Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τα κορίτσια μου, ζητάνε αδελφάκι παραγγελία! Η γνώμη σας;

Recommended Posts

Όχι, ούτε εμείς προχωρήσαμε σε 5ο. Προς το παρόν από επιλογή.

Ειδικά τον πρώτο καιρό, η επιθυμία για νέα εγκυμοσύνη ήταν εκπληκτικά μεγάλη. Πραγματική "συνήθεια"!!!

Πιστεύω πως ο χρόνος που μπορώ να διαθέσω στα παιδιά για να κάνουμε διάφορα πράγματα, θα ερχόταν σε μεγάλη αναστάτωση με έλευση νέου μέλους. Επίσης, από κούραση είχαμε γονατίσει. Και η κούραση δημιουργεί εκνευρισμό. Αυτό σίγουρα δεν το θέλω για την οικογένειά μου. Ήδη, μετά την πάροδο μιας περιόδου χωρίς εγκυμοσύνη, αρχίζουμε να χαλαρώνουμε και να απολαμβάνουμε περισσότερο τις οικογενειακές στιγμές.

Τα 4 για εμάς είναι αρκετά.

Αν πάλι "τύχει".... καλοδεχούμενο! ;):D

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κλαρα,θελουν αγορακι γιατι δεν εχουνε. Τις προαλλες που τις αφησα στους δικους μου,επιασαν οι διδυμες τη μαμα μου και η μια ειπε με στεναχωρια οτι ξεχασε να με πει οτι θελει να γεννησω ενα αγορακι και ηταν λυπημενη που παρελειψε να μου το πει! Βρε μανια!

Εσεις χωρις μωρακι παντως ξερετε τι θα κανετε, ετσι; ;) Ο,τι και η Αλκυωνη μαλλον, που δε σε χαλα καθολου νομιζω! ;)

Ουτε και εμενα με χαλαει βεβαια και μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση πως δε θα ερθει αλλο παιδακι και να τις το δουλευω αυτο. Παλιοτερα, θα ημουν εγκυος ηδη, η ηλικια ισως, ισως και η θεληση του Θεου ή και τα 2. Δε με χαλαει. :) Αχαριστη δεν ειμαι.

BLUBLU, πολυ ενθαρρυντικη η αποδοχη της μικρης αδελφης! Μακαρι να ειναι και σε εμας και στον καθενα που θα του ερθει το στερνοπουλι, ετσι... η αδελφη σου ειναι πολυ τυχερη οσο και εσεις που την εχετε. Στερνοπαιδι και ευλογημενο,απο ολες τις αποψεις. Το ''κακο'' σε εμενα ειναι οτι ζηταν επιμονα αγορακι, ενα ακομη κοριτσακι αραγε θα ταραζε τα νερα; Μα εχει τελικα σημασια; Αχ, καποιοι(εμεις, η οικογενεια μου)ν κανουν σχεδια και ο Θεος γελαει, χωρις τον Ξενοδοχο αραγε ποιος λογαριαζει αδικα; ;)

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Κλαρα,θελουν αγορακι γιατι δεν εχουνε. Τις προαλλες που τις αφησα στους δικους μου,επιασαν οι διδυμες τη μαμα μου και η μια ειπε με στεναχωρια οτι ξεχασε να με πει οτι θελει να γεννησω ενα αγορακι και ηταν λυπημενη που παρελειψε να μου το πει! Βρε μανια!

Εσεις χωρις μωρακι παντως ξερετε τι θα κανετε, ετσι; ;) Ο,τι και η Αλκυωνη μαλλον, που δε σε χαλα καθολου νομιζω! ;)

Ουτε και εμενα με χαλαει βεβαια και μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση πως δε θα ερθει αλλο παιδακι και να τις το δουλευω αυτο. Παλιοτερα, θα ημουν εγκυος ηδη, η ηλικια ισως, ισως και η θεληση του Θεου ή και τα 2. Δε με χαλαει. :) Αχαριστη δεν ειμαι.

BLUBLU, πολυ ενθαρρυντικη η αποδοχη της μικρης αδελφης! Μακαρι να ειναι και σε εμας και στον καθενα που θα του ερθει το στερνοπουλι, ετσι... η αδελφη σου ειναι πολυ τυχερη οσο και εσεις που την εχετε. Στερνοπαιδι και ευλογημενο,απο ολες τις αποψεις. Το ''κακο'' σε εμενα ειναι οτι ζηταν επιμονα αγορακι, ενα ακομη κοριτσακι αραγε θα ταραζε τα νερα; Μα εχει τελικα σημασια; Αχ, καποιοι(εμεις, η οικογενεια μου)ν κανουν σχεδια και ο Θεος γελαει, χωρις τον Ξενοδοχο αραγε ποιος λογαριαζει αδικα; ;)[/Q

---------------------------------------------------------------

κοριστομάνα δεν ξερω ποσο χρονων εισαι ..αλλα σκεψου πως και σε κοπελιτσες γυρω στα 20-25 παλι δεν ερχεται οποτε το θέλουν...εγώ πάντως 'σου εύχομαι να ΄΄ερθει΄΄ και άλλο μωράκι..για αγορΑΚΙ κοριτσακι δεν ξερω και πιστευω δεν εχει σημασια...παλι θα το αγαπανε οι μικρες σου...οτι θέλει ο Θεούλης ..γερό να είναι ....και δεν ξέρω γιατι αλλα μου δειχνεις ΄΄ετοιμη΄΄ να ξαναγινεις μανουλα.. αφου δεν το αποφευγεις σου το ευχομαι!!

ς.

Τα 4 για εμάς είναι αρκετά.

Αν πάλι "τύχει".... καλοδεχούμενο! ;):D

θα συμφωνησω ..ακομη και αν δεν ειναι στο προγραμμα ειναι σημαντικο πως αν ''τυχει'' θα ειναι καλοδεχούμενο...

ΜΑΜΑ AGA τα εχω τα χρονακια μου, ειμαι 35. Αλλα φυσικα και δε θελω να αποθαρρυνω αλλες υποψηφιες μανουλες. Η μαμα μου εκανε το εβδομο στερνοπουλι της στα 40 της, υγιεστατο.

Απλα έμενα με την πρωτη εγκυος ως τωρα, που απεφευγα να το πω σε μητερες που δυσκολευοταν.

Και ειμαι ετοιμη να ξαναγινω μαμα για ενα ακομη παιδακι;;;Ετσι λεω και εγω αλλα Κυριος οιδε! ;)

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια παντως! :)

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Διαφημίσεις

ΜΑΜΑ AGA τα εχω τα χρονακια μου, ειμαι 35. Αλλα φυσικα και δε θελω να αποθαρρυνω αλλες υποψηφιες μανουλες. Η μαμα μου εκανε το εβδομο στερνοπουλι της στα 40 της, υγιεστατο.

Απλα έμενα με την πρωτη εγκυος ως τωρα, που απεφευγα να το πω σε μητερες που δυσκολευοταν.

Και ειμαι ετοιμη να ξαναγινω μαμα για ενα ακομη παιδακι;;;Ετσι λεω και εγω αλλα Κυριος οιδε! ;)

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια παντως! :)

35 δεν εισαι μεγαλη...οι περισσοτερες κοπελες στην εποχη μας ..στην ηλικια σου ξεκινανε!! το οτι τα επιανες αμεσως ειναι θετικο...αλλα σκεψου οτι εχεις ηδη4 παιδια και σιγουρα αρκετη κουραση....αυτα παιζουν ρολο...

παντως και η γιαγια μου την μητερα μου την εκανε 46..(11η γεννα βεβαια) αλλα ολα ηταν μια χαρα...εγω παντως πιστευω πως θα ακουσουμε ευχαριστα καποια μερα απο σενα...

συγνωμη αν λεω πολλα ..ετσι μου βγηκαν αυθορμητα...

φιλια

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...