Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική (VBAC)

evelina_1983

Recommended Posts

nena - επιτυχής

nancy_pan - επιτυχής

elliz - επιτυχής

katpend - επιτυχής

tinoula - επαναληπτική καισαρική

evi mik - επιτυχής

Μανίνα - επαναληπτική καισαρική

spyni - επαναληπτική καισαρική

galat - επαναληπτική καισαρική (προγραμματισμένη)

angela kgr - επιτυχής

vageor - επιτυχής

balia- επιτυχής (δύο φορές)

irnadi - επιτυχής

myangel - επαναληπτικη καισαρική

Lemag - στην προσπάθεια- ΠΗΤ 23/02/2011

artesio - στην προσπάθεια - ΠΗΤ 24/02/2011

ΜΑΡΙΑΛ 2 - στην προσπάθεια - ΠΗΤ 30/06/2011

poubaki - στην προσπαθεια - ΠΗΤ 1/10/2011

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αρε Μαριάλ, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Αν και θ'αργήσουμε να κάνουμε δεύτερο, το ονειρεύομαι από τώρα... Poubaki συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια δεν ξέρετε πως ονειρεύομαι το επιτυχής δίπλα από το ΜΑΡΙΑΛ 2...., ή μάλλον ίσως είστε οι μόνες που ξέρετε ;)....

επιτυχης θα γραφει διπλα στο ΜΑΡΙΑΛ 2. Πιστεψε το και ολα θα πανε καλά!!!!!

Κορες γεια σας, σας παρκολουθω ανελλειπως και σας υποστηρίζω!!!

Συγχαρητηρια poubaki!!!

To νινακι μου ειναι 9 μηνων, και περιμενω καιγω να περασει οκαιρος και να παω για 2ο νινακι, ψαχνω ανελλειπως να βρω γιατρο οπως ολες τον θελουμε για vbac.

Μας ευχομαστε καλη επιτυχια σε ολες!!!

ειχα παλι τις μαυρες μου σημερα,και ψαχνοντας στο διαδικτυο βρηκα αυτο

http://www.bsc.gwu.edu/mfmu/vagbirth.html

ειναι βεβαια σε αλλες μοναδες μετρησης και ειναι στα αγγλικα,ομως υπαρχουν πολλοι μετατροπεις στο google για να το κανετε...εμενα μου βγαζει 85%(αν υποθεσουμε οτι θα μεινω εγξυος του χρονου) πιθανοτητα επιτυχιας για vbac!!!

οχι τιποτα αλλο,αλλα να ανεβαινουμε και λιγο ψυχολογικα!

fBaep3.png

uwK7p3.png

Διαφημίσεις

καλη μου ειναι πολυ καλο το ποσοστο που σου βγαζει...η μαριαλ εχει και προηγουμενη γεννα με φυσιολογικο,μην ξεχνας!

Ναι, Πωλίνα μου...περίμενα να δω κανά 85 τουλάχιστον...δε ξέρω γιατί!

Αλλά τι να λέμε τώρα... εδώ δεν έχω βρει γιατρό ακόμα! Θα γεννάω και ακόμα θα ψάχνω για γιατρό...χαχχα!!! Αλλά... θα γεννάω!:D

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Εμένα μου δείχνει 62% αλλά υπολόγισα ότι είχα δυσαναλογία γιατί έτσι μου είπαν. Δε με νοιάζει καθόλου το τελικό αποτέλεσμα αρκεί να βρω γιατρό να δεχτεί να ξεκινήσει μόνος του ο τοκετός. Προτιμώ να επαναληφθεί η καισαρική αν είναι να είμαστε και οι δυο υγιείς και σώοι, αλλά τουλάχιστον με φυσική εκκίνηση.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Διαφημίσεις

Το τελευταίο ερώτημα για τον υπολογισμό δεν το έχω καταλάβει. Μια-μια τις καταλαβαίνω τις λέξεις, όμως όχι την ερώτηση...Καμιά βοήθεια...;

Αν είχες πρόβλημα με τη διαστολή σου ή με δυσαναλογία. Αυτό κατάλαβα διορθώστε με αν κάνω λάθος. Εμένα ήταν σε μυστήρια προβολή (οπίσθια ινιακή) και μου είπαν ότι οφείλεται σε δυσαναλογία.

FLcUp3.png0BQfp3.png

79,6 αν το κάνω στην ηλικία που θέλω και είμαι και στα κιλά που έχω βάλει στόχο... Ελπίζω να είμαι μέσα σ'αυτές τισ 79,6... ;)

Καλημέρα...

την τελευταία ερώτηση δεν την είχα καταλάβει καλά μάλλον. ΑΝ δηλαδή ισχύει αυτό που λέει η miriki για τη δυσαναλογία (που μάλλον αυτό εννοεί) τότε μου βγάζει 67,2%. Και φυσικά, σύμφωνα με τα δεδομένα που ξέρω ως τώρα...δηλαδή ό' τι μου είχε πει ο γιατρός για κεφαλοπυελική δυσαναλογία (πράγμα το οποίο ακόμα δεν έχω καταλάβει αν ίσχυε)

Πως μπορώ κορίτσια να δω αν όντως έχω στενή λεκάνη; Μόνο με ακτινογραφία και αξιοποίησή της από ορθοπαιδικό; Και μετά μου'λεγε διάμετρο ή περίμετρο (δε θυμάμαι πως το'χε πει) κεφαλής του μωρού 9,9 χιλ. χωρίς να γνωρίζουμε -έλεγε- πως θα κατέβει το μωρό. Και αν το αφήναμε και αλλο θα μεγάλωνε κι άλλο και τότε σίγουρα δε θα το χωρούσε η λεκάνη μου. Τι να πω...φυσιολογικό μου φαινόταν το κεφαλάκι της. Άλλες πως τα κάνουν δε ξέρω...

Επεξεργάστηκαν by Zaxarenia
πρόσθεση κειμένου
4BMSp3.pngzHf1p3.png

Ευχαριστώ όλες για τιε ευχές σας!Εμενα μου βγάζει αυτο: Predicted chance of vaginal birth after cesarean: 79.1% Και μετά αυτό : 95% confidence interval: [77.3%, 80.7%]Τι ειναι αυτο το δευτερο?

το αγοράκι μου: 20/11/2009

η κορούλα μου: 4/10/2011

κορίτσια καλησπέρα!!δεν ξέρω αν με θυμάστε,επιθυμώ και εγώ να κάνω vbac,το μωράκι μου είναι 9 μηνών και είναι πιθανό να είμαι έγκυος,άραγε θα μπορώ να κάνω vbac;;

Το τελευταίο ερώτημα για τον υπολογισμό δεν το έχω καταλάβει. Μια-μια τις καταλαβαίνω τις λέξεις, όμως όχι την ερώτηση...Καμιά βοήθεια...;

Μόλις ρώτησα τον σύντροφό μου (Άγγλος. Και είπε ότι είναι άθλια διατυπωμένη η ερώτηση.)...Η ερώτηση είναι για το αν η διαστολή ή η κάθοδος του μωρού σταμάτησε πριν την καισαρική.

κορίτσια καλησπέρα!!δεν ξέρω αν με θυμάστε,επιθυμώ και εγώ να κάνω vbac,το μωράκι μου είναι 9 μηνών και είναι πιθανό να είμαι έγκυος,άραγε θα μπορώ να κάνω vbac;;

Σίγουρα μπορείς..είναι διεθνώς αποδεκτό 18 μήνες μεταξύ των τοκετών, απλά εδώ στην Ελλάδα ίσως δυσκολευτείς λίγο να βρεις γιατρό να σε αναλάβει με τόσο μικρή διαφορά..θέλει πολύ ψάξιμο..

Οι 3 λατρείες μου:

12,5 χρονών

10 χρονών

3 χρονών

Γεια χαρά σε όλες..!

Γέννησα κι εγώ την μπέμπουλα πριν 7 μήνες με καισαρική αφού ερχόταν με τον πωπό της.

Εντελώς τυχαία βρέθηκα να συζητάω σε ένα παιδικό πάρτυ για VBAC με έναν γυναικολόγο. Μου έκανε τρομερή εντύπωση που μου είπε πως αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος όλες οι γυναίκες θα έπρεπε να το προσπαθούν!!!

Μπράβο λοιπόν σε όσες το πάλεψαν και φυσικά στον γιατρό που έδειξε τόση σιγουριά και ειλικρίνεια!

ευχαριστώ πολύ μανίνα!

estellar μήπως μπορείς να μας πεις το όνομα αυτού του γιατρού;συγγνώμη για την ερώτηση αλλά προσπαθώ να βρω γιτρό που να το υποστηρίζει

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...