιο πριν", "δε φταιώ μωράκι μου οι ορμόνες της εγκυμοσύνης" και πολλά άλλα τέτοια. Που φυσικά στέκουν αλλά δεν παυουν να υπάρχουν εκει για να δικαιολογούν πράγματα.

Το σεξυ ντύσυμο (ή γδύσιμο τέλος πάντων) στο σπίτι όμως πρέπει να υπάρχει.

This is a man's world

ε ναι γιατι εγω καθε βραδυ αυτο κανω!!!!αφου εχω ξυπνησει απο τις 6.00-6.30 το πρωι(σημερα απο τις 6 παρα!) εχω ντυσει ταισει παιδια εχω πλυνει πιατα απο πρωινα εχω μαζεψει κρεβατια εβαλα απλωσα μπουγαδες ετοιμασα παιδια για σχολειο μαγειρεψα πηγα για ψωνια φορτωθικα σαν γαιδαρος ΠΑΛΙ !καθαρισα τουαλετα με χλωρινες σιδερωσα σκουπισα σφουγγαρισα ξεσκονισα!ηρθαν τα παιδια απο το σχολειο μαζεψα τα ρουχα τους τους εβαλα αλλα τα ταισα ξανασφουγγαρισα γιατι ο μικρος του ξεφευγουν ακομα μερικες σταγονες τσισακια αν και κανει γιογιο!επαιξα με τα παιδια εκανα την χιοντατη την μπαρμπι την μαρικα κ γω δε ξερω ποια μετα εγινα ο τρανσφορμερ το χελωνονιτζακι κ παει λεγωντας!συμμαζεψα 2-3 φορες σε ολο αυτο το διαστημα.χωρισα πολλες φορες τα παιδια γιατι μαλωσαν.αρχισαν πλεον να γκρινιαζουν γιατι νυσταξαν!μιρλα γκρινια κ παει λεγοντας!ΞΑΝΑ σκουπα γιατι εφαγαν κ γεμισαν τον τοπο!ξανα λατζα ξανα να πλυνουμε δοντια να βαλουμε μπιτζαμες να παιξουμε κυνηγητο οχι δε θελω αυτες θελω αλλες ουα ουα ουα με χτυπησε μιρ μιρ θελω παραμυθι.τη κοκκινοσκουφιτσα ο ενας την χιονατη η αλλη.αλλα με παραλαγες.ο λυκος δεν εφαγε την κοκινοσκουφιτσα αλλα την τουρτα της!κ η χιονατη δεν ειχε μητρια αλλα μια κακη φιλη!Ε ΝΑΙ!πεφτουν επιτελους για υπνο!αλλα μεχρι να κοιμηθουν κανουν φασαρια!κ δωστου εγω να λεω''σταματηστε....!!!'' κ να μην εχω πλεον αλλη υπομονη....για τιποτα αλλα να πρεπει να ειμαι ηρεμη !και ουφ!επιτελους κοιμηθηκαν!!!παιρνω τον μικρο τον βαζω στο κρεβατι του γιατι θελει να κοιμαται στο ιδιο με την αδερφη του επειδη παιζουν τα σκυλια κ τα γατια μεχρι να κοιμηθουν!

και μετα να κανω οτι δουλειες περισεψαν να κανω ενα μπανιο να μπω στο παρεντς κ αυτο ηταν...εχω κατεβασει ρολα!!!!πηγε 12 το βραδυ κ ο τζουτζουκος σχολασε!εχω κλεισει 18 ωρες ξυπνια απο της οποιες της 14 ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΑ!χωρις υπερβολη!καθομαι 8 το βραδυ!!!

α τι λεγαμε?ααα... το στρινγκ ναι....δεν εχω ορεξη καθολου ομως τωρα....:roll::roll:

οκ δε κυκλοφορω κ με βρακια σεντονια!ετσι κιαλλιως εγω εχω μια εσωρουχομανια...εχω μια ταση να αγοραζω εσωρουχα:shock::shock: ειμαι μανιακη ομως λεμε!:twisted: τεσπα!αυτα!!!!!!!!!!!!!

Σας δικαιολογούνται άπειρα. Ξεχνάς τα "περιμένω περίοδο μωρό μου μη θυμώνεις που σε σκισα πιο πριν", "δε φταιώ μωράκι μου οι ορμόνες της εγκυμοσύνης" και πολλά άλλα τέτοια. Που φυσικά στέκουν αλλά δεν παυουν να υπάρχουν εκει για να δικαιολογούν πράγματα.

Το σεξυ ντύσυμο (ή γδύσιμο τέλος πάντων) στο σπίτι όμως πρέπει να υπάρχει.

βλεπω απο αυτα που γραφουμε κρατας και σχολιαζεις μονο αυτα που σε συμφερουν..

βλεπω απο αυτα που γραφουμε κρατας και σχολιαζεις μονο αυτα που σε συμφερουν..

Όχι μωρέ. Απλά όταν πήγα να κάνω quote δεν έβγαλε και το εσωτερικό quote. Οπότε είπα να μη σχολιάζω στον αέρα. Είμαι πρόθυμος να απαντήσω σε οτιδήποτε :)

This is a man's world

πες τα βρε Δημητρα γιατι αυτοι μια δουλεια εχουν και απο αυτην γυρνανε ψοφιοι..αλλα εμεις?εμεις δεν κουραζομαστε ποτε..γιατι τι κανουμε?καθομαστε σπιτι..

Διαφημίσεις

πες τα βρε Δημητρα γιατι αυτοι μια δουλεια εχουν και απο αυτην γυρνανε ψοφιοι..αλλα εμεις?εμεις δεν κουραζομαστε ποτε..γιατι τι κανουμε?καθομαστε σπιτι..

Δε φταίμε εμείς. Η φύση σας έχει κάνει πιο ανθεκτικές. Αν περνάτε όλα αυτά γιατί ο μέσος όρος της ηλικίας που πεθαίνετε είναι 5 ολόκληρα χρόνια μεγαλύτερος από τον δικό μας?

This is a man's world

Δε φταίμε εμείς. Η φύση σας έχει κάνει πιο ανθεκτικές. Αν περνάτε όλα αυτά γιατί ο μέσος όρος της ηλικίας που πεθαίνετε είναι 5 ολόκληρα χρόνια μεγαλύτερος από τον δικό μας?

γιατι κινουμαστε 5 φορες περισσοτερο απο σας..και οχι απο τον καναπε στο ψυγειο και παλι πισω,δεν ειναι κινηση..ασε που αυτοι οι μεσοι οροι ηταν οταν οι γυναικα καθοταν σπιτι,δεν αγχονοταν για τπτ,ουτε καν για τα 5-6 παιδια που ειχε να μεγαλωσει γιατι με λιγα ή πολλα θα μεγαλωναν ετσι κι αλλιως κι αν χαθει κι ενα τι πειραζει?!εχουμε αλλα 5,δεν καπνιζε,δεν επινε κ.α. που κανανε παλιοτερα μονον οι αντρες..τα ορια θα δεις σε λιγα χρονια θα αλλαξουν..

σημερα για να καταλαβεις το μεσημερι εφαγα ορθια στον παγκο της κουζινας για να προλαβω παραλληλα να ετοιμαζω κ των παιδιων γιατι γκρινιαζαν.εφαγα σχεδον αμασητα τα καταπινα.αφου ενιωθα το κοτοπουλο πως κατεβαινε μεχρι τον οισοφαγο!πολλες φορες τρωω ορθια ουυυ!!!πολυτελεια για μενα το φαι στην καρεκλα!!!

επισης αιμοραγουμε κ μια βδομαδα καθε μηνα χωρις να πεθανουμε!

θελετε να μας θαψετε κιολας μια ωρα αρχιτερα!

Διαφημίσεις

κι επισης αφου ειμαστε οπως λες πιο ανθεκτικες γιατι θεωρειστε ακομα εσεις το ισχυρο φυλο?!

αυτα αγαπη μου ειναι δικιολογιες για να τονοσουν το ηθικο τους.το οποιο ηθικο κατα 90%βρισκεται αναμεσα στα ποδια τους!

πιο ισχυρο φυλο κ λαμακιες...

για ασε εναν αντρα 15 μερες σε ενα σπιτι

ασε κ μια γυναικα 15 μερες σε ενα σπιτι

κανε μια επισκεψη κ στους 2.

ερωτημα της ημερας

σε ποιανου το σπιτι θα εχει μουχλα σαπια φαγητα βρωμερη τουαλετα απλυτα ρουχα κ μαυρα πλυμενα στουε 90?για να μη πω για σκουπιδι στο πατωμα κ τασακια τιγκα .και αλλα πολλα

ετσι ειναι οι ισχυροι?ουτε το βρακι τους δε μπορουν να μαζεψουν θελουν να πεταμε κ εμεις τα δικα μας!χα!χα!

επισης αιμοραγουμε κ μια βδομαδα καθε μηνα χωρις να πεθανουμε!

θελετε να μας θαψετε κιολας μια ωρα αρχιτερα!

Κάπου είχα ακούσει μια πολύ καλή ατάκα γιαυτό το θέμα. "Εγώ ζώο που αιμοραγεί για 5 μέρες και δεν πεθαίνει δεν το εμπιστεύομαι". (μην κολήσετε στο ζώο. δεν το εννοούσε όπως ακούγεται).

This is a man's world

αυτα αγαπη μου ειναι δικιολογιες για να τονοσουν το ηθικο τους.το οποιο ηθικο κατα 90%βρισκεται αναμεσα στα ποδια τους!

Σωστό

πιο ισχυρο φυλο κ λαμακιες...

για ασε εναν αντρα 15 μερες σε ενα σπιτι

ασε κ μια γυναικα 15 μερες σε ενα σπιτι

κανε μια επισκεψη κ στους 2.

ερωτημα της ημερας

σε ποιανου το σπιτι θα εχει μουχλα σαπια φαγητα βρωμερη τουαλετα απλυτα ρουχα κ μαυρα πλυμενα στουε 90?για να μη πω για σκουπιδι στο πατωμα κ τασακια τιγκα .και αλλα πολλα

Σωστό

ετσι ειναι οι ισχυροι?ουτε το βρακι τους δε μπορουν να μαζεψουν θελουν να πεταμε κ εμεις τα δικα μας!χα!χα!

Μη διαπραγματεύσιμο. Αυτό πρέπει να το πετάτε.

This is a man's world

Κάπου είχα ακούσει μια πολύ καλή ατάκα γιαυτό το θέμα. "Εγώ ζώο που αιμοραγεί για 5 μέρες και δεν πεθαίνει δεν το εμπιστεύομαι". (μην κολήσετε στο ζώο. δεν το εννοούσε όπως ακούγεται).

κι εγω ειχα ακουσει καποτε μια καλη ατακα για τους αντρες..

"αντρες..πεταμενα λεφτα"

και στις 2 περιπτωσεις οι ατακες ισχυουν

κι επισης αφου ειμαστε οπως λες πιο ανθεκτικες γιατι θεωρειστε ακομα εσεις το ισχυρο φυλο?!

Έλα μου ντε. Ζείτε σε αυτόν τον κόσμο πιο πολλά χρόνια. Κάπως πρέπει να καλυφθεί αυτή η διαφορά

This is a man's world

Έλα μου ντε. Ζείτε σε αυτόν τον κόσμο πιο πολλά χρόνια. Κάπως πρέπει να καλυφθεί αυτή η διαφορά

ζουμε σε αυτον τον κοσμο πιο πολλα χρονια οποτε ειμαστε πιο σοφες απο σας πρεπει να μας ακουτε..κατι ξερουμε παραπανω..!!

χεχεχε εγω αμα δω συμπτωματα δεν θα ψαξω να ξεθαψω το string του γαμου γιατι εχω παρει 16 κιλα και δεν μου μπαινει εκ των πραγματων. Θα κοιταξω να ξεθαψω το ψαροντουφεκο και θα τον κυνηγησω ολη την κατηφορα στο πατρικο του....και το ξερει....! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αχχαχαχαχαχα! Και εμείς έχουμε ψαροντούφεκο! Θα τον βάλω να κάνει σέρβις για παν ενδεχόμενο!

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Κάποια εδώ είπε πως οι άντρες έχουν ανάγκη για τόνωση του ανδρισμού τους. Αυτό είναι αλήθεια. Είναι κάτι που έχουν ανάγκη οι άντρες

Κοίτα να δεις. Ο άντρας, όταν είναι άντρας, δεν έχει ανάγκη να τονώσει τον αντρισμό του. Αυτό που έχει ανάγκη ένας τέτοιος Αντρας (επιτηδες το Α κεφαλαιο) είναι να εκτονώσει τον αντρισμό του. Αν κάποιος έχει κόμπλεξ και έχει ανάγκη αυτοεπιβεβαίωσης, ας το κάνει στον καναπέ με επαγγελματική υποστήριξη. Αν κάποιος δεν μπορεί να στηρίξει μια διαπροσωπική και ανθρώπινη σχέση, αλλά γυρεύει να αυτοεπιβεβαιωθεί απρόσωπα στο διαδίκτυο, ε τότε έχει θέμα.

και μπορεί να μην το καταλαβαίνουν οι γυναίκες όπως εμείς δε μπορούμε να καταλάβουμε κάποια άλλα συναισθήματα δικά σας. Μην το ειρωνεύεστε και φροντίστε να το κάνετε αυτό στον άντρα σας.

Καλό μου το θέμα δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνουμε. Απλά δεν είναι αυτό που γυρεύουμε στον Άντρα: να ψάχνεται να τονώσει τον αντρισμό του. Οπότε τι να φροντίσουμε; Δεν θέλουμε να φροντίσουμε. θέλουμε να πάρουμε και να δώσουμε επί ίσοις οροις. Σαν Γυναικες προς Άντρες.

Ούτε περίεργα και πολύπλοκα συναισθηματικά κενά, ούτε πράγματα που πρέπει να μαντεύεται πως θέλει, ούτε cuddling στο κρεβάτι. Απλά πράγματα.

Καλά μην τρελαίνεσαι. Το κάθε τι θέλει σωστή διαχείριση. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει αφηνω τον σύντροφο στην ησυχία του και δεν τον πρήζω για να καταλάβω γιατί δεν μιλάει, γιατί ειναι συνοφρυωμένος γιατί δεν έχει όρεξη για σεξ όταν εγώ θέλω εδώ και τώρα.

Πολύ δύσκολα θα χαλάσουμε το σπίτι μας.

Πολλοί, δύσκολα χαλάτε τη βολή σας, τη ζαχαρένια σας, την κοινωνική σας ζωή. Και δεν παίρνετε ρίσκα. Πόσο πιο βολικό θα ήταν να έχετε και τη γκομενα και τη σύζυγο και τα παιδάκια και τον κοινωνικό περιγυρο και καμιά να μην διαμαρτύρεται.

Μια χαρούμενη παρέα.

Θα ήθελα πάντως να πω, πως είναι πολύ πιο εύκολο να κρατάς έναν άντρα ευχαριστημένο παρά μια γυναίκα. Ο άντρας θέλει ένα πιάτο φαί από τα χεράκια της γυναίκας του, να μην έχει αναίτια γκρίνια και να δικαιολογεί η σύζυγος το χαρακτηρισμό το "ωραίο φύλο".

Τι σύμπτωση!!!!!!!!! Και οι γυναίκες το ίδιο!!!!!!!!!!!!

Προσωπικά δεν ξέρω καμιά που να λειτουργεί όπως περιγράφεις, αλλά για να τα γράφεις κάτι θα ξέρεις. :confused:

Πάντως, τελικα, ίσως έχεις δίκιο: ίσως είμαστε πιο πολύπλοκες. Αφού δεν μπορούμε να πειστούμε ότι ένα σπίτι στηρίζεται σε ένα στρινγκ. Και οι ανόητες παλεύουμε για επικοινωνία, συντροφικότητα, αγάπη.

Κοίτα τα κόστη που έχεις αναφέρει είναι όντως πολυ χαμηλά, να μην έλεγα πολύ φτηνα. Για όσους αρκούνται σε αυτά τους παραπέμπω σε γραφεία ευρέσεως εργασίας, για να του στειλουν μια εργατική και πρόθυμη οικιακή βοηθό. Και ένα καλό pc από το πλαίσιο.

ΥΓ Συμβουλή που αν θες πέτα τη στο ποτάμι: Σταθείτε πρώτα στα πόδια σας, απογαλακτιστείτε πρώτα και μετά κάντε οικογένεια. Γιατί στη οικογένεια θα πρέπει όχι μόνο να παίρνετε αλλά και να δίνετε: Στη σύντροφο, στα παιδιά. Μάθετε να χρησιμοποιείτε τα χεράκια σας όχι μόνο για να φάτε ένα πιάτο φαί αλλά και για να προσφέρετε ένα στον άνθρωπό σας. Και ο σύντροφος έχει άγχη, στρες, υποχρεώσεις. Μάθετε να τον ξεφορτώνετε όπως σας ξεφορτώνει και αυτός. Όποτε μπορείτε και όποτε μπορεί. Αν εσείς χαλαρώνετε με ένα καλό σεξ, ο σύντροφος μπορεί να χαλαρώνει με κάτι άλλο. Βρείτε τι είναι αυτό. Και θα έρθει και το καλό σεξ.

Και όταν φτάσετε σε αυτό το στάδιο, όταν θα κατανοήσετε ότι ούτε χρωστάτε αλλά κυρίως ούτε σας χρωστάνε, τότε θα έχετε βάλει ένα λιθαράκι. Στη δικη σας σοφια.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

και τελικα ναι!να στρινγκ σωζουν σπιτια!:lol:

εγω παλι που ειμαι (προ εγκυμοσυνης) 10 κιλα κατω απο οτι ημουν στο γαμο τι να κανω?κομματακι βαρκα θα μου ειναι το νυφιατικο στρινγκ!τωρα με την εγκυμοσυνη δεν κανει!λες να καταστραφει το σπιτι μου γιατι δε φοραω στρινγκ στην εγκυμοσυνη!!!ο μοντιεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγαπητέ Rasputin μάλλον ζεις σ'ένα κόσμο όμορφα και ονειρικά πλασμένο όσον αφορα τις σύγχρονες γυναίκες.Η κούραση που αναφέρεις είναι πολύ μεγάλος ανασταλτικός παράγοντας σε όλα μπορείς να ζήσεις μία εβδομάδα με τις ευθύνες μίας γυναίκας????ο δικός μου τουλάχιστον δύσκολα έστω και για μία μέρα έτσι δηλώνει.

Κατ 'εμέ η γκρίνια που αναφέρεις δεν είναι αναίτια τα περισσότερα προβλήματα ξεκινούν από τον οικονομικό παράγοντα (που είναι ο πιο βασικός) και μετά τον σεξουαλικό διότι αν εσύ έχεις ένα καλό εισόδημα θα μπορέσεις να παρέχεις στη σύζυγο σου και ένα άτομο να την βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού και ουπς:!: νατος ο χρόνος για τον εαυτό της και το beaute και η διαθεση για string και γούστα.Η δικιά μας δουλειά δεν τελείωνει ποτέ ενώ εσείς ένα 8ωρο άντε 10ωρο και τέρμα.

Το γεγονός πως οι άνδρες δε χαλάν εύκολα το σπίτι τους το γνωρίζουμε γιατί απλούστατα δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν μόνοι τους (τουλάχιστον οι περισσότεροι) και έτσι μένουν στο σπιτάκι τους βολεμένοι.Την απόφαση για τον χωρισμό την παίρνει πάντα η γυναίκα γι'αυτό και τις επιρρίπτουν ευθύνες μετά ότι δεν προσπάθησε να σώσει το γάμο της.

Το άλλο για το φαϊ που αναφέρεις αν τι λες κιόλας τι θέλεις να μαγειρέψει είναι ακόμα καλύτερα αυτό είναι μεγάλη ξεκούραση και όχι η απάντηση "κάνε ότι θες" και την επόμενη μέρα "ωχ τι φαϊ είναι αυτό που μαγείρεψες????δε θέλω:mrgreen::mrgreen::evil::twisted:.

Αυτά εντελώς φιλικά.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...