Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ, ΙΛΙΣΙΑ!!!

ΒΕΡΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βέρα την έχεις εκπαιδεύσει τη κόρη σου να μασάει τσίχλα? Να φουσκώνει μπαλόνια? Το θέμα προέρχεται από μύξα?

Τσίχλα δε μασάει (δε θέλω). Ο ΩΡΛ όταν πρωτοπήγαμε 18μηνών μας είπε ότι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να της κάνουμε είναι να τη μάθουμε να φυσάει τη μύτη της ... και όντως τη φυσάει μια χαρά.

Ναι το θέμα προέρχεται από μύξα. Έχουμε συχνές ρινίτιδες λόγω του ότι έχουμε κρεατάκια. Όλο το χρόνο έχουμε μύξα - άλλοτε περισσότερο , άλλοτε λιγότερο. Την πρώτη χρονιά κάναμε ωτίτιδες. Φέτος έχουμε πάει πολύ καλά - απλά έχουμε υγρό στο αφτί μόνιμα. Τώρα το καλοκαίρι έχει αρχίσει λίγο και φεύγει. Το Σεπτέμβριο θα δούμε μήπως τα βγάλουμε τα κρεατάκια.

azHYp2.png

vwuep3.png

Ναι ακριβούλα μου φαίνεται. Θέλω όμως πληροφορίες extra όπως:

-Αν δίνει εύκολα φάρμακα

-Αν είναι γλυκιά με το παιδί

-Αν αφιερώνει χρόνο

-Αν σηκώνει τηλέφωνα ή την ψάχνεις!

Εμάς μας έδωσε αντιβίωση στους 7μήνες 1 φορά λόγω ωτίτδας, την οποία όμως δεν πήρα, γιατί της κάνω και ομοιοπαθητική. Είναι εξαιρετική με το παιδί!!!! Απίστευτα γλυκιά!

Επίσης αφιερώνει εντυοωσιακά πολύ χρόνο, ακόμα κι αν περιμένει κόσμος από έξω (πράγμα σπάνιο, γιατί γενικά φροντίζει σωστά τα ραντεβού της)

Έχει τύχει να μην μου το σηκώσει και να με πάρει μετά από κανά 15' και να μου πει ότι ήταν στο αμφιθέατρο και έκανε μάθημα και με πήρε γιατί είδε 2 κλήσεις μου. Κατά τα άλλα πιο συχνά καλώ τον ομοιοπαθητικό μου παρά την παιδίατρο για να είμαι και ειλικρινής.

Αν πας στην Ηλιοδρομίτη πες μας εντυπώσεις, σε παρακαλώ!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Εμάς μας έδωσε αντιβίωση στους 7μήνες 1 φορά λόγω ωτίτδας' date=' την οποία όμως δεν πήρα, γιατί της κάνω και ομοιοπαθητική. Είναι εξαιρετική με το παιδί!!!! Απίστευτα γλυκιά!

Επίσης αφιερώνει εντυοωσιακά πολύ χρόνο, ακόμα κι αν περιμένει κόσμος από έξω (πράγμα σπάνιο, γιατί γενικά φροντίζει σωστά τα ραντεβού της)

Έχει τύχει να μην μου το σηκώσει και να με πάρει μετά από κανά 15' και να μου πει ότι ήταν στο αμφιθέατρο και έκανε μάθημα και με πήρε γιατί είδε 2 κλήσεις μου. Κατά τα άλλα πιο συχνά καλώ τον ομοιοπαθητικό μου παρά την παιδίατρο για να είμαι και ειλικρινής.

Αν πας στην Ηλιοδρομίτη πες μας εντυπώσεις, σε παρακαλώ![/quote']

Κι εγώ πάω σε ομοιοπαθητικό ... αλλά σε έκτακτα περιστατικά προτιμώ παιδίατρο!

azHYp2.png

vwuep3.png

Κι εγώ πάω σε ομοιοπαθητικό ... αλλά σε έκτακτα περιστατικά προτιμώ παιδίατρο!

Mια από τα ίδια. Απλά τον ομοιοπαθητικό θα τον πάρω και για το πιο ασήμαντο. Στην παιδίατρο οπωσδήποτε για τα σοβαρά και μετά τηλ τον ομοιοπαθητικό για να του πω διάγνωση και να μου δώσει αγωγή.

Το σκέφτομαι όμως και για παιδίατρο - ομοιοπαθητικό, αλλά με προβληματίζει η απόσταση. Εδώ στην περιοχή μας δεν έχουμε κανέναν δυστυχώς..

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Mια από τα ίδια. Απλά τον ομοιοπαθητικό θα τον πάρω και για το πιο ασήμαντο. Στην παιδίατρο οπωσδήποτε για τα σοβαρά και μετά τηλ τον ομοιοπαθητικό για να του πω διάγνωση και να μου δώσει αγωγή.

Το σκέφτομαι όμως και για παιδίατρο - ομοιοπαθητικό' date=' αλλά με προβληματίζει η απόσταση. Εδώ στην περιοχή μας δεν έχουμε κανέναν δυστυχώς..[/quote']

Εγώ σε παιδίατρο ομοιπαθητικό πάω! Αλλά καμία σχέση μ'εσένα. Εμείς απλά πήγαμε 2-3 φορές και μας έδωσε μία αγωγή για ενίσχυση του ανοσοποιητικού γιατί αρρωσταίναμε συνέχεια! Κατά τ' άλλα αν κάτι π΄θει το παιδί θέλω να έχω την προσωπική μου παιδίατρο και να το αντιμετωπίσω με την κλασική ιατρική!

azHYp2.png

vwuep3.png

Bέρα, η καλύτερη τσίχλα για το θέμα του υγρού στο αυτί είναι η μαστίχα χίου που είναι και πιο σκληρή και απαιτεί δυνατό μάσημα. Δεν είναι και τόσο κακή. Και εγω ρώτησα στο Παίδων τις εναλλακτικές για το υγρό στοαυτί και μου είπαν μπαλόνια και τσίχλα για να αερίσει τον ευσταχιανό πόρο. (κοινώς έκανα διασταύρωση στοιχείων). Νομίζω ότι φέτος γλίτωσα 2-3 ωτίτιδες με τα μπαλόνια και μείναμε μόνο στο υγρό.

Η Ζωή Ηλιοδρομίτη είναι και εμάς η παιδίατρος μας!

Αν και το μωρό μας ειναι δυο μηνων ακομη, εχω να πω τα καλύτερα για κεινη...

Ειναι παντα γλυκομιλητη, τη βρισκω ΠΑΝΤΑ στο τηλέφωνο, αν οχι επιστρεφει αμεσα το τηλεφωνημα, είναι συζητησιμη απίστευτα και παντα χαμογελαστη και προσιτη να ακουσει ακομη και την πιο "χαζη¨" απορία.!

Μαλιστα διεγνωσε και την παλιδρομηση που εχει ο μικρος μας την οποια και διαπιστωσαμε τελικα στον υπερηχο στομαχου - οισοφαγου!

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Ψάχνω έναν καλό παιδίατρο στα Ιλίσια ...

Έχω αλλάξει πολλούς γιατρούς και όλοι τους ήταν απαράδεκτοι σε κάποιο κομμάτι που μ' ενδιέφερε! Τελικά έχω καταλήξει ότι ίσως να μην υπάρχει καλός γιατρός στην περιοχή μου! Για διαφωτίστε με αν ξέρετε!!!!

εμεις εχουμε τον Κο Ευθυμιου στου ζωγραφου και μεχρι στιγμης μας εχει καλυψει απολυτα,χωρις πολλα φαρμακα και πολυ ευγενικος.αν θελησεις θα σου στειλω λεπτομερειες

Διαφημίσεις

σας εστειλα προσωπικο μηνυμα

α..ξεχασα να σας πω δουλευει με ραντεβου πρωι-απογευμα και σχεδον ποτε δεν περιμενουμε

Ευχαριστούμε!!!!!!! Έχω στείλει κι εγώ πμ με κάποιες ερωτήσεις ...

azHYp2.png

vwuep3.png

• 4 εβδομάδες μετά...

καλησπερα σε ολεσ σασ ειμαι καινουργια στη σελιδα και καινουργια μαμα 40 ημερων θα ηθελα εναν καλο παιδιατρο του δημοσιου αν ξερει καμια.ευχαριστω:-D

• 5 εβδομάδες μετά...

Ξερει καμμια τον παιδιατρο Φουσκα? Ειναι καλος? Ψαχνω εναν γιατρο εμπειρο και προσιτο.

Να τον βρισκεις ευκολα δηλαδη γιατι εμεις ειμαστε εδω αραια και που και δεν μπορουμε να περιμενουμε μερες μεχρι να ανταποκριθει.

Καλημέρα Λίζα. Ναι τον γνωρίζω τον Φούσκα. Ηταν ο πρώτος μας παιδίατρος (τώρα είναι 14 ετών το παιδί μου). Είναι πάααααρα πολύ καλός σαν γιατρός αλλά και άνθρωπος. Του μιλάς άνετα χωρίς να νιώσεις ότι σε "σνομπάρει" σε τυχόν ερωτήσεις που άλλοι γιατροί θεωρούν άσκοπες, ανόητες ή οτιδήποτε άλλο νομίζουν. Γιατί δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί.

Δεν γνωρίζω όμως αν κάνει επισκέψεις στα σπίτια γιατί ποτέ δεν τον χρειάστηκα για κάτι τέτοιο. Επειδή είναι στρατιωτικός γιατρός, όποτε τον χρειαζόμουν πρωινά, πήγαινα εγώ το παιδί στο 401. Αυτός όμως είναι και ο λόγος που τον άλλαξα. Ως στρατιωτικός, πήρε μετάθεση και μείναμε από παιδίατρο σε ηλικία περίπου 4 ετών. Βέβαια μετά από τόσα χρόνια, θα έχει ανέβει σε βαθμό και ίσως να έχει γίνει μόνιμος στην Αθήνα.

Ρώτα τον για να είσαι σίγουρη.

Μπορώ να σου συστήσω και την μέχρι τώρα παιδίατρό μας που είναι άψογη!!!!! αλλά είναι στον Γέρακα. Δεν ξέρω που μένεις και αν σε εξυπηρετεί αυτή η απόσταση.

Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο. Να είναι καλά και να χαίρεσαι το παιδάκι σου.

Διαφημίσεις

Καλημέρα Λίζα. Ναι τον γνωρίζω τον Φούσκα. Ηταν ο πρώτος μας παιδίατρος (τώρα είναι 14 ετών το παιδί μου). Είναι πάααααρα πολύ καλός σαν γιατρός αλλά και άνθρωπος. Του μιλάς άνετα χωρίς να νιώσεις ότι σε "σνομπάρει" σε τυχόν ερωτήσεις που άλλοι γιατροί θεωρούν άσκοπες, ανόητες ή οτιδήποτε άλλο νομίζουν. Γιατί δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί.

Δεν γνωρίζω όμως αν κάνει επισκέψεις στα σπίτια γιατί ποτέ δεν τον χρειάστηκα για κάτι τέτοιο. Επειδή είναι στρατιωτικός γιατρός, όποτε τον χρειαζόμουν πρωινά, πήγαινα εγώ το παιδί στο 401. Αυτός όμως είναι και ο λόγος που τον άλλαξα. Ως στρατιωτικός, πήρε μετάθεση και μείναμε από παιδίατρο σε ηλικία περίπου 4 ετών. Βέβαια μετά από τόσα χρόνια, θα έχει ανέβει σε βαθμό και ίσως να έχει γίνει μόνιμος στην Αθήνα.

Ρώτα τον για να είσαι σίγουρη.

Μπορώ να σου συστήσω και την μέχρι τώρα παιδίατρό μας που είναι άψογη!!!!! αλλά είναι στον Γέρακα. Δεν ξέρω που μένεις και αν σε εξυπηρετεί αυτή η απόσταση.

Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο. Να είναι καλά και να χαίρεσαι το παιδάκι σου.

Εχει παρει συνταξη μου ειπαν! δεχεται Ιλισσια...σ ευχαριστω για τις πληροφοριες.

ο Γερακας εξαιρετικα με εξυπηρετει, εχω σπιτι στο πατημα και μενω εκει συχνα....αν μπορεις, μου δινεις τα στοιχεια και της αλλης παιδιατρου?

Λοιπόν, η παιδίατρος στον Γέρακα είναι η ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΒΙΚΥ τηλ. 2106047300

Ειναι στην πλατεία του Γέρακα, δεν θυμάμαι την οδό όμως, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην την βρεις γιατι ένα τετράγωνο είναι η πλατεία με τα μαγαζια και τα ιατρεία γυρω-γυρω. Θα σου πει και η κοπέλα στο τηλέφωνο.

Πιστεύω να μείνεις ικανοποιημένη. Για εμάς είναι η αγαπημένης μας παιδίατρος που θα την αφήσουμε σε λίγο γιατι μεγαλώσαμε πια.......

Λοιπόν, η παιδίατρος στον Γέρακα είναι η ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΒΙΚΥ τηλ. 2106047300

Ειναι στην πλατεία του Γέρακα, δεν θυμάμαι την οδό όμως, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην την βρεις γιατι ένα τετράγωνο είναι η πλατεία με τα μαγαζια και τα ιατρεία γυρω-γυρω. Θα σου πει και η κοπέλα στο τηλέφωνο.

Πιστεύω να μείνεις ικανοποιημένη. Για εμάς είναι η αγαπημένης μας παιδίατρος που θα την αφήσουμε σε λίγο γιατι μεγαλώσαμε πια.......

Ευχαριστω. Θα παμε κι απο εκει, αχρειαστη να ναι ;)

Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες αν έχουν να μου συστήσουν παιδίατρο που να έχει ιατρείο στο κέντρο ιλίσια-ζωγράφου-χίλτον κ.λ.π και να έρχεται και σπίτι...Ευχαριστώ!:-P

• 1 month later...

Το σκέφτομαι όμως και για παιδίατρο - ομοιοπαθητικό' date=' αλλά με προβληματίζει η απόσταση. Εδώ στην περιοχή μας δεν έχουμε κανέναν δυστυχώς..[/quote']

Καλημέρα!!! Νομίζω έχουμε και στην περιοχή μας κάποια Δροσάκη που είναι στο Παίδον ... δεν έχω όμως στοιχεία της...

azHYp2.png

vwuep3.png

Κορίτσια έκλεισα ραντεβού με την Ηλιοδρομήτη Ζωή που μου σύστησαν πολλές κοπέλες από εδώ!!! Ελπίζω να μείνω ευχαριστημένη ... γιατί βαρεθηκα να αλλάζω παιδιάτρους! Για θυμήστε μου ... φάρμακα δίνει εύκολα ... γιατί έχω κι ένα κόλλημα με αυτό ... θέλω να δίνουν φάρμακο στο παιδί ΜΟΝΟ όταν είναι απαραίτητο γιατί πλέον τις αντιβιώσεις οι παιδίατροι τις θεωρούν απλό σιροπάκι και τις δίνουν για το παραμικρό!!!

azHYp2.png

vwuep3.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια ενδιαφέρομαι και εγώ για την Ζωή Ηλιοδρομίτη. Μπορείτε να μου πείτε πόσο παιρνει επισκεψη στο ιατρείο της και πόσο αν έρθει σπίτι? Ευχαριστώ

• 3 months later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...