Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πως αντιδράς αν αμφιβάλλουν για σένα?

Recommended Posts

Έχω ένα πρόβλημα και χρειάζομαι την συμβουλή σας κορίτσια!!Λοιπόν,γνωριστήκαμε με τον μέλλοντα σύζυγό μου μέσω ίντερνετ.Εγώ Θεσσαλονίκη,αυτός Αθήνα.Μέσα σε δύο μήνες που μιλούσαμε και ταξιδεύαμε για να δει ο ένας τον άλλον,αποφασίσαμε να μετακομίσω Αθήνα για να μείνουμε μαζί (αυτός το πρότεινε και επέμενε να γίνει τόσο σύντομα).Τελικά παράτησα την δουλειά μου,το γλυκό σπιτάκι που νοίκιαζα,τους γονείς μου που έμεναν 40 λεπτά μακριά και όλους μου του φίλους και ήρθα.Στην αρχή πέρα από το ότι μου έλειπαν οι δικοί μου και δυσκολευόμουν να προσαρμοστώ,όλα ήταν πολύ καλά.. Όλοι οι συγγενείς του φάνηκαν να με δέχονται χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά κι εγώ προσπαθούσα πολύ (καθάριζα το σπίτι του πεθερού μου,του έστελνα φαγητό,γλυκά που έφτιαχνα, και με την αδερφή του είχαμε καλές σχέσεις αν και ποτέ δεν την συμπάθησα γιατί έδειχνε πολύ ψεύτικα την συμπάθειά της.) Έχει 6 μήνες τώρα που μένουμε μαζί και ανακαλύψαμε πως είμαι έγκυος.Μαζί αποφασίσαμε να το κρατήσουμε μιας και είμαστε καλά μαζί και έτσι κι αλλιώς ετοιμαζόμασταν να παντρευτούμε.Μόλις έμαθαν για το μωρό,όλα άλλαξαν!!Άρχισαν να βάζουν λόγια στον άντρα μου ότι επίτηδες έμεινα έγκυος (αν είναι ποτέ δυνατόν!:evil:) και θέλω να τον δέσω μαζί μου και να τον εκμεταλλευτώ γιατί βολεύτηκα και δεν δουλεύω και διάφορα τέτοια!!Σκέφτομαι ότι αντιδράνε έτσι γιατί είμαι αλλοδαπή και με συμφέρει να είμαι με έναν Έλληνα για τα χαρτιά μου αλλά από την άλλη σκέφτομαι πως αν ήταν αυτό,θα τους πείραζε από την αρχή που ήρθα!Εγώ στεναχωριέμαι πάρα πολύ παρόλο που προσπαθώ να μείνω ψύχραιμη για χάρη του μωρού που κουβαλάω αλλά μου είναι πολύ δύσκολο!!Ώρες ώρες σκέφτομαι να σηκωθώ να φύγω αλλά δεν μου φταίει σε τίποτα ούτε ο άντρας μου που με αγαπάει πολύ,ούτε το μωρό που θα πρέπει να μεγαλώσει χωρίς πατέρα...Όμως δεν θέλω να έρχεται ο αγαπημένος μου σε τέτοιες συγκρούσεις με την οικογένειά του...Τι να κάνω?????:(

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 79
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μην δίνεις καμία σημασία στα πεθερικά!

Και βεβαιως ο αγαπημένος σου πρέπει να συγκρουστεί με την οικογένειά του!

Για εσένα και το παιδί σου!

Αλοιμονο εάν δεν το κάνει για εσάς!

Μείνε ψυχραιμη και συζήτησε το με τον άντρα σου, μην αποφευγεις τη συζήτηση συτή, θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και για το μέλλον.

Ξαναλέω, το κλειδί δεν είσαι εσύ ή τα πεθερικά σου.

Το κλειδί είναι ο άντρας σου, η στάση του και η συμπεριφορά του στο συγκεκριμένο ζήτημα.

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

Μείνε ψυχραιμη και συζήτησε το με τον άντρα σου, μην αποφευγεις τη συζήτηση συτή, θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και για το μέλλον.

Το κλειδί είναι ο άντρας σου, η στάση του και η συμπεριφορά του στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Αυτό με στεναχωρεί πολύ είναι ότι πάντα είχε άριστη σχέση με όλους τους συγγενείς του σε αντίθεση με την αδερφή του και αν έρθει σε σύγκρουση,θα νιώθω υπεύθυνη που χάλασα αυτές τις σχέσεις..Σε ευχαριστώ όμως για την συμβουλή!

πολυ σωστο! αν δεν τους εφταιγε που εισαι αλλοδαπη θα τους εφταιγε κατι αλλο! να εισαι σιγουρη!θα ήσουνα ασχημουλα ή αν ησουν ομορφη τοτε θα χαλαγες όλα τα λεφτα στα λουσα,αν ειχες καλη δουλεια τοτε δε θα ειχες χρονο για σπιτι και παιδια ,αν δε δουλευες θα ετρωγες τα ετοιμα!αν εισαι πολυ νοικοκυρα θα εισαι υστερικη ,αν δεν εισαι θα εισαι βρωμιαρα!αν εισαι ψηλή θα σε λενε μακρια σαρακοστη ,αν εισαι κοντη θα βρωμαει το κεφαλι σου ποδαριλα...και παει λεγοντας (ολα αυτα δεν τα βγαλα απο το μυαλο μου, τα εχω ακουσει απο διαφορες πεθερες...)

γενικα τα πεθερικα δεν τεινουν να συμπαθουν τις νυφες!

ακριβως!το θεμα ειναι ο αντρας σου ( χωρις απαραιτητα να χαλασει τις σχεσεις του και χωρις να παψει να τους αγαπαει ) να κοψει τον ομφαλιο λωρο, να μεγαλωσει και να τους βαλει ορια!και να ζητησει να σεβαστουν την επιλογη του ειτε συμφωνουν ειτε οχι!

γιατι αν δεν το κανει τωρα ,σε λυπαμαι!.....

!!!!!!

Διαφημίσεις

Αννούλα μη μασάς! Καλωσήρθες στον κόσμο των περίεργων πεθερικών!!!

Αφού εσύ και ο σύντροφος σου είστε καλά , αφήστε όλους τους άλλους απ'εξω!

Και , ναι ,να συγκρουστεί με την οικογένεια του ο άντρας σου, μην έχεις ενοχές , το δύσκολο θα ήταν να μην ήθελε να συγκρουστεί!!!

Με το καλό να δεχτείτε το μωράκι σας! Εύχομαι μια "ξεκούραστη" και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

συμφωνω με xuito και rasta μη μασας,χαιδευε το μωρο που εχεις στη κοιλιτσα σου και ολα καλα.

Θα συμφωνήσω και εγώ γιατί πιστεύω πως η οικογενεία του τώρα είσαι εσύ και το μωρό. Εγώ τουλάχιστον έτσι το βλέπω η οικογενειά μου ειναι ο άντρας και τα παιδιά μου. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως αγαπάω λιγότερο τους γονείς μου και τα αδέλφια μου αλλά πως να το κάνουμε νοιάζομαι περισσότερο για την δική μου οικογένεια και δεν με αφορούν οι απόψεις τους και οι γνώμες τους!

αννουλα μου τα πεθερικα ειναι παντα ετοιμα για συγκρουσεις κ λογομαχιες!

μην πτοεισαι καθολου!!!

εσυ ξερεις πως εισαι με τον ανθρωπο σου κ ποσο ευτυχισμενοι ειστε!!

μην αφησετε κανεναν να χαλασει αυτο που ζειτε!παρτε τα πανω σας κ αφηστε τους ολους εξω απ'το σπιτι σας!!τωρα η οικογενεια σας ειστε ΜΟΝΟ εσεις κ το μπεμπακι που ερχεται!!οι υπολοιποι ανηκουν στις λεπτομερειες!:lol:

καταλαβαινω οτι σε στεναχωρει να συγκρουεται οαντρας σου με τους δικους του,αλλα αυτο πρεπει να γινει οταν αγριευουν τα πραγματα!!!ετσι θα προστατεψετε την οικογενεια σας κ θα τους βαλετε στη θεση τους!!!

''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της''

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

Διαφημίσεις

Αννούλα συμφωνώ με rasta και κυρίως με την παράθεση που έκανε η πιγκουινάκι.

αφορμή θέλουν όχι αιτία για σύγκρουση, η οποία είναι αναπόφευκτη για τον άντρα σου, αν σε αγαπάει πραγματικά.

πριν ήταν καλά γιατί σε είχαν υπηρέτρια, άρα ξένη. τώρα στράβωσαν γιατί έκανες ευτυχισμένο τον άντρα σου. τα έχω πάθει, κι έχω μάθει.

επικεντρώσου στην αγάπη σου για τον άντρα σου και το μωρό σου. με το καλό να το πάρετε αγκαλίτσα!

Σωστη, αν και δυσκολο να ΜΗΝ επηρεαστεις. Ποσο μαλλον αμα ερχεται και καινουργιο μελος. Θα πουν ΠΟΛΛΑ εκει αν ηδη λενε τωρα. Αν ο αντρας σου ειναι ενταξει μαζι σου τοτε απλα κλειστε τους διακριτικα την πορτα στα μουτρα. Αν ο αντρας σου δινει πατημα να μιλουν τοτε υπαρχει θεμα.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

ειναι καποιοι ανθρωποι που δεν εμαθαν να ειναι ανθρωποι εσυ κοιτα την οικογενεια σου και μην τους αφηνεις να μπαινουν μεσα στην οικογενεια σου.και τον αντρα σου να τον μιλας να τα συζητατε γτ καμια φορα πες πες (ειναι και λιγο μπουνταλαδες οι αντρες)γυρναει το μυαλο τους..αν το παιξεις ανωτερη και φοβασε μην τον πιεζεις σε αυτη την κατασταση και δεν μιλας μαζι του θα εχεις μαλλον ασχημα αποτελεσματα σε ολο αυτο γτ δεν θα σταματησουν να σου βρισκουν λαθη απο την στιγμη που ξεκινησαν..κοιτα το μωρακι σου την ζωη σου και ας τους να κουρευονται

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για τις συμβουλές σας!Ευτυχώς ο άντρας μου είναι σίγουρος για μας και αντιμετωπίζει τα πράγματα με τον σωστό τρόπο.Ίσως εγώ παραείμαι ευαίσθητη και στεναχωριέμαι χωρίς λόγο...Είμαι από αυτούς τους ανθρώπους που θέλω να τα πηγαίνω καλά με όλον τον κόσμο και να με συμπαθούν για να νιώθω καλά,πράγμα που δεν γίνεται φυσικά!Είστε πολύ καλές που με στηρίζετε έτσι,μιας και δεν έχω δικούς μου ανθρώπους κοντά μου.

αν μου επιτρεπεις να σου πω και κατι αλλο καθοτι 17χρονια παντρεμενη,ειπες στην αρχη οτι βοηθας και κανεις διαφορα για τα πεθερικα κοψτα σιγα σιγα γτ θα κοματιαζεσε και απο την στιγμη που δειξαν το μεγαλειο τους μονο λαθη θα σου βρισκουν.το χω ζεισει το χω περασει.το σπιτακι σου το παιδακι σου με το καλο τον αντρουλη σου,αν θελουν φιλιπινεζα να πανε να νοικιασουν

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Διαφημίσεις

εσύ είσαι πολύ γλυκός άνθρωπος. κοίταξε τον εαυτό σου, το μωρό και τον άντρα σου!

δεν μπορούμε να ταιριάζουμε με όλους. ωραία θα ήταν να είναι όλοι καλοί, αλλά ο κόσμος μας έχει μαύρο και άσπρο.

και να έχεις στο μυαλό σου ότι όλα εδώ πληρώνονται!

οπότε δεν αποκλείω να γυρίσουν τα πράγματα και κάποτε να σε παρακαλάνε να τους συγχωρέσεις! να έχεις πίστη στην αγάπη!

μάκια στην κοιλίτσα σου!

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τα κορίτσια..

Στο μόνο που θα συμφωνήσω με τα πεθερικά (μη βαράτε!!!) είναι οτι βιαστήκατε πολύ!!!

Ούτε καν γνωρίζεστε ακόμη..

Εγώ στο 1ο εξάμηνο της σχέσης μου έβλεπα τον σύντροφό μου Θεό... Τώρα τον βλέπω... ημίθεο.. :lol:

Πέρα απ'την πλάκα, στα μέλια είστε ακόμη και κάνατε παιδί...

Παρ' ολ' αυτά ούτε σ'εμένα πέφτει λόγος ούτε στα πεθερικά σου..

Nothing you would take... Everything you gave...

εσύ είσαι πολύ γλυκός άνθρωπος. κοίταξε τον εαυτό σου, το μωρό και τον άντρα σου!

δεν μπορούμε να ταιριάζουμε με όλους. ωραία θα ήταν να είναι όλοι καλοί, αλλά ο κόσμος μας έχει μαύρο και άσπρο.

και να έχεις στο μυαλό σου ότι όλα εδώ πληρώνονται!

οπότε δεν αποκλείω να γυρίσουν τα πράγματα και κάποτε να σε παρακαλάνε να τους συγχωρέσεις! να έχεις πίστη στην αγάπη!

μάκια στην κοιλίτσα σου!

:D Ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια!!

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τα κορίτσια..

Στο μόνο που θα συμφωνήσω με τα πεθερικά (μη βαράτε!!!) είναι οτι βιαστήκατε πολύ!!!

Ούτε καν γνωρίζεστε ακόμη..

Εγώ στο 1ο εξάμηνο της σχέσης μου έβλεπα τον σύντροφό μου Θεό... Τώρα τον βλέπω... ημίθεο.. :lol:

Πέρα απ'την πλάκα, στα μέλια είστε ακόμη και κάνατε παιδί...

Παρ' ολ' αυτά ούτε σ'εμένα πέφτει λόγος ούτε στα πεθερικά σου..

Το ξέρουμε και οι δυο μας ότι είναι νωρίς αλλά αφού μας έτυχε,δεν μας πάει η καρδιά να το ρίξουμε!!Έτσι κι αλλιώς σκοπεύαμε να παντρευτούμε τέλη καλοκαιριού οπότε...Ας ελπίσουμε πως όλα θα πάνε καλά...:)

βρε πουλάκι μου

αν τον αγαπάς και σε αγαπάει ... δεν πάνα χορεύει το σύμπαν δίπλα σας ....

(εχε στο νου σου και τις ορμόνες που κάνουν παρτι , το ότι εισαι και μακρια απο δικούς σου ανθρωπους- αν και τον πιο δικό σου ανθρωπο τον έχεις δίπλα σου ... την οικογενεια σου : τον καλο σου και το παιδακι σου )

ταράσσετε ενας μικρόκοσμος για αυτο αντιδρούν....

αλλα δημιουργείτε ενας αλλος ...

ο δικός σας

!

αντε καλη εγκυμοσύνη

Το ξέρουμε και οι δυο μας ότι είναι νωρίς αλλά αφού μας έτυχε,δεν μας πάει η καρδιά να το ρίξουμε!!Έτσι κι αλλιώς σκοπεύαμε να παντρευτούμε τέλη καλοκαιριού οπότε...Ας ελπίσουμε πως όλα θα πάνε καλά...:)

Πώς γίνεται αυτό το τυχαίο όταν χρησιμοποιείς προφυλάξεις ποτέ δεν το κατάλαβα.. είναι σαν να πιάνεις το τζόκερ! Τέτοιες πιθανότητες έχει..

Και για τον γάμο βιαστήκατε..

Μόλις μετακόμισες στην Αθήνα, δεν ξέρεις καν αν μπορείς να ζήσεις εκεί..

Δηλαδή μέσα σε ένα εξάμηνο νέα γνωριμία, αλλαγή πόλης, γάμος και εγκυμοσύνη.. Ναι, είναι βιαστικές κινήσεις..

Είσαι και μικρούλα.. ο αντρας σου πόσο χρονών είναι?

Δεν υπονοώ σε καμία περίπτωση αυτό που λένε τα πεθερικά σου, οτι τον τύλιξες, είναι τουλάχιστον ανόητο..

Μη με παρεξηγήσεις.. όπως είπα δε μου πέφτει λόγος... Απλώς κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου..:D

στη ζωη χωρανε όλα!

ισως ειναι λιγο νωρις και καποια ζορια πιθανως να τα περασουν τα παιδια,αλλα υπαρχουν πολλοι δρομοι που οδηγουν στη ρωμη(στην ευτυχια εν προκειμενω!)

υπαρχουν ζευγαρια που μπαινουν..δυναμικα...στα βασανα και βγαινουν αλωβητοι κι αλλοι που το πανε λογικα,πεντε χρονια σχεση , 2 αρραβωνα ,

2 στο γαμο χωρις το παιδακι και τελικα χωριζουν,ή εχουν μεγαλωσει και το παιδακι δεν ερχεται ευκολα, οποτε ερχεται εκει η δυσκολια!

επιπλεον το νωρις και το αργα ειναι σχετικα,εξαρταται απο πολλους παραγοντες που δεν τους ξερουμε για την αννουλα και τον καλο της!

αν εχουν εμπειρια απο προηγουμενες σχεσεις ώστε να μπορουν να καταλαβουν πιο γρηγορα αν βρηκαν αυτο που ψαχνουν, αν πραγματικα η οικογενεια αποτελει αμεση προτεραιοτητα και για τους δυο,ποσο χρονων ειναι ο μπαμπας και αν ειναι οικονομικα ανεξαρτητος,

αν ειναι συναισθηματικα ισοπποπημενα ατομα και τι προτυπα σχεσεων έχουν απο το σπιτι τους και τελικα ποσο ώριμοι ανθρωποι ειναι

Για μενα καποιοι στα 25 ειναι ώριμοι να μπουν σε μια σχεση ζωής και στο γονεικο ρολο κ ιαλλοι δεν ωριμαζουν ουτε στα 50!

αν και τον πιο δικό σου ανθρωπο τον έχεις δίπλα σου ... την οικογενεια σου : τον καλο σου και το παιδακι σου

Σε ένα εξάμηνο είναι γκόμενός σου, δεν είναι ο πιο δικός σου άνθρωπος...

στη ζωη χωρανε όλα!

ισως ειναι λιγο νωρις και καποια ζορια πιθανως να τα περασουν τα παιδια,αλλα υπαρχουν πολλοι δρομοι που οδηγουν στη ρωμη(στην ευτυχια εν προκειμενω!)

υπαρχουν ζευγαρια που μπαινουν..δυναμικα...στα βασανα και βγαινουν αλωβητοι κι αλλοι που το πανε λογικα,πεντε χρονια σχεση , 2 αρραβωνα ,

2 στο γαμο χωρις το παιδακι και τελικα χωριζουν,ή εχουν μεγαλωσει και το παιδακι δεν ερχεται ευκολα, οποτε ερχεται εκει η δυσκολια!

επιπλεον το νωρις και το αργα ειναι σχετικα,εξαρταται απο πολλους παραγοντες που δεν τους ξερουμε για την αννουλα και τον καλο της!

αν εχουν εμπειρια απο προηγουμενες σχεσεις ώστε να μπορουν να καταλαβουν πιο γρηγορα αν βρηκαν αυτο που ψαχνουν, αν πραγματικα η οικογενεια αποτελει αμεση προτεραιοτητα και για τους δυο,ποσο χρονων ειναι ο μπαμπας και αν ειναι οικονομικα ανεξαρτητος,

αν ειναι συναισθηματικα ισοπποπημενα ατομα και τι προτυπα σχεσεων έχουν απο το σπιτι τους και τελικα ποσο ώριμοι ανθρωποι ειναι

Για μενα καποιοι στα 25 ειναι ώριμοι να μπουν σε μια σχεση ζωής και στο γονεικο ρολο κ ιαλλοι δεν ωριμαζουν ουτε στα 50!

Δηλαδή αν έχεις κάνει πολλές σχέσεις μπορείς να καταλάβεις αν αυτός που μόλις γνώρισες σου ταιριάζει?

Μάλλον είμαι συναισθηματικά ανώριμη γιατί χρειάζομαι πολύ περισσότερο χρόνο και όλα στην αρχή κάθε σχέσης μου, μου φαίνονται ρόδινα και δεν βλέπω ούτε στραβά ούτε ανάποδα..

Τώρα αυτά με τα ζευγάρια που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και έχουν προβλήματα δεν το καταλαβαίνω ως επιχείρημα...

Δηλαδή αν έχεις κάνει πολλές σχέσεις μπορείς να καταλάβεις αν αυτός που μόλις γνώρισες σου ταιριάζει?

Μάλλον είμαι συναισθηματικά ανώριμη γιατί χρειάζομαι πολύ περισσότερο χρόνο και όλα στην αρχή κάθε σχέσης μου, μου φαίνονται ρόδινα και δεν βλέπω ούτε στραβά ούτε ανάποδα...

Προσωπικά νομίζω ότι αν έχεις κάνει πολλές σχέσεις μπορείς αμέσως να καταλάβεις αν αυτός που μόλις γνώρισες ΔΕΝ σου ταιριάζει!

Απο κει και πέρα ο χρόνος που χρειάζεται ο καθένας μας είναι υποκειμενικό θέμα.

Ναι , σε 6 μήνες , γνωριμία , μετακόμιση σε άλλη πόλη , προσαρμογή σε νέο περιβάλλον , σχέση , γάμος , εγκυμοσύνη στο καπάκι είναι πολλά...αλλά στη ζωή συμβαίνουν πολλά που δεν τα προγραμματίζουμε.

Θαυμάζω τους ανθρώπους που τολμάνε να κάνουν γρήγορες και ριζικές αλλαγές στη ζωή τους , παίρνοντας το ρίσκο της αποτυχίας , εγώ δεν θα το τολμούσα.

Στο συγκεκριμένο θέμα όμως η Αννούλα έκανε την υπέρβαση , αλλά μάλλον το περιβάλλον του συντρόφου της δεν ήταν έτοιμο να τη δεχτεί.

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

βρε πουλάκι μου

αν τον αγαπάς και σε αγαπάει ... δεν πάνα χορεύει το σύμπαν δίπλα σας ....

(εχε στο νου σου και τις ορμόνες που κάνουν παρτι , το ότι εισαι και μακρια απο δικούς σου ανθρωπους- αν και τον πιο δικό σου ανθρωπο τον έχεις δίπλα σου ... την οικογενεια σου : τον καλο σου και το παιδακι σου )

ταράσσετε ενας μικρόκοσμος για αυτο αντιδρούν....

αλλα δημιουργείτε ενας αλλος ...

ο δικός σας

!

αντε καλη εγκυμοσύνη

Να'σαι καλά!!:)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...