Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ;;;;

tettamar

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Με το καλό να έρθει το μωράκι σας! Η δική μας έχει ιατρειο στο Καλαμάκι. Συνεργαζόμαστε 4 χρόνια. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, βοηθάει πολύ στο θηλασμό (έχει θηλάσει τα παιδιά της αποκλειστικά πολλούς μήνες), δίναι μόνο τα απαραίτητα φάρμακα, και γενικά ανταποκρίνεται πολύ καλά στα τηλέφωνα (αν δεν απαντήσει αμέσως, θα πάρει τις επόμενες ώρες). Τον Ιούλιο θα είναι διακοπές αλλά τον Άυγουστο θα είναι Αθήνα. Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου πμ.

Ο δικός μας είναι Ν.Σμύρνη και τον έχω 7 χρόνια, αρθρογραφεί σε περιοδικά για γονείς και τον καλούν πολλές φορές και στην τηλεόραση. Είναι σχετικά μεγάλος σε ηλικία αλλά έχει πείρα και κάνει σωστή διάγνωση. Συνεργάζεται με ταμεία, εγώ έχω ΤΕΒΕ. Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου π.μ.

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

:P ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Η' Ν.ΣΜΥΡΝΗ Ή ΜΟΣΧΑΤΟ ΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ??? ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΜΕ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗΜΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Καλησπέρα σας σύγνωμη που κάταχράζομαι το τόπικ,

οταν λες κύρα

Ξέχασα να σου γράψω ότι η δική μου δε συνεργάζεται με κανένα ταμείο. Κόβει κανονικά τις αποδείξεις βέβαια, οπότε εισπράττουμε νομίζω 20 ευρώ

Τι έννοεις ? κ η δίκη μου παίδιατρος δεν σύνργαζεται με κάνενα τάμειο κ γω έχω ΙΚα ύπαρχει πέριπτωση να παρω χρήματα πίσω η αύτο σύμβαινει με α΄ν είσαι ασφαλισμένος στο Δημόσιο?

Ευχάριστω πολυ εκ των προτέρων

Φιλικα ΙΩάννα

Καλησπέρα σας σύγνωμη που κάταχράζομαι το τόπικ,

οταν λες κύρα

Ξέχασα να σου γράψω ότι η δική μου δε συνεργάζεται με κανένα ταμείο. Κόβει κανονικά τις αποδείξεις βέβαια, οπότε εισπράττουμε νομίζω 20 ευρώ

Τι έννοεις ? κ η δίκη μου παίδιατρος δεν σύνργαζεται με κάνενα τάμειο κ γω έχω ΙΚα ύπαρχει πέριπτωση να παρω χρήματα πίσω η αύτο σύμβαινει με α΄ν είσαι ασφαλισμένος στο Δημόσιο?

Ευχάριστω πολυ εκ των προτέρων

Φιλικα ΙΩάννα

Εγώ είμαι Ταμείο Ελευθέρων Επαγγελματιών και κάνουμε αυτό. Πηγαίνουμε την απόδειξη και ανεξάρτητα από όσο γράφει, μας δίνει 20 ευρώ. Στο τέλος του χρόνου το ταμείο μας δίνει μία 'απόδειξη' με το υπόλοιπο των ποσών για να το βάλουμε στη φορολογική μας δήλωση. Αυτά μέχρι τώρα δηλαδή, γιατί αυτά αλλάζουν :wink:;-):wink:

Λες να ίσχυεί κάτι τέτοιο κ στο ΙΚα?????Οεοοεοεοεο η κάνω όνειρα θερινος νύχτος???????Οχι ότι δίνω κ τόσα λέφτα πια στην παιδίατρο 25 εύρω άλλα αν γίνεται ΄γιατι όχι έτσι κ άλλιως τις κράτησεις τις κάνουν κάνονικα τα έμβολια τα κάνω έξω οποτε ειναι κ αυτο ένα κοστος μήνιαιο που αν γίνεται να μείωθει καλο θα μου κάνει!!!!!

:P ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Η' Ν.ΣΜΥΡΝΗ Ή ΜΟΣΧΑΤΟ ΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ??? ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΜΕ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗΜΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΘΗΝΑ Η ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΞΩ

[/url]

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗ Ή ΔΑΦΝΗ

Μπορείτε να δειτε και εδω αν υπαρχει ήδη αυτο που σας ενδιαφερει http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=57786

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση

απο την ομάδα moderators

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Καποια γνωμη για την παιδιατρο Μαρια Θεοδωριδου στο Π. Φαληρο?

Ψαχνω παιδιατρο πολυ εμπειρο κατα προτιμηση να ειναι και στο Παιδων(Γιατι μονο αν εχουν δουλευψει εκει,τα εχουν δει ολα).Αυτη που ειχα ειναι στο Λητω και με εχει καψει.

Αν εχετε να μου προτεινετε καποιον καλο στα νοτια προαστια?

Ευχαριστω.

• 1 month later...

καλησπερα....επειδη ενδιαφερομαι και εγω για παιδιατρο στο π φαληρο και σκεφτομαι να παω στην κ θεοδωριδου γνωριζεται κατι απο τιμες η αν ειναι σε καποιο ταμειο?

Διαφημίσεις

Εμας ο παιδιατρος μας ειναι στο Π Φαληρο κ τον λενε Γεωργιο Τσολα. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενη μεχρι στιγμης κ τον συστηνω ανεπιφυλακτα!Ειναι κ επιμελητης στο Παιδων.

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

• 1 month later...
Καποια γνωμη για την παιδιατρο Μαρια Θεοδωριδου στο Π. Φαληρο?

Ψαχνω παιδιατρο πολυ εμπειρο κατα προτιμηση να ειναι και στο Παιδων(Γιατι μονο αν εχουν δουλευψει εκει,τα εχουν δει ολα).Αυτη που ειχα ειναι στο Λητω και με εχει καψει.

Αν εχετε να μου προτεινετε καποιον καλο στα νοτια προαστια?

Ευχαριστω.

Kαλησπερα και απο μενα! η θεοδωριδου ηταν η παιδιατρος που με μεγαλωσε (ειμαι 30 τωρα...)

ηταν παρα πολυ καλη συμφωνα με τουσ γονεισ μου!!

εγω δεν πηγα την μικρη μου εκει γιατι θεωρω οτι πλεον μεγαλωσε πολυ η γυναικα και ηθελα καποια ποιο νεα!

εχω λοιπον μια παιδιατρο στην γλυφαδα η οποι ειχε καθηγητρια την θεοδωριδου!

Την λενε ειρηνη γιαννατου!

και ειναι και στο παιδων και στο ιατρικο κεντρο!

ειμαι πολυ ευχαριστημενη γιατι οποτε την χρειστηκαμε ηταν εκει!!!

αν θεσ κατι παραπανω στειλε π.μ!!:)

glitterfy0001856T528D30.gif [sIGPIC][/sIGPIC]

Εμας ο παιδιατρος μας ειναι στο Π Φαληρο κ τον λενε Γεωργιο Τσολα. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενη μεχρι στιγμης κ τον συστηνω ανεπιφυλακτα!Ειναι κ επιμελητης στο Παιδων.

συμφωνω κι επαυξανω.. και μεις τον εχουμε..

• 1 χρόνο μετά...
Ο δικός μας είναι Ν.Σμύρνη και τον έχω 7 χρόνια, αρθρογραφεί σε περιοδικά για γονείς και τον καλούν πολλές φορές και στην τηλεόραση. Είναι σχετικά μεγάλος σε ηλικία αλλά έχει πείρα και κάνει σωστή διάγνωση. Συνεργάζεται με ταμεία, εγώ έχω ΤΕΒΕ. Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου π.μ.

Και το όνομα αυτού;;; Μην ανησυχείς, δεν κάνεις διαφήμιση ούτε δυσφήμιση. Τις εμπειρίες μας μοιραζόμαστε εδω μαζί με την υποκειμενική μας άποψη

• 4 χρόνια μετά...

Καλημέρα σε όλους, σας παρακαλώ μπορείτε να μου συστήσετε κάποιον/α παιδίατρο στο Π. Φάληρο κατά προτίμηση (ή έστω Νέα Σμύρνη/ Άλιμο/Καλαμάκι) ? Επίσης, μήπως γνωρίζετε και κανέναν που να είναι στο MEDISΥSTEM? Ευχαριστώ πολύ!

Εμεις εχουμε την Χριστινα Μαντα στη Νεα Σμυρνη στο αλσος κοντα. Ειναι εξαιρετικη αλλα παντα εχει πολυ κοσμο στο ιατρειο της. Οπως ομως μου ειχε πει κι ενας συναδελφος "τα αδεια ιατρεια να τα φοβασαι". Πολυ ανθρωπινη πεφτει παντα μεσα και σε οσους γιατρους εχω αναφερει το ονομα της μου λενε τα καλυτερα. Απαντα παντα στα τηλεφωνα και αγαπαει πολυ τα παιδια κι αυτο φαινεται κι απο τον τροπο που τα εξεταζει.

Επισης καλα λογια εχω ακουσει για τον Βουτσα στο Καλαμακι. Αλλος πολυ καλος που ειχαμε παει μια φορα εκτακτως γιατι ειναι διπλα μας κι εριχνε καρεκλες ειναι ο Νικολαου στον Αγιο Δημητριο συνορα με Αλιμο. Αυτος κανει κι επισκεψεις κατ'οικον. Για Medisystem δεν γνωριζω.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...