Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Νομίζω οτι αυτό είναι στην προσωπική κρίση του καθενός.Άλλοι τα κάνουν πιο νωρίς άλλοι ακριβώς και άλλοι μετέπειτα όποτε βολεύει.

Εγώ προσωπικά τα κάνω πάντα η την ίδια μέρα αν πέφτει Σάββατο η μετά.Δεν μου αρέσει καθόλου να τα κάνω πιο πριν θέλω να περνάνε τα γενέθλια του παιδιού μου και να τα κάνω μετά.

Τα δυο μου παιδιά πέρσι τα έκανα μαζί 18/10 πέρασαν του πρώτου μου τον Σεπτέμβριο και τα κάναμε στα γενέθλια του δεύτερου γιου μου μαζί.

Τώρα όμως σου είπα όλα αυτά είναι στην άποψη του καθενός...εσύ αποφασίζεις.

:-D:grin: καλή απόφαση και και καλά γενέθλια!!!!!!!!!!

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

απλα μετα θα παει Σεπτεμβρη και και εχει περασει μηνας καί....... τι να κανω δεν ξερω και η αδερφη μου ειναι τις αποψεις οχι πριν αλλα δεν ξερω

Διαφημίσεις

απλα μετα θα παει Σεπτεμβρη και και εχει περασει μηνας καί....... τι να κανω δεν ξερω και η αδερφη μου ειναι τις αποψεις οχι πριν αλλα δεν ξερω

Και γιατί όχι πριν; Ποιος θα παρεξηγηθεί; Τόσο το παιδί όσο κι εσείς θα περάσετε καλά όποτε κι αν γιορταστούν τα γενέθλια. Εμείς τα πάρτυ μας τα κάνουμε πότε πριν, πότε μετά, ανάλογα πότε θα μας βολέψει (γιατί τα γενέθλια της μεγάλης είναι τον Αύγουστο) και πάντα περνάμε ωραία. Την ίδια μέρα των γενεθλίων κόβουμε απλά μια τούρτα για το καλό!

ετσι λεω και εγω βρε κοριτσια τι πειραζει για 15 μερες πριν θα χαρει και ο μικρος μου και τον Σεπτεμβρη εχουμε εναν γαμο στις 11 και ειμαστε και κουμπαροι οποτε θα παει πιο μετα θα εχουν περασει δλδ 2 μηνες απο τα γενεθλεια.

μπα μαλλον θα τα κανω νωριτερα

αντε καλε καντα οποτε θες!!!!! και εγω στον γιο μου φετο τα εκανα νωριτερα 15 μερες γιατι τους εκανα μαζι με την κορη μου επειδη εχουν 1 μηνα διαφορα στα γενεθλια. περασαμε πολυ ωραια και απλα ακριβως στα γενεθλια του, του εκανα και στο σπιτι με τους πολυ κοντινους και ετσι καναμε διπλα γενεθλια! ενθουσιαστηκε ο μικρος και περασαμε πολυ ομορφα....με το καλο και να σας ζησει!!!!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

σας ευχαριστω πολυ θα τα κανω νωριτερα τελικα, μου ειχε βαλε η αδερφη μου πιο πολυ ιδεες οτι δεν κανει. να ειστε καλα και να χαιρεσται τα παιδακια σας

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω, αλλά τα παλιά μυαλά λέγανε ότι τα γενέθλια γίνονται πάντα μετά, γιατί πριν γίνονται μόνο τα μνημόσυνα!!!!!

Σόρρυ δεν θέλω να ακουστώ μακάβρια, αλλά αυτό ξέρω αυτό λεω!!!!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Δεν ξέρω, αλλά τα παλιά μυαλά λέγανε ότι τα γενέθλια γίνονται πάντα μετά, γιατί πριν γίνονται μόνο τα μνημόσυνα!!!!!

ΓΙΑΤΙ, γιατί βρε καλή μου κοπέλα να παραλληλήσει κάποιος ένα πάρτυ παιδικών γενεθλίων με ένα μνημόσυνο; (φτου κακά, μακριά από μας).:shock:

Έχω πάει σε άπειρα γενέθλια ανηψιών, παιδιών φίλων, συμμαθητών, έχω κάνει και εγώ αρκετά. Όλοι τα διοργανώνουν κατά πως τους βολεύει, ώστε να μπορεί να πάει και ο κόσμος. Κάποιο Σάββατο ή Κυριακή κοντά στην ημερομηνία των γενεθλίων, είτε πριν, είτε μετά. Και μεις με μια συγγενή που έχουν κοντά τα παιδιά μας γενέθλια, συνενοούμαστε και τα κάνουμε η μία την Κυριακή πριν και η άλλη την Κυριακή μετά, ώστε να μπορούν να έρθουν οι κοινοί γνωστοί μας.

Το σημαντικό είναι να γίνουν τα γενέθλια και να χαρεί το παιδάκι, για μένα είναι ανεκτίμητης αξίας η χαρά που βλέπεις στα μάτια τους όταν τους τραγουδούν όλοι το "να ζήσεις" και σβήνουν τα κεράκια στην τούρτα.

.....δε νομίζω τάκη....

αυτο ακριβως μου ειπε και η αδερφη μου γι αυτο το εβαλα και σαν θεμα στο forum κατι τετοια μου ειπε και εκεινη και αγχωθηκα.

εμείς πάντα τα κάνουμε πιο πριν (γιατί ο μικρός έχει γενέθλια 21/12 και αν τα αφήσω για μετά πέφτουν στάνταρ μέσα στα χριστούγεννα και σίγουρα δεν θα έρθει κανείς καθότι οι πιο πολλοί εκείνες τις μέρες ή εχουν δικά τους άτομα να γιορτάζουν ή προτιμούν να κάθονται με τις οικογένειες τους).Και μια χαρά περνάμε και δόξα το θεό δεν μας έχει πάει γρουσουζιά (καλά εγώ δεν πιστεύω και σε όλα αυτά οπότε...)κάντα όποτε βολεύει ΕΣΕΝΑ και κοίτα να περάσετε καλά!!!

Διαφημίσεις

Aναλογο θεματακι εγινε και στην δικη μας οικογενεια τα Χριστουγεννα. Ολοκληρη ιστορια για 2 μερες πριν τα γενεθλια του μωρου.

Κατεβηκαν στα μερη μας ο αδελφος μου με την νυφη μου και ενω ειχαμε πει οτι θα καναμε γενεθλια του μωρου ολοι επεσαν πανω μας να μας φανε. Μαλιστα ειπαν και περι μνημοσυνου.... Να μην τα πολυλογω καναμε κατι τελευταια στιγμη (αφου τα παιδια δεν ειχαν τετοια θεματακια) και το καταευχαριστηθηκαν. Το ιδιο και το ανηψακι μου που λογω αποστασης ειναι πολυ δυσκολο να κανουμε γενεθλια ολοι μαζι.

Μετα θυμηθηκα οτι μια χρονια, λογω μεταθεσεως στο εξωτερικο εκανα τα γενεθλια της κορης μου 2 μηνες νωριτερα μαζι με τα γενεθλια του γιου μου.

Δοξα τω θεω μια χαρα ειναι το κοριτσακι μου!!!!

Ειναι κριμα να χαλαμε την χαρα μας για πραγματα ανουσια.

Και εμείς πέρσυ νωρίτερα τα κάναμε γιατί είχαν έρθει κάτι θείοι από το εξωτερικό και ήταν ευκαιρία να δουν πως γλεντάμε εδώ. Όλα τέλεια και το κατευχαριστηθήκαμε. Αυτό που λέτε για τα πριν και τα μετά δεν τα καταλαβαίνω... Sorry

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...