Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

clomiphene???

Recommended Posts

λυπαμε πολυ για την εξεληξη αυτη

προσπαθησε να εισαι ηρεμη,ολα για καποιον λογο συμβαινουν,απο την αρχη φαινοταν οτι κατι δεν πηγαινε καλα

να εισαι σιγουρη πως την επομενη φορα θα σταθεις πιο τυχερη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 761
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λυπαμε πολυ για την εξεληξη αυτη

προσπαθησε να εισαι ηρεμη,ολα για καποιον λογο συμβαινουν,απο την αρχη φαινοταν οτι κατι δεν πηγαινε καλα

να εισαι σιγουρη πως την επομενη φορα θα σταθεις πιο τυχερη

Ναι και η γιατρός το έβλεπε αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Όπως και να'χει είμαι καλά, ήμουν προετοιμασμένη. Κι αφού έμεινα έγκυος μια φορά, θα ξαναμείνω. Δεν το βάζω κάτω.

Ναι και η γιατρός το έβλεπε αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Όπως και να'χει είμαι καλά, ήμουν προετοιμασμένη. Κι αφού έμεινα έγκυος μια φορά, θα ξαναμείνω. Δεν το βάζω κάτω.

Μπράβο κοριτσάκι μου;) κι όταν σου ρχεται να το βάλεις κάτω, έλα εδώ και λέγε τα σε μας;)

newbie λυπαμαι πολυ.-:cry:

Δεν εχω να σου πω εγω κατι, είμαι σιγουρη οτι εισαι δυνατη και το αντιμετωπιζεις. Και ειναι ετσι οπως το λες "αφου εμεινες μια φορα, θα ξαναμεινεις". Εγω ευχομαι να ειναι σύντομα (οσο σύντομα θελεις εσυ να ειναι)!

Δεν έχω καλά νέα να σας πω. Το έγραψα κι αλλού. Παλινδρόμησε, κάπου γύρω στην 8η βδομάδα.

Δεν έχω καλά νέα να σας πω. Το έγραψα κι αλλού. Παλινδρόμησε, κάπου γύρω στην 8η βδομάδα.

Πραγματικά λυπάμαι πολύ. Δεν ξέρω τι να σου πω. Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση σου. Αλλά εύχομαι πολύ πολύ σύντομα να νιώσεις πεταλουδίτσες πάλι στο στομάχι σου...από χαρά...και προσμονή....

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Ποσα ωαρια εδειξε ο υπερηχος σου πριν τη Pregnyl??

Kαι επαφη ειχες 2-3 φορες?

Συμπτωματα ειχες αυτες τις μερες?

Σε ρωταω γιατι ειμαι στην ιδια μοιρα και ψαχνω ελπιδα

Ένα ωάριο. Μονάχα ένα αλλά έτυχε να ήταν και το τυχερό.

Επαφές πρέπει να είχα 3 ή 4 σε 36 ώρες. Το πρώτο 24ωρο είχα 2.Και ακολούθησαν άλλες 2 νομίζω μέχρι να περάσουν 36 ώρες.

Συμπτώματα τώρα: Τώρα που δεν παρασύρομαι απο την επιθυμία μου να μείνω έγκυος, μπορώ να επισημάνω ΠΟΝΟΥΣ στο στήθος. Απίστευτη ενόχληση. Σαν να έχεις ένα βάρος εκεί. Και σε δεύτερη φάση πονάκια χαμηλά στην κοιλιά. Σαν σουβλιές.

Σήμερα στην 6η εβδομάδα το στήθος συνεχίζει να πονάει, και τα πονάκια στην κοιλιά έχουν ανέβει ελαφρώς πιο πάνω. Δεν ειναι πλέον χαμηλά αλλά πιάνουν ολοκληρη την κοιλιακή χώρα.

Στο γιατρό θα παω 11 Νοεμβρίου όπου θα ειμαι στην 8η εβδομάδα. Δεν φαντάζεστε πόσο περιμένω να το δω...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

ΛΥΠΑΜΑΙΙΙΙΙΙΙ!!!!ομως τουλαχιστον εγινε νωρις,πιστεψε με μετα θα ηταν δυσκολοτερο....να εισαι γερη κ ετσι να μην το βαζεις κατω!!!!την επομενη φορα θα ειναι κ η τυχερη,κ θα χεις το μικρο σου θαυματακι!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

κοριτσια καλησπερα κ απο μενα.Εγω ειχα γραψει στο θεμα με τις πολυκυστικες ωοθηκες.Μου εγραψε κ μενα η γιατρος μου κλομιφαιν 2 την ημερα πρωι βραδυ απο την δευτερη μερα του κυκλου κ για 5 μερες κ μετα θα παω την 8η για υπερηχο.τα ξεκιναω τωρα πρωτη φορα.επεισης παιρνω σιδηρο γιαατι εγω λιγο χαμηλο αιματοκριτη κ επειδη εμεις με πολυκυστικες εχουμε συνηθως κ αντισταση στην ινσουλινη μου εδωσε κ ενα χαπι το glucophage.Mου ειπε οτι βοηθαει παραπολυ κ στο ιντερνετ που διαβασα οντως πολλες κοπελες κ γυναικες το πηρανε κ τους βοηθησε να σταθεροποιηθει ο κυκλος τους αλλα κ να καταλαβαινουν την ωορηξια τους.να σημειωσω οτι αυτο το χαπι δεν ειναι χαπι γονιμοτητας σαν το κλομιφαιν αλλα ισσοροπει τα επιπεδα ινσουλινης που οπως ειπα πολλες απο μας με πολυκυστικες σχετιζομαστε κ με αυτο.θα ηθελα λοιπον να ρωτησω αν το εχει παρει κ καποια απο εσας κ πως λειτουργησε σε εσας.Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο.περιμενω να το συζητησουμε.

LFJcp3.png

dNjSp3.png

κοριτσια καλησπερα κ απο μενα.Εγω ειχα γραψει στο θεμα με τις πολυκυστικες ωοθηκες.Μου εγραψε κ μενα η γιατρος μου κλομιφαιν 2 την ημερα πρωι βραδυ απο την δευτερη μερα του κυκλου κ για 5 μερες κ μετα θα παω την 8η για υπερηχο.τα ξεκιναω τωρα πρωτη φορα.επεισης παιρνω σιδηρο γιαατι εγω λιγο χαμηλο αιματοκριτη κ επειδη εμεις με πολυκυστικες εχουμε συνηθως κ αντισταση στην ινσουλινη μου εδωσε κ ενα χαπι το glucophage.Mου ειπε οτι βοηθαει παραπολυ κ στο ιντερνετ που διαβασα οντως πολλες κοπελες κ γυναικες το πηρανε κ τους βοηθησε να σταθεροποιηθει ο κυκλος τους αλλα κ να καταλαβαινουν την ωορηξια τους.να σημειωσω οτι αυτο το χαπι δεν ειναι χαπι γονιμοτητας σαν το κλομιφαιν αλλα ισσοροπει τα επιπεδα ινσουλινης που οπως ειπα πολλες απο μας με πολυκυστικες σχετιζομαστε κ με αυτο.θα ηθελα λοιπον να ρωτησω αν το εχει παρει κ καποια απο εσας κ πως λειτουργησε σε εσας.Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο.περιμενω να το συζητησουμε.
καλημερα κοπελα μου ! εγω εκανα 10 μηνες θεραπεια με glucophage (ετσι μου υποδειξε ο γιατρος μου...) θυμαμαι μου ειπε οτι μετα το 6μηνο κανει δουλεια !! και μετα εκανα δυο παιδια φυσιολογικα !! χωρις κανενα αλλο φαρμακο.... γι'αυτο οπου βρεθω τον διαφημιζω !! αλλα για να μου το δωσει εκανα καμπυλη σακχαρου πρωτα και κατι αλλες εξετασεις.... ο δικος μου γιατρος το δινει σε πολλες αυτο το χαπι και εχει αριστα αποτελεσματα !! απλα διαφερει η δοση και ο χρονος χορηγησης στην καθεμια..... εχει δουλεψει πολυ στην υπογονιμοτητα και τις πολυκυστικες και ειδε αποτελεσματα απο αυτο το χαπι.....

γλυκιά μου σε νιώθω απόλυτα.τα πέρασα και εγώ πέρσι ακριβώς αυτό.στην 8η και εμένα.ευτυχώς ο γιατρός μου με έβαλε να κάνω αναλύσεις και βρίκαμε θρομβοφιλία.τώρα ξέρω την επόμενη φορά τί να κάνω.παίρνω και την ασπιρίνη μου θα βοηθήσει.η συμβουλή μου είναι να το ψάξεις λιγάκι.για να μην ξαναβρεθείς σε αυτή την θέση.εύχομαι να είσαι καλά σύντομα.

2mS6p3.png?t9H6Yah7

1ZAOp2.png?n6Kui1AR

Διαφημίσεις

zounzoun καλημερα.Ευχαριστω για την απαντηση.Η αληθεια ειναι οτι εμενα δεν μου ζητησε να κανω καποια εξεταση για το ζαχαρο.Θα την ρωτησω ομως 'η θα παω να κανω απο μονη μου.Εμενα μου εδωσε 1 την ημερα πριν το μεσημεριανο αλλα επειδη με πειραζε στο στομαχι μου ειπε να το παιρνω μαζι 'η μετα το φαγητο κ ολα ειναι οκ τωρα.Πολλες κοπελες διαβασα οτι ειχαν αποτεσματα κ απο την πρωτη φορα θεραπειας με σημαντικη σταθεροποιηση στον κυκλο κ στην ωορηξια τους.Τι να πω...μακαρι ολα να πανε καλα.Κ συντομα να εχουμε ολες θετικα αποτελεσματα.Αυτη η τσιμπημενη LH μου τα κανει ολα.

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Συγχαρητηρια κ να χαιρεσαι κ τα 2 σου παιδακια zounzoun μου.Κ στην tamar συγχαρητηρια που τα καταφερε.Να εχει μια καλη εγκυμοσυνη τελειομηνη κ με ενα γερο μωρακι.αντε κ στα δικα μας.

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου

Newbie μου λυπαμαι παρα πολυ για την ασχημη εξελιξη

Οτι και να σου πουμε δεν θα σε κανει καλυτερα

Μονο αν δωσεις χρονο στον εαυτο σου θα μπορεσεις να ηρεμησεις ...

Εγω μετα τη Pregnyl δυστυχως ειχα παλι ΜΟΝΟ μια επαφη με το ζορι στις 36 ωρες ...

Ο αντρας μου τα γνωστα με τις προγραμματισμένες .....

Οποτε για αλλη μια φορα δεν ελπιζω

Ισως τον αλλο μηνα κανω μια σπερματεγχυση γιατι απο οτι βλεπω με τις προγραμματισμενες προκοπη δε θα δω !

Γεια σου Σοφια και απο μενα καλη επιτυχια και συντομα να τα καταφερεις! Ολες να τα καταφερουμε...!Εγω τωρα ξεκιναω οπως ειπα και παραπανω....
καλημερα κοπελα μου σου εστειλα πμ !! περιμενω νεα σου

Διαφημίσεις

Ευχαριστω Lenaki μου και γω σου ευχομαι καλη επιτυχια !!

Εγω δεν ειμαι αισιοδοξη με μια επαφη δεν παιζει να γινει κατι

Ειμαι σιγουρη γι'αυτο

Αλλωστε δε φημιζομαι για την τυχη μου ..:(

Μην απογοητευεσε καλη μου ποτε δεν ξερεις τι γινετε.Συνηθως οταν αρχιζουμε να απογοητευομαστε και να μην ελπιζουμε τοτε γινετε το θαυμα!!!!Αν και διαβασα οτι εχετε ενα θεματακι με τις επαφες αυτο πραγματικα δεν βοηαει οντως.Μην χανεις την ελπιδα σου και προσπαθησε να τον εχεις λιγο πιο χαλαρα και δωσε βαση πιο πολυ τις κρισιμες μερες.;)

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Γιαννα μου και γω τωρα περιμενω σε λιγο καιρο την περιοδο και ξεκιναω και γω κλομιφαινη.Καλη μας επιτυχια και συντομα να τα καταφερουμε.Και εσυ πολυκυστικες?

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Mε το καλο το συντομοτερο να εχουμε ολες καλα αποτελεσματα!!!!!Εγω ευτυχως ξεχνιεμαι λιγο απο τα δικα μου,με την εγκυμοσυνη της κολλητουλας μου που χθες μαθαμε οτι εχει μπεμπη και εχω κατα ενθουσιαστει!!!!Τουλαχιστον μεχρι να κανω δικο μου θα εχω ενα νινακι να χαιρομαι και να παιρνω κουραγιο!!!!Α,και να εκπαιδευομαι!!!!;)

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Αχ, αυτές οι άτιμες οι πολυκυστικες! Εμένα ο γυναικολόγος μου είπε από τη αρχή να ξεκινήσω κλομιφαινη αλλά εγώ ένα χρόνο μετά και ακόμα το παλεύω μήπως και συμβεί το θαυματακι από μόνο του. Τον ρώτησα αν μπορώ να πάρω το glucophage αλλά μου είπε όχι γιατί στη καμπύλη ζαχάρου δεν παρουσίασα αντίσταση στην ινσουλίνη.

Αλήθεια βρε κορίτσια εσείς που παίρνεται αυτό το φάρμακο παρουσιάζετε παθολογική καμπύλη ζαχάρου? Εσύ zounzoun?

Έχω ακούσει για τόσες εγκυμοσύνες μετά από αυτό το φάρμακο που αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να απευθυνθώ σε άλλο γιατρό???

Αχ, αυτές οι άτιμες οι πολυκυστικες! Εμένα ο γυναικολόγος μου είπε από τη αρχή να ξεκινήσω κλομιφαινη αλλά εγώ ένα χρόνο μετά και ακόμα το παλεύω μήπως και συμβεί το θαυματακι από μόνο του. Τον ρώτησα αν μπορώ να πάρω το glucophageαλλά μου είπε όχι γιατί στη καμπύλη ζαχάρου δεν παρουσίασα αντίσταση στην ινσουλίνη.

Αλήθεια βρε κορίτσια εσείς που παίρνεται αυτό το φάρμακο παρουσιάζετε παθολογική καμπύλη ζαχάρου? Εσύ zounzoun?

Έχω ακούσει για τόσες εγκυμοσύνες μετά από αυτό το φάρμακο που αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να απευθυνθώ σε άλλο γιατρό???

το glucophage το παίρνει ο παππούς μου που είναι διαβητικός.άμα δεν χρειάζεται τότε γιατί να το πάρεις;γιατί δεν δοκιμάζεις το clomiphene?θα σε βοηθήσει πολύ.

2mS6p3.png?t9H6Yah7

1ZAOp2.png?n6Kui1AR

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...