Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

και θηλάζω... και παχαίνω!!!! -εσείς?

Vicky-Elena

Recommended Posts

Τι έκανες σχετικά με το θέμα του θυρεοειδούς; Και τα κιλά και το μαύρο μπορεί να χρειάζονται περισσότερη βοήθεια από μια απλή διατροφή.

Αλλά πέρα από αυτή και με όλη τη "συναδελφική" αγάπη (εγώ τα κιλά τα έβαλα όταν παντρεύτηκα και πριν μείνω έγκυος!) θέλω να σου πω "σύνελθε!"

Οι αλλαγές δεν έρχονται από τη μια μέρα στην άλλη και δεν είναι πάντοτε η καλύτερη στιγμή να αλλάξουμε δραστικά τα πράγματα. Θέλω να πω, όταν έχεις ένα μωρό και τόσες προκλήσεις να αντιμετωπίσεις, το να ανοίξεις ακόμη ένα μέτωπο χρειάζεται χρόνο και ενέργεια που δεν σου τη δίνει κανείς. Και ιδιαίτερα αυτοί που σε κάνουν να κλαις! Με ποιο δικαίωμα!

Χαλάρωσε λιγάκι, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου! Βάλε το θυρεοειδή σε ένα δρόμο, ώστε να μην σε πολεμάει, και δες από κει και πέρα τι πρέπει να κάνεις (που το ξέρεις). Με υπομονή και επιμονή, θα επανέλθεις (ουμε!)

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Διαφημίσεις

Τι έκανες με το θυροειδή;

Τα μαύρα μια χαρά είναι.

Ο γιος μου στα νήπια με ζωγράφιζε με μαύρο παντελόνι και μαύρη μπλούζα γιατί σχεδόν πάντα έτσι ήμουν!

ο ενδοκρινολόγος είπε να κάνω επανάληψη των ορμονικών εξετάσεων σε 2 μήνες και αν εξακολουθεί να βγαίνει χαμηλό το Τ4 θα με ξεκινήσει με θυροξίνη.... (ο μικροβιολόγος βέβαια μου είπε ότι πολύ συχνά μετά από εγκυμοσύνη εμφανίζεται κάποια διαταραχή στο ορμονικό σύστημα και παίρνει λίγο καιρό να επανέλθει... "άντε να βρείς τώρα τι και πως...")

Κατάλαβα... εμένα θα με ζωγραφίζει με μαύρο κολάν και μαύρη μπλούζα γιατί πάντα έτσι είμαι.... (καιρός να επενδύσω σε εντυπωσιακά αξεσουάρ ;)...)

Τι έκανες σχετικά με το θέμα του θυρεοειδούς; Και τα κιλά και το μαύρο μπορεί να χρειάζονται περισσότερη βοήθεια από μια απλή διατροφή.

Αλλά πέρα από αυτή και με όλη τη "συναδελφική" αγάπη (εγώ τα κιλά τα έβαλα όταν παντρεύτηκα και πριν μείνω έγκυος!) θέλω να σου πω "σύνελθε!"

Οι αλλαγές δεν έρχονται από τη μια μέρα στην άλλη και δεν είναι πάντοτε η καλύτερη στιγμή να αλλάξουμε δραστικά τα πράγματα. Θέλω να πω, όταν έχεις ένα μωρό και τόσες προκλήσεις να αντιμετωπίσεις, το να ανοίξεις ακόμη ένα μέτωπο χρειάζεται χρόνο και ενέργεια που δεν σου τη δίνει κανείς. Και ιδιαίτερα αυτοί που σε κάνουν να κλαις! Με ποιο δικαίωμα!

Χαλάρωσε λιγάκι, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου! Βάλε το θυρεοειδή σε ένα δρόμο, ώστε να μην σε πολεμάει, και δες από κει και πέρα τι πρέπει να κάνεις (που το ξέρεις). Με υπομονή και επιμονή, θα επανέλθεις (ουμε!)

ευχαριστώ για τη συμπαράσταση!...ένα είναι σίγουρο, τη συμπαράσταση δεν τη βρίσκεις πολλές φορές στο φιλικό περιβάλλον (και ιδιαίτερα στο συγγενικό!!!) έχεις δίκιο για αυτό που γράφεις... με το μωρό (ειδικά για μια πρωτάρα μαμά) οι προκλήσεις είναι τόσες που όντως νιώθω ότι το να ανοίξω ένα ακόμη μέτωπο είναι πολύ δύσκολο...

και αντί να ακούσω 'μπράβο πχ που τα καταφέρνεις καλά με το μωρό σου΄ή 'μπράβο που το θηλάζεις ακόμη' ακούω μόνο 'μη τρώς καλύτερα αυτό γιατί παχαίνει' (η ξαδέρφη μου) ή 'άσε το εκλαιράκι να σου φέρω καλύτερα φρούτα' (η μαμά μου), 'κάτσε να πάρω το πιάτο από μπροστά σου μη μπαίνεις σε πειρασμό' (ο πατέρας μου) κ.α. Μετά βλέπω γείτονες ή γνωστούς στο δρόμο και διαβάστε τους παρακάτω διαλόγους

Α -τώρα γέννησες?

Εγώ -όχι πριν 8 μήνες περίπου...

Α - ά ωραία... να το χαίρεσαι. Και τώρα περιμένεις με το καλό το δεύτερο?

Β - καλέ σε θυμάμαι ήσουν πολύ αδύνατη. Τί έπαθες?

Εγώ - γέννησα πριν μερικούς μήνες...

Β- α, συγχαρητήρια! ... μά πόσα κιλά πήρες?

Περιττό να σου πώ από εκεί που ήμουν ένας δυναμικός άνθρωπος έχω γίνει τόσο ευάλωτη που ούτε στη θέση τους δεν μπορώ να βάλω αυτούς που λένε διάφορα... όπως μου είπε ένας φίλος 'επειδή ήσουν πάντα αδύνατη τώρα η ψυχολογία σου είναι χειρότερη από μία άλλη γυναίκα που πχ ήταν πάντα υπέρβαρη...'

αχ αχ αχ....

και το ξέρω ότι δεν θα έπρεπε να με ενδιαφέρει τί λέει ο κόσμος (πχ πως δεν με ενδιαφέρει τι λένε που θηλάζω το μωρό που κοντεύει 8 μηνών ενώ η μισή Ελλάδα πιστεύει ότι φτάνει τώρα λόγω άγνοιας) αλλά επειδή και εγώ η ίδια στεναχωριέμαι με αυτό το θέμα με παίρνει τελείως από κάτω.....

και προσπαθώ να μην το σκέφτομαι (πχ να ασχολούμαι με την κόρη μου, κτλ) αλλά ή μου το θυμίζει ο κύκλος μου ή τα ρούχα που δεν μπαίνω ή η δυσκολία με την οποία σκύβω να παίξω στο πάτωμα με την κόρη μου....

Καλησπέρα κορίτσια,

είπα να κάνω ένα update στο θέμα που ξεκίνησα.

Λοιπόν χτές μετά από ένα χρόνο απουσίας από το γυμναστήριο (η κόρη μου κοντεύει τώρα 8 μηνών) πέρασα από το γυμναστήριο για να ανεβώ στη ζυγαριά τους (ζυγιζόμουν τακτικά τότε που γυμναζόμουν και τακτικά και να φανταστείτε ανησυχούσα για το αν έπαιρνα 2-3 κιλά... κούνια που με κούναγε....) Τι το ΄θελα!!! Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη μου 58 κιλά και τώρα είμαι 85!!! (το ύψος βέβαια παραμένει σταθερό 1.63 :D).

Έχω βάλει 27 κιλά!!! Και τα περισσότερα μετά που γέννησα... Έχω 'καταστραφεί'..... Και ότι δίαιτα ή ΄διατροφή' ξεκινήσω την σταματώ μετά από 2-3 μέρες... κάνω ένα break για 2-3 μέρες και ξαναξεκινώ... Διάβαζα σήμερα κάπου ότι ο θηλασμός ανοίγει την όρεξη (prolactin increases your appetite) και ίσως για αυτό να μην μπορώ να κοντρολάρω την ορεξή μου (μια ζωή έκανα 'διατροφή' και τώρα δεν τα βγάζω πέρα από την πείνα... τι να πώ...)

όποια θέλει να με παρηγορήσει ας γράψει..... έχω ανάγκη από παρηγοριά γιατί κλαίω όλο το απόγευμα..... (και γενικά κλαίω για το θέμα των κιλών γιατί όπου πάω και όπου σταθώ διάφοροι με ρωτούνε τι έπαθα και δεν αδυνατίζω και πως έγινα έτσι κτλ.) αφού φοράω συνέχεια μαύρα για τους άλλους.... και δεν ήθελα να με βλέπει η μπέμπα συνέχεια με μαύρα.... :(

καλη μου Vicky-Elena καθε φορα που σε διαβαζω αναστεναζω γιατι ειναι σαν να μιλας στα κιλα μου....ε στη καρδια μου ηθελα ννα πω;)

και γω λοιπον εχω ποοοοοοοοοολλα κιλα να κουβαλαω και πραγματικα ειμαι απελπισμενη γιατι δεν μπορω να τα χασω...ολο διαιτα αρχιζω ολο γυμναστικη (κολυμπι)και ολο στα ιδια κιλα παραμενω:-(

μονο με διααιτολογο καταφερα να χασω 6 κιλα σε 4 μηνες σχεδον:shock:ελεος.......απελπιστικα αργα!!!!!!!!!!!! και με κολυμπι 3 φορες την εβδομδα....μου σπασαν τα νευρα τοσο αργα που εχανα σταματησα ....θα τα χασω μονη μου λεω :roll::roll:ααααα χαμος !τι να σου πω τα ιδια παρεμεινα +1

το κακο με μας ειναι οτι εχουμε υπαρξει και αδυνατες (κανονικη ... ποτε δεν ειμουν πολυ αδυνατη τωρα ομως που βλεπω φοτο σιλφις μου φαινομαι)και αρκετα γυμνασμενη εφοσον παντα εκανα γυμναστηριο ,χορο,beach voley,κτλ τωρα ....κανω μονο τη μπαλα(στο beach voley):D

αν ειμουν παντα χοντρουλα τωρα δεν θα χα τοοσο σκασμο!βλεπω απο μια φιλη μου ...που ηταν παντα ευσωμη τωρα παραγινε και ειναι πολυ κουλ!

και γω ολο προσπαθω ...ξεκινω και ειμαι σαν κι αυτη!

φυσιακ τις εξοδους πολυ περιορισμενες τις εχω και αυτο γιατι δεν εχω και τπτ αξιολογο να βαλω και παντα αισθανομαι χοντρη!

οσο για τους γνωστους, φιλους εξω που βλεπω δεν τους αφηνω να σχολιασουν κατι γιατι αυτοσαρκαζομαι μονη μου και τους προλαβενω:wink:

ωρες ωρες με πιανει πολυ απελπησια...και ωρες ωρες λεω αντε μωρε θα τα χασω σιγα σιγα δεν εγινε και τπτ...

σκεφτομαι και τον αντρα που που ο καημενος δεν μου χει πει ποτε τπτ και προσπαθει να με χαλαρωσει αλλα δεν μπορει να μην τον χαλαει....δεν ξερω τι να πω....(παρεπηπτοντος ειναι κορμαρα!!)

ομως να σου πω κατι...πειναωωωω

δεν τρωω γλυκα ουτε βρωμοφαγα ειμαστε πολυ τησ υγεινησ διατροφης απλα τρωω πασοτητα...σαν αντρας:oops:(ειμαικαι 1,788)και κιλα 87 ετσι να ξεμπροστιαστω και γω να μην αισθανεσε μονη:)

παντως θελω να σου πω μην κλαις ...τι να κανουμε μαλλον ειμασταν στη στερηση τοσα χρονια και τωρα απλα χαλαρωσαμε

δεν αλλαζουμεσαν ανθρωποι ουτε αυτοι που μας αγαπαν παυουν να το κανουν επειδη εχουμε καποια παραπανω κιλα(τα λαω να τ ακουω κ γω)

σιγουρα καποια στιγμη θα τα χσουμε τα ρημαδια εεκαι ασ μην γυρισεις στα 58 δεν πειραζει και 65σουπερ θα σε!

οσο για τους κακεντρεχεις που σου τη λενε (λες και δεν το βλεπουμε εμεις )μην απαντας καθολου δεν αξιζει..

τα μαυρα ειναι αν θες να καλυψεις ς 2 με 3 κιλα .φορα κοπελα μου χρωματακι να σε βλεπει το παιδι και να χαιρετε και γω ετσι ξεκινησα και λεω ασ το καλο ....ουτος η αλλος δεν θα φαινομαι αδυνατη

αυτα συγνωμη αν σας κουρασα με τις σκεψεις μου

Διαφημίσεις

καλη μου Vicky-Elena καθε φορα που σε διαβαζω αναστεναζω γιατι ειναι σαν να μιλας στα κιλα μου....ε στη καρδια μου ηθελα ννα πω;)

και γω λοιπον εχω ποοοοοοοοοολλα κιλα να κουβαλαω και πραγματικα ειμαι απελπισμενη γιατι δεν μπορω να τα χασω...ολο διαιτα αρχιζω ολο γυμναστικη (κολυμπι)και ολο στα ιδια κιλα παραμενω:-(

μονο με διααιτολογο καταφερα να χασω 6 κιλα σε 4 μηνες σχεδον:shock:ελεος.......απελπιστικα αργα!!!!!!!!!!!! και με κολυμπι 3 φορες την εβδομδα....μου σπασαν τα νευρα τοσο αργα που εχανα σταματησα ....θα τα χασω μονη μου λεω :roll::roll:ααααα χαμος !τι να σου πω τα ιδια παρεμεινα +1

το κακο με μας ειναι οτι εχουμε υπαρξει και αδυνατες (κανονικη ... ποτε δεν ειμουν πολυ αδυνατη τωρα ομως που βλεπω φοτο σιλφις μου φαινομαι)και αρκετα γυμνασμενη εφοσον παντα εκανα γυμναστηριο ,χορο,beach voley,κτλ τωρα ....κανω μονο τη μπαλα(στο beach voley):D

αν ειμουν παντα χοντρουλα τωρα δεν θα χα τοοσο σκασμο!βλεπω απο μια φιλη μου ...που ηταν παντα ευσωμη τωρα παραγινε και ειναι πολυ κουλ!

και γω ολο προσπαθω ...ξεκινω και ειμαι σαν κι αυτη!

φυσιακ τις εξοδους πολυ περιορισμενες τις εχω και αυτο γιατι δεν εχω και τπτ αξιολογο να βαλω και παντα αισθανομαι χοντρη!

οσο για τους γνωστους, φιλους εξω που βλεπω δεν τους αφηνω να σχολιασουν κατι γιατι αυτοσαρκαζομαι μονη μου και τους προλαβενω:wink:

ωρες ωρες με πιανει πολυ απελπησια...και ωρες ωρες λεω αντε μωρε θα τα χασω σιγα σιγα δεν εγινε και τπτ...

σκεφτομαι και τον αντρα που που ο καημενος δεν μου χει πει ποτε τπτ και προσπαθει να με χαλαρωσει αλλα δεν μπορει να μην τον χαλαει....δεν ξερω τι να πω....(παρεπηπτοντος ειναι κορμαρα!!)

ομως να σου πω κατι...πειναωωωω

δεν τρωω γλυκα ουτε βρωμοφαγα ειμαστε πολυ τησ υγεινησ διατροφης απλα τρωω πασοτητα...σαν αντρας:oops:(ειμαικαι 1,788)και κιλα 87 ετσι να ξεμπροστιαστω και γω να μην αισθανεσε μονη:)

παντως θελω να σου πω μην κλαις ...τι να κανουμε μαλλον ειμασταν στη στερηση τοσα χρονια και τωρα απλα χαλαρωσαμε

δεν αλλαζουμεσαν ανθρωποι ουτε αυτοι που μας αγαπαν παυουν να το κανουν επειδη εχουμε καποια παραπανω κιλα(τα λαω να τ ακουω κ γω)

σιγουρα καποια στιγμη θα τα χσουμε τα ρημαδια εεκαι ασ μην γυρισεις στα 58 δεν πειραζει και 65σουπερ θα σε!

οσο για τους κακεντρεχεις που σου τη λενε (λες και δεν το βλεπουμε εμεις )μην απαντας καθολου δεν αξιζει..

τα μαυρα ειναι αν θες να καλυψεις ς 2 με 3 κιλα .φορα κοπελα μου χρωματακι να σε βλεπει το παιδι και να χαιρετε και γω ετσι ξεκινησα και λεω ασ το καλο ....ουτος η αλλος δεν θα φαινομαι αδυνατη

αυτα συγνωμη αν σας κουρασα με τις σκεψεις μου

Αχ βρε Μανθούλα μου... γιατί να μη μένουμε στην ίδια πόλη να κάνουμε παρέα και να κυκλοφορούμε μαζί για συμπαράσταση!!! ;) Διαβάζω αυτά που γράφεις και νιώθω αυτά που νιώθεις και εσύ.... έχεις δίκιο... το κακό με εμάς είναι ότι έχουμε υπάρξει αδύνατες και τώρα είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτούμε την καινούρια εικόνα μας.... (μας ματιάσανε λοιπόν!!! ;))

και εμένα ο άντρας μου δεν μου έχει πεί τίποτα (και με παρηγορεί μάλιστα) αλλά όπως λές και εσύ δεν ξέρω... μπορεί και να τον χαλάει... (στο κάτω κάτω της γραφής ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε μια γυναίκα χαρούμενη, με αυτοπεποίθηση, αδύνατη, γυμνασμένη κ.α. πολλά καλά που είχα και έχω (όλα εκτός από μετριοφροσύνη :D) και βρέθηκε με μία γυναίκα λίγο 'χοντρούλι' που κλαίει αρκετά για αυτό και όταν με στεναχωρούνε χτυπάω και 1-2 προφιτερόλ (τελείως αυτοκαταστροφική συμπεριφορά)... άμα με δεις είμαι για κωμωδία... σήμερα πχ πήγα γυμναστήριο και έκανα διάδρομο, και όλη μέρα έτρωγα φρούτα, γιαούρτια σαλάτες και ένα φιλέτο κοτόπουλο... και πριν λίγο 1 κρέπα σοκολάτα, 1 τσουρεκάκι και παγωτό..... η διατροφή και η γυμναστική με μάραναν!!!

σταματώ εδώ γιατί πρέπει πάλι να θηλάσω!!!

φιλιά!!!

Αχ βρε Μανθούλα μου... γιατί να μη μένουμε στην ίδια πόλη να κάνουμε παρέα και να κυκλοφορούμε μαζί για συμπαράσταση!!!!!!

γιατι θα μας μαζευαν απ τα σουβλατζιδικα και τις κρεπερη...:D:D:D

;) Διαβάζω αυτά που γράφεις και νιώθω αυτά που νιώθεις και εσύ.... έχεις δίκιο... το κακό με εμάς είναι ότι έχουμε υπάρξει αδύνατες και τώρα είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτούμε την καινούρια εικόνα μας.... (μας ματιάσανε λοιπόν!!! ;))!!!

ναι !!ναι!!μας ματιασαν οι κακες αδυνατες κοκαλες που πηραν 6 κιλα στην εγκυμοσυνη τους και χασαν 8!!!!!:evil::D

και εμένα ο άντρας μου δεν μου έχει πεί τίποτα (και με παρηγορεί μάλιστα) αλλά όπως λές και εσύ δεν ξέρω... μπορεί και να τον χαλάει... (στο κάτω κάτω της γραφής ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε μια γυναίκα χαρούμενη, με αυτοπεποίθηση, αδύνατη, γυμνασμένη κ.α. πολλά καλά που είχα και έχω (όλα εκτός από μετριοφροσύνη :D) !!!

:D:D:D

και βρέθηκε με μία γυναίκα λίγο 'χοντρούλι' που κλαίει αρκετά για αυτό και όταν με στεναχωρούνε χτυπάω και 1-2 προφιτερόλ (τελείως αυτοκαταστροφική συμπεριφορά)... άμα με δεις είμαι για κωμωδία...!!!

που εφερε στο κοσμο οτι πιο πολυτιμο υπαρχει στη ζωη του και που παλευει για το καλυτερο για το παιδι της ...

σήμερα πχ πήγα γυμναστήριο και έκανα διάδρομο,!!!

μπραβο!μπραβο! συνεχισε ετσι!!!

[και όλη μέρα έτρωγα φρούτα, γιαούρτια σαλάτες και ένα φιλέτο κοτόπουλο... και πριν λίγο 1 κρέπα σοκολάτα, 1 τσουρεκάκι και παγωτό..... η διατροφή και η γυμναστική με μάραναν!!! !!!

το φιλετο κοτοπουλο φταιει....που ειναι ξερο και αγευστο:D:D

ενω το τσουρεκακι μμμμμμμ μανα μου αφρατο μυρωδατο και γευστικο!!!!:D:D:D

σταματώ εδώ γιατί πρέπει πάλι να θηλάσω!!!

φιλιά!!!

αγωνιστικους χαιρετισμους!!!!και γω μια σουπα εφαγα για βραδυ...για διαιτα λεει.........τρομαρα μου λορδα παιζει το στομαχι μου:D για ναδουμε θα την παλεψω η το βραδυ θα υπνοβατω στο ψυγειο.....................λεκανες πρεπει να βαλω με νερο:wink:

κοριτσαρες να ελεγξετε θυροειδη......

εγω ειχα θεματακι χοντρο και δεν ειχα παρει χαμπαρι..... TSH 20 με οριο το 4 νομιζω!!!!

να σας πω μην σκατε....οταν θα σταματησετε τον θηλασμο θα δειτε πως θα τα χασετε αυτοματα το κιλααααα!!!!! εγω ξαφνικα στον 13 μηνα σταματησα και εχασα σε μια βδομαδα 5 ή 6 κιλα χωρις ιδιαιτερο κοπο μονο γυμναστικη 3-4 φορες την βδομαδα.... απ οτι ακουω κι εσεις πατε οποτε μην ανησυχειτε θα τα χασετε ολα αφου αυτο θελετε.....

γεια σου Μανθουλα κι εγω Χανια ειμαι.....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

κοριτσαρες να ελεγξετε θυροειδη......

εγω ειχα θεματακι χοντρο και δεν ειχα παρει χαμπαρι..... TSH 20 με οριο το 4 νομιζω!!!!

να σας πω μην σκατε....οταν θα σταματησετε τον θηλασμο θα δειτε πως θα τα χασετε αυτοματα το κιλααααα!!!!! εγω ξαφνικα στον 13 μηνα σταματησα και εχασα σε μια βδομαδα 5 ή 6 κιλα χωρις ιδιαιτερο κοπο μονο γυμναστικη 3-4 φορες την βδομαδα.... απ οτι ακουω κι εσεις πατε οποτε μην ανησυχειτε θα τα χασετε ολα αφου αυτο θελετε.....

γεια σου Μανθουλα κι εγω Χανια ειμαι.....

γεια σου πατριδα!! εισαι η δευτερη χανιωτισσα που γνωριζω στο φορουμ και χαιρομε γι αυτο...

ελενξα θυροειδη μια χαραααααα ειναι.........

ευχομαι αυτα που λες να ισχυσουν και σε μας απλα ετσι που το βλεπω αν ολα παν καλα θα αργησει ο αποθηλασμος οπωτε....χοντρουλα για πολυ ακομη:(:(:(

χαλαλι μωρε...χαλαλι

γεια σου πατριδα!! εισαι η δευτερη χανιωτισσα που γνωριζω στο φορουμ και χαιρομε γι αυτο...

ελενξα θυροειδη μια χαραααααα ειναι.........

ευχομαι αυτα που λες να ισχυσουν και σε μας απλα ετσι που το βλεπω αν ολα παν καλα θα αργησει ο αποθηλασμος οπωτε....χοντρουλα για πολυ ακομη:(:(:(

χαλαλι μωρε...χαλαλι

Μανθούλα,

πάντως το γεγονός ότι γυμναζόμασταν και υπήρξαμε αδύνατες μας βάζει σε πιο πλεονεκτική θέση από το να κουβαλούσαμε περιττά κιλά χρόνια ολόκληρα και επίσης το σώμα δεν ξεχνάει... άμα υπήρξες γυμνασμένη όταν ξαναρχίσεις εντατικά θα 'σαι σε καλύτερη μοίρα από κάποια που δε γυμνάστηκε ποτέ (εννοείται ότι έτσι με βολεύει να πιστεύω!!!)... ;) μόλις καεί το λίπος από πάνω θα κάνουν την (επαν)εμφάνιση τους οι μύες από κάτω... θα βγούμε με τα γραμμωμένα κορμιά μας στην παραλία σε....1, 2, 3 (?) χρόνια? σημασία έχει ότι θα το ξαναζήσουμε αυτό!!! :)

και θα'χουμε και αγκαλιά ένα μωρό αλά Πετρουλάκη!

υπομονή.......

Διαφημίσεις

Μανθούλα,

πάντως το γεγονός ότι γυμναζόμασταν και υπήρξαμε αδύνατες μας βάζει σε πιο πλεονεκτική θέση από το να κουβαλούσαμε περιττά κιλά χρόνια ολόκληρα και επίσης το σώμα δεν ξεχνάει... άμα υπήρξες γυμνασμένη όταν ξαναρχίσεις εντατικά θα 'σαι σε καλύτερη μοίρα από κάποια που δε γυμνάστηκε ποτέ (εννοείται ότι έτσι με βολεύει να πιστεύω!!!)... ;) μόλις καεί το λίπος από πάνω θα κάνουν την (επαν)εμφάνιση τους οι μύες από κάτω... θα βγούμε με τα γραμμωμένα κορμιά μας στην παραλία σε....1, 2, 3 (?) χρόνια? σημασία έχει ότι θα το ξαναζήσουμε αυτό!!! :)

και θα'χουμε και αγκαλιά ένα μωρό αλά Πετρουλάκη!

υπομονή.......

Έτσι είναι! Δοκίμασέ το και θα δεις πόσο γρήγορα αλλάζει το σώμα.

Μπορείς να ξεκινήσεις ένα προγραμμα με ελεύθερα βάρη για να αυξήσεις τη μυική μάζα, έτσι θα αυξηθεί και ο μεταβολισμός. Τρία 20 άλεπτα την εβδομάδα είναι αρκετά, βάλε και 10 λεπτά ζέσταμα, δεν είναι πάνω από μισάωρο. Ακόμη και στο σπίτι μπορείς να το κάνεις με δυο αλτήρες που ρυθμίζεται το βάρος τους. Κάνεις 10 λεπτά στα γρήγορα δουλειές για ζέσταμα και μετά 20 λεπτά τα βαράκια.

Μυστικούλι (σσσστ). Τρώτε πολλά φρούτα μέσα στην ημέρα και με μαγικό τρόπο καλύπτεται η ανάγκη για γλυκό. Θέλει πειθαρχία μια δυο μέρες και μετά ρολάρει μόνο του. Είπαμε σσσσσστ.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Μυστικούλι (σσσστ). Τρώτε πολλά φρούτα μέσα στην ημέρα και με μαγικό τρόπο καλύπτεται η ανάγκη για γλυκό. Θέλει πειθαρχία μια δυο μέρες και μετά ρολάρει μόνο του. Είπαμε σσσσσστ.

ναι, το ξέρω! η διαιτολόγος μου (όχι δεν είναι άχρηστη -δεν φταίει αυτή για την κατάσταση μου και ναι, με ανέχεται ακόμη γιατί είναι φίλη μου!!! ;)) αυτό πρότεινε.... μου έβαλε μάλιστα φρούτο σε κάθε γεύμα...και σε κάθε σνάκ... όταν τρώω φρούτα για κάποιες μέρες νιώθω πολύ καλά...αλλά το sugar rush που σου κάνει ένα πχ ένα προφιτερόλ δεν συγκρίνεται με ένα τόνο φρούτα (και ας διαρκεί μόνο λίγα λεπτά.... το sugar rush εννοώ..)

Έτσι είναι! Δοκίμασέ το και θα δεις πόσο γρήγορα αλλάζει το σώμα.

Μπορείς να ξεκινήσεις ένα προγραμμα με ελεύθερα βάρη για να αυξήσεις τη μυική μάζα, έτσι θα αυξηθεί και ο μεταβολισμός. Τρία 20 άλεπτα την εβδομάδα είναι αρκετά, βάλε και 10 λεπτά ζέσταμα, δεν είναι πάνω από μισάωρο. Ακόμη και στο σπίτι μπορείς να το κάνεις με δυο αλτήρες που ρυθμίζεται το βάρος τους. Κάνεις 10 λεπτά στα γρήγορα δουλειές για ζέσταμα και μετά 20 λεπτά τα βαράκια.

και τη μπέμπα μπορώ να σηκώνω πάνω κάτω (για δικέφαλο και τρικέφαλο) που'ναι και πιο διασκεδαστική από τα ελεύθερα βάρη μια και μου γελάει κιόλας...:) (αχ το πιο όμορφο γέλιο που έχω ακούσει -είπαμε χαζομαμά....)

Για αρχή λέω αύριο μόλις ξεμπερδέψω απ'τους δύο πρωινούς κοντινούς θηλασμούς να πάω στο γυμναστήριο και να ανεβώ στο διάδρομο....και όποιος παλιός 'φίλος' με δεί και με ρωτήσει τι έπαθα θα του πώ απο μόνη μου ότι γέννησα και ναι, είμαι έγκυος στο 2ο (τι σημασία έχει που το 2ο μπορεί να μην έρθει ποτέ?) τουλάχιστον δεν θα κάθομαι να συζητάω με τον καθένα γιατί έβαλα τόσα κιλά ;)

Διαφημίσεις

Αφού 'μιλάμε' για κιλά και δίαιτες και γυμναστικές ας πούμε και για ρούχα! (άλλωστε τί γυναίκες είμαστε? ;))

Λοιπόν, ταχτοποίησα τη ντουλάπα μου για φέτος το φθινόπωρο και το χειμώνα... κυριαρχεί το μαύρο ("στα μαύρα έχω ντυθεί/ μου πάει το μαύρο πολύ" ΜΠΛΕ ;)) και ακολουθούν -με μεγάλη διαφορά- το σκούρο μπλέ και το γκρί... φυσικά μιλάμε μόνο για μπλουζοφορέματα ή φαρδιές μακριές μπλούζες και κολάν .... (α, και μπαίνω άνετα στα ρούχα εγκυμοσύνης που φορούσα από τον 7ο μήνα κια μετά -για αυτά που φορούσα στον 4ο, 5ο ή 6ο μήνα της εγκυμοσύνης ούτε συζήτηση...)

και τώρα επενδύω σε εντυπωσιακά κολιέ... εκεί φοράω όλα τα χρώματα.... πχ πήρα και ένα φανταστικό με τεράστιες πράσινες πέτρες...έχω όμως άλλου είδους περιορισμούς (πχ τα κοντά σκουλαρίκια δίνουν έμφαση στα μάγουλα... το ίδιο και τα κοντά κολιέ....-τι μαθαίνει και τι παρατηρεί κανείς αν από αδυνατούλι γίνει χοντρούλι!!!) .και σε παππούτσια φοράω όλα τα χρώματα αλλά και εκεί με περιορισμούς ρε γ***** Πχ όταν από 58 κιλά είσαι πλέον 85 τα τακούνια είναι μια ταλαιπωρία... φοράω πλέον όσα φλάτ δεν έχω βάλει σε όλη μου τη ζωή... (και φυσικά επειδή ήμουνα πάντα 'high heels' girl δεν παραδέχομαι ότι δεν φοράω τακούνια επειδή δυσκολεύομαι από την απότομη αύξηση του βάρους μου αλλά... το ρίχνω στη μπέμπα ("είναι καλύτερο για την ασφάλεια της να φοράω ίσια παππούτσια όταν την κουβαλάω" λέω ;) -όπως βλέπετε έχω γίνει θυσία!) ...επίσης από εκεί που φορούσα νούμερο 36 σε όλα μου τα παππούτσια πλέον φοράω 38... άλλο πρόβλημα αυτό.... τα φαρδιά ρούχα δεν θα πάνε χαμένα (πχ θα τα στενέψω αύριο μεθαύριο) αλλά τα πιο μεγάλα παππούτσια πάνε....

ουτε εγω εχασα καθολου κιλα εφτασα 80 απο 60 στην εγκυμοσυνη εχασα τα 3 στη γενα αλλα 8 μηνες τωρα τπτ τι φρουτα τι γιαουρτια τπτ με βραστα λαχανικα αναλατα την βγαζω ειμαι εγκυος και δεν μπορω να βαλω αλλα κιλα αλλα γραμμαριο δεν πεφτει η κορη μου 5 γευματα καθε μερα θηλαζει και 3 στερεα τροφη!!τπτ δεν χανω γραμμαριο τπτ απο τα ρουχα μου δεν μου κανει!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

Αφού 'μιλάμε' για κιλά και δίαιτες και γυμναστικές ας πούμε και για ρούχα! (άλλωστε τί γυναίκες είμαστε? ;))

Λοιπόν, ταχτοποίησα τη ντουλάπα μου για φέτος το φθινόπωρο και το χειμώνα... κυριαρχεί το μαύρο ("στα μαύρα έχω ντυθεί/ μου πάει το μαύρο πολύ" ΜΠΛΕ ;)) και ακολουθούν -με μεγάλη διαφορά- το σκούρο μπλέ και το γκρί... φυσικά μιλάμε μόνο για μπλουζοφορέματα ή φαρδιές μακριές μπλούζες και κολάν .... (α, και μπαίνω άνετα στα ρούχα εγκυμοσύνης που φορούσα από τον 7ο μήνα κια μετά -για αυτά που φορούσα στον 4ο, 5ο ή 6ο μήνα της εγκυμοσύνης ούτε συζήτηση...)

και τώρα επενδύω σε εντυπωσιακά κολιέ... εκεί φοράω όλα τα χρώματα.... πχ πήρα και ένα φανταστικό με τεράστιες πράσινες πέτρες...έχω όμως άλλου είδους περιορισμούς (πχ τα κοντά σκουλαρίκια δίνουν έμφαση στα μάγουλα... το ίδιο και τα κοντά κολιέ....-τι μαθαίνει και τι παρατηρεί κανείς αν από αδυνατούλι γίνει χοντρούλι!!!) .και σε παππούτσια φοράω όλα τα χρώματα αλλά και εκεί με περιορισμούς ρε γ***** Πχ όταν από 58 κιλά είσαι πλέον 85 τα τακούνια είναι μια ταλαιπωρία... φοράω πλέον όσα φλάτ δεν έχω βάλει σε όλη μου τη ζωή... (και φυσικά επειδή ήμουνα πάντα 'high heels' girl δεν παραδέχομαι ότι δεν φοράω τακούνια επειδή δυσκολεύομαι από την απότομη αύξηση του βάρους μου αλλά... το ρίχνω στη μπέμπα ("είναι καλύτερο για την ασφάλεια της να φοράω ίσια παππούτσια όταν την κουβαλάω" λέω ;) -όπως βλέπετε έχω γίνει θυσία!) ...επίσης από εκεί που φορούσα νούμερο 36 σε όλα μου τα παππούτσια πλέον φοράω 38... άλλο πρόβλημα αυτό.... τα φαρδιά ρούχα δεν θα πάνε χαμένα (πχ θα τα στενέψω αύριο μεθαύριο) αλλά τα πιο μεγάλα παππούτσια πάνε....

:D:D:D:D παντως εχεις πολυ χιουμορ!!!με κανες και γελασα παλι βρε Vicky-Elena .....εγω ακομα δεν εφτιαξα ντουλαπες παντως....τρεμω στην ιδεα!!ασε που κανει μια ζεστττηηηηηη εδω στη κρητη!!!:wink::wink:

ουτε εγω εχασα καθολου κιλα εφτασα 80 απο 60 στην εγκυμοσυνη εχασα τα 3 στη γενα αλλα 8 μηνες τωρα τπτ τι φρουτα τι γιαουρτια τπτ με βραστα λαχανικα αναλατα την βγαζω ειμαι εγκυος και δεν μπορω να βαλω αλλα κιλα αλλα γραμμαριο δεν πεφτει η κορη μου 5 γευματα καθε μερα θηλαζει και 3 στερεα τροφη!!τπτ δεν χανω γραμμαριο τπτ απο τα ρουχα μου δεν μου κανει!!

Εσύ κορίτσι μου είσαι ηρωίδα! Και φαντάζομαι τρελή πείνα... άμα συνδυάσει κανείς την όρεξη που ανοίγει ο θηλασμός με την όρεξη που δημιουργεί η εγκυμοσύνη (και όλες τις ορμόνες σου να κάνουν πάρτι) είσαι για συγχαρητήρια που δεν είσαι 100 κιλά και βάλε! :)

Καλό κουράγιο, πόσων μηνών είσαι?

Φιλιά!!!

Υ.Γ εγώ δεν θα τολμούσα 2η εγκυμοσύνη στη φάση που είμαι γιατί πρέπει κάπως να χωράω στο κάθισμα του αυτοκινήτου μου, να μπορώ να δένω τη ζώνη μου και να χωράω στις καρέκλες στα εστιατόρια (πως θα 'συντηρηθώ' άλλωστε?)

:D:D:D:D παντως εχεις πολυ χιουμορ!!!με κανες και γελασα παλι βρε Vicky-Elena .....εγω ακομα δεν εφτιαξα ντουλαπες παντως....τρεμω στην ιδεα!!ασε που κανει μια ζεστττηηηηηη εδω στη κρητη!!!:wink::wink:

΄

Είμαι πάντως και για γέλια και για κλάματα.... χτές ήμουν στο πάρτυ της βαφτισιμιάς μου οπότε είπα να το 'ρίξω λίγο' έξω (μιας και ξέρεις δεν έχω ανάγκη τόσο αδύνατη που είμαι) και έφαγα και την πίτσα μου και το τυροπιτάκι μου και το λουκανικοπιτάκι μου και πήρα και το πιατάκι με την τούρτα και το 'φερα πιο κοντά μου (να το προστατέψω από τα άλλα παιδάκια) και γυρνάει ο άντρας μου και μου λέει 'σιγά βρε χοντρούλι μου, δεν θα σου την φάει κανείς την τούρτα!!!'... μέχρι και αυτός γελάει μαζί μου πλέον :-D

Εδώ πάνω στη Θεσ/νικη έχει λίγο κρύο για αυτό οργανώθηκα... άσε που είμαι και control freak (μα αρέσει να προγραμματίζω, να γράφω λίστες κτλ.) για την Κρήτη ξέρω.... είναι ο άντρας μου Κρητικός και πάμε τα καλοκαίρια στα πεθερικά μου.... Μανθούλα περιμένω το ζωδιό σου! Εγώ είμαι ψαράκι!!! Η κόρη μου υδροχόος και το ίδιο και ο άντρας μου....

΄

Είμαι πάντως και για γέλια και για κλάματα.... χτές ήμουν στο πάρτυ της βαφτισιμιάς μου οπότε είπα να το 'ρίξω λίγο' έξω (μιας και ξέρεις δεν έχω ανάγκη τόσο αδύνατη που είμαι) και έφαγα και την πίτσα μου και το τυροπιτάκι μου και το λουκανικοπιτάκι μου και πήρα και το πιατάκι με την τούρτα και το 'φερα πιο κοντά μου (να το προστατέψω από τα άλλα παιδάκια) και γυρνάει ο άντρας μου και μου λέει 'σιγά βρε χοντρούλι μου, δεν θα σου την φάει κανείς την τούρτα!!!'... μέχρι και αυτός γελάει μαζί μου πλέον :-D

Εδώ πάνω στη Θεσ/νικη έχει λίγο κρύο για αυτό οργανώθηκα... άσε που είμαι και control freak (μα αρέσει να προγραμματίζω, να γράφω λίστες κτλ.) για την Κρήτη ξέρω.... είναι ο άντρας μου Κρητικός και πάμε τα καλοκαίρια στα πεθερικά μου.... Μανθούλα περιμένω το ζωδιό σου! Εγώ είμαι ψαράκι!!! Η κόρη μου υδροχόος και το ίδιο και ο άντρας μου....

και απ'οτι έμαθα μόλις και η κορομηλά υδροχόος είναι... είναι άραγε καλό αυτό? ;)

΄

Το οτι εφαγες απο ολα τα καλουδια σημαινει οτι ηταν καλα, ε;Η τουρτα καλη;:):):):)

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

΄

Vicky-Elena ειμαι ζυγος ,αλλα δεν εχω ιδεα απο ζωδια (φαντασου δεν θυμαμε του αντρα μου...) οσο για το παρτυ που πηγες ενωηται επρεπε να φας απ ολα ...ουτε αρωστη εισαι ουτε ανορεκτικη(ετσι λεω και γω οταν βρησκομαι σε τραπεζι:D)γι αυτο και τα σαρωνω ολα.....

το προβλημα μου ειναι οχι μες στο σπιτι(τρωμε πολυ υγειηνα)εξω ομως του δινω και καταλαβενει και γω...

τελος παντον ........

απο που ειναι ο αντρα σου?απο πια πολη?

καλα κοριτσια τι ειπε ο αντρας μου σημερα σε ενα τραπεζι που πηγαμε.....

κανοντας χιουμορ βεβαιως βεβαιως καθοτι και μεγα πειραχτηρι....

μιλαγαν για το θηλασμο και ''κοκορευοταν''οτι η γυναικα του θηλαζει ακομα:Dκαι του λεει ενας θειος...

-καλα εσυ δεν εχεις δωσει και λεφτα στα γαλατα εχεις οικονομα γυναικα

-ναι καλα ...ξερεις ομως τι τρωει για να κατεβεσει γαλα...:confused::shock::-D:-D:-D:-D:-D

ιου ιου ιοοοου (η σειρηνα του ασθενοφορου απ την λυποθημια μου):oops::oops:

ολοι γελασαν βεβαια..............

και γω μαζι...τι να κανα?

καλα κοριτσια τι ειπε ο αντρας μου σημερα σε ενα τραπεζι που πηγαμε.....

κανοντας χιουμορ βεβαιως βεβαιως καθοτι και μεγα πειραχτηρι....

μιλαγαν για το θηλασμο και ''κοκορευοταν''οτι η γυναικα του θηλαζει ακομα:Dκαι του λεει ενας θειος...

-καλα εσυ δεν εχεις δωσει και λεφτα στα γαλατα εχεις οικονομα γυναικα

-ναι καλα ...ξερεις ομως τι τρωει για να κατεβεσει γαλα...:confused::shock::-D:-D:-D:-D:-D

ιου ιου ιοοοου (η σειρηνα του ασθενοφορου απ την λυποθημια μου):oops::oops:

ολοι γελασαν βεβαια..............

και γω μαζι...τι να κανα?

Έτσι είναι μωρό μου, εσύ ταΐζεις εμένα, για να κατεβάζω γάλα, κι εγώ ταΐζω εσένα καλά, για να μπορείς να ανταπεξέρχεσαι σε γυναίκα τέτοιων κυβικών, μη μου μείνεις και μισός :mrgreen:

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...