Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ HELP! ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ?


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΗΡΩΕΣ

ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΓΟΝΙΟΣ ΟΡΦΑΝΗ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ (ΕΝΝΟΩ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΙ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ) ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2008 ΕΦΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΙΚΟ ΞΑΝΘΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑΡΟ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ.

ΑΦΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ 350 ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 600 ΕΥΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΔΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΡΕΥΜΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΓΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΤΩΡΑ ΚΥΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΜΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 4ο ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ 1600 ΕΥΡΩ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΩ ΚΙ ΑΥΤΟ.

ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΝΟΡΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΑΝΟΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?

 

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ/

 

HELP!!!!

 

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ DNA?

ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ?ΕΓΩ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΟΝΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΡΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΕΣ ?

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ...:confused:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Δηστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω τα ερωτήματα σου γιατί δεν ξέρω αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι το νομικό σύστημα της Κύπρου δε έχει καμία σχέση με της Ελλάδας και έτσι ότι και εάν σου πουν τα κορίτσια από Ελλάδα δεν είναι εφαρμόσιμα εδώ ( είμαι και εγώ Ελλαδίτισα που μένω Κύπρο).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Αν ο μπαμπας είναι κύπριος μήπως πρέπει να αποτανθεις στην κρατική πρόνοια της κύπρου για άγαμες μητέρες;; πάντως στην ελλάδα πρόνοια δεν υπάρχει έτσι κι αλλιώς. Τον δικηγόρο σου τον πληρώνεις;;; αν δεν αμοίβεται μπορεί να μην ασχολιέται με την υπόθεση σου. Βρες δικηγόρο που να δεχθεί να σε εξυπηρετήσει και να ζητήσεις DNA ώστε να ξεκαραθιστεί η υπόθεση. Καλή δύναμη και καλό κουράγιο

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...