Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ένας γρίφος για μάλλον μέτριους λύτες

Πάνος Β

Recommended Posts

Ζευγάρι, δύο παιδιά. Ο άντρας είναι ο μοναδικός προμηθευτής τους σπιτιού. Η γυναίκα, αφοσιωμένη νοικοκυρά. Εκ πεποιθήσεως. Επίσης, καλή σε αυτό, αν και το μαγείρεμα της δεν επιθυμώ να το ξαναγευτώ :). Πριν από καιρό, ο άντρας ξεκίνησε με αθώα βιντεάκια στο κινητό και στο pc, κατόπιν πέρασε στις ταινίες, μετά στα στριπτιζάδικα με φίλους και συνάδελφους και, τώρα που μιλάμε, βρίσκεται ενίοτε στη μοναξιά των πληρωμένων γυναικών.

Το ερώτημα του ενός εκατομμυρίου είναι: γιατί; Τι συνέβη και από ευτυχισμένος οικογενειάρχης έγινε πορνοστάρ; Και Φυστικάκι μην μας πεις ότι φταίει η μαγειρική της! Δεν ήταν τόσο χάλια!!!

Υπομονή δεν έχεις ποτέ αρκετή και Επιμονή δεν πρέπει να έχεις αρκετή

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 120
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμενα εκ των ουκ ανευ εβλεπε τσοντες παντα. Βασικα λιγοι ειναι αυτοι που ΔΕΝ βλεπουν. Τι μας λες ωρε παληκαρι τωρα δλδ? Οτι οποιος βλεπει τσοντες γινεται πορνοσταρ? Και εγω μεσα σε αυτους ειμαι? Και εγω βλεπω τσοντες....εχμ...για τις πληρωμενες γυναικες και ΜΟΝΟ ειναι το θεμα. Δεν υπαρχει γιατι. Γιατι απλα ετσι......οπως και σε μενα.....απλα ετσι, αλλιως αρχιζουν τα πραγματα, αλλιως συνεχιζουν και αλλιως καταληγουν. Σε μεγαλο βαθμο. Εδω κερατωσε ο Μπεκαμ την γυναικα του που ηταν ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ....τι λεμε τωρα βρε παιδια.........ουφ..........

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Ενίσταμαι! Ε όχι και γυναικάρα η Βικτώρια! Την έχω δεί από κοντά, τσιλιβίθρα είναι και έχει και ακμή. (πόσο άλλο θα ξεκατινιαστώ;!)Μόνο που ντύνεται ωραία, αλλά αν είχα κι εγώ τα λεφτά της ωραία θα ντυνόμουν!

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Στο θέμα μας τώρα: απ'ότι φαίνεται, δεν ήταν και τόσο ευτυχισμένος οικογενειάρχης. Προφανώς έχει κενά και προσπαθεί να τα καλύψει έτσι. Τι να πώ... ίσως δεν τον ηρέμησε ο γάμος και ψάχνει για δυνατές συγκινήσεις...

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Απάντηση: Εγινε πορνοσταρ γιατί πλεον μόνο έτσι μπορεί να βγάλει τα προς το ζην ο άνθρωπος, έχει και μια οικογένεια πίσω του να θρέψει, τί ήθελες να κάνει?

Διαφημίσεις

Απάντηση: Εγινε πορνοσταρ γιατί πλεον μόνο έτσι μπορεί να βγάλει τα προς το ζην ο άνθρωπος, έχει και μια οικογένεια πίσω του να θρέψει, τί ήθελες να κάνει?

χαχαχαχ καλο!

Αυτό είναι εύκολο Πανός Β,

Ο κύριος προφανώς νυμφευθη την κυρία, για τους λάθος λόγους.

Λόγους που κατ εσέ από ότι έχω καταλάβει θεωρούνται προτερήματα…… αφοσιωμένη νοικοκυρά, καλή «σύζυγος». Νύφη και νοικοκυρά εκ πεποιθήσεως ………κελεπούρι για κάποιους.

Στην ερωτική τους ζωή τους προφανώς υπήρχαν κενά που κανείς από τους δύο τους δεν είχε την διάθεση να ασχοληθεί με αυτά.

Ο σύζυγος από περιστασιακός θεατής ταινιών ερωτικού περιεχομένου (συμφωνώ ότι δεν έχω γνωρίσει άντρα που να μην ασχολείται έστω και λίγο με το άθλημα) έγινε πωρωμένος και φυσικά αφού η σύζυγος δεν είχε την διάθεση να τον ακολουθήσει στις ……αναζητήσεις του (άλλωστε πως θα ζητήσει τα…..παραπάνω από την …….μητέρα των παιδιών του:D) άρχισε να αναζητεί αλλού αυτό που δεν τολμά να ζητήσει από την σύζυγο.

Η κυρία προφανώς ψυχανεμίζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με το γάμο της, άλλα με 2 παιδιά και σπίτι να κοιτάξει δεν έχει διάθεση και κουράγιο για τα παραπάνω, της αρκεί το αραιά και που.

προφανώς δεν εννοείς ότι ο κύριος έγινε πράγματι πορνοστάρ, άλλα ότι οι διαθέσεις του είναι……εχμ…..σεξομανής είναι η ιατρική ορολογία ?

Ζευγάρι, δύο παιδιά. Ο άντρας είναι ο μοναδικός προμηθευτής τους σπιτιού. Η γυναίκα, αφοσιωμένη νοικοκυρά. Εκ πεποιθήσεως. Επίσης, καλή σε αυτό, αν και το μαγείρεμα της δεν επιθυμώ να το ξαναγευτώ :). Πριν από καιρό, ο άντρας ξεκίνησε με αθώα βιντεάκια στο κινητό και στο pc, κατόπιν πέρασε στις ταινίες, μετά στα στριπτιζάδικα με φίλους και συνάδελφους και

μέχρι εδώ σχεδόν όλα καλά...

το να βλέπει ένας άνθρωπος ( γυναίκα-άνδρας ) τσόντα και να πάει για κανένα ποτάκι σε κανένα στριπτιτζάδικο δεν το θεωρώ απαράδεκτο ούτε έγκλημα...

το συνέχεια ναι είναι μεμπτο...

με ενδιαφέρει η ηλικία του ζευγαριού...

Το ερώτημα του ενός εκατομμυρίου είναι: γιατί; Τι συνέβη και από ευτυχισμένος οικογενειάρχης έγινε πορνοστάρ;

πάντα έτσι ήταν αυτός ο άνδρας και απλά δεν ήθελε να το παραδεχτεί, το έπνιγε μέσα του...( κακώς κατέ με )..

η σύζηγος έτσι τον γνώρισε, το ήξερε και απλά πίστευε ότι μπορούσε με την αγάπη που του είχε και που θα του πρόσφερε θα τον άλλαζε....ξέχασε κάτι σημαντικό όμως...τον αγάπησε γι'αυτό που γνώρισε και όχι γι'αυτό που θα ήθελε να τον κάνει

Ενίσταμαι! Ε όχι και γυναικάρα η Βικτώρια! Την έχω δεί από κοντά, τσιλιβίθρα είναι και έχει και ακμή. (πόσο άλλο θα ξεκατινιαστώ;!)Μόνο που ντύνεται ωραία, αλλά αν είχα κι εγώ τα λεφτά της ωραία θα ντυνόμουν!

παιδιά η βικτώρια είναι χάλια...

εγώ είμαι κλάσης ανώτερη :lol::lol:

υ.γ. πάνο γιατί στα παραδειγματα σου πάντα υπάρχουν 2 παιδιά ? ( αν θες απαντάς

rQGhp3.png

Μα πως να κρινω ενα ζευγαρι για το οποιο το μονο που ξερω ειναι οτι ο αντρας ειναι ο προμηθευτης του σπιτιου και η γυναικα η αφοσιωμενη νοικοκυρα.Τι παει να πει αφοσιωμενη νοικοκυρα.Κι εγω μπορει να ειμαι τελεια νοικοκυρα,το σπιτι να αστραφτει,το φαγητο γιαμι τελειο...αλλα κατα τ'αλλα να ειμαι μεσα στη μουρμουρα,την κριτικη,τη βλακεια,την αδιαφορια και την παγωμαρα.

Απο ποτε η νοικοκυροσινη και μονο κρινει αν μια συζηγος ειναι καλη η οχι....γιατι αν ειναι ετσι τοτε μαλλον εγω δεν ειμαι και τοσο καλη συζηγος...αλλα δεν πειραζει αρκει που ο καλός μου ο αντρούλης δεν ξενο......

ετσι ειναι ολοι οι αντρες γλυκε μου

αλλοι περισσοτερο καλλοι λιγοτερο

μην πεις οτι εσυ δεν εισαι?????

κ τι εισαι????

ο ιδανικος πιστος συζηγος?

μπορει να μην πηγαινεις...μπορει.....με στριπτιτζουδες αλλα το τσοντακι σου θα το δεις.....

δεν βλεπω κανενα ερωτημα εγω

Διαφημίσεις

Είδες Πάνο τι κάνουν οι ρόλοι? Ο καθορισμός ρόλων στο γάμο για μένα είναι απαράδεκτος. Προκαλεί ανία και εγώ βαριέμαι εύκολα... Τουλάχιστον αν έχεις ένα ρόλο παίξ'τον καλά ή με διάφορες παραλλαγές.

αν και το μαγείρεμα της δεν επιθυμώ να το ξαναγευτώ

ποτε γευτηκες το μαγειρεμα της; δλδ θελω να πω ποσο καλα τη γνωριζεις;

γιατι δεν επιθυμεις να το ξαναγευτεις; δεν σου αρεσε δλδ; μηπως καηκες;

εδω παλι με τις λεξεις παιζεις, πολυ καλη λεξουλα το "γευτω". δεν ειναι απλα δοκιμαζω ετσι; ειναι και απολαμβανω; και αφου το απολαυσες λοιπον εσυ το φαγακι της γιατι το αποφευγεις για ποιος λογους; σε αλλο γριφο αυτο; κατι τρεχει με εσενα, εισαι παλι μεσα στο γριφο!

δεν ειναι απλα δοκιμαζω ετσι; ειναι και απολαμβανω; και αφου το απολαυσες λοιπον εσυ το φαγακι της γιατι το αποφευγεις για ποιος λογους; σε αλλο γριφο αυτο; κατι τρεχει με εσενα, εισαι παλι μεσα στο γριφο!

Περνάει και η ώρα, άστο καλά είναι και κανένας γρίφος που και που.

Ποιος να τρέχει μεσημεριάτικα στα περίπτερα για σταυρόλεξα.

αν και το μαγείρεμα της δεν επιθυμώ να το ξαναγευτώ

ποτε γευτηκες το μαγειρεμα της; δλδ θελω να πω ποσο καλα τη γνωριζεις;

γιατι δεν επιθυμεις να το ξαναγευτεις; δεν σου αρεσε δλδ; μηπως καηκες;

εδω παλι με τις λεξεις παιζεις, πολυ καλη λεξουλα το "γευτω". δεν ειναι απλα δοκιμαζω ετσι; ειναι και απολαμβανω; και αφου το απολαυσες λοιπον εσυ το φαγακι της γιατι το αποφευγεις για ποιος λογους; σε αλλο γριφο αυτο; κατι τρεχει με εσενα, εισαι παλι μεσα στο γριφο!

χα χα χα

πολυ γριφος ο πανος

περιμενε γιατι τωρα θα σου βαλουμε κ εσενα ενα γριφο στα μετρα σου

Αχ βρε Πανο, με τιποτα δεν ειστε ευχαριστημενοι..... Ωρες ειναι τωρα να μας πεις οτι εκεινη ''σε εριξε στα σκληρα''.... Ανοιχτη συζητηση και επικοινωνια υπαρχει μεταξυ σας? Για δοκιμασετο......

fmpG.jpgaurPp2.png?UGOrssO8

Διαφημίσεις

Παει την θαψαμε.....εγω παντως δεν ειμαι ουτε το 1/10 αυτης. Τι να πω λοιπον οεο?.......:rolleyes:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Οταν ο εν λογω κυριος ηταν μικρος,εβλεπε μανιωδως τσοντες.Ετσι μεσα στο μυαλουδακι του τυπωθηκε η εντυπωση πως τα αεροπλανικα που εβλεπε δεν ηταν αποτελεσμα μονταζ,αλκοολ η ναρκωτικων αλλα καθε γυναικα μπορει να κανει ενα αναλογο performance.

Μετα απο χρονια αποτυχημενης αναζητησης της ιδανικης Κουρνικοβα γνωριζει την γυναικα του.Η οποια καθως ηταν και ξεκουραστη (το επαγγελμα οικιακα δεν ειναι δυσκολο για μια εργενισσα) εκανε το κατιτις παραπανω και εκει ο κυριος την πατησε.Και σιγα σιγα ο κυριος ξαναβγηκε στις ρουγες.

Μεχρι να τον παρει πρεφα η κυρια και να τον κανει actual πορνσταρ με την μεθοδο του Τζον Μπομπιτ (την θυμαστε την περιπτωση?).

Ειμαι χαλια στους γριφους.Απλα,ειπα να ριξω καμια ιδεα.

Σιγουρα,Πανο,δεν σε ενδιαφερει η λυση του γριφου.

Πανω απ'ολα σε ενδιαφερει να δεις πως σκεφτονται οι γυναικες.

Γιατι και στον προηγουμενο γριφο και σε αυτον οι πιο σωστες απαντησεις θα μπορουσαν να προερθουν απο εναν ανδρα.

Αληθεια,ο αλλος γριφος λυθηκε?

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

καλε οχι κ γυναικαρα η βικτωρια!20 κιλα ανορεξικια κ με ενα εκατομυριο κομπλεξ!εμεις εχουμε μεσογιακη ομορφια!αυτα τα λεω επειδη ξεκινησα την εγκυμοσυνη 48 κιλα κ κοντευω τα 60:rolleyes::rolleyes:

λοιπον στο θεμα μας!

εγω λεω οτι ο αντρας εκρυβε μεσα του παντα την ανωμαλια απλα την ειχε καταπιεσμενη κ με ενα βιντεακι τσουπ ξεπηδησε κ η ανωμαλια κ αυτος:rolleyes:

καταρχην ολοι οι αντρες εχουν μια ανωμαλια.

και σας ρωταω.θα σας αρεσε ρε κοριτσια να βλεπετε 2 αντρες να κανουν σεξ?θα σας εξιταριζε ερωτικα αυτο το θεαμα???οι αντρες γιατι ερεθιζονται οταν βλεπουν βιντεο με γυναικες να εχουν ερωτικη επαφη?δηλαδη ελεος!ειναι η μονιμη ανωμαλια που εχουν ολοι!

ισως φταιει κ η γυναικα του που μπορει να την παντρευτηκε 55 κιλα κ στυλατη κ σινιε κ τωρα να ειναι 120 με ρολλευ στα μαλια κ τρυπιες ρομπες!λεω εγω τωρα!κ σε συνδιασμο με την εκ γεννετης τσοντομανια των αντρων ηρθε κ εδεσε!

Πριν από καιρό, ο άντρας ξεκίνησε με αθώα βιντεάκια στο κινητό και στο pc, κατόπιν πέρασε στις ταινίες, μετά στα στριπτιζάδικα με φίλους και συνάδελφους και, τώρα που μιλάμε, βρίσκεται ενίοτε στη μοναξιά των πληρωμένων γυναικών.

Το ερώτημα του ενός εκατομμυρίου είναι: γιατί; Τι συνέβη και από ευτυχισμένος οικογενειάρχης έγινε πορνοστάρ;

Η σύζυγος δεν έχει καμία σχέση (ή τέλος πάντων μπορεί να έχει πολύ μικρή σχέση) με την κατάντια του άντρα της.

Ο σύζυγος έχει μπλέξει με ένα πάθος κι όπως όλα τα πάθη ξεκίνησε από τα μαλακά και πέρασε στα σκληρά. Του εύχομαι καλά ξεμπερδέματα. Το κακό είναι ότι είναι πια σχεδόν κοινωνικά αποδεκτό να βγάζει τα μάτια του εκτός συζυγικής κλίνης και να πληρώνει γι αυτό ή να βλέπει και να θέλει να κάνει όλες τις ανωμαλίες και δυστυχώς επειδή είναι εθισμός θα ζητάει όλο και καινούριες.

Αν ήταν φίλη μου θα της έλεγα να φοράει προφυλακτικό.

Αν ήταν φίλος μου θα του έλεγα να πάει επειγόντως σε ψυχολόγο.

Μεγάλη ζημιά οι προσφορές της νοβα, κλείνουν σπίτια....

Η σύζυγος δεν έχει καμία σχέση (ή τέλος πάντων μπορεί να έχει πολύ μικρή σχέση) με την κατάντια του άντρα της.

Ο σύζυγος έχει μπλέξει με ένα πάθος κι όπως όλα τα πάθη ξεκίνησε από τα μαλακά και πέρασε στα σκληρά. Του εύχομαι καλά ξεμπερδέματα. Το κακό είναι ότι είναι πια σχεδόν κοινωνικά αποδεκτό να βγάζει τα μάτια του εκτός συζυγικής κλίνης και να πληρώνει γι αυτό ή να βλέπει και να θέλει να κάνει όλες τις ανωμαλίες και δυστυχώς επειδή είναι εθισμός θα ζητάει όλο και καινούριες.

Αν ήταν φίλη μου θα της έλεγα να φοράει προφυλακτικό.

Αν ήταν φίλος μου θα του έλεγα να πάει επειγόντως σε ψυχολόγο.

Συμφωνω με την Ζεττα . εκτος του οτι αν ηταν φιλη μου θα ελεγα να την κανει με ελαφρα πηδηματακια απο κοντα του

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...