Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ατμομάγειρες (για παιδιά)

Recommended Posts

Kira εκτός από το scandinavian child http://www.scichild.com/Shop/Beaba-Babycook-Parts το οποίο όσο κι αν διάβασα δε βρήκα αν στέλνει Ελλάδα (και με τι κόστος εαν κι εφόσον στέλνει Ελλάδα) με μια επίσκεψη στο site της beaba http://www.beaba.com είδα πως μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Έλληνα αντιπρόσωπο:

GREECE

203 Mesogeion Av

11525 Athens

GRECE

Tel: +30 210 67 18 745 / 743

E-mail : [email protected]

Ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις :D

Aν βρεις τελικά άκρη θα μπορούσες να μας ενημερώσεις για πιθανή μελλοντική χρήση;

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,συγνωμη που αργησα να απαντησω αλλα τώρα το ειδα!Στο πρώτο site που γραφεις,κοιταξα κι εγώ ,δεν στελνει.Θα πάρω τηλεφωνο σε αυτο που μου δινεις και θα δούμε τι γινεται.Φυσικά και θα σας ενημερώσω.

Κάτι αλλο!βρήκα αυτο το ανταλλακτικο,για να βραζουμε ρυζι και ζυμαρικά στον ατμό με το beaba!Το ξερατε οτι υπάρχει;εγώ οχι,απλά κοίταζα στο e -bay για ανταλλακτικά,και επεσε το μάτι μου σε αυτο..:)

http://www.beaba.com/flash/#/en_GB/products/details/64-119-Babycook+rice-cooker

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 658
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

...βρήκα αυτο το ανταλλακτικο,για να βραζουμε ρυζι και ζυμαρικά στον ατμό με το beaba!Το ξερατε οτι υπάρχει;εγώ οχι,απλά κοίταζα στο e -bay για ανταλλακτικά,και επεσε το μάτι μου σε αυτο..:)

http://www.beaba.com/flash/#/en_GB/products/details/64-119-Babycook+rice-cooker

Το έχει μια φίλη το συγκεκριμένο "αξεσουάρ" για τον beaba και κατά τα λεγόμενα της είναι πολύ καλό.

Σκέφτομαι να το παραγγείλω κι εγώ για το δεύτερο ζουζούνι μια και για το πρώτο το έμαθα λίγο αργά.

*

εχει κι αλλα εξαρτηματα βλεπω ε???????/πωπωωωωωωωωωωω αν το ειχα δει θα ειχα παρει αυτο και οχι το avent...... γιατι τωρα που τρωει ρυζι΄ή μακαρονακια παλι θελω ενα σωρο σκευη..............αχ στεναχωρηθηκα πολυ......................βρε κοριτσιαααααααααα εψαξε καμια μηπως τα χει και το avent??????

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

sofaki καλα εκανες και πηρες αυτο... δε ξερω αν εχει διαφορα στη χωρητικοτηταμε το avent αλλα τα εξαρτηματα του ειναι ολα τα λεφταααααααααααααμα γιατι δεν το ειχαμε ανακαλυψει πιο πριν???????????? εχω σκασει σας λεω!!!!!!!!!!

WLFfp2.png XI11p2.png

Sofaki το αμαζον γαλλιας τι μεταφορικα εχει? ααα και τα βγαζει και σε αγγλικα ή θα ζητάω την βοήθεια της γαλλικους μαμάς μου?

εσυ γιατι ρωτας καλεεεεεεεεεεεεε? ετοιμαζεις το 2ο νινι???????

WLFfp2.png XI11p2.png

Sofaki το αμαζον γαλλιας τι μεταφορικα εχει? ααα και τα βγαζει και σε αγγλικα ή θα ζητάω την βοήθεια της γαλλικους μαμάς μου?

πηρα 2 τεμαχια και πληρωσα 11 ευρω μεταφορικα.στα γαλλικα ειναι αλλα μου εκανε μεταφραση το google toolbar.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

εσυ γιατι ρωτας καλεεεεεεεεεεεεε? ετοιμαζεις το 2ο νινι???????

γιατι καλε...? Μονο αυτες που ετοιμαζονται για δευτερο νινι αγοράζουν??? χαχαχα ηθελα να μαθω....

ε...και ειπα να εκμεταλλευτω τον συζηγο τωρα το καλοκαιρι...μπας και μεινουμε εγκυουλες γιατι αλλιως συνειδητα δεν θα το παρουμε αποφαση ποτε!

πηρα 2 τεμαχια και πληρωσα 11 ευρω μεταφορικα.στα γαλλικα ειναι αλλα μου εκανε μεταφραση το google toolbar.

Σε μερσω γλυκια μου!

Διαφημίσεις

sofaki καλα εκανες και πηρες αυτο... δε ξερω αν εχει διαφορα στη χωρητικοτηταμε το avent αλλα τα εξαρτηματα του ειναι ολα τα λεφταααααααααααααμα γιατι δεν το ειχαμε ανακαλυψει πιο πριν???????????? εχω σκασει σας λεω!!!!!!!!!!

600ml γραφει χωρητικοτητα.

600ml blender capacity

Kht7p2.png

3iVPp3.png

κοριτσια ,τελικά χτύπησα στο e-bay το εξαρτημα αυτο για το ρυζι που σας ελεγα πριν,καινούριο απο ιδιώτη 15 ευρώ με τα μεταφορικά!όσο γιa θεμα με τα ανταλλακτικά,πήρα στην ελληνική αντιπροσωπεία της beaba και μου ειπαν πως οποιοδήποτε ανταλλακτικό θελω,το στελνουν με αντικαταβολή.Ρώτησα για καδο που με ενδιαφερει(γιατι απο μια βλακεια μου εσπασα απο κατω ενα "δοντακι",που κουμπωνει),και μου ειπαν 20 ευρώ.Λογικό μου φαινεται,στο e bay σε αυτη την τιμή εβρισκα μεταχειρισμένο.

στο παρακατω σαιτ εχει αρκετα εξαρτηματα για τον ατμομαγειρα beaba αλλα και αλλα αυτης της μαρκας,πιατακια,μπουκαλια, με μεταφορικα 11 ευρω.

http://www.allobebe.fr/marque_BEABA_1.html

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Kira και Sofaki ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Θα παραγγείλω κι εγώ το αξεσουάρ για το μαγείρεμα του ρυζιού για το δεύτερο ζουζούνι και κρατώ και την πληροφορία για τα ανταλλακτικά γιατί πότε δεν ξέρεις τι μπορεί να πάθει το beabaκι με τόση χρήση...

*

ακυρο για τα 11 ευρω μεταφορικα που σας ειπα.εκανα λογαριασμο 151 ευρω και τα μεταφορικα βγηκαν 14 ευρω+5 εξοδα προετοιμασιας,καπως ετσι το ελεγε.συνολο 19 ευρω.αλλα εχει καποια εκπτωση αναλογα το ποσο που ψωνιζεις,εγω που ψωνισα πανω απο 150 ευρω μου αφαιρεσε 16 ευρω οποτε ουσιαστικα μου κοστισαν 3 ευρω τα μεταφορικα.τα λεφτα αυτα δεν τα αφαιρει αυτοματα,εχει απο πανω ενα κουμπακι που λεει qualify for a discount code ,click και πατας εκει ,βλεπεις τον κωδικο και τον βαζεις.

AmountRemission > = 60 and <100 ?5

> = 100 and <150 ?9

>= 150 16 ?

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Kira και Sofaki ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Θα παραγγείλω κι εγώ το αξεσουάρ για το μαγείρεμα του ρυζιού για το δεύτερο ζουζούνι και κρατώ και την πληροφορία για τα ανταλλακτικά γιατί πότε δεν ξέρεις τι μπορεί να πάθει το beabaκι με τόση χρήση...

ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ!!!!!

Κορίτσια, σκέφτομαι να αγοράσω τον Philips Avent από το amazon fr και θα ήθελα την βοήθειά σας.

1. Το μοντέλο είναι το ίδιο με αυτό που πωλείται στην Ελλάδα ή όχι;

2. Υπάρχει βιβλιαράκι με συνταγές και αν ναι σε ποια γλώσσα;

3. Υπάρχει εγγύηση (φαντάζομαι) αλλά αν το μοντέλο είναι προβληματικό σε ποιον απευθύνομαι για αλλαγή - αντικατάσταση/ επισκευή; (ξέρω σκέφτομαι τα χειρότερα αλλά θα ήθελα να ξέρω τι κάνω σε μια τέτοια περίπτωση)

Ευχαριστώ για τον χρόνο και τη βοήθειά σας

FGBKp3.png

Κορίτσια, σκέφτομαι να αγοράσω τον Philips Avent από το amazon fr και θα ήθελα την βοήθειά σας.

1. Το μοντέλο είναι το ίδιο με αυτό που πωλείται στην Ελλάδα ή όχι;

2. Υπάρχει βιβλιαράκι με συνταγές και αν ναι σε ποια γλώσσα;

3. Υπάρχει εγγύηση (φαντάζομαι) αλλά αν το μοντέλο είναι προβληματικό σε ποιον απευθύνομαι για αλλαγή - αντικατάσταση/ επισκευή; (ξέρω σκέφτομαι τα χειρότερα αλλά θα ήθελα να ξέρω τι κάνω σε μια τέτοια περίπτωση)

Ευχαριστώ για τον χρόνο και τη βοήθειά σας

1.ναι ειναι το ιδιο μοντελο.

2.εχει βιβλιαρακι και στα ελληνικα αλλα μην φανταστεις τιποτα τρομερο.

3.για αυτο το ερωτημα θα στειλεις μειλ στην philips ελλαδας.πες οτι σου το εφερε η αδερφη σου δωρο απο γαλλια και αν θα σε καλυψουν αν παθει κατι.λογικα ομως θα σε καλυψουν.γιατι ειναι philips hellas και οχι ενας απλος εισαγωγεας π.χ παπαδακης ταδε.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

μου ήρθε σημερα ο κάδος της beaba απο την ελληνική αντιπροσωπεία με κούριερ στο σπίτι!:) Τελικά μου τον εστειλαν και με τις λεπίδες ,αν και με ρωτησαν αν τις ήθελα και οτι θα χρεωνόταν εξτρα σαν ξεχωριστα ανταλλακτικά,και τους ειπα οτι ήθελα μονο τον καδο,αλλα τα εστειλαν όλα μαζί και δεν τα χρεωσαν αυτα..:-DΉρθε και το ανταλλακτικό για το ρυζι απο e bay,θα το δοκιμασω και θα σας πως εντυπώσεις!φτιάχνεις διαφορα φαγάκια με αυτο απ'οτι βλεπω στις οδηγιες

• 3 εβδομάδες μετά...
  • 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλησπέρα :-)

Είμαστε πλέον κ εμείς έτοιμοι να ξεκινήσουμε εισαγωγή τροφών.

Ψάχνω εδώ κ καιρό για ατμομάγειρα, αλλά όλοι είναι πλαστικοί.

Διάβασα ότι το πλαστικό δεν είναι ασφαλές στις υψηλές θερμοκρασίες.

Τελικά σκεφτόμαστε να πάρουμε ένα σκεύος της fissler που μπαίνει πάνω

από την κατσαρόλα και τα κάνει όλα στον ατμό.

Και για άλεσμα λέω να χρησιμοποιήσω μια κουζινομηχανή που μας φέραν στο γάμο.

Αυτήν εδώ:

http://www.philips.gr/c/food-processors-mixers/pure-essentials-collection-hr7774_90/prd/

Τι λέτε; Κάνει;

Γιατί να μην κάνει;;; Κι ένα απλό μπλενταράκι κάνει. Το θέμα με τους ατμομάγειρες που συζητάμε, είναι ότι γλυτώνεις το κατσαρολικό, τίποτε άλλο νομίζω.

Το παιδί μπαίνει στη ζωή σου & κάνει τόση φασαρία, που δεν αντέχεις.

Το παιδί φεύγει και αφήνει τόση ησυχία, που νομίζεις θα τρελαθείς.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...