Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ένας γρίφος για μάλλον μέτριους λύτες

Πάνος Β

Recommended Posts

Ο σύζυγος είναι κοντοστούπης και με κοιλιά. Επίσης, κουτσομπόλης, περίεργος και λίγο ξεκατινιασμένος.

Από την πρώτη νεανική του ηλικία δεν είχε μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες. Βλέπεις, του άρεσαν οι κουκλάρες αλλά αυτές δεν του έριχναν 2η ματιά, (όχι τόσο λόγω εμφάνισης αλλά κυρίως λόγω χαρακτήρα), όλο κάτι κακάσχημες τον θέλανε αλλά δεν τις ήθελε αυτός.

Κάποια στιγμή του κάθισε το 10 το καλό. Σε ένα πάρτυ γνώρισε μια κοπελάρα σαν τα κρύα τα νερά. Τρελός και παλαβός μαζί της, κάνανε δεσμό και κυλούσε η ζωή ωραία. Πήγε φαντάρος και, όταν γύρισε, βρήκε την κουκλάρα αλλαγμένη, κάπως βαριεστημένη, κάπως ξυνισμένη. Τελικά, η κουκλάρα του το έσκασε το παραμύθι, ήθελε να χωρίσουν. Ο τύπος ανακάλυψε ότι η κουκλάρα τα έφτιαξε με έναν άλλο τύπο, κακάσχημο μεν, μικροεπιχειρηματία και κάτοχο καμπριολέ οχήματος δε. Μαζί με το ξεσκέπαστο αυτοκίνητο διέθετε και ξεσκέπαστο κεφάλι - τουτέστιν καράφλα - αλλά την κοπελιά ουδόλως την ενδιέφερε.

Ο δικός μας (δηλ. ο άντρας του γρίφου του Πάνου) τα έβαψε μαύρα και άλλαξε πόλη. Συγκεκριμένα, μετακόμισε 504χλμ νοτιότερα.

Ελπίζοντας σε μια νέα ζωή στη νέα πόλη και με νέα δουλειά, ξεκίνησε πάλι να ψάχνει για γυναίκα. Μέχρι να τη βρει, εννοείται ότι έβλεπε του κόσμου τις τσόντες και δούλευε υπερωρίες στη γνωστή "χειρωνακτική εργασία" για εκτόνωση.

Τα χρόνια πέρασαν, καβατζάρισε και τα 30 και αποφάσισε ότι πρέπει να συμβιβαστεί και να βρει μια γυναίκα καλή και νοικοκυρά να κάνει οικογένεια.

Βρήκε μια γυναίκα, τρία χρόνια μεγαλύτερή του, πολύ μέτρια στην εμφάνιση, πολύ καλή κοπέλα, νοικοκυρά (κατά τη γνώμη του, γιατί κατά τη γνώμη μου δεν είναι), θεοσεβούμενη, με ένα διαμερισματάκι προικούλα.

Η κοπέλα αυτή ήταν ήδη στα 35 και είχε αγχωθεί κι αυτή να κάνει οικογένεια και παρότι δεν τρελάθηκε με τον άντρα του γρίφου (υπενθυμίζω ότι είναι κουτσομπόλης και περίεργος) αποφάσισε να κάνει οικογένεια μαζί του.

Παντρεύονται, η γυναίκα μένει έγκυος, από τη λαιμαργία της πήρε 30 κιλά στην εγκυμοσύνη (ήδη ήταν τροφαντή, φανταστείτε πως έγινε). Γεννάει ένα πανέμορφο κοριτσάκι, γλυκύτατο, πανέξυπνο, ένα θαυματάκι της φύσης. Το βλέπανε όλοι και αναρωτιόνταν πώς είναι δυνατόν από αυτούς τους γονείς να βγει αυτό το υπέροχο πλασματάκι.

Το ζευγάρι χαιρόταν το μωράκι του που μεγάλωνε και γινόταν όλο και πιο όμορφο και πιο έξυπνο, αγοράσανε νεόδμητο διαμέρισμα, αφού πουλήσανε το προικώο, και πάνω στη μετακόμιση - τσουπ - η δικιά σου ξαναμένει έγκυος, περιχαρής που στα 37 της ξαναέμεινε έγκυος, άρα με λίγη τύχη στα 39 θα κατάφερνε να κάνει και το τρίτο, αν και εφόσον κατάφερνε να πείσει το σύζυγο, ο οποίος ισχυριζόταν ότι μετά το 2ο μωρό θα το έκλεινε το "μαγαζί".

Ο καιρός κυλούσε και η αναμονή του δεύτερου μωρού είχε κάνει το ζευγάρι τρισευτυχισμένο. Γύρω στα Χριστούγεννα περίμεναν την άφιξη του νέου μέλους, όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια γι' αυτούς, καθότι το μωρό γεννήθηκε μεν κοντά στα Χριστούγεννα, όμως η γέννησή του συνοδεύτηκε από μεγάλη λύπη και αγωνία, καθότι είχε ένα πρόβλημα υγείας.

Για τα επόμενα δυο χρόνια το ζευγάρι ανέβηκε έναν Γολγοθά, κατά τη διάρκεια του οποίου το παιδί τους πολλές κινδύνευσε να φύγει από τη ζωή, τα έξοδα νοσηλείας και θεραπείας ήταν τεράστια και γενικώς η ζωή τους ανατράπηκε από τη μια στιγμή στην άλλη.

Για δύο χρόνια το ζευγάρι ήταν αδύνατο να έχει σεξουαλικές σχέσεις, καθότι η μητέρα βρισκόταν στο νοσοκομείο με το παιδί, ενώ ο πατέρας στο σπίτι με το άλλο παιδί.

Κάποια στιγμή, δυο χρόνια μετά τη γέννηση του παιδιού η ταλαιπωρία τους έλαβε τέλος, γιατί επιτέλους επέστρεψαν σπίτι. Όμως το παιδί, δυστυχώς, έχει ακόμη προβλήματα υγείας, δυσεπίλυτα, και είναι άγνωστο αν θα ιαθεί κάποτε.

Η γυναίκα έχει χάσει κατά κάποιο τρόπο τη λίμπιντό της και οι συνευρέσεις του ζευγαριού γίνονται όλο και πιο αραιές και όλο και πιο χλιαρές.

Ο άντρας, κατανοώντας τα όσα έχει περάσει η γυναίκα του, δεν θέλει να την πιέσει. Θυμήθηκε τις ξεχασμένες τσόντες της εργένικης ζωής του, μόνο είναι δύσκολο να τις βάζει στο σπίτι, γιατί η μεγάλη κόρη, εφόσον το μωρό κοιμάται με τη μαμά και τον μπαμπά, απαιτεί κι αυτή το ίδιο κι έτσι καταλαμβάνει τη μέση του κρεβατιού του ζευγαριού.

Μια μέρα που αποφάσισε ο σύζυγος να βγει από το σπίτι να ξεσκάσει, βγήκε με κάτι συναδέλφους και πήγε σε ένα στριπτιτζάδικο. Αν και αισθάνθηκε λίγο ένοχος, ωστόσο το είπε στη γυναίκα του ότι πήγε για πλάκα με φίλους, κάνανε το σχετικό σχολιασμό, γελάσανε και μετά το ξεχάσανε.

Αμ, δε που το ξέχασε αυτός! Μετά από ένα μήνα ξαναπήγε και μετά ξανά και ξανά και ξανά. Η γυναίκα του δεν έδινε σημασία, ίσως βολευόταν κι αυτή, γιατί ξέφευγε έτσι από το οχληρά γι' αυτήν συζυγικά καθήκοντα.

Ο άντρας από τις τσόντες και τα στριπτιζάδικα πέρασε και μοναξιά της πληρωμένης γυναικείας συντροφιάς, συνήθισε, κόλλησε και τελικά δικαιολόγησε τον εαυτό του ότι όλο αυτό αποτελεί πλέον τη μοναδική του διασκέδαση, αφού στο σπίτι το περιβάλλον είναι μελαγχολικό, με το άρρωστο παιδί του και τη γυναίκα του που έχει καταβληθεί ψυχολογικά από την όλη κατάσταση.

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 120
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απαντώ για να παίξω, αν και δεν το θεωρώ γρίφο.....

Η ανωμαλία Πάνο δεν έρχεται με τα χρόνια ή με το γάμο....προϋπάρχει....

Το γιατί παντρεύτηκε ο κύριος είναι ο πραγματικός γρίφος...μάλλον το έκανε γιατί δε δεχόνταν ότι είναι τόσο ανώμαλος...ήθελε να δείχνει όσο πιο φυσιολογικός.......ε αν δεν το χεις το φυσιολογικό δεν το έχεις.....η πραγματική του φύση νίκησε.....

Το θέμα είναι η γυναίκα του το ξέρει?

Κι αν ναι, γιατί μένει σε έναν ανώμαλο?

Δε σιχαίνεται?

Δε φοβάται? κυκλοφορούν κι ασθένειες...έχει και παιδιά τρομάρα της!!!!!!

Και το κυριότερο..........λένε δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι........πέρα τώρα από παρατηρήσεις και βιβλία και μπλα μπλα, πως ανέχεσαι να κάνεις παρέα τέτοια άτομα?

Δε νιώθεις να σου βρωμίζουν την αύρα?

Αφήνεις τέτοια άτομα να βρίσκονται σε ακτίνα χιλιομέτρου κοντά στα ΔΙΚΑ σου παιδιά?

Ανατριχιάζω!!!!!!!!!!!

αμαν βρε πανο ο ενας ανωμαλος ο αλλος παραταει τη γυναικα κ τα παιδια κ παει διακοπες με την πρωην δηλαδη να τους εψαχνες δε θα τους εβρισκες:P

Διαφημίσεις

εσυ πανο δε μας λες κ την δικη σου εκδοχη!για πες εσυ που τα ξερεις κ καλυτερα!τι φταιει που εκδηλωθηκε ο τσοντακιας?γιατι το ειχε μεσα του σιγουρα.κιαυτη η ερμη η γυναικα ας βγαλει πλεον την τρυπια σκοροφαγωμενη ρομπα κ τα ρολευ κ ας του δειξει τι χανει:rolleyes:κ μετα να τον τζασει ακου εκει παρεα πληρωμενων γυναικων!αηδια!

τι γελατε εσεις καλε:mrgreen:

Πανο, οπως θα διαπιστωσες, οι γυναικες .... δεν παιζονται. Εσυ ενα <γριφο> βαζεις κι εμεις αλλους δεκα βγαζουμε.

Αβυσσος το μυαλο του ανθρωπου. Καλο ξεμπερδεμα.

Εχω μια απορια και θα ηθελα, παρακαλω, μια απαντηση. Εσυ πως εμπλεκεσαι με ολο αυτο? Εννοω, πως δρουν οι αποψεις μας για τους "γριφους" σου, σε σενα????

Πανο, οπως θα διαπιστωσες, οι γυναικες .... δεν παιζονται. Εσυ ενα <γριφο> βαζεις κι εμεις αλλους δεκα βγαζουμε.

Εχω μια απορια και θα ηθελα, παρακαλω, μια απαντηση. Εσυ πως εμπλεκεσαι με ολο αυτο? Εννοω, πως δρουν οι αποψεις μας για τους "γριφους" σου, σε σενα????

χα χα :P:p:p:p

μαλλον τις επεξεργαζεται το βραδυ που θα παει για υπνο χα χα χα

Διαφημίσεις

τελικα ειναι συγγραφεας η οχι?εγω λατρευω stephen king τα εχω διαβασει σχεδον ολα.ειναι τελειος.

ελα καλε....εχεις κ την απορια???

βαλε του δυσκολα κοπελα μου μεχρι να ερθει το δικο μας κουιζ χα χα ;););)

την εχεις καταβρει ποιητη μας???

Διαφημίσεις

Βλεπει την γυναικα του σαν την μητερα των παιδιων του και οχι σαν ερωμενη..γι αυτον ειναι κατι σαν "ιερο" γιατι δε μπορει πχ να σκεφτεται οτι το στομα που φιλαει τα παιδια του πριν,χθες προχθες ειχαν κανει κατι αλλο..(καταλαβαινετε πιστευω)..οι σεξουαλικες επαφες ειναι σχεδον μηχανικες χωρις παθος και πολλες φορες χωρις φιλια αλλα ουτε και αγγιγματα περα απο τα αναγκαια..ο ανδρας θελοντας να καλυψει τις σεξουαλικες του αναγκες ξεκινησε αρχικα με videakia και στην συνεχεια ακολουθησαν οι αλλες γυναικες(στην προκειμενη περιπτωση επι χρημασι) οπου καλυπταν τις αναγκες που ο ιδιος δεν αφηνε την γυναικα του να καλυψει..γι αυτο ισως να φταιει ο τροπος που εβλεπε την μητερα του..δηλαδη η μητερα ειναι κατι ιερο και δεν μπορει να κανει τα "αισχη" που κανουν οι αλλες γυναικες..η γυναικα πρεπει να ειναι αφοσιωμενη στην περιποιηση του ανδρος,των παιδιων και του νοικοκυριου..βεβαια γι αυτον μονο ο ιδιος εχει αναγκες αλλα ποτε η γυναικα του..

ΥΓ:Ιολη?σεναριογραφος?

Καλημέρα σε όλες,

τα παιδάκια μου μόλις ξύπνησαν. Επομένως ποστάρω ότι έχω γράψει μέχρι τώρα (όχι πολλά) και θα αντιπαρέρθω κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα για τα υπόλοιπα.

Πρώτα πρώτα, δεν παίζεστε (που λέει και η Γεωργία)! Δεν παίζεστε! Γέλασα, στεναχωρήθηκα, θύμωσα, ενδιαφέρθηκα, ξαναγέλασα. Δεν παίζεστε!

Επειδή υπάρχει μια γενική απορία σχετικά με τα κίνητρα πίσω από τους γρίφους, θα απαντήσω πρώτα στην Γεωργία, που έχει κάνει την σχετική ερώτηση.

Γεωργία,

Μια σοβαρή ερώτηση προδιαθέτει μια σοβαρή απάντηση.

Είμαι ένας μελετητής της ανθρώπινης φύσης. Βρίσκω τους ανθρώπους συναρπαστικούς. Εκεί που νομίζεις ότι τους έχεις καταλάβει, παφ! Στην κάνουν αλά ιταλικά. Έτσι, χαζεύω τον κόσμο γύρω μου. Φίλους και συγγενείς, γνωστούς και αγνώστους. Μέχρις εδώ, όλα αυτά τα κάνω εκτός φόρουμ.

Κάποια στιγμή είχα μια απορία που δεν μπορούσα να λύσω (πρώτος γρίφος). Σκέφτηκα λοιπόν να δοκιμάσω να ...πάρω την γνώμη του κοινού (φόρουμ). Το πείραμα μου απέδωσε διττά, διότι όχι μόνο το πάνελ φώτισε πλευρές που δεν είχα φανταστεί, με αποτέλεσμα τώρα να είμαι πολύ κοντά – πιστεύω – στην λύση του γρίφου, αλλά και άρεσε πολύ σαν θέμα. Δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση.

Έτσι ήρθαμε στον δεύτερο γρίφο.

Υπομονή δεν έχεις ποτέ αρκετή και Επιμονή δεν πρέπει να έχεις αρκετή

τι εννοεις μελετητης ανθρωπινης φυσης:shock::shock: εννοεις αυτη ειναι η εργασια σου?πρωτη φορα το ακουω αυτο το επαγγελμα:roll:

βαλε στο καπακι κ τον τριτο αλλα παρατηρησα κατι.ολο η γυναικα ειναι θυμα ρε παιδι μου.η μια κερατωμενη απο την πρωην η αλλη απο στριπτιζτουδες...καμια σουρλουλου δε παιζει?αντε αντε γιατι τσατιζομαι με τους αντες οσο τα βλεπω!κανει κακο στα ορμονικα μου:mrgreen:

Είμαι ένας μελετητής της ανθρώπινης φύσης. Βρίσκω τους ανθρώπους συναρπαστικούς. Εκεί που νομίζεις ότι τους έχεις καταλάβει, παφ! Στην κάνουν αλά ιταλικά. Έτσι, χαζεύω τον κόσμο γύρω μου. Φίλους και συγγενείς, γνωστούς και αγνώστους. Μέχρις εδώ, όλα αυτά τα κάνω εκτός φόρουμ.

Aυτό το κάνω και εγώ καθώς επίσης και ο σύζηγος...( δεν μου το έχει πει αλλά το βλέπω )

Εγώ επίσης παρατηρώ πολύ και παιδιά φίλων γνωστών συγγενών...θεωρώ ότι έτσι ίσως αποφύγω κάποια λάθη...

υ,γ,: παιδιά γιατί θεωρείται το να βλέπει ένας άνθρωπος πορνοταινίες ότι ειναι ανωμαλία ? :idea:

rQGhp3.png

υ,γ,: παιδιά γιατί θεωρείται το να βλέπει ένας άνθρωπος πορνοταινίες ότι ειναι ανωμαλία ? :idea:

Απ'το στόμα το πήρες! Έκανε κάτι έκφυλο ο άνθρωπος και δεν το πήρα χαμπάρι;

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

τι εννοεις μελετητης ανθρωπινης φυσης:shock::shock: εννοεις αυτη ειναι η εργασια σου?πρωτη φορα το ακουω αυτο το επαγγελμα:roll:

βαλε στο καπακι κ τον τριτο αλλα παρατηρησα κατι.ολο η γυναικα ειναι θυμα ρε παιδι μου.η μια κερατωμενη απο την πρωην η αλλη απο στριπτιζτουδες...καμια σουρλουλου δε παιζει?αντε αντε γιατι τσατιζομαι με τους αντες οσο τα βλεπω!κανει κακο στα ορμονικα μου:mrgreen:

παλι ρεντα Dimitroula μου ! ! !:lol:

καλα Πανο Β δεν ειδες οτι υπαρχει και αλλος γριφος

μπες στον κοπο να τον λυσεις, αντε αντε, μετα το παστιτσακι που θα φουρνισεις λεω να δωσεις καμια απαντησουλα και εκει ε, μην τεμπελιαζουμε το μυαλο θελει τριβη, ετσι ετσι δε χαλαρωνουμε!

ελα σου χω γριφο το εκανες μοδα μπαγασακο χε χε

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1660378&posted=1#post1660378

και που ΄σαι ακομη, φαια ουσια θα χασεις ετσι για να μελετησεις και τη δικη σου ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ!

προσωπικά δεν θεωρώ ότι ένας άνθρωπος που βλέπει ταινίες τέτοιου περιεχομένου είναι ανώμαλος, όταν το κάνει μέσα στα πλαίσια μια "υγιής" ερωτικής ζωής. Το υγιής με " γιατί άλλο για μένα υγιές άλλο για κάποιον άλλο

Όταν όμως ικανοποιείται αποκλειστικά και μόνο βλέποντας τέτοιες ταινίες, τότε έχει κάποια "θέματα" να λύσει if you know what I mean :mrgreen::mrgreen:

παιδιά γιατί θεωρείται το να βλέπει ένας άνθρωπος πορνοταινίες ότι ειναι ανωμαλία ? :idea:

α ολα κι ολα εχει δικιο η DALIA και ο ανθρωπος του νεατερνταλ εβλεπε αλλα χωρις οθονη χε χε το ειχε live αυτος!

τωρα μαλλον οι πρωτοπλαστοι δεν ειχαν εικονα απο ανθρωπινη φυση, (μοναξιες βλεπεις) λες, οντως να μην ειναι το ματακι στην ανθρωπινη φυση must αλλα να ειναι out

να μας απαντησει ο Πανος Β, παρακαλω!

προσωπικά δεν θεωρώ ότι ένας άνθρωπος που βλέπει ταινίες τέτοιου περιεχομένου είναι ανώμαλος, όταν το κάνει μέσα στα πλαίσια μια "υγιής" ερωτικής ζωής. Το υγιής με " γιατί άλλο για μένα υγιές άλλο για κάποιον άλλο

Όταν όμως ικανοποιείται αποκλειστικά και μόνο βλέποντας τέτοιες ταινίες, τότε έχει κάποια "θέματα" να λύσει if you know what I mean :mrgreen::mrgreen:

Σ΄'υμφωνοι! Αλλά όχι να τον βγάλουμε και ανώμαλο! Βαριά κουβέντα! Στο ίδιο καζάνι με τους παιδεραστές θα τον βάλουμε;

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...