Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ατμομάγειρες (για παιδιά)

Recommended Posts

Να ρωτήσω βρε κορίτσια.....εμείς τρώμε κοτόπουλο με καρότο, κολοκύθι και πατάτα και χορτόσουπα με τα παραπάνω λαχανικά σκέτα. Σε μερικές μέρες θα του δώσω και μοσχάρι. Το μοσχάρι δεν πρέπει να του βγάλω πρώτα τον αφρό ??? Και κάτι ακόμα εγώ τα βάζω στον ατμό περίπου 30 λεπτά όταν έχω και κρέας μέσα, τα αλάθω προσεχικά αφού ρίξω μία κουταλίτσα ωμό λάδι. Να ρίξω και λεμόνι που είδα ότι γράφετε ?? Η παιδίατρος δεν μου ανέφερε κάτι τέτοιο.

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 658
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω αγορασα το beaba 97 ευρω.μου αρεσε πιο πολυ και εχει και αρκετα αξεσουαρ.

Όχι που δεν θα αγόραζες!!!!!!!!

Αχ βρε φιλενάδα, τα ίδια μυαλά κουβαλάμε!!!! Ψάχνω να βρω και εγώ τον ατμομάγειρα και τσουπ... βλέπω ότι τον έχεις πάρει ήδη!!!!! Για πες που τον πήρες και τι αξεσουάρ έχει!!!!

KVQKp3.png5gpbp3.png

Όχι που δεν θα αγόραζες!!!!!!!!

Αχ βρε φιλενάδα, τα ίδια μυαλά κουβαλάμε!!!! Ψάχνω να βρω και εγώ τον ατμομάγειρα και τσουπ... βλέπω ότι τον έχεις πάρει ήδη!!!!! Για πες που τον πήρες και τι αξεσουάρ έχει!!!!

:mrgreen::mrgreen:τον πηρα απο το γαλλικο αμαζον 97 ευρω.τον εχει και καταστημα στην θεσσαλονικη 115 ευρω αλλα βρε φιλεναδα χτες τελειωσαν οι εκπτωσεις!θα τον αγοραζες -20%!γιατι δεν μιλησες πιο πριν???απο αξεσουαρ εχει ειδικο κυπελακι για ρυζι,εχει μπωλακια των 300 μλ ειτε για να βαζεις απλα το φαγητο ειτε για να το βαζεις μεσα στον ατμομαγειρα για να ζεσταινει το φαγητο.και αλλο ενα μικρο κυπελακι για να βαζεις μεσα αρωματικα για να παιρνει γευση το φαγητο.εχει και αλλα,με την πρωτη ευκαιρια θα τα βρω.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

να πω τη γνώμη μου;

είχα πάρει τον αντμομάγειρα philips avent. όλα καλά.

ελα που δεν κάνει ρύζι ούτε ζυμαρικά, τραχανά. και από ποσότητα σε κυπελάκι via μόνο ως 250. τί το θες; για αρχή καλά ήταν. δεν άξιζε όμως τα λεφτά. εκεί καταλήγω εγώ.

κάτι έκανε και η μάνα μου με την κανάτα και το αποτέλειωσε.

από τότε κατσαρολάκι, όχι χύτρα, σε σιγανή φωτιά και μια χαρά. κρυώνει και το βάζω μπλέντερ με λαδάκι.

και σε δεύτερο παιδάκι, όταν κάνω, πάλι κατσαρολάκι θα χρησιμοποιώ.

εδώ η αδερφή μου στην κόρη της μαγείρευε ποσότητα για εβδομάδα και τα αποθήκευε κατάψυξη. εγώ που μαγειρεύω για 2 μέρες σιγά το πράγμα!

κατσαρόλα!

εγω σεβουλα δεν το αλλαζω με τιποτα!το εχω ερωτευτει:mrgreen:!εμενα κανει και ρυζι και ζυμαρικα και μου μαγειρευει 2 μεριδες φαγητο.και δεν εχω την εννοια μην μου καει το φαγητο(μετα την γεννα ειμαι λιγο αντε γεια!)ουτε μαζευω κατσαρολακια και μουλτι στο νεροχυτη.η φιλη nutella ξερω οτι θα το ερωτευτει και εκεινη!:wink:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

εγω σεβουλα δεν το αλλαζω με τιποτα!το εχω ερωτευτει:mrgreen:!εμενα κανει και ρυζι και ζυμαρικα και μου μαγειρευει 2 μεριδες φαγητο.και δεν εχω την εννοια μην μου καει το φαγητο(μετα την γεννα ειμαι λιγο αντε γεια!)ουτε μαζευω κατσαρολακια και μουλτι στο νεροχυτη.η φιλη nutella ξερω οτι θα το ερωτευτει και εκεινη!:wink:

σοφακι,να σε ρωτησω κατι?Ρυζι κανεις στο ειδικο εξαρτηματακι,ζυμαρικα που ετοιμαζεις?Σκεφτομαι κι εγω να το αγορασω το beabaki,ειμαι φαν της εταιρειας απο τοτε που πηρα το bib-expresso!

επισης νομιζω οτι κι εμενα θα με βολεψει γιατι μισω τα συμπαγκαλακια,βρασιμο και λοιπα...και μου αρεσουν και τα γκατζετακια!

και κατι ακομη..οταν βαζεις στην καταψυξη μια μεριδα διατηρουνται ολα τα θρεπτικα συστατικα...θελωνα πω,δεν ειναι καλυτερα να μαγειρευει κανεις καθε μερα??

Για πειτε μου γνωμη

σοφακι,να σε ρωτησω κατι?Ρυζι κανεις στο ειδικο εξαρτηματακι,ζυμαρικα που ετοιμαζεις?Σκεφτομαι κι εγω να το αγορασω το beabaki,ειμαι φαν της εταιρειας απο τοτε που πηρα το bib-expresso!

επισης νομιζω οτι κι εμενα θα με βολεψει γιατι μισω τα συμπαγκαλακια,βρασιμο και λοιπα...και μου αρεσουν και τα γκατζετακια!

και κατι ακομη..οταν βαζεις στην καταψυξη μια μεριδα διατηρουνται ολα τα θρεπτικα συστατικα...θελωνα πω,δεν ειναι καλυτερα να μαγειρευει κανεις καθε μερα??

Για πειτε μου γνωμη

το ειδικο εξαρτημα δεν ειναι μονο για ρυζι,γραφει οτι ειναι και για pasta,wheat κτλ.αλλα δεν το εχω δοκιμασει στην πραξη,σε μια εβδομαδα θα φαει ζυμαρικο.τα υλικα που χωρανε στο καλαθακι ειναι για 2 μεριδες, οποτε μαγειρευω ανα μια μερα.στην καταψυξη δεν εχω βαλει,δεν υπαρχει λογος γιατι προλαβαινω.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

το ειδικο εξαρτημα δεν ειναι μονο για ρυζι,γραφει οτι ειναι και για pasta,wheat κτλ.αλλα δεν το εχω δοκιμασει στην πραξη,σε μια εβδομαδα θα φαει ζυμαρικο.τα υλικα που χωρανε στο καλαθακι ειναι για 2 μεριδες, οποτε μαγειρευω ανα μια μερα.στην καταψυξη δεν εχω βαλει,δεν υπαρχει λογος γιατι προλαβαινω.

εγώ που το χρησιμοποιώ το εξαρτημα εδώ και καιρό,φτιάχνω όλων των ειδων τα ζυμαρικα εκει,και τραχανα,και ρυζακι,μια χαρα όλα!μακαρι να υπήρχε τετοιος μαγικος τρόπος για να μαγειρευαμε ετσι ξεκούραστα και για μας....και να ειναι πεντανόστιμα εννοειται,όχι όπως τα τρωνε αναλατα τα μπεμπάκια μας..:D

Διαφημίσεις

Να κάνω μια χαζή ερώτηση ??? Εχω κι εγώ τον ατμομάγειρα avent. Μπορώ εκεί μέσα να φτιάξω ζυμαρικά ??? Μου ακούγεται κουφό !!! Δεν εχει κάποιο εξάρτημα ειδικό

Καλημέρα!! Εγώ να σας πω την αλήθεια είμαι πολύ γκατζετάκιας και όλα αυτά με ενθουσιάζουν.. Έχω μια απορία όμως. Νομίζω ότι έχω καταλήξει στον beaba θα ήθελα όμως να μάθω πόσο μεγάλος είναι σε μέγεθος. Είναι δλδ εύκολος στη μεταφορά. Είδα στο site της εταιρίας ότι έχει και τσάντα ειδική μεταφοράς.

LaFHp3.png

gwUip3.png

Μπας και ξέρει καμία πώς σκ.... θα καθαρίσω τον κάδο νερού στον ατμομάγειρα της avent;;;; Δοκίμασα με απορρυπαντικό πιάτων, ξύδι κλπ. κλπ., τα άφησα μερόνυχτα αλλά τίποτα. Φαίνεται πώς πέφτουν υγρά από το μαγείρεμα και με το καιρό κόλλησαν για τα καλά (παρ'όλο που τον ξεπλένω κάθε φορά). Τώρα μυρίζει κάπως και φοβάμαι μη πιάσει καμιά μούχλα εκεί μέσα.

Το παιδί μπαίνει στη ζωή σου & κάνει τόση φασαρία, που δεν αντέχεις.

Το παιδί φεύγει και αφήνει τόση ησυχία, που νομίζεις θα τρελαθείς.

Διαφημίσεις

Μπας και ξέρει καμία πώς σκ.... θα καθαρίσω τον κάδο νερού στον ατμομάγειρα της avent;;;; Δοκίμασα με απορρυπαντικό πιάτων, ξύδι κλπ. κλπ., τα άφησα μερόνυχτα αλλά τίποτα. Φαίνεται πώς πέφτουν υγρά από το μαγείρεμα και με το καιρό κόλλησαν για τα καλά (παρ'όλο που τον ξεπλένω κάθε φορά). Τώρα μυρίζει κάπως και φοβάμαι μη πιάσει καμιά μούχλα εκεί μέσα.

Με ξύδι και βραστό νερό μήπως κάνει δουλειά? δοκίμασες να τον τρίψεις?

LaFHp3.png

gwUip3.png

Με ξύδι και βραστό νερό μήπως κάνει δουλειά? δοκίμασες να τον τρίψεις?

Δοκίμασα, αλλά τίποτα. Πρέπει να έχουν καεί κι έχουν κολλήσει για τα καλά. Δεν μπορώ να τον τρίψω, εκτός και αν ανοίγει από κάπου και δεν το έχω πάρει είδηση...

goofy δεν ειδες καπου που το εγραψα? εχει μεσα ενα φακελακι κιτρικο οξυ και πανω λεει οδηγιες πως να το χρησιμοποιησεις... εγω αγορασα και κιτρικο οξυ απο το φαρμακειο (σκονη λευκη ειναι) και το καθαριζω μια χαρα... εβγαλε πολυ βρωμα!!! σα να πεφτουν ηυγρα απο το φαγητο φαινεται.....

WLFfp2.png XI11p2.png

Και εγω αυτο εκανα με το κιτρικο οξύ, νομιζω η αναλογια ειναι 10γρ κιτρικο οξύ διαλυμένο σε νερο ποσα μλ δεν θυμαμαι το βαζω στον Θερμαντήρα μου και λεει να το βαλω στο προγραμμα απο κατάψυξη και στα υψηλότερα μλ για να κάνει ωρα !

Νόμιζα πως το κιτρικό οξύ είναι μόνο για τα άλατα. Θα το δοκιμάσω και αυτό.Ευχαριστώ

ρανια εγω το βαζω πρωτα μονο του στον ατμομαγειρα 10 λεπτα (ή 15) και μετα αλλα 20 λεπτα με τα λαχανικα μαζι... το κοτοπουλο λιγοτερο.... δε ξερω αν το "παραψηνω" αλλα το μοσχαρι μου φαινεται λιγο "δυσκολο" κρεας..........

WLFfp2.png XI11p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...