Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική (VBAC)

evelina_1983

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια....

εδώ είμαι ακόμα... πολύ φουσκωμένη, το μωρό έχει αρχίσει να καταβαίνει έχω καθημερινά συσπάσεις αλλά όχι ρυθμικές και δυνατές, ο γιατρός είναι άνετος και υποστηριχτικός και όταν του πρήζω το κεφ'αλι με τις ερωτήσεις μου λέει γελώντας "αφού σου το υποσχέθηκα θα γεννήσεις φυσιολογικά μην αγχώνεσαι''... για να δούμε...

συγγνώμη κορίτσια που χάθηκα αλλά δυστυχ'ως τα πράγματα δεν μας 'ερχοναται πάντα όπως τα θέλουμε, με αποτέλεσμα να μη μένει χρόνος ούτε για ζήτω...

α να δηλώσω το θαυμασμό μου για την κυρία αγγελική μουζάκη....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

O Χασιακος ειναι κατα της vbac Στο λεω γιατι το συζητησα μαζι του τον Απριλιο του 2010 Καθετα αρνητικος

κοίτα ο χασιάκος έχει και τόσο μα τόσο πολύ κόσμο που και θετικός να ήταν δεν ξέρω αν θα ήταν ασφαλές, καθώς είναι πάντα διαλυμένος από κούραση και σίγουρα δεν μπορεί να παρακολουθήσει στενά την επίτοκο όπως και χρειάζεται στη συγγεκριμένη περίπτωση....

@ΜΑΡΙΑΛ κοριτσακι μου ολα καλα θα πανε,ειμαι σιγουρη!!!

εφοσον εχουν ηδη ξεκινησει οι συσπασεις,τα πραγματα θα παρουν το δρομο τους και θα κυλησουν τελεια!!!!

εχεις τις δυνατοτερες ευχες μου για εναν φυσιολογικοτατο τοκετο με ενα υγιεστατο μωρακι....περιμενουμε λεπτομερειες και συναισθηματα......!!!!!!με το καλο!!!!!!

fBaep3.png

uwK7p3.png

Μαριαλ επιτέλους ξαναφάνηκες! Είχα ανησυχήσει δεν στο κρύβω..Θύμισέ μας σε ποια εβδομάδα είσαι.. και τελικά αποφάσισες μαιευτήριο; Αν θυμάμαι καλά ήσουν μεταξύ ΛΗΤΩ και ΡΕΑ...Θα περιμένουμε νέα σου κορίτσι μου, όλα να πάνε περίφημα εύχομαι, περιμένουμε να ακούσουμε όλες τις λεπτομέρειες του τοκετού σου!

Οι 3 λατρείες μου:

12,5 χρονών

10 χρονών

3 χρονών

Διαφημίσεις

καλησπερα.

ξερετε τον γιατρο Xρηστο Σταυρου???

μ τον σύστησαν για vbac...

?????

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλημέρα,

Υπάρχει μήπως κάποια κοπέλα που να έχει γεννήσει φυσιολογικά μετά από καισαρική? Έχω κάνει την πρώτη γέννα μου με καισαρική γιατί ο μικρός είχε σφηνώσει και δεν έβγαινε, και θα ήθελα στη δεύτερη να προσπαθήσω για ΦΤ.

Αν υπάρχει κάποια κοπέλα στην Αθήνα που το έχει καταφέρει θα ήθελα τα στοιχεία του γιατρού της.

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

Ξερω προσωπικα δυο κοπελες που τα καταφεραν μια χαρα. Η μια ειναι στη Θεσσαλονικη καιη Αλλη στην Ηλεια της Πελοπονησσου.

Επισης ειμαι σε διαδικασια που θα επιχειρησω και εγω το ιδιο. βεβεια ειμαι στην 34η ευδομαδα και το καμαρι δενε χει αποφασισει να γυρησει με το κεφαλι κατω αλλα ο γιατρος μου ειναι πολυ αισιοδοξος και θετικος στην ολη διαδικασια και μου ειπε να περιμενουμε και θα δουμε τελικα τι θα κανουμε πλησιαζοντας την 38η ευδομαδα...τοτε και μονο τοτε και εαν το μωρο δεν εχει γυρισει θα σηζητισουμε καποια πραγματα για ενδεχομενη καισαρικη..μεχρι εκεινς τις μερες δενε χει νοημα να το συζηταμε γιατι μπορει μια χαρα να γυρισει το μωρο.

Υπαρχουν καποιες προυποθεσεις βεβεια για ολη ατη την ιστορια..αλλα πιστευω πως αν ξεκινας με θετικη ψυχολογια θα τα καταφερεις

Εγω μενω Θεσσαλονικη, αλλιως θα μπορουσα να σου δοσω τα τηλεφωνα 3 γιατρων που γνωριζω οτι κανουν VBAC και τις εντυπωσεις μου απο ατους

κορίτσια γειά σας,έχω πολύ καιρό να γράψω,αν θέλετε βάλτε κι εμένα στη λίστα,Π.Η.Τ 3 ιανουαρίου,γιατρός Αγγελική Μπουζάκη..μήπως γνωρίζει κάποια κοπέλα που μπορώ να βρώ αυτά τα τσαγάκια στη θεσσαλονίκη;

[img]http://lb4m.lilypie.com/9e1Dp2.png[/img]
[img]http://lb2m.lilypie.com/aMfRp2.png[/img]

Γιατι νομιζα οτι αυτο το θεμα ειχε κλεισει;;;..

Κοριτσια θα ηθελ ανα σας ρωτισω αν καμοια απο εσας εχει κανει VBAC με τον κ Παπανικολαου.

Ειναι ο γιατρος μου και για την ωρα παμε για VBAC παρολο που ειμαι στην 34η ευδομαδα και ο μικρος δεν εχει γυρησει με το κεφαλι κατω .

Φαμπιανα με την Αγγελικη εκανε VBAC μια γνωστη μου στη Βιοκλινικη..εχει να πει τα καλυτερα τοσο γι ατην ιδια οσο και για την Ειρηνη..τη μαια που ειχε .

Για ποιο τσαι λες;;;;

Διαφημίσεις

Μαριαλ να σου ζήσει το μωράκι σου!!! Εύχομαι να είσαστε καλά και οι δυο και να έχετε καλούς θηλασμούς!!!

Cesilia, το θέμα είχε κλείσει, αλλά το ξανανοίξαμε!!! Υπάρχουν κάποιες ασκήσεις που μπορείς να κάνεις προκειμένου να γυρίσει το μωράκι σου, όπως επίσης και μερικά ομοιοπαθητικά σκευάσματα, αλλά θα πρέπει γιʼ αυτά να απευθυνθείς σε ομοιοπαθητικό γιατρό. Εύχομαι να γυρίσει σύντομα και να γεννήσεις όπως επιθυμείς!!!

Fabiana, πολύ ευχάριστα τα νέα σου!!! Να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και να σου πάνε όλα όπως τα έχεις ονειρευτεί. Με γιατρό την Αγγελική και με μαία την Ειρήνη (φαντάζομαι) το όνειρο σου έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα!!! Και εγώ την Αγγελική έχω γιατρό και πραγματικά νιώθω απίστευτη σιγουριά!!! Ακόμα και αν τα πράγματα δε πάνε όπως τα θέλω, να κάνω έναν φυσικό τοκετό δηλαδή, ξέρω ότι τα κορίτσια θα είναι δίπλα μου και θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν. Και το σίγουρο είναι ότι ακόμα και αν ξανακάνω καισαρική, θα ξέρω ότι υπήρχε πραγματικός λόγος για να την κάνω και όχι επειδή ήταν απλά ποιο εύκολο για την γιατρό.

Εμένα η εγκυμοσύνη μου προχωράει πολύ καλά και συνεχίζω ακάθεκτη το ταξίδι αυτό…!!!

Τα τσαγάκια που ψάχνεται δε ξέρω ποιος μπορεί να τα έχει στη Θεσσαλονίκη, αν και πάει κάπου το μυαλό μου… Θα το κοιτάξω βαθύτερα το θέμα και θα σας πω όταν θα έχω νέα…:wink:

Από το ιντερνετ πάντως, έχω μια διεύθυνση, αν θέλει κάποια κοπέλα να τα παραγκείλει… http://www.wildrootbotanicals.com/html/pregnancy_tea.html

0sShp3.png

PGnvp2.png

Κορίτσια καλησπέρα κι απο μένα.

Χάθηκα γιατί γέννησα τελικά πριν 2 βδομάδες και πολεμάω με τα τρία μου μικρά στο σπίτι.

Γέννησα φυσιολογικά και πάλι στη Βιοκλινική και γύρισα σπίτι την επόμενη μέρα. Σαν τον superman ένοιωθα στην αρχή.

Τώρα από την αϋπνία αισθάνομαι πολύ κουρασμένη.

Ο τοκετός κράτησε 12 ώρες (όχι πολύ συνηθισμένο για 3ο τοκετό), μάλλον γιατί το μωρό ήταν μεγάλο (βγήκε 4050 γρ και 54 εκ) . Ο γιατρός μου όμως αποδείχτηκε σουπερ. Οχι απλά με περίμενε, αλλά με βοήθησε πολύ να διαχειριστώ και το απίστευτο άγχος που είχα από τον πόνο και την πολύωρη αναμονή.

Τώρα δίνω αγώνα για να θηλάσω. Δε ξέρω όμως πως θα τα καταφέρω αυτή τη φορά. Οι υποχρεώσεις είναι τόσες πολλές και ο χρόνος ελάχιστος.

Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια που είναι στην προσπάθεια για ΦΤΜΚ. Αξίζει κάθε προσπάθεια.

Χάθηκα γιατί γέννησα τελικά πριν 2 βδομάδες και πολεμάω με τα τρία μου μικρά στο σπίτι.

Γέννησα φυσιολογικά και πάλι στη Βιοκλινική και γύρισα σπίτι την επόμενη μέρα. Σαν τον superman ένοιωθα στην αρχή.

Ο τοκετός κράτησε 12 ώρες (όχι πολύ συνηθισμένο για 3ο τοκετό), μάλλον γιατί το μωρό ήταν μεγάλο (βγήκε 4050 γρ και 54 εκ) . Ο γιατρός μου όμως αποδείχτηκε σουπερ. Οχι απλά με περίμενε, αλλά με βοήθησε πολύ να διαχειριστώ και το απίστευτο άγχος που είχα από τον πόνο και την πολύωρη αναμονή.

Τώρα δίνω αγώνα για να θηλάσω. Δε ξέρω όμως πως θα τα καταφέρω αυτή τη φορά. Οι υποχρεώσεις είναι τόσες πολλές και ο χρόνος ελάχιστος.

Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια που είναι στην προσπάθεια για ΦΤΜΚ. Αξίζει κάθε προσπάθεια.

κοριτσι μου, να σου ζησουν τα παιδακια σου!!να τα χαιρεσαι και να σε χαιρονται!!!μην τα παρατας με το θηλασμο...η αρχη ειναι ΠΑΝΤΑ δυσκολη για ολες, ιδιαιτερα αν εχεις και αλλο-α παιδακια, ομως με το περας των ημερων θα γινεται ολενα και ευκολοτερο...κανε υπομονη και δειξε επιμονη!!ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙς!!!ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΤΗΝ προετοιμασια του γαλακτος και κερδιζεις πολυ σε χρονο, σκεψου το και ετσι...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!

Μπράβο και σ'εσένα, σουπερμαμάκα!!!!!!! Να σου ζήσει το νινάκι σου!!!!! Έλα, αρχή είν'ακόμα! Θα δεις που σε λίγο καιρό ο θηλασμός είναι πολύ πιο εύκολος από τη φόρμουλα!

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

Συγχαρητητρια στα κοριτιτσια μας,να σας ζησουν τα μωρακια σας,να ειναι γερα και καλοτυχα!!!!!!

ποσο κουραγιο μου δινετε.......

με το καλο και οι επομενες στη λιστα!!!!!βλεπετε,η ομαδα κραταει γερα!!!!

fBaep3.png

uwK7p3.png

cesilia τα τσαγάκια έχουν αναφερθεί στις προηγούμενες σελίδες αν κοιτάξεις,κάνουν καλό στην εγκυμοσύνη..

anti 1980 σ'ευχαριστώ πολύ,σου εύχομαι επίσης να έχεις ένα τοκετό όπως τον έχεις ονειρευτεί..όλα θα πάνε καλά!για την μαία ακόμη δεν έχουμε κουβεντιάσει με την αγγελική,φαντάζομαι οτι είναι νωρίς ακόμη..αλλά σίγουρα θέλω την Ειρήνη,έχω ακούσει τα καλύτερα..

Συγχαρητήρια στα κορίτσια που γέννησαν!παίρνουμε πολυ θάρρος..

[img]http://lb4m.lilypie.com/9e1Dp2.png[/img]
[img]http://lb2m.lilypie.com/aMfRp2.png[/img]

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...