Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχα

Ετσι τον ελεγε ο αντρας μου........

Τοκος ο Στοκος......

χαχαχαχαχα

Που μεταξύ μας....δεν νομιζω οτι ειναι στοκος....αλλα το παιζει...σιγουρα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 81
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ενας βλακας καθυστερημενος που ηταν σε ενα καναλι μικρο νομιζω το seven και εγινε διασημος για την ηλιθιοτητα του μεσω των βιντεο του Θεμου!το επαιζε και γκομενακιας ο ανωμαλος!

μα ακριβω αυτο!πιο ακριβης δε θα μπορουσε να ηταν η περιγραφη!αγγιζει την τελειοτητα:rolleyes:

μα τι ηλιθιος!

Με τον Φωτουλη τι ειχε γινει?

τον πιασαν επισης για ασελγεια σε κοριτσια νομιζω σε πολη της β. ελλαδας οπου ειχε φυγει απο τη θεσσαλονικη!!!

και φανταστειτε οτι ηταν πολυ αγαπητος στα παιδια και με πολλα παιδια γυρω του

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

Διαφημίσεις

μολις διαβασα οτι αυτοκτονησε στα κρατητηρια

αυτο δεν το θυμομουν

αυτο το ειχα ακουσει μια φορα που ειχα παει για καφε και ηαν και η κορη του στην ιδια καφετερια..αλλα δεν ηξερα γιατι μπηκε φυλακη..

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Λοιπόν το site με τον Τόκο δεν το ανοίγει...

Καταρχάς ο άνθρωπος φαινόταν πόσο βλάκας ήταν και δεν υπήρχε περίπτωση να άφηνα την κόρη μου να τον πλησίαζε τον χαζοβιόλη.

Όσο για τον Φωτούλη, είχε γίνει μεγάλος ντόρος εδώ στη Β.Ελλάδα, μάλλιστα έχει καιρό που "αυτοκτόνησε", και το βάζω σε εισαγωγικά γιατί είμαι σίγουρη πως δεν αυτοκτόνησε, αλλά τον Φαγανε μέσα οι κρατούμενοι.

Άντε μην βάλω υπογραφή που να λέει "Κρέμασμα στους παιδεραστες"...με όλα αυτά που διαβάζω εδω μέσα...

Κοιτάω τις εικόνες των αγίων και κλαίει η ψυχή μου, λυπαμαι και στεναχωριέμαι που καταντήσαμε τόσο βρώμικοι, ανώμαλοι, δεν σεβόμαστε τίποτα και εχουμε γίνει τόσο σάπιοι που δεν μας ξεβγάζει όλο το νερό της γης...

433965qzur0la2nd.gif

συγνώμη αν κατάλαβα καλά ο φωτούλης παρουσίαζε εκπομπή για παιδιά και ήταν παιδεραστής?????τον ανώμαλο!

Δηλαδή εάν παρουσίαζε εκπομπή μεγειρικής θα ήταν πιό φυσιολογικό ; :P:D:lol:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Δηλαδή εάν παρουσίαζε εκπομπή μεγειρικής θα ήταν πιό φυσιολογικό ; :P:D:lol:

όχι καλέ!πάλι ανώμαλο και εμετικό θα ήταν. απλά, στις παιδικές εκπομπές πάνε πολλά παιδάκια και κάνει την όλη ιστορία πολυυυυυ τρομακτική

τον πιασαν επισης για ασελγεια σε κοριτσια νομιζω σε πολη της β. ελλαδας οπου ειχε φυγει απο τη θεσσαλονικη!!!

και φανταστειτε οτι ηταν πολυ αγαπητος στα παιδια και με πολλα παιδια γυρω του

Μιλάμε ότι πάντα μου ήταν εξαιρετικά αντιπαθής ο Φωτούλης.

Djccp2.png

67KIp2.png

μα απο πάντα μιλαμε και μενα αντιπαθης μου ήταν.....Θυμαμαι οτι σκεφτομουνα δεν το βλεπουν....οτι η αυρα του (και μη με κοροιδευετε ) βγαζει κατι άσχημο...ο τροπος που μιλαει ολα του....μπλιαχχχχχχχχχχχχ

Και αναρωτιομουν με τον κοσμο που τον συμπαθουσε....και του πηγαινε και τα παιδια του....

Γλοιώδης..........για αυτο και δεν με εντυπωσιασε οταν μαθευτηκε το τι εκανε....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...