Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ

Recommended Posts

Πρώτη φορά ακούω ότι αυτοκτόνησε! Πάντως υπάρχει μια φήμη ότι ακόμη και οι φυλακόβιοι αυτούς δεν τους γουστάρουν. Θυμάστε και το Δουρή?Κι αυτός αυτοκτόνησε στη φυλακή...κρεμάστηκε:rolleyes:

Τώρα ο Τόκος όντως ήταν μια φιγούρα χαμηλής νοημοσύνης που μου προκαλούσε αηδία. Όμως μου μοιάζει εξαιρετικά ύποπτο ότι η ασέληεια έγινε σε βάρος ενός αγοριού 17 1/2 χρονών...Στα 17 πιστεύω ότι όλοι γνωρίζουμε πως να αντιμετωπίσουμε μια ασέλγεια ειδικά μπροστά σε κόσμο (γιατί υπήρχαν μάρτυρες... Κι ύστερα 171/2, σε λίγους μήνες δλδ δε θα ήταν ασέλγεια...

Όχι ότι μπορεί να μην είναι έτσι ο συγκεκριμένος, αλλά λάβετε υπόψη σας ότι μπορεί να το έκαναν για να του αποσπάσουν χρήματα. Ο τύπος έχει πολύ χρήμα, είναι γνωστό.

Djccp2.png

67KIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 81
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πρώτη φορά ακούω ότι αυτοκτόνησε! Πάντως υπάρχει μια φήμη ότι ακόμη και οι φυλακόβιοι αυτούς δεν τους γουστάρουν. Θυμάστε και το Δουρή?Κι αυτός αυτοκτόνησε στη φυλακή...κρεμάστηκε:rolleyes:

Τώρα ο Τόκος όντως ήταν μια φιγούρα χαμηλής νοημοσύνης που μου προκαλούσε αηδία. Όμως μου μοιάζει εξαιρετικά ύποπτο ότι η ασέληεια έγινε σε βάρος ενός αγοριού 17 1/2 χρονών...Στα 17 πιστεύω ότι όλοι γνωρίζουμε πως να αντιμετωπίσουμε μια ασέλγεια ειδικά μπροστά σε κόσμο (γιατί υπήρχαν μάρτυρες... Κι ύστερα 171/2, σε λίγους μήνες δλδ δε θα ήταν ασέλγεια...

Όχι ότι μπορεί να μην είναι έτσι ο συγκεκριμένος, αλλά λάβετε υπόψη σας ότι μπορεί να το έκαναν για να του αποσπάσουν χρήματα. Ο τύπος έχει πολύ χρήμα, είναι γνωστό.

Πιστευω ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ οτι ο Δουρης ηταν αθωος, ενω η συζυγος του οχι.

Δυστυχως την αληθεια δεν θα τη μαθουμε ποτε..

Και ναι, οντως στη φυλακη οι κρατουμενοι δεν συγχωρουν παιδεραστες και οτι αλλο εχει να κανει με παιδακια...

Πιστευω ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ οτι ο Δουρης ηταν αθωος, ενω η συζυγος του οχι.

Δυστυχως την αληθεια δεν θα τη μαθουμε ποτε..

Και ναι, οντως στη φυλακη οι κρατουμενοι δεν συγχωρουν παιδεραστες και οτι αλλο εχει να κανει με παιδακια...

Βλέπω ότι πιθανόν να παρακολουθούμε τις ίδιες εκπομπές;)

Κι εγώ το ίδιο πιστεύω. Αυτή και ο γκόμενός της. Το είχε δείξει πριν πολλά χρόνια, πριν...αυτοκτονήσει... ο Δουρής ο Παπαχελάς στους φακέλους στο mega. Και σε όσους το λέω με λένε τρελλή!Είσαι η μόνη που έχει την ίδια άποψη!

Djccp2.png

67KIp2.png

Βλέπω ότι πιθανόν να παρακολουθούμε τις ίδιες εκπομπές;)

Κι εγώ το ίδιο πιστεύω. Αυτή και ο γκόμενός της. Το είχε δείξει πριν πολλά χρόνια, πριν...αυτοκτονήσει... ο Δουρής ο Παπαχελάς στους φακέλους στο mega. Και σε όσους το λέω με λένε τρελλή!Είσαι η μόνη που έχει την ίδια άποψη!

Το συμπερασμα μου αυτο (που επισης με λενε τρελλη οπου και να το πω) βασιζεται μονο σε προσεκτικη παρακολουθηση που ειχα κανει στις φωτο και στο υλικο της εποχης εκεινης για την υποθεση..

Ειδα τον αειμνηστο σε φωτογραφιες να ειναι σοκαρισμενος, αδαης, απεγνωσμενος, αυπνος, αποπροσανατολισμενος, με εμφανη τα σημαδια αστυνομικης κακοποιησης, ενας καημενος ανθρωπακος, φτωχος, πολυτεκνος που ομολογησε..

Και εκεινη χαιρεκακη, εκδικητικη, να καγχαζει "αυτος το εκανε, αυτος το εκανε"..

Την εκπομπη του Παπαχελα δεν την εχω δει, θα την ψαξω..

Πιστευω ακραδαντα οτι ηταν περιπτωση δικαστικης πλανης.. Ειμαι φυσιογνωμιστρια, τα ματια δεν κρυβουν την αληθεια..

Διαφημίσεις

Το συμπερασμα μου αυτο (που επισης με λενε τρελλη οπου και να το πω) βασιζεται μονο σε προσεκτικη παρακολουθηση που ειχα κανει στις φωτο και στο υλικο της εποχης εκεινης για την υποθεση..

Ειδα τον αειμνηστο σε φωτογραφιες να ειναι σοκαρισμενος, αδαης, απεγνωσμενος, αυπνος, αποπροσανατολισμενος, με εμφανη τα σημαδια αστυνομικης κακοποιησης, ενας καημενος ανθρωπακος, φτωχος, πολυτεκνος που ομολογησε..

Και εκεινη χαιρεκακη, εκδικητικη, να καγχαζει "αυτος το εκανε, αυτος το εκανε"..

Την εκπομπη του Παπαχελα δεν την εχω δει, θα την ψαξω..

Πιστευω ακραδαντα οτι ηταν περιπτωση δικαστικης πλανης.. Ειμαι φυσιογνωμιστρια, τα ματια δεν κρυβουν την αληθεια..

Εγώ δεν έχω καλή κρίση όσον αφορά τις φυσιογνωμίες. Είμαι λίγο ντουβαράκι.Έχει τύχει να γνωρίσω άνθρωπο και να μη μου αρέσει καθόλου και να καταλήξουμς κολλητές, και το αντίθετο. Έχει τύχει όμως πολύ συχνά επίσης να πέφτω μέσα σε κρίσεις μου. (πχ τον αείμνηστο Χριστόδουλο δεν τον χώνεψα ποτέ - αυτό όμως μπορεί να προέχρχεται κι από την πολύ ενημέρωση κι όχι από ένστικτο )

Βέβαια όταν είχε γίνει όλο αυτό με το Δουρή ήμουν πολύ μικρή (δε θα έχει 10 χρόνια?) Αλλά από μικρή είχα ψώνιο με τέτοιες εκπομπές σαν του Παπαχελά. Ψάξτο και θα δεις ότι ουσιαστικά ενοχοποιεί τη γυναίκα του και το γκόμενο της (ότι είχε γκόμενο ήταν εξακριβωμένο).

Συγχαρητήρια πάντως!Κι ευχαριστώ το Θεό που δεν είμαι η μόνη τρελλή!;)

Djccp2.png

67KIp2.png

lenaki μου εχεις δικιο.! ποιο πολυ κατηγορω αυτους στα καναλια αλλα υπαρχουνε και οι αλλοι που βλεπουνε καποιον "διασημο" καπου και περνουνε τηλ. στα κοτσομπολιστικα. αστα τελοσπαντων. οσο για τη μενεγακη εχεις απολυτο δικιο. να σου πω δεν το πιστευα οχι γιατι δεν γινονται τα διαφορα μεσα σε ολους αυτους αλλα γιατι εδειχνε να ειναι τοσο της οικογενειας και του στυλ σωστη μανα, συζηγος κ.λ.π.! βεβαια καλα ειναι να μην κρινουμε διχως να ξερουμε ακριβως αλλα αυτοι μας δινουνε το δικαιωμα.

α! δεν το ηξερα για το φωτουλη πως "αυτοκτονησε". και γω πιστευω πως ειναι μεγαλη η πιθανοτητα να τον φαγανε μεσα στη φυλακη!. σορυ αν καταλαβα καλα ειχε και κορη?!!!!!!!!!

Άσχετο αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι.

Κάποιος που είναι διαταραμένος (για οποιοδήποτε λόγο) εάν έχει κάνει αυτό το φριχτό έγκλημα και δεν το θυμάται όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος.............δεν θα φαινότανε σοκαρισμένος και απεγνωσμένος μόλις έχει συνηδειτοποιήσει τι έχει κάνει?

Δεν τη θυμάμαι την υπόθεση, λίγο την έψαξα στον νετ πριν απαντήσω εδώ.

Τόσο ηλίθιοι είναι πια οι αστυνομικοί ώστε να μην μπορέσουν να καταλάβουν ότι είναι μπλεγμένη η μάνα και ο φίλος της?

γιατί έτσι καταλαβαίνω ότι πιο επικίνδυνοι είναι αυτοί που χειριστήκανε την υπόθεση και χώσανε μέσα έναν αθώο και αφήσανε τον πραγματικό παιδεραστή έξω.

Sorry για την άσχετη ερώτηση αλλά μια και συζητάμε για εγκλήματα παιδεραστίας είπα να ρωτήσω.

Συμφωνώ απόλυτα ότι αυτοί που χειριστήκανε την υπόθεση είναι απείρως πιο επικίνδυνοι.

Τότε είχε ξεσηκωθεί όλη η Ελλάδα και έπρεπε άμεσα να βρουν τον ένοχο για να καταλαγιάσει το πλήθος.Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Στην περίπτωση του δράκου πχ, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος που εκτελέστηκε με θανατική ποινή στην Ελλάδα, αθώωθηκε μετά θάνατον, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί ο ένοχος. Εικάζεται ότι ήταν γιος κορυφαίου παράγοντα στην Ελλάδα. Πολλοί μπορεί να είναι οι λόγοι που οδηγούν το δικαστικό και αστυνομικό σώμα σε λάθος κρίσεις.

Μην ξεχνάτε πως και στην περίπτωση του Άλεξ υπάρχουν κενά και υπάρχει και η πλευρά που ενοχοποιεί τη μητέρα.

Djccp2.png

67KIp2.png

Διαφημίσεις

Άσχετο αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι.

Κάποιος που είναι διαταραμένος (για οποιοδήποτε λόγο) εάν έχει κάνει αυτό το φριχτό έγκλημα και δεν το θυμάται όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος.............δεν θα φαινότανε σοκαρισμένος και απεγνωσμένος μόλις έχει συνηδειτοποιήσει τι έχει κάνει?

Δεν τη θυμάμαι την υπόθεση, λίγο την έψαξα στον νετ πριν απαντήσω εδώ.

Τόσο ηλίθιοι είναι πια οι αστυνομικοί ώστε να μην μπορέσουν να καταλάβουν ότι είναι μπλεγμένη η μάνα και ο φίλος της?

γιατί έτσι καταλαβαίνω ότι πιο επικίνδυνοι είναι αυτοί που χειριστήκανε την υπόθεση και χώσανε μέσα έναν αθώο και αφήσανε τον πραγματικό παιδεραστή έξω.

Sorry για την άσχετη ερώτηση αλλά μια και συζητάμε για εγκλήματα παιδεραστίας είπα να ρωτήσω.

Δεν ξερω βρε Ζανα μου,

ειναι ετσι μια αισθηση που εχω, ενα ενστικτο, πως να το πω...

Μονο απο προσεκτικη παρατηρηση των φωτογραφιων... πιστευω και οι εφημεριδες της εποχης κατι θα ψυλλιαστηκαν.. οι φωτο που βαζουν δεν ειναι τυχαιες..

Σε ολες, ο Δουρης ηταν οπως τον περιεγραψα πιο πανω.. Ο Πασαρης για παραδειγμα σε ολες τις φωτο ειναι αγερωχος, προκλητικος, αντιπαθης, αιμοσταγης δολοφονος.. Ειναι αναλογα τι θελει να μας περασει στο μυαλο ο δημοσιογραφος...

Ειναι βεβαιο οτι οι αστυνομικοι δεν ειναι ηλιθιοι και σιγουρα θα κανουν σωστα τη δουλεια τους.. Απλως αυτη η γυναικα ηταν καπως.. Δεν ξερω..

Και σε περιπτωσεις τοσο απεχθων εγκληματων, με καποιον βασικο υποπτο καθ'υποδειξη της συζυγου, φανταζομαι και ο αστυνομικος δεν θα το ψαξει και παρα πολυ..

Θα δω και την εκπομπη του Παπαχελα που μαλλον κατι υποννοει απ'οτι καταλαβα...

lenaki μου εχεις δικιο.! ποιο πολυ κατηγορω αυτους στα καναλια αλλα υπαρχουνε και οι αλλοι που βλεπουνε καποιον "διασημο" καπου και περνουνε τηλ. στα κοτσομπολιστικα. αστα τελοσπαντων. οσο για τη μενεγακη εχεις απολυτο δικιο. να σου πω δεν το πιστευα οχι γιατι δεν γινονται τα διαφορα μεσα σε ολους αυτους αλλα γιατι εδειχνε να ειναι τοσο της οικογενειας και του στυλ σωστη μανα, συζηγος κ.λ.π.! βεβαια καλα ειναι να μην κρινουμε διχως να ξερουμε ακριβως αλλα αυτοι μας δινουνε το δικαιωμα.

α! δεν το ηξερα για το φωτουλη πως "αυτοκτονησε". και γω πιστευω πως ειναι μεγαλη η πιθανοτητα να τον φαγανε μεσα στη φυλακη!. σορυ αν καταλαβα καλα ειχε και κορη?!!!!!!!!!

Sorry patousitsa, αλλά δεν κατάλαβα καλά...η Μενεγάκη πού κολλάει ;

iyuNp3.png4hNCp3.png

Δεν ξερω βρε Ζανα μου,

ειναι ετσι μια αισθηση που εχω, ενα ενστικτο, πως να το πω...

Μονο απο προσεκτικη παρατηρηση των φωτογραφιων... πιστευω και οι εφημεριδες της εποχης κατι θα ψυλλιαστηκαν.. οι φωτο που βαζουν δεν ειναι τυχαιες..

Σε ολες, ο Δουρης ηταν οπως τον περιεγραψα πιο πανω.. Ο Πασαρης για παραδειγμα σε ολες τις φωτο ειναι αγερωχος, προκλητικος, αντιπαθης, αιμοσταγης δολοφονος.. Ειναι αναλογα τι θελει να μας περασει στο μυαλο ο δημοσιογραφος...

Ειναι βεβαιο οτι οι αστυνομικοι δεν ειναι ηλιθιοι και σιγουρα θα κανουν σωστα τη δουλεια τους.. Απλως αυτη η γυναικα ηταν καπως.. Δεν ξερω..

Και σε περιπτωσεις τοσο απεχθων εγκληματων, με καποιον βασικο υποπτο καθ'υποδειξη της συζυγου, φανταζομαι και ο αστυνομικος δεν θα το ψαξει και παρα πολυ..

Θα δω και την εκπομπη του Παπαχελα που μαλλον κατι υποννοει απ'οτι καταλαβα...

http://eglima.wordpress.com/2009/09/05/douris/ δες λίγο κάτι σχετικό και θα προσπαθήσω κι εγώ να βρω την εκπομπή.

Το 1993 ήταν. Πρέπει να ήμουν ολίγον βλαμμένο για να παρακολουθώ εκπομπές τέτοιες από τόσο μικρή:lol::lol::lol::lol:

Σίγουρα η εκπομπή θα ήταν 2 - 3 χρόνια μετά

Djccp2.png

67KIp2.png

http://eglima.wordpress.com/2009/09/05/douris/ δες λίγο κάτι σχετικό και θα προσπαθήσω κι εγώ να βρω την εκπομπή.

Το 1993 ήταν. Πρέπει να ήμουν ολίγον βλαμμένο για να παρακολουθώ εκπομπές τέτοιες από τόσο μικρή:lol::lol::lol::lol:

Σίγουρα η εκπομπή θα ήταν 2 - 3 χρόνια μετά

ηρεμηστε ρε κοριτσια κ δειτε καμια αλλη εκπομπη....

ειναι δυνατον.... διαβασα κ ξαναθυμηθηκα αυτη τη σκατοφατσα που λες οτι σου φαινεται "λιγο" αθωα ....

ομως πιο πολυ μου εμεινε η φραση " τριχες dna απο το στομα κ πρωκτο του θυματος"

η ψυχουλα πως θα αναπαυτει αυτου του αγοριου ???????

ψοφος ρε σε ολους ,ενοχοι ειναι ετσι κ αλλιως ......

αμφιβολιες κ μ$%#$΅ς ....

να αρχισουμε να αμφιβαλουμε καλυτερα για αυτα που γινονται γυρω μας ,τετοιες "καθυστερημενες φυσιογνωμιες με παιδια " συνανταμε συχνα (αν οχι πολυ συχνα) γυρω μας .ας ειμαστε λιγο πιο παρατηρητικες ,μπας κ σωθει κανενα αγγελουδι ....

ανατριχιασα .......

Διαφημίσεις

ηρεμηστε ρε κοριτσια κ δειτε καμια αλλη εκπομπη....

ειναι δυνατον.... διαβασα κ ξαναθυμηθηκα αυτη τη σκατοφατσα που λες οτι σου φαινεται "λιγο" αθωα ....

ομως πιο πολυ μου εμεινε η φραση " τριχες dna απο το στομα κ πρωκτο του θυματος"

η ψυχουλα πως θα αναπαυτει αυτου του αγοριου ???????

ψοφος ρε σε ολους ,ενοχοι ειναι ετσι κ αλλιως ......

αμφιβολιες κ μ$%#$΅ς ....

να αρχισουμε να αμφιβαλουμε καλυτερα για αυτα που γινονται γυρω μας ,τετοιες "καθυστερημενες φυσιογνωμιες με παιδια " συνανταμε συχνα (αν οχι πολυ συχνα) γυρω μας .ας ειμαστε λιγο πιο παρατηρητικες ,μπας κ σωθει κανενα αγγελουδι ....

ανατριχιασα .......

Αυτή η φράση που λες όμως αναφέρει ότι οι τρίχες ΔΕΝ ήταν του Δουρή.Και το αναφέρει ο Πανούσης, κορυφαίος εγκληματολόγος.

Κι εγώ όπως προείπα πιστεύω ότι δεν ήταν ένοχος, βάσει εγκυρότατων ενημερωτικών εκπομπών, όπου αναφερόταν ότι υπάρχει έλλειψη στοιχείων, και κορυφαίοι επιστήμονες αμφισβητούν ανοιχτά την υπόθεση.

Djccp2.png

67KIp2.png

εγω ανοιχτα λεω οτι ηταν ενας μαλακας κ μισο.

ελπιζω τωρα που σου γραφω να βραζει σενα καζανι.....

δε μπορω να αντιληφθω ανθρωπο να ομολογει κ επειτα τι ...? να πιστεψω οτι ειναι αθωος?

ομολογησε για καποιο λογο,ή το εκανε αυτος ή καποιο ατομο ηθελε να προστατευσει .

ενα παιδακι βασανιστηκε-ατιμαστηκε με το χειροτερο τροπο κ δολοφονηθηκε επισης με αγριοτητα.............

τι να λεμε αλλο δλδ ???

ενταξει επιστημονες οπως λες αμφισβητουν πολλα πραγματα ,τον Χριστο κοκ

τι πρεπει να κανουμε ???ας αμφιταλαντευτουμε λοιπον αλλα οταν δεν αφορα αθωα πλασματα που βρισκουν φρικτο τελος.

κ αληθεια τι αμφισβητουν δλδ,οτι ειχε φατσουλα συμπαθητικη κ οχι δολοφονου ???

να σκεφτουμε πως ο καημενουλης ηταν αθωος???

κ γιατι δε προστατευσε το παιδι του,αφου στη 2η ομολογια του ,διεκρυνε κινδυνο απο τον γκομενο της γυναικας του.......

αντε μωρε το σιχαμενο ....

τι σημασια εχει ποιανου ηταν οι τριχες,μπορει να ειχε κ βοηθο ο σιχαμενος .

οπως προανεφερα ελπιζω να βραζει σε ενα καζανι .....

ελπιζω να βραζει σε ενα καζανι .....

ελπιζω να βραζει σε ενα καζανι ....

Μην μου πείτε ότι τώρα πρεπει να πάω για ποπ-κορν γιατί δεν έχω σπίτι και βαριέμαι να οδηγάω !!!!! (αυτό μας έλειπε τώρα να "τσακωνόμαστε" για τον Δούρη").

Μην μου πείτε ότι τώρα πρεπει να πάω για ποπ-κορν γιατί δεν έχω σπίτι και βαριέμαι να οδηγάω !!!!! (αυτό μας έλειπε τώρα να "τσακωνόμαστε" για τον Δούρη").

Δεν θα χρειαστει το ποπ κορν εδω, Ζανα μου... Ισως στο τοπικ αν θα πρεπει να βγαλω τα παπουτσια μου οταν ερθω σπιτι σου :):):):)

Οσο για τη φραση μου, και για το Χιτλερ να μιλουσαμε το ιδιο θα ελεγα..

Οι νεκροι εχουν συγχωρεθει για τις αμαρτιες τους

Δεν θα χρειαστει το ποπ κορν εδω, Ζανα μου... Ισως στο τοπικ αν θα πρεπει να βγαλω τα παπουτσια μου οταν ερθω σπιτι σου :):):):)

Δε τσακονώμαστε....απλά συζητάμε :-D:lol::grin::cool:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Πας να με δελεάσεις, αλλα δεν ψαρώνω (ντροπή σου by the way:D).

Όταν θα πάρω ποπ κορν και πατατάκια, θα παω κατά κείθε

εγω ανοιχτα λεω οτι ηταν ενας μαλακας κ μισο.

ελπιζω τωρα που σου γραφω να βραζει σενα καζανι.....

δε μπορω να αντιληφθω ανθρωπο να ομολογει κ επειτα τι ...? να πιστεψω οτι ειναι αθωος?

ομολογησε για καποιο λογο,ή το εκανε αυτος ή καποιο ατομο ηθελε να προστατευσει .

ενα παιδακι βασανιστηκε-ατιμαστηκε με το χειροτερο τροπο κ δολοφονηθηκε επισης με αγριοτητα.............

τι να λεμε αλλο δλδ ???

ενταξει επιστημονες οπως λες αμφισβητουν πολλα πραγματα ,τον Χριστο κοκ

τι πρεπει να κανουμε ???ας αμφιταλαντευτουμε λοιπον αλλα οταν δεν αφορα αθωα πλασματα που βρισκουν φρικτο τελος.

κ αληθεια τι αμφισβητουν δλδ,οτι ειχε φατσουλα συμπαθητικη κ οχι δολοφονου ???

να σκεφτουμε πως ο καημενουλης ηταν αθωος???

κ γιατι δε προστατευσε το παιδι του,αφου στη 2η ομολογια του ,διεκρυνε κινδυνο απο τον γκομενο της γυναικας του.......

αντε μωρε το σιχαμενο ....

τι σημασια εχει ποιανου ηταν οι τριχες,μπορει να ειχε κ βοηθο ο σιχαμενος .

οπως προανεφερα ελπιζω να βραζει σε ενα καζανι .....

ελπιζω να βραζει σε ενα καζανι .....

Καταρχήν εννοείται ότι δε μαλώνουμε αλλά συζητάμε, για να απαντήσω σε επόμενο ποστ;)

Οι επιστήμονες, όταν είναι σοβαροί δεν αμφισβητούν βάση φιγούρας, αλλά βάσει αποδείξεων. Και αποδείχτηκε, μέσω εξέτασης DNA νομίζω, ότι οι τρίχες δεν ανήκαν στο Δουρή.

Το αν συμμετείχε η όχι, όπως επίσης και το ζήτημα της θρησκείας είναι δύο άλλα περίπλοκα θέματα.

Το γιατί ομολόγησε κτλ, σε παραπέμπω απλά στην υπόθεση Παγκρατίδη, που ομολόγησε, εκτελέστηκε και αποδείχτηκε πανηγυρικά μετά θάνατον ότι επρόκειτ για αθώο. Και για τον Παγκρατίδη υπάρχουν μαρτυρίες που μιλάνε για χαμηλής νοημοσύνης άτομο.

Djccp2.png

67KIp2.png

Γιατί κάτι που γράφεται σε ένα άλλο μπλογκ, με στυλ κουτσομπολιού, να κάνει τα μέλη ενός φόρουμ σαν το parents να στήνουν δικαστήριο;;

Εδώ και αρκετή ώρα, νιώθω άσχημα διαβάζοντας

τόσες ... εγκληματικές λεπτομέρειες...

Για μια φορά, αξίζει να κάνω χρήση της αναφοράς!!

9Af0p2.png

Γιατί κάτι που γράφεται σε ένα άλλο μπλογκ, με στυλ κουτσομπολιού, να κάνει τα μέλη ενός φόρουμ σαν το parents να στήνουν δικαστήριο;;

Εδώ και αρκετή ώρα, νιώθω άσχημα διαβάζοντας

τόσες ... εγκληματικές λεπτομέρειες...

Για μια φορά, αξίζει να κάνω χρήση της αναφοράς!!

Εάν διαβάσεις προσεκτικά, θα δεις ότι εγώ αναφέρθηκα στη συγκεκριμ'ενη υπόθεση, βάσει μιας εκπομπής που είχα παρακολουθήσει στο παρελθόν. Το συγκεκριμένο λινκ το παρέθεσα για να δείξω κάποια στοιχεία.Δεν έγινε λοιπόν τίποτα με αφορμή αυτό το μπλογκ, αλλά καθαρά με αφορμή την παιδεραστία. Και μάλιστα επειδή εγώ πάλι αναρωτήθηκα κατά πόσο είναι ένοχος ο Τόκος για το τελευταίο συμβάν.

Επίσης δε στήνω δικαστήριο. Εκφράζω την άποψή μου, με πολύ κόσμιο τρόπο και με ενδιαφέρει να ακούσω ΚΥΡΙΩΣ την αντίθετη άποψη γιατί πιστεύω ότι μέσα από το διάλογο έχω μόνο να πάρω.

Δε βρίσκω να υπάρχουν πουθενά εγκληματικές λεπτομέρειες, ούτε και κουτσομπολιό.

Djccp2.png

67KIp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...