Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

και θηλάζω... και παχαίνω!!!! -εσείς?

Vicky-Elena

Recommended Posts

Vicky-Elena ειμαι ζυγος ,αλλα δεν εχω ιδεα απο ζωδια (φαντασου δεν θυμαμε του αντρα μου...) οσο για το παρτυ που πηγες ενωηται επρεπε να φας απ ολα ...ουτε αρωστη εισαι ουτε ανορεκτικη(ετσι λεω και γω οταν βρησκομαι σε τραπεζι:D)γι αυτο και τα σαρωνω ολα.....

το προβλημα μου ειναι οχι μες στο σπιτι(τρωμε πολυ υγειηνα)εξω ομως του δινω και καταλαβενει και γω...

τελος παντον ........

απο που ειναι ο αντρα σου?απο πια πολη?

α, ζυγός πουλάκι μου!για τους ζυγούς λένε ότι είναι ωραιοπαθείς!! :D έτσι εξηγείται που σε ενοχλεί και εσένα για τα έξτρα κιλά.. ;)

καλά μη φανταστείς... με ζώδια δεν ασχολήθηκα ποτέ (μορφωμένη κοπέλα! :)) αλλά μερικά τα'χω μάθει από μια φίλη που ασχολείται πολύ... κουβέντα να γίνεται!!!

Διαφημίσεις

καλα κοριτσια τι ειπε ο αντρας μου σημερα σε ενα τραπεζι που πηγαμε.....

κανοντας χιουμορ βεβαιως βεβαιως καθοτι και μεγα πειραχτηρι....

μιλαγαν για το θηλασμο και ''κοκορευοταν''οτι η γυναικα του θηλαζει ακομα:Dκαι του λεει ενας θειος...

-καλα εσυ δεν εχεις δωσει και λεφτα στα γαλατα εχεις οικονομα γυναικα

-ναι καλα ...ξερεις ομως τι τρωει για να κατεβεσει γαλα...:confused::shock::-D:-D:-D:-D:-D

ιου ιου ιοοοου (η σειρηνα του ασθενοφορου απ την λυποθημια μου):oops::oops:

ολοι γελασαν βεβαια..............

και γω μαζι...τι να κανα?

:D:D

'ασχετο αλλά ξέρεις τι σκέφτηκα?

Λοιπόν το δικό μου το μωρό είναι αδυνατούλι (φυσιολογικό μέν στο βάρος αλλά από τα αδύνατα)... θα λέω από αύριο σε διάφορους ότι είναι μικρότερο σε ηλικία και έτσι θα δικαιολογούμαι για τα έξτρα κιλά... θα λένε δεν τα'χασε ακόμη... τώρα γέννησε...;)

Εγώ όταν θήλαζα, όντως αδυνάτισα, όχι γιατί δεν παχαίνεις όταν θηλάζεις, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, απλά με δίδυμα, δεν προλάβαινα να φάω! Όταν σταμάτησα τον θηλασμό, το πήρα το 5κιλο.:?

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Εγώ όταν θήλαζα, όντως αδυνάτισα, όχι γιατί δεν παχαίνεις όταν θηλάζεις, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, απλά με δίδυμα, δεν προλάβαινα να φάω! Όταν σταμάτησα τον θηλασμό, το πήρα το 5κιλο.:?

Σε δύσκολους καιρούς ζούμε, ποτέ δεν ξέρεις αν θα σου χρειαστεί το απόθεμα .. έρχεται και χειμώνας, η θέρμανση είναι ακριβή, το λίπος μονωτικό .. εμ, πλάκα τα'χουμε τα γαλόνια; :mrgreen::mrgreen:

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

έχεις δίκιο... με το ένα το μωρό θα βρείς χρόνο να φας!!!!

Διαφημίσεις

Σε δύσκολους καιρούς ζούμε, ποτέ δεν ξέρεις αν θα σου χρειαστεί το απόθεμα .. έρχεται και χειμώνας, η θέρμανση είναι ακριβή, το λίπος μονωτικό .. εμ, πλάκα τα'χουμε τα γαλόνια; :mrgreen::mrgreen:

άσχετο, αλλά μια και σε βρήκα στο φόρουμ θα σε ρωτήσω από περιέργεια... πως είναι ο θηλασμός σε αυτή την ηλικία? εννοώ είναι κανονικά γεύματα που αντικαθιστούν το γάλα ή ανάλογα με τη διάθεση του παιδιού?

άσχετο, αλλά μια και σε βρήκα στο φόρουμ θα σε ρωτήσω από περιέργεια... πως είναι ο θηλασμός σε αυτή την ηλικία? εννοώ είναι κανονικά γεύματα που αντικαθιστούν το γάλα ή ανάλογα με τη διάθεση του παιδιού?

Επειδή λόγω αλλεργιών δεν επιδιώξαμε να εισάγουμε ξένο γάλα, αλλά και λόγω πεποίθησης δεν σκοπεύαμε, δεν θα μπορούσα να πω ότι αντικαθιστούμε το γάλα. Το γάλα είναι ένα, το δικό μου :mrgreen: όσο έχει, έχει, άμα τελειώσει, τελείωσε. Αν ζητήσει, όταν μεγαλώσει, θα δούμε.

Κατά τα άλλα, μετά τα 2.5 ειδικά, δεν με απασχόλησε το ζήτημα του "γεύματος", θήλαζε όσο ήθελε και έτρωγε όσο ήθελε φαγητό. Μέχρι τα 3.5 θήλαζε 6-7 φορές τη μέρα, και αρκετά, σταδιακά το μείωσε και τώρα μάλλον έχουμε περάσει στο μέρα παρά ή θα δείξει. Οπότε θα έλεγα "ανάλογα με τη διάθεση του παιδιού", απλά πριν τα 2.5 ήμουν πιο επιμελής στο να προσφέρω.

Επειδή λόγω αλλεργιών δεν επιδιώξαμε να εισάγουμε ξένο γάλα, αλλά και λόγω πεποίθησης δεν σκοπεύαμε, δεν θα μπορούσα να πω ότι αντικαθιστούμε το γάλα. Το γάλα είναι ένα, το δικό μου :mrgreen: όσο έχει, έχει, άμα τελειώσει, τελείωσε. Αν ζητήσει, όταν μεγαλώσει, θα δούμε.

Κατά τα άλλα, μετά τα 2.5 ειδικά, δεν με απασχόλησε το ζήτημα του "γεύματος", θήλαζε όσο ήθελε και έτρωγε όσο ήθελε φαγητό. Μέχρι τα 3.5 θήλαζε 6-7 φορές τη μέρα, και αρκετά, σταδιακά το μείωσε και τώρα μάλλον έχουμε περάσει στο μέρα παρά ή θα δείξει. Οπότε θα έλεγα "ανάλογα με τη διάθεση του παιδιού", απλά πριν τα 2.5 ήμουν πιο επιμελής στο να προσφέρω.

ευχαριστώ για την απάντηση (πάντα αναρωτιόμουν πως να είναι άραγε ο θηλασμός μετά τα 2 χρόνια του παιδιού!) -πάντως πρέπει να είχες πολλή υπομονή και κουράγιο.... αν και φαντάζομαι ότι τώρα είναι απλά κάτι πολύ ευχάριστο και τα ξενύχτια ανήκουν στο παρελθόν ;)

επιστροφή λοιπόν στο θέμα μας και 'θηλάζω και παχαίνω'...

το καλό είναι ότι πλάκωσε χειμώνας σιγα σιγα (τουλάχιστον εδώ στη Βόρεια Ελλάδα) που είναι και ο καλύτερος σύμμαχος μιας μαμάς που θηλάζει και παχαίνει! :D ωραία μαύρα και σκούρα μπλέ ρούχα που καλύπτουν επίμαχα σημεία και γενικά σε 'αδυνατίζουν'... αν και αν το επόμενο καλοκαίρι θέλω να κατευθυνθώ προς την παραλία (και όχι το βουνό) θα πρέπει να καταφέρω να κάνω δίαιτα ενώ θηλάζω ακόμη... και γυμναστική ενώ θηλάζω ακόμη....

θα ξανακεκινήσω λοιπόν και διατροφή και γυμναστική και για να δούμε... θα ξαναξεκινάω μέχρι να πετύχω το σκοπό μου... να'μαι μια αδύνατη μαμά.... (αν και το να χάσεις κοντά 30 κιλά φαίνεται σαν ένας εφιάλτης...) βουνό....

Το κορίτσι μου σταμάτησε να θηλάζει τη νύχτα τα Χριστούγεννα αλλά ξυπνούσε και ξυπνάει για νερό :roll:

Τώρα, είπαμε, ετοιμαζόμαστε για άλλα, οπότε πάλι ξενυχτάμε, μια με καούρες, μια με κλωτσίδια (ότι θα με κλωτσάνε και από μέσα και απ'έξω ταυτόχρονα δεν το είχα υπολογίσει) :lol:

Σόρρυ όμως, κάνεις ένα βασικό λάθος. Δεν θα βάλεις στόχο να χάσεις 30 κιλά.

Θα βάλεις στόχο να αλλάξεις τρόπο διατροφής και ζωής και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. Θα λες ότι θες να χάσεις ένα κιλό. Μόλις το χάνεις, προχωράς στο επόμενο. :wink:

Διαφημίσεις

Of topic αλλα καλη μου amaretto αν καταλαβα καλα εισαι εγκυος???:D

Αν ναι,σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ενα υγιεστατο μωρο στην αγκαλια σου!!!:D:D

Πολυ πολυ χαρηκα,αν επεσα μεσα ;).

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Έτσι είναι μωρό μου, εσύ ταΐζεις εμένα, για να κατεβάζω γάλα, κι εγώ ταΐζω εσένα καλά, για να μπορείς να ανταπεξέρχεσαι σε γυναίκα τέτοιων κυβικών, μη μου μείνεις και μισός :mrgreen:

:D:D:D

α, ζυγός πουλάκι μου!για τους ζυγούς λένε ότι είναι ωραιοπαθείς!! :D έτσι εξηγείται που σε ενοχλεί και εσένα για τα έξτρα κιλά.. ;)

!!!

καλα τα λενε...;)

'ασχετο αλλά ξέρεις τι σκέφτηκα?

Λοιπόν το δικό μου το μωρό είναι αδυνατούλι (φυσιολογικό μέν στο βάρος αλλά από τα αδύνατα)... θα λέω από αύριο σε διάφορους ότι είναι μικρότερο σε ηλικία και έτσι θα δικαιολογούμαι για τα έξτρα κιλά... θα λένε δεν τα'χασε ακόμη... τώρα γέννησε...;)

:Dκαλα ....πολυ γελασα παλι οχι τπτ αλλο αλλα το χω σκεφτει απειρες φορες:D:D ελα που ομως εμενα ειναι κ αγορακι ειναι και μεγαλοσωμος....πανω απο 1 χρονου τον κανουν ολοι ..ασε τη πατησα εγω... θατο βλεπουν το παιδι και θα νωμιζουν οτι ειναι ο γκρισινο αμα λεω τετοιες χαζομαρες:D

παω καπου και με ρωτουν ποσο ειναι?δεκα λεω εγω...

και πεταγετε ο αντρας μου εντεκα σε λιγες μερες....:mad:

ετσι αν δεν παει η μερα που κλεινει το μηνα λεω 10:Dτο ιδιο και με την ηλικια μου κανω:wink:

πχ. ειμαι 33 (και 363μερες);)

οσο για τον καιρο εδω κατω λιγες μερες εκανε κρυο και παλι ζεστη χαρηκα που θα βαζα τα μαυρα ριχτα μπουφανακια μου που καλυπτουν τελεια το σφρηγυλο βραζιλιανικο ποπο μου:mrgreen: αλλα που...φουλ τησ ζεστης:D

:D:D:D

καλα τα λενε...;)

:Dκαλα ....πολυ γελασα παλι οχι τπτ αλλο αλλα το χω σκεφτει απειρες φορες:D:D ελα που ομως εμενα ειναι κ αγορακι ειναι και μεγαλοσωμος....πανω απο 1 χρονου τον κανουν ολοι ..ασε τη πατησα εγω... θατο βλεπουν το παιδι και θα νωμιζουν οτι ειναι ο γκρισινο αμα λεω τετοιες χαζομαρες:D

παω καπου και με ρωτουν ποσο ειναι?δεκα λεω εγω...

και πεταγετε ο αντρας μου εντεκα σε λιγες μερες....:mad:

ετσι αν δεν παει η μερα που κλεινει το μηνα λεω 10:Dτο ιδιο και με την ηλικια μου κανω:wink:

πχ. ειμαι 33 (και 363μερες);)

οσο για τον καιρο εδω κατω λιγες μερες εκανε κρυο και παλι ζεστη χαρηκα που θα βαζα τα μαυρα ριχτα μπουφανακια μου που καλυπτουν τελεια το σφρηγυλο βραζιλιανικο ποπο μου:mrgreen: αλλα που...φουλ τησ ζεστης:D

Α, έτσι εξηγείται το θεματάκι μας με τα κιλά... δε φταίει η εγκυμοσύνη, ούτε ο θηλασμός αλλά τα 30 μας χρόνια!!!! επειδή περάσαμε τα 30 μειώθηκε απότομα ο μεταβολισμός μας και δεν καίμε το λίπος που καίγαμε εύκολα και γρήγορα.... ;)

Εγώ πάντως σήμερα ξεκίνησα τη μέρα μου με καφέ φίλτρου και γάλα ελαφρύ, τον συνόδεψα με 2 φέτες ολικής άλεσης με βιτάμ λάιτ και μια κουταλιά μέλι, για δεκατιανό έφαγα 2 φρούτα, το μεσημέρι κεφτέδες (στο φούρνο) σπιτικούς με... (τυροπιτάκια!) και σαλάτα, το απόγευμα γιαούρτι 2% και τώρα για το βράδυ... θα δείξει! έχω δυστυχώς μηλόπιτα σπιτική (λάιτ και αυτή με μαύρη ζάχαρη ;)) και από γυμναστική τι να σας πώ... ανεβοκατέβηκα 4 φορές τη σκάλα του σπιτιού μου.... α, και οδήγησα και 20 λεπτά....όταν κάθεσαι καίς περισσότερες θερμίδες σε σχέση με όταν ξαπλώνεις και όταν είσαι όρθιος ακόμη περισσότερες απο το να κάθεσαι... με βλέπω όρθια να βλέπω τηλεόραση απόψε!

'ασχετο -είδε κανένας χτές το νησί? έχει απόψε? ;) (με βλέπω να το βλέπω όρθια αν έχει!:)

Α, έτσι εξηγείται το θεματάκι μας με τα κιλά... δε φταίει η εγκυμοσύνη, ούτε ο θηλασμός αλλά τα 30 μας χρόνια!!!! επειδή περάσαμε τα 30 μειώθηκε απότομα ο μεταβολισμός μας και δεν καίμε το λίπος που καίγαμε εύκολα και γρήγορα.... ;)

ελα ντε η ηλικια φταιει....παντως πραγματικα μεγαλη διαφορα το ποσο δυσκολα χανονται τα κιλα μετα τα 30........

Εγώ πάντως σήμερα ξεκίνησα τη μέρα μου με καφέ φίλτρου και γάλα ελαφρύ, τον συνόδεψα με 2 φέτες ολικής άλεσης με βιτάμ λάιτ και μια κουταλιά μέλι, για δεκατιανό έφαγα 2 φρούτα, το μεσημέρι κεφτέδες (στο φούρνο) σπιτικούς με... (τυροπιτάκια!) και σαλάτα, το απόγευμα γιαούρτι 2% και τώρα για το βράδυ... θα δείξει! έχω δυστυχώς μηλόπιτα σπιτική (λάιτ και αυτή με μαύρη ζάχαρη ;)) και από γυμναστική τι να σας πώ... ανεβοκατέβηκα 4 φορές τη σκάλα του σπιτιού μου.... α, και οδήγησα και 20 λεπτά....όταν κάθεσαι καίς περισσότερες θερμίδες σε σχέση με όταν ξαπλώνεις και όταν είσαι όρθιος ακόμη περισσότερες απο το να κάθεσαι... με βλέπω όρθια να βλέπω τηλεόραση απόψε!

'ασχετο -είδε κανένας χτές το νησί? έχει απόψε? ;) (με βλέπω να το βλέπω όρθια αν έχει!:)

και γω ενω τα πηγα τελεια ολη μερα το χεσα τωρα το βραδυ............οχι ορθια ουτε τρεχοντας δεν με περνει να κοιμηθω....μα ειχε μια γλυκια ζεστη καλοκαιρινη βραδιαααααααααα

βολτα στο παλιο λιμανι με το καροτσι....πως να αντισταθουμε στο ουζακι...πες μου οχι πες μου να τα αφησω ολα για ενα αγευστο γιαουρτι

2%.......

το ειδα το νησι...επιτελουσ μια αληθινα ενδιαφερον σειρα!!!!πολυ συγκινητικο.νομιζω καθε δευτερα μονο..

Διαφημίσεις

• 3 months later...

Καλησπερα,κοριτσια!!

Επειδη και σε αυτο και σε αναλογα τοπικ οι σελιδες ειναι πολλες,μπορει καποια κοπελα που ξερει να μου πει τι απο τα δυο ισχυει τελικα??

http://www.iatronet.gr/newsarticle.asp?art_id=6017

http://health.in.gr/news/article.asp?lngArticleID=111323

Θα μας τρελανουν αυτοι....

Ευχαριστω πολυ.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Καλησπερα,κοριτσια!!

Επειδη και σε αυτο και σε αναλογα τοπικ οι σελιδες ειναι πολλες,μπορει καποια κοπελα που ξερει να μου πει τι απο τα δυο ισχυει τελικα??

ευχαριστω πολυ.

οποιο σε συμφερει!!!!!!!!!!!!!!! :wink::wink::wink:

83hKp3.png

:lol::lol::lol::lol:

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Εγώ πάντως παχαίνω με το θηλασμό γιατί τρώω πολύ! Πεινάω πολύ! Στην εγκυμοσύνη πρόσεχα και πήρα μόνο 6 κιλά, τα οποία έχασα αμέσως. Όμως τώρα τρεις μήνες μετά έχω πάρει τα μισα!

Δεν πειράζει όμως. Ο θηλασμός πάει καλά και το μωρό μου παχαίνει!

w94ip2.png

Καλησπερα,κοριτσια!!

Ευχαριστω πολυ.

Χε χε...

βασικά έχω καταλάβει πως άμα βαλθείς να αποδείξεις κάτι τελικά μάλλον θα καταφέρεις να το αποδείξεις!!!!;)

τί να σου πώ....

πάντως εγώ μόλις αποθήλασα τη μπέμπα μου που χρονίζει σε λίγες μέρες και είμαι 30 κιλά πάνω από τη μέρα που έμεινα έγκυος (ζυγίζω περισσότερο απ'οτι τη μέρα που πήγα να γεννήσω!!!!)

Λοιπόν θα σας ενημερώσω για το πως πάω με την απώλεια των κιλών από εδώ και πέρα.......το μόνο που με έχει σώσει μέχρι στιγμής και δε φαίνομαι σαν... αεροπλάνο είναι το ότι ήμουν πολύ αδύνατη πριν μείνω έγκυος και επίσης κυκλοφορώ μόνο με μαύρα ή σκούρα μπλέ ρούχα!!!

Ισως τελικα να μην εχει σχεση ο θηλασμος με την αυξημενη απωλεια κιλων που παρατηρουν μερικες κοπελες.Μαλλον ειναι θεμα οργανισμου και διατροφης.

Απλα ηθελα να ξερω εαν μπορεις να "βασιστεις" στον θηλασμο ως καποια μορφη καταναλωσης ενεργειας (θερμιδων),γιατι με τρια παιδια,κατω των 4 η ασκηση και το γυμναστηρια αυτη την στιγμη μου μοιαζουν ανεκδοτο.

Φτου να παρει!!!

Αλβερτος Αινσταιν

μονο παχαινω???

βουβαλος εχω γινει.!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

στην εγκυμοσυνη πηρα 32 κιλα,εχασα τα 17 (γεννα,μωρο,υγρα και λοιπα)τις πρωτες 10 μερες αφου γεννησα και τωρα οχι μονο δεν χανω ,αλλα κινδυνευω να παρω και αλλα.πικρα μεγαλη.το καλοκαιρι θα κανω παρεα με την μοναχους μοναχους στη σκοπελο....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΥΓ.τρωω πολυ γιατι πειναω παααααρα πολυ,και διψαω σαν να ειμαι μονη και ερημη στη σαχαρα......:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΥΓ2. περναω σουπερ ,οποτε ολα καλα...

0GFrp3.png

Στην εγκυμοσύνη μου πήρα 7 κιλά, με το που βγήκα από την κλινική τα είχα χάσει, όταν ο μπέμπης έγινε 3 μηνών είχα χάσει άλλα 10. Λίγο που το μωρό ήταν συνέχεια στο στήθος, λίγο που δεν προλάβαινα να φάω(με είχε βάλει σημάδι με το που έπιανα το πηρούνι έκλαιγε!!!).

Μετά τους 6 μήνες αποκλειστικού θηλασμού, άρχισα να τα βάζω πάλι τα κιλά. Και τα 10! Πεινούσα σαν τρελή.

Νομίζω πάντως ότι στην αρχή χάνουμε πιο πολύ επειδή δεν προλαβαίνουμε να φάμε, μόλις χαλαρώσουν λίγο τα πράγματα...

καλημέρα....εγω στην εγκυμοσυνη μου είχα πρησστει και μέχρι τον 6 το μηνα πηρα 15 κιλά....αλλά επειδη ειχα εμετους στον 7 μο μηνα σταματησα να παίρνω βάρος και έχανα...τελικά ήμουν στα + 10 κιλά...γέννησα με καισαρική πήρα τουκόσμου τα φάρμακα και έκενα πολλές αντιπηκτικές που παχαινουν πολυ....θήλασα μεχρι να σαραντησει το μωρό....και μεσα σε 2 μηνες έχασα 9 κιλά πολυ έυκολα και άλλα 5 πιο μετά με αποτελεσμα να γινω και πιο αδυνατη απο ότι ήμουν....βέβαια στην διάρκεια θηλασμού και αργοτερα επειδη ειχα τρομάξει πολυ με το σωμα μου έτρωγα μονο ψητά σαλατες και τοστ....μετά τον θηλασμό δεν είχα όρεξη για φαγητό αλλά περπατουσα πολυ έπερνα την μικρη στο καρότσι μιας και γέννησα στα τέλη της άνοιξης και έκανα περπατημα μια ωρα να παω και μια ώρα να γυρισω...πιστευω ότι πιο πολυ βοήθησε αυτο....και γενικά το είχα συστημα οπου ήθελα να πάω πηγαινα με τα ποδια.....

δεν έκαν τιποτα απο όλα οσα λενε για να έχω γάλα να φαω σουπες και τα διάφορα...απλά ο λόγος που δεν συνέχισα τον θηλασμό ήταν ότι δεν ειχα ενημερωθει σωστά και κάποια στιγμη που δεν έβγαζα γάλα θεωρισα πως δεν έχω.....ειχα και την πεθερά μου που έλεγε συνεχεια αφου δεν έχεις γάλα τι θα ταισεις το παιδι.....με έπεισε να πάρω τα χάπια και να σταματησω.....

στο 2ρο τωρα θα ξέρω....

απλά δεν θεωρώ πως έχει να κάνει με τον θηλασμό....αποκλειστικά.....ίσως λιγο η καθιστική ζωη που πρεπει να θηλαζεις συνεχεια λιγο οι ορμονες ίσως να μην απελευθερωνεται ο οργανισμός....εγω πάντος μετα απο 3 μηνες γεννας μπορεσα και εμφανιστηκα με μαγιο...αλλά έκοψα το φαι...και περπατουσα πολυ....

1129643tvsq1yiqpw.gif

ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΟΧΕΙΑ!ΘΗλασα 6μηνες και 23ΚΙΛΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΣΕ 18ΜΗΝΕς ΜΟΝΟ ΤΑ 15!με τρελες αυξομειωσεις ομως και τρελη κατακρατηση!τωρα πια ξαναγεννησακαι εχω και τα παλια και τα καινουργια κιλα!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...