Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ατμομάγειρες (για παιδιά)

Recommended Posts

το κιρτικο οξυ το βρισκετε στα φαρμακεια σε μεγαλο κουτι οικονομικο και στα σουπερ μαρκετ σε μεριδες φακελακια που λεγονται "ξυνο" ειναι στα ειδη ζαχαροπλαστικης.

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 658
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το κιρτικο οξυ το βρισκετε στα φαρμακεια σε μεγαλο κουτι οικονομικο και στα σουπερ μαρκετ σε μεριδες φακελακια που λεγονται "ξυνο" ειναι στα ειδη ζαχαροπλαστικης.

Α, αυτό είναι το ξυνό λοιπόν....χεχε...και το εχω στο ντουλαπι. και ποσο βαζεις απο αυτο;;;

ασε που με μια πρωτη προσπαθεια δεν καθαρισε, αλλα λεω να ξαναδοκιμασω.

Το παιδί μπαίνει στη ζωή σου & κάνει τόση φασαρία, που δεν αντέχεις.

Το παιδί φεύγει και αφήνει τόση ησυχία, που νομίζεις θα τρελαθείς.

...????

θα σου απαντησω εγω παρολο που ακομα δεν εχουμε ξεκινησει κρεμες... αλλα το εχω ψαξει αρκετα και κατεληξα σε αυτα της εταιριας boon, ειναι bpa free και εχουν πολυ καλες κριτικες...

http://www.trikiklo.com/In_Home/Food_and_Bath/

ριξε μια ματια σε αυτα αν σου αρεσουν.... :)

LaFHp3.png

gwUip3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια, οταν αρχισατε να τρωτε εκτος απο γαλα, κρεμες, φρουτα κλπ, τι αγορασατε???απο πιατα, κουταλια και αλλα???και απο που??

Πηρα της chicco 2μπολ και 2 κουταλακια της nuk που λεει απο 6 μηνων δεν χρειασζεσαι κατι αλλο,απο το λητω.α πηρα ενα κουταλακι απο σιλικονη δεν θημαμαι τη μαρκα ομως καταπλικτικο,δεν τραυματιζει τα ουλα.

md3Bp3.png?6dr5fY9b

cdAjp3.png?zDSt90QU

κοριτσια, οταν αρχισατε να τρωτε εκτος απο γαλα, κρεμες, φρουτα κλπ, τι αγορασατε???απο πιατα, κουταλια και αλλα???και απο που??

εμεις αρχιζουμε τροφουλες αρχες Νοεμβρη.Εχω παρει μεχρι τωρα 2 κουταλακια απο μπαμπου με μακρια λαβη,2 μικρα μπωλακια παλι απο μπαμπου για τις κρεμουλες και τα πρωτα γευματα που δεν θα ειναι και μεγαλα,1 πλαστικο BPA free μπωλακι με λαστιχενια βαση+το κουταλακι που παει σετ,κι ενα πιατακι BPA free που απο κατω μπαινει νερο και κραταει ζεστο το φαγητο.Νομιζω οτι ειναι αρκετα για αρχη.

Επισης για αποθηκευση στο ψυγειο εχω τα πλαστικα μπωλακια VIA της AVENT και τα stainless steel lunchbots(αυτα χωρανε πλουσιες μεριδες ενηλικων να φανταστεις).

Τα εχω παρει ολα μεσω σαιτ του εξωτερικου!!!

εμεις αρχιζουμε τροφουλες αρχες Νοεμβρη.Εχω παρει μεχρι τωρα 2 κουταλακια απο μπαμπου με μακρια λαβη,2 μικρα μπωλακια παλι απο μπαμπου για τις κρεμουλες και τα πρωτα γευματα που δεν θα ειναι και μεγαλα,1 πλαστικο BPA free μπωλακι με λαστιχενια βαση+το κουταλακι που παει σετ,κι ενα πιατακι BPA free που απο κατω μπαινει νερο και κραταει ζεστο το φαγητο.Νομιζω οτι ειναι αρκετα για αρχη.

Επισης για αποθηκευση στο ψυγειο εχω τα πλαστικα μπωλακια VIA της AVENT και τα stainless steel lunchbots(αυτα χωρανε πλουσιες μεριδες ενηλικων να φανταστεις).

Τα εχω παρει ολα μεσω σαιτ του εξωτερικου!!!

σε ποιο σαιτ και ποσο περιπου???μπορεις να μου στειλεις πμ???

Κορίτσια, κι εμείς ξεκινάμε κρεμούλες σε μια βδομάδα. Έψαξα σε λητώ και mothercare για πιατάκια, κουταλάκια, αλλά δε βρήκα bpa free. Αυτά που πήρα τελικά γράφουν pp και τον αριθμό 5. Ένα πιατάκι θερμός της chicco δε γράφει αριθμό καθόλου. Τώρα σκέφτομαι μήπως τελικά δεν είναι ασφαλή; Να προτιμήσω απλά γυάλινα μπολάκια και ανοξείδωτα κουταλάκια; Εσείς τι θα κάνατε;

Μια μικρη διευκρυνιση κοριτσια, για το μοσχαρισιο κρεας στον Beaba,πώς το κανετε;2 γυρους ατμού ή παραπάνω;και ποιο ζουμακι κρατατε,όλα;γιατι όταν το κανουμε στην κατσαρολα το ξαφριζουμε,ενω στον ατμομαγειρα δεν μπορούμε,οπότε το πρωτο ζουμι δεν ξερω αν κανει..Δεν εχω κανει ποτε μοσχαρι με αυτον και ειχα την απορια.

Διαφημίσεις

Μια μικρη διευκρυνιση κοριτσια, για το μοσχαρισιο κρεας στον Beaba,πώς το κανετε;2 γυρους ατμού ή παραπάνω;και ποιο ζουμακι κρατατε,όλα;γιατι όταν το κανουμε στην κατσαρολα το ξαφριζουμε,ενω στον ατμομαγειρα δεν μπορούμε,οπότε το πρωτο ζουμι δεν ξερω αν κανει..Δεν εχω κανει ποτε μοσχαρι με αυτον και ειχα την απορια.

εγω κανω εναν κυκλο μονο με το κρεας και μετα αλλον εναν αφου προσθεσω τα λαχανικα.στον πρωτο κυκλο πεταω το νερο και κραταω του δευτερου κυκλου.τωρα σωστο λαθος δεν ξερω,μια γνωστη μου εναν κυκλο κανει και κραταει το ζουμι.αλλα εγω ψιλοφοβαμαι:?.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

εγω κανω εναν κυκλο μονο με το κρεας και μετα αλλον εναν αφου προσθεσω τα λαχανικα.στον πρωτο κυκλο πεταω το νερο και κραταω του δευτερου κυκλου.τωρα σωστο λαθος δεν ξερω,μια γνωστη μου εναν κυκλο κανει και κραταει το ζουμι.αλλα εγω ψιλοφοβαμαι:?.

Thanks sofaki!

Κι εγω ετσι κανω στο κοτοπουλο και στα αλλα κρεατα,πεταω το ζουμι του πρωτου κύκλου.Θα το δοκιμασω αυριο και το μοσχαρακι!Μεχρι τωρα το αφηνα να..λίωνει στην κατσαρολα απο το βρασιμο!:)

Με 2 κυκλους ειναι μαλακο μετα;

Thanks sofaki!

Κι εγω ετσι κανω στο κοτοπουλο και στα αλλα κρεατα,πεταω το ζουμι του πρωτου κύκλου.Θα το δοκιμασω αυριο και το μοσχαρακι!Μεχρι τωρα το αφηνα να..λίωνει στην κατσαρολα απο το βρασιμο!:)

ναι μια χαρα μαλακο!!!!!!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

καλησπέρα, εγω τον καθάρισα με σκόνη πλυντηρίου για ρούχα και έγινε σαν καινούριος.

την έριξες τη σκόνη στον κάδο (εκεί που βάζουμε το νερό;);

Διαφημίσεις

έβαλα λίγη σκόνη στο σφουγγάρι και ζεστό νερό και πέρασα τα εξαρτήματα. στο κάδο που μπαίνει το φαγητό δεν έβαλα. τον έβαλα στο πλυντήριο. αλλά όλα τα υπόλοιπα, το πράσινο με τις τρύπες και ειδικά το άσπρο καπάκι που είχαν χρωματιστεί με φαγητό και δεν έβγαιναν ούτε στο πλυντήριο πιάτων έγιναν κάτασπρα.

Thanks sofaki!

Κι εγώ το μοσχάρι το κάνω δύο κύκλους, αλλά δεν πετάω το ζουμί!Γιατί το πετάτε;

Να ρωτήσω και εγώ κατι:

Έχω τον αποστειρωτή της ΝUK και λέει ότι χρησιμοποιείται και ως ατμομάγειρας. Τον έχει χρησιμοποιήσει καμιά σας;

Επειδή είμαι τελείως άσχετη από μαγειρική για να κάνω κάτι στον ατμό βάζω απλά τα υλικά στο καλαθάκι, το νερό που απαιτείται και αυτο ητάν;

Και κάτι ακόμη: Το εξάρτημα απο που περιλαμβάνει το λακώδιο έχει γεμίσει άλατα. Στις οδηγίες γράφει να βάλω καυτό νερό και ξύδι. Το έκανα, έβαλα δλδλ αυτό το διάλυμα στον κάδο, το άφησα να κρυώσει μα δεν έγινε τίποτα. Μήπως πρέπει να βάλω το διάλυμα και να το θέσω σε λειτουργία; Τι άλλο μπορά να κάνω;

Ευχαριστώ!

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια εχω τον ατμομαγειρα της AVENT πως το καθαριζετε εσεις και μιλαω για το πρασινο μερος με τις τρυπες τα μαχαιρια και το ασπρο καπακι.. εγω παιδευομαι ακομη και με οδοντογλυφιδες και μπατονετες στα σημεια που δεν τα καταφερνω με το σφουγγαρι.. επισης εχει χρωματιστει απο τα φαγητα και σκεφτομουν να χρεισημοποιησω ελαχιστη χλωρινη (το κανω στα ταπερ μου οταν χρωματιζονται απο σαλτσες) αλλα για το μωρο φοβαμαι.. εσεις τι κανετε.. Επισης εχετε παρατηρησει τι μαζευουν τα μαχαρια απο την αναποδη πλευρα μεσα δηλαδη στην τρυπα που μπαινει στην υποδοχη του καδου.. εκει και αν θελει τριψιμο.. και ειναι και πολυ δυσκολο σημειο για να το καθαρισεις...

Α και μια αλλη ερωτηση το νερο που βαζουμε στον καδο υποθετω οτι περναει μεσα απο το φαγητο η κανω λάθος .. γιατι αν ισχυει κατι τετοιο θα πρεπει παντα τον καδο του νερου να τον εχουμε πεντακαθαρο..

Α και μια αλλη ερωτηση το νερο που βαζουμε στον καδο υποθετω οτι περναει μεσα απο το φαγητο η κανω λάθος .. γιατι αν ισχυει κατι τετοιο θα πρεπει παντα τον καδο του νερου να τον εχουμε πεντακαθαρο..

Ναι, κι αν βρεις πώς καθαρίζει να μου πεις κι εμένα!!! Έχω τα ίδια προβλήματα με σενα και δε βλέπω φως. Με σώζει ότι τα βάζω στο πλυντήριο πού και πού.

βρε κοριτσια αυτο που ειπαμε παραπανω για να καθαρισει ο καδος του νεορυ με το κριτρικο οξυ το κανατε???????? ετσι βγαινει οοοολη η βρωμια.... οχι ομως οτι το κανω συνεχεια κι εγω....... για το αβεντ λεω ε?

ουτε πεταω το πρωτο νερο απο το μοσχαρι!!!!! κακο κανω???? και εξαλλου βρισκω τον "αφρο" κολλημενο στο καπακι με τις τρυπες ψηλα....

παρεπιπτοντως κι αυτο καθαριζει πανευκολα... δε καταλαβαινω γιατι δυσκολευεστε στο καθαρισμα.... μηπως τα αφηνετε για ωρα με τα υπολειμματα τροφης?????

WLFfp2.png XI11p2.png

Με τον Beeba έχετε πρόβλημα στο καθάρισμα ή μόνο με της Avent είναι το πρόβλημα;

Κανένα πρόβλημα με τον καθαρισμό του μπεαμπα. Δυαλύεται εξ'ολοκλήρου σε κομμάτα και καθαρίζεται πανεύκολα!!!

KVQKp3.png5gpbp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...