Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣ ΑΓΛΑΪΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ

Recommended Posts

Καλημέρα!!!! Έχω μια γλυκομπεμπούλα 2,5 μηνών και την θηλάζω αποκλειστικά!!! (ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ) μετά από ΑΡΚΕΤΕΣ δυσκολίες. Τώρα αντιμετωπίζω το εξής θέμα: ο ένας μαστός δείχνει πάντα άδειος (μαλακός) και ο άλλος δείχνει πάντα γεμάτος με γάλα (σκληρός και μεγάλος). Πάντα βάζω τη μικρή μου από τον μαλακό μαστό για να παίρνει όλη την απομύζηση και να παράγει περισσότερο γάλα. Κάνω καλά; Γιατί είναι μαλακός και δείχνει «άδειος»; Υπάρχει κίνδυνος να σταματήσει το γάλα μου από τον ένα μαστό; Παρόλα αυτά όταν βάζω την μπεμπούλα να θηλάζει δείχνει να καταπίνει, βέβαια δεν χορταίνει αν δεν της δώσω και από το άλλο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!!!!!!!

XcSf?r=1281349621

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει το μωράκι σου!!Καταρχήν είναι ακόμα νωρίς και δεν έχει ρυθμιστεί η παραγωγή σου πλήρως.Μην αγχώνεσαι με τον καιρό θα στρώσει.Εγώ μέχρι και τον 3μήνα τάιζα το μωρό μου και απο τα δύο στήθη γιατί έβλεπα οτι πεινούσε.Τώρα που είναι 4μιση μηνών τρώει σε κάθε γεύμα απο ένα στήθος.Να ξέρεις οτι συνήθως το ένα στήθος παράγει περισσότερο γάλα απο το άλλο.Ισως για αυτό το νιώθεις το ένα πιο πρησμένο απο το άλλο.Εσύ να δίνεις και απο τα δυο αν βλέπεις οτι το μωρό ζητάει και άλλο γάλα.Απο δω και πέρα αρχίζουν τα εύκολα.Πέρασε το κρίσιμο και δύσκολο στάδιο.Μπράβο σου που τα κατάφερες!

o30Sp3.png

cZW4p3.png

Α!Και κάτι άλλο που ξέχασα να σου πω όταν δίνουμε και απο τα δυο στήθη βάζουμε πάντα το μωρό να φάει απο το στήθος που έφαγε τελευταία φορά!!!Συμβουλή παιδιάτρου και μαίας!!!

o30Sp3.png

cZW4p3.png

κι εμενα το ενα βγαζει παντα περισσοτερο απο το αλλο.δεν εισαι η μονη.ειναι νωρις ακομα.οταν βγαζω με το θηλαστρο το ενα βγαζει 20 μλ περισσοτερο απο το αλλο.υπομονη θελει.

Να σου ζήσει η κορούλα!

Οπως είπε η black rose, και αν θες να ακολουθήσεις τον κανόνα, κανονικά βάζεις το μωρό να θηλάσει πρώτα από το μαστό που τελείωσε την προηγούμενη φορά. Ετσι είσαι σίγουρη ότι παίρνει σωστή αναλογία πρωτόγαλα και παχύ γάλα που είναι αυτό που παράγεται προς το τέλος του θηλασμού.

Εγώ πιστεύω (μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια) ότι επειδή τη βάζεις πάντα από το "άδειο" στήθος, αυτό θηλάζεται πιο ενεργά και έτσι αδειάζει περισσότερο από το άλλο, το οποίο πάντα μένει με λίγο γάλα μέσα οπότε φαίνεται πιο πρησμένο.

Αλλά και να αποφασίσεις να μην αλλάξεις τίποτα, και πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα με το θηλασμό.

Επίσης είναι κοινό το φαινόμενο, οι δύο μαστοί να έχουν διαφορετική ροή ο ένας από τον άλλο, και το μωρό νά δείχνει προτίμηση σε κάποιον. Και πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα!

Καλή συνέχεια (σε όλες μας!!!!)

Διαφημίσεις

επισης....

τα περισσοτερα μωρα εχουν ενα "αγαπημενο"στηιθος που ειναι και το πιο καρπερο κατα κανονα..οχι δεν 8α σου κοπει το γαλα φυσικα, απλως μαλλον αυτο που εσυ θεωρεις αδειο ειναι το στηθος που εχει ρυθμισει την παραγωγη καλυτερα !

ΚΑΛΗΜΕΡΑ μανούλες !!!!!!!!!!!!!! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τις απαντήσεις με διευκολύνατε πολύ! Δηλαδή απ’ότι καταλαβαίνω το προβληματικό στήθος πρέπει να είναι το πρησμένο και όχι το άλλο! Απόψε το μωρό μου δεν ξύπνησε για 6 ώρες και είχα γίνει τούμπανο!!!

XcSf?r=1281499830

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...