Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΝΤΑ/ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Δεν το ηξερα! Εχω οντως διαβασει τα σχολια. Εγω νομιζα οτι ειναι ολα μαζι, στο κτιριο σε μια καθετη στη Λ. Πεντελης στο κεντρο των Βριλησσιων...Ευχαριστω που με απαλλαξατε απο τον κοπο να τρεχω να τον επισκεφθω.

• 1 month later...

εχουν 2 παιδικους σταθμους που συνεργαζονται με τα εκπαιδευτηρια καντα. Εγω στελνω το παιδι μου στο "παιχνιδι και γνωση" και ειμαι ευχαριστημενος απο την δουλεια που εκανα στο προνηπιο. Ειναι λιγο πισω σε θεματα χωρων.

Διαφημίσεις

• 6 χρόνια μετά...

Είχα κλείσει ραντεβού για το δημοτικό και είχα μιλήσει με τον ίδιο τον Καντά. Δε μπορώ να πω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα, οι εγκαταστάσεις του είναι πολύ μικρές και το σχολείο δε μου φάνηκε να έχει συγκεκριμένο προσανατολισμό. Γενικά μου έδωσε την εντύπωση ότι δε διαφέρει ιδιαίτερα από ένα δημόσιο σχολείο.

Αυτή είναι η άποψη που μου έδωσε εμένα, αλλά καλό είναι να πει συγκεκριμένα πράγματα και κάποια μαμά που έχει το παιδί της εκεί, γιατί οι απόψεις μπορεί να διαφέρουν...

• 1 month later...
  • 1 month later...

Κι εγώ ενδιαφέρομαι για τα εκπαιδευτήρια Καντά. Έχω ακούσει γενικά καλά λόγια, αλλά δεν ξέρω κάποιον που πηγαίνει το παιδάκι του εκεί. Υπάρχει κανείς;

• 4 χρόνια μετά...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...