Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

go thin lecithin.έχει αποτάλεσμα?

vasiliki40

Recommended Posts

κοριτσια ποια η γνωμη σας και για τα Alli τα διαφημιζει και η τηλεοραση...μου εχουν πει οτι ειναι σαν τα ξενικαλ σε ποιο ιπια μορφη...παντα σε συνδιασμο με διατροφη βοηθουν στο να μην αποροφαει ο οργανισμος το λιπος...αν εχετε καποια αποψη θα ηθελα να την ακουσω...ευχαριστω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 75
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια ποια η γνωμη σας και για τα Alli τα διαφημιζει και η τηλεοραση...μου εχουν πει οτι ειναι σαν τα ξενικαλ σε ποιο ιπια μορφη...παντα σε συνδιασμο με διατροφη βοηθουν στο να μην αποροφαει ο οργανισμος το λιπος...αν εχετε καποια αποψη θα ηθελα να την ακουσω...ευχαριστω

Το alli είναι το xenical στη μισή δόση. Ενδείκνυται για δείκτη μάζας σώματος>28. Χρειάζεται διατροφή χαμηλή σε λιπαρά όταν το παίρνεις για να αποφύγεις παρενέργειες τύπου διαρροιας.

Μαζί με το σκεύασμα χορηγούνται κ βιβλία με διατροφή κ γενικές οδηγίες. Για περισσότερες πληροφορίες υπάρχει κ το http://www.alli.gr.

Χορηγείται χωρίς ιατρική συνταγή κ δεν αποζημειώνεται απότα ασφαλιστικά ταμεία.

Ελπίζω να βοήθησα

Το alli είναι το xenical στη μισή δόση. Ενδείκνυται για δείκτη μάζας σώματος>28. Χρειάζεται διατροφή χαμηλή σε λιπαρά όταν το παίρνεις για να αποφύγεις παρενέργειες τύπου διαρροιας.

Μαζί με το σκεύασμα χορηγούνται κ βιβλία με διατροφή κ γενικές οδηγίες. Για περισσότερες πληροφορίες υπάρχει κ το http://www.alli.gr.

Χορηγείται χωρίς ιατρική συνταγή κ δεν αποζημειώνεται απότα ασφαλιστικά ταμεία.

Ελπίζω να βοήθησα

Αρα το ΑLLI ειναι πιο ισχυρο ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,καλα καταλαβα

και σε τι τιμη ειναι ?

Εγώ παίρνω το alli δεν φέρνει διάρροια παρά μόνο αν φας πολλά λιπαρά. Πχ την Κυριακή έφαγα (παραστράτησα) γύρο αρνίσιο!!!! ε ναι χθες είχα μια ελαφριά διάρροια, αλλά όταν τρώω κανονικά (χωρίς λιπαρά πολλά - έτσι και αλλιώς δίαιτα κάνω) τότε δεν φέρνει κανένα πρόβλημα. Όσο για κιλά - είχα δοκιμάσει άπειρες δίαιτες με διαιτολόγο ή χωρίς ακόμη και την χημική δίαιτα, άντε να έχανα 1 κιλό, τώρα έχω χάσει 4 σε 1,5 μήνα και συνεχίζω. Είναι αποτελεσματικότατα.

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

Διαφημίσεις

Εγώ παίρνω το alli δεν φέρνει διάρροια παρά μόνο αν φας πολλά λιπαρά. Πχ την Κυριακή έφαγα (παραστράτησα) γύρο αρνίσιο!!!! ε ναι χθες είχα μια ελαφριά διάρροια, αλλά όταν τρώω κανονικά (χωρίς λιπαρά πολλά - έτσι και αλλιώς δίαιτα κάνω) τότε δεν φέρνει κανένα πρόβλημα. Όσο για κιλά - είχα δοκιμάσει άπειρες δίαιτες με διαιτολόγο ή χωρίς ακόμη και την χημική δίαιτα, άντε να έχανα 1 κιλό, τώρα έχω χάσει 4 σε 1,5 μήνα και συνεχίζω. Είναι αποτελεσματικότατα.

Μπραβο σου για τα κιλακια

το αLLI σε τι τιμη ειναι

45 € το κουτί με τα 60 ή 80 χάπια. Δεν είναι πολλά τα χρήματα αναλογικά με άλλα σκευάσματα που είναι για πολύ λιγότερες μέρες.

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

Λοιπόν, ξεκινάω σήμερα κορίτσια.

35 ευρώ έκαναν τα go thin.

Χθες , το μενού μου ήτανε

μία κουρού το μεσημέρι

μισό πιάτο φακές , δύο φιλέτα μπακαλιάρο στον ατμό με λίγα λαχανικά στον ατμό το άπόγευμα

τρία βερίκοκα το βράδυ

1 ώρα στο ελλειπτικό

ζυγίζομαι το πρωί , 65.7

χτες ήμουν 65.6:-(

Ε είναι να μην τρελαίνεσαι??Και αυτό πάει τώρα καιρό έτσι.γκρρρρρρρρρρρρρ

Λοιπόν, ξεκινάω σήμερα κορίτσια.

35 ευρώ έκαναν τα go thin.

Χθες , το μενού μου ήτανε

μία κουρού το μεσημέρι

μισό πιάτο φακές , δύο φιλέτα μπακαλιάρο στον ατμό με λίγα λαχανικά στον ατμό το άπόγευμα

τρία βερίκοκα το βράδυ

1 ώρα στο ελλειπτικό

ζυγίζομαι το πρωί , 65.7

χτες ήμουν 65.6:-(

Ε είναι να μην τρελαίνεσαι??Και αυτό πάει τώρα καιρό έτσι.γκρρρρρρρρρρρρρ

ολη την ημερα εφαγες αυτα?λιγο δεν ειναι?θα πρεπει να τρως 5 φορες την ημερα,θα φροντιζεις ειτε πεινας ειτε οχι καθε 3-4 ωρες να τρως κατι.με το κατι που γραφω εννοω μια μπαρα δημητριακων η 4-5 δαμασκηνα.οταν τρως λιγο βαζεις τον οργανισμο σου σε μια διαδικασια να νομιζει οτι περναει περιοδο πεινας και "κραταει" λιπος για συντηρηση με αποτελεσμα να μην χανεις κιλα.ετσι θα αυξησεις τον μεταβολισμο σου,θα μαθει να καιει.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

ολη την ημερα εφαγες αυτα?λιγο δεν ειναι?θα πρεπει να τρως 5 φορες την ημερα,θα φροντιζεις ειτε πεινας ειτε οχι καθε 3-4 ωρες να τρως κατι.με το κατι που γραφω εννοω μια μπαρα δημητριακων η 4-5 δαμασκηνα.οταν τρως λιγο βαζεις τον οργανισμο σου σε μια διαδικασια να νομιζει οτι περναει περιοδο πεινας και "κραταει" λιπος για συντηρηση με αποτελεσμα να μην χανεις κιλα.ετσι θα αυξησεις τον μεταβολισμο σου,θα μαθει να καιει.

Αυτό μου λέει και ο άντρας μου , αλλά δεν μπορώ.Οταν δεν πεινάω , δεν πεινάω.Τέλος.Πριν τις 12 δεν βάζω μπουκιά στο στόμα μου.Ενα διάστημα είχα αρχίσει να τρώω πρωινό με το ζόρι γιατί ειναι το πιο σημαντικό γευμα μπλα μπλα μπλα , το μόνο που κατάφερα είναι να παχύνω.ΚΑι το σταμάτησα.

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια σε μενα πιο απο τα παραπανω που λετε προτεινετε να παρω εγω θελω να χασω πολλα κιλα γυρω στα 20 ξεκινησα και γυμναστηριο στα curves αλλα με τις διαιτες εχω ενα θεμα δεν μπορω να προσαρμοσω τα ωραρια ουτε να μαγειρευω 2 φαγητα ετσι ειπα να κοψω ψωμια γλυκα και αναψυκτικα και να προσπαθησω να αποφυγω τα λιπαρα για αρχη.

ποια χαπακια λετε να βοηθησουν για τοσα κιλα?

zeta 77 καλημερα δηλαδη δεν τα συστηνεισ για 3-4 κιλα

Πως τα επαιρνες και τι παρενεργειες -ταλαιπωρια ειχες

οχι ειναι για πολλα κιλα εγω ειχα χασει 14 με διαιτα και ξενικαλ και ειχα τρομερο φουσκωμα πολλα αερια και δεν τολμαγα να κανω παρασπονδια και να φαω κατι λιπαρο αλλα αν αντεχεισ την ταλαιπωρια ειναι θαυματουργα

εγω εχω παρει τα lanes, αλλα δεν ειχα δει κανενα αποτελεσμα.. απολυτως τιποτα. Η μανα μου σε αντιθεση με εμενα, εμεινε ικανοποιημενη. Επομενως πιστευω πως εχει σχεση με τον οργανισμο.

Διαφημίσεις

λετε να παρω τα ξενικαλ? υπαρχει καποιο θεμα αν καπνιζεις?

Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος. Το xenical έχει 2πλάσια δόση με την ίδια δράση. Γιατί να γεμίζεις φαρμακο χωρίς λόγο;

Αν πάρεις το alli ζήτα κ το βιβλίο που δίνουν μαζί με το σκεύασμα.

Καλή επιτυχία

Καλημέρα σας!!

Λοιπόν, πολύ καλές δίαιτες έχει το περιδικό Forma.Θυμάμαι αρκετά παλιά είχε βγάλει ένα ολόκληρο βιβλιαράκι με τις 10 καλύτερες δίαιτες και από εκεί είχα διαλέξει μία η οποία κάλυπτε και τις ανάγκες της οικογένειάς μου.

Δηλ. είχε για πρωινό ένα ποτήρι γάλα με δύο κουτ.κορν φλεικς χωρίς ζάχαρη,το μεσημέρι φακές με μία φέτα μαυρό ψωμί και όση σαλάτα, το απόγευμα φρούτα ή γιαούρτι και το βράδυ τονοσαλάτα.Κάπως έτσι.Τη δεύτερη μέρα είχε μπιφτέκια με μία φέτα μαύρο ψωμί και όοοοοοοοοση σαλάτα θες για μεσημεριανό, για βράδυ ένα τοστ με γαλοπούλα.¨Ητανε πολύ καλή , σούπερ μπορώ να πω.Όποτε την ακολουθώ , όντως χάνω.(εως και τρία κιλά την εβδομάδα).Το πρόβλημα όμως είναι ότι λόγω δουλειάς , αντιστρέφω τα γεύματα , δηλ.τρώω το τοστ που είναι για βράδυ , το μεσημέρι άλλά μετά από δύο ώρες ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΩ...

Έτσι τρώω στη δουλεια μία κουρού που με κρατάει εώς τις 5 που σχολάω.

Oπως είπα ξεκίνησα τα lanes.

Τα γεύματά μου ήτανε

μία κουρού , ένα φιλέτο μπακαλιάρου με λαχανικά και τα δύο στον ατμό και το βράδυ μία κονσέρβα τόνου με φασόλια και καλαμπόκι.Ζυγίστηκα το πρωί..65.5 .ούφ , κάτι είναι και αυτό.....

Καλημέρα σας!!

Λοιπόν, πολύ καλές δίαιτες έχει το περιδικό Forma.Θυμάμαι αρκετά παλιά είχε βγάλει ένα ολόκληρο βιβλιαράκι με τις 10 καλύτερες δίαιτες και από εκεί είχα διαλέξει μία η οποία κάλυπτε και τις ανάγκες της οικογένειάς μου.

Δηλ. είχε για πρωινό ένα ποτήρι γάλα με δύο κουτ.κορν φλεικς χωρίς ζάχαρη,το μεσημέρι φακές με μία φέτα μαυρό ψωμί και όση σαλάτα, το απόγευμα φρούτα ή γιαούρτι και το βράδυ τονοσαλάτα.Κάπως έτσι.Τη δεύτερη μέρα είχε μπιφτέκια με μία φέτα μαύρο ψωμί και όοοοοοοοοση σαλάτα θες για μεσημεριανό, για βράδυ ένα τοστ με γαλοπούλα.¨Ητανε πολύ καλή , σούπερ μπορώ να πω.Όποτε την ακολουθώ , όντως χάνω.(εως και τρία κιλά την εβδομάδα).Το πρόβλημα όμως είναι ότι λόγω δουλειάς , αντιστρέφω τα γεύματα , δηλ.τρώω το τοστ που είναι για βράδυ , το μεσημέρι άλλά μετά από δύο ώρες ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΩ...

Έτσι τρώω στη δουλεια μία κουρού που με κρατάει εώς τις 5 που σχολάω.

Oπως είπα ξεκίνησα τα lanes.

Τα γεύματά μου ήτανε

μία κουρού , ένα φιλέτο μπακαλιάρου με λαχανικά και τα δύο στον ατμό και το βράδυ μία κονσέρβα τόνου με φασόλια και καλαμπόκι.Ζυγίστηκα το πρωί..65.5 .ούφ , κάτι είναι και αυτό.....

μη ζυγιζεσε βρε καθε μερα δεν πρεπει...γιατι μπορει καποιες μερες να υπαρχουν περισσοτερες κατακρατησεις και να σε κανει να φρικαρεις...να ζυγιζεσε μια φορα την εβδομαδα...

για οσες ενδιαφεροντε εδω εχουμε μια ομαδα για οσες παλευουν με τα κιλα τους...υπαρχουν πολυ καλες συμβουλες και πολυυυυυυυυυ συμπαρασταση η μια με την αλλη...

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=1481&page=46

μη ζυγιζεσε βρε καθε μερα δεν πρεπει...γιατι μπορει καποιες μερες να υπαρχουν περισσοτερες κατακρατησεις και να σε κανει να φρικαρεις...να ζυγιζεσε μια φορα την εβδομαδα...

για οσες ενδιαφεροντε εδω εχουμε μια ομαδα για οσες παλευουν με τα κιλα τους...υπαρχουν πολυ καλες συμβουλες και πολυυυυυυυυυ συμπαρασταση η μια με την αλλη...

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=1481&page=46

το ξέρω αυτό για το ζύγισμα , αλλά βλέποντας να κατεβαίνω ΕΣΤΩ και ενα γραμμάριο , με ανεβάζει ψυχολογικά.Στο καλό , τρία κιλάκια είναι....

Συγνωμη που επεμβαινω, αλλα η τυροπιτα εχει πολλες θερμιδες. 340 ενα μεσαιο κομματι. Μηπως να ετρωγες κατι αλλο?

Και εγω ειμαι σε φαση διαιτουλας. Θελω να χασω 3-4 κιλακια ακομη. Απο τον χειμωνα εχω χασει 5.

Ειναι παρα πολυ δυσκολο να χαθουν και τρωω ελαχιστα και πηγαινω και γυμναστηριο αρκετα συχνα (τωρα που σταματησαν τα σχολεια και εχω τα παιδια στο σπιτι ειναι δυσκολο).

Εχω αρκετο καιρο να φαω γλυκο, παγωτο, σοκολατα. Αυτην την αναγκη μου την καλυπτει μια φετα ψωμι του τοστ με μαρμελαδα που τρωω το πρωι μολις ξυπνησω.

Διαφορα σκευασματα δεν παιρνω. Τα φοβαμαι. περσι πηρα ενα χαπακι απο ..... αχ δεν το θυμαμαι τωρα, ενα της power health και αμεσως με επιασε ταχυκαρδια και κρυος ιδρωτας.

Καλη επιτυχια σε ολα τα κοριτσια!!!!

Συγνωμη που επεμβαινω, αλλα η τυροπιτα εχει πολλες θερμιδες. 340 ενα μεσαιο κομματι. Μηπως να ετρωγες κατι αλλο?

Και εγω ειμαι σε φαση διαιτουλας. Θελω να χασω 3-4 κιλακια ακομη. Απο τον χειμωνα εχω χασει 5.

Ειναι παρα πολυ δυσκολο να χαθουν και τρωω ελαχιστα και πηγαινω και γυμναστηριο αρκετα συχνα (τωρα που σταματησαν τα σχολεια και εχω τα παιδια στο σπιτι ειναι δυσκολο).

Εχω αρκετο καιρο να φαω γλυκο, παγωτο, σοκολατα. Αυτην την αναγκη μου την καλυπτει μια φετα ψωμι του τοστ με μαρμελαδα που τρωω το πρωι μολις ξυπνησω.

Διαφορα σκευασματα δεν παιρνω. Τα φοβαμαι. περσι πηρα ενα χαπακι απο ..... αχ δεν το θυμαμαι τωρα, ενα της power health και αμεσως με επιασε ταχυκαρδια και κρυος ιδρωτας.

Καλη επιτυχια σε ολα τα κοριτσια!!!!

Xαίρομαι που επεμβαίνεις.Ναι , όντως έχει αρκετές θερμίδες η τυρόπιτα , αλλά είναι και το μόνο που με κρατάει εώς τις5 το απόγευμα που σχολάω.Καμιά φορά παίρνω και μαζί μου σάντουιτς με γαλοπούλα και λίγο μαγιονέζα , για να μπορεί να καταπίνεται:lol: , αλλά μετά από δύο ώρες ξαναπεινάω.Και δεν μπορώ κάθε λίγο να εγκαταλείπω το πόστο μου για να τρώω κάτι.

Καλή επιτυχία και σε σένα , εγώ συνεχίζω με go thin lecitin και όσο μπορώ , διατροφή.

Σήμερα ζυγίστηκα....64 κιλάκια...γιούπι....

Καλημερα σας

ξεκινησα την ΤΡΙΤΗ το Χenical για να δουμε θα μου φυγουν τα 4 ΚΙΛΑΚΙΑ και ποτε

παντωε μεχρι τωρα δεν εχω παρενεργειες περιεργες

Κράτα μας ενήμερες!!!Πάντως για τέσσερα κιλάκια , νομίζω ότι παραξοδεύτηκες με τα xenical.Θα μπορούσες να πάρεις κάτι πιο ήπιο.

Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!

Κράτα μας ενήμερες!!!Πάντως για τέσσερα κιλάκια , νομίζω ότι παραξοδεύτηκες με τα xenical.Θα μπορούσες να πάρεις κάτι πιο ήπιο.

Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!

Κοντα στα 69 € εχει το xenical Οτι και εαν εχω δοκιμασει μεχρι τωρα δεν μου εχουν φυγει ......για να δουμε τωρα

Κοντα στα 69 € εχει το xenical Οτι και εαν εχω δοκιμασει μεχρι τωρα δεν μου εχουν φυγει ......για να δουμε τωρα

Σου δώσανε μαζί και ένα βιβλίο με διατροφές?Από ότι θυμάμαι , μου είχανε δώσει ένα και επίσης μπορούσες να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά μαζί τους και να ζητήσεις να μιλήσεις με διαιτολόγο.Ρώτα το φαρμακοποιό σου ή πάρε τους η ίδια τηλέφωνο!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...