Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ατμομάγειρες (για παιδιά)

Recommended Posts

Λοιπόν, να σας πω τις εντυπώσεις μου από τον AVENT

Θετικά:

-Απίστευτα χρηστικός!Με 2-3 κινήσεις έχεις έτοιμο το φαγητό

-Πιάνει λίγο χώρο

-Το μπλέντερ του, τα κάνει όλα αλοιφή

Αλλά!!!!:

-Όντως δεν καθαρίζει εύκολα το καπάκι (μια κοπέλα το ανέφερε)

-Δε φαίνεται ο υπολοιπόμενος χρόνος μαγειρέματος

-Δεν έχει μετρήσεις, ml

-Είναι τσιμπιμένη η τιμή και μετά από μερικούς μήνες, σου μένει στο ντουλάπι.

Το παιδί μπαίνει στη ζωή σου & κάνει τόση φασαρία, που δεν αντέχεις.

Το παιδί φεύγει και αφήνει τόση ησυχία, που νομίζεις θα τρελαθείς.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 658
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

goofy εμενα τα τρια πρωτα μου αρκουν!!!!!!!!!! για να μη σου πω το 1ο μονο!!!!!!! δε μπορω το κατσαρολικο με τιποτα!!!!!!

ααααααααααχ κι εγω σημερα το βραδυ θα τον παρω στα χερια μου τον avent!!!!!!!!!!!! ανυπομονω!!!!!!!!!

εχω απορια μονο για το κρεας πως θα το φτιαξω (με κοτοπουλο ξεκιναμε) που λενε οτι θελει ξαφρισμα.........

ΥΓ τελικα 93 ευρω τον πηρα απο αγγλια, ενταξει δεν ειναι λιγα αλλα κατι ειναι....

WLFfp2.png XI11p2.png

goofy εμενα τα τρια πρωτα μου αρκουν!!!!!!!!!! για να μη σου πω το 1ο μονο!!!!!!! δε μπορω το κατσαρολικο με τιποτα!!!!!!

ααααααααααχ κι εγω σημερα το βραδυ θα τον παρω στα χερια μου τον avent!!!!!!!!!!!! ανυπομονω!!!!!!!!!

εχω απορια μονο για το κρεας πως θα το φτιαξω (με κοτοπουλο ξεκιναμε) που λενε οτι θελει ξαφρισμα.........

ΥΓ τελικα 93 ευρω τον πηρα απο αγγλια, ενταξει δεν ειναι λιγα αλλα κατι ειναι....

θα ξεπαγώσεις νωρίς το πρωί το κρέας, μία ώρα πριν ταίσεις το μωρό, κόβεις σε μικρά κομμάτια το κρέας, τα λαχανικά και βάζεις με τη σειρά αυτή στον κάδο για μαγείρεμα 200 ml νερό=20 λεπτά. μετά ξαναβάζεις 100 ml νερό και μαγειρεύεις άλλα 10 λεπτά. ανοίγεις το καπάκι, αφού γυρίσεις το μηχανισμό στη νεκρή θέση να κρυώσει λίγο το μείγμα για 10 λεπτά. προσθέτεις λάδι ή και λεμόνι και πολτοποιείς.

τί να ξαφρίσεις μανάρι μου;

το ζουμάκι έχει όλη τη θρεπτικότητα.

goofy τί δεν μπορείς να υπολογίσεις στο χρόνο; κάθε ml αντιστοιχεί σε χρόνο μαγειρέματος, όσο βάζεις τόσο μαγειρεύεις.

πλύσιμο με ζεστό, όχι χλιαρό νερό.χρησιμοποίησε το βουρτσάκι για τα μπιμπερό.

goofy, σε ό,τι αφορά τις μετρήσεις σε ml, πάρε κυπελάκια via μόνο γισ μέτρηση. εγώ πλέον τα έχω μόνο γι' αυτό. την ταίζω σε μπωλάκια που πήρα από ΙΟΝΙΑ με έντονα χρώματα, άλλο από μέσα, άλλο από έξω. δεν θυμάμαι την μάρκα, αλλά είναι καλής ποιότητας και μου αρέσουν κι εμένα και της μπέμπας μου.

ίριδα, πού την ξετρύπωσες αυτή την τιμή; δεν μας λες το site; έχω να αγοράσω και υγραντήρα.

Διαφημίσεις

σνιφ!

έκανα μια χαζομάρα; χθες! ξεκινήσαμε ζυμαρικούλια. τα έβαλα στον ατμό, ξανά και ξανά. ο.κ. γελάστε ελεύθερα!

τα ζυμαρικά, όπως και τα όσπρια τα βράζουμε χώρια.

επίσης έβαλα τα εξαρτήματα του ατμομάγειρα στο πλυντήριο, εντάξει των πιάτων, και έγιναν τζάμι. εκτός μοτέρ, βεβαίως.

α ναι sevoula ??? μπαινουν ΟΛΑ τα εξαρτηματα, μπωλ κλπ πλυντηριο πιατων??????????? δεν το ειδα να το λεει στο βιβλιαρακι........

και ναιιιιιιιιιιιι! χτες μαγειρεψαμε το πρωτο μας φαγακι!!!!!!!!!!!!!!!!! απαιχτος ο avent!!!!!!!!!!!!!!!! μαλιστα ημασταν εκδρομουλα ολη μερα και τον πηραμε μαζι!!!!!!! ακομη και οι πιο δυσπιστοι (βλεπε γιαγια) ειπαν οτι ηταν καλη αγορα τελικα!!!!!!!!

Δεν σας ειχα ρωτησει, αλλα πριν τη πρωτη χρηση το εβαλα να δουλεψει μονο του με 200μλ νερο και μετα για μια μικρη πατατουλα και ενα μικρουτσικο καροτακι παλι 200μλ, ηταν πολυ??????? Αλλα δεν τα εκοψα εντελως μικρα κομματακια. Παντως το καροτο κραταγε λιγακι, δεν ηταν εντελως λιωμα αλλα μετα που το αλεσα ηταν τελειο.... Μαλιστα επειδη τις προηγουμενες φορες το μιγμα μου γινοταν πολυ κολλωδες της εβαλα μεσα μερικα μλ γαλα (το κανα κανονικο πουρε δηλαδη χαχαχα) απλα δεν εριξα το λεμονι που μας ειπε η παιδιατρος γιατι φοβηθηκα μη κοψει..... Για πειτε καλα τα κανω???

WLFfp2.png XI11p2.png

Καλα οσο θυμαμαι οτι ηθελα να παρω το terraillon και μου απαντησαν οτι φυσικα κι εχει ΒPA το πλαστικο μου ρχεται να βαλω τα γελια...... Εν τω μεταξυ το μπωλ του avent ειναι τουλαχιστον το διπλο απο εκεινο.... Το εχω δει απο κοντα γιατι το πηρε μια φιλη μου για το μπεμπακο της, τι να της πω τωρα? Οτι μαλλον ειναι καρκινογονο??????

WLFfp2.png XI11p2.png

Κορίτσια να σας πω κάτι για τον Avent?

Πήραμε ΑΤΜΟΜΑΓΕΙΡΑ. Που σημαίνει ότι μαγειρεύει στον ατμό, ΔΕΝ ΒΡΑΖΕΙ τα φαγητα. Δε χρειάζεται να βράζετε και να ξαναβράζετε τα λαχανικά! Για ποιο λόγο? Ούτε να περιμένετε ότι θα γίνουν λιώμα. Το βιβλιαράκι στο τέλος γράφει τους χρόνους για κάθε λαχανικό, αν θυμαμαι καλά τα καροτα και τα κολοκυθάκια θελουν μόλις 10 λεπτά. Το θεμα είναι να μένουν στον ατμό όσο το δυνατόν λιγότερο, ώστε να μη χάνουν τις βιταμίνες τους. Αν αντί για 10 λεπτά τα βάζετε 40, τι νόημα εχει? Ας τα βράζετε στην κατσαρόλα, τσάμπα τα λεφτά του ατμομάγειρα.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

spasan ta neyra moy na prospathw na mathw gia olus toys atmomageires poios einai bpa free k poios oxi!!!

mexri stigmhs mono gia ton beaba mou apanthsan thetika

o avent einai k posa ml pairnei?

o chicco einai k posa ml pairnei?

o bebedelice einai k posa ml pairnei?

ti na pw re paidia sketh spazokefalia einai!!!

spasan ta neyra moy na prospathw na mathw gia olus toys atmomageires poios einai bpa free k poios oxi!!!

mexri stigmhs mono gia ton beaba mou apanthsan thetika

o avent einai k posa ml pairnei?

o chicco einai k posa ml pairnei?

o bebedelice einai k posa ml pairnei?

ti na pw re paidia sketh spazokefalia einai!!!

gia το bebedelice το μονο που ξερω ειναι οτι χωραει 350ml.

Contenance maximale du bol = 350 ml

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

η philips avent λεει στη σελίδα της

Χωρητικότητα: 800 (στερεά) / 450 (υγρά) ml

Λεει επίσης οτι ειναι bpa free.

Ξερει καμία για την χωρητικότητα του chicco?

Ειμαι και εγώ σε περίοδο αναζήτησης και με ενδιαφέρει.

Sk6Gp3.png

για οποια ενδιαφερεται για τον philips avent τον εχει το γαλλικο αμαζον με τιμη τελικη με τα μεταφορικα 109,24.

http://www.amazon.fr/gp/product/B002EIJTDK/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A1X6FK5RDHNB96

Kht7p2.png

3iVPp3.png

για οποια ενδιαφερεται για τον philips avent τον εχει το γαλλικο αμαζον με τιμη τελικη με τα μεταφορικα 109,24.

http://www.amazon.fr/gp/product/B002EIJTDK/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A1X6FK5RDHNB96

Σοφία μου θα σου ήμουν υπόχρεη αν μου έβρισκες υγραντήρα avent σε λογική τιμή. έτσι να την μπω στον συζυγάτο μου που δεν έχω ιδέα από ψάξιμο. εεεε, φανταστική μου Σοφία;;;;;;;;;;:wink:

Σοφία μου θα σου ήμουν υπόχρεη αν μου έβρισκες υγραντήρα avent σε λογική τιμή. έτσι να την μπω στον συζυγάτο μου που δεν έχω ιδέα από ψάξιμο. εεεε, φανταστική μου Σοφία;;;;;;;;;;:wink:

πως τον λενε?Εχει καποιο ειδικο ονομα?η καποιο συγκεκριμενο μοντελο?

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Κορίτσια,ξερει καμιά ανταλλακτικά για τον beaba απο πού μπορούμε να βρούμε;;στο imaginarium πχ,μπορει να εχουν;

Kira εκτός από το scandinavian child http://www.scichild.com/Shop/Beaba-Babycook-Parts το οποίο όσο κι αν διάβασα δε βρήκα αν στέλνει Ελλάδα (και με τι κόστος εαν κι εφόσον στέλνει Ελλάδα) με μια επίσκεψη στο site της beaba http://www.beaba.com είδα πως μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Έλληνα αντιπρόσωπο:

GREECE

203 Mesogeion Av

11525 Athens

GRECE

Tel: +30 210 67 18 745 / 743

E-mail : [email protected]

Ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις :D

Aν βρεις τελικά άκρη θα μπορούσες να μας ενημερώσεις για πιθανή μελλοντική χρήση;

*

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...