Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

LGBT (lesbian gay bi trans) parenting - γονείς ίδιου φύλου - γονεικός ρόλος

Recommended Posts

Λαιδα ειναι θεμα συντηρητισμου και ανθρωπισμου για σενα η υιοθεσια παιδιων απο γκευ?

Νομιζω οτι εδω υπαρχει ενα μπερδεμα.

Ειναι θεμα ανθρωπισμου η αποδοχη οποιουδηποτε ξεχωριστου ανθρωπου, αλλα δεν ειναι και θεμα ανθρωπισμου η αποδοχη υιοθεσιας ξενων μωρων και ανηλικων με μη δυνατοτητσ επιλογης και αποφασης.

Αντιθετα θα ελεγα.

Πως αποδεχεσαι εναν ανθρωπο οταν δεν του αναγνωριζεις δικαιωματα?? Πως λες σε αποδεχομαι αλλα δεν σε αφηνω να γινεις μαμα??

Αντιφατικο!

Και τα παιδακια που υιοθετουνται απο ετεροφυλοφιλους επισης δεν ρωτουνται....αλλα ειναι για καλο τους. Ετσι δεν λεμε??

Για εμενα ναι....ειναι θεμα συνητηρητισμου μου η οποια αρνηση μου και δεν ντρεπομαι να το παραδεχτω. Ναι, θεωρω οτι στην παρουσα φαση δεν θα πρεπει να υιοθετουν αλλα αυτο μονο και μονο επειδη δεν ειναι αποδεκτοι απο την κοινωνια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• UFO

UFO 161 δημοσιεύσεις

• DALIA

DALIA 121 δημοσιεύσεις

• Jarett

Jarett 104 δημοσιεύσεις

• Thaumataki

Thaumataki 97 δημοσιεύσεις

Πως αποδεχεσαι εναν ανθρωπο οταν δεν του αναγνωριζεις δικαιωματα?? Πως λες σε αποδεχομαι αλλα δεν σε αφηνω να γινεις μαμα??

Αντιφατικο!

Και τα παιδακια που υιοθετουνται απο ετεροφυλοφιλους επισης δεν ρωτουνται....αλλα ειναι για καλο τους. Ετσι δεν λεμε??

Για εμενα ναι....ειναι θεμα συνητηρητισμου μου η οποια αρνηση μου και δεν ντρεπομαι να το παραδεχτω. Ναι, θεωρω οτι στην παρουσα φαση δεν θα πρεπει να υιοθετουν αλλα αυτο μονο και μονο επειδη δεν ειναι αποδεκτοι απο την κοινωνια.

Μα θα τρελλαθω, μα αυτα που διαβαζω.

Θα αποκαλουν τον ενα αντρα ομοφυλοφιλο ΄΄μαμα΄΄??? :confused::confused::confused:

Εγω δεν τον αφηνω να γινει μαμα????

..... μηπως λεω... μηπως .... η φυση???. :confused:

Αληθεια , ετσι μια απλη ερωτηση, αλλα δεν θελω απαντηση

Θα αφηνατε για φυλαξη το αγορακι σας σε ομοφυλοφιλο ζευγαρι αντρων?????

Για 1 εβδομαδα μονο, μονο 1 εβδομαδα .

Μηπως ουτε μια ωρα.???

Συγνωμη αλλα δυσκολευομαι πολυ να σας πιστεψω σε αυτα που γραφετε.

Καπου παραπανω εγραψε μια κοπελα δεν θυμαμαι ποια ηταν , οτι ο αδερφος της ειναι ομοφυλοφιλος και οταν ολοι οι φιλοι του εκαναν οικογενεια τον απομονωσαν και απομακρυνθηκαν.

Λυπαμαι πολυ για τον ανθρωπο αυτον,

αλλα οι φιλοι του τοτε εδειξαν το πραγματικο τους προσωπο.

Πριν κανουν παιδια ολα ωραια και καλα με τους ομοφυλοφιλους.

Ναι ειμαστε υπερ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ μην μας πουν οποσθοδρομικους η συντηρητικους .

Ναι εχουμε και ενα φιλο ομοφυλοφιλο για να επιβεβαιωνουμε οτι ειμαστε προοδευτικοι, απελευθρερωμενοι κτλ , και πολλες φορες πισω απο την πλατη του μπορει να τον κοροιδευουμε κιολας .

Ναι συμφωνουμε με το γαμο.

Ναι συμφωνουμε με την υιοθεσια αρκει να μην ειναι τα δικα μας παδια.

Αλλα τα δικα μας παιδια σε αποσταση. Αυτη ειναι η αληθεια.

Λάθος, εγώ προσωπικά, προσπαθώ στη ζωή μου να κάνω πράξη αυτά που πιστεύω.

Και ναι, θα άφηνα τον γιό μου σε ένα ζευγάρι ομοφυλόφυλων που ξέρω καλά και εμπιστεύομαι. Που γνωρίζω ότι έχουν δουλέψει μέσα τους την ιδιαιτερότητά τους και ξέρουν τι τους γίνεται. Όπως και θα το έκανα και σε κάποιο ζευγάρι φίλων στρειτ, που εμπιστεύομαι, και γνωρίζω καλά.

Τόσο απλά.

Και εν πάση περιπτώση, το αν θα ψάχνουμε τους άντρες με το ντουφέκι (κάτι που δεν πιστεύω προσωπικά, μου φαίνεται σε μέγιστη καταστροφολογία) που είπε μια κοπέλα παραπάνω δεν είναι ευθύνη των γκει. Πάντα υπήρχαν γκέι και bi, απλά δεν ήταν πρέπον να το ομολογήσουν. Και τώρα που το κάνουν, και βγαίνουν στο φώς διεκδικόντας τα δικαιώματά τους, νομίζουμε ότι αν κάνουμε πως δεν τους βλέπουμε θα εξαφανιστούν; Θα σας στενοχωρήσω, αλλά όχι, δεν θα γίνει αυτό.

Και για μένα είναι πιο "αντρίκιο" να παραδέχεσαι και να στηρίζεις τη διαφορετικότητά σου, παρά να κάνεις οικογένεια για βιτρίνα, καθώς πρέπει, και να πηγαίνεις το βράδυ να ψάχνεις να ικανοποιήσεις το σώμα σου και την ψυχή σου στα γκει μπαρ, κοροϊδεύοντας τους πάντες γύρω σου.

Για μένα, είναι σαφές, ότι εφ'όσον υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι και είναι τόσοι πολλοί, δικαιούνται ίση μεταχείριση.

jTosp2.png

Μηπως ουτε μια ωρα.???

Επίτρεψέ μου να σου απαντήσω παρόλο που δεν θες απάντηση.

Από πότε το κριτήριο για την φύλαξη ενός παιδιού, περιέχει τον σεξουαλικό προσανατολισμό του ανθρώπου που τα προσέχει?

Μήπως ξέρετε στα σίγουρα ότι οι δάσκαλοι που εμπιστεύεστε τα παιδιά σας είναι όλοι straight?

Δηλαδή θες να μας πεις ότι αυτόματα όλοι οι gay άντρες είναι και παιδεραστές και πρέπει να αποφεύγουμε τις επαφές με τα αγοράκια μας????????

Από που προκύπτει αυτό?

Εγώ θα τρελαθώ τώρα:confused:

Ή μήπως είναι λίγες οι φορές που τα παιδιά έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά από τους ίδιους τους τους παππούδες που οι γονείς τα εμπιστεύτηκαν????

Να παω να βρω κα'να λινκ?

Speak for yourself. Όταν λες δικά μας, υποθέτω ότι εννοείς το δικό σου παιδί.

Εγώ το δικό μου το παιδί το κρατάω μακριά από επικίνδυνους ανθρώπους ανεξαρτήτως του σεξουαλικού τους προσανατολισμού.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

καλημερα σε ολους και καλο μηνα :)

Μα θα τρελλαθω, μα αυτα που διαβαζω.

Θα αποκαλουν τον ενα αντρα ομοφυλοφιλο ΄΄μαμα΄΄??? :confused::confused::confused:

Εγω δεν τον αφηνω να γινει μαμα????

..... μηπως λεω... μηπως .... η φυση???. :confused:

Μηπως ουτε μια ωρα.???

Συγνωμη αλλα δυσκολευομαι πολυ να σας πιστεψω σε αυτα που γραφετε.

Καπου παραπανω εγραψε μια κοπελα δεν θυμαμαι ποια ηταν , οτι ο αδερφος της ειναι ομοφυλοφιλος και οταν ολοι οι φιλοι του εκαναν οικογενεια τον απομονωσαν και απομακρυνθηκαν.

Λυπαμαι πολυ για τον ανθρωπο αυτον,

αλλα οι φιλοι του τοτε εδειξαν το πραγματικο τους προσωπο.

Πριν κανουν παιδια ολα ωραια και καλα με τους ομοφυλοφιλους.

Ναι ειμαστε υπερ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ μην μας πουν οποσθοδρομικους η συντηρητικους .

Ναι εχουμε και ενα φιλο ομοφυλοφιλο για να επιβεβαιωνουμε οτι ειμαστε προοδευτικοι, απελευθρερωμενοι κτλ , και πολλες φορες πισω απο την πλατη του μπορει να τον κοροιδευουμε κιολας .

1) Ομο δεν ειναι μονο οι αντρες ειναι και οι γυναικες....Θα πουν ανετα μια γυναικα λεσβια , μαμα!Εκτος αν διακρινεις οτι οι γυναικες λεσβιες μπορουν να ειναι γονεις ενω οι αντρες γκευ οχι.

2) Αν τους εμπιστευμουν σαν ανθρωπους, ναι....στα πλαισια παντα του τι συνηθιζω γιατι γενικοτερα δεν αφηνω τα παιδια μου σε τριτους.

3) Συμφωνω. και αυτος ειναι ο λογος που ειμαι κατα την υιοθεσιας γκευ. δεν ειναι αποδεκτοι απο το συνολο και θα περασουν ασχημες στιγμες τα παιδια τους. Προς το παρον τουλαχιστον.

4) Προσωπικα χεστηκα! :cool:...Μονη μου ειπα οτι ειμαι συντηρητικη και δεν εχω κανεναν λογο να ντραπω να το πω.

5) Δεν κοροιδευω κανεναν φιλο μου πισω απο την πλατη του. Κοροιδευω πολλα ευτραπελα που βλεπω...και σε γκευ και σε στρειτ. Δεν ειναι ομως ολοι οι γκευ κραυγαλεεοι που να σου δημιουργουν τετοια συναισθηματα.

6) Εχω δυο γιους. Δεν θελω να ειναι γκευ οχι γιατι θεωρω οτι ειναι κατι κακο αλλα επειδη θα ειναι στιγματισμενοι στη ζωη τους και ισως δυστυχισμενοι. Αν τελικα γινουν, μικρο το κακο....παντα θα ειμαι διπλα τους. και αν τελικα δεν γινουν θα εξακολουθω να ειμαι διπλα σε ανθρωπους που αγαπω ;)

Για μένα, είναι σαφές, ότι εφ'όσον υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι και είναι τόσοι πολλοί, δικαιούνται ίση μεταχείριση.

εκει ειναι ολη η ουσια.....ποιος ειναι αυτος που θεωρει εαυτον ανωτερο των αλλων?? Αν αυτοι οι αλλοι δεν ειναι εγκληματιες?

Διαφημίσεις

στο παρακατω λινκ μπορειτε να δειτε το ρολο της οικογενειας στην αναπτυξη του παιδιου, ανα τους αιωνες.

http://paroutsas.jmc.gr/family/history.htm

Οι ρολοι παντα υπαρχουν...αλλα παντα αλλαζουν....προσαρμοζονται στα δεδομενα της εποχης. Και τα δεδομενα της εποχης μας ειναι οτι ενα σεβαστο ποσοστο επθυμουν εραστες ιδιου φυλλου.

Ειναι αναποφευκτο να δημιουργηθουν νεοι ρολοι που θα καλυπτουν και αυτο το ποσοστο.

Και εμενα με ψιλοτρομαζουν ο αλλαγες αλλα προσπαθω να ανοιξω τα ματια και τα αυτια μου και να καλλιεργω το εμφυτο ανθρωπινο χαρακτηριστικο της ευπροσαρμογης.

Για το καλυτερο του συνολου, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ δηλαδη, πρεπει να ειμαστε λιγοτερο απολυτοι και περισσοτερο δεκτικοι.

Οι ρολοι παντα υπαρχουν...αλλα παντα αλλαζουν....προσαρμοζονται στα δεδομενα της εποχης.

Φυσικα και προσαρμοζονται αναλογα με την εποχη, αλλα εναλλασσονται παντα μεταξυ των δυο διαφορετικων φυλλων, απο τα προιστορικα χρονια εως σημερα, οπως τα λεει και το αρθρο που μας παρεθεσες.

Δεν διαβασα πουθενα για ρολους ομοφυλοφιλων στην αναπτυξη παιδιων, απο την προιστορια εως σημερα, ετσι δεν ειναι ??

Ολους μας τρομαζουν οι αλλαγες, αλλα θελω να εχω καθαρο μυαλο να διακρινω και δεν θελω να προσαρμοστω η να συμβιβαστω με κατι που διαφωνω. Δεν θα συμμεριστω αποψεις που ερχονται σε αντιθεση με το φυση απο την προιστορια , με το φοβο μηπως το παιδι μου γινει ομοφυλοφιλος.

Οχι εαν επιλεξει να γινει δικαιωμα του, θα ηθελα να εχει επιγνωση καθε επιλογης του και θα ειμαι διπλα του σαν μανα εννοειται .

Ομως αυτο δεν θα αλλαξει και τις αποψεις μου.

Φυσικα και προσαρμοζονται αναλογα με την εποχη, αλλα εναλλασσονται παντα μεταξυ των δυο διαφορετικων φυλλων, απο τα προιστορικα χρονια εως σημερα, οπως τα λεει και το αρθρο που μας παρεθεσες.

Δεν διαβασα πουθενα για ρολους ομοφυλοφιλων στην αναπτυξη παιδιων, απο την προιστορια εως σημερα, ετσι δεν ειναι ??

Ολους μας τρομαζουν οι αλλαγες, αλλα θελω να εχω καθαρο μυαλο να διακρινω και δεν θελω να προσαρμοστω η να συμβιβαστω με κατι που διαφωνω. Δεν θα συμμεριστω αποψεις που ερχονται σε αντιθεση με το φυση απο την προιστορια , με το φοβο μηπως το παιδι μου γινει ομοφυλοφιλος.

Οχι εαν επιλεξει να γινει δικαιωμα του, θα ηθελα να εχει επιγνωση καθε επιλογης του και θα ειμαι διπλα του σαν μανα, εννοειται σαν μανα.

Ομως αυτο δεν θα αλλαξει και τις αποψεις μου.

Γνωμη σου ειναι και ειναι σεβαστη οπως καθε αλλη.

Γνωριζεις οτι σε μεταφρασεις αρχαιων ελληνικων κειμενων απο αλλες χωρες, διαβαζουν για την ομοφυλοφιλια που ηταν ευρεως αποδεχτη εκεινα τα χρονια??? Και οι γονεις δεν ειχαν προβλημα να διδασκουν στα παιδια τους ομοφυλοφιλοι δασκαλοι, αυτο κατι λεει σε εμενα. :wink:

Επισης οι ρολοι ξαναλεω, αλλαζουν οταν αλλαξουν τα δεδομενα της εποχης. Και παλιοτερα ηταν ανεπιτρεπτο να κανεις παιδι εκτος γαμου....και καποιοι φωναζαν να μην γινει ποτε αποδεκτο...ομως εγινε....απλα τα πραγματα δηλαδη.

Μπορει να σου φαινεται περιεργο μια που εχεις τετοιες αποψεις αλλα την αποψη που εχω δεν την εχω για να 'κραταω ανοιχτη πορτουλα' σε περιπτωση που τα παιδι μου ειναι γκευ. Το τι ειναι η τι θα γινουν τα παιδια μου δεν με κανει να διαμορφωνω αρχες και ιδεες αλλα μονο συναισθηματα.... Στο δικο μου το μυαλο ειναι πολυ απλα τα πραγματα....δεν εχω δικαιωμα να στερω δικαιωματα....

Απο εκει και περα, γνωμη μου παντα, το καλυτερο που εχουμε να κανουμε για τα παιδια μας (ολα τα παιδια που αυριο θα ειναι οι ενηλικες αυτης της χωρας) ειναι να τα μαθουμε να δεχονται την διαφορετικοτητα και να ζουν με σεβασμο και αξιοπρεπεια, κατι δηλαδη που ειναι ασχετο με τις σεξουαλικες προτιμησεις.

Γνωμη σου ειναι και ειναι σεβαστη οπως καθε αλλη.

Γνωριζεις οτι σε μεταφρασεις αρχαιων ελληνικων κειμενων απο αλλες χωρες, διαβαζουν για την ομοφυλοφιλια που ηταν ευρεως αποδεχτη εκεινα τα χρονια??? Και οι γονεις δεν ειχαν προβλημα να διδασκουν στα παιδια τους ομοφυλοφιλοι δασκαλοι, αυτο κατι λεει σε εμενα. :wink:

Επισης οι ρολοι ξαναλεω, αλλαζουν οταν αλλαξουν τα δεδομενα της εποχης. Και παλιοτερα ηταν ανεπιτρεπτο να κανεις παιδι εκτος γαμου....και καποιοι φωναζαν να μην γινει ποτε αποδεκτο...ομως εγινε....απλα τα πραγματα δηλαδη.

Μπορει να σου φαινεται περιεργο μια που εχεις τετοιες αποψεις αλλα την αποψη που εχω δεν την εχω για να 'κραταω ανοιχτη πορτουλα' σε περιπτωση που τα παιδι μου ειναι γκευ. Το τι ειναι η τι θα γινουν τα παιδια μου δεν με κανει να διαμορφωνω αρχες και ιδεες αλλα μονο συναισθηματα.... Στο δικο μου το μυαλο ειναι πολυ απλα τα πραγματα....δεν εχω δικαιωμα να στερω δικαιωματα....

Απο εκει και περα, γνωμη μου παντα, το καλυτερο που εχουμε να κανουμε για τα παιδια μας (ολα τα παιδια που αυριο θα ειναι οι ενηλικες αυτης της χωρας) ειναι να τα μαθουμε να δεχονται την διαφορετικοτητα και να ζουν με σεβασμο και αξιοπρεπεια, κατι δηλαδη που ειναι ασχετο με τις σεξουαλικες προτιμησεις.

Συμφωνώ πλήρως!!!

jTosp2.png

Και πέρα από όλα, θα ήθελα πώ ακόμα, ότι προτιμώ να δίνεται η δυνατότητα σε γκέι ζευγάρια να υιοθετούν παιδάκια (αφού γίνεται έλεγχος καταλληλότητας όπως και στα στρέιτ ζευγάρια, φυσικά), παρά αυτά τα παιδάκια να μένουν στα ιδρύματα.

jTosp2.png

Διαφημίσεις

Διαβαζοντας εδω ποσες πολλες μητερες δεν θα ειχαν προβλημα αν ο γιος του γινοταν gay....πραγματικα με τρομαζει.Φυσικα δεν ειναι κατι κακο....φυσικα και αν γινοταν ο δικος μου δεν θα τρελαινομουνα....αλλα οχι ρε παιδια θα με πειραζε και ας μην το ελεγα σε κανεναν. Θα με πειραζε γιατι μεγαλωσα αλλιως. και ισως θα με πειραζε κυριως γιατι αν δεν ηταν οργανικο το προβλημα απετυχα σαν γονιος.Δεν καταφερα να του μεταδωσω τις αξιες και αρχες που πηρα κυριως σε αυτο το θεμα απο τον πατερα μου. Αλλα ναι αν ηταν νομιμος ο γαμος ομο θα πηγαινα στον γαμο του ....οχι γιατι θα μου αρεσε... αλλα γιατι το παιδι μου θα ηθελα να ηταν ευτυχισμενο.

Διαβαζοντας εδω ποσες πολλες μητερες δεν θα ειχαν προβλημα αν ο γιος του γινοταν gay....πραγματικα με τρομαζει.Φυσικα δεν ειναι κατι κακο....φυσικα και αν γινοταν ο δικος μου δεν θα τρελαινομουνα....αλλα οχι ρε παιδια θα με πειραζε και ας μην το ελεγα σε κανεναν. Θα με πειραζε γιατι μεγαλωσα αλλιως. και ισως θα με πειραζε κυριως γιατι αν δεν ηταν οργανικο το προβλημα απετυχα σαν γονιος.Δεν καταφερα να του μεταδωσω τις αξιες και αρχες που πηρα κυριως σε αυτο το θεμα απο τον πατερα μου. Αλλα ναι αν ηταν νομιμος ο γαμος ομο θα πηγαινα στον γαμο του ....οχι γιατι θα μου αρεσε... αλλα γιατι το παιδι μου θα ηθελα να ηταν ευτυχισμενο.

καποτε ως φοιτητρια θυμαμαι ειχα εναν συμφοιτητη γκευ...πολυ εξυπνο, καθολου κραυγαλεο, περναγα τελεια μαζι του. Ειχα και εναν κουκλο αρρενωποτατο συμφοιτητη, μεσα σε ολα που ο ιδιος ειχε τεραστια αυτοπεπιηθηση (λογικο!)

Με ρωτησε ο κουκλος μια μερα 'τι θα κανεις ρε αν το παιδι σου μεθαυριο ειναι γκευ?'..μπροστα στον αλλο φιλο μου και σε αλλα 30 ατομα ας πουμε.

Του ειπα οτι προτιμω να ειναι γκευ παρα ηλιθιος και το εννοω....

Στο μυαλο μου μεσα υπαρχει αυτο που θα ηθελα να ειναι το παιδι μου..μανα ειμαι, πως να μην υπαρχει? Αλλα αν δεν ειναι, θα ειμαι ευτυχισμενη ξεροντας οτι ειναι καλα και ευτυχισμενος αυτος.

Ο πατερας βεβαια, οπως νομιζω ολοι οι πατεραδες ειναι λιγοτερο δεκτικος........σως πιστευει α αυτος οτι αν συμβει κατι τετοιο θα εχει αποτυχει σαν πατερας.

Αν γινει γκευ δεν θεωρω οτι φταιει καποιος....αν γινει αλητης, τεμπελης, εγκληματιας και αλλα πολλα σιγουρα θα φταιω και εγω...

Διαβασε τι γραφω..... ΑΝ ηταν οργανικο θεμα....καποια συνδρομα που εχουν μεγαλο ποσοστο....η καποια ορμονικη διαφοροποιηση....Αυτα ολα ειναι απο φυσικα αιτια.....δεν γινεται κατι.Ολα τα αλλα ειναι επικτητα...εχουν να κανουν με το πως εχεις ανατραφει αναμεσα σε ολα τα αλλα.

καποτε ως φοιτητρια θυμαμαι ειχα εναν συμφοιτητη γκευ...πολυ εξυπνο, καθολου κραυγαλεο, περναγα τελεια μαζι του. Ειχα και εναν κουκλο αρρενωποτατο συμφοιτητη, μεσα σε ολα που ο ιδιος ειχε τεραστια αυτοπεπιηθηση (λογικο!)

Με ρωτησε ο κουκλος μια μερα 'τι θα κανεις ρε αν το παιδι σου μεθαυριο ειναι γκευ?'..μπροστα στον αλλο φιλο μου και σε αλλα 30 ατομα ας πουμε.

Του ειπα οτι προτιμω να ειναι γκευ παρα ηλιθιος και το εννοω....

Στο μυαλο μου μεσα υπαρχει αυτο που θα ηθελα να ειναι το παιδι μου..μανα ειμαι, πως να μην υπαρχει? Αλλα αν δεν ειναι, θα ειμαι ευτυχισμενη ξεροντας οτι ειναι καλα και ευτυχισμενος αυτος.

Ο πατερας βεβαια, οπως νομιζω ολοι οι πατεραδες ειναι λιγοτερο δεκτικος........σως πιστευει α αυτος οτι αν συμβει κατι τετοιο θα εχει αποτυχει σαν πατερας.

Αν γινει γκευ δεν θεωρω οτι φταιει καποιος....αν γινει αλητης, τεμπελης, εγκληματιας και αλλα πολλα σιγουρα θα φταιω και εγω...

Συμφωνω σχεδον απολυτος

Διαφημίσεις

προσωπικα δεν πιστευω οτι ειναι επικτητα.....εδω μικρα παιδακια...αγορακια 3 και 4 χρονων τα βλεπεις και ''καμαρωνουν'' μπροστα στα συνομιληκα κοριτσακια. Φαινεται καθαρα οτι η φυση εχει ξυπνησει. Για το λογο αυτο μαλιστα (οφ τοπικ) διαφωνω με μερικες μητερες που λενε οτι το 4χρονο η 5χρονο αγορι παιζει μονο με κουκλες και το θεωρουν φυσιολογικο

...οι γκέι πιγκουίνοι των παραδειγμάτων του ζωολογικού κήπου μάλλον δεν είχαν αρκετά μπρουτάλ πατέρα για να τους διδάξει, έτσι; Το ίδιο και τα φλαμίνγκο, σωστά;

ίσως πιστευει α αυτος οτι αν συμβει κατι τετοιο θα εχει αποτυχει σαν πατερας
αυτό συμβαίνει μάλλον στους πατεράδες που πιστεύουν ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι επίκτητο χαρακτηριστικό.

Το μόνο που θα με φόβιζε σε σχέση με αυτό που αναφέρεις είναι μην μείνει μόνο του στη ζωή. Δηλαδή, λόγω της φύσης αυτών των σχέσεων και της θέσης τους ακόμα στην κοινωνία, οι ομοφυλόφιλοι έχουν μια τάση να μην διατηρούν μακροχρόνιες σχέσεις και λόγω του ότι δεν τους επιτρέπουν να κάνουν οικογένεια, οι σχέσεις τους συνήθως βαλτώνουν γιατί δεν φαίνεται να εξελίσσονται. Αυτό είναι το μόνο που θα με ανησυχούσε.

Αρχές μπορεί να έχει ένα παιδί και να είναι γκέι. Ξέρω πολλούς γκέι που έχουν πιο στέρεες και σωστές αρχές από πολλούς στρέιτ. Μην τρελλαθούμε.

Κατά την άποψή μου, γκέι δεν γίνεσαι αλλά γεννιέσαι, και δεν έχουμε να πούμε για κάποιο οργανικό "πρόβλημα" εκτός αν μιλάμε για ερμαφρόδιτα άτομα, που και αυτά υπάρχουν. Και ακόμα κι αν δεν γεννιέσαι (όπως γεννιέσαι ξανθός για παράδειγμα), η σεξουαλική ταυτότητα σχηματίζεται αρκετά νωρίς και είναι πολύπλοκη διαδικασία που είναι πολύ δύσκολο να περιγραφεί και έχει να κάνει μεταξύ άλλων και με την ψυχοσύνθεση του πατέρα ή της μητέρας ή του συνδυασμού και των δύο. Άρα, γιατί θα είχες αποτύχει ως μητέρα; Μου φαίνεται υπερβολικό.

jTosp2.png

Και τι σχέση έχουν οι αξίες και οι αρχές με τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους ανθρώπου?

Οι gay δεν έχουν αξίες και αρχές?

Αλίμονο αν θεωρείς ότι η σωστή διαπαιδαγώγηση σημαίνει ότι το παιδί σου πρέπει να βγει οπωσδήποτε straight, και ότι αν δεν γίνει αυτό εσύ έχεις αποτύχει σαν γονιός.

Ξέρεις που θα έχεις αποτύχει σαν γονιός?

Εάν ο γιος σου σηκώσει χέρι στην φίλη του / γυναίκα του και εάν η κόρη σου δεχτεί κακοποίηση και σιωπήσει νιώθοντας ότι αυτή φταίει /αυτή το προκάλεσε.

Τουλάχιστον εγώ αυτή θεωρώ ως μεγάλη και παταγώδη αποτυχία. Και αν ο γιός μου κακοποιούσε ποτέ γυναίκα (ή κάποιο ζώο), λυπάμαι αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να σταθώ δίπλα του.

Αλλά πρώτα ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ του θα φταίγαμε.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Εάν ο γιος σου σηκώσει χέρι στην φίλη του / γυναίκα του και εάν η κόρη σου δεχτεί κακοποίηση και σιωπήσει νιώθοντας ότι αυτή φταίει /αυτή το προκάλεσε.

Μα στα λογια μου ερχεσαι....ενας σωστος αντρας δεν θα χτυπησει ΠΟΤΕ γυναικα....Και αυτο εμαθα απο το σπιτι μου....Εξαλου αν βγει gay δεν θα εχουμε προβλημα αν θα χτυπησει καποια γιατι θα εχει αγορι και οχι κοριτσι μαζι του...

Εγω προσφατα ειχα συζητηση με μια μαμα, και της ελεγα οτι ο δικος μου βλεπει winx και ειναι απο τα ελαχιστα "παιδικα" που του αρέσουν και η πρωτη της αντιδραση ηταν να μου πει "μην ανησυχεις! κι εμενα αυτα εβλεπε, θα του περασει".

μα δεν ανησυχησα....

cpVWp3.png

Και αν ο γιός μου κακοποιούσε ποτέ γυναίκα (ή κάποιο ζώο), λυπάμαι αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να σταθώ δίπλα του.

.

μεγαλες κουβεντες...:wink:

εγω παντα διπλα του...whatever....

Μα στα λογια μου ερχεσαι....ενας σωστος αντρας δεν θα χτυπησει ΠΟΤΕ γυναικα....Και αυτο εμαθα απο το σπιτι μου....Εξαλου αν βγει gay δεν θα εχουμε προβλημα αν θα χτυπησει καποια γιατι θα εχει αγορι και οχι κοριτσι μαζι του...

:lol::lol::lol:

Τώρα με κάνεις και γελάω βρε Nordor. Δηλαδή στα gay ζευγάρια δεν υπάρχει κακοποίηση από το ένα μέλος στο άλλο?

Ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν είναι κάτι που διδάσκεται σώνει και καλά από την οικογένεια.

Θα πεις μεν κάποια πράγματα στο παιδί σου, αλλά δεν θα είσαι εκεί την ώρα της πράξης για καθοδηγήσεις αναλόγως τα παιδιά σου.

Κι εκείνα εκείνες τις ώρες θα δούνε και θα βιώσουν πάνω απ΄όλα τι είναι αυτό που τα ευχαριστεί.

Εσύ που θα φταίς αν πάνω στην πράξη διαπιστώσουν ότι έλκονται από το ίδιο φύλο? Και για πιο λόγο θα έχεις αποτύχει εάν η ευχαρίστηση που αντλεί το παιδί σου προέρχεται από το ίδιο φύλλο?

Ούτε τα παιδιά σου βλέπουν την σεξουαλική πράξη που κάνουμε μεταξύ μας οι γονείς για να παραδειγματιστούν σώνει και καλά.

Αντίθετα το χέρι που σηκώνεται το βλέπουν.

Το ότι ο πατέρας χτυπάει το παιδί και η μάνα δεν μπαίνει μπροστά να το υπερασπιστεί το βλέπουνε.

μεγαλες κουβεντες...:wink:

εγω παντα διπλα του...whatever....

Έχεις δίκιο ρε Λαίδα αλλά δεν ξέρω................ειλικρινά δεν ξέρω πόσο δίπλα θα μπορώ να είμαι αν διαπίστωνα ότι το παιδί μου έκανε κακό σε άνθρωπο /ζώο σε πλήρη ψυχραιμία και συνείδηση.

Πρώτα θα βάραγα το δικό μου κεφάλι στο τοίχο γιατί αυτό κι αν θα σήμαινε παταγώδη αποτυχία στον γονεϊκό ρόλο.

Το μόνο που θα με φόβιζε σε σχέση με αυτό που αναφέρεις είναι μην μείνει μόνο του στη ζωή.

Συμφωνω με τα παραπανω!

Υπαρχουν πολυ χειροτερα πραγματα απο το να γινει ενα παιδι γκευ στα οποια σαφως οι γονεις εχουν μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης (βιαιος, κομπλεξικος, μιζερος, αγενης, γυναικας κτλ). Η μονη μου αγωνια αν γινει γκευ θα ειναι αν θα ειναι πραγματικα ευτυχισμενος. Θα μπορει να ειναι ο εαυτος του ή θα προσποιειται συνεχως για να ειναι αποδεκτος? Ο ρατσισμος που ενδεχομενως θα αντιμετωπιζει, η δυνατοτητα οικογενειας αν το επιθυμησει... γενικα θα εχει μια πιο περιορισμενη ζωη απο οτι καποιος straight. Κατα τα αλλα δεν μου πεφτει κανενας λογος για το τι κανει ο αλλος στο κρεβατι του, ουτε το παιδι μου!

Σου ακουγεται λογικο αυτο που λες? Δηλαδη αν θα χτυπαει τον αντρα συντροφο του δεν θα ειναι προβλημα και δεν θα εχει σχεση με την ανατροφη του? Ή επειδη θα ειναι γκευ θα εχεις αποτυχει ετσι κι αλλιως οποτε δεν εχει σημασια? Δεν το καταλαβαινω...

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...