Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

γαμοβαφτίσια!πληροφοριες εντος...

salomi

Recommended Posts

καλημέρα! κάναμε και μεις τα γαμοβαφτίσια μας! ολα ηταν πολύ ομορφα!! βρηκαμε βαφτιστικά κομπλέ 350€!! τον σταυρό τον διάλεξε η νονά και δεν ρωτησα ποσο εκανε γιατι ξερω οτι εψαχνε κατι οικονομικο κ δεν ηθελα να την φερω σε δυσκολη θέση. απο προσκλητήρια μεχρι φωτογράφο σε πολυ λογικες τιμές. οι φωτος μας ειναι σαν φωτογράφηση για περιοδικό! ο στολισμός για την εκκλησία βγήκε στην κουμπάρα 500€! και μιλάμε για στολισμό κομπλέ συν τραπέζι στολισμένο στην εισοδο με γλυκά κορδέλες στα δεντρα κλπ. εκανα και βασιλικούς μόνη μου για μπομπονιέρες και απο 3€ που μου ζητούσαν εξω μου βγήκε 1! και στο μαγαζι ολοι ενθουσιαστηκαν.επειδη ειχα παιδευτεί πολυ να βρω τα παντα σε καλες τιμες και με δουλεια μωρο και σπιτι δεν ειχα πολυ χρονο αν καποια κοπέλα ειναι σε φαση ψαξιματος και θελει βοηθεια να μου στείλει πμ. μιλάω για θεσσαλονίκη.

M6bap3.png

cik1p3.png

Διαφημίσεις

Σε καταλαβαίνω πλήρως, έκανα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πέρσι! Ψάξιμο για νυφικά και βαφτιστικά και να μην ξέρεις τι να κάνεις το μωρό!!!

Χαίρομαι που πήγανε όλα καλά!

Να ζήσετε και να χαίρεστε το μικρό σας!!!

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Σας ευχαριστω κορίτσια!!! μαεστρια ποσο καλα το κατεχεις...ολα τα εκανα μ ενα αγχος ''γρηγορα να γυρισω στο παιδι'' τους ειχα αγκαρεψει ολους! ειχε περισσοτερο τρεξιμο απ οσο φανταζομουν. ολα καλα ευτυχως. γι αυτο και εκανα αυτο το θεμα οποια κοπελα χρειαστει οτιδήποτε να με ρωτήσει γιατι ειναι πολυ ζορι και τα 2 μαζι!

M6bap3.png

cik1p3.png

• 4 εβδομάδες μετά...

κοριτσια εσεις που κανατε γαμο και βαφτιση μαζι κανατε 2 μπομπονιερες και γλυκο?

εχω ξεκινησει ετοιμασιες και προβληματιζομαι λιγο...σκεφτηκα να κανω μπομπο γαμου και ενα ποτηρακι με ζαχαρωτα διαφορα μεσα με το ονομα του μπεμπη επανω..ειναι λιγο?θα κανουμε και δεξιωση μετα...

δεν ξερω τι να κανω...

Διαφημίσεις

αχ μανουλες.....και εμεις σκεφτομαστε γαμο και βαφτισια μαζι τον Απρίλιο...το θεμα είναι προσκλητηριο σε συνδιασμο;;;;;;;;και τι να λεει;;;;μπομπονιερες περισσοτερες γαμου και για τα παιδια παιδικες;;;;;;;;ειναι λιγο ζορι .....salomi πραγματικα πολυ οικονομικα τα βαπτιστικα.μια ματια που εριξα Κερκυρα(εκει μενουμε) βρηκα 650ε καλυτερη τιμη.επειδη θα εχω κουμπαρα την κολλητη μου και νονα δεν θελω να την ξεμπερδεψουμε(τετοιες εποχες).πειτε κοριτσαρες καμμια ιδεα....

Αχχ ωραία!! Και μεις Κερκυρα βαφτίσαμε. Δεν μένουμε βέβαια εκεί απλά κάναμε βάφτιση και ήταν όλα όνειρο!!!!!!!

Λοιπόν... Ιδέες:

Πρόσκληση: Καρτούλα που διπλώνει στη μέση και μόλις την ανοίγεις στη μία σελίδα είναι η πρόσκληση για το γάμο και στην άλλη για βάφτιση. Η Κάρτα μεγάλη για γάμο και περασμένη με κορδελίτσα (μπλε ή ροζ αναλόγως) η δεύτερη μικρότερη που θα είναι για τη βάφτιση.

Μπομπονιέρες γάμου και να περάσετε πάνω κρεμμαστό και ένα παιδάκι (κοριτσάκι ή αγοράκι - φιγούρα).

καλημερα!!

λοιπον...εγω οπως ειπα εκανα τον βασιλικο και για τα 2 μυστηρια και εδωσα και γλυκο στη εκκλησια. για τα μωρα ειχα παρει χαρτινα χωνακια εβαλα μαρσμελοους (μεσα σε μια ζελατινα-σακουλακι για να μην κολλησουν) ενα γλυφιτζουρι χρωματιστο και μια σοκολατιτσα. achris οσο για τα βαφτιστικα η τυπισα εχει πολυ καλες τιμες ολοκληρωμενα πακετα. εγω πηρα ενα λινο κουστουμι κομπλε πολυ ομορφο εσωρουχα-λαδοπανα-λαμπαδα-μπαουλο-κουτακι με μπουκαλακια για λαδι σαπουνι κλπ καλτσακια παπουτσια πετσετες ολα αυτα 350?! εχει και στο facebook λογαριασμο η συγκεκριμενη κυρια. καντε την φιλη και επικοινωνηστε μηπως μπορει να στειλει πραγματα αν διαλεξετε. αν την ψαξεις σαν ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ-ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΜΑΡΙΑΝΑ και την κανεις φιλη θα δεις και τα πραγματακια που κανει. ειναι πολυ μερακλου. τυχαια την βρηκα. οτι αλλο θελετε πειτε μου!

M6bap3.png

cik1p3.png

κατι ακομη...οσο για προσκλητηριο, ορμωμενη απο το μηνυμα της skek :))) ekana apo ton mastora δειτε το στο συγκεκριμενο link http://www.mastorasinvitations.gr/el/wedding-invitations-traditional.html?start=20 ειναι ο κωδικος 700112.ηταν πανεμορφο αλλα μου φανηκε ακριβο (1,5) ξετρελαθηκα ομως και το κανα. ειχαμε 140προσκλητηρια μονο οποτε το τολμησα. εντυπωσιαστηκαν γιατι ειναι 2 σε 1. η μπουμπουνιερα μου ειχε κορδονακια που στις ακρες κρεμοντουσαν μια πιπιλα και ενα ματακι μισο να βρω το λινκ που την ειχα δειξει εδω στα κοριτσια...

M6bap3.png

cik1p3.png

Διαφημίσεις

Μπομπονιέρες γάμου και να περάσετε πάνω κρεμμαστό και ένα παιδάκι (κοριτσάκι ή αγοράκι - φιγούρα).

ακριβως αυτο για να το συνδιασεις

M6bap3.png

cik1p3.png

Γεια σας και από μένα!Έχω κι εγώ μια φίλη, που κάνει γαμοβαφτίσια τον οκτώβριο!Οι προσκλήσεις είναι ένας φάκελος άσπρος που πάνω έχει έναν γαμπρό, μια νύφη και ανάμεσα τους ένα παιδικό καροτσάκι....από μέσα ποιηματάκι που "μιλάει"το μωρό και λέει ότι παντρεύονται οι γονείς του και αμέσως μετά βαφτίζεται.Τις φτιάχνουμε όλες μόνες μας και βγήκαν πολύ οικονομικές.120 ευρώ περίπου τα 250 κομμάτια!Θα έχει 2 ειδών μπομπονιέρες...για τους μεγάλους και τους μικρούς φίλους.Στους μεγάλους, επίσης, θα μοιράσει γλυκό στην εκκλησία και στους μικρούς χωνάκια με ζαχαρωτά, που και αυτά τα φτιάχνουμε εμείς!Θα ήθελα, όμως, τη βοήθεια σας σε κάτι αν μπορείτε....Σκέφτηκα για στολισμό τραπεζιών (γιατί είναι και πανάκριβα αν αφήσεις να στο κάνει το ανθοπωλείο), μπάλες από φελιζόλ 8cm, πάνω κολλημένο ρύζι και φούξια φιογκάκια.Η μπάλα περασμένη σε ξυλάκι, βαμένο άσπρο χρώμα και κορδέλες να πέφτουν.Το ξυλάκι στερεωμένο μέσα σε κουβαδάκι ή ποτήρι γυάλινο με χρωματιστή άμμο και μάλλον γλυφειτζούρια!ααααα τα τραπέζια θα έχουν άσπρο τραπεζομάντηλο και φούξια ράνερ στη μέση.Επίσης μέσα σε κάθε πιάτο ευχαριστήριο σημείωμα, που θα το φτιάξουμε αλλά ψάχνω να βρω κάτι πρωτότυπο.Αυτά!!Πείτε μου τη γνώμη σας ειδικά για τη μπάλα με το ρύζι....Προσπάθησα να την κάνω με λουλούδια από γκοφρέ χαρτί, αλλά θέλει 1μιση ώρα η κάθε μπάλα και χρειαζόμαστε πολλά κομμάτια, οπότε θέλει πολλήηηηηηη δουλειά!!Ευχαριστώ!!

Καλέ είναι πολύ τυχερή η φίλη σου που σε έχει .

Θα κάνω και εγω γαμοβάφτιση , αλλα δεν εχω κάνει τίποτα ακόμη . Ξεκινώ προετοιμασίες απο Σεπτέμβριο . Αλλα με το μωρό , θα παιδευτώ λίγο .

Δυστυχώς κορίτσια εγω δεν είμαι Θεσσαλονίκη , αλλα Αθήνα . Εχετε μαγαζιά να προτείνετε για Αθήνα ?

JJBjp3.png

Είναι τυχερή γιατί τρελλαίνομαι να ασχολούμε με αυτά τα πράγματα!!Και ευτυχώς υπάρχει και η όρεξη!!Αλλά κορίτσια πείτε καμμιά γνώμη ...πως σας φαίνεται η μπάλα με το ρύζι??? Μήπως θα είναι "φτωχό"??

Διαφημίσεις

Είναι τυχερή γιατί τρελλαίνομαι να ασχολούμε με αυτά τα πράγματα!!Και ευτυχώς υπάρχει και η όρεξη!!Αλλά κορίτσια πείτε καμμιά γνώμη ...πως σας φαίνεται η μπάλα με το ρύζι??? Μήπως θα είναι "φτωχό"??

Αν το ρυζι ειναι χρωματιστό και δεν αφήσετε κενα στις μπαλες μια χαρα ακουγεται, εναλλακτικα "γεμίστε" τις μπαλες με λουλουδάκια στις αποχρώσεις του γαμου ή με πρασιναδα και μερικά λουλουδάκια.

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!! Αχ τί άγχος είναι αυτό....κι εμείς θα κάνουμε τα δικά μας γαμοβαφτίσια του χρόνου και ήδη έχω άγχος...για βοηθήστε βρε κορίτσια...πόσο καιρό χρειάζεται προετοιμασία και από πού ξεκινάς????

Ενα προγραμματάκι θα μου ήταν πολύυυυυυ χρήσιμο!!!!

Και οι ερωτήσεις...........

Στην εκκλησία τί στολισμό κάνουμε??

Το νυφικό θα πρέπει να είναι στυλ φόρεμα για να βολέυει??

Πόση ώρα διαρκεί όλο μαζί το "θέμα"???

Είχατε και νεράκια για τους καλεσμένους??? Μήπως τους τρώει η ζέστη τόση ώρα???

Στο τραπέζι κόψατε την τούρτα όλοι μαζί και μετά χορέψατε όλοι μαζί???

Γεια σου Kounelitsa!!Θα σου πω για το γάμο της φίλης μου, γιατί δικό μου δεν έχω κάνει ακόμα χιχιχιχιχιχ!Η προετοιμασία της ξεκίνησε πριν 10 μήνες περίπου!Αποφάσισε να φορέσει κανονικό νυφικό...παράνυφο θα έχει μόνο μια..την κόρη της.Θέμα ζέστης δεν τίθεται γιατί θα γίνει οκτώβριο και μέσα στην εκκλησία με ανοιχτά τα air condition.Στην κοπή της τούρτας και τον πρώτο χωρό θα κρατάει μαζί και την κόρη της.Όσο για το στολισμό ανέλαβε να στολίσει την εκκλησία ο κουμπάρος, και οι νονές μόνο την κολυμπήθρα...μου ακούγεται λίγο άδικο αυτό, αλλά οι νονές δεν ήθελαν να στολίσουν τίποτα άλλο, και ο κουμπάρος αποφάσισε να κάνει αυτό που πρέπει.Τώρα από που θα ξεκινήσεις...λογικά από το κλείσιμο ημερομηνίας, εκκλησίας και κέντρου αν κάνεις τραπέζι μετά....αυτά!!Πιστεύω να βοήθησα...φιλάκιααα

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!! Αχ τί άγχος είναι αυτό....κι εμείς θα κάνουμε τα δικά μας γαμοβαφτίσια του χρόνου και ήδη έχω άγχος...για βοηθήστε βρε κορίτσια...πόσο καιρό χρειάζεται προετοιμασία και από πού ξεκινάς????

Ενα προγραμματάκι θα μου ήταν πολύυυυυυ χρήσιμο!!!!

Και οι ερωτήσεις...........

Στην εκκλησία τί στολισμό κάνουμε??

Το νυφικό θα πρέπει να είναι στυλ φόρεμα για να βολέυει??

Πόση ώρα διαρκεί όλο μαζί το "θέμα"???

Είχατε και νεράκια για τους καλεσμένους??? Μήπως τους τρώει η ζέστη τόση ώρα???

Στο τραπέζι κόψατε την τούρτα όλοι μαζί και μετά χορέψατε όλοι μαζί???

Με το καλο Κουνελίτσα μου! Να μην αγχωνεσαι καθολου, θελει απλα καλο προγραμματισμο και οργάνωση. Ξεκινα απο τωρα να ψάχνεις τι σου αρέσει για να μην το αφησεις τελευταια στιγμη.

Λοιπον εχουμε και λεμε....

-Προσκλητηρια -τα εκανα μονη μου 150 προσκλητηρια μου βγηκαν 68ευρώ

-Μπομπονιέρες εκανα δυο, μια νυφικη και μια παιδικη. Την νυφικη μου κοστισε 0,55ευρώ η μια και η παιδική 1,45ευρώ , πηρα απο 200κομμάτια στην καθε μια.

-Νυφικο εβαλα ενα κανονικοτατο αλλα οχι τυπου πριγκιπισσσας...χυτο στράπλες ολο δαντελα ενα φυλλο και απο κατω αλλο φυλλο ταφτα με σατεν κορδελα στη μεση και πεπλο μακρυ! Ολο το στορυ εκανα γιατι εγω τον γαμο τον εκανα για το νυφικο... οχι να παντρευτω με θρησκευτικο, δεν ειχαμε τετοιο θεμα αλλα το θεμα μου ήταν ηθελα να βαλω νυφικο μια φορα στη ζωη μου χε χε! Νυφικο θα βαλεις οτι σε βολευει εσενα δεν υπαρχει πρεπει.

Εγω μετα το μυστηριο του γαμου για να ειμαι ποιο ανετη απλα εβγαλα το πεπλο... και εκανα το μυστηριο της βάφτισης. Τα μυστηρια μαζι κρατάνε σιγουρα 1 μιση με δυο ωριτσες...χαλαρα! Νεράκι δεν κέρασα... ενω εγιναν στις 13 Σεπτέμβρη... δεν το θεώρησα απαράιτητο.

-Στολισμο εκανα κανονικο...δηλαδη εβαλα εξω στα σκαλοπάτια γυαλες που εφτιαξα εγω με ροζ νεράκι λουλουδια και πετραδάκια , ασπρη και ιβουάρ γαζα τυλιχτη πανω κατω στα σκαλια, εκει που με περιμενε ο συζηγος εκανα δυο γλάστρες μεγάλες σε σταντ με καλυψη απο γάζες με μεγαλα λουλουδια και μεσα δεν εβαλα τιποτα....μονο τις λαμπαδες του γαμου και δυο ανθοσυνθέσεις πισω μας.

-Στολισμο κολυμπήθρας δεν εκανα...δεν με ενδιάφερε!

-Στολισαμε ομορφα με γαζες και διαφορα διακοσμητικα το τραπεζι με τις μπομπο στην εκκλησια.

-Δεν κερασα γλυκο στην εκκλησια καθως ολοι ηταν καλεσμενοι και οι 150 στο "πάρτυ" (ετσι ειχα γράψει χε χε οτι θα ακολουθήσει παρτυ...δεν μου άρεσαν οι λέξεις δεξιωση και γλέντι..) ειχα το γλυκακι τυλιγμένο σε σελοφαν με ροζ κορδελιτσα και βαλμένο σε κουτάκι στέμμα πριγκίπισσας με καρτελακι που να λεει Ενα γλυκο φιλι και χιλια ευχαριστούμε , το έβαλαν πανω στο πιατάκι στο τραπέζι.

-Στο κέντρο ζητησα γυάλες με γυαλάκια και νερο χρωματισμένο ροζ και πετραδακια...ειμαι του λιτου...δεν μου αρεσουν οι υπερβολες, αλλα αυτα ειναι γουστα.

Α και εκεινοι εβαλαν ιβουάρ δαντελενια τραπεζομάντηλα και απο κατω απο την δαντελα ειχαν ροζ τραπεζομάντιλο...ηταν σουπερ σαν εικονα πολυ ρομαντικο!

-Την τουρτα θελαμε με τον αντρα μου να την κοψουμε μαζι με την μικρη μας, την ειχα εγω αγκαλια και κοψαμε τουρτιτσα! βγαλαμε φωτο , ταιστηκαμε ταισαμε και την μικρη και μετα συραμε το πρωτο χορο....σε δευτερολεπτα η μικρη εκλαιγε και ηθελε να ερθει, την πηραμε αγκαλιτσα και χορευαμε οι τρεις μας. Οτι σου αρεσει εσενα θα κανεις.

Α ξέχασα να σου πω...την τουρτα δεν την ηθελα πολυ τυπου νυφικη, καναμε μια τριπατη με ζαχαρόπαστα σε παράκεντρο σχηματισμο, και ειχε μονο στις ενωσεις των πατωμάτων σχημα μαργαριταράκια απο ζαχαροπαστα , κρεμ χρωμα οχι εντελως ασπρη, και την στολισαμε με διάχυτα φρέσκα ροδοπέταλα απο τριαντάφυλα σε σκουρο ροζ , κοκκινο , ασπρο και ροζ ανοιχτο...

Μην ακους τα πρεπει κτλπ....Δεν υπαρχουν πρεπει δεν υπαρχουν κανονες. Οτι σου αρεσει και οτι σε κανει να περάσεις ομορφα

Εγω εχω να το λεω......

Ηταν το καλυτερο παρτυ που εχω παει ποτε! Περασαμε καταπληκτικά!

Οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε!

Τελικά κάναμε πολλές γαμοβάφτιση, ε;

Εγώ μία μπομπονιέρα έκανα, είχε και μια καρφίτσα καραβάκι πάνω, γιατί στη βάφτιση είχαμε καραβάκια και πειρατές :D.

Eίχα και μερικές παιδικές, κουφέτα και κουκλάκια πειρατές. Γλυκό δεν έκανα, γιατί ήταν όλοι καλεσμένοι στο τραπέζι, όπου είχε γλυκό.

Ε, δεν θα κερνούσα και δυο φορές γλυκό βρε κορίτσια.

Τούρτα δεν έκοψα, ΠΟΤΕ δεν ήθελα να κόψω τούρτα, απλά ρίξαμε ένα μπλουζ με τον άντρα μου.

Και προσκλητήριο είχαμε ένα, όπου λέγαμε ότι "Σας καλούμε στο γάμο μας και στη βάφτιση του γιου μας, κλπ".

Όπως είπε και η kalamarou ( ;) ) ότι σε βολεύει κι ότι θέλεις εσύ κάνεις. Μια γαμοβάφτιση είναι αντισυμβατική από μόνη της, οπότε δεν υπάρχουν "πρέπει". Ότι σ' αρέσει κι όπως σ' αρέσει.

Εγώ βρε kalamaraki που ΔΕΝ ήθελα να βάλω νυφικό, αλλά ήθελε η μάνα μου (είναι και διαβητική και δεν θέλω να της χαλάω χατήρι) τι να πω;;;

Έφαγα όλο αυτό το παίδεμα, γιατί δεν ήθελα καθόλου να κάνω θρησκευτικό, ενώ θα έφτιαχνα μια σκέφτη βάφτιση.

Αχ, τι να πεις; Μάνα είναι μόνο μία. :D

χχαχαχα Ειδες μαεστρια μου....

Και εγω τουρτα δεν πολυηθελα...ηθελε ο συζηξ...και του λεω οκ αλλα θα την κανω στα γουστα μου τοτε...εκεινος ηθελε εκεινες τις υπερπαραγωγες!!! Εγω σκιαζομουνα και μονο που τις εβλεπα, και μονο το πρωτο πατωμα ήταν τουρτα , εκοψε στο νυφικο τραπεζι απο αυτη 10κομματια και την υπολοιπη...την πήραμε σπιτι χεχεχεεχ Ειχα κανει αν θυμαμαι καραμέλα γευση..μιαμ μιαμ

Εγω στο προσκλητηριο ειχα βαλει και καλα την μικρη να καλει....

Εννοειτε οτι ειναι πολλες οι γαμοβαφτισεις....αφου η ζωη και οι επιταγες της εχουν αλλάξει!

Εγω ενω το νυφικο το χαρηκα παααααρα πολυ,,,,πολυ μου άρεσα χαχαχαχα χορευα με αυτο...χτυπιομουνα...με το τραγουδι του μυρωνα στρατη χαχαχα εφαγα και μια τουμπα χαχαχα μαγκωσε η δαντελα στο ξυλινο δαπεδο ....ημουν ξυπολητη μετα την πρωτη ωρα...και η κολλητη μου-νονα της μικρης για συμπαράσταση εβγαλε και εκεινη τα 12ποντα της χε χε και μετα ακολουθησαν και η κουμπαρα μου και η μαμα μου χαχαχαχα

Ασε...μεγάλο παρτυ! Αλλα το χειροτερο μου με το νυφικο...ηταν οτι επαθα αλλεργια απο την κολλα που βαζουν στο καθαριστηριο...και οταν το εβγαλα τα χαραματα και μπηκα για ντουζακι...ημουν κοκκινη σαν την παπαρουνα και ξυνομουνα!!! Ποτε ξανα νυφικο χαχαχαχα

Εγω ενω το νυφικο το χαρηκα παααααρα πολυ,,,,πολυ μου άρεσα χαχαχαχα χορευα με αυτο...χτυπιομουνα...με το τραγουδι του μυρωνα στρατη χαχαχα εφαγα και μια τουμπα χαχαχα μαγκωσε η δαντελα στο ξυλινο δαπεδο ....η

1202591pu55lez1va.gif

Σε καλό σου, μ' έκανες και γέλασα!

Εγώ πάλι νυφικό δεν ήθελα ΚΑΘΟΛΟΥ να βάλω κι έραψα το πιο απλό που μπορούσα! Και δεν το απόλαυσα βέβαια γιατί ... με ζέσταινε!!! (δεν την αντέχω τη ζέστη)

Αλλά τι να γίνει; "Για τη φουκαριάρα τη μάνα μου"! 53263xgy4fil8j5.gif

Ε μα τι να κανω...αφου την εφαγα την τουμπα ...και η χαμενη η κολλητη μου το εχει και σε βιντεο..χαχαχα για να μη το ξεχάσω λεει

χαχαχαχα ακριβως........... για την φουκαριαρα την μανα μου ειχαμε 150ατομα στο πάρτυ.... αν ηταν στο χερι μου θα έιμασταν 60.........

Κατσε να δεις...αν κανω δευτερο νινι...πρωτα ο θεος

πρωτον θα το βαφτισω νωρις κοντα στο 6μηνο, οχι σαν την μικρη μου που ήταν 14μηνων και .....μυστηριο σε εκκλησάκι που ηδη εχω βρει, χωραει ζητημα 25-30άτομα μεσα μονο, λιγα πράγματα και λιτα και ...

Παρτυ με 45 ατομα θα κανω μονο...το εχω απο τωρα κανονισμένο αποφασισμένο! χχαχαχα

Ε μα τι να κανω...αφου την εφαγα την τουμπα ...και η χαμενη η κολλητη μου το εχει και σε βιντεο..χαχαχα για να μη το ξεχάσω λεει

χαχαχαχα ακριβως........... για την φουκαριαρα την μανα μου ειχαμε 150ατομα στο πάρτυ.... αν ηταν στο χερι μου θα έιμασταν 60.........

350 παρακαλώ! Δεν υπήρχε θεια στο σόι που δεν την καλέσανε!!! :mrgreen:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...