Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ιδέες για γρήγορο-ελαφρύ βραδυνό;

Recommended Posts

Μωρέ καλοκαίρι σε εξοχικό που είναι η κοπέλα κάπως δικαιολογείται.. οχι?

Ξέρω γω, διακοπές είναι.. το χύμα επιτρέπεται...

ακριβώς!!!!καλοκαιράκι είναι, διακοπές για να ξεκουραστεί η γυναίκα, όχι για να μαγειρεύει...

4opXp3.png 1cSqp3.png

Διαφημίσεις

ακριβώς!!!!καλοκαιράκι είναι, διακοπές για να ξεκουραστεί η γυναίκα, όχι για να μαγειρεύει...

χεχε.. την περίμενα αυτή την απάντηση..

Μωρε το φαγητό είναι το λιγότερο... κόβεις λίγο τυράκι, λίγο σαλάμι και είσαι ΟΚ..

Το χειρότερο του να έχεις εξοχικό είναι που έχεις ΠΑΛΙ να φροντίσεις ένα σπιτικό!

Να πλύνεις, να σφουγγαρίσεις, να μαζέψεις, μπαλκόνια, σεντόνια, πετσέτες...

Ασε που έρχονται και φίλοι να τους φιλοξενήσεις και κάνεις την υπηρέτρια!

Το εξοχικό είναι φρίκη! Δεν θέλω εξοχικο!!! Μακριά!!! Να μου λείπει!

Nothing you would take... Everything you gave...

εγώ θέλω εξοχικό. αλλά δεν έχω ούτε πρόκειται άμεσα να αποκτήσω.

όποιος ερχόταν φιλοξενούμενος, άρα οικείος, ας μαγειρέψει μαζί μου, να πλύνει μαζί μου, να συμμαζέψει. έτσι μάλιστα, έχει γούστο. αλλιώς δεν έχει υπηρέτρια το κατάστημα.

Υπάρχουν και τα καφενεία. Όποιος δεν έχει τι να κάνει να πάει να παίξει καμιά πρέφα. Αλλιώς μπύρα ξεροσφύρι.

ε, υπερβολικη σε βρισκω!!!!!!!!! και κανα πατατακι βρε αδερφε!!! (το οποιο θα φερει οπως ερχεται.... και κανα πακετο τσιγαρα)

μετά από όλες τις συνταγές, να προτείνω κι εγώ;

.... τοστ... 4-5 τοστ κομμένα τριγωνάκια σε μια πιατέλα μια χαρά πάνε με τη μπύρα.

Αλλιώς καρπούζι, χωρίς μπύρα.

Διαφημίσεις

Άκουσε με και δεν θα χάσεις.Έχω εξοχικό κοντά στην Αθήνα,κοντά στη θάλασσα και σχεδόν κάθε π/σ/β μοιράζομαι τη βεράντα μου με φίλους!Καλή η παρέα ,δε λέω, αλλά εγώ πλέον δεν μαγειρεύω τίποτα.Παραγγέλνουμε απ'έξω,πότε τα κοκορετσάκια μας,πότε τις πίτσες μας.Αν έχεις κοντά σου κάτι τραπέζωσε τους από εκεί να τελειώνει η υπόθεση.Ελαφρύ γεύμα μπορεί να είναι μια γαβάθα φρούτα με κρύο κρασί,μια σαλάτα με μπυρίτσα ή γιαουρτάκι με μέλι.Good luck! ;)

Pcump3.png

εγώ θέλω εξοχικό. αλλά δεν έχω ούτε πρόκειται άμεσα να αποκτήσω.

όποιος ερχόταν φιλοξενούμενος, άρα οικείος, ας μαγειρέψει μαζί μου, να πλύνει μαζί μου, να συμμαζέψει. έτσι μάλιστα, έχει γούστο. αλλιώς δεν έχει υπηρέτρια το κατάστημα.

Συμφωνώ απόλυτα! Έχουμε εξοχικό και μάλιστα είναι σχεδόν πάντα γεμάτο με φίλους κολλητούς γιατι μας αρέσει. Κάποιοι πάνε ακόμα και όταν εμείς δεν είμαστε εκεί. Δίνουμε το κλειδί και πάνε αλλά υπάρχουν και κάποιες προυποθέσεις! Πρώτον έρχεσαι για σαβ/κο και φέρνεις και τα σεντονάκια σου, τις πετσετούλες σου γιατί εγώ πλυντήριο εκεί δεν έχω και τα χεράκια μου τα θέλω! Εγω μαγειρεύω, εσυ πλένεις πιάτα, οι άνδρες προσέχουν τα παιδιά ή τα πάνε βολοτύλα να μην κλειστούμε κι όλοι μέρα μέσα....και ακόμη καλύτερα, πάμε και για θαλασσινα την κυριακή το μεσημέρι και το απολαμβάνουμε όλοι!Ανάλογα με την παρέα υπάρχουν και οι ισορροπίες, αν δεν υπάρχουν τότε πιστέψτε με καλά περνάμε και μόνοι μας!

Αυτό που αναφέρει η φίλη για τις ξαφνκές επισκέψεις, συνέβαινε σχεδόν καθημερινά στο σπίτι μας, όταν ήμουν παιδί. Να πω την αλήθεια μου λείπει.

Στο θέμα μας. Η μαμά μου ήταν πάντα σε ετοιμότητα γιατί σχεδόν πάντα, ο απογευματινός καφές κατεληγε σε ουζάκι. Ντοματούλες, αγγουράκια τυρί, κασέρι, αλλαντικά, αυγά υπήρχαν πάντα στο σπίτι. Τότε έπαιρνε κ κάτι κονσέρβες με καλαμαράκι κ ντολμαδάκια, έτοιμο το ουζάκι. Έχει κ ταλέντο στην παρουσίαση των πιάτων, οπότε όλοι έμεναν ευχαριστημένοι. Τι λένε; πρώτα χορταίνει το μάτι...

Εμείς εξοχικό δεν έχουμε (ακόμη) αλλά χωριό (άσχετο). Ωστόσο αιφνίδιες επισκέψεις δεχόμαστε (με ευχαρίστηση) στο σπίτι μας από φίλους, αδέλφια, στενούς γείτονες κλπ

Το αγαπημένο μου είναι bruschetta με ντοματούλα, βασιλικό, σκορδάκι και ελαιόλαδο, συνοδεύεις με πλατώ τυρίων!

Διαφημίσεις

• 5 εβδομάδες μετά...
τα φυστικια ειναι προστατευομενο ειδος σπιτι μου, αγγιξεις φυστικι - κοψω χερι...

νερο, αμα θες................................

παρε ενα τηλ. μια βδομαδα πριν (δυο, τρεις, εικοσιεξι βρε αδερφε) και ελα να φας παπαδες!!! (κυριολεκτικα λολ)

:D:D:D:Dνομιζω οτι θα σκασω απο τα γελια χαχαχα ακου εκει αγγιξεισ φυστικη-κοψω χερι χαχαχα και τωρα που το γραφω ακομα γελαω αχ νομιζω οτι θα γεννησω πριν την ωρα μου,να εισαι καλα fistikaki!!!!!!!!

apHGp3.png

• 4 months later...

πας lidl και τροφοδοτείς την κατάψυξη σου,έχει τέλειες πίτσες,μπαγκέτες πίτσα,ζαμπονοτυρόπιτες, τυροπιτάκια,λουκάνικα φλωρίδης πολύ ωραία,προτηγανισμένες πατάτες,ριζότο κατεψυγμένο...και είσαι έτοιμη για κάθε επίσκεψη!!!

pPyfp1.png

IxVpp1.png

• 4 εβδομάδες μετά...
πας lidl και τροφοδοτείς την κατάψυξη σου,έχει τέλειες πίτσες,μπαγκέτες πίτσα,ζαμπονοτυρόπιτες, τυροπιτάκια,λουκάνικα φλωρίδης πολύ ωραία,προτηγανισμένες πατάτες,ριζότο κατεψυγμένο...και είσαι έτοιμη για κάθε επίσκεψη!!!

Συμφωνώ και επαυξάνω. Και αν και δεν έχω τέτοιες επισκέψεις συχνά στο σπίτι μου εγώ παίρνω από το ΜΑΚΡΟ κοτομπουκιές και έχω συνέχεια στο ψυγείο μου. Φτιάχνεις και μία ωραιότατη ομελέτα με κρεμυδάκι, ντοματούλα, πιπερίτσα, σαλαμάκι ή ότι άλλο αλλαντικό υπάρχει στο ψυγείο σου, τυράκι τριμένο, γαλατάκι και την πετάς μέσα στο ταψί του φούρνου. Σε 10-15 λεπτά έχεις μία ωραιότατη ομελετοπίτσα που σε βγάζει ασπροπρόσωπη.

Όση ώρα ψήνεται η ομελέτα στο φούρνο έχει κόψει κομματάκια πιτούλες από σουβλάκια και ψήνονται και αυτές και σε δεύτερο ταψί ή σχάρα ψήνεις και κατεψυγμένα τυροπιτοσπανακοπιτολουκανοπιτάκια. Σαλατούλα ντοματούλα, ελίτσες, άντε και στο τσακίρ κέφι στο ταψί δίπλα στα τυροπιτοσπανακοπιτολουκανοπιτάκια χαράζεις και δύο λουκάνικα που μετά τα κόβεις κομματάκια. Φτιάχνεις και ένα ντιπάκι με κέτσαπ και μουστάρδα. Εεεε, νομίζω αρκετά είναι αυτά.

439056rvbdehj1y0.gif

Τα παιδάκια μου είναι όλη μου η ζωή!!!

• 2 χρόνια μετά...

κοιτα κατι για μπυριτσα ελαφρυ και βραδυνο θα μπορουσε να ειναι μια απλη μακαροναδα με σαλτσα,και στο κατω κατω για κατι γρηγορο και χωρτατο παιρνεις μια πιατελα βαζεις αγγουρακι ντοματουλα ελιτσες τυρια της επιλογης σου λιγοο σαλαμακι φετες ψωμιου αντε και καμια τηγανια πατατες ή λουκανικα και εισαι εντταξει..!:o:oΕπισης μπορεις να φτιαξεις κατι πολυ ευκολο και γρηγορα στραπατσαδα..στην ουσια ειναι αυγα με λιαστη ντοματα..οσοι θελουν την συνταγη για στραπατσαδα ας μου πουν!Επισης φτιαχνεις μια σος με κετσαπ,ξυδακι,μουσταρδα, και μαγιονεζα μαζι με κριτσινια ή ωμα λαχανικα για βουτες ή παιρνεις ψωμακια του τοστ τα κωβεις στην μεση ωστε να γινουν τριγωνακια και φριγανιστα βαζεις μεσα ντοματα,τυρακι,ζαμπον και λιγο βουτυρο( ειναι ενα συγκεκριμενο και μαλιστα ΚΟΛΑΣΣΗΗ το οποιο το ψωνιζω απο τα LIDL ειναι ενα βουτυρο κατι σαν γιαουρτι με λαχανικα ψιλοκομενα σκορδακι και κτλ.) και γενικα βαζεις οτι θες και το σερβιρεις με την μπυριτσα σου.και στο κατω κατω βραδυ ειναι θες να ξεκουραστεις και εσυ βαζεις λιγους ξυρους καρπους και ολα καλα :oops::oops::oops: πιστευω αυτα αρκετα ειναι ..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...