Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ατμομάγειρες (για παιδιά)

Recommended Posts

Επισης ξεχασα,εχει και πολυ μεγαλο καδο!!! Για οσες εχουν φαγανα παιδακια ειναι πολυ θετικο,εμεις βεβαια δεν ανηκουμε σε αυτη τη κατηγορια ειμαστε σπουργιτακια:D!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 658
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια κι εγώ σκέφτομαι να πάρω τον ατμομάγειρα της avent..Sevoula από που το πήρατε εσείς μέσω ίντερνετ??Εγώ το βρήκα στο bimbomarket 115 ευρώ και σκέφτομαι να το πάρω από εκεί...Δεν έχει μέσα βιβλιαράκι με συνταγές??Δεν είδα να αναφέρεται πουθενά στο bimbomarket ότι είναι έξτρα και πρέπει να το ζητήσεις..Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος..

Επίσης να ρωτήσω εσένα και την zouzounel που το έχετε με το μοσχάρι τι γίνεται??Διάβασα ότι βγάζει αίμα και πρέπει να το ξαναμαγειρέψεις..Ισχύει??Επίσης όταν βράζει τα τρόφιμα βγάζει ζουμάκι ώστε αλέθοντας μετά το φαγητό να μην κολλάει??Ψάρι και κοτόπουλο έχετε δοκιμάσει να φτιάξετε???Το κάνει καλό?Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά επειδή σε 1-2 βδομάδες ξεκινάμε κι εμείς στερεές τροφές θα ήθελα να ξέρω τι γίνεται μιας και τα χρήματα δεν είναι και λίγα..Σας ευχαριστώ πολύ...

Κι εγώ από το bimbomarket το πήρα, εκανα και άλλες αγορές και δε μου ήρθε ακριβά με τα μεταφορικά. Το βιβλιαράκι το έχει μεσα, δε χρειάζεται να το ζητησεις, αρκεί να ξέρεις καλά αγγλικά, γιατί δεν εχει ελληνικά. Στο μαγείρεμα βγάζει ζουμάκι, δεν κολλάει, γινεται σα σουπίτσα το φαγητό. Εγώ για να είμαι ειλικρινής -είμαι και λίγο υποχόνδρια- το μοσχάρι/κοτόπουλο/ψαρι τα βράζω λίγο σε ένα κατσαρολάκι πρώτα και αφού αφαιρέσω τους πρώτους αφρούς, το βάζω μέσα στον καδο να μαγειρευτεί με τα υπόλοιπα λαχανικά. 'Αντε με το καλό!

v*χ χαίρομαι που το φχαριστηθήκατε! καλά μαγειροτσουκαλέματα! :)

EXXQp3.pngAIzKp2.png

εγω βρήκα στην Λάρισα όλους τους μύλους-ατμομάγειρες στο ntosas bebe και αφου τους περιεργαστηκα κατεληξα στον BREVI , λογω οτι η τιμή του ηταν καλύτερη , τον πηρα 95 ? και ο avent ειχε 140. Νομίζω οτι ετσι εξασφάλισα και την εγγυηση που ποιός τρεχει αν τον επερνα απο κανένα site και μου εβγαζε πρόβλημα, αλλα και οι τιμές του ειναι πολυ καλές http://www.ntosas.gr . Ο nuk δυστυχως δεν εχει μυλο να αλεθει ειναι μονο ατμομαγειρας.:lol:

sofia ka Λάρισα city κι εσύ; ο Ντόσσας έχει ποικιλία και καλά προϊόντα, αλλά τσιμπάει πολλές φορές.από εκεί πήρα την προίκα του κρεβατιού του μωρού, τις πιπίλες avent, το θήλαστρο της μεντέλα το σουίνγκ, κουβερτούλες, το καρεκλάκι φαγητού(κίκο), το πάρκο της, ρουχαλάκια επώνυμα, τα μπιμπερό avent...

στα site που αγοράζεις πάντα υπάρχει κείμενο με Γ.Ο.Σ. γενικοί όροι συναλλαγών. είναι υποχρεωμένοι από τη νομοθεσία.δεν μπορούν να κάνουν του κεφαλιού τους.

εμείς τον ατμομάγειρα τον πήραμε 130 ευρώ από ίντερνετ. δεν ξέρω το site, γιατί ο σύζυγος το βρήκε.

εγω βρήκα στην Λάρισα όλους τους μύλους-ατμομάγειρες στο ntosas bebe και αφου τους περιεργαστηκα κατεληξα στον BREVI , λογω οτι η τιμή του ηταν καλύτερη , τον πηρα 95 ? και ο avent ειχε 140. Νομίζω οτι ετσι εξασφάλισα και την εγγυηση που ποιός τρεχει αν τον επερνα απο κανένα site και μου εβγαζε πρόβλημα, αλλα και οι τιμές του ειναι πολυ καλές http://www.ntosas.gr . Ο nuk δυστυχως δεν εχει μυλο να αλεθει ειναι μονο ατμομαγειρας.:lol:

Αλήθεια???Γιατί εγώ που πήγα τις προάλλες μου είπε ότι τον philips avent δεν το φέρνει γιατί δεν έρχεται Ελλάδα...??????Όσο για τις τιμές θα συμφωνήσω με την sevoula, τσιμπάει αλλά έχει ποικιλία!!!

an1cF1XNw360030Nzc3NzlkaHw2NzI5MTUwZGF8VG8gZ2x1Zml0em91cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

O άντρας μου επιμένει αβεντ. ειναι bpa free και το service του ειναι αξιοπιστο. Τι να πω. Μπερδευτικα.

Εγώ πήρα τελικά της avent..Αφού διάβασα ότι είπαν τα κορίτσια αποφάσισα avent και γιατί είναι bpa free και γιατί έχει μεγάλη χωρητικότητα ώστε όταν το παιδί αρχίσει να τρώει πολύ να το φτάνει το φαγητό...Άσε που μπορείς να καταψύξεις στα ειδικά μπολάκια που έχει (είναι έξτρα βέβαια) ότι απέμεινε και έτσι να έχεις για δύο μέρες φαγητό..

Της AVENT ξαναζεστενει? Ειμαι μεταξυ avent και beaba...... τι προτεινετε?

Από ότι είπαν τα κορίτσια που τον έχουν ξαναζεσταίνει το παγωμένο ή κατεψυγμένο φαγητό...Εγώ παρήγγειλα της avent αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμα...

Διαφημίσεις

ο ατμομάγειρας avent το ξαναζεσταίνει τόσο όσο θέλεις.

εγώ όμως έχω και το θερμαντήρα avent και τα κυπελάκια με το καπάκι via της ίδιας εταιρείας για αποθήκευση του φαγητού. ο θερμαντήρας έχει άλλο πρόγραμμα για κατάψυξη, άλλο για ψυγείο και θερμαίνει μπιμπερό και κυπελάκι -φαγητό.

καλά μαγειρέματα!

Κι εγώ κορίτσια το έψαξα πολύ πριν καταλήξω,και τελικά πήρα της beaba ο οποίος έιναι κι αυτός bpa free,και μαγειρεύει,ζεσταίνει,ξεπαγώνει και αλέθει.Το μικρό του μέγεθος εγώ το έχω στα συν,γιατί μπορώ να τον μεταφέρω ευκολα!Όσο για την χωρητικότητα,δεν έιναι όσο του avent,αλλα όταν φτάσουμε στο επίπεδο να μην της φτάνει για ένα γευμα,τότε θα έχει φτάσει και στην ηλικία που θα τρώει απο τα δικά μας τα φαγητά,οπότε δεν ανυσηχώ!:)

Και μια ακομα ερωτηση .... ο 8ερμαντηρας ζεσταινει και το μπιμπερο? Δηλ, εσυ βραζεις το νερο και μετα το βαζεις στο 8ερμαντηρα και το ζεσταινει στην 8ερμοκρασια που πρεπει?

Και και ακομα οταν πχ σημερα περισεψε μισο κολοκυθακι, πατατα και καροτακι, τα αλε8ω και τα βαζω στο μπολακι και στην καταψυξη και τα δινω με8αθριο? Δεν χανουν βιταμινες ομως ετσι?

o avent σα μέγεθος είναι σα δυο κουτιά γάλα (μικρά) το ένα πάνω στο άλλο.

ποσο πιο μικρός είναι ο beaba?

Ο κάδος που αλέθεις και ζεσταίνεις είναι μεγάλος ,δεν ύπάρχει περίπτωση να μην σε καλύψει,ότι και να αλέθεις!Το καλαθάκι για το μαγείρεμα σε ατμό,είνα ακριβώς στο πλάτος όσο ένα κουτί ετοιμη κρέμα ή γάλα φόρμουλα,και στο ύψος όσο τα 2/3 αυτού του κουτιού!δεν έχω δει τον κάδο του avent απο κοντά αλλα απο τις περιγραφές εδώ,νομίζω οτι θα είναι μεγαλύτερος..

Διαφημίσεις

Κοριτσια, ειμαι πολυ μπερδεμενη!Αγορασα χθες το baby cook της beaba!Σημερα το βλεπει η μαμα μου και με ρωταει τι ειναι αυτο.Της εξηγω και μου λεει οτι στη θεση μου δε θα το χρησιμοποιουσε γιατι ο ατμομαγειρας σε αυτη τη μορφη μαγειρευει το φαγητο σε πολυ υψηλες θερμοκρασιες και αφενός καταστρεφει ολα τα θρεπτικα συστατικα και αφετερου δημιουργει μεσα υποπαραγωντα απο τις ψηλες θερμοκρασιες οπως το βενζολιο!!!Αρχικα αντεδρασα της ειπα οτι ειναι bpa free αλλα μου λεει πλαστικο ειναι το εμπιστευεσαι?Μου μπηκαν ψυλλοι στα αυτια και δεν ξερω τι να κανω να το επιστρεψω?Θυμηθηκα και ενα αρθρο που ειχα διαβασει που ελεγε οτι ολες οι παιδικες τροφες σε βαζακι περιεχουν βενζολιο εξαιτιας της διαδικασιας παστεριωσης τους σε υψηλες θερμοκρασιες.Ετσι και οι χυτρες και οι κλειστοι ατμομαγειρες ειναι ανθυγιεινοι.Και εδωσα και 150 ευρω...........

Κοριτσια, ειμαι πολυ μπερδεμενη!Αγορασα χθες το baby cook της beaba!Σημερα το βλεπει η μαμα μου και με ρωταει τι ειναι αυτο.Της εξηγω και μου λεει οτι στη θεση μου δε θα το χρησιμοποιουσε γιατι ο ατμομαγειρας σε αυτη τη μορφη μαγειρευει το φαγητο σε πολυ υψηλες θερμοκρασιες και αφενός καταστρεφει ολα τα θρεπτικα συστατικα και αφετερου δημιουργει μεσα υποπαραγωντα απο τις ψηλες θερμοκρασιες οπως το βενζολιο!!!Αρχικα αντεδρασα της ειπα οτι ειναι bpa free αλλα μου λεει πλαστικο ειναι το εμπιστευεσαι?Μου μπηκαν ψυλλοι στα αυτια και δεν ξερω τι να κανω να το επιστρεψω?Θυμηθηκα και ενα αρθρο που ειχα διαβασει που ελεγε οτι ολες οι παιδικες τροφες σε βαζακι περιεχουν βενζολιο εξαιτιας της διαδικασιας παστεριωσης τους σε υψηλες θερμοκρασιες.Ετσι και οι χυτρες και οι κλειστοι ατμομαγειρες ειναι ανθυγιεινοι.Και εδωσα και 150 ευρω...........

Η παιδίατρος μου όταν της είπα ότι θέλω να αγοράσω ατμομάγειρα για τα φαγητά της μικρής μου ήταν αντίθετη λέγοντας πως αν αναπτύσσει μεγάλες θερμοκρασίες καταστρέφει όλες τις θρεπτικές ουσίες του φαγητού, γι αυτό μου είπε και όχι σε χύτρα το βράσιμο των φαγητών...Εγώ πήρα της avent γιατί διάβασα ότι το έχει προβλέψει αυτό και στο βιβλιαράκι με τις οδηγίες που έχει λέει ότι δεν αναπτύσσει θερμοκρασία μεγαλύτερη των 75οC οπότε δεν νομίζονται να χάνονται οι θρεπτικές ουσίες...Σήμερα πάντως τον χρησιμοποίησα πρώτη φορά και είμαι πολύ ευχαριστημένη..Χώρεσε μπόλικα λαχανικά και κοτόπουλο και σε 20 λέπτα ήταν έτοιμα και το μπλέντερ τα άλεσε πολύ καλά γιατί είχα μια επιφύλαξη ως προς αυτό...

Tα κοβεις κομματάκια πριν τα βάλεις? Πόση ποσότητα της κάνεις? Αποθηκευεις?

τα κόβεις κομματάκια, τόσα όσα χρειάζεσαι. με τόση ευκολία καλό είναι να τα ετοιμάζεις επιτόπου. αλλά χάρη στο μεγάλο κάδο μπορείς να κάνεις ποσότητα για 2-3 ημέρες.

εγώ ζυγίζω το κρέας, ενώ τα λαχανικά με το μάτι. αφού μαγειρευτούν ανοίγω το καπάκι να κρυώσουν πρώτα, μετά προσθέτω το λάδι, κλείνω και πολτοποιώ.

έχω όμως το κυπελάκι via το οποίο έχει ml στο πλάι, οπότε δεν ξεφεύγουμε, κι ας θέλει η μικρή παραπάνω. τα ίδια κυπελάκια, που είναι προαποστειρωμένα,με το καπάκι τους τα χρησιμοποιώ και για το τάισμα.μπορείς να τα χρησιμοποιείς για αποθήκευση στο ψυγείο ή την κατάψυξη, αν και δεν βρίσκω πραγματικά το λόγο με τόση ευκολία.

καλή όρεξη!

Οχι δεν ειναι μιας χρήσης, ειναι σαν μικρα ταπεράκια, αλλα δεν ειναι bpa free.... Εγω τα ειχα με τον θερμαντήρα της Αvent IQ που ειχα παρει για να αποψύχω και να ζεσταινω το φαγητό της τοτε...παλια, τώρα ζεσταινω το γάλα της εκει!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...