Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

γαμοβαφτίσια!πληροφοριες εντος...

salomi

Recommended Posts

χααχαχα α καλα....εμας ευτυχως μας βοήθησε η ξεροκεφαλια μου..και οι φωνες μου!

Και ο καυγας που εκανα με την μαμα μου και της εκοψα τους 120καλεσμενους(απο οοοολο το χωριο...ατομα που δεν τα ηξερα καν) ...και περιοριστηκε στους 60.........η πεθερα μου επισης περιορίστηκε στους 60....αλλα ηρθαν μονο οι 40 γιατι ήταν απο αθήνα...και οι δικοι μας ήταν 50άτομα με τα μωρα τους!

Διαφημίσεις

ακριβως αυτο για να το συνδιασεις

ευχαριστω κοριτσαρες..εχει πολυ ωραια πραγματα...θα παρω ιδεες.ειναι μια φιλεδω που ασχολειται ερασιτεχνικα και φτιαχνει φοβερα πραγματα...κοιταζω οικονομικα γιατι οσο και να ναι 2μυστηρια μαζι ειναι ζορι....θα κοιταξω και για Θεσσαλονικη για βαπτιστικα.το μονο που με φοβιζει ειναι λιγο το μεγεθος και το οτι η ΚΟυμπαρα μου θελει να τα ¨"πιάνει" τα υφασματα.....μηπως να παμε καμια βολτα Θεσσαλονικη που μου αρεσει και τρελα;;;;;;;

χχαχαχα Ειδες μαεστρια μου....

Και εγω τουρτα δεν πολυηθελα...ηθελε ο συζηξ...και του λεω οκ αλλα θα την κανω στα γουστα μου τοτε...εκεινος ηθελε εκεινες τις υπερπαραγωγες!!! Εγω σκιαζομουνα και μονο που τις εβλεπα, και μονο το πρωτο πατωμα ήταν τουρτα , εκοψε στο νυφικο τραπεζι απο αυτη 10κομματια και την υπολοιπη...την πήραμε σπιτι χεχεχεεχ Ειχα κανει αν θυμαμαι καραμέλα γευση..μιαμ μιαμ

Εγω στο προσκλητηριο ειχα βαλει και καλα την μικρη να καλει....

Εννοειτε οτι ειναι πολλες οι γαμοβαφτισεις....αφου η ζωη και οι επιταγες της εχουν αλλάξει!

Εγω ενω το νυφικο το χαρηκα παααααρα πολυ,,,,πολυ μου άρεσα χαχαχαχα χορευα με αυτο...χτυπιομουνα...με το τραγουδι του μυρωνα στρατη χαχαχα εφαγα και μια τουμπα χαχαχα μαγκωσε η δαντελα στο ξυλινο δαπεδο ....ημουν ξυπολητη μετα την πρωτη ωρα...και η κολλητη μου-νονα της μικρης για συμπαράσταση εβγαλε και εκεινη τα 12ποντα της χε χε και μετα ακολουθησαν και η κουμπαρα μου και η μαμα μου χαχαχαχα

Ασε...μεγάλο παρτυ! Αλλα το χειροτερο μου με το νυφικο...ηταν οτι επαθα αλλεργια απο την κολλα που βαζουν στο καθαριστηριο...και οταν το εβγαλα τα χαραματα και μπηκα για ντουζακι...ημουν κοκκινη σαν την παπαρουνα και ξυνομουνα!!! Ποτε ξανα νυφικο χαχαχαχα

φανταζομαι την εικονα και κατουριεμαι απτα γελια.....γιαυτο εγω δεν θελω νυφικο.....ασε παιδακι μου μην βρεθω φαρδια πλατια........πντως μπραβο σου το αντιμετωπισες με χαρη και τσαχπινια

χααχαχα α καλα....εμας ευτυχως μας βοήθησε η ξεροκεφαλια μου..και οι φωνες μου!

Και ο καυγας που εκανα με την μαμα μου και της εκοψα τους 120καλεσμενους(απο οοοολο το χωριο...ατομα που δεν τα ηξερα καν) ...και περιοριστηκε στους 60.........η πεθερα μου επισης περιορίστηκε στους 60....αλλα ηρθαν μονο οι 40 γιατι ήταν απο αθήνα...και οι δικοι μας ήταν 50άτομα με τα μωρα τους!

αυτο το πραγμα δεν το εχω καταλαβει ακομα...γιατι θα πρεπει να καλουμε ολο το χωριο δεν ξερω.....:twisted::twisted::twisted:εχω ξεκινησει απο τωρα την πεθερα μου να περιοριστει(καθε Σαββατο ειναι καλεσμενη και σε αλλο γαμο)ελεος.....αν πρεπει να τους καλεσουμε ολυς θα ξεπερασουμε τα 500ατομα...αυτο δεν ειναι γαμος ειναι πανηγυρι.....στα προθυρα ειμαι να κανω μονο βαπτισια και το γαμο θα μεινω στα πλαισια του πολιτικου

Κατσε να δεις...αν κανω δευτερο νινι...πρωτα ο θεος

πρωτον θα το βαφτισω νωρις κοντα στο 6μηνο, οχι σαν την μικρη μου που ήταν 14μηνων και .....μυστηριο σε εκκλησάκι που ηδη εχω βρει, χωραει ζητημα 25-30άτομα μεσα μονο, λιγα πράγματα και λιτα και ...

Παρτυ με 45 ατομα θα κανω μονο...το εχω απο τωρα κανονισμένο αποφασισμένο! χχαχαχα

Και πάνω που ήθελα να ρωτήσω πόσο μηνών ήταν τα μωράκια στην γαμοβάφτιση . :D:D:D

Θα ξεκινήσω προετοιμασία τον Σεπτέμβριο και δεν ξέρω πότε θα τελειώσω , γιατί με το κοριτσάκι μου που το θηλάζω κιόλας , δεν θα είναι εύκολο .

Ασε που ούτε το σπίτι έχω επιπλώσει καλά καλά . Μόνο τα βασικά πήραμε , για να μπορέσουμε να μπούμε μέσα οταν γεννηθεί η μικρή .

Και θέλω απο Σεπτέμβρη να φτιάξω και το σπίτι κάπως . Να πάρω δυο έπιπλα , να πάρω φωτιστικά , καμια κουρτίνα ...........

Ποσο καιρό το βλέπεται να θέλει κορίτσια ?

Πάντως και εγω το θρησκευτικό θέλω να το κάνω για το νυφικό αλλα και για να γλεντήσω μαζί με τους φίλους μου , να κάνω ενα καλό πάρτυ !!!!!!

Το πάρτυ και το μυστήριο το κάνατε μέρα ?

JJBjp3.png

Διαφημίσεις

To τραπέζι το βράδυ κορίτσι, ΜΕΤΑ τα μυστήρια.

Εμένα ο δικός μου ήταν 8 μηνών στη γαμοβάφτιση και ήταν ΣΟΥΠΕΡ, δεν έβγαλε κιχ το χρυσό μου, χαμογελαστός, τον λάτρεψε όλος ο κόσμος! :D

Εγώ ξεκίνησα κοντά στο Πάσχα και τα μυστήρια ήταν το Σεπτέμβρη, οπότε φαντάσου ότι ένα 5μηνο το θέλεις, γιατί - λόγω μωρού - είναι και περιορισμένος λίγο ο χρόνος σου.

Με το καλό :D.

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πάντως και εγω το θρησκευτικό θέλω να το κάνω για το νυφικό αλλα και για να γλεντήσω μαζί με τους φίλους μου , να κάνω ενα καλό πάρτυ !!!!!!

Το πάρτυ και το μυστήριο το κάνατε μέρα ?

Κλειώ,

κάτι φίλοι μας πάντως παντρεύτηκαν με πολιτικό, η κοπέλα πήγε με νυφικό στο δημαρχείο και μετά όλοι οι καλεσμένοι πήγαμε στο πάρτυ του γάμου. Είχαν διακοσμήσει πολύ ωραία το χώρο και είχαν από μία μπομπονιέρα σε κάθε πιάτο. Σε πληροφορώ ότι περάσαμε όλοι μας φανταστικά και είναι ο μόνος γάμος που θυμόμαστε ακόμη λόγω της ιδιαιτερότητας ότι δεν υπήρχε η εκκλησία! Η πρόσκληση για το πάρτυ γάμου έγινε τηλεφωνικά και δεν το θεώρησα καθόλου κακό ή ντροπή κλπ.

Στη φάση που είσαστε με το σπίτι και το μωρό, ίσως αξίζει να εξετάσετε ένα τέτοιο σενάριο με τον άντρα σου και ίσως να κάνετε μόνο την βάφτιση στην εκκλησία αφού λίγο πριν θα έχετε παντρευτεί.

Τα χρήματα που θα εξοικονομήσετε αξίζει να τα δώσετε για το σπίτι σας και το μωράκι σας!

Μην σκέφτεστε τα ʽπρέπειʽ αλλά το ʽμ΄αρέσειʽ!

Γεια σας κοριτσια.Εγω εχω διδυμακια, και θελουμε να κανουμε και θρησκευτικο αλλα παμε για του χρονου.Στην αρχη λεγαμε για επαρχια στην ευβοια που ειναι οι δικοι μου, αλλα τελικα ειπαμε καλυτερα εδω που μενουμε για να ειμαστε πιο ανετοι.απλα εκει ερχοταν πιο οικονομικα.

Καταρχην να ρωτησω λετε να τραβηξει πολυ το μυστηριο με δυο μωρα και γαμο?επειτα εχει καμοια καποια καλη οικονομικη προταση στα βορεια προαστια για τραπεζι?

Ειμαστε Μελισσια τωρα βασικα.σημερα ειδα και μια ωραια εκκλησια εδω στον προφητη ηλια αλλα καλο ειναι ναναι κατακαλοκαιρο.Στην αρχη λεγαμε για ιουνη, τωρα λεμε τι ιουνη τι αυγουστο παλι μεγαλα θα ειναι και θα περπατανε, σχεδον 20 μηνων, αλλα επειδη ειναι προωρακια μικροδειχνουν πολυ.

Σας ζαλισα αλλα απο τη στιγμη που ειπαμε να το κανουμε εδω αθηνα πρπει να κλεισω ενα χρονο πριν ενω επαρχια μπορουσα και το πασχα χαχα και κανα μηνα πριν λεμε τωρα.οποτε καλο ειναι να βρω κατι απο νωρις

geia sas koritsia!!!!&meis etoimazomaste gia to gamo & ta vaptisia t mikrou...

ola ta etoimazw moni m...apo mpomponieres mexri diakosmisi ekklisias...

ta mustiria 8a ginoun se kswklissi sti naxo....ola to consept einai nisiwtiko ta xrwmata einai tirkouaz & leuko...i mpomponiera gamou:mpoukalaki me raki paragwgis mas me sfinopotiraki pou mesa 8a exei ta koufeta & demeno sto laimo t mpoukaliou me turkouaz touli leuki kordela & enallax...i mpomponiera t mikrou einai kremastra ksulini me parastasi karavaki-peirati poluxrwma toulia....to gluko 8a einai ena gluko tou koutaliou se vazaki me gazoula leuki-turkouaz!!!ola ta exw etoimasei moni m...950 kommatia!!!!!perimenw pws & pws na er8ei ekeini i mera....elpizw na sas aresan oi idees m...mmmmakiaaaa

s0Qs.jpgWUkbp2.png

χοζομαμα...ολα ακουγονται πολυ ομορφα...

φυσικα αλλη αξια εχει να φτιαχνεις κατι μονη σου...

950 κομματια???εισαι ηρωας!!!!

με το καλο το παιδακι σου να βαφτιστει και να τον χαιρεστε..

εμεις κανουμε γαμο κ βαφτιση οκτωβριο...

βαλε μας φωτο με τη διακοσμηση απο τη βαφτιση οταν με το καλο.....

να εισαι καλα...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

κοριτσια, εγω τι να πω???σημερα εκλεισα εκκλησια για αρχες γεναρη για γαμοβαφτιση. κι εγω εχω πολιτικο γαμο στο βιογραφικο μου. τα πεθερικα μου ομωσ θελουν οπωσδηποτε θρησκευτικο για να κανουν γλεντι για να καλεσουν τους 300 συγγενεισ τους. και βεβαια μετα δεν θα υπαρχουν χρηματα ουτε μανικια για το νυφικο μου να παρουμε !!!!!!!! ευτυχωσ η μανα μου δεν ειναι καμια ξιπασμενη και απο μονη της σκεφτεται ποιον δενθα καλεσει στο γλεντι για να μην μασ επιβαρυνει. και το νυφικο θα μου το αγορασει η μανα μου...

rYWUp3.png?PFNMbDcb

• 2 εβδομάδες μετά...

Εγώ ξεκίνησα κοντά στο Πάσχα και τα μυστήρια ήταν το Σεπτέμβρη, οπότε φαντάσου ότι ένα 5μηνο το θέλεις, γιατί - λόγω μωρού - είναι και περιορισμένος λίγο ο χρόνος σου.

Με το καλό :D.

Ακριβώς αυτό . Ευχαριστώ .

Κλειώ,

κάτι φίλοι μας πάντως παντρεύτηκαν με πολιτικό, η κοπέλα πήγε με νυφικό στο δημαρχείο και μετά όλοι οι καλεσμένοι πήγαμε στο πάρτυ του γάμου. Είχαν διακοσμήσει πολύ ωραία το χώρο και είχαν από μία μπομπονιέρα σε κάθε πιάτο. Σε πληροφορώ ότι περάσαμε όλοι μας φανταστικά και είναι ο μόνος γάμος που θυμόμαστε ακόμη λόγω της ιδιαιτερότητας ότι δεν υπήρχε η εκκλησία! Η πρόσκληση για το πάρτυ γάμου έγινε τηλεφωνικά και δεν το θεώρησα καθόλου κακό ή ντροπή κλπ.

Στη φάση που είσαστε με το σπίτι και το μωρό, ίσως αξίζει να εξετάσετε ένα τέτοιο σενάριο με τον άντρα σου και ίσως να κάνετε μόνο την βάφτιση στην εκκλησία αφού λίγο πριν θα έχετε παντρευτεί.

Τα χρήματα που θα εξοικονομήσετε αξίζει να τα δώσετε για το σπίτι σας και το μωράκι σας!

Μην σκέφτεστε τα ʽπρέπειʽ αλλά το ʽμ΄αρέσειʽ!

Η τηλεφωνική πρόσκληση δεν με χαλάει . Αλλα δεν ξέρω πως θα το πάρει η πεθερά μου . Θα δούμε . Ομως πολιτικό γάμο εχουμε κάνει , οταν ημουν έγκυος για να γλιτώσουμε την αναγνώριση του παιδιού μετά . Και κάναμε ενα μικρό πάρτυ μόνο για τους συγγενείς πρώτου βαθμού που παρεβρέθησαν .

Οποτε τώρα ήρθε η σειρά του θρησκευτικού και του πάρτυ που θα γλεντήσω με τους φίλους μου , αλλα και τους λοιπούς συγγενείς .

κοριτσια, εγω τι να πω???σημερα εκλεισα εκκλησια για αρχες γεναρη για γαμοβαφτιση. κι εγω εχω πολιτικο γαμο στο βιογραφικο μου. τα πεθερικα μου ομωσ θελουν οπωσδηποτε θρησκευτικο για να κανουν γλεντι για να καλεσουν τους 300 συγγενεισ τους. και βεβαια μετα δεν θα υπαρχουν χρηματα ουτε μανικια για το νυφικο μου να παρουμε !!!!!!!! ευτυχωσ η μανα μου δεν ειναι καμια ξιπασμενη και απο μονη της σκεφτεται ποιον δενθα καλεσει στο γλεντι για να μην μασ επιβαρυνει. και το νυφικο θα μου το αγορασει η μανα μου...

Νομίζω οτι τους συγγενείς που καλούν οι γονείς τους πληρώνουν εκείνοι . Εκτός βέβαια αν δεν εχουν την οικονομική δυνατότητα , που σε αυτή την περίπτωση πρέπει να είναι μαζεμένοι .

Μανούλες με βάση την εμπειρία σας , μπορείτε να κάνετε εναν κατάλογο με τα πράγματα που πρέπει να γίνουν και με την χρονική σειρά που πρέπει να γίνουν , ανάλογα με τον χρόνο που χρειάζονται ?

Οι κουμπάροι τι αναλαμβάνουν ?

Πάντως δεν είναι δύσκολο να γίνει το γλέντι βράδυ ? Το μωρό δεν αντέχει το βράδυ ξύπνιο και ούτε θα μπορεί να κοιμηθεί με τόσο δυνατή μουσική στο κέντρο .

Εκτος αν περιμένω να χρονίσει . Οποτε σε αυτή την περίπτωση γίνεται και παρανυφάκι . :)

Ο άντρας μου όμως δεν θέλει να αργήσουμε τόσο πολύ , οπότε μάλλον το γλέντι θα γίνει μεσημέρι , για να μην ταλαιπωρηθεί η μικρή .

JJBjp3.png

Καλημερα κοριτσια 26 Σεπτεμβρη εχουμε και εμεις την δικη μας γαμοβαπτιση και εχω αγχωθει με το θεμα του κεντρου. Τα μυστηρια θα γινουν πρωι 12:00 και απο το κεντρο μας ειπαν πως μπορουμε να το εχουμε μεχρι 18:30 τι λετε εσεις θα προλαβουμε η θα τους διωξουμε τους καλεσμενους?:?

oDCcp2.png?ZJtXT2x0

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...