Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πρόβλημα στην κουμπάρα μου

platykodon

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 431
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα, αν και λόγω δουλειάς δεν έχω χρόνο να μπαίνω στο δίκτυο χτες διάβασα την συνέχεια του θέματος και ελπίζω να τελειώσουν εδώ τα πράγματα. από την δικιά μου εμπειρία όμως έχω να πω ότι αφού υπήρχε προϊστορία μάλλον θα "ξαναπέσει". Στη σύζυγό μου τον Γενάρη της έκανα αυτό το σκηνικό (τύπωσα τις συνομιλίες, φώναξα και τον αδελφό της και έγινε χαμός) και αυτό γιατί τους προηγούμενους 2 μήνες είχαμε κάτσει μόνοι μας 4-5 φορές και τα λέγαμε αλλά δεν άλλαζε τίποτα, της έσπασα και το κινητό γιατί διάβασα κάτι σμσ.. τίποτα. Ε, μετά τον Γενάρη μαζεύτηκε για... 5 περίπου μήνες. Τώρα πλέον πάλι τα ίδια... και ναι μεν τότε είχα βάλει και εγώ τέτοιο πρόγραμμα (το αγόρασα τελικά...) αλλά από τον Γενάρη και μετά το έχω βγάλει... δεν θέλω να είμαι δεσμοφύλακας του συντρόφου μου... (βέβαια πάω για κανόνι τελικά) κλείνοντας θέλω να ευχηθώ ότι καλύτερο στην angel51, και έχω να πω ότι την καταλαβαίνω πλήρως, δεν θα ξεχάσω το συναίσθημα μόλις διάβασα την πρώτη αναφορά... κράταγα τα παιδιά για να πάει για καφέ με φίλη της και τελικά ήταν σε ραντεβού... χάθηκε ο κόσμος από τα πόδια μου... τεσπά κάθε περίπτωση διαφορετική, εύχομαι και πάλι ότι καλύτερο...

δε το πιστευω....κρατουσες τα παιδια νομιζοντας οτι θα ειναι με μια φιλη κ αυτη ηταν...με αλλον!!???:evil: τι περασες κ συ!τελικα ειδατε παιδια?δεν ειναι μονο καποιοι αντρες που λεμε .... αλλα εχει κ κατι γυναικες...συγνωμη φιλε μου γενικα αναφερομαι...δε μπορω ειλικρινα να φανταστω πως ενιωσες μολις το ανακαλυψες ...κ μπραβο σου που ειχες τη δυναμη να της δωσεις τοσες ευκαιριες.τελικα τι εγινε το σταματηησε το...σπορ?η χωρισατε?:evil:

Καλησπέρα, αν και λόγω δουλειάς δεν έχω χρόνο να μπαίνω στο δίκτυο χτες διάβασα την συνέχεια του θέματος και ελπίζω να τελειώσουν εδώ τα πράγματα. από την δικιά μου εμπειρία όμως έχω να πω ότι αφού υπήρχε προϊστορία μάλλον θα "ξαναπέσει". Στη σύζυγό μου τον Γενάρη της έκανα αυτό το σκηνικό (τύπωσα τις συνομιλίες, φώναξα και τον αδελφό της και έγινε χαμός) και αυτό γιατί τους προηγούμενους 2 μήνες είχαμε κάτσει μόνοι μας 4-5 φορές και τα λέγαμε αλλά δεν άλλαζε τίποτα, της έσπασα και το κινητό γιατί διάβασα κάτι σμσ.. τίποτα. Ε, μετά τον Γενάρη μαζεύτηκε για... 5 περίπου μήνες. Τώρα πλέον πάλι τα ίδια... και ναι μεν τότε είχα βάλει και εγώ τέτοιο πρόγραμμα (το αγόρασα τελικά...) αλλά από τον Γενάρη και μετά το έχω βγάλει... δεν θέλω να είμαι δεσμοφύλακας του συντρόφου μου... (βέβαια πάω για κανόνι τελικά) κλείνοντας θέλω να ευχηθώ ότι καλύτερο στην angel51, και έχω να πω ότι την καταλαβαίνω πλήρως, δεν θα ξεχάσω το συναίσθημα μόλις διάβασα την πρώτη αναφορά... κράταγα τα παιδιά για να πάει για καφέ με φίλη της και τελικά ήταν σε ραντεβού... χάθηκε ο κόσμος από τα πόδια μου... τεσπά κάθε περίπτωση διαφορετική, εύχομαι και πάλι ότι καλύτερο...

αν μου το εκανε εμενα αυτο ο αντρας μου,θα του ελεγα κρατα τα παιδια παω για ποτο..και μην ξεχασεις πρεπει να τα κανεις και μπανιο και να τους πεις και ιστοριες κι επειδη θα αργησω πεσε νωρις για υπνο για να μπορεις να ξυπνησεις νωρις αυριο να τα ετοιμασεις για το σχολειο!!

παντως υπαρχει και η αλλη πλευρα οπου πραγματι ο αλλος δεν ξαναμπαινει..παντα υπαρχει μια αμφιβολια αλλα αν δε σου δειχνει οτι συνεχιζει προσπαθεις να το ξεχνας..

Δεν αξιζει κοριτσια μου ν'ασχολουμαστε μ'αυτες, το θεμα ειναι οι αντρες μας τι κανουν? Πως σεβονται τον εαυτο τους και την οικογενεια τους?

εχει δικιο η angel..αλλωστε οι περισσοτεροι δηλωνουν "ελευθεροι" οποτε δεν φταινε αυτες..ασε που και στο πιατο να το δωσουν αυτες,αν ο αλλος δεν "ψαχνεται" δεν προκειται να παρει..το κακο ειναι οτι ευκολα ξεφευγεις και δυσκολα επανερχεσαι..

ασχετο αλλα πως στο καλο κανουμε multiquote?

Διαφημίσεις

και μετα απο αυτο τι γινεται?

α!μετα αφου πατησεις πχ σε 3 η παραπανω ποστ η 2 η οσα θες τελος παντων:rolleyes: αφου πατησεις αυτο το τετραγωνακι πας εκει που λεει απαντηση κ θα στα βγαλει ολα!

οκ ευκολο ηταν..sorry για το off topic και δημητρα σ'ευχαριστω

τπτ βρε...

παντως μπεν10 μπραβο που δε την πλακωσες στα χαστουκια...δε ξερω αν αλλος θα κρατιοταν στη θεση σου!

Διαφημίσεις

... να σας πω την πικρή αλήθεια μου πέρασε απο το μυαλό για μια στιγμή (χωρίς πλάκα), αλλά η προσωπική μου πορεία μέχρι τώρα στηρίζεται στην φιλοσοφία free willy (free will - ελεύθερη βούληση) και ας με έχει βγάλει λάθος, ... άλωστε απο τα λάθη μας μαθαίνουμε.. όμως ποτέ η βία δεν είναι στις επιλογές μου. ακόμα δεν έχει τελειώσει η ιστορία (μαζί είμαστε προς το παρόν, είναι και τα παιδιά...) δυστυχώς δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο να μιραστώ μαζί σας περισσότερα, επιφυλάσσομαι για το μέλλον (πάω για το γάλα του μικρού)

:shock::shock::shock::shock: να πει ο αντρας μου ''παω για το γαλα του μικρου'' κ τι στον κοσμο!τι να πω ρε παιδια!οτι θες να μοιραστεις εμεις εδω ειμαστε!

:shock::shock::shock::shock: να πει ο αντρας μου ''παω για το γαλα του μικρου'' κ τι στον κοσμο!τι να πω ρε παιδια!οτι θες να μοιραστεις εμεις εδω ειμαστε!

το ιδιο ακριβως σκεφτηκα και εγω για τον δικο μου που οποτε του λεω ανα μπορει να φτιαξει γαλα (φρεσκο απλα να το ζεστανει) μου απαντα ''δε το πετυχαινω":shock: γαλα ειναι ανθρωπε μου οχι μπακλαβας:evil:

vXPNp3.png

QcHZp3.png

Αχ... Τελικα δεν ειμαστε μονο εμεις οι γυναικες τα θυματα... Ειναι στον ανθρωπο κατα ποσο εκτιμαει αυτο που εχει διπλα του... Τι να σου πω? Παρηγορια στον αρρωστο? Οχι. Να κανεις αυτο που πειστευεις εσυ καλυτερο για σενα και τα παιδα σου... Και... Ψυχραιμια... Τι αλλο να σου πω? Σε καταλαβαινω, οχι απλα απολυτα, πιο πολυ δεν γινεται...

fmpG.jpgaurPp2.png?UGOrssO8

Διαφημίσεις

Αχ εμενα οχι μονο γαλα ετοιμαζει αλλα το εχει κανει και μπανιο γιατι ειχε ερθει μια φιλη μου για καφε και ειχα να την δω σχεδον χρονο..

ben10 καλο κουραγιο και σε εσενα και μπραβο σου που ξερεις και να ζεστανεις γαλατακι!!!!!

(ευτυχως εχω ενα καλο αντρουλη που με βοηθαει πολυ πολυ,αλλα ακομα δεν εμαθε να κανει γαλατακι...που θα παει ομως..)

παντως παιδια οι αντρες και κουτσουκελα να κανουν δεν χαλανε τοσο ευκολα την οικογενεια τους σε αντιθεση με τις γυναικες που αν προχωρησουν σε παρανομο δεσμο μετα τα ισοπεδωνουν οοολα!!!!

ben10 καλο κουραγιο και σε εσενα και μπραβο σου που ξερεις και να ζεστανεις γαλατακι!!!!!

(ευτυχως εχω ενα καλο αντρουλη που με βοηθαει πολυ πολυ,αλλα ακομα δεν εμαθε να κανει γαλατακι...που θα παει ομως..)

παντως παιδια οι αντρες και κουτσουκελα να κανουν δεν χαλανε τοσο ευκολα την οικογενεια τους σε αντιθεση με τις γυναικες που αν προχωρησουν σε παρανομο δεσμο μετα τα ισοπεδωνουν οοολα!!!!

ειναι σχετικο και στον ανθρωπο πιστευω..ποσες μανουλες εχουμε ακουσει οτι τις παραταει ο αντρας τους?ας πουμε εγω δεν θα χαλουσα την οικογενεια μου ισως κι αν ο αντρας μου μου εκανε καποια κουτσουκελα οπως λες (ευτυχως δεν διαβαζει καθολου το σαιτ για να παρει αερα)..αλλο το οτι θα πηγαινα καποιες μερες ισως στη μητερα μου για να δει πως ειναι χωρις εμενα και το παιδι..αρκει να ειχε τα αρ..... κοτσια να μου πει τι εκανε και γιατι το εκανε..αυτα αν ηταν κουτσουκελα μια βραδιας..αν ηταν παραλληλη σχεση πολυ πιθανον να εφευγα..

ειναι σχετικο και στον ανθρωπο πιστευω..ποσες μανουλες εχουμε ακουσει οτι τις παραταει ο αντρας τους?ας πουμε εγω δεν θα χαλουσα την οικογενεια μου ισως κι αν ο αντρας μου μου εκανε καποια κουτσουκελα οπως λες (ευτυχως δεν διαβαζει καθολου το σαιτ για να παρει αερα)..αλλο το οτι θα πηγαινα καποιες μερες ισως στη μητερα μου για να δει πως ειναι χωρις εμενα και το παιδι..αρκει να ειχε τα αρ..... κοτσια να μου πει τι εκανε και γιατι το εκανε..αυτα αν ηταν κουτσουκελα μια βραδιας..αν ηταν παραλληλη σχεση πολυ πιθανον να εφευγα..

εννοειτε οτι ειναι στον ανθρωπο...και στο τι φλασια θα φας...

αλλα νομιζω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο αντρων που θα απατησουν δεν θα το κανουν επειδη ερωτευτηκαν την καθε γκομενιτσα...(βεβαια εξακολουθει να ειναι απατη κ αυτο!):evil:

οι γυναικες συνηθως ερωτευονται τον εραστη τους

----συνηθως,οχι παντα---

και εγω νομιζω μια κουτσουκελα θα την συγχωρουσα παντως....:?

φτου φτου μακρια γιατι δεν ειμαι και ο ποιο ηρεμος ανθρωπος στον κοσμο...απο νευρα μπολικα!!!

εννοειτε οτι ειναι στον ανθρωπο...και στο τι φλασια θα φας...

αλλα νομιζω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο αντρων που θα απατησουν δεν θα το κανουν επειδη ερωτευτηκαν την καθε γκομενιτσα...(βεβαια εξακολουθει να ειναι απατη κ αυτο!):evil:

οι γυναικες συνηθως ερωτευονται τον εραστη τους

----συνηθως,οχι παντα---

και εγω νομιζω μια κουτσουκελα θα την συγχωρουσα παντως....:?

φτου φτου μακρια γιατι δεν ειμαι και ο ποιο ηρεμος ανθρωπος στον κοσμο...απο νευρα μπολικα!!!

Κι εγω τα νευρα τα ειχα απο ανεκαθεν, ειμαι πολυ νευρικη γενικως σαν ανθρωπος απο τη φυση μου αλλα την καταλληλη στιγμη η φυση σε προικιζει και με ψυχραιμια...

fmpG.jpgaurPp2.png?UGOrssO8

Εγω παλι δεν συγχωρω καμια κουτσουκελα που λενε τα κοριτσια. Για το παραμικρο που θα εβλεπα τετοιου ειδους θα τιναζα τα παντα στον αερα και το ξερει πολυ καλα. και εκεινος το ιδιο σε μενα. Εχουμε αλληλοπροειδοποιηθει στο παρελθον για αυτο. Δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου ουτε να τον αγγιζω ξεροντας οτι εχει ΔΙΑΛΕΞΕΙ να παει με αλλη εστω και για μιση ωρα. Πιστευω οτι απαξ και ο ενας απο τους δυο ψανχετε υπαρχουν λογοι και θα συνεχισουν να υπαρχουν. Ειναι να μην ανοιξει ο ασκος του Αιολου. Και πειτε με ιδιοτροπη. Δεν με νοιαζει. Ο αντρας μου με λεει ζηλιαρα. Του λεω ειμαι. ΠΟΛΥ και αν σε πετυχω θα στα κοψω απο την ριζα και θα σε στειλω στην μανα σου!!!!!!....και το αστειο ειναι οτι το εννοω. Και το ξερει....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Εγω παλι δεν συγχωρω καμια κουτσουκελα που λενε τα κοριτσια. Για το παραμικρο που θα εβλεπα τετοιου ειδους θα τιναζα τα παντα στον αερα και το ξερει πολυ καλα. και εκεινος το ιδιο σε μενα. Εχουμε αλληλοπροειδοποιηθει στο παρελθον για αυτο. Δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου ουτε να τον αγγιζω ξεροντας οτι εχει ΔΙΑΛΕΞΕΙ να παει με αλλη εστω και για μιση ωρα. Πιστευω οτι απαξ και ο ενας απο τους δυο ψανχετε υπαρχουν λογοι και θα συνεχισουν να υπαρχουν. Ειναι να μην ανοιξει ο ασκος του Αιολου. Και πειτε με ιδιοτροπη. Δεν με νοιαζει. Ο αντρας μου με λεει ζηλιαρα. Του λεω ειμαι. ΠΟΛΥ και αν σε πετυχω θα στα κοψω απο την ριζα και θα σε στειλω στην μανα σου!!!!!!....και το αστειο ειναι οτι το εννοω. Και το ξερει....

:lol::lol::lol::lol: και εγω του λεω οτι θα του τον κοψω αν κανει κατι.....

καλα ολοι μιλαμε εκ του ασφαλους βεβαια....και εγω δεν θα μπορουσα να τον αγγιξω κτλ αλλα νομιζω οτι θα προσπαθουσα....και ναι ειμαι πααααρα πολυ ζηλιαρα....ο αντρας μου ειναι σχετικα επωνυμος λογω επαγγελματος και πολλες ορμανε!!!

ο καθενας οπως νιωθει.....και αναλογα με την περιπτωση παντα...

εγω παντως παντως xwriata σε καμια φιλη μου δεν θα ελεγα να τα μαζεψει και να φυγει με τη μια...αυτο που θα εκανα εγω,που θα ελεγα στην κολλητη μου, αυτο ειπα και στην angel51.

απο εκει κ περα ο καθενας κανει οπως νιωθει,μεγαλα κοριτσια ειμαστε.....

:lol::lol::lol::lol: και εγω του λεω οτι θα του τον κοψω αν κανει κατι.....

καλα ολοι μιλαμε εκ του ασφαλους βεβαια....και εγω δεν θα μπορουσα να τον αγγιξω κτλ αλλα νομιζω οτι θα προσπαθουσα....και ναι ειμαι πααααρα πολυ ζηλιαρα....ο αντρας μου ειναι σχετικα επωνυμος λογω επαγγελματος και πολλες ορμανε!!!

ο καθενας οπως νιωθει.....και αναλογα με την περιπτωση παντα...

εγω παντως παντως xwriata σε καμια φιλη μου δεν θα ελεγα να τα μαζεψει και να φυγει με τη μια...αυτο που θα εκανα εγω,που θα ελεγα στην κολλητη μου, αυτο ειπα και στην angel51.

απο εκει κ περα ο καθενας κανει οπως νιωθει,μεγαλα κοριτσια ειμαστε.....

συμφωνω συμφωνω..

κ γω συμφωνω δε λες σε κανεναν με τη μια σηκω κ φυγε κ ειδικα οταν υπαρχει ενα παιδι.ΕΚΤΟΣ αν υπαρχει πολυ σοβαρος λογος.πχ αν την χτυπαει εκει δε σηκωνω κουβεντα αν ειναι αλκοολικος αν κακοποιει το παιδι...αλλα επειδη εκανε μια φορα σαιμπερ σεξ να παρεις διαζυγιο οχι!ΝΑΙ ειναι απιστια για μενα.ΝΑΙ αν το εκανε ο δικος μου θα τον εκανα ξεφτιλα!και ΝΑΙ δε θα ξαναακουμπουσε ΠΟΤΕ υπολογιστη.αν πηγαινε σταληθεια με αλλη πραγματικα δε ξερω τι θα εκανα.αλλο να παει με αλλη κ αλλο να ερωτευτει αλλη.αν ερωτευοταν αλλη....οτι κ να εκανα δε θα μπορουσα να τον κρατησω!!!αν απλα πηγαινε με μια αλλη...σταληθεια δε ξερω τι να απαντησω!!το πρωτο πραγμα που θα σκεφτομουν θα ηταν να χωρισω!αυτο ειναι σιγουρο!αλλα δε ξερω που θα καταληγαμε τελικα!

αν παλι τσιλιμπουρδιζε συνεχεια στο φεις μπουκ ε τοτε μαλλον θα τον ετζαζα απο το σπιτι.δηλαδη οκ ειπαμε 1-2-3 ε φτανει πια...

κ γω οντως αυτα ακριβως θα ελεγα σε μια φιλη μου

Και εγώ που νόμιζα ότι μόνο οι άνδρες τα κάνουν αυτά...Έχεις καταλήξει στην αιτία όλων αυτών?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...