Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

και θηλάζω... και παχαίνω!!!! -εσείς?

Vicky-Elena

Recommended Posts

Εγώ κορ'ιτσια αυτό το οτι χάνεις κιλά με το θηλασμό δεν το γνώρισα!!!! Πήρα 13 κιλά. Απο την κλινική βγήκα μειον 3 κιλά μόνο!!!! Την πρώτη εβδομάδα έχασα άλλα 3 και απο εκεί και μετά τιποτα!!!!! Θήλασα 14 μήνες. Τους πρώτους 5 έτρωγα αρκετά και απλά δεν έβαζα. Μετά προσάθησα να κάνω διαιτα/διατροφή και δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα. Αποτελέσμα δεν είδα ούτε με πολύ αυστηρή διάιτα την οποία τηρούσα ως ευαγγέλιο για δυο μήνες και η διαιτολόγος μου είπε να σταμαήσω και να προσπαθήσω μετά τον αποθηλασμό! Τελικά τα έχασα με μια απλή διατροφή αφού αποθήλασα! Οπότε στην δική μου περίπτωση θεωρώ οτι είχε μπλακάρει πολύ ο οργανισμός με τη διαίτα και το θηλασμό και δεν έχανα.

Διαφημίσεις

καλησπερα!γεννησα πριν 3,5 μηνεσ!στην εγκυμοσυνη πηρα 14 και μου εχουν μεινει τα 6!θηλαζω αποκλειστικα!ξεκινησα εδω και 20μερεσ μια 'διατροφη'!και γυμναστηριο!αλλα αποτελεσμα 0!δωστε μου κουραγιο οτι μεχρι το Σεπτεμβρη που εχω γαμο-βαφτιση θα χασω 15(εχω και απο πριν γαμωτη λιγουρα μου)!!!αν κοψω εντελωσ τη ζαχαρη και τρωω μονο σαλατα για βραδυ?:D:mad::confused::!:

Κορίτσια και εγω στο κλαμπ !!!

Θέλω επειγόντως να αδυνατήσω , αλλα θηλάζω ακόμα τρελά (11 μηνών το μωρό μου) .

Ξεκίνησα δίαιτα με διαιτολόγο , αλλα μήπως τσάμπα παιδεύομαι ? Υπάρχει ελπίδα ?

wa__74__022M00000g41MDAxMzk0Mmh8MjA3OTYxMGhhfA.gif

• 3 εβδομάδες μετά...

κι εγω ειμαι εδω!!!!!!!!ξεκινησα την εγκυμοσυνη με 63 κιλα, επεσα τα 56 μεχρι τον 4ο(τρελλοι εμετοι) και 2 εβδομαδεσ πριν γεννησω ημουν 82!!!!!!!!δεν θα εφτασα τα 85;;μην ηταν και παραπανω.Μετα την κλινικη ερχομαι σπιτι ζυγιζομαι και ειμαι 80!!!!!τα μωρα γεννηθηκαν 2100 και 2900.δηλαδη εβαλα κι απο πανω...σημερα 4 μηνες μετα ειμααι 78!!!!!!!!θηλαζω και 2 μωρα!!!!!!!το καλοκαιρι θα εχουμς και γαμοβαφτιση :shock: τι νυφικο θα βαλω τρομαρα μου....

πειναω ρε κοριτσια ΠΕΙΝΑΩ!!!!!!!!!!!:?:???:

lMz8p3.png[

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια κατι γινεται με τον θηλασμο...δεν χανουμε με τιποτα μπλοκαρει ο μεταβολισμος...η προλακτινη φταιει...

κοριτσια εγω αρχισα να χανω με τον διαιτολογο!τελικα εκανα λαθη στο μαγειρεμα που δεν το ξερα!οπωσ ΜΕΓΑΛΗ προσοχη στο λαδι!!οχι τον μπελτε!καθε 3 ωρεσ τρωω κατι!μου εχει πολλα φρουτα και μικρα γλυκακια καθε μερα!δεν πειναω και εχω χασει 4κιλα σε ενα μηνα!ΥΠΟΜΟΝΗ!

εχω χασει πλεον τα κιλα της εγκυμοσυνης αλλα μου εχει μεινει κοιλιτσα που δεν συμαζευετε με τιποτα

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

εγω παλι εχω ρεψει... : (

ξεκινησα 52 , γεννησα 60 και τωρα ειμαι 50..δυο κιλα κατω απο οτι ξεκινησα,αυτα τα δυο κιλα που προσπαθουσα να χασω πριν μεινω εγκυος και δεν τα καταφερνα..

νομιζω οτι με εχει ξεζουμισει η μικρη..

83hKp3.png

εγω παλι εχω ρεψει... : (

ξεκινησα 52 , γεννησα 60 και τωρα ειμαι 50..δυο κιλα κατω απο οτι ξεκινησα,αυτα τα δυο κιλα που προσπαθουσα να χασω πριν μεινω εγκυος και δεν τα καταφερνα..

νομιζω οτι με εχει ξεζουμισει η μικρη..

ΟΥΑΟΥ!!!!εγω αρχισα 59,γεννησα 70 και τωρα ειμαι 63!!η ζυγαρια δεν παει πιο κατω με τιποτα!!!!ΑΝ καταφερω να ξαναφτασω 59(και 56 δεν με χαλαει!!)θα ειμαι super!!!!δεν μπορω να πω οτι πειναω αντιθετως θα ελεγα!!πρεπει να προσπαθησω περισοτερο εε????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

apHGp3.png

Διαφημίσεις

επίσης αυτό που γράφεις mmdad μου το'χει πει η κομμωτριά μου ¨-) είχε παρατηρήσει στις πελατισσές της ότι σχεδόν όλες στο πρώτο τους μωρό βάζαν τα περισσότερα κιλά ενώ στο 2ο ήταν πιο συγκρατημένες γιατί μάλλον ξέραν τί τις περιμένει! καλό ε?

AAAAAAAAAxxxxxxxxxx σε μένα συναίβει εντελώς το αντίθετο. Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 9 και στη δεύτερη 22. Δε μπορούσα να συγκρατηθώ με τίποτα, βέβαια στην πρώτη πρόσεχα και ζύγιζα μέχρι και τη φρυγανιά. Είδα βέβαια τρομερές διαφορές. Στην πρώτη εγκυμοσύνη στις 20 μέρες αφού γέννησα έμπαινα στα ρούχα μου ούτε κοιλιά ούτε τίποτα και πολύ φαγητό και θηλασμός. Έλα που στο δεύτερο καμία σχέση φρυγανιά και κιλό, μου έμεινε η κοιλιά με το που τρώω τώρα κάτι είναι σαν να είμαι 5 μηνών έγκυος και φυσικά μου έχουν μείνει γύρω στα 3-4 κιλά για να φτάσω αυτά που άρχισα τη δεύτερη εγκυμοσύνη.

Αυτό που με έχει βοηθήσει εμένα (γιατί δε μπορώ να μη φάω γλυκό μου αρέσουν πολύ και το φαγητό βέβαια) είναι ένα πρόγραμμα όπου καταγράφω τις θερμίδες και ξέρω τι μου γίνεται. Αυτά κι από μένα πάντως με αυτά που γράφεται πάνω κάτω όλες τα ίδια περνάμε.......

Εγώ έβαλα 13 κιλά στην εγκυμοσύνη μου και εκεί που μετά απο 2 μήνες έχασα τα 9 και μου μέναν τέσσερα έλα που ήρθαν οι γιορτές και πλακώθηκα!!! Απο τις γιορτές μέχρι και τώρα πρέπει να χάσω πλέον 7 κιλα για να επανέλθω!!! Η πλάκα είναι ότι θηλάζω αποκλειστικά αλλά τρώω και σαν αγελάδα (χαχαχαχχαχα) και δικαιολογώ τον εαυτό μου λέγοντας "αααα θηλάζω δεν μπορώ να κάνω δίαιτα"...

eNortjKzUjI0MjAztVSyBlwwFXYC1A,,39.png

+2 από την γέννα!!! :confused:

Είναι δυνατόν!!! Πεινάωωωωω

Λοιπόν εμεινα εγκυος και ήμουν 58 γέννησα 70 ... Ωραία ε; μόνο 12 ψωροκιλάκια και τώρα είμαι 72,5 :shock:

Ούτε τα ρούχα της εγκυμοσύνης δεν μου κάνουν...

Στην πρώτη εγκυμοσύνη που είχα πάρει 30 κιλά φύγανε αέρα!

Ποτέ δεν έχω κάνει δίαιτα και ζορίζομαι πολύ

Η διαφορά τώρα είναι οτι θηλάζω!

Ολοι μου έλεγαν ¨ ου με το θηλασμο θα ρεψεις ¨ ναι ! Αμ πως;;;

¨ το αντράκι μας 07/01/2008 ο μπόμπιρας 29/9/10

..τα αστεράκια μου είναι εκεί ψηλα...

καλησπερα!γεννησα πριν 3,5 μηνεσ!στην εγκυμοσυνη πηρα 14 και μου εχουν μεινει τα 6!θηλαζω αποκλειστικα!ξεκινησα εδω και 20μερεσ μια 'διατροφη'!και γυμναστηριο!αλλα αποτελεσμα 0!δωστε μου κουραγιο οτι μεχρι το Σεπτεμβρη που εχω γαμο-βαφτιση θα χασω 15(εχω και απο πριν γαμωτη λιγουρα μου)!!!αν κοψω εντελωσ τη ζαχαρη και τρωω μονο σαλατα για βραδυ?:D:mad::confused::!:

Eleni υπομονή θέλει και προσοχή.Ήμουν 65 και λόγω προσεκτικής διατροφης και γυμναστηρίου 3 μηνών έφτασα 62.Καπάκι έμεινα έγκυος.Εφτασα στα 76.Γεννησα πριν 3 μήνες.Οταν σαραντησα πρωτοχρονιά και ζυγίστηκα - δεν έχω ζυγαριά στο σπίτι επίτηδες, ήμουν 68,6.Τρώω όπως στην εγκυμοσύνη΄αλλά πιο επιλεκτικά καθώς θηλάζω αποκλειστικά.Τώρα είμαι 67,8.¨εχω κι εγώ γαμοβάπτιση Σεπτέμβρη και θα ξεκινήσω γυμναστήριο Ιούνιο που θα σταματήσω να θηλάζω.Γενικά δεν τα χάνω εύκολα αλλά ελπίζω.....:D

[sIGPIC][/sIGPIC]22-11-2010

+2 από την γέννα!!! :confused:

Είναι δυνατόν!!! Πεινάωωωωω

Λοιπόν εμεινα εγκυος και ήμουν 58 γέννησα 70 ... Ωραία ε; μόνο 12 ψωροκιλάκια και τώρα είμαι 72,5 :shock:

Ούτε τα ρούχα της εγκυμοσύνης δεν μου κάνουν...

Στην πρώτη εγκυμοσύνη που είχα πάρει 30 κιλά φύγανε αέρα!

Ποτέ δεν έχω κάνει δίαιτα και ζορίζομαι πολύ

Η διαφορά τώρα είναι οτι θηλάζω!

Ολοι μου έλεγαν ¨ ου με το θηλασμο θα ρεψεις ¨ ναι ! Αμ πως;;;

και εγω θηλαζω...μεγαλη μουφα ομως οτι χανεις ετσι τα κιλα!!!!!(σε εμενα τουλαχιστων!!!)

apHGp3.png

Διαφημίσεις

Ήμουν 66 (είχα 2-3 παραπάνω!) έφτασα στην εγκυμοσύνη 80 και τώρα είμαι 64,5.... και τρώω ότι γλυκό πέφτει στα χέρια μου (και αυτά που δεν πέφτουν μη σας πω)...

Δεν το λέω για να ζηλέψετε! Νομίζω ότι είναι θέμα οργανισμού.

Η ξαδέρφη μου ήταν 50, γέννησε 75 και δεν τα χάνει με τπτ.

Η γιατρός της της είπε ότι θα τα χάσει αφού σταματήσει τον θηλασμό.

Εγώ πάλι τρέμω την ώρα που θα αποθηλάσω τώρα που έχω καλομάθει...

Βέβαια η κοιλίτσα κοιλίτσα! Όλοι την ώρα τρέχω... σέρνομαι στα χαλιά με την μικρή, βόλτες πέρα δώθε... τι άλλη γυμναστική πια να κάνω (και δεν είμαι και πολύ fan)

Εγώ πήρα την πρώτη φορά 9 κιλά, θήλασα 6 μήνες και μου έμειναν τα 5. Την δεύτερη πήρα μόνο 7,5 τα έχασα αμέσως και τώρα 2 μήνες μετά πήρα 3. Θηλάζω και θέλω γλυκό σαν τρελή. Τελίκα μούφα το ότι όταν θηλάζεις χάνεις κιλά.

Αγαπάκι :oops:

Εγώ πήρα την πρώτη φορά 9 κιλά, θήλασα 6 μήνες και μου έμειναν τα 5. Την δεύτερη πήρα μόνο 7,5 τα έχασα αμέσως και τώρα 2 μήνες μετά πήρα 3. Θηλάζω και θέλω γλυκό σαν τρελή. Τελίκα μούφα το ότι όταν θηλάζεις χάνεις κιλά.

Κοριτσια μην τρελενεστε.Χωρις πεινα δεν γινεται τιποτα.δεν μπορεις και να τρως και να θηλαζεις και να αδυνατιζεις.Αν ξεκινησεις διαιτα σου αραιωνει το γαλα.Αν συνεχιζεις να τρως δεν χανεις γραμμαριο,ισα ισα παιρνεις νομιζω γιατι ο οργανισμος αποθηκευει λιπος να το δωσει στο μωρο μεσα απτο γαλα σου.Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα!!!!Και εγω το ιδιο προβλημα με τα κιλα της εγκυμοσυνης εχω,πηρα 25 κιλα,γεννησα πριν 3 μηνες περιπου εχω χασει τα 20 και μου εχουνε μεινει αλλα 5.Κανω συγκεκριμενη διατροφη.Βεβαια η πεινα μου δεν περιγραφεται ωρες ωρες.Το γαλα μου τωρα βλεπω αρχιζει να αραιωνει,δεν εχω πολυ ενεργεια.Ολα εχουν το κοστος τους.Οσο εχω γαλα θα δωσω.Απτην αλλη δεν αντεχα να μην μου χωρανε τα παπουτσια και να πρεπει να φοραω μονο φορμες και σπορτεξ για να συνεχισω την υπολοιπη ζωη μου.Θελω να μπορω να χαιρομαι το παιδακι μου χωρις να ξεφυσαω απτην δυσφορια και το λιπος....Το αγαπαω και με αγαπαει το ιδιο ακομα και με λιγοτερο γαλα.Δεν το αφηνω νηστικο.Ισα ισα ειναι 6500 κιλα 2 μηνων και 27 ημερων...

συμφωνώ και επαυξάνω ότι το θηλασμός=αδυνάτισμα είναι μύθος....

στη 2η εγκυμοσύνη πηρα 10, μου έμειναν 5, θήλαζα μανιωδώς και μετά από 7 μήνες είχα πάρει άλλα 6:evil:

εκεί που διαφωνώ κάθετα είναι ότι θηλασμός και δίαιτα δεν συμβαδίζουν. εγώ όταν είχα γίνει σαν φούσκα πια, πήγα σε διαιτολόγο και έχασα 12 κιλα, συνεχίζοντας κανονικότατα να θηλάζω.να επισημάνω δε ότι η μικρή στερεές τροφές έφαγε σχεδόν όταν χρόνισε, άρα κάνοντας δίαιτα έτρεφα με το γάλα μου το μωρό αποκλειστικά (δεν έτρωγε παρά 2 μπουκιές από οτιδήποτε άλλο!!)

άρα με συνέπεια και ένα θετικό και ενημερωμένο διαιτολόγο (αν η προσωπική προσπάθεια δεν αποδίδει) όλα γίνονται!!!;)

καλή επιτυχία σε όσες παλεύουν με τη ζυγαριά!!!

Κι εγώ το ίδιο. Και θηλάζω και παχαίνω. Αν δε φάω νιώθω εξάντληση. Αλλά τι να κάνουμε; Άλλη μια θυσία. Δίαιτα δε θα κάνω. Δε μπορούμε να τα΄χουμε όλα. Θέλω να θηλάσω πάνω από χρόνο.

w94ip2.png

Κοριτσια μην τρελενεστε.Χωρις πεινα δεν γινεται τιποτα.δεν μπορεις και να τρως και να θηλαζεις και να αδυνατιζεις.Αν ξεκινησεις διαιτα σου αραιωνει το γαλα.Αν συνεχιζεις να τρως δεν χανεις γραμμαριο,ισα ισα παιρνεις νομιζω γιατι ο οργανισμος αποθηκευει λιπος να το δωσει στο μωρο μεσα απτο γαλα σου.Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα!!!!Και εγω το ιδιο προβλημα με τα κιλα της εγκυμοσυνης εχω,πηρα 25 κιλα,γεννησα πριν 3 μηνες περιπου εχω χασει τα 20 και μου εχουνε μεινει αλλα 5.Κανω συγκεκριμενη διατροφη.Βεβαια η πεινα μου δεν περιγραφεται ωρες ωρες.Το γαλα μου τωρα βλεπω αρχιζει να αραιωνει,δεν εχω πολυ ενεργεια.Ολα εχουν το κοστος τους.Οσο εχω γαλα θα δωσω.Απτην αλλη δεν αντεχα να μην μου χωρανε τα παπουτσια και να πρεπει να φοραω μονο φορμες και σπορτεξ για να συνεχισω την υπολοιπη ζωη μου.Θελω να μπορω να χαιρομαι το παιδακι μου χωρις να ξεφυσαω απτην δυσφορια και το λιπος....Το αγαπαω και με αγαπαει το ιδιο ακομα και με λιγοτερο γαλα.Δεν το αφηνω νηστικο.Ισα ισα ειναι 6500 κιλα 2 μηνων και 27 ημερων...

Τι εννοείς ότι αραιώνει το γάλα σου; :?

Πόσους θηλασμούς κάνετε στο 24ωρο;

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Είχα γράψει νομίζω ότι στο πρώτο παιδί έτρωγα τον αγλέορα και επί έναν χρόνο ήμουν σταθερή στα κιλά.

Σε αυτό το παιδί, ξέρω καλύτερα, προσέχω τι τρώω και χωρίς να πεινάω, αδυνατίζω ... αργά αλλά σταθερά. Φαντάζομαι ότι αν το επεδίωκα, θα έχανα και πιο γρήγορα.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Τι εννοείς ότι αραιώνει το γάλα σου; :?

Πόσους θηλασμούς κάνετε στο 24ωρο;

Eγω τον ταιζω καθε 3 ωρες,γιατι το ζηταει.Πριν ξεκινησω την διατροφη καθοτανε και 4 και 5 ωρες χωρις να ζητησει γαλα.Ενα αλλο ειναι οτι βλεπω το γαλα απτο στηθος οτι εχει γινει πιο διαυγες το χρωμα του,ενω πριν ητανε πιο πηχτο,πιο ασπρο.Δεν ξερω μπορει να ειναι και η ιδεα μου,δεν ειμαι και ειδικος.

Παντως κατι που με χαλαει ειναι οτι καποιες μανουλες που θηλαζουν αποκλειστικα θεωρουν τον εαυτο τους αρια φυλη σε σχεση με αυτες που δινουν και συμπληρωμα γιατι προφανως δεν χορταινει το παιδακι τους.Δεν ειναι ολα τα παιδακια ιδια,αλλα πεινανε πιο πολυ αλλα πιο λιγο.Το καθε παιδακι ειναι για την μητερα του μοναδικο και νομιζω οτι κανουμε οτι θεωρουμε καλυτερο γιαυτα.

Και ολες οι μανουλες με τον ιδιο τροπο τα εχουμε φερει στον κοσμο,με τον ιδιο κοπο και την ιδια αγωνια.Γιαυτο εκνευριζομαι οταν καποιες υπερεκτιμουν αυτο που ειναι στην πραγματικοτητα...

Παντως κατι που με χαλαει ειναι οτι καποιες μανουλες που θηλαζουν αποκλειστικα θεωρουν τον εαυτο τους αρια φυλη σε σχεση με αυτες που δινουν και συμπληρωμα γιατι προφανως δεν χορταινει το παιδακι τους.Δεν ειναι ολα τα παιδακια ιδια,αλλα πεινανε πιο πολυ αλλα πιο λιγο.Το καθε παιδακι ειναι για την μητερα του μοναδικο και νομιζω οτι κανουμε οτι θεωρουμε καλυτερο γιαυτα.

Και ολες οι μανουλες με τον ιδιο τροπο τα εχουμε φερει στον κοσμο,με τον ιδιο κοπο και την ιδια αγωνια.Γιαυτο εκνευριζομαι οταν καποιες υπερεκτιμουν αυτο που ειναι στην πραγματικοτητα...

Αν και το μήνυμα είναι εκτός θέματος, θα απαντήσω.

1) Κανείς δεν μπορεί να σε κάνει να νιώσει 'κατώτερη' ως μητέρα αν δεν το επιτρέψεις εσύ η ίδια και αυτό ισχύει γενικά πιστεύω για πολλά και διάφορα πράγματα στη ζωή

2) Ακόμη και μεταξύ των μητέρων που θηλάζουν αποκλειστικά υπάρχουν διάφορες κατηγορίες και μπορεί κάποιες να νιώθουν 'ανώτερες' πχ 'αυτές που θηλάζουν χωρίς ποτέ να δώσουν μπουκάλι ή να βγάλουν γάλα με το θηλάστρο' και αργότερα όσο περνούν οι μήνες τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη πιο πολύ. πχ υπάρχουν οι μητέρες που θηλάζουν πάνω από 6 μήνες, υπάρχουν οι μητέρες που θηλάζουν πάνω από χρόνο, εκείνες που αφήνουν το παιδί τους να αποθηλάσει όταν θέλει εκείνο (οι άλλες που επισπεύδουν τη διαδικασία), εκείνες που θηλάζουν όταν είναι έγκυες στο δεύτερο, εκείνες που κάνουν tandem nursing (δηλ. θηλάζουν 2 παιδιά ταυτόχρονα κτλ.) Αυτό που προσπαθώ να πώ είναι ότι πάντα μια μητέρα μπορεί να νιώσει ανώτερη για αυτό που κάνει και κανείς δεν μπορεί να της το απαγορεύσει. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι εσύ πρέπει να νιώθεις κατώτερη

3) Και κάτι ακόμη που διάβασα στο μπλόγκ του Πάολο Κοέλο -"το τι νομίζουν οι άλλοι για ΄σενα και το τι λένε οι άλλοι για σενα δεν είναι δική σου δουλειά'. Εσύ κάνε ότι νομίζεις και άσε τους άλλους να κουρεύονται!!!

;)

Ήμουν 66 (είχα 2-3 παραπάνω!) έφτασα στην εγκυμοσύνη 80 και τώρα είμαι 64,5.... και τρώω ότι γλυκό πέφτει στα χέρια μου (και αυτά που δεν πέφτουν μη σας πω)...

Δεν το λέω για να ζηλέψετε! Νομίζω ότι είναι θέμα οργανισμού.

Η ξαδέρφη μου ήταν 50, γέννησε 75 και δεν τα χάνει με τπτ.

Η γιατρός της της είπε ότι θα τα χάσει αφού σταματήσει τον θηλασμό.

Εγώ πάλι τρέμω την ώρα που θα αποθηλάσω τώρα που έχω καλομάθει...

Βέβαια η κοιλίτσα κοιλίτσα! Όλοι την ώρα τρέχω... σέρνομαι στα χαλιά με την μικρή, βόλτες πέρα δώθε... τι άλλη γυμναστική πια να κάνω (και δεν είμαι και πολύ fan)

Margiota μια από τα ίδια και εγώ:).Όταν έμεινα έγκυος ξεκίνησα από μεγάλα κυβικά:lol:.Ήμουν 78:-( οπότε έπαθα σοκ σκεφτόμουν πως θα γίνω τρίφυλλη ντουλάπα:mad:.Είχα όμως ανακατωσούρες και εμετούς και έτσι δεν είχα όρεξη να φάω και έχασα 4κιλά:D!Πήρα σύνολο 11κιλά και μέσα στις πρώτες 3 βδομάδες έχασα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης:D.Μέσα σε ένα μήνα έχασα άλλα 4κιλά:D!Το αστέρι μου το θηλάζω ακόμα αλλά από το καλοκαίρι έχω πάρει 3 κιλά:rolleyes:.Τρώω σαν τη γουρούνα και είμαι σίγουρη πως αν δεν θήλαζα θα είχα πάρει...:rolleyes:...ουουουου:lol::lol::lol:.Μου έχει ανοίξει η όρεξη τι να κάνω;Ποιο πολλές λιγούρες έχω τώρα παρά όταν ήμουν έγκυος:rolleyes:...Τι να πω;Κουράγιο κορίτσια θα τα καταφέρουμε!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...